Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, milyen lehet (4138 db)

Normális, hogy kíváncsi vagyok hogy milyen lehet lánynak lenni?

Ma azt álmodtam hogy lány vagyok és megtetszett. Azóta csak arra gondolok hogy milyen lehet lánynak lenni. És fiú vagyok :P

Legjobb válasz: szerintem ezzel semmi baj.:D és is kíváncsi vagyok milyen lehet fiúnak lenni és nagyon szívesen cserélnék egy sráccal egy napra,csakhoogy tudjam,milyen:D

szerintem ezzel semmi baj.:D és is kíváncsi vagyok milyen lehet fiúnak lenni és nagyon szívesen cserélnék egy sráccal egy napra, csakhoogy tudjam, milyen:D
En is igy vagyok ezzel, sokkal konnyebb lehet fiunak lenni. :| :)
Én is lennék hetekig fiú, és kipróbálnám, hogy õk mit éreznek, amikor mi, lányok éppen szenvedünk a ......tól
Ez az utolsó jó xD csaj vok, am kiváncsi lennék én is milyen pasinak lenni-.- .am az tuti hogy azon a napon 3x lefürdök xD .nemám (csak titokba :D ) ez tök normális, tut kiprobálnék egy csomo dolgot :D.De hát mitagadás igy jobb, lehet plazazni, orákig vásárolni :) meg minden :D
Én is álmodtam ilyent. Érdekes álom volt. Elmesélem: Egy szokásos napnak tûnt a mai is, full kómásan kimegyek a fürdõbe. Egyszer csak látom a tükörbe hogy van mellem...najó, megvakarom a szemem. Még mindíg ott volt. Elmentem a ruhásszekrényhez..tele volt nõi ruhával...Najó...elkészültem, és elindultam suliba. Érdekes módon senki se furcsálta hogy lány vagyok...olyan volt, mintha semmi se történt volna. Aztán tovább álmodtam az egész napot (azt már nem írom le, mert nem emlékszek rá)...azzal végzõdött az álom hogy lefeküdtem aludni. Gondolhatjátok hogy megijedtem mikor felkeltem a valóságban...eghybõl a mellkhasba vágtam magam. :D
Szivesen cserélnék fiúval akár hetekre is, hagy tudják csak meg milyen mikor megvan és szenvedek otthon meg görcsölök milyen érzés mikor dob egy fiú meg ilyenek, hogy nehogy azt higyék milyen könnyû a lányoknak ja meg milyen szülni :D:D Szerintem ez normális én is sokat gondolkoztam milyen lehet fiúnak lenni.
elsõ vagyok. utolsónak: az én ismerõsöm meg:ha lány lenne egésznap pasikkal lenne és mindent kipróbálna amit csak nõk csinálhatnak:D persze ezeket részletesen, de most nem fejteném ki ha nem baj:D
egyik ismerõsöm azt mondta, hogy.." ha lány lennék egy napra, egész nap a mellemet nézegetném.."xd:D
Igen, normális hisz mindenki kiváncsi a másik nemi életére, vagyis hogy mien lenne
Szerintem normális, hiszen mindenki belegondol néha abba milyen lenne másnak lenni.Én is szoktam azon gondolkodni, hogy milyen lenne fiúnak lenni:D
Persze lanynak lenni is jo. :) Csak a 'kivancsisag', mindenki szeretne uj dolgokat kiprobalni... :D
fiú létemre én is
Az, hogy egy random nõ megcsókolása nem okozott örömet, nem eltétlen jelent semmit. A leszbikusok se indulnak be minden eggyes nõnemû lénytõl. Sõt. Olyan is van, hogy nem mûködik a kémia, nem jön be a csaj, stb. Így látatlanban, kívülrõl senki nem fogja tudni megmondani, hogy leszbikus vagy biszex vagy panszexuális vagy heteró vagy-e. Ezt te tudhatod és mondhatod meg egyedül. Én azt mondanám, kísérletezz, figyelj magadra, a vágyaidra, érzéseidre. (Meg a többi emberére is, mert az se túl jó, ha kísérletezés közben jópár embert összetörsz. Csak ésszel, érzéssel.) Aztán majd csak kialakul.
Ezt a sok megerõsítõ hozzászólást olvasva rájöttem, hogy nekem is feltétlen ki kell próbálnom, mert nem volna teljes az életem, ha elfojtanám magamban ezt a teljes mértékben természetes kíváncsiságot. Nem értem ezt a som megkövült prûd embert, miért is számítanánk leszbikusnak, ha a barátnõimmel kipróbálnánk, hogy milyen egymást kinyalni. Még szerencse, hogy itt a gyakorin nagyobb toleranciára, és megértésre találok.
Engem is érdekel csak kíváncsiságból. Most ez vagy normális vagy mind betegek vagyunk :D 17/L
Igen, ez természetes kíváncsiság. Élõben még jobb.
En is igy vagyok!
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy biszexuális vagyok, Bár csókolóztam már lánnyal, de nem tetszett. soha nem vonz h smároljak lányokkal, viszont kíváncsi vagyok milyen lehet kinyalni valakit. úgy nem vonzanak a lányok, csak ez az egy dolog.
énis az vagyok.. nincs ezzel semmi gond (L/19)
En is kivancsi vagyok, de en perverz is... (Nem kerek privit) 16/L
Szerintem biszexuális vagy..
A kérdező hozzászólása: Látom nagyon sokan az én véleményemen vagytok. Szóval aki hozzá írt, talizzunk és megtapasztaljuk együtt eme örömöket.

Gondoltál már arra, hogy milyen lehet mással lefeküdni?

Legjobb válasz: És te arra gondoltál már, hogy milyen lehet magaddal lefeküdni?

kapcsolatban nem
És te arra gondoltál már, hogy milyen lehet magaddal lefeküdni?
és nem érzem h beteg lennék!
Én még csak mással feküdtem le!:D:D:D
Nekem csak a barátom létezik(L) L19
Igen
igen
Most õszintén, ki nem gondol rá? Az beteg. :O
Én még mással sem feküdtem le. Néha azért gondolok rá. :D
massal arra gondoltal hogy van parom es ha gondolok arra hogy lefekszem massal ?
Igen. És meg is tettem. A barátommal feküdtem le, és nagyon jó volt. Sokkal jobb mint magammal. Amúgy igen a válasz a kérdésre. Ha nem ilyen idiótán teszed fel tán még több normális választ kapsz.
Én sokat gondolok rá, unalmas folyton magammal lefeküdni!
Igen, meg is tettem. Nem volt olyan jó, mint a barátommal, soha többet nem tenném meg.

Vannak valakinek olyan gondolatok a fejében, hogy milyen lehet egy fiúval?

Nem vagyok homár, csak kíváncsi vagyok, hogy ki gondol még ilyenre!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok: kiegészítem a válaszom. Gondolni gondoltam már rá, de ez olyan gondolat, mintha arra lennék gondolatban kíváncsi, milyen íze lehet a macskakajának. Kíváncsi lennék rá, de nem kóstolom meg, mert undorodom tõle. Így állok hozzá a homoszexualitáshoz is.

Elsõ vagyok: kiegészítem a válaszom. Gondolni gondoltam már rá, de ez olyan gondolat, mintha arra lennék gondolatban kíváncsi, milyen íze lehet a macskakajának. Kíváncsi lennék rá, de nem kóstolom meg, mert undorodom tõle. Így állok hozzá a homoszexualitáshoz is.
Szerintem az összes nõ! Nekem férfiként meg sem fordul a fejemben, hogy milyen lehet egy másik férfival! Ha nem vagy homár, akkor valami divathullám miatt, jut eszedbe hogy milyen lehet egy fiúval?
SOHA
Nem gondolok ilyesmire, éspedig éppen azért nem, mert heteroszexuális vagyok.
Homár vagy, menj el egy b*zibárba és pasizz be.
jaj, ez a félkezes hasonlat... nehogy már sajnáld a heteroszexuálisokat! Olyan ez, mintha volna két ember: az egyik szereti a pacalt és a lecsót is, a másik csak a lecsót, a pacaltól viszont undorodik. Elhiheted, hogy ez a másik egyáltalán nem sajnálja, hogy nem kap, nem kér a pacalból.
Igen, a heterok ezt hiszik, pedig a hasonlat helyesen olyan, hogy van aki nem szereti a pacalt, pedig a gulyást igen, van aki pedig mindkettõt szereti. És igen, sajnálom a heterokat, de az õ életük...

Lehetséges hogy terhes vagyok (lány 19 éves)? Ugy november közepén a menstuáciom után egy héttel amikor még nem volt peteérésem akkor kiprobáltuk a barátommal hogy milyen lehet gumi nélkül vagyis milyen érzés..

de egy pár nyomás után leállitottam a barátomat,azota mindig rendesen megjön a mensisem,csak azabaj hogy szokott fájni a hasam meg ilyenek,nemtom hogy menyi annak az esélye hogy terhes vagyok?most hétvégén nagyon fájt a hasam meg este fájt a derekamis,lehet hogy felfáztam és azért fáj a hasam,mert csütörtökön jött meg és akkor kezdett el fájni a hasam,hasmenésem is volt.terhes vagyok szerintetek vagy nem?

Legjobb válasz: 19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.

19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.
Szerintem nem vagy terhes!Hallottam én is hogy elõfordul az, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, de ez elég ritka!Szerintem menj el dokihoz, mert nekem is voltak ilyen problémáim és egy ártalmatlan ciszta volt!
A terhesség és a rendszeres vérzés ritkán összetartozó fogalmak. A leírtak alapján gyakorlatilag kizárható, hogy terhes vagy.
kedves kérdezõ, legközeleb elõre kérdezz, ne utólag, szerintem nem vagy terjes, de nem rajtad múlt csak, hanem a szerencsén, és még egy TÉVEDÉS: pont, hogy mensi után egy héttel ovulálsz, hiszen, normálisan középidõben van peteérés, és ha a mensid 4-5 napos, plusz 7 nap akkor simán elélhet a hímivarsejt a 14-15. napig, amíg megérik a petesejt, elõváladék megg egy mozdulattól is kerülhet beléd, és egy csepp elõváladék is tartalmazhat annyi spermát, amennyiitõl meg tudsz termékenyülni, de ha mestruálsz, akkor nincs baj, a fájdalmaid izomgyulladástól, vagy felfázástól lehetnek, nemj el dokihoz, lehet, hogy antibiotikumra van szükséged, és át tudod vele beszélni a fogamzásgátlást!
Nekem a kérdés nagyon tettszett, ne hari érte, de jót nevettem rajta. Terhes vagyok? 19 éves "LÁNY":)

Én 12/F vagyok és mindig is azon gondolkodtam hogy milyen lehet a pia íze hogy mért iszák ennyire? ! De legjobban ez az íz érdekel: Jack Daniels.!? Milyen ízhez hasonlítanátok ha kicsik lennétek újra?

Legjobb válasz: Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".

Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betûkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".
Hatása miatt isszák elsõsorban, bár majd kialakul idõvel benned, hogy az íze miatt is. Fõleg egy whisky-nél :)
jah általában nem szeretik az emberek a rövidet. Néha jólesik de igazából a lényeg az hogy minél könnyebben lecsússzon :D meg az is szempont hogy az utóíze milyen, meg persze a másnap milyen. diannás cukorka egyébként megvan? vagy miaza csoki, amibe van még alkohol meg meggy... hmm, mind1 ha olyat ettél akkor kb tudod milyen az alkohol íze.
egy seri kvín nem marja annyira a pofád , mint egy 70 fokos pálinka :D
cherry queen azaz! :D
Remélem nem úgy jön le h buzdítom az ivásra mert nem (én is antialkesz vagyok) de simán megkóstolhatod te is. Beszélsz apuddal h eccer mikor alkalom van tölt neked (mondjuk a feles pohárt félig vagy a harmadáig) annyitól semmi bajod nem lesz az ízét meg annyinak is lehet érezni
A kérdező hozzászólása: Kössz amugy ma este Szilveszter alkalmából ihatok egy kis pezsgööt kösszi a választ :D :D
a pezsgõ azkifejezettenszar

Szombaton megyek jósnőhöz, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet maga a jósoltatás. Mit kell csinálnom, mit kell mondanom neki?

Annyian mondták, hogy így bejött meg úgy bejött, hogy elhatároztam, én is benézek :P De nem igazándiból a jöv? érdekel, egyszer?en a vágy hajt, hogy megtudjam, mib?l, hogyan veséz ki dolgokat.

Legjobb válasz: Lehet hülye ez a gondolatmenet amit most leírok..szerintem vannak igazi jósok akik tényleg tudnak valamit de..arra még nem gondoltatok pl hogy ez vissza is üthet vagy nem helyes? Pl lehet hogy a te köreidbõl is elmegy valaki jósnõhöz valaki aki hozzád közel áll és a jósnõk elmondhatnak olyat is amit nem kellene nem?Ez nem sért bizonyos jogokat?Szerintem durva kavarodásokat okozhat amikor idegenek emberek beleválykálnak a más életébe.Persze ha csak az adott személyrõl beszél aki ott van épp akkor nem de szerintem más is ugyanúgy szóba kerülhet akivel kapcsolatban áll.

Lehet hülye ez a gondolatmenet amit most leírok..szerintem vannak igazi jósok akik tényleg tudnak valamit de..arra még nem gondoltatok pl hogy ez vissza is üthet vagy nem helyes? Pl lehet hogy a te köreidbõl is elmegy valaki jósnõhöz valaki aki hozzád közel áll és a jósnõk elmondhatnak olyat is amit nem kellene nem?Ez nem sért bizonyos jogokat?Szerintem durva kavarodásokat okozhat amikor idegenek emberek beleválykálnak a más életébe.Persze ha csak az adott személyrõl beszél aki ott van épp akkor nem de szerintem más is ugyanúgy szóba kerülhet akivel kapcsolatban áll.
Én meggondolnám a helyedben. Ha valóban igazi jósnõhöz mész, nehogy azt gondold hogy majd csak pozitívumokat fog mondani. Egy ismerõsöm elment jósõhöz, azt mondta neki hogy a völegénye hamarosan meghal, majdnem ráborította az asztalt és 3 hónap múlva motorbalesetben meghalt a võlegénye. Szóval tényleg jól gondold meg, mert ha rossz hírt közöl akkor évekig görcsölhetsz rajta. Pl. azt mondja elkapsz egy halálos betegséget, bármi bajod lesz, kicsit eldugul az orrod és már azon fogsz gondolkozni hogy na vajon ez az utolsó betegséged-e az életben. Én mindenesetre nem mennék el. Jobb ilyen szempontból a tudatlanság, ráadásul ami jön az így is meg úgyis jön, nem kell azt elõre tudni.
szia..én holnap megyek 2xra.nekem a jós megkérdezte elötte h mit szeretnék tudni meg ha menet közben jártok és õ rossz lapot lát akkor is megkérdezi h szeretnéd e tudni!de azért ne várj csodát!nekem mindenre igazat mondott, olyat is mondott amit senki nem tud rólam!és voltam látnoknál na az keményen megmondja az arcodba az nem szarozik!
Én egyszer voltam pusztán kíváncsiságból, egyébként abszolút nem hiszek az ilyesmiben....nekem a legfõbb problémám az volt, h ne kezdjek el röhögni....igazából semmit sem talált el sem a múltból, sem a jövõt illetõen, a többi pedig olyan általános volt, h gyakorlatilag mindenkire igaz lehet( kb. mint egy napilap horoszkópja)....elég átlátszó volt az egész.Egy idõ múlva azt hiszem õ is észrevette, h átlátok rajta, és már nem is nagyon erõltette a dolgokat......egyébként nem kell konkrétan semmit sem csinálnod, add át magad az élvezetnek :) Jó szórakozást!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Az én hozzáállásomat az utolsó válaszolóé közelíti meg leginkább, neki külön köszönet! ;)
Én a helyedben hagynám az egészet. nem azért, mert tutira beválik, amit ott mondanak, hanem azért, mert ha valami negatívat jósol, akkor ezen fogsz pörögni. én évekkel ezelõtt tarot-ból azt jósoltam magamnak, hogy 24 évesen meghalok és ezt nem tudom kikerülni. a mai napig bánom, hogy belekontárkodtam. most vagyok 24 és szinte minden nap eszembe jut ebben az évben és mégcsak sokára lesz évvége, amikor betöltöm a 25-öt és "megnyugodhatok". különbözõ szitukban jut eszembe fõleg, pl ha hosszú autóútra készülök, vagy ha lebetegszem. áá nem éri meg!!
A kérdező hozzászólása: Értem, utolsó... ez iszonyat nyomasztó lehet! De ha megkérem, hogy ne mondja el a rosszakat, akkor nem is mondja, ugye? Nyilván megteszi, ha erre kérem :)
Szia! Mit mondott a jósnõ? Mi volt a tapasztalatod????
A kérdező hozzászólása: Szia, utolsó! :) A múltból és a jelenbõl mindent a legpontosabban írt le, kifogásom nem volt semmilyen téren, nagyon érdekesnek találtam, ahogy a kártyákat rakosgatta. Néha rákérdeztem egy-egy lapra, hogy ez miért jelent ezt vagy azt, és korrektül el is magyarázta. A jövõre vonatkozóan nekem csak jó és aktuális valóságalappal rendelkezõ eseményeket jósolt. Tetszett, hogy olyan dolgokra is kitért, amiket nem lehetne légbõl kapott módon kitalálni, szóval nem valami általános jelenségek :)

Gyerekkorom óta vannak ezek a furcsa szexuális gondolataim. Kapcsolatban élek, de már fiatal, kiskamasz korom óta azon jár az eszem, hogy milyen lehet egy fiatal fiú szüzességét elvenni. Valami gond van velem? Beteg vagyok? Netán pedofil hajlamu?

Sosem éltem ki, még akkor sem ha tudom hogy 14 éves kortól nyugodtan kereshetnék egy szűz, meleg kisfiút. de én nekem ez nem megy. viszont ez egy hatalmas szexuális turn on számomra, sőt, amikor szeretkezem a párommal, akkor is az aktus végén erre gondolok, hogy egy fiatal fiúnak veszem el a szüzességét, csak így tudok elélvezni, habár az aktust, és a kezdeti izgalmat a barátnőmre gondolva élem át, de a végén mindig ez történik. nagyon rosszul érzem magamat emiatt. mi lehet a baj velem? van megoldás? nem akarom a barátnőmet megbántani. szeretnék vele élni, és gyereket is akarok tőle. Kiskamasz koromban kezdődtek ezek a gondolataim, akkor még korombeli fiúra gondoltam, egyik osztálytársamra konkrétan, hogy elveszem a szüzességét. majd elkezdtek tetszeni a lányok, csajozni kezdtem, de nem ment ki a fejemből ez a dolog azóta sem. 25f

Legjobb válasz: A szexuális aberrációknál elõfordul, hogy valamilyen fiatalkori sokkhatásra vezethetõek vissza. Ez nem betegség, csak valamilyen korábbi csúnya dologra adott érzelmi válasz, ami rögzült. Ha meg tudod fejteni az okát, lehet, hogy meg tudod szüntetni, vagy legalábbis megtanulod kezeli ezeket a fantáziákat. Én azt javasolnám, hogy menj el egy pszichológushoz, és kérd meg, hogy valahogyan bontsa ki neked, hogy miért is vágysz erre. A pszichológus szótól sokan félnek, mint a tûztõl, de nem kell. Ártani nem árthat. Még abban is tud segíteni, hogy a barátnõddel mit és hogyan ossz meg ebbõl, ha egyáltalán. Sok szerencsét!

A szexuális aberrációknál elõfordul, hogy valamilyen fiatalkori sokkhatásra vezethetõek vissza. Ez nem betegség, csak valamilyen korábbi csúnya dologra adott érzelmi válasz, ami rögzült. Ha meg tudod fejteni az okát, lehet, hogy meg tudod szüntetni, vagy legalábbis megtanulod kezeli ezeket a fantáziákat. Én azt javasolnám, hogy menj el egy pszichológushoz, és kérd meg, hogy valahogyan bontsa ki neked, hogy miért is vágysz erre. A pszichológus szótól sokan félnek, mint a tûztõl, de nem kell. Ártani nem árthat. Még abban is tud segíteni, hogy a barátnõddel mit és hogyan ossz meg ebbõl, ha egyáltalán. Sok szerencsét!
"az ember az anyjával, és az apjával, ugyanúgy a gyerekeivel sem akar szexuális kapcsolatot! ez így van kitalálva, és ez így jó...." Hát nem is normális, amikor egy gyereket molesztálnak... viszont az sem normális, hogy te ilyenekre gondolsz... szóval én inkább nem szeretném, hogy fiad szülessen...
Hát ennyi megértõ embert egy rakáson komolyan!!!Véleményem szerint akkor lenne ez beteg dolog, ha nem látnád be azt, hogy természetesen nem normális amire gondolsz.Nekem is voltak olyan gondolataim sex közben, amirõl tudom, hogy gáz lenne megtenni, és nem is fogok.De ha arra gondolsz, és attól jobb neked, hát istenem.Ezért még senkinek nem esik bántódása.Max. a barátnõdnek, ha elmondanád.Szerintem inkább ne feszegesd neki a témát.Nem feltétlen kell mindenrõl tudni a másiknak, és szerintem tönkre menne a kapcsolat is. 31n
Szerintem szimplán beleestél abba a fiúba 14 éves korodba és még mindig nem tudtad elfelejteni. De neme azt mondom, hogy attól még nem szeretheted a barátnõdet (és akikek elõtte voltál) Addig nincs semmi baj veled míg fajul addig, hogy agy fut megerõszakolsz. 16/L/bi
Csak nehogy fiad szülessen...
Jaj, bocsánat :) A lényeg lemaradt: Igen, egy aprócska gond van Veled, BETEG VAGY! :) Remélem így már megfelel :) )) Puszika ;)
attól még, hogy valami legális, attól még tönkretehetsz egy csomó életet, ha nyomulsz rájuk -.-
Legális legális.. ne védekezz már ilyenekkel... ezt kezeltetni kéne, mert nem normális. Mondjuk a patkányoknál is megfigyelték, hogy ha túl szaporodik a populáció megjelenik a homoszexualitás... Túl sokan vagyunk :D Irtani kéne :D
A kérdező hozzászólása: 17 es. iq-d egy galambszaréval egyenlõ kb.... nem véletlen az a 14 év...
"az aktus végén erre gondolok, hogy egy fiatal fiúnak veszem el a szüzességét, csak így tudok elélvezni" Tehát ha csak a barátnõdre gondolsz, nem megy? A tudatos éned a barátnõdet akarja, a tudatalattid meg a 14 éves fiút. Kérj segítséget egy szexuálpszichológustól, vagy becsavarodsz. Õt tudom ajánlani, nagy arc: http://www.szextrening.hu/
úhaaaa, hát nézd, nem mondanám h betegség, persze ha csak nem annyira fiatalokhoz vonzódsz ami már pedophiliának számít. de miért félsz annyira a pszichológustól? nem fog megenni, és elhiheted, ennél ezerszer keményebb dolgokhoz is hozzá vannak szokva, nem fogod õt megdöbbenteni túlságosan. én ebben nem látok más problémát, mint leginkább a saját melegséged elfogadását, mert ha még szex közben is fiúkról álmodozol, akkor bizony ez eléggé 99%-os jel arra. Mindezzel nincs gond, viszont idõvel egyre nagyobb gond lesz, ahogy te magad is idõsödsz, másrészt szépen egyre inkább elmélyíted az "álkapcsolataidat" lánnyal, miközben te magad is tudod h nem erre vágysz. Hidd el, ez csak idõ kérdése és robbanni fog. Minél tovább húzod, annál tovább forr, és annál nagyobbat fog durranni, és persze megjósolhatatlan, hogy milyen pszichés tüneteket fogsz produkálni. Higgy nekem, szakmailag az a véleményem, hogy ez így nem mehet tovább. Persze van olyan, aki egész sikeresen eljátssza a heteró-szerepet akár 50 évesen is, na aztán utána lesz a nagy meglepetés a külvilág számára, amikor vagy te kötöd fel magad mert egyszerûen nem bírod ezt a nyomást, vagy egyszerûen látszólag " érthetetlen" okokból szétmegy az addig komolynak látszó kapcsolatod, és még vesézhetném, mik szoktak ilyenkor történni... Úgyhogy rendezd ezt magadban, magaddal minél elõbb, és 25 évesen még nem vagy elkésve!!
parafília, tehát van rá BNO és efebofília a neve
legtöbb 14 éves fiú, még gyerek nem csak a büntetõ jog ad tartást az embereknek, meg szab meg szabályokat normál esetben
+ ja és ne aggódj, semmiképpen se elmebetegség! semmi ilyenrõl nincs szó, hidd csak el nekem! aki szakmabeli, az nem fogja annak tartani, egyszerûen helyre kéne tenni a gondolataidat, az életedet! de nincs itt mit kezelni ... ez hülyeség, ezekre a beírásokra ne hallgass!
"komoly kapcsolatban vagyok egy lánnyal, ha ez így lenne nem menne a szex :) " akkor biszex vagy, attól még elnyomhatod a fiúk iránti vágyadat...
A kérdező hozzászólása: NEM MEGYEK SEMMIFÉLE AGYTURKÁSZHOZ? nem volt vili? köszönöm a segítõ szándék vezérelte ajánlatot. amúgy meg nem kisfiúkra, hanem 14 évesekre általában, ami a törvényeink szerint LEGÁLIS, és szájba szarom mi a véleménye másnak. ennyi. én egyszerûen csak szarul érzem magamat, mert nem akarok buzeráns lenni, és nem akarom a barátnõmet megbántani.
A kérdező hozzászólása: az ember az anyjával, és az apjával, ugyanúgy a gyerekeivel sem akar szexuális kapcsolatot! ez így van kitalálva, és ez így jó....
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre is tudsz választ adni? mert konkrétan leszarom hogy akarod e hogy fiam szülessen vagy sem :) (halkan jegyzem meg, molesztálás 14 alatt van, utána ha kölcsönös beleegyezéssel történik bármi, az teljesen törvényes, és legális. molesztálni soha nem akartam senkit...)
A kérdező hozzászólása: ez igaz. szerintem sem fogom elmondani. neked milyen gondolataid vannak? kb ilyen gázok? amúgy csak 1 ember irkált ha megnézed... de õ sokat, és feleslegeset :D még mindig az a fiú van a fejemben, úgy ahogy volt 13-14 éves koromban. na jó nem mindig õ, de ha rá gondolok megy a legkönnyebben. gondolkodtam már miért van ez, de nem jöttem rá. talán a uszodában amikor öltöztünk és sokat néztem a testét a zuhany alatt, meg a popsiját? nem tudom, de ezzel az erõvel a többieknek is így kellett volna járniuk...
A kérdező hozzászólása: köszönet, de pszichológushoz 1000 és 1 % hogy nem megyek evvel.
egyértelmûen elnyomott szexualitás (jelen esetben homoszexualitás) áll a háttérben. kamaszkorban elnyomtad a szexualitásod, ez okozza problémát. ez idõvel nemhogy gyengülni, de erõsödni fog. volt egyszer egy interjú egy hasonló családapával, aki 40 akárhány éves koráig bírta, aztán vált el a feleségétõl, pedig már nagy gyerekei is voltak, mert rájött, hogy 40 boldogtalan évet pocsékolt el az életébõl és végre boldog akar lenni.
A kérdező hozzászólása: komoly kapcsolatban vagyok egy lánnyal, ha ez így lenne nem menne a szex :)
Pedig szerintem is elkéne menned pszichológushoz ezzel... Nem akarlak megbántani, de ez nagyon nem normális. Szerintem ez idõvel egyre rosszabb lesz. Rosszul lennék, ha a pasimról kiderülne, hogy a kisfiúkra izgul... Biztos véget vetnék a kapcsolatunknak, bármennyire is szeretem. N
Nem biztos, hogy a pszichológus segíthet, bár attól is függ milyen szakember kezébe kerül az ember. A kineziológus már inkább segíthet, feltéve ha szeretnéd, hogy megszûnjön a zavarod. Mert ez valóban nem normális dolog a társadalom megítélése szerint. A hajlam benned van és addig nincsen baj, míg ezt kordában, vagyis a fejedben tudod tartani és nem lépsz a tettek mezejére. Homo nem vagy emiatt az tény. Max biszex, de itt másról van szó.
na várjunk, az efebofiliát szeretik hangoztatni (legfõképpen a valóban kõkemény pedofilok igyekszenek összemosni a két jelenséget), csakhogy alapjaiban tér el a kettõ. Természetesen 14 alatt bûncselekmény, de arról lehetne vitát nyitni, hogy biológiai és pszichológiai értelemben mikor számít pedofíliának egy eset, ugyanis ez igen egyéni, szinte esetfüggõ. Viszont azt is ismerjük el, hogy egy 16-17 éves fiú/lány tud azért már igen vonzó lenni, pont azért mert tud nagyon fejlett lenni! Ebben nem kell semmiféle parafíliát keresni! Sõt, ha ezt vesszük alapul, a jog az egy dolog, na de nézz meg mai 13-14 évesek közül is igen sokat, aztán meglepõdsz, némelyik mennyire fejlett, és meg nem mondanád, hogy annyi idõs. De oké, maradjunk a 14-nél, mert az a szabály. Viszont hogy pl egy 17 éveshez való vonzódást bekategórizáljunk parafiliának, na azzal nagyon nem értek egyet semmilyen szempontból, ugyanis semmi beteges, "kóros" nincs benne. Fõleg nincs, ha a másik fél se sokkal idõsebb. Van nekem egy 17 éves fiú ismerõsöm, akinek 34 éves (!!) a barátnõje, immáron 2 éve! azaz 16 se volt a srác, amikor egymásra kattantak, és azóta is abszolút jól megvannak. Ez egy nagy tabutéma nálunk, de el kell ismerni, nem is annyira egyedi az esete. Oké, ekkora korkülönbség már talán majdnem egyedi, de a jelenség, hogy tizenéves fiúk igencsak leveszik a lábukról az akár 30-hoz közeli lányokat, na az bizony nem olyan ritka (higgyétek el nyugodtan, még ha divat is tagadni, ez így van). Szerintem ebbõl az írásból viszont semmi egyértelmût nem lehet levonni, nem túl sok konkrétumot tudunk a kérdezõrõl és a vágyairól.

Rá lehet jönni pár perces személyes ismerkedés után, hogy milyen lehet az illető (egyaránt férfi vagy nő)?

Valaki pillantásából, mozdulataiból, öleléséből, beszédéből és arckifejezéséből, hogy mennyire szeretetéhes, mennyi kedvesség van benne, milyen a lelke, ne adj isten egy utolsó senkiházi, aki csak magával törődik?

Legjobb válasz: továbbá zenei ízlésébõl, vagy hangjából

A kérdező hozzászólása: továbbá zenei ízlésébõl, vagy hangjából
zenei ízlésbõl nem hiszem... én mindenféle zenét bírok, most akkor ha éppen valami hörgõs metált hallgatok, már nem is lehetek romantikus pl? :D én ezt nem értem, a kettõnek szerintem köze nincs egymáshoz pár perc pedig semmire sem elég, mi van ha rossz pillanatában fogod ki, amikor fáradt/éhespisilnie kell/fáj a vele/bunkóztak vele a munkahelyén - és emiatt, mondjuk nem ér fülig a szája, meg nem poénkodik összevissza. több idõ és helyzet kell hogy kiismerj valakit
Én rászoktam, de ezt nem tudom megtanítani.
Én jó vagyok ebben :) Még 1x nem tévedtem...
Pár perc alatt nem, de egy fél órás-*órás találkozó alkalmával igen sok minden leszûrhetõ.
a hangjából még nem lehet rájönni, hogy milyen lehet... hosszabb idõ kell, hogy megismerjétek egymást.
Igen is, meg nem is.. A mondjuk úgy "egyszerûbb" embereknél, akik mindig egyhangúan viselkednek, nem tesz rajtuk befolyásolást semmiféle tényezõ, ez rendkívül jól mûködhet. Viszont a nem ilyen "egyszerû" embereknél, amilyennek én is sorolom magam, meg nem mondanád, hogy valójában milyenek. Engem igazából még azok sem ismernek, akikkel 4. éve járok egy gimnáziumba, még a legközelebbi embereknek sem mutattam meg minden oldalamat. Lehet ezt arra fogni, hogy képmutatás, meg más sztenderdek, és van is benne igazság. Sokszor más vagyok, mint amilyen valójában szeretnék lenni, alapvetõen, ha van társaságom hozzá, akkor egy éjjel nappal röhögõ és poénkodó, mindent lazára vevõ ember vagyok, de iskolában ennek gyökeresen az ellentéte sugárzik rólam, komolynak látszom, mert szar a társaság, és senki meg nem mondaná, hogy nekem milyen oldalaim vannak még azon kívül, hogy egy "unalmas szürke egér lehetek" :) 18F
Ha jó emberismerõ vagy, akkor rövidebb idõ alatt is.

Mi lehet ennek az oka? Az utóbbi időben eléggé elzüllöttem. Jóval többször járok bulizni mint eddig (a bulikban iszom is) gondoltam arra, hogy milyen lehet drogozni. Ez miért van?

Kb egy fél éve rákattantam a skins című sorozatra.Lehet ,hogy attól lettem ilyen?Eddig eszembe sem jutott volna az ,hogy bármi ilyet tegyek.Nemrég találtam itthon olyan gyógyszert amitől hallucináltam és elszedtem.Eléggé elzüllöttem..és nem tudom mitől? a sorozattól?A családomban nem történt semmi különös és a környezetemben sem történt semmi felkavaró.A tanulmányi eredményeim sem változtak,mindenkivel ugyanúgy viselkedem.Hál'istennek a barátaim nem visznek bele az ilyen dolgokba...csak egy barátnőm van aki hasonló mint én (ilyen tekintetben,ő is nagyon szereti a skints) vele együtt szoktam "zülleni" vele megbeszéltem ,hogy szeretnénk egyszer egy skins-es bulit és akár a füvet is kipróbálnánk. tehát a kérdés:a sorozattól lettem ilyen vagy ez csak a tinédzser korral jár ,hogy mindet ki szeretnék próbálni.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Nyilván más válaszokat fogsz kapni, de én jóval brutálisabb és züllöttebb bulikon vettem részt. A fõ az, hogy nem szabad elveszni benne és le kell tudni állni. Akár örökre.

Hány éves vagy? Nyilván más válaszokat fogsz kapni, de én jóval brutálisabb és züllöttebb bulikon vettem részt. A fõ az, hogy nem szabad elveszni benne és le kell tudni állni. Akár örökre.
A kérdező hozzászólása: ja igen a kort lehagytam! 16éves vagyok és lány:)
Értem. Ha nem is normális, de mindenképpen gyakori jelenség az ilyen fajta élni akarás. Én nem aggódom miattad. (Persze a szüleid helyében lehet, hogy nem ezt mondanám:) )
A válasz nagyon egyszerû. 1. Szorosan be akarsz tagozódni a korosztályodba, hisz senki sem szeret kiközösítve lenni egy azonos korú közegben és azt látod hogy õk isznak meg "züllenek" tehát ezt kezded el utánozni. Ez egyébként természetes folyamat, pszichológiailag leírható. De ami itt fontos hogy 2.: NINCS AKARATERÕD! Ha tudod, hogy káros, vagy etikailag zavar, NE CSINÁLD és kész! Én ezt tettem. Nem járok buliba, nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem drogozom (és soha nem is próbáltam egyiket se, mert nem akartam, mert úgy gondoltam nem válna elõnyömre). Ennyi.
Velem is ugyan ez van. Csak nem sorozat miatt, hanem olyan baráti körbe kerültem az utóbbi két hónapba:/ tudom hogy nem kéne de nagyon szeretem õket, és ottvan az a fiú is aki tetszik.. egyre jobban rákattantam a cigire. Mostani hétvégére van betervezve életem elsõ füvezése, mert egy díler is benne van a bandából akinek meg tetszek szóval ingyen kapom:/ de csak ki akarom próbálni nem akarok rászokni.. meg egyre többet piálok:/ hál'isten anya ebbõl még semmit nem vett észre mert elég "ügyes" vagyok. 15/L
A kérdező hozzászólása: Pont ez az , hogy az osztályom, a barátaim nem ilyenek. Úgyhogy õk inkább visszafognak, szerencsére.
Én is így voltam ezzel régebben... Pedig a társaságom nagyon nem volt ilyen. És elég jó tanuló voltam 4 egész felett, utána jöttek ilyenek... Minden megmaradt ilyen még a jegyeim is csak közbe csináltam a hülyeséget. Ma már 18 éves fejjel belátom hogy semmi értelme nem volt, és továbbra se lenne. Vannak emberek akik a más hibájából is tudnak tanulni, de vannak olyan akik csak a sajátjukból! Ez rajtad múlik, hogy melyik utat választod :)
03-09 22:26 Na, most látom. Hát persze hogy 16. Minden 16 éves ilyen. Csak egy dologra figyelj oda: mi fontos és mi nem fontos. A tanulmányi eredményeid pl. fontosak, mert azok hosszú távon határozzák meg a sorsodat. Az, hogy milyen bulikon veszel részt, nem fog számítani 10, de még 5 év múlva sem, viszont a tanulmányaidtól függni fog az életminõséged 40 év múlva is. Tehát erre figyelj oda. Addig "züllj" (jó szó) csak el, amíg nem megy a tanulmányok rovására.
Mi annak a gyógyszernek a neve?:o

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!