Találatok a következő kifejezésre: Hogyan működik, foglalja (6 db)

Albérletbe költöznénk, láttuk is, de foglalót kérnek, hogy el ne vigyék előlünk, hogyan működik ez?

a lényeg, hogy felvettek győrbe dolgozni kettőnket,egy normális albérletet találtunk ami 90ezer/hó +rezsi..nem is ezzel van a gondd, megnéztük, tetszik, aztmondta a csaj hogy foglalót tehetünk le, hogy ne vigyék el, 40ezer forintról lenne szó amit lekéne tenni foglalóra,és a kaució két hónap azaz 180.000ft-ot kéne letenni, de így mivel mi letesszük a 40ezret, 140.000Ft lesz a kaució,de lekell tenni a kauciót a foglalt időn belül, mert akkor veszik a 40ezrünk és még az albérletet is elviszik előlünk,de ittjön képbe a lakhatósági támogatás, lehet kérni előleget kaucióra, 140ezer ft-ot kéne igényelni amit az első 4havi támogatásból levonja apránként, de mivan ha a támogatás nem érkezik be időben és kicsúszunk a a foglaló időből? avagy mi janur 15.én kezdenénk de december 6.-án írjuk meg a szerződést, de a kérelmet lehet csak a munkába állás napja elött lehet beadni a kérelmet, akkor nem kapjuk meg a kauciót időben és nemtudjuk letenni, oylankor van hogy buktunk 40ezret meg az albérletet is..segítsetek mondjatok valamit,hogy a lakhatósági támogatásnak a kérelmét belehet adni most? és letudjuk tenni a kauciót időben ha lefoglalózzuk ? mert igazából nekünk nem kéne a támogatás még csak januártól..nekünk csak a kaucióra kéne az előleg..hogyan működik ez?

Legjobb válasz: Én nem adnék senkinek kauciót az nem jár vissza, viszont ha úgy szerepel a szerzõdésben, hogy elõleg az vissza jár.

Én nem adnék senkinek kauciót az nem jár vissza, viszont ha úgy szerepel a szerzõdésben, hogy elõleg az vissza jár.

Az EUROREST Hotelcsekk 2 főre szól. Az 1 éves kisfiunkat vihetjük magunkkal? Hogy működik ez az egész? A csekk magába foglal mindent?

Szeretném meg lepni a férjemet egy hétvégi nyaralással

Legjobb válasz: Vigyázz, vigyázz, vigyázz!!!! Szállásfüggõ, hogy viheted-e magaddal. Szerintem igen, ingyen. De! Az eurorestnél kötelezõen elõ van írva, hogy mennyit kell étkezned...ez csak a szállás...viszont, hogy a szállodának is legyen haszna, ott kell étkezned, saját költségeden! http://eurorest.net/index.php?id=03_module&lng=hu&cid=6&htid.. Ez csak egy példa, nézd át!

Vigyázz, vigyázz, vigyázz!!!! Szállásfüggõ, hogy viheted-e magaddal. Szerintem igen, ingyen. De! Az eurorestnél kötelezõen elõ van írva, hogy mennyit kell étkezned...ez csak a szállás...viszont, hogy a szállodának is legyen haszna, ott kell étkezned, saját költségeden! http://eurorest.net/index.php?id=03_module&lng=hu&cid=6&htid.. Ez csak egy példa, nézd át!
még egy vagyont rá kell fizessél, keress inkább a vaterán vagy a teszveszen valami olcsó wellnest
Hát ha még egy 30-50ezer Ft-ot rá tudsz tenni a csekken felül, akkor szerintem megoldható a dolog. A gyereknek valószínûleg külön kell majd fizetni, a legtöbb helyen a felnõtt ellátás díjának 50-75%-a.

Hogyan "működik", hogyan foglalja le a babákat a játszószőnyeg és a játszóhíd?

Legjobb válasz: Nálunk nem igazán jött be, túl fennt van a hid és nem tud hozzáérni és rugdosni. 10-15 percet elnézegeti, de nem a kedvenc helye.

Nálunk nem igazán jött be, túl fennt van a hid és nem tud hozzáérni és rugdosni. 10-15 percet elnézegeti, de nem a kedvenc helye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A játszõszõnyegen fekvés miben különbözik attól, h ha egy sima pléden fekszik?
Üzleti fogás. Bár annyi jó van benne, hogy nem szöszöl, de ha gyerekplédet raksz alá, akkor azt is nyalogathatja:)


Hogy működik a viber androidos tableteken, és iPod touchon, ha nincs bennük sim foglalat?

Mivel ha jól vettem észre telefonszám alapú a felhasználók azonosítása.

Legjobb válasz: Szia! Beírod a telefonszámod, ezután a telefonodra kapod a kódot amit az iPod vagy akármi másra feltelepített alkalmazásba tudsz beírni. :)

Szia! Beírod a telefonszámod, ezután a telefonodra kapod a kódot amit az iPod vagy akármi másra feltelepített alkalmazásba tudsz beírni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Android alatt is mûködik ez? (tablet)
Hi, This is an official representative of Viber Media. You may use any phone number to get the access code and then use Viber with this number as your Viber ID. For more questions or technical support, please visit our official HelpDesk. Thanks, Viber

Ha most foglalok jegyet 2010 júliusára Budapestről Kanadába Torontóba és vissza repülőjegyet mennyibe kerül? Nem tudom hogy működik ez valaki kikeresné nekem? Mindegy milyen osztályon.

39/N

Legjobb válasz: Kiegészítés az elõzõhöz.. Ha a bécsi reptérrõl mész akkor van közvetlen járat Torontóba 200.000 forint alatt megúszod azt is. Austrian Airlines

Kiegészítés az elõzõhöz.. Ha a bécsi reptérrõl mész akkor van közvetlen járat Torontóba 200.000 forint alatt megúszod azt is. Austrian Airlines
Kínácsiságból én is néztem egyet. Ha mondjuk Július 1-én akarnál utazni, mondjuk 3 hétre, akkor 184.600 Ft-ot kéne ma kicsengetned. Ez sem közvetlen járat, Genfben át kell szállni. Szerintem is érdemesebb várni a foglalással, különös tekintettel a szezonra. Ha valamikor Márciusban foglalod, jó eséllyel ennél olcsóbban is kapsz jegyet. Én egy hét múlva utazok Montreálba, úgyhogy benne vagyok a témában rendesen. :-) Sok sikert!
Ez engem is érdekelne, mert én is mennék Kanadába, csak nagyon drgáa a repülõjegy ha akkor vesszük meg. De ha most megvennék, akkor olcsóbb ezt tudom:)
Elmehetnek a kurvä anyukba, akik lepontoztak. Én kikerestem a helyes árat, a többi meg csak okoskodott.
nem korai szerintem, mert egyre drgább a jegy. Minél hamarabb veszi meg valaki annál olcsóbb. Például ha most mondjuk 200ezer Ft, akor jövõ júliusban akár 400ezerFt is lehet, és azért így már nem mindegy!
Én kikerestem neked Repülõjegy ár: 154.500 Ft
Majd te kikeresed! pl. http://www.repjegy.hu vagy http://www.go.hu
Hát szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen osztályon, mert a turista meg elsõ osztály között jegyenként akár 300 ezer Ft eltérés is lehet... egyébként még korai megvenni jövõ júliusra. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!