Találatok a következő kifejezésre: Hogy vezessek egy (45 db)

Azt meglehet csinálni HTML-es oldalnál hogy bejelentkezéskor egy másik oldalra vezessen és amikor bejelentkezel vissza vezessen az oldalammra?

Olyat akarok csinálni hogy egy bizonyos oldalról lehessen rá belépni. És utánna vissza vezessen az oldalamra. Vagy az is jó lenne ha valahogy megtudnám csinálni azt hogy csak annak az oldalnak az azonosítójával és jelszavával lehessen belépni az oldalamra. Aki tud küldene HTML kódot köszi.

Legjobb válasz: Ha komolyan gondolod, akkor szerintem valami szerver oldali programmal (pl. PHP) kellene megcsinálni. Nem hiszem, hogy a HTML tudna ilyet.

Ha komolyan gondolod, akkor szerintem valami szerver oldali programmal (pl. PHP) kellene megcsinálni. Nem hiszem, hogy a HTML tudna ilyet.
nem

Elmultunk egy evesek. Hogyan vezessem be a tejet nala? Melyiket vegyem es hany szazalekosat?

Legjobb válasz: Én a védõnõt kérdeztem anno, és õ mondta, hogy 2,8-as sima bolti tejet vegyek, de ne a tartósat, hanem ami csak pár napig áll el. Forraljam, majd hûtsem le, és úgy mehet, és ne higítsam. Én elõször csak egy 1 dl-t adtam, de olyan lendülettel itta, hogy láttam, nagyon ízlik neki, és semmi problémát nem okozott, így másnap már 2,5 dl-t kapott reggel, és azóta is azt issza ébredés után. Délután is kap egy kicsit alvás elõtt kakaóval, este alvás elõtt még Junior tejitalt iszik. A tejet minden reggel forralom, az egyik felét odaadom, a másikat délutánig hûtõbe teszem. Kedves elsõ, azok a "hülyék", akik higítját a tejet, lehet hogy azért teszik, mert egy "hülye" védõnõ javasolta nekik ezt a "hülyeséget". Cizellálhatnád egy kicsit a stílusodat!!!!

Én a védõnõt kérdeztem anno, és õ mondta, hogy 2, 8-as sima bolti tejet vegyek, de ne a tartósat, hanem ami csak pár napig áll el. Forraljam, majd hûtsem le, és úgy mehet, és ne higítsam. Én elõször csak egy 1 dl-t adtam, de olyan lendülettel itta, hogy láttam, nagyon ízlik neki, és semmi problémát nem okozott, így másnap már 2, 5 dl-t kapott reggel, és azóta is azt issza ébredés után. Délután is kap egy kicsit alvás elõtt kakaóval, este alvás elõtt még Junior tejitalt iszik. A tejet minden reggel forralom, az egyik felét odaadom, a másikat délutánig hûtõbe teszem. Kedves elsõ, azok a "hülyék", akik higítját a tejet, lehet hogy azért teszik, mert egy "hülye" védõnõ javasolta nekik ezt a "hülyeséget". Cizellálhatnád egy kicsit a stílusodat!!!!
Fél decirõl emeld óvatosan az adagot, fontos, hogy jó minõségû és ne tartós legyen, és azokra a hülyékre ne hallgass, aki azt mondja, hogy higitsd!!!
Szia, bocs, hogy kérdezek és nem válaszolok, de mi is egy évesek vagyunk és én sem tudom.Akár igazi házi tehén tejet is ihat, vagy az még túl zsíros neki?A másik, hogy dobozosat szoktunk venni több kartonnal, azt is ihat, vagy abban sok a tartósítószer?Elõre is köszi!
Sima bolti 1, 5%os, forralva. Reggel 1 dl, ha nincs gond, másnap is 1 dl, ha akkor sincs gond, lehet reggel 2 dl, ha nincs gond, mehet este is a 2 dl. Higítani felesleges (fele víz), mert attól a szerkezete nem változik, ugyanúgy le kell bontani a laktózt.
Bocs, hogy belekotyogok, de én úgy tudom, hogy nem szabad neki csökkentett, alacsony zsírtartalmút adni. Valahol olvastam, nézzél már még utána valahol, mert én nem találom, hogy hol olvastam!
A 2, 8-as kell, a zsirosabb.NEm a tartós, hanem a sima. Én kostoltattam elötte pár nappal, majd utána kapott egy egész adagot/2, 5 decit kakaóval/
Én is úgy tudom, hogy semmiképp ne tartósat és a 1, 5-et, hanem a 2, 8-ast vagy a 3, 6-ost. De én házi tejet fogok neki adni, forralva. Nagyon sok ismerõsöm erre esküszik és szerintem is ez a legegészségesebb. Mi 11 hósak vagyunk és kb. 15 hósan szeretném nála bevezetni.
Bocs, de mi is mostanában kezdenénk. Még várok szeptemberig vagy októberig, mert a melegben most olyan könnyen romlik a tej. Sokszor nem áll el addig ami rá van írva. Én csak azt nem értem miért kell forralni a bolti zacskósat, és mennyi idõs koráig kell forralni?

Hogy vezessek ra egy lányt hogy tetszik nekem?

Van egy lany aki tetszik. Õ a gimim meletti általános iskola. -ba jár. Mostanában kezdtünk beszélni fb-n, és eleg sokat... Nagyon tetszik nekem de nem tudom hogyan mondjam neki vagy hogy mit csinálják hogy rájöjjön hogy mit érzek . Mi a lehetséges megoldas?

Legjobb válasz: csinálj egy táblát amire felirod: tetszik neked, majd ültesd be õt magad mellé egy kocsiba és vezesd rá a kocsit a táblára,ennyi

csinálj egy táblát amire felirod: tetszik neked, majd ültesd be õt magad mellé egy kocsiba és vezesd rá a kocsit a táblára, ennyi
hívd el fagyizni! pl. és közben beszélgess vele
Vegyél neki egy pedomacit és pórázzal húzd el elõtte ;)
mond el neki :D
A kérdező hozzászólása: Elmondanám neki de vmiért félek attól hogy vissza utasít mert csak 5napja kezdtünk el beszelni


Miért csinálja ezt a lányom? Hogy vezessem rá hogy egyedül menjen ha már tud, csak nem akar?

A héten lesz egy éves,már 8hónaposan felállt és két hét múlva lépegetett a bútorokba kapaszkodva. Most az egyik kezét fogjuk és megy mint a gyorsvonat. Egyedül is tudna,de nem akar. Tegnap a body cimkéjét fogtam hátul,éppen csak összecsíptem az ujjammal és úgy ment egész nap. Végüéis teljesen egyedül közlekedett.Semmi megingás,semmi botladozás. Viszont ha nem vagyok ott,vagy vele szemben állok és hívom, nem akar jönni,menni,vagy elindul és rámvet?dik a 3.lépés után,mert úgy begyorsul.

Legjobb válasz: Családi történet, hogy a férjem és a tesója (ikrek) úgy közlekedtek eleinte, hogy madzagon húzható játékba "kapaszkodtak", az adott nekik biztonságot. Próbálj valami járássegítõt pl. tologatható babataxit, babakocsit, de amilyen ügyes a lányod lehet, hogy egy húzogatható játék is elég neki. Pár nap és belejön!

Családi történet, hogy a férjem és a tesója (ikrek) úgy közlekedtek eleinte, hogy madzagon húzható játékba "kapaszkodtak", az adott nekik biztonságot. Próbálj valami járássegítõt pl. tologatható babataxit, babakocsit, de amilyen ügyes a lányod lehet, hogy egy húzogatható játék is elég neki. Pár nap és belejön!
A kérdező hozzászólása: Van egy járássegítõje, de nem szereti "járássegítésre" használni, térden közlekedve tolja és brümmög neki, meg a játékokat birizgálja rajta. ha menni akar, odajön hozzám, megfogja az ujam és már indul is. Akkor szoktam cselesen megfogni a body cimkét és elengedni az ujját. Ha észreveszi hogy nem fogom rendesen, megáll és leül. Ha kergeti a macskát, vagy labda után megy akkor nem túnik fel neki hogy nem fogom :o) Gyakorlom majd vele a cimkefogós menést. Lehet hogy elesett és ezért bizonytalan és ezért nem akar egydül menni? Na majd elválik, mondjuk ha rám hasonlít akkor jó menõkéje lesz :o)
Nem kell erõltetni, el fog indulni, ne aggódj.A nagyobbik fiam miután felállt és elindult kapaszkodva, hónapokig nem volt hajlandó egyedül járni, ha nem volt mibe kapaszkodni, akkor csak állt, mint a cövek.:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még, és cimkefogóst játszunk addíg is. Köszi a válaszokat!! :o)
szia én fiam 14hós volt mikor egyedül elkezdett járni.pedig már 10hónapos korától úgy nézett ki, hogy mindjárt "szalad".de én hibáztam ugyanis kézenfogva vezetgettem.szerintem ez a cimke fogás se jobb.engedd, majd elindul.
Az én kislányom ugyanígy volt, ahogy te leírtad, ha fogtuk a kezét rohant, viszont egyedül nem mert indulni, aztán elkerítettem neki egy 1mx1m es részt puffal, kanapéval, és mindenhová tettem játékot.Így kezdte el egyedül a lépegetést, és egyre merészebb lett.Egy pár nap alatt elindult egyedül. 2 hete megy, de már nincs akadály.Most 13 hónapos.
Odaállsz elé, lábujjhegyre emelkedsz és megcsókolod. 38 évesen nem lehet olyan hülye, hogy nem ért ebbõl. ;)
engedd be a barlangba
Ismerkedtek? Együtt fogtok kapálni? ;)
Hivd el moziba vagy ilyesmi, mond neki hogy szeretnéd megnézni xy filmet de nincs kivel, biztos elkisér. Hajrá, sok sikert.
szerintem adódik olyan helyzet amikor egymás mellett ültök, õ elnéz tõled balra vagy jobbra akkor fújd meg egy kicsit a nyakát :) arra tuti visszakapja a fejét és ha érti a célzást... Vagy pasiktól tanultam: Nézz a szemébe mélyen mikor egymás mellett ültök, majd a kettõtök közötti távolságot tedd meg (a fejeddel)... ha benne van akkor õ is megteszi ugyan ezt a távolságot, ha nem akkor még tudod menteni a menthetõt: ááá, csak egy szempilládat akartam leszedni... érted ugye...

Egy lánytól nagyon gáz megkérdezni, hogy eltudna e képzelni közös jövõt velem? ha igen akkor hogy vezessem rá a témára és hogyan derítsem ki?

Legjobb válasz: Kezdj el a jövõrõl beszélni, gyerek,család etc. aztán szimplán kérdezd meg tõle. Ne legyél beszari.

Kezdj el a jövõrõl beszélni, gyerek, család etc. aztán szimplán kérdezd meg tõle. Ne legyél beszari.
Kezdj el mesélni neki a jövõrõl való terveidrõl, hogy mikor akarsz házasodni, gyerek, ház stb... ha lenne jelölt :D Közben gondolom errõl õ is fog véleményt nyilvánítani és a végén kérdezd meg: És Neked szimpatikusak akkor az én én terveim? Te például eltudnál velem képzelni egy közös jövõt? :) Persze erre az akcióra összevetve szánj rá vagy 1-2 órát, azért ne ugorj fejest a dologba :D
Egy random lánnyal, vagy a barátnõddel? Nem mindegy. A barátnõddel szerintem alap, hogy elõbb-utóbb beszélgessetek errõl, de akivel nem jársz, azzal így explicit kibökni a kérdést kicsit furcsa. De ha neked nem az, akkor #1 tanácsát kövesd.
A kérdező hozzászólása: kb 4 hónapja ismerem õt, tudom hogy neki is szimpatikus vagyok, amit tervezek a jövõmmel kapcsolatban, azt már kb elmeséltem neki, egy randi is készülõbe van, csak nehéz összehozni a munka miatt stb, de akkor ha így szimplán megkérdezem, hogy hogy eltudna e közös jövõt képzelni velem attól nem fog kiábrándulni belõlem, a barátaim szerint ilyen egy lánynak nem szabad mondani
A kérdező hozzászólása: a lány barátom, egyenlõre, nem barátnõm, 3 as te mit tanácsolsz akkor szerinted hogy lehetne ezt megkérdezni, vagy hogyan tudnám rávezetni a kérdésre, hogy ne legyen ennyire furcsa?

Hogy vezessek rá egy pasit, hogy megcsókolhat?

Õ buszsofőr,nincs senkije,elég jóba vagyunk,sokszor mondja ,hogy tetszem neki,de mégse lép.Mit tegyek??

Legjobb válasz: mondd meg neki, hogy tetszik neked, manapság ez már teljesen elfogadott és átlagos

mondd meg neki, hogy tetszik neked, manapság ez már teljesen elfogadott és átlagos
Lehetsz az ellenõr. Lyukaszthatsz xD
Mitõl félsz? Õ is tetszik, te is tetszel neki, akkor mi az Isten nyilától félsz? Sose értettem az ilyesfajta töketlenkedést...
Mert csak egy buszvezetõ és lehet úgy gondolja, hogy nem foglalkoznál ilyen férfival.
nézz mélyen a szemébe! ha ebbõl nem veszi le mit akarsz, akkor neked kell megtenned
De ez elõírás akkor is, hogy neki kell lépnie? Miért nem bírod a kezedbe venni az irányítást, ha annyira kell? Csókold meg te.
A kérdező hozzászólása: Szoktam hozzá közel hajolni, de nyilván vezetés közbe nem fog megcsókolni, mert nem tud figyelni. Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Nincs beépített wc mert helyi járat
És munkaidõ után nem lehet találkozni vele? Kezdem azt hinni, hogy ez egy kamu kérdés, ennyire sügér nem lehetsz...
A kérdező hozzászólása: De lehetne csak éjfélkor végez mindig
Ha tényleg kell, akkor megvárod!
A kérdező hozzászólása: És csak így simán mondjam meg neki, h megvárhatlak?? Nem tûnik nyomulósnak?? Csak nem tudok mivel hazamenni
Kifogást mindig lehet találni. Ha akarnád, akkor megoldást találnál. Hagy a 'csába az egészet...
"Igen de vezetés közbe hogy??" beépített wc van-e?? mert gondolom kéne ha sosem szál ki a fülkébõl
simogasd meg a kezét
A kérdező hozzászólása: Igen de vezetés közbe hogy??
hát ezek a buszsofõrök.... azt tudtad hogy te is megcsókolhatod õt és nem csak õ téged?? F
A kérdező hozzászólása: Ok csak nem annyira tudunk kettesbe lenni sehol
Az én buszsofõr barátom sem csókolt meg egybõl! Ha van lehetõség, hogy kettesben legyél vele, akkor lépj te!
A kérdező hozzászólása: már volt buszsofõr barátom vele egyidõs volt és ezt õ is tudja
A kérdező hozzászólása: Akkor õ mért nem lép?? Csak utalgat rá.
A kérdező hozzászólása: ismer tudja h nem vagyok az
A kérdező hozzászólása: csak félek
Csak megkérdezed, mikor végez, ilyet nem kell, hogy megvárlatlak v ilyesmi, megtudod, mikor végez, azt' megvárod:)

Hogyan kérdezzek rá diszkréten egy lánynál, hogy le akar e feküdni velem? Hogyan vezessem elő?

az ilyen és a hasonlóan szellemes válaszok mint pl.: 'dugunk?' kvára nem érdekelnek bocsi.;)

Legjobb válasz: Életemben kétszer megpróbáltam. Persze nem ezekkel a szavakkal, de a lényege ugyebár ez volt. Mind a kétszer igen volt a válasz. Vagyis 100% Azt hiszem a lányok értékelik az õszinteséget. Az én dumám az volt, hogy "te is fiatal vagy, én is, mi lenne ha kihasználnánk..." Ennyi!

Életemben kétszer megpróbáltam. Persze nem ezekkel a szavakkal, de a lényege ugyebár ez volt. Mind a kétszer igen volt a válasz. Vagyis 100% Azt hiszem a lányok értékelik az õszinteséget. Az én dumám az volt, hogy "te is fiatal vagy, én is, mi lenne ha kihasználnánk..." Ennyi!
Ez mondjuk kapcsolat, személyiség függõ, te ismered õt, de szerintem erre nem kell rákérdezni. Egyszerûen megteremted az arra alkalmas helyzetet. Nagyon figyelj arra, hogy egészen addig semmi se utaljon rá, hogy te ilyenre gondolsz egyáltalán, mert neki az nagyon sértõ is lehet. És a megfelelõ pillanatban nagyon finoman közeledsz, ennyi. Ha kívánja, úgysem fog ellenállni, ha meg még nem akarja, akkor jelzi és ne erõltesd, majd megérik rá õ is.
ezt érzi az ember. nem kell konkrétan rákérdezni
kérdezni? Smárolsz vele, elkezded simogatni, csókolgatni, vetkõztetni, stb. Ha nem állít le, akkor szex lesz. Ha leállít, akkor lehet, hogy csak legközelebb - vagy sose. Én ilyet már csak sok év után kapcsolatban kérdeztem, de akkor egészen más hangsúllyal (kb. így: "ma dugunk már végre?") - persze ez a kapcsolat már nem él:)
"Szia! Lefeküdnél velem?" szerintem ez lazán megteszi.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI :D
ha pl felajánlod neki hogy megmaszirozod, és ha belemegy szép finoman maszírozod, könnyedén átalakulhatnak a dolgok;)
én határozottan megmondtam a barátonmak hogy kivánom és tegyen a magáévá, mert tudtam hogy nagyon akarja! mint állat annyira kiván, ezt mondta!de én is õt!!!

Hogyan vezessem rá a szüleim, hogy egy kutyát akarok ballagásomra? És melyik fajta legyen?

Van már 2 kutyánk + egy ideglenesen örökbefogadott. Az ideglenesen örökbefogadottnak már nemsokára lesz gazdája 1 hónap múlva elviszik. Szeretnék egy ölebet ballagásomra. Ezek közül a fajták közül valamelyiket: Yorki Papillon Orosz toy terrier (ez sajna most nagy valószínűséggel nem lesz mert Mo.-n nem találtam tenyésztőt). Ha mégis van akkor léci valaki másolja be a linket! Lényegében apum jól tudja, hogy mit szeretnék mert az egész hűtő tele van Yorkis és Papillonos képekkel. Van egy ismerőse akik tenyésztenek Yorkikat. Velük már apum beszélt mert voltak itt és halottam, hogy apum mondta nekik ha lesz kiskutya akkor szóljanak már. Õk meg mondták hogy nyár elejére várhatók kicsik. Szóval lényegében elég jól tudják hogy mit is szerintetek beszéljek velük róla?

Legjobb válasz: *Szóval lényegében elég jól tudják hogy mit is szeretnék.

A kérdező hozzászólása: *Szóval lényegében elég jól tudják hogy mit is szeretnék.
Igen, mindenképpen beszélj velük, a yorkis ismerõsötök pont kapóra is jön. Szerintem már így is tudják mit akarsz, de ülj le velük, kérdezd meg, hogy mit szólnának hozzá, stb.
Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el a helyes technikát: "Apu, anyu, yorkit vagy papillont szeretnék a ballagásomra!"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szerintem igen, ülj le velük megbeszélni, de jó, h van egy ismerõs tenyésztõ! :) Nem szándékozol menni máshová továbbtanulni? Mert akkor viszont nem túl jó ötlet ballagásra kutya, ha pár hónap múlva itthagynád! :/
A kérdező hozzászólása: Persze megyek továbbtanulni de nem leszek kolis. Nem messze van a suli szóval bejárós leszek. Meg amúgy is a kutya nem lenne egyedül még én isibe volnék valaki mindig volna itthon a kutyával. Anyum pl. egész délelõtt itthon van.
A kérdező hozzászólása: És köszönöm!
Pfú, ha van két meglévõ kutya, lehet egy harmadik kis szobacirkáló csak nyûg lesz. De nem ismerem a családodat, lehet elbírtok ezzel az újjal is. De biztos, hogy egyik eb sem fog hiányt szenvedni semmiben, mármint etetésben, sétáltatásban? Ha nem, akkor nyíltan tárgyald meg velük a dolgot. Ha nemet mondanának mégis, akkor se keseredj el, mert van két kutyád.
A kérdező hozzászólása: A választ köszönöm! Biztosan elbírnánk vele. Az ideglenesen befogadott kutya is egy erõs közepes testû eb.

Hogyan mondjam meg egy fiúnak ha szeretem hogyan vezessem rá a témára?

Van egy fiú aki tetszik és nem tudom hogy mondjam meg neki a válaszokat előre köszönöm ! 13/l

Legjobb válasz: Mintha a barátnõm irta ezt volna :))))õis igy volt vellem azthitte ha rátér erre a témára akkor kifogom nevetni de nem igy volt nekem nagyon tetszet amikor azt mondta,hogy szeret és szerintem más fiu is igy lenne vele.

Mintha a barátnõm irta ezt volna :) )))õis igy volt vellem azthitte ha rátér erre a témára akkor kifogom nevetni de nem igy volt nekem nagyon tetszet amikor azt mondta, hogy szeret és szerintem más fiu is igy lenne vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!