Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, és lehet-e fecskét házhoz szoktatni (1 db)

Hogyan, és egyáltalán lehet-e fecskét házhoz szoktatni?

Régen voltak fecskéink, de a ház átalakításakor elköltöztek. Vissza lehetne valahogyan "szoktatni" ?ket?

Legjobb válasz: Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.

Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.
Hát, ha van a házatokon olyan hej, ami tetszene nekik, akkor maguktól is odamennek, de az évbem már kár elkezdeni bármi féle taktikát, mert lassan költöznek a madarak. jön az õsz... S:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még kikel a galamb tojás?

A galambom letojt két tojást egyszer megneztem és láttam hogy van rajta egy "koccanás" de a tojás nem fojt ki kikel még?üli mindig!

2

Hogyan lehetne kiengedni?

Most repült be egy fecske a lépcsőházba, eléggé meg van ijedve szegényke, attól tartok magától nem fog tudni kirepülni, elég kicsik az ablakok és azok is csak bukóra lehet kinyitni.
Hogyan lehetne segíteni neki?

2

Melyik a legokosabb madár? A kakadu vagy az ara?

12

Meddig vagy mikor romlik meg a néma kacsa tojás?

meddig kell otthagyni a néma kacsa tojást hogy megüljön? van 3 kacsa és 1 gácsér meddig hagyam ott a tojást? és mikor ül el?

0

Melyik madár csiripel éjjel?

Mostanában fenn vagyok késő éjjelig, és észrevettem, hogy madárcsicsergés van, de nem akartam hinni a fülemnek. Azóta direkt figyelem, és tényleg van vmi madárka, aki ilyenkor csiripel, de mi lehet ez?

12

Van két néma kacsám az egyik gácsér a másik tojó tavaly nyáron lettek hozva és mikor fog tojni?

11

Melyik fajta papagájt lehet megtanítani beszélni?

és hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje, hogy legyen?

2

SOS sérült feketerigó fióka! Mit csináljak vele?

A macskám fogott egy kismadarat, mint utóbb kiderült, feketerigó fióka. Csak felületi sérülései vannak sztem, vérzett a füle meg a szárnya, de úgy tűnik jól van, ficánkol, mozgékony. Vettem neki csontit, de nem akar enni, úgy kell szétnyitni a csőrét, vizet csepegtetni bele, de többnyire kiköpi a kaját van erre vmi praktika h meg tudjam etetni? Milyen gyakran kell? Köszi.

11

Mennyit kérhetnek a keltetésért? (db/ár)

Falun lakom, és hatalmas baromfiudvarom van. Megfelelő kotlós azomban már nagyon régóta nem akadt, hol összetörte, hol otthagyta a tojásokat... A faluban foglalkoznak páran keltetéssel (keltetőgéppel). Szeretném megkérdezni, mielőtt még tőlük kérdezem meg, hogy mit kérhetnek a keltetésért, mert van rengeteg tojásom, liba, kacsa, tyúk, gyöngytyúk.
Mihamarabbi segítségeteket nagyon köszönöm!

1

Papagáj ehet kint az udvarról füvet?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!