Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, hol mennyiért (165 db)

Babaholmi kérdés. Lassan már ingyen adjam oda a dolgokat? Hol élnek az emberek? Ti hogy, hol mennyiért adjátok el nem használt babadolgaitokat?

Képzeljétek!Egy kombiágyat (felszerelten:matrac,baldachin),egy állványos fürdet?kádat,és egy 100bd-os ruhacsomagot-aminek 90%-a márkás,és megkímélt- kínáltam 65ezerért.Erre a csaj majdhogynem megsért?dött,amikor nem álltam le vele alkudozni.... Hát hova már?????? Vagy tényleg még ennyit se ér?Nem lestrapáltak,csak használtak.Van amin jobban látszik,van amin egyáltalán nem. Ha megírnátok ti mennyiért tudtátok eladni az ilyen dolgaitokat,és hol azt megköszönném!

Legjobb válasz: énis el akartam adni a hófehér kiságyat kókuszmatraccal,oldallapján csörgõk vannak,kemény fenyõbõl készült.45000 ft-ért vettem,az ágy 1,5 évet volt használva.De ha akarnám se tudnám eladni még 30 000ért sem :( példa a ruhára,nagynéném telefonon hívott,hogy van 2 nagy zsák ruhája a lányomnak,tele édes divatos cuccokkal!!!örültem,egybõl felajánlottam a lányom által kinõtt divatos szép ruhákat!foltosat nem is tettem közé,csak tényleg olyat amit énis ráadnék az enyémre. Erre hozták a zsákokat..képzeld 2 kiskabátot találtam olyannak amit ráadnék a lányomra!!!!a többi a kõkorszakból való,egyszerre plüsskordbársonykockáscsíkosfodrosmasnis borzadályok voltak... Én így jártam,azóta tartogatom inkább barátnõim számára a cuccokat.

Az árat nem tudom látatlanban megítélni. De pl. nekem nem jönnek be az ekkora csomagok, mert a felére nincs szükségem. Mert hiába 100 db a ruha, ha a fele nem tetszik? Hiába van kádállvány, ha nem kell (nálunk sem fér), stb... Próbáld meg külön eladni õket. Még akár jobban is kijöhetsz árban. A ruhákat szedd szét kisebb csomagokra, a drágább darabokkal próbálkozz egyenként, és írd ki, hogy személyesen nálatok akár megtekinthetõ személyes átvétel esetén, a helyszínen fizetve. Barátnõm autósülést így vett, megbeszélte az eladóval, hogy szeretné, de elmegy érte, megnézi, hogy tuti rendben van-e és helyszínen átvételkor fizet. Megegyezés kérdése. Az meg, hogy az árról azután alkudozik valaki, amikor már megegyezett az árban, hát szerintem elég gerinctelen dolog, hacsak nincs minõségi eltérés. Nos, remélem kicsit segítettem, szép napot!
énis el akartam adni a hófehér kiságyat kókuszmatraccal, oldallapján csörgõk vannak, kemény fenyõbõl készült.45000 ft-ért vettem, az ágy 1, 5 évet volt használva.De ha akarnám se tudnám eladni még 30 000ért sem :( példa a ruhára, nagynéném telefonon hívott, hogy van 2 nagy zsák ruhája a lányomnak, tele édes divatos cuccokkal!!!örültem, egybõl felajánlottam a lányom által kinõtt divatos szép ruhákat!foltosat nem is tettem közé, csak tényleg olyat amit énis ráadnék az enyémre. Erre hozták a zsákokat..képzeld 2 kiskabátot találtam olyannak amit ráadnék a lányomra!!!!a többi a kõkorszakból való, egyszerre plüsskordbársonykockáscsíkosfodrosmasnis borzadályok voltak... Én így jártam, azóta tartogatom inkább barátnõim számára a cuccokat.
Én ezek szerin szerencsésebb vagyok, mert ismerõsöknek adtam el a dolgokat, megnézték elõtte.Mifelénk ez bevett szokás, nem hordjuk bizományiba. De viszont tényleg nagyon olcsón kell eladni.Pl én a drágább dolgokat féláron adtam, úgy mint kiságy, baldahin, 2 gyerekülés 3 babakocsi.A kisruhákat viszont szinte fillérekért, mert a drága rugdalózókat, amiket 3-3500-ért vettem csak 500 ft-ért adtam. Most már mindentõl megszabadultam és kb 12000 ft-t árultam így is ki.Az értéke ennél jóval több volt, de nekem tulajdonképpen már haszontalan holmik voltak.Az árából gyerekbútort vettünk a két gyerkõcnek... A te áraid nekem viszont még alacsonynak is tûnik, hiába nagy összeg.Azt javaslom, hogy kisebb tételekben próbáld eladni.Pl a ruhacsomagot mondjuk 10-vel, lehet, hogy úgy még többet is kaphatsz értük, csak várni kell egy kicsit.
Ha megnézed más mennyiért árulja az olyan tipusut mint a tiéd, ahhoz hasonló áron tedd fel vatera teszvesz. Egyébként most adtam el teszveszen a kád kádálvány disney újjonan vettem 6000 ért 3000 ért adtam el. 50 db- os ruhacsomag 10.000 ért ment el, kiságyat baldahint fejvédõt kompletten újjonan 30.000 vettem, nagyon szép volt dio és fehér, 15.000 ért ment el. Szóval tényleg sokért hirdeted az új árhoz képest! 65. Én sem adnék érte, inkább újat veszek annyiért!
Én kaptam egy új babakocsit szerettem volna eladni, sosem használtuk, mert már volt egy másik, amikor ezt kaptuk. Az új ára 70.000ft volt akkor, feltettem 30.000-es rejtett minimálárral, hogy mégis mennyit érne meg a vevõknek. 15000ft-ot adtak volna érte. Annyiért meg nem adtam el, inkább álljon itt...
Hát sajnos az sok 65 ezer ft látatlanba meg fõleg...Én nagyon sokszor csalódtam már pl. anyukák szerint nem lestrapált, meg még hordhatónak vagy alig használtnak hirdetett dolgokban...fõképp kisruhákban...hát igen ugye ez relatív, kinek mi az alig használt. Nem azt mondom hogy a tiéd is ilyen (mert nem tudhatom:) ) csak látatlanban ennyi pénzt nem adnék ki. A kiságyunk nekünk is 1 gyerek által alig használtan mindössze 13 ezer ft-ért ment el, a kádállványunk 1500 ért..én is hirdettem mindenfelé és az senkit se érdekel hogy a triplájába került ...Mindenki a legjobbat szeretné nagyon alacsony áron, szóval így nehéz jól értékesíteni:) Amúgy teszen, vaterán, babaszobán, expresszen hirdettem, a kiságy pl. expresszen ment el.
A kérdező hozzászólása: Hát ez agyrém!!!!! Dehát még 270ftot se ér egy-egy ruhadarab?Mert annyira jön ki...A sapka is, de az overall is.Gyönyörû! Pedig azt hinné az ember, hogy majd valaki örül, hogy ennyibõl "megússza" az egészet.(ja a kád Brevi, szóval az se egy sitty-sutty, és az ágyhoz tartozik ruhásszekrény is, és képeket is látott róla az említett lány , az árát is megbeszéltük, , itt meg már alkudozott.5000ft-on ment a parádé!Tudom, én is lehettem volna rugalmasabb, de szerintem ez így is kedvezõ..vagy már nem is tudom..de..az) :)
Mi is panelban élünk, így nem is vettünk kádat. Míg a köldöke be nem gyógyult a fiamnak, addig lavórban fürdettem, mint ahogy a kórházban is. Aztán utána a mi kádunkban. A ruhákat is szétszedném a helyedben méretek szerint és fazon szerint (téli, tavaszi, nyári), mert én is sokszor azért nem vettem meg ruhákat, mert oda volt írva, hogy pl. 68-86-os méretig, amibõl a fiamnak a 74-tõl felfele kellett volna, de a java 68-as ruha volt, a nagyobbakból pedig 1-2db.
utolsó vagyok. Amúgy lehet nagyon sok embert azért sem tudsz ezzel megfogni, mert pici a lakásuk, nem fér el egy kombi kiságy, plusz állványos fürdetõkád.Pl nálunk sem férne el.Így inkább megoldják máshogy.De lehet ülön, külön szükség lenne rá, jobban elkelne. Meg még annyit, hogy azért a pszichés dolgok is közre játsaznak, mert:az ember azért megy föl a vaterára, teszveszre, hogy használt cuccokat jó áron vegyen meg.Erre meglátja, hogy 65 ezer forint, úgymond "csak" ennyi dologért, akkor azt mondja, hogy inkább megveszem innen-onnan, nem egyszerre az egészet.Lehet a végösszeg közel hasonló lesz, de gondolj bele, hogy nagyon sokan enyit babakocsira sem adnak ki!Szóval kicsit lehet "sokkolónak" tûnhet ez a nagy összeg egy olyan embernek, aki olcsó, használt cuccokat keres.
én a kiságyat meg a babakocsit is azért tartogattam, mert vártam hogy valamelyik barátnõm babát várjon és odaadhassam nekik:D õk is sokat segítettek anno nekem, most mindkét legjobb barátnõm várandós, egyik az ágyat, másik a kocsit kapja.Inkább segítem vele azt akiket szeretek, minthogy áron alul eladjam.
Utolsó vagyok, bocs nem 12000, hanem 120 000 (nem mindegy):)
Én is felraktam már a teszveszre jó pár gyerekrucit, nem kellett nagyon senkinek, mert drágán adtam ahhoz képest amik ott vannak. Rengeteg 1 Ft-os aukció indul, én ehhez képest féláron adtam a rucikat, vagyis feleannyiért mint ahogy vettem. Gyönyörû, divatos rucik, nem fogom fillérekért odaadni.Mostmár fel se rakom amiket kinõ a gyerek, mert az ismerõseim mindig el vannak ájulva, hogy milyen szerkókba jár a kislányom, úgyhogy majd eladogatom helyben. Bútorokat olyat vettünk ami akár kamaszkoráig is jó, úgyhogy egyedül a babakocsit fogom eladni, de azt se adom 50%-nál olcsóbban.
A kérdező hozzászólása: Dehogy haragszom meg, azért írtam kérdést , mert érdekelnek a válaszok. És köszi , hogy írtál! Bár azt kezdem felfogni, hogy képek nélkül nehéz objektívan nyilatkozni. Csak elsõ felháborodásomban írtam ki a kérdést! És igen, lehet, hogy van akit a márka=minõség nem érdekel, de én akkor is azt mondom, hogy egy több ezer forintos kissapiért, a többezer forintos rugiért, kardigán+naci együttesekért igazán nem sok 270 ft/db. De biztos van aki nem így gondolja, csak akkor õ nézzen olcsóbbat, ne itt alkudozzon. Persze, mint írtam van amin látszik, hogy használt, de szerintem ennyiért, hogy még mindenbõl újat is várjon az kicsit sok... :)
Kár, hogy nem elõbb találkoztunk vagy 6 hónappal! Szerintem ez így ennyiért ajándék! Én az ágyat vettem csak ennyiért! Baldachin 10000, ruhákat kezdésnek 60000! Plusz a fürdõkád és akkor még nem is állványos!
egyébként sokan megelégednek az olcsóbb dolgokkal, pl olcsóbb kategóriás kiságy, kád..minek márkás, ugyse kell sokáig.Lehet hogy a vevõd ilyen anyuka.A túl jót akarja olcsón!de hidd el, nem fogod tudni annyiért eladni neki.Vagy akkor hirdesdd meg ujra, hátha rákap valaki más!
Én a 25.000 Ft-os bölcsõt 6000 Ft-ért adtam el. És most vettem tényleg alig használt kis ruhákat. A body, rugi, felsõ, nadrág 200 Ft/ db volt, a sapi, kesztyû, zokni, harisnya 100 Ft / db. Remélem nem haragszol meg, de szerintem is egy kicsit sok az ár. Nekünk is van még egy kiságyunk szekrénnyel, pelenkázóval, kókuszmatraccal együtt több mint 50. 000 Ft volt, de örülök ha eladom 20-25.00 Ft-ért. Sajnos túlkínálat van a piacon.

Szeretnék egy mama-baba relax cd-t venni. Van valakinek esetleg ötlete, hogy hol mennyiért és milyet vehetnék, amivel mindketten kicsit ellazulhatunk és közösen tudjuk hallgatni a pocaklakóval?

Legjobb válasz: a babamagazinhoz adták valamikor tavaly nyáron a szép estét sorozato. Nagyon kellemes! Sajna nem tudom hol lehet beszerezni, de talán tudja valaki. Vagy irj a szerkesztõségnek!

a babamagazinhoz adták valamikor tavaly nyáron a szép estét sorozato. Nagyon kellemes! Sajna nem tudom hol lehet beszerezni, de talán tudja valaki. Vagy irj a szerkesztõségnek!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jat.. mi ezt vettük és valami csodálatos!
ismét az elsõ vagyok, én is erre gondoltam, és már megis van a megoldás! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, meg is rendeltem!
Egy ilyen beavatkozás elõtt szerintem az ember az orvosával konzultál, már ha komolyan gondolja...


Hogyan/hol/mennyiért tudom elintézni hogy magam után TB-t fizessek? (nincs szakmám se munkám és iskolába se járok)

Legjobb válasz: Apehnál. Bemész megmondod hogy ezt szeretnéd, kapsz egy papírt kitöltöd, kapsz csekkeket és midnen hónapban fizetet. 5100ft azthiszem most havonta.

Apehnál. Bemész megmondod hogy ezt szeretnéd, kapsz egy papírt kitöltöd, kapsz csekkeket és midnen hónapban fizetet. 5100ft azthiszem most havonta.
ma 18:15 Félreértés. Nem "járt le" soha a tb-d. Hanem a tb ügyfele maradtál, mert csak akkor tudod ezt a viszonyt megszüntetni, ha külön kéred. Viszont nem fizetted a járulékot, ez okozza a problémát. Nem a biztosítási jogviszonyod szûnt meg, amikor elhagytad az iskolát, hanem a jogviszony megmaradt, csak éppen fizetési kötelezettséged keletkezett, amit teljesíteni kell. Ha késõbb teljesíted, akkor egészben ki kell fizetni az elmaradásokat.
A kérdező hozzászólása: igen de a baleset biztosítást is onnan fizeted mikor megkötöd és nem elõtte x hónapot is vagy visszamenõleg ameddig le nem járt az elõzõ baleset biztosításod:)
20:35 "mikor egyáltalán nem vettem igénybe szolgáltatást" Ez egy biztosítás. A balesetbiztosítást is fizetned kell akkor is, ha nincs baleseted.
Fontos: amíg nem intézted el az Apehnál a papírt, és nem kaptad meg a levelet az Apehtõl (határozat), addig ne menj orvoshoz, mert akkor bekerülsz a tb-csalók közé. Kb. másfél-két hónap, amíg az Apehnál való bejelentkezés után megkapod a határozatot. Visszamenõleg is kell fizetni. Ez azért van így, mert te most is úgy vagy bejelentve, mintha biztosítva lennél. Ha bemész az orvoshoz, beüti a tb-számodat a rendszerbe, és akkor kiderül, hogy bár biztodítva vagy, de nem fizettél, és ezért meg is büntethetnek. Szóval Apeh, aztán a határozatig ne menj orvoshoz, utána meg kezdd el fizetni a csekkeket.
az nem számít, hogy igénybe veszed e a szolgáltatást... én évek óta nem voltam dokinál, mégis fizethetek.
A kérdező hozzászólása: de az a vicc hogy visszamenõleg is fizetnem kell december 15ig:D dec 15-31 napi 165 Ft és onnantól kezdve havi 5100.- mikor egyáltalán nem vettem igénybe szolgáltatást
Én nem vagyok pályakezdõ, és munkanélküli sem (legalábbis még), de valóban 5100 ft-ot húz le rólad havonta az Orbán.
Ez a baj, hogy a pályakezdõknek semmi sem jár.. :S
nem. 5100-at kell fizetni. én is pályakezdõ munkanélküli vagyok. :D
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom h mivel pályakezdõ munkanélküli vagyok ezért kevesebbet kell fizetni
A kérdező hozzászólása: 19 csak nem vettek fel az egyetemre:)
így van, Apeh. havi 5100 ft.
hány éves vagy? :O
meg lehet ám ezt am igényelni, h a városod fizessen helyetted, mivel ha nincs jövedelmed, simán jár az ingyen tb.. errefelé ez így van. (Eger)

Jart mar valaki olyan helyen ahol ''eltuntettek''a striait? Ha igen kerlek titeket irjatok meg hogy hol, mennyiert, mivel. Tovabba milyen striaitok voltak vastag vekony, feher vagy piros?

Legjobb válasz: Én pár hete találtam az oldalamon, nem nagy, de elég vastag, piros volt. Mostanra már fehér, alig látszik. A karomon is van, meg a combom belsején, egyik se olyan durva, minteleinte volt. Szerintem hagyj neki idõt. Nincs tapasztalatom semmi csodaszerrel, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik.

Én pár hete találtam az oldalamon, nem nagy, de elég vastag, piros volt. Mostanra már fehér, alig látszik. A karomon is van, meg a combom belsején, egyik se olyan durva, minteleinte volt. Szerintem hagyj neki idõt. Nincs tapasztalatom semmi csodaszerrel, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik.
a tudomány jelenlegi állása szerint striát nem lehet eltüntetni. bár amerikában tuti van valami, amivel azt is megcsinálják. most nézem a kés/alatt sorozatot, és olyan mûtétek vannak benne, ami itthon szerinte a mai napig sincs. pedig a sori nem a legújabb.
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy irtal.. .elegge gatlasos vagyok miattuk....hasamon szules utan csuny nagy vastagok voltak azt megplasztikaztattam..de mellem szoptatasnal+tejlefejo hasznalatatol szetreped vekonyan mar feher de en latom es amikor rajottem, hogy ezek striak eszrevettem, hogy kulsocombom illetve a vadlim is megvan repedve feher sot mar joll beleilleszkedet a bor szerkezetebe....anyukam akkor monda hogy az a novestol lett....te terhes vagy, hogy megrepedtel ha megkerdezhetem???
A kérdező hozzászólása: Hat amerikaban gondolom en is, hogy van valami ra....fejledtebb minden....azert stria eltuntetese miatt amerikaba utazni:-):-):-)jo is Lenne, de sajnos nemvagyok milliomos:-)
Elsõ vagyok. Nem, én még fiatal vagyok terhességhez, csak hirtelen nõttem vagy 10 centit, gondolom a bõröm nem tudott lépést tartani. Fel is szedtem egy keveset... :D
A kérdező hozzászólása: Aha, ertem....hat ez van sajnos....''en most hizokuran vagyok''remellem attol nemrepedek mar meg.....azert varom a hozzaszolasokat....akinek van tapasztalats...:-)

Gázpisztolyhoz kell engedély, illetve hogy, hol, mennyiért tudom beszerezni?

Valamint magamon hol tarthatom? Zsebbe esetleg? Legális a dolog, rendőr nem büntet?

Legjobb válasz: A tartásához nem, de az utcai hordásához kell engedély amit a rendõrségen lehet kérni. Bármilyen vadász vagy fegyverboltban lehet venni. A jobbak 30ezer fölött kezdõdnek. Vehetsz hozzá tokot a hordáshoz. Zsebben nem javaslom, bele se férne. Ha kérsz rá engedély akkor legális.

A tartásához nem, de az utcai hordásához kell engedély amit a rendõrségen lehet kérni. Bármilyen vadász vagy fegyverboltban lehet venni. A jobbak 30ezer fölött kezdõdnek. Vehetsz hozzá tokot a hordáshoz. Zsebben nem javaslom, bele se férne. Ha kérsz rá engedély akkor legális.
A kérdező hozzászólása: És az engedélyhez kell vizsgálat vagy bármi ellenõrzés, vagy bemegyek a rendõrségre, hogy csókolom erre a fegyverre én engedélyt kérek...
Tiszta erkölcsi illetve semmilyen fegyverrel való visszaélésed nem lehet. Amúgy mindenkinek megadják és ha jól emlékszem 3000-4000 ft körüli illetéket kell befizetni. Valamint még az hogy csak rejtve hordhatod. (tehát olyan tokot válassz amivel rejtve is tudod hordani)
A kérdező hozzászólása: Oké akkor meglesz, semmi ilyesmi ügyem nem volt...
használtat vegyél, kéz alatt, magánembertõl
Nekem airsoftgun.hu-ról van.Annyit még hozzátennék hogy CSAK forgótárasat vegyél!A többi nagyon sokszor beakad, és nehéz javítani!A forgótárast kicsit nehezebb tárazni, de könnyebb tisztítani

Hogyan-, hol-, mennyiért válasszunk jó! Futócipőt?

Kinek mi jött be és miért?

Legjobb válasz: elmész egy lábvizsgálatra, ahol csinálnak is neked személyre szabott betétet ehhez a célhoz, majd belerakod egy jól szellõzõ sportcipõbe... szerintem egy ortopéd orvos így csinálná

elmész egy lábvizsgálatra, ahol csinálnak is neked személyre szabott betétet ehhez a célhoz, majd belerakod egy jól szellõzõ sportcipõbe... szerintem egy ortopéd orvos így csinálná
A professzorok mezítláb futnak http://www.youtube.com/watch?v=7jrnj-7YKZE Meg mások is http://www.youtube.com/watch?v=BV9NzzcnZGw&feature=related Általában minél "jobb" cipõben futunk, annál inkább odacsapjuk a lábunkat, amitõl 10-20 év alatt szétmegy a térd. Hmmm.
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtató, köszi a linkeket!
A kérdező hozzászólása: 1 éve jött be Califoriába, 70$ körül van, de még nem használják kint tömegesen. Mai LA-i infó, fura benne futni. 25-30$-ért is ki lehet fogni. Üdv,
A kérdező hozzászólása: Californiába
pontosan errõl szól az egyedi talpbetét , úgy terheli a lábadat, ahogyan a TE lábadat terhelni kell, csak ezt nem multinacionális cég gyártja és nincs milliodolláros marketinggel megtáplálva...
mezítláb futásról meg annyit, hogy csak egyszer lesz véletlen a jó magyar földön, valami rozsdás szemét eldobva ott ahová lépsz...
íén gyakran sétálok Pesten mezítláb és ritkán futok is (még nincs rendben a térdem), eddig még nem volt balesetem. A japán túristák lefényképeznek a Hõsök terén :-). Kétségtelenül edzett a talpam, az elején nem volt kellemes.
A kérdező hozzászólása: íme a link: http://www.youtube.com/watch?v=q7vK2Xdn3fM
Pull and Bear-ben láttam aszthiszem 15-ért

A dobféket hol és mennyiért alakítják át nekem tárcsafékre. Mielõtt még jönnének a kérdések hol és mennyiért cserélik le, illetve hogy hol és mennyiért tesznek be utólag turbófeltöltõt?

Legjobb válasz:
Ha az adott típusból volt tárcsafékes kivitel is, akkor valószínûleg kisebb gond. Be kell szerezni az alkatrészeket és mindent kicserélni. Hogy mennyibe fáj az komolyan függ a típustól meg a beszerzett használt/új alkatrészek árától. Ha nem volt, akkor barkács, ami jóval drágább. Ez ugye a fékberendezés, átalakítani csak hatósági engedély birtokában szabadna közútra - szóval csak óvatosan, mert ezért akár ki is vonhatják adott esetben a gépet. A turbo meg még drágább mutatvány - esetleg egy komplett motorcsere turbosra olcsóbb lehet, feltéve hogy volt a típusból turbos motorral szerelt. Szintén átalakítási engedély kell(ene) hozzá. Kb. olcsóbb lenne kocsit cserélni - de típus ismeretében lehet valami közelítõt mondani.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha az adott típusból volt tárcsafékes kivitel is, akkor valószínûleg kisebb gond. Be kell szerezni az alkatrészeket és mindent kicserélni. Hogy mennyibe fáj az komolyan függ a típustól meg a beszerzett használt/új alkatrészek árától. Ha nem volt, akkor barkács, ami jóval drágább. Ez ugye a fékberendezés, átalakítani csak hatósági engedély birtokában szabadna közútra - szóval csak óvatosan, mert ezért akár ki is vonhatják adott esetben a gépet. A turbo meg még drágább mutatvány - esetleg egy komplett motorcsere turbosra olcsóbb lehet, feltéve hogy volt a típusból turbos motorral szerelt. Szintén átalakítási engedély kell(ene) hozzá. Kb. olcsóbb lenne kocsit cserélni - de típus ismeretében lehet valami közelítõt mondani.
Látatlanba mondom, hogy ha azt a szemétdombot, amit át akarsz alakítani leadod a MÉH telepen vas árba és veszel egy tárcsafékes turbós autót akkor olcsóbban fogsz kijönni...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Agent K a féket már megválaszolta. A turbósítás erõsen motorfüggõ és attól is függ, hogy mekkora teljesítményre próbálsz hajtani. Bontott/felújított turbót már akár 100 000-ért is lehet kapni, egy komolyabb újért viszont simán elkérnek 4-600 000-ret. Egy írható ECU ( pl VEMS, MegaSquirt stb..) használtan 150-200 000. Vezetékek, csövek, új leömlõ, injektorok, üzemanyag szivattyú, olajozást megoldani és a sallangok nem kevés idõ és pénz. És az egyik legfontosabb, tuningolni, turbósítani csak jó/újszerû állapotú motort érdemes ( lehet lefingottat is, csak esélyes, hogy a negyedik rugatásnál széthullik), ha használt/idõs a motor, akkor illik elõtte rendbe szedni. Ha magas teljesítménynövelés az elvárás, akkor lesz pár dolog, amit cserélni kell ( kovácsolt dugó, hajtókarok, vezérmûtengely.. ). Mindent összevetve egy sor 4-6 hengeres motor tisztességes turbóssá építése olyan 1 milláról indul, ha elég sok mindent magadnak csinálsz, ha nincs hozzá szaktudás, mûhely és szerszám akkor ... És akkor még nem beszéltük arról, hogy ezt itthon lepapírozni..hajajj :D
Vannak Magyarországon is tunigmûhelyek. Keress meg néhányat, amennyiben komolyan átépítést akarsz.

Szeretném eladni a számítógépem és érdekelne, hogy kb mennyiért és hol tudnám eladni?

Processzor: Intel Pentium Dual Core D 820 2,80 GHZ Alaplap: Gigabyte GA-73PVM-S2H (1 éves,dobozzal és minden tartozékával együtt) VGA: NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i (512MB integrált) HDD: Samsung (200GB/7200rpm/8M) RAM: Kingmax 1GB-1100 DDR2 SDRAM (1modul) Tápegység: 300W DVD író / olvasó El?lapi USB és Audio kimenet Jóállapotú gépház

Legjobb válasz: A használt gép piac nagyon telített, nagy szerencse kell az eladáshoz. Ha üzletben próbálod, nagyon keveset ígérnek, azt is bizományba. Kéz alatt próbáld meg, nézz körül mennyiért lehet venni ilyet, annál menj lejjebb az árával. Akkor talán van esély az eladására. Olyan ez is mint az autó: könnyebb venni, mint eladni. Én a használt gépet második gépnek pincébe, garázsba, vagy ajándékba ajánlom.

A használt gép piac nagyon telített, nagy szerencse kell az eladáshoz. Ha üzletben próbálod, nagyon keveset ígérnek, azt is bizományba. Kéz alatt próbáld meg, nézz körül mennyiért lehet venni ilyet, annál menj lejjebb az árával. Akkor talán van esély az eladására. Olyan ez is mint az autó: könnyebb venni, mint eladni. Én a használt gépet második gépnek pincébe, garázsba, vagy ajándékba ajánlom.
lehet h késõ válasz de egy 80000-ért


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!