Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, milyen lehet a (2375 db)

egy probat meger :)
Akkor már inkább csináld lánnyal mert néhány ilyen fiúcska már inkább lányra hasonlít mint fiúra.
A kérdező hozzászólása: De nekem fütyi kell.
majd vesz egy felcsatolhatót..
Én olyan vagyok! 22/F
Lelkileg vagy kinézetre lányos?
Nem tudom. Nekem volt már biszex barátom, de nem volt egyáltalán lányos, tök átlagos pasi volt. Nem minden biszex lányos. Nem minden meleg pasi lányos, ez csak hülye sztereotípia. Nekem jobban bejönnek a férfiasabb pasik, szóval annyira a lányos téma nem izgat. Ha lányos valakivel akarom csinálni, akkor keresek egy csajt.
A kérdező hozzászólása: Lelkileg és kinézetre is!
Akkor egy lány+ felcsatolható :)

Én 12/F vagyok és mindig is azon gondolkodtam hogy milyen lehet a pia íze hogy mért iszák ennyire? ! De legjobban ez az íz érdekel: Jack Daniels.!? Milyen ízhez hasonlítanátok ha kicsik lennétek újra?

Legjobb válasz: Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".

Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".
Hatása miatt isszák elsõsorban, bár majd kialakul idõvel benned, hogy az íze miatt is. Fõleg egy whisky-nél :)
jah általában nem szeretik az emberek a rövidet. Néha jólesik de igazából a lényeg az hogy minél könnyebben lecsússzon :D meg az is szempont hogy az utóíze milyen, meg persze a másnap milyen. diannás cukorka egyébként megvan? vagy miaza csoki, amibe van még alkohol meg meggy... hmm, mind1 ha olyat ettél akkor kb tudod milyen az alkohol íze.
egy seri kvín nem marja annyira a pofád , mint egy 70 fokos pálinka :D
cherry queen azaz! :D
Remélem nem úgy jön le h buzdítom az ivásra mert nem (én is antialkesz vagyok) de simán megkóstolhatod te is. Beszélsz apuddal h eccer mikor alkalom van tölt neked (mondjuk a feles pohárt félig vagy a harmadáig) annyitól semmi bajod nem lesz az ízét meg annyinak is lehet érezni
A kérdező hozzászólása: Kössz amugy ma este Szilveszter alkalmából ihatok egy kis pezsgööt kösszi a választ :D :D
a pezsgõ azkifejezettenszar

Fiúk ti szoktatok fantáziálni hogy milyen lehet a szex egy csajjal aki tetszik nektek? És van olyan aki arra is veri ki hogy arról fantáziál közben?

Pl elképzelitek hogy milyen mikor leszop titeket vagy miközben kutyapózban csináljátok stb...

Legjobb válasz: Nem, mi inkább meghódítjuk a lányt, és a valóságban éljük inkább meg ezeket...

Nem, mi inkább meghódítjuk a lányt, és a valóságban éljük inkább meg ezeket...
Érdekes, de amikor szeretek egy lányt akkor soha nem verem ki a gondolatra hogy vele vagyok. Valahogy úgy érzem ez nem lenne tisztességes. Idegen, elképzelt csajra, vagy képekre viszont simán.
én szoktam néha. nem olyan rossz az :D
A kérdező hozzászólása: Jó de nyilván nem az elsõ randin fektetitek meg ha komoly :D Addig csak van valamiféle fantáziálás...
problémás a kérdés. kisbetûvel.
Lány vagy?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok
Fantáziálni szoktam, kiverni rá nem.
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes értem :)

Valaki segítene mondani hogy milyen lehet a széklet ha rózsahímlós a pici?

A fiam 5 hónapos 2 napja a doktornó azt mondta rózsahiml?s. Adom neki a kálciumot és a köhögésére ambroxol szirupot. Tegnap házi tököt sütöttem neki pépesítettem. És mára citromsárgát kakilt ilyen nyálkaszerüt is láttam benne. Ez normális vagy vigyem vissza holnap dokihoz?

Legjobb válasz: Nem bárányhimlõ inkább?

Nem bárányhimlõ inkább?
De egyébkén szerintem az étel miatt ilyen a széklete, akármelyik himlõje is van.... Mennyire viseli meg? Olyan picurka még :S Jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: A doktornõ mondta de felismerem a bárányhimlõt ez tuti hogy rózsahimlõ. Nem jól türi szegénykém. 9 napja alszok kb 3 órákat éjjel nappal.
A kérdező hozzászólása: És mvel egyedülálló anya vagyok édesanyám 200km-re van. így magamra is vagyok utalva teljesen.
A választ én nem tudom, de sok erõt és kitartást kívánok, tisztellek, hogy így is jó anya tudsz lenni! Remélem találsz máltó párt is majd.

Lányok ti szoktatok arról fantáziálni, hogy milyen lehet a szex a pasitok legjobb barátjával?

Tegyük fel jó pasi. És volt már úgy, hogy maszti közben rá gondoltatok?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
nem, még soha. 21/L
miért érdekeljen a pasim haverja ha ott a pasim? nem logikus... 19L
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért, mert a pasid barátja tegyük fel sármosabb, nem italozik stb. Így se?
Oh, sejtem: irigyled a haverod barátnõjét. Ha õt választotta a haverod helyett, annak oka van. ne firtasd!
igen, fantáziáltam már errõl.de eléggé szégyellem, senkinek nem vallanám be. masztizni nem szoktam.
Nem.
Nem. Egy hetero nõ 2 férfi egy nõn gondolkodik szerintem:D
DE, normális! A többieknek nincs igaza! Vannak bi hajlamaid, ennyi. (Szerintem mindenkinek vannak, csak kíméletlenül elfojtják)

Valami videó arról hogy milyen lehet a halál után?

Olyan videókat keresek amik a leírtak alapján bemutatják milyen lehet a halál után. Tudtok ilyeneket? link.

Legjobb válasz: vagy amikor elõre tudod, hogy a feka fog meghalni elsõként a filmben...

(15:11-es) Vitatható a kérdés, mivel ezt kizárólag személyes tapasztalat útján élheti át adott személy, ennélfogva nem bizonyítható egyértelmûen. Bár még ez sem biztos, hisz sokan számoltak már be klinikai halál során arról hogy pl. milyen tárgyakat láttak a kórterem szomszéd helyiségben annak dacára, hogy nem járt ott egyetlen alkalommal sem a páciens. Mindenesetre ha már itt tartunk érdemes elolvasni errõl a témáról a Wikipédia sorait, hisz annak alapvetõen tudományos szempontok szolgálnak az alapjául, tehát releváns. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%A1l_k%C3%B6zeli_%C3%A9lm.. )
vagy amikor elõre tudod, hogy a feka fog meghalni elsõként a filmben...
http://www.youtube.com/watch?v=IMGskL_bujE Ez egy 6részes dokumentumfilm. Kár hogy angolul beszél.
15:11-es vagyok. Nos alapvetõen racionális gondolkodású ember vagyok, éppen ezért nem merülnék filozófiai fejtegetésekbe. Ugyanakkor úgy gondolom a kérdezõnem nem alaptalan a feltevése. Elég a természetnek azon törvényszerûségébõl kiindulni, amit millió, és millió konkrét példával lehet igazolni, hogy az mindíg és mindenben az egyensúlyra törekszik. Ezért logikátlan megközelítés lenne azt gondolni hogy pont az élet (-utáni élet) kérdése kivétel ez alól. Az egyik legmegcáfolhatatlanabb bizonyíték a lélek létezésére az, amikor valaki valakit hátulról erõsen néz (pl. egy fiú egy lányt). Ha pedig a nézett személynek nincs lefoglalva mással a figyelme (bár még ez sem kizáró tényezõ) akkor érthetetlenül ugyan, de megérzi, és visszanéz az illetõre. Vagy háborúkban gyakori példa amikor baj történik egy anya gyerekével, és a szülõt hirtelen szorongás tölti el miközben bevillan elé a fia képe gondolatban.
ha lenne most olyan youtube video hogy csak sötétség, és hang sincs, akkor belinkelném, de nem találok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket!
Megtaláltam a sztroke-ból felépült agykutató videóját, bár eredtiben hosszabbra emlékszem, egy másik honlapon (a honlapot nem ismerem). A felsõ videó, indítás elõtt magyar feliratra átállítható. http://tudatosteremto.hu/tan.html 17.07 (ui.: Üdv LastOf One, már annyiszor írtam, gyakran felbukkansz a hsz-aim után.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó Te honnan tudod ennyire?:D Nagyon érdekes de egyben nagyon furcsa amit írtál, ahogy írtad:D
Köszi, örülök hogy érdekesnek találod! Hát tudod, ez legbelülrõl jön. Valaki az irodalomról tud mesélni, valaki a történelemrõl. Én errõl. :D
A kérdező hozzászólása: Fasza
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg adja:DD
Elméletileg ha meg halsz akkor eljön érted egy angyal az már más kérdés hogy jó vagy rossz, kérdés hogy milyen életet éltél és hogy megtaláltad-e Isten igéjét és befogadtad-e a szellemedbe szóval ha meghalsz akkor elkerülsz egy olyan helyre amit jól kiérdemeltél, csak saját magunkon múlik kinek az oldalára állunk és hogy melyik utat válasszuk!!
A kérdező hozzászólása: Ha már itt tartunk, Én hiszek Istenben, de ki számít jó embernek? Aki Isten akaratából, illetve azért mert fél hogy a pokolra kerül csinál jó dolgokat embertársaival VAGY Aki nem hisz Istenben, és önszántából csinál jó dolgokat?
Na ez a pokol-mennyország sem teljesen így van ám! Mert gondoljunk bele, hogy mennyit tudunk a halál utáni életrõl, létezésrõl? Szerintem errõl a két fogalomról sem tudunk semmi biztosat. Szó szerint semmit! Különben sok helyen úgy írják, hogy nincs pokol csak egy szint ami nem túl jó, ahol a gonosz lelkek vannak. Bár mint tudjuk a gonoszság az nem biztos, hogy összekapcsolható a lelkünkel. Én úgy gondolom a lelke alapján mindenki jó, szerethetõ.
Nem az a lényeg hogy jó ember légy hanem elfogad Jézust mint személyes megváltódként mert Jézus elvette minden bûnünket. Csak Isten igéjében kell járnunk és üdvözlésünk lesz a mennyben!! Ahogy a Bibliában minden le van írva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdés az, hogy létezhet-e a tudat a testtõl függetlenül is. A válasz: Igen. És hogy hol a bizonyíték? Nem olvastam, nem youtube-on láttam, nem mesélték. Saját tapasztalat, tehát megdönthetetlen!
19.15. Az eredeti kérdésre válaszoltam, és Te, ezzel az E/2 személyû alakokkal? Nézd, a hangevételedbõl minderre ugyanúgy írhatnám, amiket felsoroltál, mint Te írtad: Forrás? Mert azt annak ellenére hogy számonkérted, nem írtál! :) ) Mivel nem akarok senmit meggyõzni sem megcáfolni, én nem keresgélek forrás után, nekem mindegy, ki mit gondol, joga van hozzá, ahogy Neked is. Nekem rendben van, hogy Te máshogy gondolod, már csak azért is, mert régebben én is így gondoltam, jobban meg tudlak érteni. Szándékosan egyetlen esetben sem írtam E/2. személyû alakot, ahogy Te tetted, mert ha úgy írtam volna, hogy pl. "ha száz emelet magasból lezuhanva szétkenõdsz a betonon", "elhiheteted, hogy...", "az agyad rendezi össze", "kizárásos alapon az agyaddal van a gond" stb, ezek meggyõzési érvek, amiket Te használsz, ami szerint meg akarsz gyõzni. Írtam, hogy nyitott vagyok eredeti forrásokra, ilyet viszont nem írtál. Ha bárkit érdekel, amiért más a véleményem: "Téves. NAGYON sokat tudnak." Engem ez nem gyõzött meg, mert orvosoktól máshogy hallottam, és az õ magyarázatuk meggyõzõbb volt. És lám, lám, utánam is írtak páran, akik másféle véleményükrõl adtak hangot, tehát feltételezhetõen õket sem... "A kettõ egy és ugyanaz." A kérdés szempontjából nem, innentõl fogva feleslegesnek találom a magyarázatot. "Mi több, az életbõl kilépés nem egy használható fogalom, mivel rendkívül ritkák azok az elhalálozások, ahol ténylegesen egy pillanat alatt áll be a halál." Az életbõl kilépés szerinted = egy pillanat alatti halálbeállást jelent, szerintem nem, és itt azt magyarázgatod, hogy egy pillanat vagy nem. :) Egyébként honnan tudod, hogy a NEM elnyújtott, relatíve hosszadalmas haldoklás alatt, (...amelynek során nem fokozatosan, lépésrõl lépésre állnak le a különbözõ területek, zavarokat eredményezve...blablabla) - NEM járnak hallucinációkkal? Honnan tudod, hogy "ha pedig ténylegesen beállt a halál - az agyé is -, akkor értelemszerûen már hallucinációk sem lehetnek, mivel már az agy sem mûködik, így érzékelés sincs"? Idézlek: "TUDOD, HA EZ ÚGY MÛKÖDIK, HOGY HA VALAKI ÁLLÍT VALAMIT AKKOR NEKI IS KELL AZT BIZONYÍTANIA". Mint tudjuk, még soha, senki nem bizonyította be azt, hogy mi van a halál tényleges beállta után. A tudomány állít valamit, és az olyan bizonyítás, hogy "ha ez van, akkor ez a következménye" alapon a "ha meg az van, akkor az a következménye" - nekem nem mérvadó, mostanában pl. gyereknevelési könyvekben olvastam ennek megcáfolását. Úgy gondolom, a véleményéhez mindenkinek joga van, ezért írtam le, és rendben van, ha a tiéd más. Eljutott hozzám egy agykutató orvos elõadása, akinek klinikai halálélménye gyökeresen megváltoztatta a véleményét! Sajnos nem tároltam (mert nekem ehhez nem kellenek érvek, fel sem merült bennem, hogy bárkinek -a kérdezõnek- még elküldhetem), talán valaki belinkeli. 17.07
Én olvastam egy könyvet, az volt a címe hogy Élet a halál után, vagy valami ilyesmi, beszámolók voltak benne összegyûjtve olyan emberektõl, akiknek leállt a szíve egy rövid idõre, de újraélesztették õket. Nem mondom, hogy 100%-ig igaznak kell lennie amit mondtak, de azért elgondolkodtató, hogy sokan el tudták mondani pontosan mit csináltak velük amikor épp nem vert a szívük, kik voltak a szobában, milyen eszközöket használtak, stb. Szóval ha ez igaz lenne, megcáfolná azt a feltevést, hogy csak az agyunk szórakozik olyankor.
Nézd meg az Egyenesen át címû filmet
A kérdező hozzászólása: Barátom te nem hiszel benne. Én hiszek benne. Ugyanúgy egyik ismerõsöm aki most biológus tanhallgató.
" csak sötétség hanem az hogy fényt láttam stb" Meghal valaki leáll a szíve akkor leáll mindennek a mûködése a szemé a leginkább, mit is lát akkor? Vannak elemi biológiai ismeretek az ember azért jár iskolába. Az hogy tudományos fantasztikus mûvek születnek az emberi agy csodálatos képzelõereje által az egy dolog, nem baj. De ezeket az elképzeléseket hiedelmeket úgy venni mint a száz százalékos valóság az már több mint hiba, és 2010-ben méginkább az!
"legmegcáfolhatatlanabb bizonyíték a lélek létezésére az, amikor valaki valakit hátulról erõsen néz (pl. egy fiú egy lányt). Ha pedig a nézett személynek nincs lefoglalva mással a figyelme (bár még ez sem kizáró tényezõ) akkor érthetetlenül ugyan, de megérzi, és visszanéz az illetõre" Ajjaj!
Pardon, félrefogalmazás: "...sokkal ritkábban nem jött össze..." helyett "...sokkal többször nem jött össze...".
"Csak utána kell járni a bárki számára hozzáférhetõ eredményeknek." Mert azt is kéne tudni hogy az agy elektromos hullámokat bocsát ki ezért lehet az elektroenkefalográffal vizsgálni EEG, de ezt félremagyarázni már elég szemet csípõ dolog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat elolvastam mindet. A filmet meg nézem de kíváncsi vagyok rá hogy milyen lehet. Nem akarok meghalni de érdekelne hogy még is mi az amit annyian látnak.
"Tudtátok, hogy ez a háta mögött bámulásos dolog ugyanolyan "tudományosan igazolt" tény" Forrás...? "Mert azt is tanultuk, hogy a tudománynak az agy hatalmas részérõl fogalmuk sincs, elképesztõen kevés az ismeret (emiatt vállalnak csak ha nagyon muszáj, agymûtéteket)" Téves. NAGYON sokat tudnak. Az is igaz ugyan, hogy NAGYON sokat meg nem, de NEM ezért vállalnak csak nagyon ritkán agymûtéteket, hanem a beavatkozás RENDKÍVÜL invazív jellege miatt. Egy dolog kiszedni pl. egy vakbelet, és egy egészen másik meglékelni egy koponyát. Már maga a meglékelés is kockázatos. Ha lenne rá egy olyan módszer, ami lékelés nélkül tenné lehetõvé a dolgot (pl. nanotechnika), elhihetetd, hogy sokkal gyakrabban alkalmaznál, csak még nem tart ott a technika. De pl. mágnesezést, besugárzást már ma is használnak. "Hogy az agy leállása miatt lettek a hallucinációk az életbõl kilépésrõl, vagy az életbõl kilépés miatt keletkeztek az agyterületben leállások, zavarok, és emiatt a hallucinációk?" A kettõ egy és ugyanaz. Egyrészt az agyad rendezi össze az érzékeléseidet, így ha azokban zavar keletkezik, és az érzékszerveid még rendben vannak, akkor kizárásos alapon az agyaddal van a gond. Másrészt pedig az agyat a test látja el oxigénnel, tápanyagokkal, stb., így ha ez az ellátás elkezd akadozni, az máris zavarokat eredményez, innentõl pedig lásd fent. Mi több, az "életbõl kilépés" nem egy használható fogalom, mivel rendkívül ritkák azok az elhalálozások, ahol ténylegesen egy pillanat alatt áll be a halál. Mondjuk ha száz emelet magasból lezuhanva szétkenõdsz a betonon, akkor igen, de ez relatíve ritka, ugyebár. A legtöbb esetben a haldoklás elnyújtott, relatíve hosszadalmas folyamat, amely idõ alatt fokozatosan, lépésrõl lépésre állnak le a különbözõ területek, zavarokat eredményezve - ezek pedig adott esetben különbözõ hallucinációkkal járnak. Ha pedig ténylegesen beállt a halál - az agyé is -, akkor értelemszerûen már hallucinációk sem lehetnek, mivel már az agy sem mûködik, így érzékelés sincs. Érted már? "És mi van, ha az indiánoknak van igaza, hogy ébren álmodunk, játsszuk a kis játékainkat és az álom, öntudatlan állapot a valóság?" Bizonyítsák be. Tudod, ez úgy mûködik, hogy ha valaki állít valamit, akkor neki is kell azt bizonyítania.
"Érdekes, a másikra bámulás nekem szinte mindig bejött, sõt még iskolában megfigyeltem, ha végig a tanárt, elõadót bámulom, õ is engem!" Hû, ez aztán nagyon okkult, tényleg... Az eszedbe se jut, hogy esetleg egyszerûen értékeli a figyelmedet, vagy pedig azon tûnõdik, hogy mi a fenéért bámulod folyton ahelyett, hogy jegyzetelnél? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy énekesként léptél fel egy koncerten, hatalmas közönség elõtt, és olyan érzésed volt közben, mintha valaki figyelne. Hû, tényleg...? Nagyon paranormális, tényleg...
A kérdező hozzászólása: Õõõ azthiszem , igen biztos vagyok benne hogy oda írtam " amik a leírtak alapján" Ha nézel egy ilyen filmet az nem arról szól hogy megkérdezik az ember aki klinika halálból vissza jött , hogy Mit láttál? fingom sincs ... nem ... leírtak alapján , tehát ha megnézed egy dokumentum film ami ezzel foglalkozik abban nem ez lesz hogy csak sötétség hanem az hogy fényt láttam stb.. és kíváncsi vagyok videóra.
Megnéztem az ajánlott filmet, nagyon klassz volt. Én hinni akarok benne, nem is olyan rég ment át a "túloldalra" egy számomra nagyon fontos ember, remélem, h tényleg jó ott neki. Másrészrõl nem mindegy, h mi van odaát, ha van valami? Ha nincs, akkor az olyan, mint mikor mély, álomtalan alvásba zuhansz, ha pedig van, akkor annak meg nagyon örülünk:)
A kérdező hozzászólása: Leírnád?

Más is csak arra tud gondolni már a kapcsolat legelejétől fogva, hogy milyen lehet a szex a másikkal?

Állandóan ez jár az eszembe,pedig még csak nem is járunk.Ha már csak rá gondolok akkor is benedvesedek és beindul a fantáziám.Ha megcsókolna akkor biztos,hogy nagyon nehezen tudnék neki ellenállni.

Legjobb válasz: nekem is így volt most legutóbb, aztán jól össze is törte az elsõ a fantáziaképet....

nekem is így volt most legutóbb, aztán jól össze is törte az elsõ a fantáziaképet....
én igen. még mielõtt bármi is történne, fejben már minden szögben és pózban megtörtént. 23f
Szerintem ez nem olyan egyéni dolog csak ha túl sokat képzelsz el akkor nagyot zakózhatsz
Nem CSAK arra. de arra is, és elég komoly hányaddában a gondolataimnak. (Csak jön a szomorú valóság, hogy a lány még várni akar, hogy 3 hónapja legyünk együtt, mert nem akar sietni. Hogy ez mire jó neki? De mindegy, ez talán egyszer önálló kérdés lesz)
24 éves fiatal nõ vagyok...hát mit ne mondjak igen a válaszom..... Kapásból van 2-3 ismerõs úr akik már megfordultak kis fejemben na meg képzeletben az ágyamban... De ez ettõl izgalmas...ezt nevezik vágynak! :) nedves...nedves...
Igen, ez az elsõ, második és harmadik gondolatom. Aztán próbálom felfogni ésszel is a dolgokat.

Hol találok olyan oldalt, ahol a fehértől a feketéig felvonultatják a színeket, hogy milyen lehet a szoba színe?

Legjobb válasz: Ilyet inkább festékboltokban keress, esetleg közvetlenül a festõnél. Mindkét helyen adnak.

Ilyet inkább festékboltokban keress, esetleg közvetlenül a festõnél. Mindkét helyen adnak.
Szia.Itt próbáld meg .Nembiztos hogy minden színt találni fogsz, de látványtervet is készíthetsz a szoba színeibõl. http://www.praktiker.hu/praktiker-international/html/hu_HU/4..
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak:Köszi szépen a segítséget, nagyon jó az oldal!Alakul az elképzelésem.:)
Amúgy annak idején rajz órán azt tanultuk, hogy a fehér és a fekete nem színek.

Milyen honlapon lehet megnézni hogy milyen gyors a gép?

Legjobb válasz: Ezt még is hogy gondoltad? :D Hogy majd egy weboldal kiírja hogy mittomén 120Km/h gyors? :D A szgép gyorsasága függ a processzortól a RAM-tól, és a VGA sem elhanyagolható, de nincs rá egységes mérték amivel meg lehet határozni, hogy az egész milyen gyors.

Ezt még is hogy gondoltad? :D Hogy majd egy weboldal kiírja hogy mittomén 120Km/h gyors? :D A szgép gyorsasága függ a processzortól a RAM-tól, és a VGA sem elhanyagolható, de nincs rá egységes mérték amivel meg lehet határozni, hogy az egész milyen gyors.
A kérdező hozzászólása: Egy barátom elvileg ismer egy ilyen honlapot.
Honlapon nem lehet, a win7-nek van beépített pontozója, de van rá külön program, amit 3dmark-nam hívnak, innen lehet letölteni:http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1297&file=4&e..
> Egy barátom elvileg ismer egy ilyen honlapot. Kérdezd meg tõle. Honlapon nem lehet megnézni a géped erõsségét. Esetleg el tudom képzelni, hogy egy honlapon van egy java applet, ami teszteli a gépet, de ezek a megoldások nem túl megbízhatók és nem is veszélytelen csak úgy ismeretlen java alkalmazásokat futtatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!