Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, és lehet-e fecskét házhoz (1 db)

Hogyan, és egyáltalán lehet-e fecskét házhoz szoktatni?

Régen voltak fecskéink, de a ház átalakításakor elköltöztek. Vissza lehetne valahogyan "szoktatni" ?ket?

Legjobb válasz: Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.

Szerintem esetleg egy ha egy másik fecskecsaládnak megtetszk a hely akkor az odaköltözik, de nem szabad bántani a fészküket, mert akkor nem térnek vissza többet.
Hát, ha van a házatokon olyan hej, ami tetszene nekik, akkor maguktól is odamennek, de az évbem már kár elkezdeni bármi féle taktikát, mert lassan költöznek a madarak. jön az õsz... S:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan sötétítsem el a papagájokat, mert ahogy világosodik egyből nagyon hangoskodnak?

3 rózsásfejű törpe papagájunk meg egy zebra pintyünk van. Az a baj, hogy ahogy világosodik egyből kiabálnak, és az nagyon zavaró tud lenni hajnalban. Sötétebb helyre nem tudom rakni, letakarni meg nem merem. Vmi ötlet?

3

Van 1 pár pávám és letojtak az első tojás szép nagy a második meg 1/4 az első tojásnak ez miért van?

0

Mennyi idönként tojnak a zebrapintyek?

0

Hogyan szállíthatnám megfelelően a papagájaimat?

Először azt gondoltam veszek egy szállítókalitkát (láttam sok helyen, olcsó is), csakhogy egy ilyen nagy szállítóeszközt nem tudnék előbb berakni a kalitkába, aztán kinyitni az ajtaját (úgy tudom ez a legoptimálisabb, nem jó, ha kézzel rakjuk be őket). Használjak kartondobozt? Félek, hogy abban nem bírnák ki az autóutat... Segítsetek, mit kéne tennem?

4

Kanáriknál mennyi idő telik el a párzás és a tojásrakás között?

2

A papagáj, ha kiengedjük a szobába össze-vissza kakilhat mindent? Vagy csak a kalitkában teszi ezt?

12

A városi galambok közülsoknak miért hiányoznak az ujjai vagy a lába?

7

A papagájok (főleg hullámos) hogy viselik, ha mondjuk egy évben kb 5x elutazunk egy hétre és nem megvalósítható, hogy magunkkal vigyük?

Enni és inni kapnának csak ilyenkor sokat lennének egyedül.Melyik faj bírja jobban ezt? Esetleg pinty,kanári? Párban lennének mindenképp.

1

Mitől lehet, hogy papagájomnak híg széklete van?

7

2 cm-en kifér a hullámos papagáj feje?

Van egy régi kalitkám, ami bazi nagy, és jó állapotban van.Gondoltam átrakom bele a két hullámosomat, csak az a baj, hogy ott a rácsok közötti távolság 2 cm, a másiknál(amiben még vannak 1 cm) Kiférnek rajta? Vagy beszorulhat a fejük? Az a kalit nimfáknak való, csak sajna ő meghalt, na kb olyan nagyra kell gondolni.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!