Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, mivel Panasonic (13 db)

Miért van az hogy a Panasonic DVD lejátszómba bele rakok egy JÓL írott filmet és azt írja a "lemez nincs jól formattálva" és formattálom ezek után újra vissza írom a filmet és megintcsak azt írja hogy formattáljam. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A lemezeket nem formattáljuk, hanem töröljük. És csak az újraírhatókat természetesen. Valamint az írás végén lezárjuk, illetve engedjük, hogy az íróprogram lezárja, mert másképpen az asztali olvasó nem tudja lejátszani.

A lemezeket nem formattáljuk, hanem töröljük. És csak az újraírhatókat természetesen. Valamint az írás végén lezárjuk, illetve engedjük, hogy az íróprogram lezárja, mert másképpen az asztali olvasó nem tudja lejátszani.

Hogyan, mivel tudok Panasonic NV-GS17 mini dv videokameráról felvételeket áttölteni a laptomomra?

Legjobb válasz: A laptopnak rendelkeznie kell úgynevezett Firewire (IEEE 1394) csatlakozóval, kicsit hasonlit az USB-hez, ha nincs akkor be kell szerezned, az kb. 10-15 ezer ft. Ha megvan akkor windows beépitett moviemaker programjával át lehet tölteni majd azzal megvágni, szerkeszteni stb., érdemes DV aviba elmenteni. Majd fogod NERO-t, kiválasztod hogy DVD videot akarsz csinálni, és behúzod. Hát ennyi. Persze vannak komolyabb szerkesztõ programok, de a moviemaker tökéletesen megteszi.

A laptopnak rendelkeznie kell úgynevezett Firewire (IEEE 1394) csatlakozóval, kicsit hasonlit az USB-hez, ha nincs akkor be kell szerezned, az kb. 10-15 ezer ft. Ha megvan akkor windows beépitett moviemaker programjával át lehet tölteni majd azzal megvágni, szerkeszteni stb., érdemes DV aviba elmenteni. Majd fogod NERO-t, kiválasztod hogy DVD videot akarsz csinálni, és behúzod. Hát ennyi. Persze vannak komolyabb szerkesztõ programok, de a moviemaker tökéletesen megteszi.
Nekem ugyanez a problémám a Panasonic NV-GS90 kameráról nem tudom az adatokat áttölteni a gépemre. Firewire bemenet nincs a gépemen, nincs másfajta megoldás esetleg?

Vettünk egy Panasonic DMC-FZ72-t, de valószínûleg valamit nem jól használok rajta, mert nem élesek a képek. Ismeri valaki ezt a gépet? Tudna esetleg segíteni, hogy mit rontok el?

Automatán használtam, mert nem nagyon értek hozzá, de azt reméltem éles képeket csinál.Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: "mert nem élesek a képek" Több oka lehet, ebben az esetben leginkább a felhasználó lehet a gyenge pont. Tegyél fel "életlen" képeket.

"mert nem élesek a képek" Több oka lehet, ebben az esetben leginkább a felhasználó lehet a gyenge pont. Tegyél fel "életlen" képeket.
A kérdező hozzászólása: Csak random kiválasztottam egyet, de mind ilyen, hogy kis méretben élesnek tûnik, de 100%-os nagyításban életlen. Itt a kép: [url=[link] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=[link] Tisztában vagyok vele, hogy valószínûleg én csinálok valamit rosszul, de ezért is használnám az automata funkciót.
A kérdező hozzászólása: [link]


Hogyan, mivel konvertálhatom át az adatot Panasonic NV-GS90 videókameráról a számítógépre?

Kazettás a kamera. Windows Movie Makerrel nem tudom megnyitni, ha a kamerát USB-vel csatlakoztatom a géphez.

Legjobb válasz: Igen driver kell http://www.swondersoft.com/page-nv-gs90.html És még progi is amivel majd konvertálod azt már sok program tudja de ajánlom a gyári lemezrõl telepítsd ha megvan,ha nincs a Pana honlapjáról húzz le egyet.

Igen driver kell http://www.swondersoft.com/page-nv-gs90.html És még progi is amivel majd konvertálod azt már sok program tudja de ajánlom a gyári lemezrõl telepítsd ha megvan, ha nincs a Pana honlapjáról húzz le egyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! A drivert letöltöttem, a progit keresve viszont elvesztem a pana honlapján. Ha nem nagy kérés, esetleg tudnál küldeni linket?
Movie makert használj az tökéletesen megfelel, én is erdõztem a pana honlapján.De cserében találtam neked valamit:http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=850&pid=1532..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, jófej vagy, így már mûködni fog!:)
Erre látod én is kiváncsi lennék.

Panasonic házi mozim van nem divx-es, hogy összekötni valami olcsó divx-essel vagy mi lehet a megoldás? Az erősítő nem benne van de a Media-ban azt mondták hiába veszek csak lejátszót ua. Olyat nem lesz jó.

de nem hiszem hogy nem lehet összehozni

Legjobb válasz: Nekem is Panasonic házi mozim van,szintén divx nélkül.Én is gondolkozom egy olcsó mindent lejátszó készüléken.Miért nem lehetne összekötni a házimozival?Ott van rajta többféle csatlakozó aljzat.Nekem megvan a véleményem a Media Markt eladóinak a szakértelmérõl.Ne hallgass rájuk.Csak bambulnak a sorok között mint egy rakás szar.

Nekem is Panasonic házi mozim van, szintén divx nélkül.Én is gondolkozom egy olcsó mindent lejátszó készüléken.Miért nem lehetne összekötni a házimozival?Ott van rajta többféle csatlakozó aljzat.Nekem megvan a véleményem a Media Markt eladóinak a szakértelmérõl.Ne hallgass rájuk.Csak bambulnak a sorok között mint egy rakás szar.
A kérdező hozzászólása: köszi. viszont ha egy éve nem õ miattuk gondolom , hogy nincs megoldás és mégis van akkor nagyon mérges leszek
Elõzõ vagyok.Gondolom nem dísznek van a sok csatlakoztatási lehetõség a lejátszón.Még annyit jegyeznék meg, hogy nem elég csatlakoztatni a két gépet, van a távírányítón egy VCR/AUX gomb.(bemenet választó)

Vettem egy Panasonic epilátort, de úgy veszem észre, hogy nem gyökerestől szedi ki a szőrt, hanem eltépi. Miért? Mi lehet a gond? Lehet, hogy gyenge a motorja? Vagy nem zárnak jól a kis fogak?

Amúgy ez a típusa:ES2013

Legjobb válasz: nézd meg lehet-e állítani hogy milyen szõrre akarod használni. azaz,mennyire csukódjon össze a foga. ha gyenge szõrhöz szorosra van állítva,akkor szokta nekem elvágni

nézd meg lehet-e állítani hogy milyen szõrre akarod használni. azaz, mennyire csukódjon össze a foga. ha gyenge szõrhöz szorosra van állítva, akkor szokta nekem elvágni
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lehet ilyet állítani rajta, de megnézem itt neten a típus szerint. Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!