Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szoktassam a (1526 db)

Hogy szoktassam le fiamat a hisztiről? És hogy szoktassam a kiságyba?

Egyszerüen nem léphetek ki a teraszra mert elkezd hisztizni.Nem tudom mindig letenni mert elkezd ordítani , ha nem is a kiságyba teszem akkor is . De nem loghat egész nap a nyakamban nekem is vannak dolgok amit meg kell csinálni itthon. Na a kiságy hiába vagyok ott és probálok játszani nem meg. 3 napja ez a hiszti megy ha leteszem majd abba hagya egy id? után?????8hós lesz

Legjobb válasz: ez nem hiszti, kezdõdik nála a szeparóciós szorongás szerintem. légy vele állandóan, játszál vele a szõnyegen, h hozzád érhessen, akkor megnyugszik kicsit.

ez nem hiszti, kezdõdik nála a szeparóciós szorongás szerintem. légy vele állandóan, játszál vele a szõnyegen, h hozzád érhessen, akkor megnyugszik kicsit.
A kérdező hozzászólása: És ez meddig tart???
Szerintem is szep. szorongás. Néhány hétig tart, el fog múlni, meglásd. Nem kell mindig felkapkodni, elég sokszor, ha lát Téged, melletted van.
kicsit több azért , mint néhány hét:) 10-12 hó között a legdúrvább. persze vannak könnyebb hónapok is. kitartás:) )

Hogyan szoktassam a cicát pórázra?

Legjobb válasz: Fajtától is függ hogy tud-e egyáltalán pórázhoz szokni. De biztos az egyén is számít.

Fajtától is függ hogy tud-e egyáltalán pórázhoz szokni. De biztos az egyén is számít.
A kérdező hozzászólása: azok az idióták akiket nem érteklik a macskák és a kutyájukat is elengedik, ha látnak egyet azok miért keresnek rá macskás kérdésekre? inkább menjenek a p*csába! amugy mindenkinek köszönöm a válaszokat, akik nem ezekhez a barmokhoz tartoznak :-)
Szia Az én cicám is annyira ki akart menni, hogy megsajnáltam és vettem neki pórázt és elkezdtem lehordani. Ivartalanított lány cica volt, minden tanítás nélkül "tudta" hogy azért kell a póráz, mert azzal juthat ki. Szeretettel és játékkal rá lehet tenni, az elsõ pár alkalom nehézkes csak. DE!!!! Vigyázz, mert onnantól hogy kivitted, nem lesz elégedett a benti léttel. Velünk mindenesetre így volt. A végén már napjában kétszer le kellett vigyem mint a kutyát, és olyan szépen sétált is, de bent szenvedett. Így el kellett adjam egy kertes házba.... ez egy éve volt. Most két hónapja van megint egy fiú cicám de nem fogom kivinni. Gondold meg te is. Elõször jópofa hogy sétál meg minden, aztán késõbb nyûg lesz. -napsugár-
Meddig kisgyermek egy macska?Mikor szültél macskát?
ja, gondolom a kisgyerekedet is hagyod csak úgy kószálni, hát korlátozni kínzás, nem?
Igaz is akkor az összes embert a be kell zárni mert elüti az autó, megeszik egymást, egészségtelen dolgokat csinál csak a gond és baj van velük.
na, pont az ilyen idióták miatt kell sétáltatni, s nem leengedni, mint a kutyás barom.
miért kínzás? ha szabadon vn, és elüti az autó, megöli egy kutya, megmérgezi valaki, az jobb?
Mondjuk nemtudom miért vitázok a macskáért, ha látok egyet a kertbe kapásból leengedem a kutyákat...
A macska nem a lakásban való életre lett kitalálva
Egy rossz állattartás rossz megoldása.
egy macskát lakásban tartani egész évben nagyobb kínzás mint egy séta hetente 1x
Igen, attól, hogy sokan kínoznak sok fajta állatot, nem lesz humánusabb!
Nem állatkínzás, kutyát, görényt, hörcsögöt is sétáltatják...
Ez is állatkínzás! Ezt miért nem büntetik?
remélem, a nyolcasra is majd valaki egyszer ráuszít egy jó nagy, agresszív kutyát, csak mert nem lesz valakinek szimpatikus. nem lesz kár érte. idióta barom.

Hogy szoktassam a tejitalhoz?

Kisfiam 22hónapos, eddig szopizott de most abbahgyta ezért vettem neki tejitalt de nem akarja inni!

Legjobb válasz: Ha nem, akkor ne erõltesd! Nem kötelezõ innia. Az is elég, ha eszik tejtermékeket. Másrészt, elég nagy, hogy lassan lehessen neki " rendes" tejet adni ( perse csak ha nem allergiás)

Ha nem, akkor ne erõltesd! Nem kötelezõ innia. Az is elég, ha eszik tejtermékeket. Másrészt, elég nagy, hogy lassan lehessen neki " rendes" tejet adni ( perse csak ha nem allergiás)
Én már nem adnék neki tejitalt. Ahogy az elsõ is írta, ha nem laktózérzékeny, akkor a rendes tejet kezdeném bevezetni neki.


Anyukák kellene 1-2 jó tanács és tipp hogy hogyan szoktassam a 2 éves kisfiam bilire?

Akár hogy igyekszem nem akar a bilire ülni és elvégezni a kisdolgát illetve a nagyot. 1 már sikerült bele kaksiznia és pisilnie de azota ha ráültetem akkor elkezd sirni .Türelmes vagyok és nem eröltetem a bilizést naponta töbször ültetem rá és mellé ülök közben nézek vele mesét hátha az meg nyugtatja és igy könnyeben szokik a bilire de ez sem segitett . valaki segitsen mert tanácstalan vagyok és a türelmem is kezd elfogyni :( nem tudom mitév? legyek.

Legjobb válasz: Egy 2 évest még nem kell bilire szoktatni. Majd egy év múlva.

Egy 2 évest még nem kell bilire szoktatni. Majd egy év múlva.
Megértelek, engem is azzal traktál mindenki, h az övé már másfél évesen szobatiszta volt, fõleg anyósom....hú de utálom. nekünk van kert ott pelus nélkül van, kirakom a bilit és , momdom h oda pisiljen. ez kint mûködik de bent vhogy nem. a kaki meg egyáltalán nem, az belemegy a bugyiba. szóval ha elkezded, biztos be fog csinálni néhányszor. és most töltöttük a 2 évet. szerintem napokon belül ráveszem magam és leveszem bent is a pelust, tényleg bilizni kellene. a tesó 8 hónapos és nem olcsó mulatság a 2 pelenkás. ja és mivel kint nagyon ügyesen bilizik, ezért szerintem már érett rá, csak rögzülni kell a kis fejében is, h a szobában is bilizünk.
enyém 22 hónapos....õt sem érdekli a bili sõtt, hozza a bilit ráül és követeli a mesét, de smemit nem produkál bele..... képes 1-1, 5 órát rajta ülni mesét néz, játszik de smemi aztán feláll és pisil a szõnyegre :P kb ennyi én ma már bosszankodtam is emiatt, így eltettem a bilit majd pár hét múlva elõveszem megint...
Miért kell mások után menni? Kisfiam 29, 5 hónapos, de még javában pelenkás. Egyáltalán nem érdekli a dolog. De engem nem izgat, mire oviba megy, az lesz. Az még fél év.
semmit.amikor jön a nagyon jó idõ legyen szabadon, hogy lássa hogyan jön a pisi, mutasd meg neki hová szoktak a nagyok pisilni, vidd el magaddal a wc-re amikor mész és szintem meséld el a nagyok már nem pelusoznak.ha úgy gondolod pisilni fog, próbáld meg rá ültetni de ha õ nem akar akkor hagyd.tedd vissza rá a pelust, ha megint jó idõ lesz megint lehet szabadon, és megint mehet a pisi, akár bilibe akár a szabadba, de még bõven rá ér.
Én bepelenkáztam a fiam maciját (tudom, kicsit hülyén hangzik), aztán együtt levettük róla, majd ráültettük a bilire azt játszva, hogy pisil a maci. Akár egy kis vizet is használhatsz hozzá. Utána elkezdte utánozni a maciját, és onnan már ment könnyen. A második születésnapja elõtt egy héttel már kezdett bilizni. Sok sikert és türelmet kívánok!
2, 5 - 3 évesen érdemes, addig nem kell
A kérdező hozzászólása: de rengeteg ismerösöm kicsije már 2 évesen biliznek, csak az én kicsikém van lemaradva vagy átlagba a babákat mikor lehet elkezdeni biliztetni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
én másfél évesen kezdtem a fiamnál. mégpedig olyan megfontolásból, hogy nnyáron töltötte a 3at, és szerettem volna h ekkorra túl legyünk rajta. Nem jött össze. nem tudom az okát, de mindenesetre, 2éves pár hónapos volt mikor nappalra szobatiszta lett, de éjjelre még nem, persze ennek (betegség) állt a hátterében (mandula). Ez nagyon viszavetette nála, de én játszattam a bilin, könyveket nézegettünk, mesét olvastunk, és mindig játszott. a másik dolog meg a jutalmazás volt, az elején kapott túró rudit ha ráült, aztán ha belement a pisi, majd a kaki. mindent csak fokozatosan, majd akkor kapott jutalmat ha száraz volt a pellus. Nekem az a a véleményem, hogy ezt nem lehet fél év alatt elintézni. Persze ez is gyerekfüggõ, lehet ha nem csináltam volna semmit akkor is ugyanígy állnánk, nem tudom. hiszen két dolgot egy gyereken nem lehet kipróbálni. sok sikert :)

Hogyan szoktassam a 2 fiú malacot 1máshoz?

ma vettem lány malacot mer azt hittem hogy lány az enyém is, de kiderült h fiú és eléggé molesztálta szegény lányt, majd visszavittem a boltba és kicseréltem egy fiúra. Leszögezték nekem h el?ször gondok lehetnek- tegyem a ketrec elé hagy bámulják 1mást aztán engedjem össze ?ket ezután miután összeeresztettük ?ket elkezdte a fiút is molesztálni!! Nem hagyta abba. Most ott tartunk hogy az új malacka a fotel alatt gubbaszt és a másik a helyén van.

Legjobb válasz: mutass nekik képeket melegekrõl, hogy rájöjjenek, nem is akkora bûn.

mutass nekik képeket melegekrõl, hogy rájöjjenek, nem is akkora bûn.
Elvileg a fiúmalacok nagyon nehezen szokják meg egymást, mert mindketten dominánsak akarnak lenni. Minél nagyobb helyen találkozzanak egymással, semmiképpen sem az elsõ malac eddigi lakhelyén, mert azt a területe megsértésének fogja venni. Ha a régi malacot is a fotel alá teszed, ott mit csinálnak? Vagy egy teljesen új, tágasabb helyen?
van köztük legalbb 6 hónap korkülömbség?mert akkor megvan a dominancia
A kérdező hozzászólása: sajnos ugyanannyi idõsek, de már lecsillapodott naggyából. a szobába már csak kergetõznek szaladgálnak

Hogyan szoktassam a 3, 5 hónapos beaglemet arra hogy el legyen egyedül?

Iskolaid?ben lenne egyedül 7-kb. 14 óráig.

Legjobb válasz: Szia! Elsõnek mindig rövidebb idõre váljatok el és utána lehet növelni ezt az idõt. Nem tudom h bérházban laksz vagy kertesh ázban de tudom ajánlani h vidd el rendszeren sétálni így nyugott lesz és nem szed szét mindent ameddig távol vagy.

Szia! Elsõnek mindig rövidebb idõre váljatok el és utána lehet növelni ezt az idõt. Nem tudom h bérházban laksz vagy kertesh ázban de tudom ajánlani h vidd el rendszeren sétálni így nyugott lesz és nem szed szét mindent ameddig távol vagy.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk hogy mindig hosszabb idõre hagytuk otthon de mindig sírt!:( Sétálni meg sûrûn vagyunk és nincs is azzal baj hogy szétrág valamit csak az egyedüllét:(

Mit csináljak az új kutyával? Hogy szoktassam a másikat az újhoz?

Az új nagyon vicsorog a másikra, szerintetek össze engedjem?

Legjobb válasz: Ne! Ugye úgy találkoztak elõször hogy nem voltak semelyikõlyük területén? Mert ha nem, akkor nehezebb dolgod lesz. Írj nekem privit, mert itt nagyon hosszú lenne.

Ne! Ugye úgy találkoztak elõször hogy nem voltak semelyikõlyük területén? Mert ha nem, akkor nehezebb dolgod lesz. Írj nekem privit, mert itt nagyon hosszú lenne.
A kérdező hozzászólása: Írtam privit!
Semleges területen ismerkedjenek. Otthon pedig fontos, hogy a meglévõ kutyával többet kell foglalkozni, ne érezze azt, hogy háttérbe szorul a kicsi miatt. Így nem lesz féltékeny. Ne engedd, hogy az új kutya fõnökösködjön a másik felett, mert abból komoly gondok adódhatnak.
Boocsi, hogy még nem írtam vissza e-mailban, csak vmi van a freemaillal. Még most sem jó. Még próbálkozok:D
A kérdező hozzászólása: Köszi az e-mail-t!
nincs mit

Hogyan szoktassam a macska-nőmet az alomhoz?

Legjobb válasz: Spermával.

Spermával.

2 hós fiamat hogy szoktassam a napi 5-6-szori étkezéshez?

A doki szerint sokszor sokat eszik. 8-szor 150 ml tápszert. 3200 al született ès most 5300 g. Mèg annyi hogy csak akkor adok már neki tápit ha már biztos hogy èhes .

Legjobb válasz: abszolut nem sok lányom is ekkora sulyu 2 honapos

abszolut nem sok lányom is ekkora sulyu 2 honapos
Annak idején én is megkaptam, hogy túletetem. Minden gyereknek más az igénye, van akinek több van akinek kevesebb. Ha nem bukja vissza amit megeszik, akkor nagyon jól csinálod. Hagyd enni mikor éhes, nem kell csökkenteni az adagot sem. Pici még, igény szerint célszerû etetni, mint ahogy csinálod is.
Épp ebben a cipõben járunk, bár nekem 4200 gr a babám, de ehhez a súlyhoz 7-800 ml-t lehúz egy nap, ami nem tûnik kevésnek, sõt. A 8 alkalomról úgy néz ki 7re sikerült átállni úgy h már a szobájában alszik, és csak akkor etetem, ha felsír, ha nyekereg, hagyom és viszaalszik. Így pár nap alatt az éjjeli két evébõl lett egy, plussz a hat nappali. Remélem lassan kitolódik a másik éjjeli is reggelre, és az adagokat lassan növelve a nappali evések száma és csökken. Szépen a maga ütemében.
Engem is rengeteget piszkált az orvos, mert az elején 1, 5óránként evett a Fiam!Azt tanácsolta a doki adjak neki teát, állítsam át a három óránkénti evésre!Nem adtam neki teát, idõvel kialakította magának a ritkább evést!
Az en fiam is 2honapos es 5kg, o is soszor eszik, meg gondolom ebben a melegben szomjas is. Szerintem ne hallgass az orvosra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! :-D

Hogyan szoktassam a járókába?

Legjobb válasz: Belerakod.

Belerakod.
5 hónapos volt a fiam amikor kezdtük használni, betettem a kedvenc játékaival és elvolt kb. 20 percig és azóta sem tölt sok idõt benne csak amíg wc-re, kazánházba vagy pl.kimegyek mert csengettek, ennyi elég idõ és már tudja hogy dolgom van de hamar végzek és így elvan addig.
én a 7 hónapos fiammal szenvedek most ezen a kérdésen a kiságyában elvan amikor el akar lenni de amikor rájön (mert nem hülye õ csak gyerek :-D ) akkor hiszti van h vegyem ki:) szépen lassan rá lehet szoktatni egy kicsit legyél ott vele, aztán egyre több idõt hagyd magára
3. valaszoloval ertek egyet, jatssz vele, legyel vele, amikor a jarokaban van, aztan fokozatosan menj mindig egy kicsit tobbet odebb :)
Sehogy. Ha nem tetszik neki, nem fogod tudni vele megszerettetni. De kifejthetnéd bõvebben is: nem tetszik neki, ordít benne, vagy csak nyöszörög, egyáltalán, mennyi idõs a baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!