Találatok a következő kifejezésre: Hogy viselkedik fiú, (35 db)

Lányok. Szerintetek legtöbbször többet ér az, hogy a fiú hogyan viselkedik, minthogy mennyire szép?

Egy lány ismerősömtől hallottam. Õ úgy fogalmazott, hogy kevés az a fiú, aki teljese mértékbe megfelel a lányoknak (szóval, hogy annyira szép lenne) és inkább az átlagos kinézetelű pasik jönnek be nekik, akik egy adott módon viselkednek. (,,megbízhatatlanok", ő így fogalmazott)

Legjobb válasz: Szerintem igen. Fontos, hogy hogyan viselkedik egy fiú. Lehet akámennyire szép, ha bunkó, megbízhatatlan stb. De lehet átlagos külsejû, vagy akár nagy orrú stb, de megnyerõ a humora, vagy bármely tulajdonsága még lehet szebbnek is látja az ember lelke. Úgyhogy éljenek az átlagos pasik!

Szerintem igen. Fontos, hogy hogyan viselkedik egy fiú. Lehet akámennyire szép, ha bunkó, megbízhatatlan stb. De lehet átlagos külsejû, vagy akár nagy orrú stb, de megnyerõ a humora, vagy bármely tulajdonsága még lehet szebbnek is látja az ember lelke. Úgyhogy éljenek az átlagos pasik!
A kérdező hozzászólása: A lány, akivel beszéltem, azokat részesíti elõnyben, akik megbízhatatlanok. Meg szerinte a többi lány is így van ezzel. Miért lehet ez?! Ha valaki megbízhatatlan, akkor az pl hamarabb otthagyja, vagy ilyesmi.
Ez lánytól is függ. Én normális lánynak tartom magam, tehát nekem a sármos stílus megnyerõbb, minthogy valakinek milyen helyes a pofija? Persze megnézem én is, de nem mérvadó. Volt olyan srác, aki kifejezetten nem is tetszett, de egyszerûen elolvadtam a stílusától, annyira értett a nõk nyelvén. Persze egy pénszóher kis plázaribinek az lesz a fontos, hogy elég cukorpofa legyen a pasija, de gondolom te nem ilyet akarsz. Szóval csak a kisugárzásra koncentrálj és elég annyi. :) 20L

Ha egy lány beleszeret egy fiúba, akkor hogy viselkedik vele az elején?

Amikor még nem tudja,h az illető vonzódik e hozzá. Meg lehet egyáltalán állapítani,vagy teljesen kiismerhetetlenek...?

Legjobb válasz: Adott embertõl függ... Ne akarj már egy sablont ráhúzni minden emberre, mert lehetetlen. Mindenki úgy viselkedik, amilyen a személyisége, és ebbõl kifolyólag totálisan értelmetlen az összes ilyen kérdés, hogy "hogyan viselkedik". Te ismered, te tudod, milyen. Írhatom én neked, hogy utána szende szûzként fog viselkedni, és folyton elvörösödik, ha közben egy heavy metal rajongó, aki utoljára akkor vörösödött el, amikor leöntötték hat liter vörösborral...

Adott embertõl függ... Ne akarj már egy sablont ráhúzni minden emberre, mert lehetetlen. Mindenki úgy viselkedik, amilyen a személyisége, és ebbõl kifolyólag totálisan értelmetlen az összes ilyen kérdés, hogy "hogyan viselkedik". Te ismered, te tudod, milyen. Írhatom én neked, hogy utána szende szûzként fog viselkedni, és folyton elvörösödik, ha közben egy heavy metal rajongó, aki utoljára akkor vörösödött el, amikor leöntötték hat liter vörösborral...
Én olyannak tûnhetek mint aki nem szerelmes, mert ha valakibe beleszeretek, igyekszem leplezni, amíg nem bizonyosodok meg afelõl, hogy õ is hasonlóan érez. Így kisebbet puffanok, ha kiderül, hogy õ nem szerelmes. Szóval kedves vagyok, sokat beszélgetek vele, igyekszem nem rátapadni.

Hogy viselkedik egy fiú, ha zavarban van? Aki nem kimondottan félénk fiú, az is zavarba jöhet?

Legjobb válasz: ez nem nemfüggõ és amúgy se lehet így általánosítani. mindenki másképp viselkedik ha zavarban van. én pl. furán röhögök, van aki dadog vagy van aki elpirul, meg aki elsírja magát vagy bepisil:D. általában ezekvannak. de mindenki más, és mindenki másképp reagál a dolgokra. és minden embert zavarba lehet hozni.

ez nem nemfüggõ és amúgy se lehet így általánosítani. mindenki másképp viselkedik ha zavarban van. én pl. furán röhögök, van aki dadog vagy van aki elpirul, meg aki elsírja magát vagy bepisil:D. általában ezekvannak. de mindenki más, és mindenki másképp reagál a dolgokra. és minden embert zavarba lehet hozni.
Hát én nem vagyok félénk fiú, de mindenkit zavarba lehet hozni. Én Pl: Amikor egyik haverom (lány) elkezdett vetkõzni mellettem és aztmondta konkrétan hogy nézhetem a mellét mert ugyis kérdezni akar valamit róla. Addig csúsztam lefelé, hogy leestem a gurulós székrõl :D. Ez szélsõséges példa, de mindenkit meg lehet lepni és a reakció a helyzettõl és embertõl is függ.
Én is csak azt tudom mondani, hogy szerintem is minden fiú másh. jön zavarba..Némely esetben a nem félénk fiúk


Nem bókol, nem érint, nem hív folyton ide-oda
rendes vagyok ugyhogy kb uan ugy csaj joban felek
1# nekem pont ilyen barátom van(csak barát)és puszilgatja a hajamat és azt mondja h, jó a seggem:) Ez kérdéses.....nehéz rá válaszolni!
Ja azt is beleértve, h azt csinálja, amit az 1# írt...a NEM~ek nélkül!

Hogy titkolja egy fiú ha tetszik neki egy lány? Hogyan viselkedik?

Legjobb válasz: ez fiútól függ :D van olyan, aki bunkó és lekezelõen de van olyan aki zavarodott össze vissza beszél mindent :D azt lehet látni egy fiún ha tetszik neki egy lány :D

ez fiútól függ :D van olyan, aki bunkó és lekezelõen de van olyan aki zavarodott össze vissza beszél mindent :D azt lehet látni egy fiún ha tetszik neki egy lány :D
A kérdező hozzászólása: értem:)

Miről lehet felismerni, ha egy 14 éves lány már szeretne fiút magának? Hogy viselkedik, ha meglát mondjuk a buszon vagy utcán egy fiút? Van valami jel?

Legjobb válasz: Hülyét csinál magából... Azt hiszi, õ már nagy lány, (pedig dehogy...) és megpróbál úgy is viselkedni mintha... (pedig dehogy!... ) Na szóval, ha látsz egy KISLÁNYT aki nagy lánynak akar látszani, akkor neki tetszeni akar valakinek. De ha megrontod, én is megrontalak téged egy lapátnyéllel...

Hülyét csinál magából... Azt hiszi, õ már nagy lány, (pedig dehogy...) és megpróbál úgy is viselkedni mintha... (pedig dehogy!... ) Na szóval, ha látsz egy KISLÁNYT aki nagy lánynak akar látszani, akkor neki tetszeni akar valakinek. De ha megrontod, én is megrontalak téged egy lapátnyéllel...
Miért te hány éves vagy? Ha ez valami pedofil kérdés.....akkor remélem egy jó nagy fa*kú néger megerõszakol.
vagy csak egy inkompetens anyuka...
Van majd megbolondul hogy összejöjjön valakivel..pl.:néz téged.. és már a szarral is összejönne csak hogy legyen barátja..a viccet félre téve, bámul és nem mer oda menni mert fél, a fiú menjen oda azt várja..és magányos
Nézd meg hogy megvan-e még a szüzhártyája!
Rá van írva a homlokukra, nem tudtad? Mégis honnan lehetne? Nem mindegyik szûz fiú esetlen, béna és bûnronda. Egy nagydumás, menõ srác is lehet szûz. Férjem 22 volt (én 21), amikor megismerkedtünk. Helyes, magas, kisportolt, remek humorérzékkel és olyan beszélõkével, hogy csak na! Eszembe nem jutott volna, hogy szûz, márpedig az volt. 28/N
Általában viselkedésbõl, bénázgatásokból, de talán abból is, hogy nagyon akar már valakit maga alá és csak a szex körül forog. De nem lehet általánosítani. Az én párom 18 volt, amikor megismerkedtünk. Barátnõi voltak már elõttem is, de meg nem mondtam volna, hogy szûz. Amikor elvette a szüzességem se jöttem rá, mert egy fergetegeset szeretkeztünk. Személyiségfüggõ szerintem, hogy mennyire látszik valakin. 14 hónapja vagyunk együtt, kiismertem annyira, hogy az érzelmes oldalát csak nekem mutatja ki, amúgy meg rendkívül határozott. 17L
Zavarban van ha jó csajok társaságában van. Nem néz a szemükbe, nem tud feloldódni. Esetleg még az is elõfordulhat hogy kerüli õket.
Megkérded tõle hogy mikor született. Ha augusztus 24 és szeptember 23 által határolt nyitott halmazban, akkor szûz. Persze lehet ezt kombinálni azzal hogy lenyúlod a személyiét, de a rákérdezés a legegyszerûbb.
Esetleg, béna, félénk, de helyes fiú vagyok. Minden lány tudja rólam, hogy szûz vagyok és mégsem vagyok az, de õk azt hiszik, mert hallottam, hogy fecsegtek rólam. Tuti szûz még és nem volt barátnõje és röhögcséltek. De bekaphatják, mert én már tudom, hogy dugtam és nem is félek a nõktõl, csak az olyanokat nem bírom, akik így kibeszélik a másikat.
"Egy szûz fiút hogy lehet felismerni?" Horoszkópban benne van. "Társaságba hogy viselkedik?" Nem jár társaságba :D "Általában mibõl lehet rájönni, vagy következtetni, hogy még szûz?"--100%-ra semmibõl, csak spekulálni lehet.
Szépen lassan bekaphatják azok, akik szerint a szûz fiúk zavarba jönnek nõk társaságában és balfékek... , , I, , Ezt nektek!
Engem bárki meglát, és meghallja a beszédemet, levágja rólam. Egyáltalán nem vagyok ronda, nem dadogok, nem remegek, nem izzadok, csak sugárzik rólam egyfajta esetlen sz*rházi senki lúzer hatás.
Nem lehet felismerni szerintem egyértelmüen.
Hm, szûz fiú vagyok, de ezek közül egyik sem jellemzõ rám :D Bele merek nézni a lányok szemébe stb szóval embere válogatja. 19f
Semmibõl, te szerencsétlen, mibõl lehetne?
Onnan, hogy ilyen kérdéseket tesz fel, mint ez. :D :D :D

Honnan tudhatom, hogy egy fiú zavarban van? Hogy viselkedik?

Legjobb válasz: Elpirul, hülyeségeket beszél, elfordul tõled, mocorog..

Elpirul, hülyeségeket beszél, elfordul tõled, mocorog..
keveset beszél, dadog, nem határozott ahogy nök szeretik mondani
Nem bír a szemeybe nézni amikor beszélgettek.. :D velem is elõfperdulr már párszor
Röhög. Elég idétlenül.
A kérdező hozzászólása: Az lehet, hogy ha elmegy mellettem és nem néz határozottan a szemembe és félig mosolyog, akkor zavarban van?

Ha egy fiú visszautasít egy lányt, utána hogy viselkedik vele ha tényleg nem érdekli, és hogy ha mégis?

Legjobb válasz: A fiúk nem utasítanak vissza egy lányt, ha az érdekli õket...

A fiúk nem utasítanak vissza egy lányt, ha az érdekli õket...
ja, a játszadozás a nõk szakterülete
Felejtsd el! Tényleg, ne keress jeleket, amik arra utalnak, hogy kellesz neki, mert nem! Hisz megmondta! Ha mégis akar majd valamit, megmondja majd nyíltan, úgyis tudja, hogy egybõl lenne esélye, így nem trükközgetne!
Kérdezõ, lány vagy fiú vagy? Mert az nem mindegy szerintem egy ilyen kérdésnél. :)
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány. Egy éve utasított vissza, majd nem is beszélt velem semmit sõt került. Most meg próbál beszélgetni, kedves lenni.
Lehet csak barátkozni akar, de eddig került, mert nem akarta egyikõtöket sem kényelmetlen helyzetbe hozni...

Szerintetek van értelme lányként a saját viselkedésembõl kiindulva következtetni arra, hogy egy fiú, ha ugyanígy viselkedik, akkor ugyanazt is érzi eközben, mint én?

Vagy van alapvetõ különbség a férfi és a nõi viselkedésmódok között?

Legjobb válasz: Óriási különbségek vannak.

Óriási különbségek vannak.
Nem Van
vannak különbségek, inkább ne következtess hogy most akkor õ mit is gondolhat/érezhet úgyse jön be, felesleges
ha a srác nem lép, és a csaj sem lép, attól még tetszhetnek egymásnak. ez meg pont, hogy alapvetõen megegyzik. de ne keress túl nagy igazságokat. vannak, de azoknak semmi komoly jelentõsége
Ez csak akkor mûködhet - talán - ha már jól ismeritek egymást. Addig kár így következtetni, mert nem fog bejönni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!