Találatok a következő kifejezésre: Hogyan, és lehet a (19009 db)

"This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. " Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, és hogyan lehetne megoldani?

A tárhelyemre próbáltam wordpress-t telepíteni, de hiába másoltam fel total commanderben a fájlokat, nem jelent meg semmi, tehát a telepítést nem tudtam elkezdeni. Azután mindent letöröltem a tárhelyről, és a fenti szöveget írja ki azóta, ha a weblapot akarom megnyitni.

Legjobb válasz: Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.

Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.
sztem keresd meg a szolgáltatódat mert 1000 féle oka lehet!

Lezsdtem netrõl filmet és damon tools ikon van mellete, de ha rámegyek nem nyitja meg hanem azt írja, hogy parancssor hiba és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj valaki?

Segítsetek légyszíves már leszedtem nemtom mennyi ilyen filmet és sajnálnám ha nem tudnám õket megnézni elõre is köszi :d

Hallom a lelkeket? néha suttogásokat és (lágy) női éneket hallok magam körül, és nem értem miért van ez. Ilyenkor körülnézek hogy merre lehet a zaj forrása, de nem találok semmi magyarázatot erre. Ez olyan 1, 5 éve van így.

Legjobb válasz: neharagudj hogy megkérdezem, de ez nem skizoférnia? õk szoktak halucinálni. bár lehet hogy tényleg hallod õket.:) vagy csak beképzeled

neharagudj hogy megkérdezem, de ez nem skizoférnia? õk szoktak halucinálni. bár lehet hogy tényleg hallod õket.:) vagy csak beképzeled
Hány éves vagy? A skizofréniának is ezek a tünetei. Az általában fiatal felnõttkorban jelentkezik, de lehet elõbb ill. késõbb is (anyunak pl. 45 éves korában jött ki).
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok
Elõször szakorvoshoz (pszichiáter) kell fordulnod, mert sajnos valóben lehet, hogy valamilyen pszichiátriai megbetegedésben szenvedsz. Lehet, hogy skizofrénia, de lehet, hogy más. ki kell deríteni, van-e szervi oka, elsõsorban erre kell gondolni, aztán jöhet a szellemelmélet. Bár úgy tudom, a skizofrének elsõsorban fenyegetõ tartalmú hangokat hallanak, utasításokat kapnak, és súlyos, abszurd téveszméik vannak, pl. hogy a földönkívüliek csipet ültettek beléjük és megfigyelik õket. vizsgáltasd ki magad, elõször a háziorvoshoz menj és kérj beutalót egy pszichiáterhez.
Szerintem is, bár attól függ mikor hallod õket. Mert ha csak este akkor valószínûbb h szellemek, mert ha skrizo vagy akkor ugyanúgy napközben is elõjönnének. Bár nem tudom, az én mamám skrizofrén õ nem csak halucinált, hanem üldözési mániája is volt, meg meg akarta mérgezni a családot. Szóval nem hiszem, meg fiatal is vagy hozzá, hozzáteszem én is 16 vagyok :)


Van egy P3 laptopom és az a baja hogy bekapcsolom és nem ad képet és a HDD led világit ha valaki sejti? Hogy mi lehet a gáz akkor írjon

Legjobb válasz: bios elindul? Ha képet nem ad, az lehet video chip és szalagkábel is, de alaplap is... Ha a hdd led világít, az annyit jelez, hogy van ebnt áram, de azt így nehéz kisakkozni, h miért nincs kép. Ezt ki kell tesztelni. pl egy szerviznek...

bios elindul? Ha képet nem ad, az lehet video chip és szalagkábel is, de alaplap is... Ha a hdd led világít, az annyit jelez, hogy van ebnt áram, de azt így nehéz kisakkozni, h miért nincs kép. Ezt ki kell tesztelni. pl egy szerviznek...
A kérdező hozzászólása: nem a bios sem adja be gyakorlatilag olyan mint ha ki lenne kapcsolva

Van egy új SAMSUNG UE32EH6030 3d led tv-m és azt vettem észre, hogy a képet gyorsítja, olyan a kép mintha kézi kamerával vették volna fel. Nem tudom máshogy leírni, de elég zavaró. Valaki nem tud vmi megoldást v, hogy mi lehet a hiba?

Akár sima tv műsor akár film pendrive-ról!

Legjobb válasz: El se tudom képzelni hogy mi lehet az. Max esetleg arra tudok gondolni,hogy a tipikus lcd betegsége van,hogy gyors mozgásnál elmosodik. Csinálj róla videót.

El se tudom képzelni hogy mi lehet az. Max esetleg arra tudok gondolni, hogy a tipikus lcd betegsége van, hogy gyors mozgásnál elmosodik. Csinálj róla videót.
tudok 1et de oda reggelni kell mobiltelo.hu
Az ingyenesekre sehol nem lesz garancia.
A kérdező hozzászólása: Az engem nem érdekel... Egy olyan sms küldõ oldal kell, ahol több mint, 50% hogy elküdi az üzeneteket...
tudok 1et elküldi de német oldal és álitolag virusos :D de az sms ki megy :D
A kérdező hozzászólása: pfff.:/ :D jöhet.:D
Nincs összekötve vagy beállitva az asztalival. Kaptál hozzá egy segédlet cd-t (jobb gyártók mellékelik) ez végigvezet minden lépésen.
Hmm...így mi sem...
Bocsáss meg... Talán az, hogy annyira nem értesz hozzá, hogy kérdezni se tudsz. Mondjuk az a baja, hogy nem forog, vagy az, hogy rosszfelé forog, vagy az, hogy fafúróval fémet akarsz fúrni.. Ha akkus, fel van töltve? Hányat kérdezzek, amirõl a kérdésben semmi nincs.. Ajánlom Uri Geller felkeresését, õ majd válaszolhat.
A kérdező hozzászólása: Rádugom a töltõre 5 órát töltöm rádugom semmi
Ha arra gondolsz hogy hiába töltöd 5 órán át utána sem mûködik megfelelõen akkor vagy a töltõ rossz és nem tölt vagy az akksi elérte élettartamának végét és cserélni kellene újra(legtöbbször ez a gond).
A kérdező hozzászólása: Kb fél éves volt!!
Ha Skil vagy Hilti esetleg Bosch, akkor reklamálj, ha eINHELL ÉS TÁRSAI, AKKOR vegyél új akkut...
A kérdező hozzászólása: Oksa megyek és veszek!:DD
Nézd a jó oldalát: Fél évig jó volt. Miskolcon tudok segíteni a javításában ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: á nem mert messzelakok
mi lehet a balyom ?
A kérdező hozzászólása: hát igen mi lehet a bajom??
variocele pl. el kell menned urulógushoz megnézetni nem fog kinevetni ne fogja letépni mindeki parázik amikor kint vár szal szedd össze magad és menj el a dokihoz, nem kell hozzá beutaló sem
A kérdező hozzászólása: már megyek magánrendelésre jövõhét szerdán és ht kíváncsi leszek hogy milehet vele..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!