Találatok a következő kifejezésre: Hogy viselkedjek, ne legyen (10 db)

Hogy viselkedjek milyen legyek? Hogy ne legyek . Többi lent!

hogyan viselkedejek ahoz hogy ne legyek gyerekes hanem inkább nagylányos...szóval hogy viselkedjek nagy lányosan?? adjatok ötleteket.. 15/L vagyok

Legjobb válasz: 15 évesen még nem nagyon tudsz nagylányosan viselkedni még én sem, pedig 16 leszek (na jó kb egyidõsek vagyunk)

15 évesen még nem nagyon tudsz nagylányosan viselkedni még én sem, pedig 16 leszek (na jó kb egyidõsek vagyunk)
szerintem ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy. majd eljön mindennek az ideje. ahogy idõsödsz, úgyis komolyodni fogsz, ha akarsz, ha nem. szóval ne siettesd. örülj neki hogy most még lehetsz gyerekes. istenem, én mit meg nem adnék azért, hogy néha elengedhessem magam úgy igazán, és gyerekesen, önfeledten viselkedhessek :)
A kérdező hozzászólása: ajj de nem úgy értettem... hanem h komoly legyek vagy ne csacsogjak sokat ilyesmi..irjatok még!!!!
szerintem ne akarj túl komoly lenni , egy nagylány is szokott hülyéskedni viccelõdni, magamból kiindulva én például nem szoktam másokat fikázni, ha a kiscsajok meglátnak egy másik csajt aki magassarkúban és miniben sétál akkor biztos hogy leszólják hogy milyen ribi, na ez elég kislányos viselkedés szerintem, egy normális nagylánynak:) van önbizalma nem féltékenykedik nem a züllésben látja örömét .
én 19 leszek de nálam nagyobb gyerek nincs a földön.... L

Nemrég jöttem össze az első barátommal. Hogyan viselkedjek, hogy ne legyek túl tapadós meg ilyesmi? 16/L

Neki el?ttem már voltak barátn?i így ? már tapasztaltabb és kicsit félek, hogy valami olyat csinálok/nem csinálok ami miatt szakítana.

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ barátommal én 20 évesen jöttem össze, mégis ilyen dolgokon aggódtam. :) Szerintem az egy-két hét alatt kiderül, hogy a barátod mennyire/milyen gyakran igényli a közelségedet, vagy azt, hogy beszéljetek. Ha neki mondjuk heti 2 találkozó elég lenne, de te minden nap szeretnél vele találkozni, akkor ott kompromisszumot kell kötni. Ne sértõdj meg, ha nem akar minden nap találkozni, hiszen van saját élete is, hagyni kell neki. Persze ha egy városban laktok és max heti egyszer akar összefutni pár órára, az sem jó, szóval találjatok egy egészséges megoldást, ami mindkettõtöknek megfelel. Ha neten beszéltek, akkor se írj rá 5 percenként mindenféle ürüggyel. Ne legyél túl féltékeny, legalábbis ne mutasd ki. Engedd, hogy néha nélküled is elmenjen a barátaival szórakozni. Az erotika terén csak olyanba menj bele, ami neked jó, amit már te is szeretnél. Ne hagyd, hogy belevigyen olyan dolgokba, amit te már nem akarsz. Viszont fokozatosan engedj meg neki mindent, engedd egyre közelebb magadhoz, éreztesd, hogy meg fog téged kapni, csak idõ kell hozzá. Ha elmész hozzájuk, a családjával viselkedj kedvesen, és ne kritizáld se a családtagjait, se a lakásukat. De igazából majd minden megy magától, és te is rájössz ezekre a dolgokra. Sok sikert! :)

Szia! Az elsõ barátommal én 20 évesen jöttem össze, mégis ilyen dolgokon aggódtam. :) Szerintem az egy-két hét alatt kiderül, hogy a barátod mennyire/milyen gyakran igényli a közelségedet, vagy azt, hogy beszéljetek. Ha neki mondjuk heti 2 találkozó elég lenne, de te minden nap szeretnél vele találkozni, akkor ott kompromisszumot kell kötni. Ne sértõdj meg, ha nem akar minden nap találkozni, hiszen van saját élete is, hagyni kell neki. Persze ha egy városban laktok és max heti egyszer akar összefutni pár órára, az sem jó, szóval találjatok egy egészséges megoldást, ami mindkettõtöknek megfelel. Ha neten beszéltek, akkor se írj rá 5 percenként mindenféle ürüggyel. Ne legyél túl féltékeny, legalábbis ne mutasd ki. Engedd, hogy néha nélküled is elmenjen a barátaival szórakozni. Az erotika terén csak olyanba menj bele, ami neked jó, amit már te is szeretnél. Ne hagyd, hogy belevigyen olyan dolgokba, amit te már nem akarsz. Viszont fokozatosan engedj meg neki mindent, engedd egyre közelebb magadhoz, éreztesd, hogy meg fog téged kapni, csak idõ kell hozzá. Ha elmész hozzájuk, a családjával viselkedj kedvesen, és ne kritizáld se a családtagjait, se a lakásukat. De igazából majd minden megy magától, és te is rájössz ezekre a dolgokra. Sok sikert! :)
Add magad bakker, minek ide mindenféle színház, hogy nehogy elijeszd vagy valami.Ha az elején nem adod magad, akkor késõbb megszívod és ezt a legnagyobb jóindulatommal írom.Ha rövid távra tervezel, akkor nyugodtan nyald is ki neki, hogy jó legyen-de te ettõl nem leszel boldog, nem is te leszel, ergo elhagy valakit, aki nem is te vagy.Vagy nem hagy el és késõbb szívod a fogad, hogy el lettél nyomva, mint a cigicsikk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Kis kieg: Igen, kompromisszum késznek kell lenni, de nem csak neked, hanem neki is.Sokan abba a hibába esnek, hogy egyoldalú kompromisszumokat hoznak, amit lemondásnak hívunk.Ne veszítsd el magad, így is tudsz a kedvében járni és az érdeklõdését is fent tudod tartani.
Ne arra koncentrálj, hogy mit ne csinálj. Nagyon kevés az esélye, hogy õ lesz a férjed, úgyhogy próbálj ki mindent, ami örömet okoz, szerezz tapasztalatokaz. Hagy a szorongást(hogy mit hogyan csináljak, hogy jó legyen) a fenébe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Fiuk! Fontos! Hogy viselkedjek tarsasagban hogy megkedveljenek a fiuk es szimpatikus legyek szamukra es hogyan ne viselkedjek?

Adott egy vegyes tarsasag. Milyen viselkedes ami nem szimpatikus a fiuknak, taszito, illetve milyen viselkedes az amivel "meg tudom fogni" oket? Gondolok itt feltunesi viszketegsegre, hangos visito rohoges stb...Es honnan tudom hogy egy fiu csak haverkent hulyeskedik velem vagy tetszem neki? Bocsanat az ekezetlensegert. 17/L

Legjobb válasz: Pl milyen viselkedes idegesito egy lanyban egy nagyobb tarsasagban?

A kérdező hozzászólása: Pl milyen viselkedes idegesito egy lanyban egy nagyobb tarsasagban?
hosszu tavon megjatszani magadat nemtudod es feleseges is.Legy termeszetes mosolygos szep es baratsagos. nelegy hisztis.neakarj tulsagosana kozeppontban lenni.Nehisztiz ha nem az van amit te akarsz:)
az ellenérveket már leírtad te is. a tetszéshez elég mosolyogni, néha megszólalni akkor lehetõleg ne baromságot mondj és kb ennyi elég. nincs túl sok elvárás a lányok irányában ismeretlenül.. elfogadható külsõ és némi mosoly. a többit a sör megoldja. a pasi meg ha eleget ivott akkor hazakísér ha tetszel neki vagy valami.. ilyen sörözõs esték után a legkézenfekvõbb duma ez.. kikísér a buszig, hazáig bla-bla vagy ha más nem akkor felajánlja.. próbál figyelmes, kedves, udvarias lenni. feladja a ruhád, odaadja, rádadja, piát hoz, mittomén..

Hogyan ne legyek madár? Hogyan viselkedjek úgy, hogy ne nézzenek már csicskának?

Mindig segítenék aki csak kére, és ezért rám is telepszenek az emberek.

Legjobb válasz: én annyit segítek másoknak, amennyi még nekem nem kifejezetten hátrányos. Szívesen fáradok más kedvéért, még néha úgy is, ha nem kéri (sõt talán úgy szívesebben). Amitõl már rosszul érzed magad, azt ne csináld. Szerintem ez nem objektív dolog, csak érzed, hogy mi az, ami még belefér. Illetve az emberek közt kell szelektálni... hogy ki az, akinek tényleg segítségre van szüksége és ki az, aki csak lusta megcsinálni a saját dolgát.

én annyit segítek másoknak, amennyi még nekem nem kifejezetten hátrányos. Szívesen fáradok más kedvéért, még néha úgy is, ha nem kéri (sõt talán úgy szívesebben). Amitõl már rosszul érzed magad, azt ne csináld. Szerintem ez nem objektív dolog, csak érzed, hogy mi az, ami még belefér. Illetve az emberek közt kell szelektálni... hogy ki az, akinek tényleg segítségre van szüksége és ki az, aki csak lusta megcsinálni a saját dolgát.
Ha leírtad a kérdést magyar nyelven majd szólj.

Hogy tegyem magam túl rajta? Hogy viselkedjek, hogy jó legyen és ne legyek ri*i?

Szerelmes vagyok nagyon egy srácba,de sajnos nem viszonzott és folyton csalódok és csak kihasznált..:( de ennek ellenére nagyon szeretem..soha nem tudnék úgy lenni fiúval,hogy érzelmek nélkül,de a múltkor annyira ki voltam borulva,hogy elhatároztam,hogy nem leszek ilyen érzelmes kis szerelmes csaj,aki fut utána,mert folyton csak csalódok és érzelemmentesen akarom a dolgokat.. aztán az egyik bulin csókolóztam 3 fiúval is,akiket másnapra megbántam,mert én nem vagyok ilyen és nem akarom,hogy ri*ancnak nézzenek.. hogy viselkedjek,hogy jó legyen? sehogy sem jó!

Legjobb válasz: kell valaki aki még egyszer kihasznál hogy tudd hol a helyed.mert meg vagy zavarodva :)

kell valaki aki még egyszer kihasznál hogy tudd hol a helyed.mert meg vagy zavarodva :)
he... legyél önmagad. Ha nem akarsz ribi lenni, akkor ne legyél. Nem kell ennyire radikálisan változni, hogy abszolút önkontrollban élõ viselkedésbõl, egybõl berib**ckolódni. Legyél olyan, amilyen lenni szeretnél.

Hogyan viselkedjek majd vele? Milyen legyen a modorom, hogy ne értse félre?

Néhány napja szakitottam a barátommal, egyszer?en nem vagyok szerelmes már belé.

Legjobb válasz: nem ilyen válaszokat várok, hogy "Ne menj..." Mert tuti hogy elmegyek velük nyaralni. csak adjatok tanácsot kérlek.

A kérdező hozzászólása: nem ilyen válaszokat várok, hogy "Ne menj..." Mert tuti hogy elmegyek velük nyaralni. csak adjatok tanácsot kérlek.
Az vagyok aki azt irta szerencsés vagy :) !! Mikor mentek nyaralni? Éd ha le mondanád akkor meg össze törnéd a szivét.
Bizarr! tudod mikor mennék el nyaralni az exbarátommal, még akkor is ha nemrég szakítottunk és "már nem szeretem" meg "csak barátok vagyunk" Neki mit gondolsz ez nem lehet jel arra, hogy mégis-csak szereted? Nem lesz neki fájdalmasabb pofára esni, hogy közlöd, hogy eljöttem nyaralni, de ennyi? ÉS a vízbe hogy mentek? Õ is külön- te is külön?? Ez ne haragudj de a volt pasidnak egy rémálom lesz. Miért ragaszkodsz annyira ehhez a nyaraláshoz??? Nem gondolod, hogy ezzel csak még nagyobbat döfsz a szívén??!
A kérdező hozzászólása: Õk már ma lementek, 1hetet nyaralnak a családdal, értem péntek reggel jönnek majd fel, és vasárnap jövünk haza:) Tudom hogy nehéz lesz! De ha nagyon nyomul megmondom neki, hogy "ez egy baráti nyaralás, és kérlek ne nehezitsd meg a dolgom, tudod jol hogy nem menne ujra. sajnálom."
Megigéri bocsi
Tudod, eleve tereled a szitut, hogy de ne írjuk, hogy ne menj el... mintha ez olyan természetes, meg egészséges dolog volna, hogy két ember szakítás után (fõleg hogy tudni lehet hogy a fiú még nem zárta le) elmegy közösen nyaralni. Itt a bibi! 15 éveseket megvezethetsz ezzel, de engem pl nem. Ne menj el, ennyi.Akkor a viselkedéseddel se lesz gond. Lottószelvények fognak ott ingyen hullani az égbõl vagy miért kell neked is feltételen menni??
tisztelt 58%! Ha arra veszed a fáradtságot, hogy engem tuskónak titulálj, akkor olvas d el a netikett-rõl szóló részt. Köszi.
Jó lehet nem vagy tuskó de ez már kicsit...durva. Inkább mondja neki hogy bocs nem megyek veled mert már a kapcsolatnak vége? Össze törné úgy a szivét..
Igen, mondja ezt.Mert így csak élteti a reményt.Ennek így kihasználás szaga van.Ugyan te nem kellesz, de vigyetek már el, mert egy ilyen tök jó nyaralásról nem akarok lemaradni. A srác szívét akkor törte össze, amikor szakított vele.A "maradjunk barátok és néha találkozgassunk"-ot szerinted a srác miért vetette fel?Azért hátha így még lehet valami idõvel. Ez a nyaralás sem fog másról szólni, mint visszacsábításról.A kérdezõ nem tudom hogy képzeli el az egyes szituációkat, de ha nem akar sorra kellemetlen helyzetbe kerülni, akkor ne menjen el. Azzal pedig a srác kedvét is csak lohasztja, ha épp ott vágja újra a szemébe, hogy "értsd meg, nem kellesz", ha az épp újra bepróbálkozna. Ha lenne egy közös gyermekük, akinek a kedvéért még újra együtt nyaral a család, akkr azt mondom jól van, ki kell bírni, hogy a gyerek örüljön, de ez így csak emberkínzás.
Szerintem így már kevésbé hangzik idiótán.
Ez nagyon kényes dolog.Szerintem õ reménykedik és ezért sem akarja, hogy lemondd a nyaralást.Kellemetlen lesz szerintem a szülõkkel szemben is, hogy ugyan kirugram a fiatokat, de itt vagyok.Elég gáz.Eleve nehéz úgy barátkozni, hogy az ember tudja, hogy a másik szereti, de a szakítások elején ez duplán igaz. Bevallom nekem meg sem fordulna a fejemben, hogy elmegyek, akármilyen jó hely is és akármilyen jó, hogy elvisznek. Bármit is teszel, legyen az egy pillantás vagy egy érintés jelnek fogja tekinteni, hogy még érzel valamit.Tudom, mert a szerelmes ember az idõjárásban is pozitív jeleket lát, csakhogy az legyen, amire vágyik.
A kérdező hozzászólása: 17:36os utolsó során most elsírtam magam:(
Hát elég bizarr szitu, gondold meg, elmész-e. Nem biztos, hogy jó ötlet, mert friss a szakítás, sok lesz a feszültség.
Nnna, most olvasom a hsz-ed... Oké., akkor ha elmész mindenképp, akkor légy közömbös, kerüld az édeskettest és nyugodtan, higgadtan háríts minden kettõtök sorsával kapcsolatos megjegyzést vagy kérdést. ha eldöntötted, hogy szakítasz, akkor ne légy kétértelmû a nyaralás alatt sem. Fejben dõl el.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: de ugye nemkell fapofával lennem? Szóval lehet vele nevetgélni meg poénkodni...?azt nem érti félre?
Hát szerintem légy olyan mint az össze jövetel elött. Szóval mielött össze jötetek az elött gondolom barátok voltatok. Vagy nem? Ha nem voltatok barátok akkor tényleg nem jó ötlet elmenni. Mert én most mindent megtennék hogy a volt pasimmal újra barátok lehetnénk. Nagyon jó kis barátság volt a miénk de erõs volt az érzelem és mikor vége lett akkor már, a barátságnak is vége volt. :( Szóval te egy nagyon szerencsés lány vagy.Hogy még barátkozik.
Mond meg neki, hogy nem szeretnél töle többet csak jóba lenni mint "barát" és megkéred hogy ne értse félre ha te kedves leszel vele, hogy akkor az nem azt jelent hogy gorombáskodnod kell, vagyis azt amit ide nekünk leírtál!
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen ha olyan lennék mint az összejövetelünk elõtt akkor mégjobban belém esne:) de értem mire gondolsz:) Igen, szerencsés vagyok. Nem is tudnám megszakitani vele a kapcslatot, persze szerintem ez csak addig lesz igy, amig valamelyikõnk nem talál párt. Bár õ lesz az egyetlen olyan exem, akivel tartom a kapcsolatot és barátok vagyunk, meg neki is én vagyok az egyetlen ilyen. Habár õ nemfog mert elmondta, hogy szeret. Nekem meg egy ideig biztos nemkell pasi!
Szerintem is légy vele közömbös. Max. mint egy jó haver, de kettesben még véletlenül se maradj vele, ha lehet. Arra pedig vigyázz, hogy ne tégy olyat, ami félre érthetne, inkább tisztázd elõbb vele, hogy elmész a nyaralásra, de nincs már esélye. Ti már csak haveri barátok lehettek, semmi több. Biztos lesznek, váratlan kényes szituk, szóval erre készülj. De ilyenkor gondolj arra, hogy neki még rosszabb, mert õ még mindig szeret. Az a szeretet a legfájdalmasabb, mikor az áhított fél melletted ül, de tudod soha nem lehet a tiéd!
Az elõzõ egy tuskó!! Már bocsi de mégis hogy gondolod?? Azt hiszed neki nem fáj?? Tudod mivel törné össze mégjobban a szívét? Ha megégéri és nemm megy el!!
A kérdező hozzászólása: ez már levan beszélve, biztosan megyek! Szeretnék is!
Szerintem viselkedj vele lazán. Legyél vele kedves , poénkodj stb.. :P
Légy természetes!
Miért baj az, ha ez van kiírva rád? Most akkor komoly kapcsolatot szeretnél, vagy nem?
3. válaszolónak: Azért baj ez, mert ha egy kapcsolat elején hamar kiderül ez, akkor a másik fél általában megriad ettõl és elmenekül. Egyébként nekem is ugyanez a problémám. Az elõzõ barátnõm többek között azért hagyott el, mert szerettem volna egy normális, komoly kapcsolatot vele, de õ megijedt ettõl.
Öltözködj és viselkedj úgy, mint egy ribanc -.-' Bocs az erõs kifejezésért, de ez jön le a kérdésedbõl.
A kérdező hozzászólása: :) igen, azt, csak a pasik mindig úgy közelednek hozzám, mint aki egyájszakás alapjáraton ketyeg...pedig ez nem igaz, aki meg komolyan gondolna, az meg nekem nem a szívem csücske....:S
Sajnos azt kell mondjam ez a négybetûs Élet. Én végül huszonnégy évesen találtam meg azt a lányt, aki ugyanúgy normális, komoly kapcsolatot szeretne, mint én, tavasszal össze is házasodunk négy év együttélés után. Akárhogyan nézzük az életünk egyik legfontosabb feladata a párkeresés és családalapítás, ha könnyû lenne, nem is lenne olyan izgalmas.
Ha valaki csak egy éjszakára akar téged, elég kicsi az esélye, hogy végül meggondolja magát és nem csak meghúzni akar, hanem tényleg komoly kapcsolatot kezd építeni. Egyfajta próba az, hogy a pasi hajlandó -e végigjátszani veled a néhány hetes vagy éppen hónapos körjátékokat, randikkal, virággal, találkákkal, mozival, színházzal, meghitt vacsorákkal. Nem tudom, hány éves vagy, de ahogy öregszel, elõbb-utóbb ez a hozzáállás gyökeresen megváltozik és azt fogod tapasztalni, hogy minden pasi inkább komoly kapcsolatot szeretne (természetesen tisztelet a kivételeknek).
A kérdező hozzászólása: hát igen, egyébként 19 éves vok, és tök kiábrándító, h az a menõ, minél több kapcsolaton legyen eddigre túl vki, de már én kerdem cikinek érezni, h ha nem akarok egyéjszakás kalandokat, annyira nagy baj, h komoly kapcsit keresek:(

Ha találkozok egy lánnyal, aki tetszik hogyan ismerjem meg úgy és hogyan viselkedjek úgy hogy ebből párkapcsolat legyen és ne barátság? (több lent) F/15

Mit csináljak ? Nekem számít a küls? is ,de leginkább a bels? a fontos számomra de nem tudom úgy megismerni a lányokat bel?r?l , hogy ne barátot lássanak bennem.Sose volt barátn?m és sose csókolóztam még.Két lány volt eddig akik komolyan megmozgattak akikkel sajnos a fentebb említetek történtek meg ismertem ?ket szépek voltak, de én többet láttam bele a dologba mint ?k és elhajtottak.Mellesleg nem vagyok ügyes a lányokkal félek meg be vallani az érzelmeimet nekik a fentebb emlitett két lánynak is nehéz volt ez ellen hogy tehetek?.A kérdés magyarul annyi , hogyan szerezek barátn?t , hogyan kell viselkednem , hogyan kell vele úgy beszélnem , hogy ne esek bele a "barát csapdába" ?Kérlek segítsetek , nagyon szomorú vagyok ez miatt !

Legjobb válasz: Ne legyél ronda testvérem! Vagy szerezz pénzesebb õsöket.

Ne legyél ronda testvérem! Vagy szerezz pénzesebb õsöket.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ronda voltak lányok akik rám mozdultak(jól néztek ki) de nekem úgy belûrõl nem tetszetek .Másik hol keresek NORMÁLIS lányokat ?
iDÕVEL RÁJÖSZ TESO LEGÉ ÕSZINTE LÖKD JÓL A DUMÁT UDVARIASÁG STB DE MOND + ELÕRE H MIT AKARSZ KÜLÖMBEN NAGYON NEHÉZ
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Ez már ki induló pontnak jó lesz csak jól kell csinálnom , valaki még tudna valamit mondani ?
mindenképp tisztázd elõre, hogy mit akarsz, máshogy nem megy. bókolj nekik, dícsérd meg frizurájukat/cipõjüket/stb, legyél kicsit nyomulósabb, külömben barát maradsz
szerintem nyugodtan menj oda egy ismeretlen lányhoz is ha olyan szituba vagy. nyugodtan mondhatod hogy tetszik neked meg hogy aranyosnak tûnik és szeretnéd meg ismerni. de ha ismerõsöd már a lány akkor is félre tudod hívni és a szemébe mondhatod h tetszik neked! :)

Mit csináljak, hogy normálisan viselkedjek és ne legyek illetlen?

Mostanában állandóan azon kapom magam, hogy olyan dolgokat csinálok és mondok, amik nagyon nagy bunkóságok. Sõt, igazából ez már elég régóta tart... Pl. ahova járok egyetemre, ott sok a külföldi, és néha viccelõdünk velük (persze csak azokkal, akikkel közeli barátok vagyunk), mármint azzal, hogy az õ országukban miben mások a dolgok... de most, hogy így belegondolok, ez rohadtul sértõ lehet, és talán õk valahol ezt nem veszik viccesnek... meg azt is észrevettem, hogy sokszor lekezelõen beszélek felnõttekkel. Felvettem valamiért egy olyan viselkedést, mintha meg lennék sértõdve a világra, és ezért olyan, mintha igazolhatónak tartanám azt, hogy mindenkivel cinikus legyek. Ezek elég bonyolult dolgok, járok pszichológushoz is, de a lényeg az, hogy úgy érzem, ezek az akaratom ellenére történnek, mert mindig valami poénosat akarok mondani, elkerülendõ azt, hogy csak hallgassak kukán, de mindig valami gyerekes baromság sül ki belõle. Hogy neveljem magam arra, hogy ne csináljak ilyeneket?

Legjobb válasz: egyél gulyáslevest. az majd segít

egyél gulyáslevest. az majd segít
Szerintem csak próbálj meg érdemben hozzászólni a beszélgetéshez, és ne akarj állandóan vicces lenni. Én is sokszor csinálom ezt sajnos, ilyenkor könnyû baromságot mondani, ha túlerõlteti az ember a humorkodást. Amúgy ha az emberek nem sértõdnek meg rajta, sztem nem gáz. Ha azt látod, hogy valaki könnyen felkapja a vizet, vagy nem veszi a lapot, akkor vele visszafogottabban, vagy egyáltalán ne hülyéskedj. Nekem is volt egy ilyen ismerõsöm, nagyon kedves, normális ember volt, de humora, az nem volt egy deka sem, a legegyszerûbb poénokat sem értette. Mikor ezt észrevettem, onnantól kezdve egyáltalán nem poénkodtam vele. Van, aki ilyen, ezt el kell fogadni, és akkor minden hepi. :) Te viszont ne görcsölj azon, hogy olyan vagy, amilyen. Gondolom, nem rosszindulatból mondod, amit mondasz, innentõl kezdve már csak egy kis odafigyelés szükséges, és probléma megoldva. :)
nézd meg a kegyenc fegyencet abból mindent meg fogsz tudni amire most kíváncsi vagy.
Full komolyan írom. Amikor beraknak egy cellába se köszönés semmi, ess neki a legnagyobbnak. Legalább az orrát törd el. Utána tuti kapni fogsz, de látni fogják hogy nem félsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!