Találatok a következő kifejezésre: Hogy zajlik andrológiai vizsgálat (4 db)

Andrológiai vizsgálat Nyíregyházán hogyan zajlik? Van magánorvos akihez érdemes menni?

Legjobb válasz: vigyázz kiürítik a pénztárcádat.mi már a debr.kaáliba járunk itt NEM segít senki,nem ismerik azt hogy segíteni csak úgy szeretetbõl a kis családokon!csak ha sok pénzed van jó sokáig tart.Sok sikert!

vigyázz kiürítik a pénztárcádat.mi már a debr.kaáliba járunk itt NEM segít senki, nem ismerik azt hogy segíteni csak úgy szeretetbõl a kis családokon!csak ha sok pénzed van jó sokáig tart.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Miért írd ezt, tudsz konkrétumokat írni?

Andrologiai vizsgálat Vácon? Hogyan zajlik?

Férjemnek andrologiai vizsgálatra kell mennie.Tudtok valakit ajánlani?

Az Andrológiai vizsgálat hogyan is zajlik? Benn lehetek én is a férjemmel?

Minket szeptember 30.-ra rendeltek be vérvételre illetve a férjemet az Andrológiára.(Pécs, Édesanyák útjai Klinika) Olyan tapasztalatokra lennénk kíváncsiak, akik oda jártak.

Legjobb válasz: Nálunk úgy volt, hogy amíg megbeszéltük az orvossal a dolgokat, addig én is bent lehettem, de aztán ki kellett mennem. A férjemnek be kellett mennie egy fülkébe, ami ráadásul a folyosóra nyílt és ott kellett eredményt produkálnia egyedül. Azt mondta nagyon rossz volt, mert kintrõl minden behallatszott.

Nálunk úgy volt, hogy amíg megbeszéltük az orvossal a dolgokat, addig én is bent lehettem, de aztán ki kellett mennem. A férjemnek be kellett mennie egy fülkébe, ami ráadásul a folyosóra nyílt és ott kellett eredményt produkálnia egyedül. Azt mondta nagyon rossz volt, mert kintrõl minden behallatszott.
Elõzõ vagyok. A végét nem olvastam el, mi nem ott voltunk, hanem Debrecenben magánrendelésen. Bocs, hogy figyelmetlen voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszike, hát én is jobban örülnék annak ha benn lehetnék vele...szerintem akkor sokkal nyugodtabb lenne õ is...de hát nem tudom, nem mondták, hogy hogyan is zajlik.
Szia! Nálunk májusban csinálták a vizsgálatot. Úgy hallottuk elõtte, hogy nem mehetek be a férjemmel, így meg sem kérdeztük, és utólag derült ki, hogy bemehettem volna. Azt mondta a férjem, hogy nagyon tiszta, kultúrált, volt fotel, újság, papírtörlõ, mosdókagyló. Mi dr. Várnagyhoz járunk. Ti kihez?
Ja, természetesen Pécsen. Lemaradt, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi Dr. Arany Antalhoz, tegnap voltunk megbeszélésen és 30.-án kell majd mennünk. Csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan is zajlik le a dolog. Nálatok mi újság???
Ne izguljatok, tök normális mindenki. Amikor mi voltunk, akkor kb. 6 pár várt a "sorára", és abszolút nem volt ciki. A spermavizsgálatunk gyönyörû lett (4-szerese a normálnak :D), viszont nagyon úgy néz ki, hogy nincs pé-m. Most csinálták a laparoscopiát hó elején, átjárható volt. 3 éve próbálkozunk.
Ja, és Kaposvárról járunk, és semmi pénzért nem cserélném le a pécsi dokikat, kórházat, hozzáállást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy! Nektek is sok sikert és mielõbbi babásodást kívánok!!!! Amúgy mi Nagyatádiak vagyunk, már lassan 2 éve hogy babát szeretnénk, most döntöttünk úgy hogy segítséget kérünk mert ez már nem mehet így tovább... na majd meglátjuk mi lesz...


Hogy zajlik egy andrológiai vizsgálat?

Be lehet vinni az "anyagot" vagy ott kell teljesíteni?

Legjobb válasz: Gyõrben be lehet vinni, egy órán belül oda kell érni vele az andrológushoz. Gondolom Debrecenben is van ilyen lehetõség. Talán ír majd neked debreceni is.:) Minden jót!

Gyõrben be lehet vinni, egy órán belül oda kell érni vele az andrológushoz. Gondolom Debrecenben is van ilyen lehetõség. Talán ír majd neked debreceni is.:) Minden jót!
Biztos van olyan hely, ahova lehet vinni anyagot... Általában 1 óránál régebbi nem lehet az anyag.
Hú, ez a téma engem is érdekel, és mi is Debrecenben lakunk. Én úgy tudom, a Klinikán van urológia, ott kell érdeklõdni. De még nem néztem utána. Miben szokták vinni az "anyagot"?
Jól kitisztított mûanyag tégelyben szokás vinni...
miskolcon lehetett vinni! És olyan kis mûanyagba amibe a vizelette is lehet vinni(a laborba adnak ha kérsz, a férjemnek például adott a nõgyógyászom!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!