Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, mivel meddig kell a (85 db)

A bettáink, most párosodtak úgy néz ki. Ez után mi a teendő? Meddig kell a nősténnyel együtt tartani? És mit hogyan kell csinálni ezek után velük?

Legjobb válasz: Ha megvan a habfészek és lerakták az ikrákat akkor kiveszed a nõstényt és az apát hagyod bent aki majd visszaviszi a habfészekbe a lesüllyedõ ikrákat. Két hét után kiveheted azt hiszem de ebben nem vagyok biztos h két hét nézz utána!

Ha megvan a habfészek és lerakták az ikrákat akkor kiveszed a nõstényt és az apát hagyod bent aki majd visszaviszi a habfészekbe a lesüllyedõ ikrákat. Két hét után kiveheted azt hiszem de ebben nem vagyok biztos h két hét nézz utána!

Mikor érdemes adni a gyereknek probiotikumot? Hogyan és meddig kell adni? Milyet használtok? 19hónapos a kislányom.

Legjobb válasz: Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak,és sok tejet,tejterméket.

Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak, és sok tejet, tejterméket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ezt kérdeztem!
ha beteg volt, antibiotikumot szedett, hasmemenése s volt, de ha nincs senmmi baja, akkor feleslegsen nem kel
Antibiotikum szedése esetén mindenképpen kell! Hasmenés, hasfájás, gyomorvírusok esetén is szokták ajánlani, mivel olyankor kiürülhetnek a szervezet természetes bacijai. Immunerõsítésre is lehet használni, sorozatos betegségek vagy közösségbe kerülés elõtt. Rengeteg féle van. Az a lényeg, hogy minél magasabb csíraszámút válassz. A Normaflore emiatt nem ér semmit, mivel az a legalapabb, mégis azt ajánlgatják mindenhol, mert agyon van reklámozva. Szerintem a Lactív Baby és a Bonolact Pro+Kid nagyon jók, de ezeken kívül is van még rengeteg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az előbb volt itt egy kérdés, valami olyasmi, hogy meddig kell a macskát hűtőben tartani, mi volt az pontosan?

Amikor rákattintottam, már nem volt meg.

Legjobb válasz: Na ez engem is érdekel, el sem tudtam olvasni a kérdést, mert eltûnt.

Na ez engem is érdekel, el sem tudtam olvasni a kérdést, mert eltûnt.
A kérdező hozzászólása: Én is el akartam olvasni, hogy vajon fake vagy egy idióta kérdése.
Arról volt szó benne, hogy meddig kell hûteni, hogy ehetõ legyen, mert az az idióta kérdezõ, éhes volt.
És meg akarta enni a macskáját? Hát ez jó... kár hogy eltûnt a kérdés, tuti fake lett volna belõle. :P
Jesszusom, szegény macska!!:( ): Hát én nem tudnám megenni!!
én nem láttam, de én sem enném meg a macskát, vagy kutyát, brr... Nem normális az se...
A kérdező hozzászólása: Nem hát! Csak érdekelt volna. Kéne egy lezárt topic, ahol az efféle baromságok vannak, meg lehet nézni, de nem lehet hozzászólni.


Valaki megtudná mondani mi lehet az indulásnál a baj hogy ilyen nehezen indul? Ja meg bejáratós és hogy kb meddig kell bejáratni?

Most vettem egy 2005-ös évjáratú Suzuki Sepia ZZ-t! Valamiért nem akar indulni önindítóval (később mikor bemelegszik akkor elsőre indul önindítóval), ha berúgom akkor indul kb 5. berúgásra, olyan mintha megszívta volna magát és ha beindul akkor járatnom kell különben leáll. Miután beinditottam és kb 5 perc járatás után kitünően működik.

Legjobb válasz: Egy relé ment ki vagy egy lezáró mágnesszelep a karbiba és emiatt elpárolog az a kis benzin belõle.. Ha injektoros akkor pedig a légtömegmérõvel lehet valami. De lehet egyszerûbb oka is például takarítsd ki a gyertyát. Injektoros most olvasom berugós... akkor nem lehet injektoros,,, Akkor a probléma az elsõ válaszom...

Egy relé ment ki vagy egy lezáró mágnesszelep a karbiba és emiatt elpárolog az a kis benzin belõle.. Ha injektoros akkor pedig a légtömegmérõvel lehet valami. De lehet egyszerûbb oka is például takarítsd ki a gyertyát. Injektoros most olvasom berugós... akkor nem lehet injektoros, , , Akkor a probléma az elsõ válaszom...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Hogyan, mivel és meddig kell a bárányhúst, esetleg a bárányt egészben pácolni?

Legjobb válasz: Beirdalod a húst...attól függ mekkora...alaposan befûszerezed izlés szerint,és leöntöd olajjal, hûtõbe teszed 3-4-5 napra.Az ojal megpuhítja a hús rostokat. Ezt megteheted csirke,polyka mellel, de akkor elég 2 nap és már is süthatad olaj nélkül egy felforrósított serpenyõban.Próbáld ki csirke combbal, amit elõtte kicsontoztál,lebõröztél nagyon finom.

Beirdalod a húst...attól függ mekkora...alaposan befûszerezed izlés szerint, és leöntöd olajjal, hûtõbe teszed 3-4-5 napra.Az ojal megpuhítja a hús rostokat. Ezt megteheted csirke, polyka mellel, de akkor elég 2 nap és már is süthatad olaj nélkül egy felforrósított serpenyõban.Próbáld ki csirke combbal, amit elõtte kicsontoztál, lebõröztél nagyon finom.
Én egy éjszakára a hûtõbe teszem egy rozmaringos, borsos, olajos és joghurtos pácba.Ha teszel bele egy nagyon pici fahéjat és koriandert még jobb, csak sokan nem mernek kísérletezni ezekkel a fûszerekkel. A legérdekesebb az egy õrölt kömény, õrölt babér, kurkuma, zöldbors, chili, olaj és méz tartalmú pác, amelynél nem tesszük a hûtõbe, hanem csak hûvös helyre 24 órára.

Mi pontosan a kaposzta leves dieta? Hogy kell a levest fozni? Szabad melle mast is enni? Ha igen, mit? Meddig tart? Mennyit lehet tole fogyni? Vannak karos mellekhatasai?

Minden tapasztalat erdekel, elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12322 itt van hogy hogy kell megcsinálni, meddig tart, és miket lehet hozzá enni, de ezeken kívül mást ne. Elsõ napokban elég nehéz, mert megkívánsz ezt azt, és helyette csak a levest lehet enni, de ennek ellenére én nagyon szeretem, és nem utáltam meg. Sõt néha csinálok is magamnak csak úgy. viszont számolj azzal, hogy ez egy marha nagy adag, én 3 nagy lábosban fõztem, mire beletettem mindent, de le lehet fagyasztani. nekem abszolút hatásos volt, sok sikert neked is hozzá

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12322 itt van hogy hogy kell megcsinálni, meddig tart, és miket lehet hozzá enni, de ezeken kívül mást ne. Elsõ napokban elég nehéz, mert megkívánsz ezt azt, és helyette csak a levest lehet enni, de ennek ellenére én nagyon szeretem, és nem utáltam meg. Sõt néha csinálok is magamnak csak úgy. viszont számolj azzal, hogy ez egy marha nagy adag, én 3 nagy lábosban fõztem, mire beletettem mindent, de le lehet fagyasztani. nekem abszolút hatásos volt, sok sikert neked is hozzá
cso ettol a hulyesegtol fogyni tuti nem lehet, beteg viszont lehetsz tole gondolkozz mi van ebben, cukros paradicsomle, viz, so, kaposzta, meg valami zsiros hus ha fogyni akarsz ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 "tovabb" linkel a lap aljan tudsz lapozni
nagyon nehéz és az íze hát rossz meg kell mondjam és a látvány hogy ennyit meg kell enni már az is visszataszító!!
Káposztaleves, avagy a gyors zsírégetõ diéta | Mindmegette.hu itt találsz pontos receptet és minta étrendet 7 napra.minden le van írva ezen az oldalon.

Váci kórházban hogy zajlik a vércukor szint mérés? Szóval mit kell enni/inni? Hányszor vesznek vért? Mettől meddig kell benn lenni?

Legjobb válasz: Én cukros vok, sûrün járok mérésre ,igaz nem Vácra.De mindent elszoktak mondani elõtte,pl,hogy kell e kaját vinni,vagy éhhgyomorral kell menni ,stb. Neked is elmondják majd ha oda kerülsz.

Én cukros vok, sûrün járok mérésre , igaz nem Vácra.De mindent elszoktak mondani elõtte, pl, hogy kell e kaját vinni, vagy éhhgyomorral kell menni , stb. Neked is elmondják majd ha oda kerülsz.
Szia! Sima vérvételes vércukorszintnél csak éhgyomri vérvétel van, egyszer vesznek vért. Ha terheléses a cukormérés, akkor kétszer vesznek, de legkésõbb 6.45-re menj oda, mert két óra elteltével ismét vesznek vért, de 9 óra után már kidobnak. Ha terhelésesre mész, és sokan vannak, a sorszámhúzás ellenére be kell "pofátlankodni", mert engem egyszer úgy lecsesztek, hogy kivártam a sort, és nem is vették le a vért, mert 9 óra után lett volna a második vérvétel. Terhelésesnél cukorszirupot kell inni, utána vagy kivárod ott a 2 órát, vagy ha kocsival vagy kísérõvel mész, eltöltesz valahol 1, 5 órát és igyekszel vissza. Nem tudom pontosan, hogy erre gondoltál-e vagy a kórházi befekvéses egész napos programra, azt szerencsére nem tudom hogy mûködik. De azért remélem segíthettem.
Az elõzõnek igaza van, csak még annyit, hogy nem kell bepofátlankodnod, mert 7h-kor legkésöbb kijön egy nõvér és megkérdezi, hogy vár e valaki vércukor terhelésre és hiába van sorszámod , , késöbbre, , behívnak.

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Kötöttünk egy kölcsönadási szerzõdést. Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik. A szerzõdésen nincs dátum mikor lett írva csak hogy meddig kell visszafizetnem és egy tanú írta alá az is a felesége. Kell tartanom jogi következmény miatt?

Legjobb válasz: "Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.

"Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.
(Hogy lehet szerzõdést dátum nélkül és egy tanúval megírni? Nekem már az is kérdéses, hogy rendes keltezés nélkül érvényes-e.) A kérdés az, hogy te tudod-e bizonyítani, hogy kifizetted-e a tartozásodat (pl. banki átutalásokkal), és hogy mikorra. Ha igen, akkor nincs mitõl tartanod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igazolni tanúkkal tudom a visszafizetést de papírom nincs róla
Legközelebb ne csinálj ilyet. Akkor add vissza a pénzt, ha aláírja a papírt, hogy visszakapta. Vagy add fel postán a pénzt neki, vagy bankon, azokról automatikusan van nyom. A tanúk neccesek. Ha egy van, valószínûleg elveszted a pert. Ha több van, de hozzád köthetõk - család, vagy jó barát, akkor valószínûleg veszíteni fogsz...
A mai világban, aki így fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!
A mai világban, aki ------fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!