Találatok a következő kifejezésre: Hogy zajlik meddig tart az (5 db)

A debreceni virágkarnevál augusztus 20-án hány órától kezdődik és meddig tart? (körülbelül) Illetve hogy zajlik az egész, először a kocsik végigvonulnak, aztán a fellépések? Másik pedig, hogy honnan indul, és hogy meddig tart az útvonal?

Köszi a válaszokat :]

Legjobb válasz: Általában mindig a reggeli órákban szokott kezdõdni. A nagyállomásról indul a menet 8 órakor, azután a piac utcán keresztül a nagyerdei körúton át, a nagyerdei stadionnál ér véget. Utána még délután megismétlõdik egyszer. Mikor ennek vége tûzijáték követi az egészet, ha lezajlott utcabál követi. De az interneten bõvebben is rátudsz keresni!

Általában mindig a reggeli órákban szokott kezdõdni. A nagyállomásról indul a menet 8 órakor, azután a piac utcán keresztül a nagyerdei körúton át, a nagyerdei stadionnál ér véget. Utána még délután megismétlõdik egyszer. Mikor ennek vége tûzijáték követi az egészet, ha lezajlott utcabál követi. De az interneten bõvebben is rátudsz keresni!

Hogy zajlik és meddig tart az EST (emlő stimulációs teszt)?

Ha minden igaz Hétf?n kell majd mennem, ha addig nem szülök:)

Legjobb válasz: Szia! Azt írják róla, hogy terheléses CTG vizsgálat,emlõbimbó mechanikus ingerlésével a szervezetet fájáskeltõ anyagok kiáramlására serkentik(oxitocin).A méhösszehúzódások alatt vizsgáljál így a méhlrpény állapotát, a baba oxigén ellátottságát,és a magzati szívhangokat. Persze az igazi ai lenne ha valaki tényleg a saját tapasztalatával tudna neked segíteni.

Szia! Azt írják róla, hogy terheléses CTG vizsgálat, emlõbimbó mechanikus ingerlésével a szervezetet fájáskeltõ anyagok kiáramlására serkentik(oxitocin).A méhösszehúzódások alatt vizsgáljál így a méhlrpény állapotát, a baba oxigén ellátottságát, és a magzati szívhangokat. Persze az igazi ai lenne ha valaki tényleg a saját tapasztalatával tudna neked segíteni.
Nálam ez úgy zajlott hogy feltették a fájásmérõt, és közben 30 percen keresztül kellett saját magamnak a mellbimbómat ingerelni, ( magyarán felizgatni ), és ez idõ alatt az inger hatására rögzítette a gép az összehúzódásokat és az összehúzódások alatt a magzati szívhangokat. Az ugyanis nem jó ha a méhösszehúzódások alatt nagyon lecsökken a baba szívhangja, mert a cici ingerlésével méhkontrakciók következnek be, olyan fájáskeltés az egész.
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszi nektek:)

Meddig tart az Éden Hotel 2? Hogy zajlik a finálé?

Most kezdődik a végjáték. Ez mit jelent, hogy zajlik? És mikor lesz vége a műsornak? Amúgy mi a véleményetek róla? Én nagyon szeretem, a legjobb reality.

Legjobb válasz: hát tavaly ugy volt h a bent marad párok ilyen feladatokat csináltak, és akinek nem sikerült az kiesett, az utolsó bizalmi rész a gyõztes párnál volt h kaptak egy egy gömböt amit tartaniuk kellett minnél több idejig tartották annál magasabb összegre növekedett a pénz, de ha vmelyikõjük leejtette a gömböt akkor a párja nem kapott semmit. Tavaly a srác 12 milliónál leejtette a gömböt igy õ azt megnyerte de a párja meg semmit nem nyert igy.

hát tavaly ugy volt h a bent marad párok ilyen feladatokat csináltak, és akinek nem sikerült az kiesett, az utolsó bizalmi rész a gyõztes párnál volt h kaptak egy egy gömböt amit tartaniuk kellett minnél több idejig tartották annál magasabb összegre növekedett a pénz, de ha vmelyikõjük leejtette a gömböt akkor a párja nem kapott semmit. Tavaly a srác 12 milliónál leejtette a gömböt igy õ azt megnyerte de a párja meg semmit nem nyert igy.
8 rész van még és vége sajnos :((( nagyon szeretem én is, milliószor jobb, mint a valóvilág és társai :)
én is szeretem..

Meddig tart egy hangszalaggyulladás, illetve hogy zajlik le? Ötödik hete kínlódom vele. Ha az orvost megkérdezem, azt a választ kapom, nem tudja.

Legjobb válasz: Van lázad? Ha igen, akkor azt ki kell feküdnöd! Egyébként meg tartsd be az orvos utasításait, még ha nehéz is!

Van lázad? Ha igen, akkor azt ki kell feküdnöd! Egyébként meg tartsd be az orvos utasításait, még ha nehéz is!
Házi szerek: méz, fokhagyma, sós vizes gõzölés, és még több langyos folyadék; nekem ez hozta vissza a hangom, bár nem volt gyulladásom. Biztos, hogy csak a gyulladásod van, és nincsenek csomók, vagy fekélyek a hangszálaidon? Hallottam valakirõl, akinek szintén hangszalaggyulladása volt, és három hónap után jött vissza a hangja. Szóval van még remény.
A kérdező hozzászólása: Neked meddig tartott? Estél vissza közben?
hány éves vagy? 1 honapnál tovább fennmaradó rekedtséget idõsebb korban ki kell nagyon komolyan fül orr gégésznek vizsgálnia. nem akarlak megijeszteni de egy gége tükrözést csináltass.
A kérdező hozzászólása: 35 éves vagyok. Megnézték tükörrel, de nem mondtak semmit.
Összesen négy és fél hét. Két hétig hol volt hangom, hol nem, majd jártam a gégésznél, és két hetes beszédtilalmat kaptam. Naponta legfeljebb három rövid mondatot, ha mondtam, majd a közepén öt napig teljesen néma voltam. sajnos ezt elrontották, és nem is sikerült visszaállnom a teljes hallgatásra egészen a végéig. Utána már nem bírtam, de akkor is csak nagyon keveset beszéltem, mire rájöttem, hogy a megoldás kulcsa a sok folyadék. Azóta semmi baj sincs a hangomnak, de máig sem tudjuk, hogy mi volt.
Mivel most éppen rosszalkodik az e-mailem, ide írom: a suttogás rosszabb, mint a beszéd, lehet, hogy azért nem javult a hangod. Esetleg egy betûtábla segíthetne, de ha például sokat kell telefonálnod a munkádban, akkor jobb lenne, ha otthon maradnál. Veszel egy írólapot, lemérsz a szélétõl körben 1, 5 centimétert, majd felkockázod 3 x 3 cm-es négyzetekre. Ebbe beírod a betûket, majd felragasztod egy kartonlapra. Használatkor sorra rámutatsz a betûkre. Nekem csak a betegségem után jutott eszembe, hogy segített volna egy ilyen eszköz. Gyorsabb, mint az írás, és nézhetik ketten, vagy hárman, ha elég közel állnak. Hátránya, hogy neked a fejre állított betûket kell nézned.
Hogy vagy most?

Hogy zajlik az egészségügyi küret? Mennyi ideig tart? És a kórházban meddig kell bent lenni?

Egyedül nevelem 3 hónapos kisfiamat és nm szeretném senkire bízni.

Legjobb válasz: Rövid altatásban végzik, kb 20 perc az egész, utána pár órás megfigyelés után hazamehetsz.

Rövid altatásban végzik, kb 20 perc az egész, utána pár órás megfigyelés után hazamehetsz.
Na jelentem alásssan, itthon vagyok, túl vagyok rajta, sajnos nem kerültem el, tegnap kellett bemenni, és IGEN, CSINÁLTAK MÉHSZÁJTÁGÍTÁST, ÉS WÁÁÁÁÁÁ, szóval az rettenetes, legalábbis nekem nagyon fájt. Egyébként összesen vagy 3 p az egész, vagyis igazából maga az a mozdulat fáj, amikor felteszi, de köszi, nem kérem soha többé.. Viszont nem értem, sokan írták hogy nekik nem csináltak ilyet, és nem volt normál szülésük, direkt megkérdeztem az orvost, muszáj tágítani mert megsérülhet a méhszáj, szóval hatékony és szükséges gondolom. A mûtét most volt reggel, semmire nem emlékszek természetesen az egészbõl, nagyon vidáman ébredtem, úgy tûnik, rám jó hatással van ez az "anyag". :) Örülök, hogy túl vagyok rajta, így utólag mindenkinek azt mondom, hogy rutin eljárás, és azt a 3 p-et ki lehet bírni, ha muszáj, és nem kerülhetõ el, akkor inkább ez, minthogy késõbb legyen egyéb egészségügyi gondja az embernek. Örülök, hogy te azért elkerülted!!! Üdv!!! És jó babázást!!!
A kérdező hozzászólása: Minden jót és bátorság, remélem Te is elkerülöd a beavatkozást. Ha mégsem, akkor harcold ki valahogy, hogy ha be kell feküdnöd, hagy menjen Veled a pici is. Sok kórházban megoldható, hiszen minden szülészeten bent lehet Veled a baba, így max nem a nõgyógyászaton, hanem a szülészeten fognak elhelyezni, szerintem ez csak emberi jóindulat kérdése....
Szia! Holnap derül ki pontosan, hogy végül is akkor mi lesz, megcsinálják -e vagy sem... Egyébként terhesség alatt lett miómám, azt is meg fogják nézni, hogy mi lett vele, és amióta megvan a pici, rendszertelen és eléggé erõs a menstr.m, meg látott is ott valamit, ezért javasolná a dokim. Örülök, hogy te elkerülted ezt a kellemetlenséget :) Engem csak a gyerek miatt érdekel, hogy addig hova tehetném, különösen éjszakára, remélem meg lehet vele beszélni, hogy ha szükséges, reggel kelljen mennem, és este jöhessek haza, így kimaradna az éjszaka. Meglátjuk mi lesz, szép napot neked. Megírom, ha túl vagyok rajta, sajnos én érzem, hogy nem lesz elkerülhetõ, mert már szó volt róla korábban is :( Üdv!
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerencsére elkerültem a beavatkozást, rendbe jöttem magamtól és nem volt szükség rá. Neked mi a gondod? Sajnállak nagyon, nem tudom, hogy lehet otthagyni bárkire is egy ilyen pici babát.
Szia, ha nem gond, megírnád mi volt? Gondolom már túl vagy rajta.Ugyanis ugyanebbe a cipõbe járok, csak nekem 7 hónapos a pici, és nem akarnám éjszakára másnál hagyni. Én is császárral szültem, és most szükséges egy eü beavatkozás, neked végül csináltak méhszájtágítást??? AZt mondják nagyon kellemetlen, engem annyiban érdekelne, hogy akkor be kell menni egy nappal korábban, igaz? Kérlek, ha nem nagy gond, írd meg légyszi, köszi!
Én is úgy gondolom, hogy tesznek fel tágítót. Abortusznál biztosan kell, és a méhkaparás is úgy tudom ugyanúgy zajlik.
Hú, hát ezt nem tudom, de lehet benne valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért aggódom ennyire, mert azt olvastam, csak akkor nem kell befeküdni elõtte, ha valaki normál úton szült. Nekem viszont sajnos császárom volt, így elõzõ este kell felhelyezni a tágítót, mint azoknak is, akik egyáltalán nem szültek még.
Reggel kell korán ott lenni, délután már mehetsz haza, ha nincsen semmi probléma.Nem kell elõtte ott aludni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És bent kell aludnom elõtte? Mert amiatt aggódom igazán. Császárral szültem, nem rendesen.
A kérdező hozzászólása: Szegénykém! Nagyon sajnállak, de büszke vagyok Rád, nagyon bátran viselted. Azóta minden rendben? Jól vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!