Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, mivel meddig kell (104 db)

Valaki megtudná mondani mi lehet az indulásnál a baj hogy ilyen nehezen indul? Ja meg bejáratós és hogy kb meddig kell bejáratni?

Most vettem egy 2005-ös évjáratú Suzuki Sepia ZZ-t! Valamiért nem akar indulni önindítóval (később mikor bemelegszik akkor elsőre indul önindítóval), ha berúgom akkor indul kb 5. berúgásra, olyan mintha megszívta volna magát és ha beindul akkor járatnom kell különben leáll. Miután beinditottam és kb 5 perc járatás után kitünően működik.

Legjobb válasz: Egy relé ment ki vagy egy lezáró mágnesszelep a karbiba és emiatt elpárolog az a kis benzin belõle.. Ha injektoros akkor pedig a légtömegmérõvel lehet valami. De lehet egyszerûbb oka is például takarítsd ki a gyertyát. Injektoros most olvasom berugós... akkor nem lehet injektoros,,, Akkor a probléma az elsõ válaszom...

Egy relé ment ki vagy egy lezáró mágnesszelep a karbiba és emiatt elpárolog az a kis benzin belõle.. Ha injektoros akkor pedig a légtömegmérõvel lehet valami. De lehet egyszerûbb oka is például takarítsd ki a gyertyát. Injektoros most olvasom berugós... akkor nem lehet injektoros, , , Akkor a probléma az elsõ válaszom...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Mikor érdemes adni a gyereknek probiotikumot? Hogyan és meddig kell adni? Milyet használtok? 19hónapos a kislányom.

Legjobb válasz: Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak,és sok tejet,tejterméket.

Soha nem adtam nekik gyógyszereket sem homós szereket. Természetes vitaminokat kaptak, és sok tejet, tejterméket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ezt kérdeztem!
ha beteg volt, antibiotikumot szedett, hasmemenése s volt, de ha nincs senmmi baja, akkor feleslegsen nem kel
Antibiotikum szedése esetén mindenképpen kell! Hasmenés, hasfájás, gyomorvírusok esetén is szokták ajánlani, mivel olyankor kiürülhetnek a szervezet természetes bacijai. Immunerõsítésre is lehet használni, sorozatos betegségek vagy közösségbe kerülés elõtt. Rengeteg féle van. Az a lényeg, hogy minél magasabb csíraszámút válassz. A Normaflore emiatt nem ér semmit, mivel az a legalapabb, mégis azt ajánlgatják mindenhol, mert agyon van reklámozva. Szerintem a Lactív Baby és a Bonolact Pro+Kid nagyon jók, de ezeken kívül is van még rengeteg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mi pontosan a kaposzta leves dieta? Hogy kell a levest fozni? Szabad melle mast is enni? Ha igen, mit? Meddig tart? Mennyit lehet tole fogyni? Vannak karos mellekhatasai?

Minden tapasztalat erdekel, elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12322 itt van hogy hogy kell megcsinálni, meddig tart, és miket lehet hozzá enni, de ezeken kívül mást ne. Elsõ napokban elég nehéz, mert megkívánsz ezt azt, és helyette csak a levest lehet enni, de ennek ellenére én nagyon szeretem, és nem utáltam meg. Sõt néha csinálok is magamnak csak úgy. viszont számolj azzal, hogy ez egy marha nagy adag, én 3 nagy lábosban fõztem, mire beletettem mindent, de le lehet fagyasztani. nekem abszolút hatásos volt, sok sikert neked is hozzá

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12322 itt van hogy hogy kell megcsinálni, meddig tart, és miket lehet hozzá enni, de ezeken kívül mást ne. Elsõ napokban elég nehéz, mert megkívánsz ezt azt, és helyette csak a levest lehet enni, de ennek ellenére én nagyon szeretem, és nem utáltam meg. Sõt néha csinálok is magamnak csak úgy. viszont számolj azzal, hogy ez egy marha nagy adag, én 3 nagy lábosban fõztem, mire beletettem mindent, de le lehet fagyasztani. nekem abszolút hatásos volt, sok sikert neked is hozzá
cso ettol a hulyesegtol fogyni tuti nem lehet, beteg viszont lehetsz tole gondolkozz mi van ebben, cukros paradicsomle, viz, so, kaposzta, meg valami zsiros hus ha fogyni akarsz ajanlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 "tovabb" linkel a lap aljan tudsz lapozni
nagyon nehéz és az íze hát rossz meg kell mondjam és a látvány hogy ennyit meg kell enni már az is visszataszító!!
Káposztaleves, avagy a gyors zsírégetõ diéta | Mindmegette.hu itt találsz pontos receptet és minta étrendet 7 napra.minden le van írva ezen az oldalon.

Kötöttünk egy kölcsönadási szerzõdést. Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik. A szerzõdésen nincs dátum mikor lett írva csak hogy meddig kell visszafizetnem és egy tanú írta alá az is a felesége. Kell tartanom jogi következmény miatt?

Legjobb válasz: "Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.

"Én már visszafizettem neki de még mindig követelõzik." Ha visszafizetted, akkor arról van egy banki kivonatod, amin látszik, hogy átutaltad neki, avagy egy papírod, amin aláírta, hogy kifizetted, mikor, mennyit. Ha ezek közül valamelyik megvan, nincs mitõl tartanod. Ha olyan marha voltál, hogy csak úgy odaadtad a kp-t, akkor magadra vess, ki kell fizetned újra. Ezúttal tedd okosabban.
(Hogy lehet szerzõdést dátum nélkül és egy tanúval megírni? Nekem már az is kérdéses, hogy rendes keltezés nélkül érvényes-e.) A kérdés az, hogy te tudod-e bizonyítani, hogy kifizetted-e a tartozásodat (pl. banki átutalásokkal), és hogy mikorra. Ha igen, akkor nincs mitõl tartanod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igazolni tanúkkal tudom a visszafizetést de papírom nincs róla
Legközelebb ne csinálj ilyet. Akkor add vissza a pénzt, ha aláírja a papírt, hogy visszakapta. Vagy add fel postán a pénzt neki, vagy bankon, azokról automatikusan van nyom. A tanúk neccesek. Ha egy van, valószínûleg elveszted a pert. Ha több van, de hozzád köthetõk - család, vagy jó barát, akkor valószínûleg veszíteni fogsz...
A mai világban, aki így fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!
A mai világban, aki ------fizet vissza tartózást BALEK-nak nevezik, sajnálom de ez van!

Mit kell csinálni hogy a medieval total war, menjen windows 7-en?

Legjobb válasz: Szia esetleg próbálkozz a windows Xp/ vista módba futtatni. Bár ez sok mindentõl függhet. Jobb klikk a medieval.exe-re tulajdonságok kompatibilitási problémák megoldása és ott állíts át régebbi op rendszerre. http://www.hunworld.com/ -on is fent van asszem ilyen segítség vonal.

Szia esetleg próbálkozz a windows Xp/ vista módba futtatni. Bár ez sok mindentõl függhet. Jobb klikk a medieval.exe-re tulajdonságok kompatibilitási problémák megoldása és ott állíts át régebbi op rendszerre. http://www.hunworld.com/ -on is fent van asszem ilyen segítség vonal.

A szokatás meddig tart? úgy értem, hogy most kezdtem a babámnak adni narancsnak a levét, mgeg almának a levét egy-egy kanállal. Ezt meddig kell így folytatni a kanalazást, mikor ihat belőle nagyobb adagot, mondjuk cumisüvegből?

Legjobb válasz: Szia Bocsi,hogy off-olok,de a narancs levét már lehet adni? Én nem tudom,mert én még nem kezdtem el a hozzátáplálást,de a narancsról még nem olvastam senkinél sem,max az almáról.

Szia Bocsi, hogy off-olok, de a narancs levét már lehet adni? Én nem tudom, mert én még nem kezdtem el a hozzátáplálást, de a narancsról még nem olvastam senkinél sem, max az almáról.
Citrusféléket nem ajánlott adni 1 éves kor alatt.
Narancs levét jobb ha nem adod neki, allergizálhat és valóban citrusféle egy éves kor alatt nem ajánlott. Minden nap kapjon egy két kanállal többet és így fogja elérni majd az egy adagot( ez kb. 80-100ml), utána kezdhetitek a pépet, azt is elõször csak pár kanállal , ez akár 1 hét is lehet mire megeszik egy adagot. amikor már egész adagot eszik akkor 2-3 hétig csak ezt az egyfélét kapja, utána kezdhetitek a következõ gyümölcsöt vagy zöldséget kóstolni azt is fokozatosan. eüs
ebben az országban nem lehet adni narancsot, de a spanyoloknál pl. elsõnek adható étel. õket biztos nem allergizálja...
2-4-6-8 kanál, így mondta a védõnõ nekem. Naná, hogy másképp csináltam: Egy új ételbõl elsõnek csak 1-2 kanál, hogy mit csinál a pocakkal. Másnap több, aztán fél adag, majd egész adag. De nekem jó evõ a lányom. Levet csak eleinte adtam, amikor kezdtünk pár napig, aztán minden újdonságot hígabb formában adtam, de nem lé formában. Én leveket eleve nem adok cumisüvegbõl, mert 1.nem iszik csak pohárból, a cumisüveget hetek óta nem fogadja el. 2. csak a vizet hajlandó meginni. Segítettem? Minden jót! OFF-ra: A citrusféléket én is így tudtam, aztán a gyerekem most 7 hós, 2 hete kapja filézve a mandarint, és szinte az elsõ perctõl a narancs ill. mandarinlevet, mert megfogta a kaja a hasát és a dokinénink így tanácsolta, mert ezek székletlazítók.

Ha betöltöm a 40. hetet, meddig kell még várni? Kinek hogy indult amúgy és mikor?

Elsõ baba, Honvédkórház (ha ez számít). 38+6 hkm

Legjobb válasz: Hát szerintem állj úgy hozzá, hogy addig szépen megszülsz, mert a legtöbb dolog agyban dõl el. Hogy mi van a Honvédban, azt nem tudom. Ahol én legutóbb szültem (Szt Imre), ott úgy van a protokoll, hogy betöltött 41-en be kell feküdni, és 41+3-nál indítanak. De! Velem csodák csodájára vártak (hosszú hétvégés ünnep volt), 41+6-on spontán megszültem.

Hát szerintem állj úgy hozzá, hogy addig szépen megszülsz, mert a legtöbb dolog agyban dõl el. Hogy mi van a Honvédban, azt nem tudom. Ahol én legutóbb szültem (Szt Imre), ott úgy van a protokoll, hogy betöltött 41-en be kell feküdni, és 41+3-nál indítanak. De! Velem csodák csodájára vártak (hosszú hétvégés ünnep volt), 41+6-on spontán megszültem.
5ös, abban igazad van, hogy sok minden genetika, de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a nõk legnagyobb részére igen nagy hatással van saját anyjuk illetve nagyanyjuk szüléstörténete, fõleg ha jó kapcsolat a nõi felmenõkkel. Vagyis tudod, hogy anyád és nagyanyád is túlhordta õket, tehát Te is túl fogod... Ez is agyban dõl el. Persze indirekt módon.
41-42. hétig várnak az inditással, de magátol is beindul , majd addig
1.magyaroroszag 40 het befektettek 40.5 inditas tobb napos kinlodas utan megszuletett 2. kulfold magatol 42.1 het semmi gond nem volt nem kelett korhazba fekudni szerencsere 3.42.3 het gyors spontan szules otthon szuper nagyon szep szules a nappaliban kulfoldon lesznovel
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!!
Miután betöltöttem a 40. hetet, naponta kellett nst-re járnom.Már az elsõ reggel bentfogtak, 40+1 hetes voltam.Azonnal császároztak, mert gond volt, a szívhangja többször is leesett, a doki nem kockáztatott. Nem gondoltam, hogy túl hordom majd.Már a 37-38. héttõl minden nap csak a jelet vártam, és készültem a rendes szülésre.Homeós bogyókkal, teákkal, stb, stb...Biztos voltam benne, hogy simán szülök, még a 40. hét elõtt. Nem értek egyet a "fejben dõl el minden" dologgal, mert bármi történhet, és a genetika is ott van.Anyám minden gyerekét túlhordta, én is, nõvérem is, nagymamám is.Ez egy ilyen dolog.
40+5nél indult be a szülés fájásokkal, 19 óra múlva, 40+6ra megszültem.
Imádtam a babámat a szívem alatt hordozni, szóval én soha nem vártam, hogy jujj minél elõbb megszüljek. Óriási hasam volt, az orvosok állandóan siettették volna a szülést - én még "ráértem" 40+3. napon szültem. Elõzõ nap NST után azt mondta a doki, hogy reggel 7-re menjek vissza ÉHGYOMORRA. Ettõl úgy beparáztam, hogy éjfélkor elfojt a magzatvíz.
Tuti, hogy agyban dõl el! Én az elsõt túlhordtam, a másodiknál már paráztam a túlhordástól. Az orvos azt mondta, max egy hetet várnak, utána indítanak. Betöltöttem a 41. hetet, befektettek a kórházba, azt mondta az orvos, másnap reggel 8-kor szülõszoba, és indítják. Na, az én babám beijedt, és még aznap éjszaka megszületett... Ne gondold elõre azt, hogy túlhordás lesz, csak arra gondolj, idejében jön majd a baba, és minden rendben lesz! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hm, érdekes. Mert mikor voltam a kórházban ctg-n, akkor volt ott egy nõ, akit indítottak 40+2-re. Az lenne a legjobb. Nem kéne még heteket várni. Köszi a válaszokat. Remélem beindul a héten :)

Tisztelt doktor úr! Ön ajánlotta nekem köztes vérzésre a Premens tablettát. Szeretném megkérdezni, hogy mikor kell kezdeni a szedését? Mikor várható javulás? És meddig kell szedni? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettát bármikor elkezdheti szedni. A javasolt adag naponta egy PreMens tabletta, amit étkezéstől függetlenül, a napnak lehetőleg mindig ugyanabban a szakában, kevés folyadékkal, elsősorban vízzel célszerű bevenni. A kezelést legalább 3 hónapig kell folytatni, de kedvező hatás esetén a PreMens szedését folytatni javasolt, nehogy a kellemetlen tünetek kiújuljanak. Üdvözlettel: Dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettát bármikor elkezdheti szedni. A javasolt adag naponta egy PreMens tabletta, amit étkezéstől függetlenül, a napnak lehetőleg mindig ugyanabban a szakában, kevés folyadékkal, elsősorban vízzel célszerű bevenni. A kezelést legalább 3 hónapig kell folytatni, de kedvező hatás esetén a PreMens szedését folytatni javasolt, nehogy a kellemetlen tünetek kiújuljanak. Üdvözlettel: Dr. Langmár … Olvass tovább »

Vettem kész tortilla lapot de fogalmam sincs hogy kell megcsinálni, a csomagolásra nincs írva. Meddig kell sütni, hogyan, miben?

úzalisztből készült

Legjobb válasz: Nem kell már sütni! Ez már kész tortilla lap. Csak beleteszed azt amiket akarsz, összegöngyölöd és megeszed! Itt nagyon sok recept van hozzá! http://www.nosalty.hu/receptek/konyha/mexikoi?order=abc#kat_.. Én is tegnap vettem tortilla lapokat és ezek közül a receptek közül csinálom meg valamelyiket! :) Elõször fogok én is ilyet csinálni! :) Én csak elkészítem a belevalókat aztán a tortilla lapba belepakolom és kész is! :)

Nem kell már sütni! Ez már kész tortilla lap. Csak beleteszed azt amiket akarsz, összegöngyölöd és megeszed! Itt nagyon sok recept van hozzá! http://www.nosalty.hu/receptek/konyha/mexikoi?order=abc#kat_.. Én is tegnap vettem tortilla lapokat és ezek közül a receptek közül csinálom meg valamelyiket! :) Elõször fogok én is ilyet csinálni! :) Én csak elkészítem a belevalókat aztán a tortilla lapba belepakolom és kész is! :)
A kérdező hozzászólása: jajj de jó kösziiii
Mielõtt megtöltöd pár másodperc alatt megmelegítheted a mikróban. Könnyebb lesz feltekerni és nem csak a tölteléked lesz meleg.

Villanysütőben meddig kell sütni a süteményt és mit jelent az, hogy 2oldali sütés?

A múltkor sütöttem benne, és már jónak t?nt amikor beleszúrtam a villát,de amikor kiszedtem, akkor vettem észre, hogy az alja meg nincs megsülve..miért van ez?

Legjobb válasz: A villanysütõben is ugyanaddig kell sütni a süteményt, mint más sütõben, de pontosan be lehet állítani a hõfokot. A kétoldali sütés meg azt jelenti, hogy alul is sütni kell, meg felül is. Vagyis meg kell fordítani a süteményt.

A villanysütõben is ugyanaddig kell sütni a süteményt, mint más sütõben, de pontosan be lehet állítani a hõfokot. A kétoldali sütés meg azt jelenti, hogy alul is sütni kell, meg felül is. Vagyis meg kell fordítani a süteményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!