Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, mivel el a gondolataimat az (4 db)

Hogyan, mivel terelhetném el a gondolataimat az ételről?

Állandóan csak enni tudnék, pedig ritkán vagyok éhes. Nagyon szeretném megállni de nem tudom. Mi segíthetne nekem?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, én is várom a választ...

Ez jó kérdés, én is várom a választ...
Idd degeszre magad, és akkor már nem bírsz majd enni:D Vagy keress képeket ocsmányan kövér emberektõl, és hányingered lesz.Nekem mindig beválik:D
foglald el magad, dolgozz, ha van rá lehetõséged, és valami olyan munkát válassz, ami mellett alig érsz rá enni. amióta melózok, 1 hónap alatt 5kgt fogytam. és kb csak ebédelni van idõm. reggelizni nincs kedvem, vacsorázni meg nincs pénzem . :)

Az elfenekelés gondolata megőrjít. Mi van velem? Néha azon sírok hogy engem miért nem fenekel el soha senki, máskor meg ideges vagyok, mert csak ez izgat, a lányok nem.

Szerintetek mi a baj velem?:( на 14 години момче (Macedón)

Legjobb válasz: masztizás közben akkor verd el a segged

masztizás közben akkor verd el a segged
Semmi gond, mazochista vagy és kész. Nincs ezzel baj.
Vuk dlaku menja a cudi nikako.
na 14 godini momcse :D 14éves fiú... kicsit fiatal vagy még, érdekes h ilyenekre gerjedsz, mi lesz még késõbb?!
14 éves legény. És nem macedón, hanem szerb.
gondoltam ha a lányok nem, akkor a fiuk :D sorry..
akkor csak a fiúk izgatnak fel?ilyen korban pedig már kellene hogy beinduljon a fantáziád és szép lánytól...de ha nem akkor sajnos, h meleg vagy ^^ bocsi
A kérdező hozzászólása: ki monta hogy fiúk beindítanak???
A kérdező hozzászólása: mi van a titkárnõ filmben?:) 17:33 komolyan? Vagy csak trollkodsz? 15:58, az a baj, hogy nem nagyon érdekelnek a lányok. nem tudok dugni.
én úgy elvernélek mint szódás a lovát töki :)
ez azért elég dúrva, de ha ez indít be akkor kérd meg a csajod (majd ha lessz) h fenekeljen el de jó keményen és úgy hogy még a s.gged is kipirosodjon:D
nézd meg A titkárnõ címû filmet...
mert egy perverz állat vagy
A kérdező hozzászólása: 15:53 de szellemes vagy... mellesleg, már próbáltam, de magamat nem tudtam úgy elfenekelni hogy az jó legyen.
A kérdező hozzászólása: az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, remélem elmúlik, és megjön a vágy a lányokhoz. anyukámnak azt mondta, nincs vágyam a lányok felé, õ azt mondta majd megjön. remélem így lesz. de lehetne valamivel ezt gyorsabbá tenni?
perverz idióta.:S

Életem kicsit kilátástalannak tűnik eléggé el vagyok tévedve. Tudom hogy ezt a gondolatot felerősíti az a dolog is hogy most vagyok 14, de télleg baj van. Mit tegyek? Mit ajánlotok?

Fiu vagyok.. 14... és van pár problémám:

Legjobb válasz: Apádhoz gratulálok! Nyilván ha neki eltörik a lába, õ sem megy el orvoshoz. A pszichológus a lélek doktora. Ha a lélek beteg, akkor gyógyítani kell. Kár, hogy pont a szülõ az, aki ebben megakadályoz, holott az õ felelõssége lenne gondoskodni az egészséges fejlõdésedrõl. Annyit tehetsz, hogy ha van mondjuk iskolapszichológus, vagy védõnõ nálatok, õt felkeresed. De ha értelmesebb és empatikusabb az osztályfõnök, õ is segíthet.

Apádhoz gratulálok! Nyilván ha neki eltörik a lába, õ sem megy el orvoshoz. A pszichológus a lélek doktora. Ha a lélek beteg, akkor gyógyítani kell. Kár, hogy pont a szülõ az, aki ebben megakadályoz, holott az õ felelõssége lenne gondoskodni az egészséges fejlõdésedrõl. Annyit tehetsz, hogy ha van mondjuk iskolapszichológus, vagy védõnõ nálatok, õt felkeresed. De ha értelmesebb és empatikusabb az osztályfõnök, õ is segíthet.
Megmondjam mit tehetnél? Meg akarsz szabadulni a vádlásoktól, önmagad hibáztatásából, sérelmektõl, a múlt negatív eseményeitõl? Szabad és boldog akarsz lenni? Eleged van abból, hogy eleged van? Érezni akarod Valaki szeretetét??? Ember nem fog tudni rajtad segíteni! DE Isten igen! Nekem is kismillió gondom, bajom, terhem volt és megszabadultam tõlük. Isten segített! Átadtam Neki az életem, megkértem, hogy szabadítson meg ezektõl a terhektõl, megkértem, hogy bocsássa meg a bûneimet! Õ hatalmas Isten, nincs olyan, amit ne tudna megtenni!
A kérdező hozzászólása: Hu bakter ez jó hosszura sikerült... de remélem elolvassátok :\ nagyon jól esne valami tanács
Szia. Én szívesen beszélnék veled errõl, ha akarsz valakivel. Nekem is vannak elég hasonló dolgaim, a helyzetem meg kb dettó. Írj privátot, ha akarsz.
A kérdező hozzászólása: hát az ofõrõl nemmodok semmit. Az új iskolámban õ vezette be azt hogy a nevemet gúnyosan kell ejteni és csakis kizárólag csabikáááának lehet hívni. Nem tudok jó pszichológust nyiregyen, és egyedül nem tudom hogy érdemes e kerezsgélni, azonban ha interneten van ember aki ezekkel foglalkozik akkor annak örülnék
persze isten segít:) inkább te segíts magadnak, ne csak várdd ölbe tett kézzel a csodát
Szerintem nem annyira bonyolult. Épp a változások korában vagy, tehát ha már mindenképp változni kell, hát változtass szíved szerint! Ha nem szeretnéd, hogy bohócnak nézzenek, akkor ne csinálj bohócot magadból mindenki elõtt. Ha szeretnéd, hgoy jó fejnek tartsanak, akkor ne legyél túl komoly! Gondolom azért már fel tudod mérni a különbséget egyik és másik véglet között. Próbáld meg ezeket kerülni és hidd el, nem baj, ha nincs olyan barátod, akivel mostantól nyugdíjas korodig jóban leszel... majd lesz! Úgy érzed, hogy tehetséges vagy az új dolgokban is? Hát akkor ezek mégiscsak sikerélmények neked! Ne add fel õket egy-két hét után, várd ki, hogy mi az, ami hosszú távon is leköt. Nagyon jó, hogy sok dologba belevágsz, legalább majd hamarabb megtalálod azt, ami tényleg érdekel! Tetszel a lányoknak? Ez fantasztikus! Ha már most ilyen sikereid vannak ezen a téren is, akkor késõbb sem lesz gondod és a párkapcsolatot úgysem gyerekkorodban kell megtanulnod, ez az idõszak még csak most kezdõdik! Hidd el, amikor komoly érzelmeid lesznek kölcsönösen egy lánnyal, akkor belülrõl és ösztönösen fog jönni az odafigyelés részedrõl is és tõle is meg fogod ezt kapni, egyikõtöknek sem kell majd csalódni! De ahogy az igaz barátokat, az igaz szerelmet sem várhatod 14 éves korodra! Ha már most mindezeket megvalósítottad volna, akkor mi más izgalom várna rád még az életben?! :-) Ez így jó! Tanuld a kapcsolatokat, élvezd a sikereket és ha netán apu mégis ráér néha, akkor nyugodtan mesélj neki bármirõl, ami érdekel. Ha pedig sosem akar ráérni, akkor szólj neki konkrétan, hogy "Apu, csak ketten vagyunk itt egymásnak és szükségem van minden nap fél órára tõled, amikor beszélgetünk. Kérlek, szólj majd, hogy mikor legyen ez a fél óra!" Egész biztos, hogy rá fog érni! :-)
ennyi idõsen nekem is voltak ilyen problémáim. én csak annyit mondok, hogy gondolj olyan emberekre, akik egészségügyi problémákkal rendelkeznek (vakok, betegek, stb.) és máris meglátod nem vagy te olyan szar helyzetben.
..nekem nincsenek ilyen jellegû problémáim..de megértelek:) ha szeretnél valakivel beszélni irj priv-t;)

Öngyilkosság jár a fejemben és nem tudom elûzni a gondolatot. Úgy érzem ez az egyetlen megoldás miközben tudom, hogy ez nem igaz. Van célja az életemnek de annyi kudarcom van, hogy nincs erõm újra felállni! Mit tegyek?

Már csak a keserûségre tudok gondolni és a fájdalmakra.Nem tudok a jó dolgokra koncentrálni,éjszakákat nem alszom és szorongásaim vannak.Nem szeretnék gyógyszerekhez nyúlni vagy orvosi segítségre szorulni..

Legjobb válasz: Milyen keserûség és fájdalom ért? Ismerek egy nénit, aki 5 évesen elvesztette az anyukáját és egy gonosz mostoha nevelte. Felnõtt korára férjhez ment, gyerekeket szült, 56-ban a férjét lecsukták igazságtalanul, mert nem csinált semmit és õ ott maradt 3 kisgyerekkel egyedül. Nekem õ a példaképem, mert felnevelte õket, összeszorított foggal, sokat imádkozva, de küzdött, amikor küzdeni kellett. Most 90 éves a néni és boldog.

Milyen keserûség és fájdalom ért? Ismerek egy nénit, aki 5 évesen elvesztette az anyukáját és egy gonosz mostoha nevelte. Felnõtt korára férjhez ment, gyerekeket szült, 56-ban a férjét lecsukták igazságtalanul, mert nem csinált semmit és õ ott maradt 3 kisgyerekkel egyedül. Nekem õ a példaképem, mert felnevelte õket, összeszorított foggal, sokat imádkozva, de küzdött, amikor küzdeni kellett. Most 90 éves a néni és boldog.
Ezt mindet szépen mondd el egy jó pszichiáternek, hidd el a legutolsó gondolata lenne pont egy orvosnak bármi rosszat gondolni rólad emiatt. Ellenkezõleg, totálisan meg fogja érteni a problémát és segít kimászni a gödörbõl!
Sajnos "ez " ellen nincs különösebb megoldás...küzdeni kell a gondolatokkal, hogy nehogy végrehajtsa az ember a legroszabbat.Ez az igazság. Szivesen barátkoznék veled...én is hasonló cipõben vagyok.
Szia, Szerintem majdnem mindenkinek van ilyen korszak az eleteben, kinek mennyi ideig tart ez az idoszak, az egyeni. Mindenkeppen javaslom, hogy kerj segitseget, az orvosod nem fog semmi rosszat gondolni rolad, mert rengeteg ember van ilyen szituacioban. Ha az segit en szivesen meghallgatlak, sok idom van ha gondolod irj pmet. Kitartas :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudok egy orvos elé állni és azt mondani neki problémáim vannak.Félek attól, mit gondolna rólam.Eleget aláztak már meg az életemben.Azt látom, hogy a körülöttem lévõ embereknek sikerül még olyanoknak is akik rosszabb dolgokat csináltak nálam...rám pedig nincs senkinek szüksége!Teljesen feleslegesnek tartom magam...csupán azért nem lettem még öngyilkos mert félek megtenni mert édesanyám és a párom belehalna ha bármit is tennék magammal.Nagyon sokszor voltam már a padlón de mindig felálltam egyedül, most nem vagyok rá képes..
# 6: Nem, egyáltalán nincs konkrét célom és erre azt mondta a pszichiáterem, hogy kognitív viselkedésterápia kéne. Persze nem lett belõle semmi és itt vagyok még mindig célok nélkül; egyszerûen napról napra élek.
5: Lehet találni célt. Biztos van, ami érdekel, amiben örömöd leled, függetlenül attól, hogy milyen mélyen vagy.
# 1: Bûntudatkeltés... Ez valóban mûködik egy depressziós embernél... Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen szövegek csak közelebb visznek valakit a kötélhez, nem segítenek. Orvoson és pszichológuson kívül más tanácsot nem tudok sajnos adni. Viszont legalább vannak céljaid, nekem még azok sincsenek. :(
Dehát azért vagy gyenge, mert gyenge akarsz lenni. Minden fejben dõl el. Milyen megaláztatástól félsz? A többi embertõl félsz magyarul?
A kérdező hozzászólása: Minden tiszteletem a nénié!De az én esetem eltér ettõl.Nem azért tettem fel a kérdést, hogy aztán panaszkodjak.Nem tudok a sérelmeimrõl beszélni mert félek a megaláztatástól..én egy rossz ember vagyok és a halál a legjobb megoldás számomra.Aki erõs él aki gyenge haljon meg!Ezt üzeni számomra amit írtál.Köszönöm
Ja és ez a néni, mikor a szomszéd néni beteg lett, õt is magához vette a három gyerek mellé! és gondozta haláláig a nagy semmiért, lelkiismeretbõl, mert a szomszédnak nem volt rokona aki ápolta volna.
Nem értem, hogy ha valakinek van családja és társa, az hogy gondolhat az öngyilkosságra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!