Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, miben legjobb (815 db)

Mit tegyek hogy a legjobb barátnõm meg változzon mert nagyon szeretem csak. Mit kezdjek vele?

Elég beképzelt lett( nagyobb a melle az átlagnál ezért) szóval ez kezdetben tetszett a fiúknak de most már nem olyan nagy szám. Ezt nehezen viseli ,én egyre jobban kijövök a barátaival mert én nem nyafogok. Szóval ha nekem tetszik Vki akkor rögtön ráhajt ha tetszik neki ha nem.

Legjobb válasz: Te komolyan egy ilyen embert a legjobb barátnõdnek tartasz? :O Ez meglepõ. Egy barátnõ nem viselkedik így! Egy barátnõ segít ahol tud, meghallgat megért, ezzel szemben a te úgynevezett legjobb barátnõd ott tesz keresztbe neked ahol tud. Egy ilyen emberért nem szabad fáradozni. Találsz te ennél értékesebb barátot is magadnak.

Te komolyan egy ilyen embert a legjobb barátnõdnek tartasz? :O Ez meglepõ. Egy barátnõ nem viselkedik így! Egy barátnõ segít ahol tud, meghallgat megért, ezzel szemben a te úgynevezett legjobb barátnõd ott tesz keresztbe neked ahol tud. Egy ilyen emberért nem szabad fáradozni. Találsz te ennél értékesebb barátot is magadnak.
A kérdező hozzászólása: De ha csak ketten vagyunk akkor nagyon jó fej és nagyok jól el vagyunk csak amikor fiúk is vannak.... Akkor úgy viselkedik mintha õ lenne a leges legszebb...de elég nagy feneke van meg picit duci is de ez mindegy... Csak nagyon zavaró. Keressek új legjobb barátnõt??
Hát te tudod, de szerintem egy barátnõ nem ilyen. Még akkor se, ha kettesben normálisan viselkedik is. Te tudod mit szeretnél, de szerintem kár erõfeszítést pazarolni rá. Ha viszont megpróbálnád, akkor azt javaslom, hogy ha hülyén viselkedik akkor mond el neki, hogy sértõnek találtad a viselkedését. Beszéld meg vele, hogy nem biztos hogy ilyeneket kéne csinálnia vagy mondania.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Sokat segített:)

Mit tegyek? Ti elmondanátok a párotoknak, hogy a legjobb barátja rátok hajtott/nyomult?

Igazából nem beszéltek pár hónapja, mivel a "legjobb" barát nem jött el a Barátom szülinapi bulijába, hanem egy másik buliba ment.

Legjobb válasz: Az adok még egy esélyt a békülésre, úgy értettem, hogy egy kis idõt adok még a legjobb barátnak, ha nem kezd békülni elmondom. Barátomat meg lehet, hogy még nem kéne ezzel is idegesíteni, épp elég a vizsgaidõszak miatt idegeskednie... A legjobb barátnõm azt mondta, hogy úgyis kiderülne, egy másik ismerõsöm meg azt, hogy ne foglalkozzak vele, ez egy visszajelzés, hogy jól nézek ki. Nagyon tanácstalan vagyok...

A kérdező hozzászólása: Az adok még egy esélyt a békülésre, úgy értettem, hogy egy kis idõt adok még a legjobb barátnak, ha nem kezd békülni elmondom. Barátomat meg lehet, hogy még nem kéne ezzel is idegesíteni, épp elég a vizsgaidõszak miatt idegeskednie... A legjobb barátnõm azt mondta, hogy úgyis kiderülne, egy másik ismerõsöm meg azt, hogy ne foglalkozzak vele, ez egy visszajelzés, hogy jól nézek ki. Nagyon tanácstalan vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném, ha esetleg kibékülnének, és a Barátom hazugságban élne. Mindenképp el fogom mondani neki. Egyre jobban hajlok afelé, hogy inkább ma, amíg még friss a dolog.
Én mindenképpen elmondanám neki. Már csak azért is, hogy a havernak véletlenül se legyen ideje berágni és visszaadni a sztorit egy kicsit másképpen..
akkor is mondjad el
ez szimplán egy világ gyökere.
A kérdező hozzászólása: 100%, hogy nem beugratás. Barátom mérges rá, pár hónapja nem is beszéltek. Én is megmondtam neki, hogy szép barát. De már nagyon be volt rúgva... Bennem is volt alkohol, de a fogdosás után kiszállt belõlem mind. Ja és még egy "vicces" dolog. Miután kérdõre vontam, és mondtam, hogy ezt el fogom mondani Barátomnak, ezt válaszolta "De hát adtam cigit!" (nem dohányzom, de tegnap valahogy kívánta a szervezetem, bár ez hülyeség, na mindegy, nem ez a lényeg). Ez nem normális! Fogtam a fejem...
Szerintem mond el neki.Az ilyen nem barat de meg" ellensegnek is rossz."
Nem ment el a szülinapra, és fogdossa a barátnõjét, plusz le is sz_ja. Az én pasim barátai közül bármelyik azt mondta volna inkább, hogy hazakísér, nehogy bajom essen, és a hazakísérés mögött nem lenne semmi. Akinek ilyen jó barátai vannak, nem kellenek ellenségek.
minek az embernek ellenség ugye... én elmondanám. Egy igazi barát tiszteletben tartja a másik "tulajdonát" és nem leszarja.
mondjad. beugratás is lehet a tesztelésedre
A kérdező hozzászólása: Na elmondtam most, nem bírtam magamban tartani. Barátom tudta, hogy nem számít neki semmi és senki. És még szerinte a sztori is kamu volt, hogy ki akar békülni, mert azt már rég megtette volna, valószínûleg csak kezdésnek akarta felhozni, hogy késõbb fel tudjon szedni. A "legjobb" barát hazudott mindenben nekem, hogy miért nem jött a buliba, hogy hol volt és hogy kivel, mivel a Barátomnak még másokat mondott. Köszönöm a válaszokat!

Mi a legjobb téma ha beszélgetek egy olyan emberrel akivel előtte nem nagyon? 13-16 éves korosztálynak? Minden ötletre szükségem van, kérlek mindenki írjon néhány pl-t, hogy mi a legjobb téma.

úgyértem 14éves lány vagyok,szeretnék ismerkedni,van is egy srác aki tetszik.De nem tudom,hogyan közelítsek olyanok felé akikkel nem nagyon beszéltem még.pl ha beszélgetek msn-en olyan emberekkel akikkel nem túl s?r?n akkor nem szeretném hogy ennyib?l álljon a beszélgetés :(kérdez? fél:én)"szia!mizujs veled?" (válaszoló)Csáó!nincs semmi különös,csak a szokásos rengeteg tanulnivaló.És veled mizuj?" (válasz rá):ó velem sincs semmi...épp most fejeztem be a tanulást.."

Legjobb válasz: Szia! Igen, ügyelni kell arra, hogy ne vegye nyomulásnak! Bár a legtöbb fiú szereti, ha egy lány kezdeményez, de... A fiúkat ilyen korban a számítógépek, számítógépes játékok, bulik "vonzanak"... Kérdezd meg tõle, hogy milyen lánytípusok tetszenek neki, mit szeret és mit nem egy lány viselkedésében... Vagy filmek, zenék, könyvek, öltözködési stílusok... Remélem tudtam neked segíteni és majd írd meg, hogy mi lett a vége... :)

Szia! Igen, ügyelni kell arra, hogy ne vegye nyomulásnak! Bár a legtöbb fiú szereti, ha egy lány kezdeményez, de... A fiúkat ilyen korban a számítógépek, számítógépes játékok, bulik "vonzanak"... Kérdezd meg tõle, hogy milyen lánytípusok tetszenek neki, mit szeret és mit nem egy lány viselkedésében... Vagy filmek, zenék, könyvek, öltözködési stílusok... Remélem tudtam neked segíteni és majd írd meg, hogy mi lett a vége... :)
Várni fogom a válaszod! Örülök, hogy tudtam Neked segíteni!
Szia! Szerintem még beszélhetnél vele a heti dolgairól, h mit csinál? mit sportol? mibõl áll egy hete? vannak e külön órái? meg ilyen különbözõ és érdeklõ témákról, meg mi a kedven állata? milyen a baráti társasága?..stb. és a végén megfogjátok találni a közös hangot, és akkor majd abba sem tudjátok hagyni...:D Remélem tudtam segíteni, a vége engem is érdekel.:D
szia! elõször azt mondanám 1.Mizu? 2.Nem jössz el dumcsizni valamit? 3.Bocs hogy eddig nem beszéltünk 4.nem tartalak rossznak hidd el! a többit már tudod inprovizálni
Menj oda hozzá, nyávogós hangon mond ki a nevét, nyújtsd hosszúra nézz a szemébe bambi módjára és ha megkérdezi hogy mivan, akkor mond neki hogy menjetek sétálni:D Majd õ beszél, kérdezget:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél, ezzel a fiúk szeretik a ....-os mondattal:D örök hála:) még valaki tud segíteni, minden tippre, ötletre szükségem lenne. és feeltétlenül megírom, mi lesz a vége, de inkább privát email-ba, ha nem baj.
Na én tudok egy jó módszert ami nekem bevált: Elkezded a beszélgetés ÉLÕBE(nem msn en): Szia. Szia. Hogy vagy ....stb Aztán felteszed ezt a kérdést: Mit csinálnál ha sok pénzed lenne? PL azt mondja elmenne Jamaicába. Erre te az szép hely oda én is elmennék. Vagy azt mondja venne egy kocsit. Megkérdezed milyet? és már megy is a beszélgetés:) közös témáról. (nekem bevált)

Meg akarom venni az elso szamitogepem? De nem ertek annyira hozza, ugyhogy szeretnem ha leirnatok hogy, mi legyen benne. De MINDEN a legjobb legyen benne. Mindenbol a legjobb

teljes leiras legyen mer en olyan boltba fogom megvenni ahol mondod mit tegyenek bele es kesz.

Legjobb válasz: http://www.pc-outlet.hu/images/Imperium_Maximus_HD_PC.jpg ez 700.000Ft a legjobbak között van,bár tényleg jó lenne ha árat írnál!!!

http://www.pc-outlet.hu/images/Imperium_Maximus_HD_PC.jpg ez 700.000Ft a legjobbak között van, bár tényleg jó lenne ha árat írnál!!!
Jó lenne összeget leírni...
A legjobb a legdragabb is. Tobbszazezerbe kerulne, es ugyanugy elavulna, viszont nem hasznalnad ki. 300k-ert mar nagyon utoset lehet osszerakni.
A kérdező hozzászólása: 186893 forint
A kérdező hozzászólása: mondtam, hogy TELJES LEÍRÁS ott nincs leirva pl:ram, videokartya stb.
Nem, amúgy úgy veszem, hogy játékra lesz és akkor szerintem; AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition 28.334 Ft ASUS M5A97 EVO R2.0 24.371 Ft ASUS R9280X-DC2-3GD5 R9 280X 3GB GDDR5 PCIE 85.918 Ft KINGMAX 4GB DDR3 1333MHz 10.693 Ft SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 15.396 Ft SHARKOON VS3-V piros 9.106 Ft XFX Pro 450W 13.858 Ft
Itt igazából a ramon és a házon lett kicsit spórolva, nem rossz de nem is a legjobb ház a sharkoon (bár messze jobb mint hasonló árú akyga meg hasonló társai), illetve ramból lett "csak" 4giga mivel azt bármikor bávítheted, valamint úgy ahogy van kihagytam a dvd írót mivel az megint csak bármikor berakható bár igazából ha van egy pendrive-od akkor értelmét veszti. Egy kicsit talán túlmentem a kereten (ipon-os 187k lett), ott összerakják neked és elég csak megrendelned és max. elmész érte/házhoz szállítják.

Hogyan a legjobb szakítani? Mi a legjobb és legrosszabb módszer?

Legjobb válasz: Jó megoldás nem létezik, mindenképp fájdalmat okozol, legfeljebb csinálhatod finoman, nem túl bunkón. Semmiképp se szakíts neten vagy telefonon! Amúgy meg a legjobb az õszinteség, ha megmondod, h konkrétan miért nem fog menni...

Jó megoldás nem létezik, mindenképp fájdalmat okozol, legfeljebb csinálhatod finoman, nem túl bunkón. Semmiképp se szakíts neten vagy telefonon! Amúgy meg a legjobb az õszinteség, ha megmondod, h konkrétan miért nem fog menni...
legrosszabb: sms, e-mail, cetli legjobb: nincs ilyen, max. az ha meg tudjátok beszélni, hogy már nem illetek össze, és talán barátok maradtok.
Szerintem az õszinteség a legjobb. Konkrétan el kell mondani a másiknak, hogy miért nem akarsz már vele lenni, és meg kell neki is adni a lehetõséget, hogy ha kérdések merülnek fel benne ezzel kapcsolatban, akkor még ezt meg lehessen beszélni, hátha emiatt nem tudja majd magában lezárni könnyen a kapcsolatot. Az sms, e-mail, telefon, mást küldeni magad helyett nagyon gáz, ezt gondolom tudod.
Jó megoldás nincs, rossz az, ha összevissza mindent szart elmondasz, és/vagy ha nem személyesen teszed, vagy egyszerûen minden indok nélkül egyik napról a másikra lelépsz. Ne legyél már hülye mást küldeni magad helyett, te kapcsolatod, neked kell szakítani. Vagy te is elmennél a legjobb barátod helyett?
Ha mást küldesz magad helyett, jól lejáratod magad. Nekem ugyanis az jönne le ebbõl, hogy nem vagy egyenes ember, és nem mersz õszintének lenni, szóval örülnék is hogy megszabadulok tõled.
Velem sokszor szakítottak már, de nekem lelkileg az volt talán a "jobb", amikor az illetõ valami badarságot mondott, amivel leírta magát elõttem és elkezdtem megutálni emiatt és így már nem gondolotam a szép dolgokra csak arra h. lehet ilyen gyerekes és "szemét" Pl. a legutobbi ilyen az aza volt, h. azt mondta azért szakít mert én megbántottam azzal h. megkérdezetm, hogy van az h. sportol mégis tök vékony a lába. Na erre én kiakadtam.De amikro olyannal szakítottak velem, hogy meg kell oldani a problémáját, vagy jobbat érdemlek, vagy nincs idõnk egymásra akkor az nem vált be, mert ott nem tudtam mire haragudni.Illetve a megcsalás, hazugság is beválhat, de az lelkileg engem kikészített, hogy engem ennyien megcsalnak. Illetve volt h. én annyira ragaszkodtam az illetõhöz, hogy nem engedtem el, miközben õ szemét volt velem.Ez annyiból volt jó, hogy így megutáltatta magát velem és végül én szakítottam vele.Csak ennek aza hártánya, hogy sok idõbe telt amíg kiszerettem belõle és így elpazaroltam egy csomó idõt.
Van olyan beteg ember, akitõl nehéz megszabadulni! Ekkor ovis dumát kell nyomni és biztosítani arról, hogy õ nem tehet az egészrõl, mert nagyon jó ember, de neked vannak problémáid, ami miatt õ nem érdemel meg téged. Ez után nem fog vitázni veled.
Egy beszari gyáva alak vagy, ha egyáltalán megfordul a fejedben, hogy mást küldj magad helyett!
A kérdező hozzászólása: Ha lenne lehetõség arra, hogy más szakítson helyetted, akkor küldenél inkább mást, hogy megkíméld magad a kellemetlenségtõl, esetleges veszekedéstõl?
szerintem is az a legjobb, ha odaállsz elé, és elmondod õszintén, hogy mi a baj. Én úgy gondolom, hogy bármennyi ideig is voltatok együtt, akkor is megérdemli, hogy tudja, mit rontott el, vagy mi az oka, ez késõbb még neki is jól jöhet. szerintem. nem küldenék magam helyett senkit, ennyivel tartozok neki, úgy gondolom. Lehet, hogy nem lesz szép szakítás, de az emberséged és a becsületed megmarad. A lelkiismereted nyugodt lehet. Sok sikert kívánok. És próbáld nem megbántani még jobban, finoman közöld vele.
Mást küldeni????Mi vagy te óvodás vagy mi???Ennél még a telefon is jobb mint hogy mást küldesz oda....jééézusom.. egyenes jellem lehetsz az más biztos.
Legrosszabb: ne akkor amikor a csaj csacsirészeg és a barátnõivel van! (Csúnyán tud ordítani 5 részeg nõ egyszerre)
Mit jelent az, hogy mék? (komolyan kérdezem)
mék = megyek (a nagyszüleim így használják)
A kérdező hozzászólása: az hogy melyik a legjobb színmûvészeti egyetem nemtudom hogy hogyan gépelhettem el ennyire bocsánat
csak 1 van Magyarországon

Milyen minőségű a kékfrankos és mihez fogyasztható, hogy a legjobb ízét kapjuk?

Legjobb válasz: A jó kékfrankos jó minõségû, a rossz, rossz minõségû. mint a vörösborokat általában vörös húsokhoz szokás fogyasztani. A "legjobb ízét kapjuk" kifejezést nem értem.

A jó kékfrankos jó minõségû, a rossz, rossz minõségû. mint a vörösborokat általában vörös húsokhoz szokás fogyasztani. A "legjobb ízét kapjuk" kifejezést nem értem.
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam, hogy vannak ételek, amik elveszik jobban az ízét a bornak...
Cukrozott ételhez a vörösbor nem jó.
Az elsõ válasz tökéletesen kielégítõ, úgyhogy nagyon nincs mit ragozni rajta. Amúgy (a kérdésbõl úgy tûnik gõzöd sincs a borokról) segíthet a választásban a márkanév -> vannak kimondottan jó pincészetek Illetve a legalapabb hogy minõségi bort vegyél, azaz ha a palackon az van, hogy "asztali" vagy "táj" bor, vagy rosszabik esetben nincs rajta semmi akkor, akkor ne várj túl sokat.
A jó kékfrankost mértékkel kell inni, mert nagyon savas, berúgni rossz tõle.
Én nem kínálnék önmagában semmihez sem kékfrankost. Annyi jó vörösbor van a világon...

Mi kell ahhoz, hogy valakit legjobb barátnõnek nevezhess? Neked mit jelent ez?

A legjobb barátnõd mikor ismerted meg,hány éve vagytok barátnõk? Mennyit beszéltek egy nap?

Legjobb válasz: Legjobb barátról tudok beszélni (férfiak vagyunk). Gyerekkorunk óta barátok vagyunk. Annak idején minden nap rengeteg idõt töltöttünk együtt. Aztán másik városba kerültünk (egyetem/meló) de még most is gyakran levelezünk, beszélünk telefonon. Az életünk másfele halad, családot alapítottunk de még mindig rábíznám az életem is.

Legjobb barátról tudok beszélni (férfiak vagyunk). Gyerekkorunk óta barátok vagyunk. Annak idején minden nap rengeteg idõt töltöttünk együtt. Aztán másik városba kerültünk (egyetem/meló) de még most is gyakran levelezünk, beszélünk telefonon. Az életünk másfele halad, családot alapítottunk de még mindig rábíznám az életem is.
Legjobb , barát legjobb barátnõt az élet hozza össze... [link]
[link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az évek száma adja meg, hogy az akit gyerekként igaz barátnak tartottál az tényleg igaz barát is maradt. Gyerekként nagyon sokszor mondjuk osztálytársainkra, barátainkra, hogy "õ az igaz barátom". De ahogy az ember élete változik, alakul, költözik úgy apadnak a barátságok száma is. Sokszor elõfordul, hogy akit igaz barátnak neveztünk, azzal lassan 20 éve nem is találkoztunk. Így nagyon kevés embernek adatik meg, hogy elmondhassa bizonyos év után, hogy "igaz barátom van" Én nagyon szerencsés vagyok ezen a téren. Én 42 évesen már büszkén elmondhatom, hogy igen van igaz barátom. Barátságunk egészen pontosan 1978-ban kezdõdött. Akkor költözhetett mindenki az akkor felépült, és átadott panellakásokba. Szomszédok lettünk, majd osztálytársak, és barátok. Volt, hogy összevesztünk, volt, hogy egymás nyakában borulva örültünk. Ezernyi közös élmények, nyaralások voltak. Én voltam az esküvõi tanúja, õ meg az én tanúm. Õ lett a fiam keresztanyja, én meg a lánya keresztanyja. Éjszakákat voltunk együtt amikor elváltam, és vigasztalt. Hónapokat voltunk együtt amikor özvegy lett. Az élet messzire sodort minket, de hála az internetnek, telefonnak, mindig kapcsolatban vagyunk. Évente 2-3 alkalommal hol mi megyünk hozzá 2-3 hétre, hol õk jönnek hozzánk 2-3 hétre (én külföldön élek) Akárki megy a másikhoz az ajtó mindig nyitva áll. Segítjük egymást ha szükséges. 36 év barátság már igaz barátság. Ritka kincs, vigyázok is rá.
Én már kicsi korunk óta ismerem a legjobb barátnõmet:) azóta legjobb barátok vagyunk, minden nap találkozunk és aztán még facebook-on is beszélünk:)

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!