Találatok a következő kifejezésre: Hogyak kell ciklus.hu-n a hőgörbét (2 db)

Hogyak kell a ciklus.hu-n a hőgörbét vezetni?

Szeretném vezetni a h?met a ciklus.hu-n, de sajnos nem megy! Segít nekem ebben valaki?

Legjobb válasz: Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36,3 --> 36.3 Üdv

Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36, 3 --> 36.3 Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Remélem menni fog!

Hogy kell vezetni a hőgörbét a ciklus.hu-n?

Bocs a hülye kérdésért, de most kezdtem el vezetni a cilus.hu-n, illetve tegnap írkáltam be az eddig füzetben vezetett adatokat és szerintem már volt peteérésem, de még nem húzta be a gép. Arra lennék kíváncsi,hogy a gép magától fogja majd behúzni, hogy mikor volt peteérés, vagy be kell állítani rajta ehhez valamit? Ugyanis szerintem nekem már volt peteérésem, de nem húzta be. Vagy majd utólag fogja, ha elkezdem a következ? ciklust?

Legjobb válasz: nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)

nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)
A kérdező hozzászólása: Köszi! És az átlaghõmet is behúzza majd valamikor?
szia nekem volt olyan cikk cakkos görbém hogy nem huzott be semit. a pé-m mindig de mindig korábbra huzza, az alphömet jo helyre. én nem hiszem a pé-nek amit behuz, mert álltalában a legelsö leeseést behuzza de arra már nem figyel , hgy 2 nap mulva nagyot esett, és tényleg akkor volt, nem irja át. a mult havi. itt se jo helyre huzta: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. és a jelnlegi. itt tutira a 15. napon volt doki uh szerint, de nem huzott még be semmit: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/868d6b0e715ac199d0834d.. Köszi a választ. Fura, hogy leesett a hõd a peteérés után is, de ha a doki uh-n mondta, hogy akkor volt, akkor biztos igaza van, az sokkal tutibb. Az enyém most így néz ki. Szerinted volt peteérés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!