Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, és lehet a (19824 db)

"This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. " Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, és hogyan lehetne megoldani?

A tárhelyemre próbáltam wordpress-t telepíteni, de hiába másoltam fel total commanderben a fájlokat, nem jelent meg semmi, tehát a telepítést nem tudtam elkezdeni. Azután mindent letöröltem a tárhelyről, és a fenti szöveget írja ki azóta, ha a weblapot akarom megnyitni.

Legjobb válasz: Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.

Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.
sztem keresd meg a szolgáltatódat mert 1000 féle oka lehet!

Lezsdtem netrõl filmet és damon tools ikon van mellete, de ha rámegyek nem nyitja meg hanem azt írja, hogy parancssor hiba és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj valaki?

Segítsetek légyszíves már leszedtem nemtom mennyi ilyen filmet és sajnálnám ha nem tudnám õket megnézni elõre is köszi :d


Hallom a lelkeket? néha suttogásokat és (lágy) női éneket hallok magam körül, és nem értem miért van ez. Ilyenkor körülnézek hogy merre lehet a zaj forrása, de nem találok semmi magyarázatot erre. Ez olyan 1, 5 éve van így.

Legjobb válasz: neharagudj hogy megkérdezem, de ez nem skizoférnia? õk szoktak halucinálni. bár lehet hogy tényleg hallod õket.:) vagy csak beképzeled

neharagudj hogy megkérdezem, de ez nem skizoférnia? õk szoktak halucinálni. bár lehet hogy tényleg hallod õket.:) vagy csak beképzeled
Hány éves vagy? A skizofréniának is ezek a tünetei. Az általában fiatal felnõttkorban jelentkezik, de lehet elõbb ill. késõbb is (anyunak pl. 45 éves korában jött ki).
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok
Elõször szakorvoshoz (pszichiáter) kell fordulnod, mert sajnos valóben lehet, hogy valamilyen pszichiátriai megbetegedésben szenvedsz. Lehet, hogy skizofrénia, de lehet, hogy más. ki kell deríteni, van-e szervi oka, elsõsorban erre kell gondolni, aztán jöhet a szellemelmélet. Bár úgy tudom, a skizofrének elsõsorban fenyegetõ tartalmú hangokat hallanak, utasításokat kapnak, és súlyos, abszurd téveszméik vannak, pl. hogy a földönkívüliek csipet ültettek beléjük és megfigyelik õket. vizsgáltasd ki magad, elõször a háziorvoshoz menj és kérj beutalót egy pszichiáterhez.
Szerintem is, bár attól függ mikor hallod õket. Mert ha csak este akkor valószínûbb h szellemek, mert ha skrizo vagy akkor ugyanúgy napközben is elõjönnének. Bár nem tudom, az én mamám skrizofrén õ nem csak halucinált, hanem üldözési mániája is volt, meg meg akarta mérgezni a családot. Szóval nem hiszem, meg fiatal is vagy hozzá, hozzáteszem én is 16 vagyok :)
Próbáld a képernyõt is.
Home gomb és a felsõ kikapcsoló gomb 10 másodpercig egyszerre, ha ez után sem jó vidd vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszömöm:)

Van egy P3 laptopom és az a baja hogy bekapcsolom és nem ad képet és a HDD led világit ha valaki sejti? Hogy mi lehet a gáz akkor írjon

Legjobb válasz: bios elindul? Ha képet nem ad, az lehet video chip és szalagkábel is, de alaplap is... Ha a hdd led világít, az annyit jelez, hogy van ebnt áram, de azt így nehéz kisakkozni, h miért nincs kép. Ezt ki kell tesztelni. pl egy szerviznek...

bios elindul? Ha képet nem ad, az lehet video chip és szalagkábel is, de alaplap is... Ha a hdd led világít, az annyit jelez, hogy van ebnt áram, de azt így nehéz kisakkozni, h miért nincs kép. Ezt ki kell tesztelni. pl egy szerviznek...
A kérdező hozzászólása: nem a bios sem adja be gyakorlatilag olyan mint ha ki lenne kapcsolva

Mi lehet ez a film? Van egy mese, amit az egyik ismerõsöm régebben látott és nagyon szeretné újra megnézni, viszont fogalmunk sincs arról, hogy mi lehet a címe. Tudnátok segíteni?

A következõ dolgokra emlékszik belõle: Egy fiú van benne, akit egy gonosz öregember megtanít varázsolni. Aztán a fiú megszeret egy lányt és emiatt valamiért összevesznek és küzdenek. A fiú próbálja ellene használni, amit tõle tanult, de nincs esélye, csak megsebezni tudja. A vége pedig valami olyasmi, hogy megcsókolja a fiú a lányt és a varázsló így hal, de van egy társa is a fiúnak, aki elõtte megsebzi a varázslót, de õ maga is meghal közben.

Legjobb válasz: Anime?

Anime?
A kérdező hozzászólása: bocsi, most láttam csak, hogy írtál, nem :(
De rajzfilm?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom :/ van ötleted?
Egyelõre nem találtam olyat, amire erre ráillene. Ha bármi eszedbe jut, tedd hozzá.
Nem tudom, én is keresek egy filmet.... Amiben egy fiú mániákusan elcserél mindent, még ha a másik ember dolga rosszabb is, mint az övé (egy fontos dolgot elcserélt a fõgonosszal lócitromra). Nem tudom sajnos, melyik film lehet a tied :( de ha ismered az enyém akk pls szólj x)
Eredeti kérdezõ: az öregember tanította meg? Csak mert régen ment az RTL-en a Kölyökklub keretében vagy azután egy sorozat (a címére sajnos nem emlékszem, asszem minden résznek külön címe volt), amiben mindenféle népmeséket dolgoztak fel rajzfilmként, benne volt az "úgy szeretlek, mint ételben a sót", Persephone története a görög mitológiából, meg ilyenek. Na, a lényeg, volt egy rész, ami hasonló történetet dolgozott fel, hogy egy fiú beáll szolgálónak valami öreg mágushoz, és titokban kitanulja a varázskönyvét. A végén tényleg valami lány miatt küzdenek (talán az öreg tartotta fogva vagy már nem tudom), ami úgy néz ki, hogy az öreg, a srác, meg asszem még a lány is átváltoznak mindenfélévé, hogy legyõzzék a másikat, míg végül ráveszik valahogy az öreget, hogy valami zabszemmé változzon, aztán valami madár képében megeszik... Nem stimmel mindenben, de most ez az egyetlen ilyen történetû mese, ami eszembe jut.
A kérdező hozzászólása: #7! Köszönöm szépen az ötletet, utána fogok nézni mindenképp, hogy ez az lehet-e amire én is gondolok. Az eleje stimmel valóban, de az átváltozós részrõl nem tudok... Írok, ha kiderül valami és köszi még egyszer :) Ja, és #6, sajnos nem ismerem...:/

Van egy új SAMSUNG UE32EH6030 3d led tv-m és azt vettem észre, hogy a képet gyorsítja, olyan a kép mintha kézi kamerával vették volna fel. Nem tudom máshogy leírni, de elég zavaró. Valaki nem tud vmi megoldást v, hogy mi lehet a hiba?

Akár sima tv műsor akár film pendrive-ról!

Legjobb válasz: El se tudom képzelni hogy mi lehet az. Max esetleg arra tudok gondolni,hogy a tipikus lcd betegsége van,hogy gyors mozgásnál elmosodik. Csinálj róla videót.

El se tudom képzelni hogy mi lehet az. Max esetleg arra tudok gondolni, hogy a tipikus lcd betegsége van, hogy gyors mozgásnál elmosodik. Csinálj róla videót.
tudok 1et de oda reggelni kell mobiltelo.hu
Az ingyenesekre sehol nem lesz garancia.
A kérdező hozzászólása: Az engem nem érdekel... Egy olyan sms küldõ oldal kell, ahol több mint, 50% hogy elküdi az üzeneteket...
tudok 1et elküldi de német oldal és álitolag virusos :D de az sms ki megy :D
A kérdező hozzászólása: pfff.:/ :D jöhet.:D
Nincs összekötve vagy beállitva az asztalival. Kaptál hozzá egy segédlet cd-t (jobb gyártók mellékelik) ez végigvezet minden lépésen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!