Találatok a következő kifejezésre: Hogy zajlik beöntés és (3 db)

Hogy zajlik a beöntés és mire jó?

Legjobb válasz: Én jobban féltem tõle,mint magától a szüléstõl,de feleslegesen.Alig éreztem,egy csövet vezetnek be a végbélbe (borzasztóbb hallani,mint átélni,hidd el!) langyos vizet pumpálnak a belekbe,hogy átmossa l ne kakiljunk a szülazokat.Arra szolgál,hogy szülés közben a nyomásnál ne kakiljunk a szülõasztalra.

Én jobban féltem tõle, mint magától a szüléstõl, de feleslegesen.Alig éreztem, egy csövet vezetnek be a végbélbe (borzasztóbb hallani, mint átélni, hidd el!) langyos vizet pumpálnak a belekbe, hogy átmossa l ne kakiljunk a szülazokat.Arra szolgál, hogy szülés közben a nyomásnál ne kakiljunk a szülõasztalra.
Remélem olvasható a válasz, csak közben a gyerek itt nyomkodta a billentyûzetemet, azért van benne 1-2 olvashatatlan, bocsi.
Anál szex elõtt is érdemes megcsinálni, ha nem akarod, hogy csokis legyen a dákó.
Azt hogy hogyan zajlik, az elõttem szóló már elmondta és azt is mire jó. Szerintem is jó. Én nagyon szorulásos voltam egész terhesség alatt. Sokszor napokig nem jutottam el a wc-re. Szóval mikor végre megkaptam a beöntést amitõl persze én is paráztam. Mintha mázsás súlyt kotortak volna ki belõlem. Nagyon jó érzés volt. Még viccelõdtem is hogy ha tudom, hogy ez ilyen jó, korábban kértem volna.:) )
Csak orvos tanácsára javasolt mert amúgy az égegyadta világon semmire nem jó
:)
És arra jó, hogy szülés közben az erõlködéstõl ne kakálj be. Gondolj csak bele, milyen gáz lenne, ha ott mindenki elõtt odacsinálnál. Na meg a higiénia! Úgy zajlik, hogy vizet vezetnek a seggedbe, utána meg kikakálod a kakás vizet. Kb. ennyi.
A beöntést szorulás(székrekedés, esetén szülés elõtt, proktológiai, urológiai vizsgálatok elõtt, méregtelenítéshez, és anális szexuális együttlét elõtt/ után szokták alkalmazni. Menet mára már le egyszerûsödött, nézd meg a http://www.beontes.info ahol több infót találsz a kérdésedre.

A beöntés hogy működik mi a menete? Fáj? Utána wc-re engedik az embert és ott tudja kiadni vagy hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Nem fáj.:-) Lefekszel az oldaladra, bevezetnek hátulra egy csövet, víz be. Aztán picit tartani kell, utána wc. Nem olyan vészes,mint amilyennek tûnik.

Nem fáj.:-) Lefekszel az oldaladra, bevezetnek hátulra egy csövet, víz be. Aztán picit tartani kell, utána wc. Nem olyan vészes, mint amilyennek tûnik.
Egy vékony csövet dugnak a popsiba, azon keresztül meleg vizet engednek be, és azt kell bent tartani kb fél percen keresztül, hogy rendesen feloldja a dolgokat, és minden kijöjjön, ne csak a víz. Fájni nem fáj, talán kellemetlen kicsit, meg elég furi érzés. :) Inkább visszatartani nagyon nehéz. :) ) Ahogy megkaptad a beöntést, egybõl mehetsz a wc-be! Nálunk egybõl a kezelõbõl nyílt, nem kellett messzire menni hála az égnek. :) )
Amikor én kaptam akkor így zajlott. Fel kellett feküdnöm a vizsgálóasztalra. Jött egy nõvérke aki leborotvált, majd egy csövet vezetett be a végbél nyíláshoz.Ez nem fáj, csak egy kicsit fura.nekem inkább kellemetlen érzés volt, hogy egy nõvér csinálta..(szóval hogy idegen)Pár perc után úgy éreztem mint akinek csikar a hasa.Olyan érzés mint amikor sietnél a klotyója mert érzed, hogy menni fog a hasad...De nem kelhetek fel, nem mehetek wc-re.A felhelyezett csövet a nõvér egy tartályba vezeti, oda megy minden.Amikor úgy látja, hogy eléggé kitisztultál akkor vége van a beöntésnek... nekem szülés elõtt csinálták, így amikor készen voltunk , át kellett mennem a szülõszobába, és ott is ágyra kellett feküdnöm várni a szülést..
Nálam is úgy zajlott ahogy az utolsó válaszoló írta. 13:31-nek elég kellemetlen lehetett, nem is hallottam még róla, hogy így is szokták ezt csinálni.
bocsi az offért! tuti, h kiérünk majd a wc-re??? úgy, h közbeen tartjuk bent a vizet... (ha jól értem...)
Én nem kaptam beöntést, mert a szülésznõ azt mondta, hogyha voltam legalább kétszer magamtól wc-n akkor felesleges a beöntés.És igy is volt, nem kaptam, nem is jött ki semmi a tolófájásoknál.3* wc-tem elõtte:) Sõt, mikor otthon már elfolyt a magzatvíz, már akkor utána ment a hasam.Sokan mondják, hogy mikor megindul a szülés, hasmenés is jön:) nálam is igy lett:) ))
Nekem le se kellett feküdnöm, csak elõre hajoltam, be a cucc és kész.
13.31-es vagyok.. Én még 1992-ben szültem, és az orvosom szerint túlságosan nyitva volt a méhszájam.Sajnos nekem nem engedték, hogy wc-re menjek.Emlékszem a beöntés után amikor a szülõszobán feküdtem nagyon kellett pisilnem, de amikor menni akartam wc-re, akkor sem engedték csak a kacsát rakták alám..(ezen jót nevettem, mert eszembe jutott, hogy mit szólt volna a nõvérke arra, hogy megkérdezte, hogy hozzam a kacsát? És azt mondtam volna hogy igen, de jó ropogós legyen, és nem baj a sós úgy szeretem :) )egyébként beöntés után alig 15 perc múlva megszületett a fiam..(nemsokára 18 éve, hogy szültem, de pontosan emlékszem mindenre...)
Annyival egészíteném ki, hogy én háromszor zuhanyoztam... Ugyanis wc, zuhanyzás, hûûûûha, megint futnom kell, és ez háromszor... Az volt a pocsék, hogy miután úgy éreztem, végre tényleg végeztem, feltették a katétert (császár volt), azt hittem lesz még egy kör, de szerencsére elmúlt.
A kérdező hozzászólása: huu oké:) hát jobban örülnék ha mehetnék wc-re mint ott engedik ki:) köszi csajok
Nálunk 2 m-re volt a wc onnan ahol a beöntés adták, úgyhogy addig nem volt gáz. De sztem akik kórházba dolgoznak már láttak mindent, nem akadnak fennt ilyen kis baleseteken, ha valaki mégse bírná a wc-ig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!