Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, és lehet-e fecskét házhoz szoktatni (1 db)

Hogyan, és egyáltalán lehet-e fecskét házhoz szoktatni?

Régen voltak fecskéink, de a ház átalakításakor elköltöztek. Vissza lehetne valahogyan "szoktatni" ?ket?

Legjobb válasz: Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.

Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.
Hát, ha van a házatokon olyan hej, ami tetszene nekik, akkor maguktól is odamennek, de az évbem már kár elkezdeni bármi féle taktikát, mert lassan költöznek a madarak. jön az õsz... S:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hullámos vagy katalin papagáj? érveljetek légyszi választani

szeretnek katalin papagájt de lehet hogy jibb lenne a hulámos??ha igen mért?

5

Lehet-e hullámos papagájt kalitkában együtt tartani egy rózsásfejű törpepapagájjal?

2

Mi lehet a baja a papagájnak?

Hullámod papagáj, fel van puffadva, furcsa a csőre, a lábán meg van egy vmi vörös gombóc van. A másik papagáj nem engedi közel magához, elhessegeti.

1

Ez milyen madár es h kell gondozni!?

A begye pottyos ês a farka fekete. Citromsárga

3

Hogyan tudom könnyen megszelídíteni a hullámos papagályt?

ha nem is könnyen hogyan mert ha beteszem a kezem a kalitkába akkor folyton repkednek. nagy nehezen tudom az 2.ikez megsimogatni ( a lányt ) és a fiu a legvadabb de miért

4

Mi történhetett a Nimfa papagájommal?

Semmi baja nem volt,este fel kezdett ilyen bágyadt lenni nem reagált annyira dolgokra,alig mozgott!
Másnap este meg már a földön ült,lihegett,dőlt jobbra balra,alig mozdult,csak annyira hogy a kezemre mászott,meg bújt!Majd hajnalban elpusztult :'(
Mi történhetett?4 éves volt,volt vele foglalkozva rendesen!
Betegség vagy mi?

2

Ez hogy működik?

Ha például van egy védett madarunk legyen pl. a kárókatona aminek eszmei éréke 1000 forint.ha ezt az 1000 ft-ot kifizetjük akkor elkobozzák a madarat vagy nálunk lehet továbbra is.

2

Honnan tudják a galambok hogy hova kell visszamenni?

Ha most tegyük fel nekem van x darab galambom, és el akarom őket reptetni mondjuk 50 km-re lévő helyre. Honnan tudják hogy hova kell pontosan menniük?
Meg hogy működik hogyha vásárolok valakitől galambot és azt szeretném hogy a saját házamat tekintsék otthonuknak? Mit csinálnak a galambászok hogy odaszokjon a madár, vagy mit szoktak ilyenkor tenni?

3

Parlagi galambokat hol és mennyiért lehet értékesíteni?

Sok van és szeretném eladni. Kecskeméttől 10-15 km-re ha érdekelne vkit, esetleg tudna jó helyet hozzá.
Előre is köszönöm.

2

Segítséééég - Galambfiókát találtam Budapesten, valaki befogadná?

Pehelytollai már vannak, elég méretes is meg ronda mint a bűn, szóval nagy valószínűséggel galambfióka! Valaki esetleg be tudná fogadni????? Én nem tudok róla gondoskodni, más állatom is van, szóval azt se akarom, hogy szétszedjék, így minél előbb meg kéne szabadulnom tőle... Nekem is hozták, útszélen találták....

Kb. így néz ki:

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!