Találatok a következő kifejezésre: Hogy zajlik, valaki (179 db)

Szív Tetoválást hol vállalnak Magyarországon? Hogyan zajlik? Valakinek van?

A Rendes szívre gondoltam a szervre igen. itt egy link

Legjobb válasz: úgy ahogy az agy tetoválás! föltépnek és agyonszúrják a szíved egy tintás tûvel!!!..de ez után márcsak 1 vagy 2 napig élsz majd tetováltasd azt a szívedre hogy eszem soha nem volt de levegõt mindig vettem:)

úgy ahogy az agy tetoválás! föltépnek és agyonszúrják a szíved egy tintás tûvel!!!..de ez után márcsak 1 vagy 2 napig élsz majd tetováltasd azt a szívedre hogy eszem soha nem volt de levegõt mindig vettem:)
de javaslom a máj és vese tetkókat is elég divatosak boncolás után..
DE VAN MÁR VÉR TETOVÁLÁS IS!! AZ A LEGMENÕBB
Remélem elolvastad a cikket, és rájöttél, hogy ez csak kamu és szívatni akarod a népet itt.
A kérdező hozzászólása: nem kamu.. ott van leírva feketén fehéren hogy már 350 mûtéten túlvannak szövõdmények nélkül
jó de mennyibõl? mert nem mindegy hogy 350-bõl 350 vagy mondjuk 1000-nõl
Mi értelme a szerveket tetoválni?? ember...
A kérdező hozzászólása: Jókérdés xD
Funkcionális analfabétákat termel az ország. Olvasd már el ezt a pár sort: "így készült az egész a Le Bureau reklámügynökség ütõs viral turpisság, akiket a svéd együttes a Vikunja bízott meg, hogy minél költséghatékonyabb módon késztessenek minél több user, a "Some people" c. klippjük végignézésére, myspace oldaluk meglátogatására, vagy éppen CD vásárlásra. Egyébként a CD csomagolása is rendhagyó, egy papír mellkast kell ollóval felnyitanunk, ahhoz, hogy a koronghoz hozzáférjünk."

Ez a fedeztetés hogyan zajlik? Valaki elmagyarázná?

Venni szeretnék egy tenyészt?t?l egy kutyát , amivel majd vállalnék fedeztetést .Ez a dolog hogyan m?ködik ? Ugyan úgy van tenyésszemle ? Valószínüleg nj-t veszek majd amivel versenyezni is szeretnék. Nem most akarom elkezdeni , majd ha befejeztem a sulit , de addig is tanulni szeretnék err?l hogyan is m?ködik.

Legjobb válasz: Ha van egy olyan kutyád, aki annyira szuper meg a törzskönyve is olyan, hogy érdemes vele foglalkozni, akkor majd megkeresnek a szuka tulajdonosok.

Ha van egy olyan kutyád, aki annyira szuper meg a törzskönyve is olyan, hogy érdemes vele foglalkozni, akkor majd megkeresnek a szuka tulajdonosok.
Keress tenyésztõt. Beszéld meg vele, szeretnél majd kiállításra, tovább tenyésztésre kiskutyát. Amíg nem lesz, a becsületes tenyésztõ szívesen okít. Szeretik, ha a tenyészetébõl kikerülõ kutyával öregbítik a hírnevét. De.....Nem 100 %, hogy extra kutyát kapsz. Egy kölyöknél nem lehet tudni, mivé növi ki magát. Kannal amúgy is nehéz , mert sok extra dolognak kell össze jönni, hogy hozzá vigyék a szukákat.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat , Eljnézek majd pár kiállításra/versenyre ha tehetem , és körbeérdeklõdök.

A BMC-be holnap megyünk az első sperma vizsgálatra. Hogy zajlik? Valóban igaz, hogy be lehet menni Apunak "segíteni"? Vagy az nagyon ciki? Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Nyugodtan be lehet menni szerintem mindenhol. Nem ciki. Én nem voltam ugyan bent, ment nélkülem is...

Nyugodtan be lehet menni szerintem mindenhol. Nem ciki. Én nem voltam ugyan bent, ment nélkülem is...
Szia! Mi is a BMC-be járunk. Engem nem engedtek be a páromhoz és nem láttam senkit sem aki "kísérõ" lett volna a kabinba. Tudod nagyon futószalagszerûen megy minden és nincs idõ az "elõjátékra". De lehet, hogy én tévedek. Sok sikert kívánok!
mi nem oda jártunk.. Szigorúak voltak.. itthon vettünk mintát és fél órán belül be kellett vele érni-nehogy addigra elfolyósodjon melengetni kellett nehogy megfázzanak.. de azt mondták TILOS BÁRMIFÉLE SEGÍTSÉG!:) pedig nem esett volna nehezemre:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mondjuk mindenki máshogy tudja, de nem is lényeg. Menne tuti Nélkülem is, csak kiváncsi voltam, és gonodltam, jobban esne egy kis segítség. Persze ha nem lehet, nem történik semmi baj.
Második vagyok. Hogyan zajlik: biztos meg vannak már a papírok amiket ott adtak. Reggel nagyon korán érjetek ki, mert hatalmas sorok állnak. Én a vérvételre kb. fél 7-re szoktam kiérni és így is akkora a sor, hogy ajtón kívül állok. fél 8 körül kijön egy hölgy a recepcióról, és le kell neki diktálni a sorszámot (bocs, karton számot; ez rajta van a kék infóspapíron ill. a beutalókon, valószínû, hogy 12-vel kezdõdik és még 3 db szám van utánna). Lesznek olyan párok, akik soron kívül bemennek, ne legyél dühös, õk már beavatkozásra vagy HSG-re mennek. Amikor a recepcióhoz értek, akkor meg kell mutatni a papírt, onnan apát tovább küldik a laborba, ami a folyosó végén van, a bejárattal szemben. Ott kap egy edénykét. Név szerint fogják szólítani, hogy mikor szabad a kabin. Bemegy, és elvégzi a dolgát, mint minden rendes férfiember. S ha nincs más dolog, akkor ennyi.
A kérdező hozzászólása: Apunak most lesz vérvétel is. Szóval akkor ilyen korán kell menni? Na nem baj. Még lenne két kérdésem Hozzád: 1. Kihez jártok? Mi a Szûcs dokihoz 2. Amikor mentél általános nõgyógyászati vizsgálatra, ott mennyit kellett várni? Nekünk azt mondták, hogy 10-12-ig van nõgyógyászati vizsgálat. Azt pontosan szokták elkezdeni? Mégy egy kérdés: Ti most hol tartotok?
Ismét második. Mi dr Skriba Eszterhez járunk. Most ott tarunk, hogy apának még 1* kell mintát adni. (Majd a párodnak is, mindenkitõl 2* kérnek és min. 2 hétnek el kell telnie) Nekem megvolt mind3 vérvétel. Most várom a mensit, és a mensi után csinálják a HSG-t (petevezeték átjárhatósági). Ilyet majd nekem is kell, mindenkinek. Azt mondták, hogy ha megjön akkor telefonálja idõpontért, mert követlenül mensi után a legjobb. A nõgyogyi vizsgálatra nem kell sokat várni, persze itt is elõfordulhat csúszás, de nem jellemzõ. Én azzal elég gyorsan végeztem. a 20. napra vigyél reggeli pisit!!! Nekem a 20. napi vért a központi laborban vették le (ami a fõbejáratnál van) és épphogy visszaértem, már hívtak is a vizsgálatra. Egyenlõre ennyi. A mail címem: [email protected] Ha esetleg lenne még kérdésed, írj nyugodtan. Illetve tudok ajánlani neked egy fórumot, a csaladinet.hu-n a Babákért küzdünk lombikbébi topic. Itt az egész országból vannak lányok, és nagyon segítõkész mindenki, nekem is sokat segítettek, amikor még csak a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vmi baj lehet, nem lehet spontán baba.
Bocs, elírtam: HSG-t neked is kell.

Emeltszintű társadalomismeret szóbeli hogy zajlik? Valaki leírná részletesen ezt nekem, aki már érettségizett belőle?

Vannak tételek amiket ki kell dolgozni, vagy csak random húzol és rögtön tudnod kell? Ha az írásbelinél a gazdasági ismereteket választod a pszichológia helyett, akkor szóbelizni sem kell pszichológiából? Kérlek segítsetek mert nekem nagyon homályos! Köszönöm!

Valaki rendelt már a T-mobile-tól elõfizetésre, és törlesztõrészletre telefont? Vagy lehet egyáltalán, és ha igen hogy zajlik?

Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Mi az, hogy hogy zajlik? Én csak a meglévõ elõfizumhoz rendeltem részletre egy telefont. Futár hozta, aztán meg csekken fizetek.

Mi az, hogy hogy zajlik? Én csak a meglévõ elõfizumhoz rendeltem részletre egy telefont. Futár hozta, aztán meg csekken fizetek.

Valaki leírná nekem hogy zajlik a szülés?

Most vagyok 10 hetes és nagyon foglakoztat hogy milyen lehet a szülés.

Legjobb válasz: 3 szakasza van: -tágulási szakasz - azaz a vajúdás -tolási szakasz - szülés -méhlepény megszületése A szülés vagy a magzatvíz elfolyásával kezdõdik, vagy szülési fájdalmak beindulásával. A fájdalom rendszeres idõközönként jön, van akinél elõször fél óránként, aztán negyed óránként, 10 percenként, 5 és 2 perces fájásokkal a végén. Ez nincs kõbe vésve, nekem pl rögtön 5 percesekkel indult. A lényeg, hogy figyeld a rendszerességet. Azt hiszem, azt javasolják, hogy rendszeres 10 perces (vagy annál gyakoribb) fájásoknál érdemes beindulni a kórházba. Ha addig nem folyt el a magzatvíz, érdemes nagyobb betétet tenni a bugyiba, hátha az autóban/taxiban folyna el. A magzatvíz elfolyása után erõsödnek és felgyorsulnak a fájások. A fájást nehéz leírni, leginkább nagyon-nagyon erõs menstruáció görcsökhöz hasonlít. Sokan mondják, hogy derékfájásuk is van ilyenkor, én ezt megúsztam. A kórházban elkérik az iratokat, leleteket, megvizsgálják tényleg szülés-e, vagy jóslófájás. Ha szülés indul, akkor átöltöztetnek hálóingbe, kórházfüggõ, hogy kapsz-e beöntést és borotválnak-e. Néha rákötnek NST-re, de nem kell mindig viselni és feküdni. A doki néha manuálisan megvizsgál, hogyan is álltok. 5 ujjnyira kell kitágulni a szüléshez, ez teljesen változó, kinél mennyi idõ. Én mindkét terhességemnél már 3 ujjnyira nyitva voltam a szülést megelõzõ 4-5 napban, ezért nekem elsõ fájástól kezdve a kitolásig 2 óra volt mindkét szülés. 3 ujjnyi tágulásnál hányinger felléphet, ilyenkor mély, nagy levegõket kell venni, és elmúlik. A tolási fájdalom más, mint a vajúdási, onnan érzed, hogy eljött az ideje, mintha nagyvécézned kéne, és (próbálj meg nem megijedni), mintha szét akarnál lent szakadni. Ilyenkor közösen eldöntitek a dokival, hogy kell-e, szeretnél-e gátmetszést. Maga a kitolás nem fáj, legalábbis nem érzed, mert arra koncentrálsz, hogy megszüld a babát. Miután megszületett, elviszik megmérni, kitisztítani az orrát, lemosni stb, addig te pihensz. Kb 10 perc múlva Megszülöd a lepényt, ezt már az orvosok mondják, mikor kell, mert ebbõl nem érzel semmit. Õk húzzák a köldökzsinórt, te nyomsz, de az elõzõ energiák 1%-ka kell csak hozzá. Én csak valami meleget éreztem ilyenkor mindig. Fájdalomcsillapításról nem tudok írni, mikor, hogyan zajlik, mert nekem nem volt. Annyit tudok, hogy ha már 3 ujjnyira nyitva van a méhszáj, akkor már nem kaphatsz, mert nem menne ki a hatása a kitolásig. A szülés fáj, de hihetetlen izgalmas is, egy olyan élmény, ami sosem bánok meg, hogy kétszer átéltem. Kellemes babavárást és szép szülést kívánok!

3 szakasza van: -tágulási szakasz - azaz a vajúdás -tolási szakasz - szülés -méhlepény megszületése A szülés vagy a magzatvíz elfolyásával kezdõdik, vagy szülési fájdalmak beindulásával. A fájdalom rendszeres idõközönként jön, van akinél elõször fél óránként, aztán negyed óránként, 10 percenként, 5 és 2 perces fájásokkal a végén. Ez nincs kõbe vésve, nekem pl rögtön 5 percesekkel indult. A lényeg, hogy figyeld a rendszerességet. Azt hiszem, azt javasolják, hogy rendszeres 10 perces (vagy annál gyakoribb) fájásoknál érdemes beindulni a kórházba. Ha addig nem folyt el a magzatvíz, érdemes nagyobb betétet tenni a bugyiba, hátha az autóban/taxiban folyna el. A magzatvíz elfolyása után erõsödnek és felgyorsulnak a fájások. A fájást nehéz leírni, leginkább nagyon-nagyon erõs menstruáció görcsökhöz hasonlít. Sokan mondják, hogy derékfájásuk is van ilyenkor, én ezt megúsztam. A kórházban elkérik az iratokat, leleteket, megvizsgálják tényleg szülés-e, vagy jóslófájás. Ha szülés indul, akkor átöltöztetnek hálóingbe, kórházfüggõ, hogy kapsz-e beöntést és borotválnak-e. Néha rákötnek NST-re, de nem kell mindig viselni és feküdni. A doki néha manuálisan megvizsgál, hogyan is álltok. 5 ujjnyira kell kitágulni a szüléshez, ez teljesen változó, kinél mennyi idõ. Én mindkét terhességemnél már 3 ujjnyira nyitva voltam a szülést megelõzõ 4-5 napban, ezért nekem elsõ fájástól kezdve a kitolásig 2 óra volt mindkét szülés. 3 ujjnyi tágulásnál hányinger felléphet, ilyenkor mély, nagy levegõket kell venni, és elmúlik. A tolási fájdalom más, mint a vajúdási, onnan érzed, hogy eljött az ideje, mintha nagyvécézned kéne, és (próbálj meg nem megijedni), mintha szét akarnál lent szakadni. Ilyenkor közösen eldöntitek a dokival, hogy kell-e, szeretnél-e gátmetszést. Maga a kitolás nem fáj, legalábbis nem érzed, mert arra koncentrálsz, hogy megszüld a babát. Miután megszületett, elviszik megmérni, kitisztítani az orrát, lemosni stb, addig te pihensz. Kb 10 perc múlva Megszülöd a lepényt, ezt már az orvosok mondják, mikor kell, mert ebbõl nem érzel semmit. Õk húzzák a köldökzsinórt, te nyomsz, de az elõzõ energiák 1%-ka kell csak hozzá. Én csak valami meleget éreztem ilyenkor mindig. Fájdalomcsillapításról nem tudok írni, mikor, hogyan zajlik, mert nekem nem volt. Annyit tudok, hogy ha már 3 ujjnyira nyitva van a méhszáj, akkor már nem kaphatsz, mert nem menne ki a hatása a kitolásig. A szülés fáj, de hihetetlen izgalmas is, egy olyan élmény, ami sosem bánok meg, hogy kétszer átéltem. Kellemes babavárást és szép szülést kívánok!
Ez egy szerintem szép videó animáció, semmi brutális, csak a fõbb vonalak. Olyan oktatóvideó szerû. Minden fontosabb részlet rajta van egy átlagos szülésrõl. https://www.youtube.com/watch?v=HvXRO4d0Ecc
2. vagyok. Az 1. válaszoló linkje tényleg jó, viszont a mellette lévõ szülés videókat ne feltétlenül nézd meg...legalábbis én néztem terhesen szülés videókat, és kicsit megrémültem. De hidd el, átélni más:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Mindkettõ nagyon hasznos volt számomra.Köszi hogy figyelmeztettél, de már megnéztem egyet, és hát jobb ha n em mondok semmit :)
Én linkeltem a videót, bocsi! Hûû, azt nem néztem, hogy miket ajánl még mellette, remélem, nem hozta rád a frászt! :) én eléggé szembe mentem ezzel, amikor az elsõ szülés videót megnéztem, a frász jött rám, és én kutyaharapást szõrével típus vagyok, megnéztem vagy 100-at, most már nem hat meg :) 27hetes vagyok, de nem félek, tudom, mi vár rám, és tök nyugisan várom. Ügyesek leszünk, meglátod! :) Te is, csak lazíts és gondolj a babádra, és dolgozzatok össze szépen! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát egy kicsit megíjesztett, de reménykedek hogy könnyû szülésem lesz és nem lesz semmi baj :) Boldog babavárást! :)
A legegyszerûbb megkérdezni a lelkésztõl. Van honlapjuk: http://www.refobuda.hu
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, de amíg nem biztos hogy lesz addig nem akarom õket feltartani a kérdéseimmel, így gondoltam elõre tájékozódom, a honlapon meg nem volt errõl info.

Járt valaki már Pierre Woodman castingján? Ha igen akkor az hogyan zajlik?

Legjobb válasz: ha csajvagy akk megdugnak. igy zajlik :)

ha csajvagy akk megdugnak. igy zajlik :)
Én voltam, és azóta is fáj a s*ggem!
Egy ismerõsöm járt... Egy hotelben találkoztok, beszélget veled a szexuális szokásaidról, mit vállalsz, miért érdekel ez a szakma stb. Utána pedig rögzítenek egy szexjelenetet..

Hogy zajlanak az online póker játszmák, valaki le tudná irni nekem?

Legjobb válasz: Hát igazából nem olyan élvezetes mint egy baráti társaságban... Regisztrálsz, kapsz nem tudom xy mennyiségû zsetont, és ahogy élõbe játszanál úgy zajlik... Ha meg ha elfogy akkor xy órát kell várnod, hogy kapj még. Pontosan mire vagy kíváncsi?

Hát igazából nem olyan élvezetes mint egy baráti társaságban... Regisztrálsz, kapsz nem tudom xy mennyiségû zsetont, és ahogy élõbe játszanál úgy zajlik... Ha meg ha elfogy akkor xy órát kell várnod, hogy kapj még. Pontosan mire vagy kíváncsi?
Elsõ válaszadó: Azért nem csak ennyibõl áll...! Amit te írsz az játékpénz... Ha valódi pénzben játszol, akkor nem kell várni a köv. játékra egy percet sem. Beraksz pl. 100 eurót, beülsz egy 4 eurós tornára, ahol általában (de ez nagyon változó) az elsõ 20 hely fizet.. A 20. általában minimum annyit, amennyibe került a játékrészvétel! Vannak freerollok is, ahol a semmibõl nyerhetsz pénzt (általában elsõ hely 20-30 eurót fizet), majd a nyert pénzzel játszhatsz fizetõs tornákon (1-2 eurósokon érdemes kezdeni, ahol már az elsõ helyezett kb 200 euro /ha van PLUSZ nyereményalap, mint a freerollokon). Nekem így lett több, mint 200 euróm (semmibõl). Ha van kérdésed ezzel kapcs., kérdezz nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: A kifizetés érdekelne, hogy történik pontosan mit kell tennem?
Szia! A legtöbb oldalon ahhoz, hogy ki tudj utalni egy terembõl, ahhoz elõbb be kell fizetned. Ám ha befizetsz, akkor már érdemes úgy, hogy kapj befizetési bónuszt, így még jobban megéri. Van pár oldal, ahol úgy is ki tudsz utalni, hogy átutalod egy másik játékosnak (ismerõsöd) és õ kiveszi a saját számlájára, majd odaadja neked. Persze ehhez megbízható barát kell.

Kapott már valaki SM-re immunmoduláns kezelést? Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Én (még) nem vagyok rá jogosult,de ahogy én tudom úgy zajlik, hogy heti x alkalmokor szépen beadja magának abeteg, beinjekciózza pontosabban.

Én (még) nem vagyok rá jogosult, de ahogy én tudom úgy zajlik, hogy heti x alkalmokor szépen beadja magának abeteg, beinjekciózza pontosabban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!