Találatok a következő kifejezésre: Hogy veszik a (3248 db)

Ti hogy veszitek a levegőt futás közben?

Sziasztok nagyon szeretek atlétikázni van is érmem de a futásban nem vagyok tökéletes.Vagyis szerintme nem jól vezsem a levegőt mert mindig beszúródik utána meg már csak szenvedek!Igy veszem a levegőt: orron be szájon ki 2 fhu fhu és ezt de mindig beszúródik javasolnátok valami jobb módszert?

Legjobb válasz: két lépés ki két lépés be ha intenzíven futsz. gyorsan lélegezz sok levegõt be. Befelé jobban erõlködj. Ne orrodon vedd. Vedd szádon is. Nyelved felsõ fogak hegyét érje. minden 10. légzés után mehet egy duplán. Nagy mintha ásítanál, full tüdõre. annyival fuss hogy ezt a légzést még éppen bírd tartani egy darabig. Ez egy profi futós légzés. Egy darabig el tart míg megszokod. De ha így veszed a levegõt nem leszel hátrányban.

két lépés ki két lépés be ha intenzíven futsz. gyorsan lélegezz sok levegõt be. Befelé jobban erõlködj. Ne orrodon vedd. Vedd szádon is. Nyelved felsõ fogak hegyét érje. minden 10. légzés után mehet egy duplán. Nagy mintha ásítanál, full tüdõre. annyival fuss hogy ezt a légzést még éppen bírd tartani egy darabig. Ez egy profi futós légzés. Egy darabig el tart míg megszokod. De ha így veszed a levegõt nem leszel hátrányban.
egy idõ után nem fog beszúródni. Nem sok köze a légzéshez. Ha gyorsan és sûrûn futsz elmúlik. Illetve ne egybõl 18-as tempóban fuss. Kicsit melegíts be. Ennyi.
A telefonokat mindig egyben, készpénzben veszem, az elõfizetésem havi 1520 ft.
Attól függ ha pl 5000 el telefonálok akkor célszerû elõfizura venni mert vmivel olcsóbb de csak azért nem kötnék hogy 20 olcsobban meg vegyem a telót mert sokkal drágábban fogsz kijönni
mindig elõfizetésre, többnyire így jobban megéri, nekem MédiaMánia L van.
Én kártyafüggetlent veszek inkább, mert a frissitések hamarabb érkeznek, mint a szolgáltatós telefonokra és ha el kell adnom, akkor könnyebb hisz független.Természetesen kp-ra veszem!

Csókolózás közben hogyan veszitek a levegõt?

Vesztek közben levegõt vagy csak akkor ha megálltok szünetre és utána folytatjátok?

Legjobb válasz: Orr. Mi ezen olyan bonyolult?

Orr. Mi ezen olyan bonyolult?
Ugyanúgy, ahogy nyalás közben: az orromon keresztül. (Ha az orrom éppen be van dugva valahová, akkor a számon keresztül) Ha csókolózás közben kizárólag a szádon veszed a levegõt, a szünetekben, akkor nem tudtok belefeledkezni egy hosszú, szenvedélyes csókba. Pláne, hogy olyankor felgyorsul a pulzusod mellett a légzésed is, tehát gyakran kellene szünetet tartanotok, ami megtörné a varázst.
Mint egy vaddisznó
Az orromon. Ha meg vagyok fázva, akkor pedig nem csókolódzom, mert nem szeretnék ilyen ajándékot adni a páromnak. Ha pedig nem tudnék az orromon lélegezni, orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már, csak nagyon rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, pedig szeretek csókolózni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat. :)
Az orromon keresztül. Ha meg meg vagyok fázva, akkor kicsit kapkodom a levegõt :) Te még nem próbáltad, Kérdezõ?
orr ?!?
Te is valami olyan okos lehetsz, akinek megy a fülébe, hogy belégzés-kilégzés... Ekkora hülyeséget kérdezni... Rohadt pihent agyú emberek vannak.
A seggemen.
én spec nemszoktam levegöt venni addig
Nem én kopoltyúval lélegzek.
Nyilván veszek levegõt közben, különben megfulladok. :D
A kérdező hozzászólása: Arra lettem volna kíváncsi, hogy vesztek-e közben. Rosszul írtam ki a kérdést, de van leírás.
Úszó vagyok, ennek köszönhetõen nagy a tüdõkapacitásom. Nem probléma egy csókcsata erejéig (sem) a levegõ nélkülözése. :)


A kérdező hozzászólása: Na akkor emberek lássátok, íme amirõl beszéltem fõleg 14 éves kishölgy, amit 60as írt ennyi, ez a színvonal... te is csak irigykedsz? Mert bizony be szokott jönni nagyon sokaknak, az összes pszichológus aki ilyen csajozási tanácsokat szokott adogatni meg tréningeket tart javasolja ezt a helyzetet ennek a helyzetnek a használatát, úgyhogy inkább nekik hiszek akik szakemberek és ezzel foglalkoznak, továbbá honnan veszed hogy vadállatként támadok le bárkit is, olvasd már vissza amit írtam legalább akkor ha ilyen alpári nem emberi módon alázol valakit... írtam hogy kulturáltan megyek oda, sokan másoknak bejön láttam én is ilyet élõben ami nem megrendezett volt, mikor ismeretlen lány is szimpátiát érzett a próbálkozó illetõ iránt és összejött a dolog, legalább egy elérhetõséget sikerült elkérni ennyi kölcsönös tisztelet volt a lányban... Az a gusztustalan személyeskedés amit itt levágtál 60as pedig hát téged minõsít, nem fogok visszatámadni a stílusodban, belefáradtam, szállj inkább magadban mert szerintem súlyos problémáid állhatnak a hátterében annak, ha ilyen állati módra kikelsz magadból és gyalázkodsz azon ha valaki kicsit bátrabban is mer ismerkedni ami egyébként be szokott jönni sokszor, nekem eddig nem jött be de nem az ismerkedési módszerrel lehet a gond ha másoknál ez bejön maximum nem vagyok megnyerõ megjelenésû, vonzó nem tudom, de mindenképp sürgõsen nézz körül a saját házad táján mert ez az iszonyatos gyûlölet ami kisüvöltött belõled tényleg nagy problémákat jelez... hajrá
Értékelni?? Leszólítasz valami ócska dumával és már ugorjak is a nyakadba? :'D Amúgy sokkal aranyosabbak a bátortalanabb srácok, akik nem szólítják le a világ összes nõnemû egyedét.
#42 köszi és igazad van :)
Hülyét* csinálnod magadból. 18/l. És igen az elöbb elírtam, telefonról vagyok bocsánat.de legalább lesz megint mibe belekötnöd :D
Beszólsz az egyik válaszolónak és lenézed õt, mert csak 14 éves, de közbe meg ahogy elnézem még az õ inteligenciaszintjét sem ütöd meg. Te pont egy jó példa vagy arra, hogy rohadtul nem számít , hogy ki hányadik évét tapossa, ez is meg az is lehet síkhülye. Ezesetben ez a valaki te vagy.Azért bátorkodom neked ilyen szép gondolatokat írni, mert látom te ezt tényleg kiérdemelted. Persze én se vagyok egy vénember, szóval most nekem is jöhetnek a beszólások, hátha sikerül még jobban jülyét
, ,  A legtöbb lány nem értékeli, ha eg vadidegen hapsi odamegy hozzá ismerkedni. Ami pedig a puhapôcsûséget illeti, az nálad abban nyilvánul meg, hogy itt, egy névtelen fórumon siránkozol, és próbálsz valami kevés önbizalmat összekaparni azzal, hogy azokat alázod (vagy próbálod alázni), akik nem értenek egyt veled és nem kezdik el mondogatni, hogy 'jajjj, szegény :'((( gonoszok a lányok'..." furcsa módon ezt a pár sorocskát átugrottad, vagy azért nem válaszoltál, mert nem tudtál?
A kérdező hozzászólása: fejtsd ki akkor mik a "fontos dolgok" hátha most sikerül...
De, én úgy gondolom tökéletesen felfogtam, ellenben veled, aki úgy akar kitérni a válaszadás alól, hogy a leglényegtelenebb részletekbe (válasz idõpontja...) köt bele, és figyelmen kívül hagyja a fontosabb dolgokat.
A kérdező hozzászólása: látom neked viszont nem sikerült :)
Látom ebbõl is felfogtad a lényeget.
A kérdező hozzászólása: "Mindenesetre nekem errõl is meg van a magam véleménye, akárcsak a legtöbb dologról." gratulálok hozzá... erre most pezsgõt bontsunk?
Egészségügyi okokból fenn voltam (beteg vagyok), ha ez probléma, amúgy utána húztam aludni, most keltem. Ez a férfiasság téma pedig röhejes. Jobbal nem is tudsz tàmadni? A másik, a szánalmasság. Arról is el lehetne vitatkozni, hogy ki a szánalmasabb: te, vagy Freak On A Leash. Mindenesetre nekem errõl is meg van a magam véleménye, akárcsak a legtöbb dologról.
A kérdező hozzászólása: Freak On A Leash, a BME szégyene lehetsz ha annyi férfiasság nem szorult beléd hogy ha már betoji vagy próbálkozni legalább elismerd ha vki bátor, továbbá értékelem h állítólagos BME-s pályafutásod alatt ennyi idõd van h az összes odajárót személyszerint megismerd és kijelentsd biztonsággal h ki lehet és ki nem BME-s. .. no comment magadat égeted fiam
A kérdező hozzászólása: 14L hajnali 4kor irogatsz gyk-ra ööö... nincs is több kérdésem
folyton azzal jössz, hogy besz ari vagyok. ezt mégis mire alapozod? :D a semmire. azért lennék az, mert nem másokat hibáztatok a saját kudarcomért? képzeld, az összes kapcsolatomért én tettem, én kezdeményeztem, én udvaroltam. csak szimplán irigy vagy, amiért nekem összejött, neked meg nem, és így soha az életben nem is fog, és senkit nem érdekel hogy mennyire vagy "bátor" nincs mit rajtad elismerni. nem is lehetsz egy matyóhímzés feltehetõleg, agyilag meg már kielemeztem, hogy mennyire brutálisan átlag szint alatt vagy. még egy 14 éves lány is százszorosan lepipál.
A kérdező hozzászólása: @Cháron ladikja: vedd már észre ki aláz kit... ki kezdett el gyalázkodni, alázkodni a legundorítóbb, legprimitívebb, alpáribb módon, olyan szövegekkel minthogy "verjem inkább otthon a farkam ehelyett hogy lányoknál próbálkozom" te vak vagy, vagy csak trollkodsz csak simán, vagy olyan sötét lelkületed van, ami a gyk-n nem ritka, hogy épp az tetszik aki elkezdi alázni, gyalázni a másikat mert volt mersze megtenni valamit, amiben semmi rossz nincs, illedelmesen, udvariasan elmondani egy lánynak hogy tetszik és szimpatikus és hogy kölcsönös e a szimpátia és ha igen nincs e kedve eljönni moziba mert szívesen meghívnám, enni inni valamit, stb... tényleg kövezettek meg, undorító amit te és a haverjaid itt mûveltek, szállj magadba amíg nem késõ mert hihetetlenül eldeformált ember lesz belõled kislány...
A kérdező hozzászólása: 42-es próbálj már meg te is érvekkel támadni miben nincs igazam indokold meg szívesen válaszolok és nem foglak egybõl lehülyézni, lealázni ahogy te és az itteni trollok teszik akármennyire is szeretnéd...
ott a pont!
Kérdezõ lusta vagyok végig olvasni de te gyalázatosan primitív bal*fas*z vagy. Számot tevõ oka lehet amiért elküld téged a lány. Elsõdleges ok hogy férje vagy barátja van. Másik ok ha nincs egyik sem hogy nem szereti ha a semmibõl letámadják és kérdésekkel bókokkal bombázza egy vad idegen. Próbálj meg errõl leszokni és ha tetszik is egy 11-es lány akkor ismerkedj meg vele normális ember módjára. Csak az útszéli prosti*k díjazzák ezt a viselkedést de azért meg fizetni kell.
Ti mind betegek vagytok!!! :( Küldöm nektek: http://www.youtube.com/watch?v=7z3TYXckO_o
Rendben. :) További szép napot!
A kérdező hozzászólása: am bocsi azért hogy lekicsinyítettem a sütiosztást a hajléktalanoknak, mert korodhoz képest tényleg szép hogy ilyet csinálsz, ami a többit illeti én részemrõl mint írtam nem kívánom folytatni a vitát
Én egy szóval nem álltam melléjük. Senki mellett nem állok, magamat képviselem. Mellesleg azok amiket elmondtál rám is igazok, és ha az embernek 300 forintja van, azt nem odaadja a hajléktalannak, mert azt lehet, hoy alkoholra költi, az alkoholt meg kb. úgy utálom mint a gyilkosságot, és én ennyit tudok tenni. Feladom. Gondolj amit akarsz, híreszteld el mekkora egy segggfej vagyok, ha esetleg máshol válaszolsz, ahol én is, nekem tök mindegy. Nekem van egy elméletem, neled is. Nem épp úgy ismerem az embereket, hogy meg lehet õket gyõzni bármirõl. Én azt mondom, legyen békesség, ez a vita már rég nem a kérdésrõl szól. Már csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a békejobbot. Ui.: Bocsánat, ha megsértettelek. Mindketten védtük foggal-körömmel, a saját elméletünket, ha bántót mondtam azt csak a vita hevében tettem, én valójában senkit sem akarok bántani. Bocsánat.
A kérdező hozzászólása: mindegy befejeztem, ennek nincs tovább értelme hogy szét trollkodja a topikot pár sötét alak...
A kérdező hozzászólása: Cháron ladikja: pedig kommentrõl kommentre bizonyítod h igenis baj van a lelki világoddal, "sütit adtál karácsonykor a hajléktalannak" húúú ez aztán... attól biztos nem fagy halálra vagy jól lakik, tudod én pénzt szoktam adni nekik ja és ha mínusz van beengedem a lépcsõházba õket ahol van fûtés, sokat segítek közösségi munkát is végzek, ha utcán, boltban, buszon, villamoson valaki segítségre szorul mert idõs pl ha tehetem ugrok és segítek, kedves és jó embernek ismertek ismernek azok akik közel állnak hozzám de azok is akik nem úgy nyitnak felém, hogy verjem a farkam csajozás helyett, meg sötét bunkó paraszt vagyok mert próbálok találni egy lányt magamnak bátrabb módszerekkel is... saját magad minõsíted azzal hogy melléjük állsz (álltál) am ha meg ilyen kedves embernek tartod magad akkor egybõl nem rontanál így neki valakinek elsõ kommentben h még nem is beszéltetek . 2. Ami az idézett kommenteket illeti, kérlek olvasd el hogy mikre írtam õket válaszul, nem ok nélkül támadtam csak úgy vissza meg volt az oka ezeknek, nem tudom Newton III törvényérõl hallottál e már, de tudod hatás-ellenhatás együtt jár...
Na jó, kezd kurvãra elegem lenni. Milyen jogot formálsz arra, hogy pocskondiázd a lelkemet? Te talán adtál forró sütit egy hajléktalannak karácsonykor? Te megvigasztalod az ellenséged is? Te hány embert beszéltél le az öngyilkosságról? Nem mondom azt, hogy hófehér a lelkem, de nem mondhatsz semmit a lelkemre, mert semmit, az égvilágon semmit nem tudsz rólam. De egy biztos. Nem tagadom azt, amit írtam, mert az az, amit gondolok. Ami azokat a kultúrált érveléseket illeti, mire gondolsz? , , szerintem nem sok pasi mer random lányokhoz tök váratlan szitukba odamenni h jaj de szimpi vagy stb és megpróbálni befûzni õket ezt már önmagában értékelhetnék ezek a kis ****" erre? , , Freak On A Leash beszari vagy??" ez aztán kultúrált. , , Freak On A Leash látszik h egyszerû vagy mint egy ajtószög, én nem írtam sehol h ne tisztelném a lányokat, sõt, nagyon is... csak tudod ez oda vissza is elvárható h legalább ha már veszem a bátorságot amit kevesen mernek és odamegyek nem bunkóznak hanem kedvesen ahogy egyébként én is közeledem hozzájuk küldenek el..." , , haha érdekes látni mennyi irigykedõ önzõ p*cs van itt..." khm.khm. , , Sweet Insanity: hát utóbbi válaszodban egy valami értékelhetõ, hogy az 1, 2, 3 számokat fel tudtad sorolni ennyi amúgy ezeket érveknek nem nevezném értékelhetetlenek, még maximum az lehetne érv h "elvárom hogy így vagy úgy válaszoljanak nekem" szerinted komolyan az intelligencia hiányának a jele ha elvárom, hogy ember módjára kezeljenek engem is mint ahogy én teszem velük? Hát érdekes gondolkodásod lehet..." , , Sweet Insanity, wow intelligens válasz részedrõl, bár eddig tagadhatatlan h a legintelligensebb, azzal menteni ki magad a valós vita alól hogy "szinteden aluli vitapartner" lennék. :D szánalmas... ennyit tudok mondani de szerintem akinek 8 általánosnál több van a kezében az is látja ezt  a lényeg, h igen azt fájlalom hogy egy esélyt sem adnak és sokszor igen bunkó módon küldenek el." , , Freak On A Leash, a BME szégyene lehetsz ha annyi férfiasság nem szorult beléd hogy ha már betoji vagy próbálkozni legalább elismerd ha vki bátor, továbbá értékelem h állítólagos BME-s pályafutásod alatt ennyi idõd van h az összes odajárót személyszerint megismerd és kijelentsd biztonsággal h ki lehet és ki nem BME-s. .. no comment magadat égeted fiam" ezek közül melyik a kultúrált érvelés? Tudod van olyan, hogy más szemében a szálkát, saját szemében a gerendát se. Hánynom kell tõled. Sajnálom, de ez az igazság. Három dologra vagyok büszke magamban, arra, hogy tudom a rossz tulajdonságaimat, arra, hogy nagy az empátiám, és arra, hogy nem kertelek, kimondom amit gondolok.
A kérdező hozzászólása: 1. számold össze ezt a több mint 10et elõször, továbbá ez nem érv, hogy nincs igazam mert X darab troll ezt nyögi be ide érvek nélkül primitív személyeskedéssel fûszerezve... bár elnézem neked mert még csak 14 vagy és talán ezért van az hogy ilyen könnyen meg lehet gyõzni pár durva kommenttel, hisz ugye mindig annak van igaza aki hangosabban ordibál meg aki egybõl primitív módon személyeskedik... bár ha pl nem a korod miatt van akkor ott bajok lesznek mert a lelkeddel van gond ahogy írtam és késõbb te és a körülötted élõk isszák meg a levét ennek a deformitásnak... 2. mindig érvekkel védekezem, leírtam hogy miért nincs abban semmi rossz amit tettem de ha szerinted baj van vele akkor várom érveidet mert eddig nuku csak gyalázol, alázol egybõl elsõ kommented óta, amúgy meg nézd meg már hogy ki indított gyalázkodó és személyeskedõ kommentekkel erre a kérdésre nem én...
Egy biztos: nincs sötét lelkületem, én csak abban a stílusban írtam, amit tõled láttam az elõzõ kommenteknél. Csak hogy érezd már. Egyébként te ilyen érv-mániás vagy, pedig te semmilyen érvet nem tettél le az asztalra. Mellesleg van egy pár ember, aki eldeformárólott lesz, de nem én. Nem ismersz, és már bántasz. És simán lehetsz x éves és egyetemet végzett, az írásstílusodból nem ez jön le. TE nézz egy kicsit magadba, mert az nem éppen a te elméleted mellett áll az a tény, hogy több mint tízen nyugtázták, hogy hülyeséget beszélsz.
A kérdező hozzászólása: @Freak On A Leash te azért vagy mérhetetlenül [email protected] mert a saját belsõ feszkóidat amik a saját gyávaságodból, elnyomott gátlásaidból erednek megpróbálod levezetni azokon akik tökösek és tesznek valamit ügyük érdekében, ez egyfajta lelki betegség bár nem tanultam soha pszichológiát vagy ilyen humán tudományterületeket de ez tisztán látszik.... próbáld meg összeszedni magad majd utána tárgyalunk, az hogy egy 14 éves lány lepipál egy vitában maximum a te egyszerû agyadban pipál engem le, ez inkább rád nézve szegénységi bizonyítvány, ha neked az érvek nélküli egybõl gyalázkodás, alázás lepipálás akkor gratulálok büszke lehetsz magadra
A kérdező hozzászólása: @Ahol megállt az idõ: 1. egyszer az a baj hogy nem szólt, nem megy oda senkihez én is ilyen voltam és senkim nem is volt, lett mert egy fiútól azt várja el a lányok többsége h kezdeményezzen, te nem ilyen vagy, tiszteletben tartom, csak te is tartsd tiszteletben hogy én meg igyekszem alkalmazkodni a lányok többségének elvárásaihoz, miszerint nem õk hanem a fiú kezdeményez. 2 nem megyek oda az összes nõnemû egyedhez ahogy te fogalmaztál, párhoz csak ha a helyzet úgy hozza...
Nem azért, kérdezõ, de én most vagyok 8.-os (gimiben, de mindegy), és még nekem is kisüt, hogy mennyire irigy vagy és hogy mennyire (tettetetten? Valóban?) nehezen fogsz fel dolgokat. A legtöbb lány nem értékeli, ha eg vadidegen hapsi odamegy hozzá ismerkedni. Ami pedig a puhapôcsûséget illeti, az nálad abban nyilvánul meg, hogy itt, egy névtelen fórumon siránkozol, és próbálsz valami kevés önbizalmat összekaparni azzal, hogy azokat alázod (vagy próbálod alázni), akik nem értenek egyt veled és nem kezdik el mondogatni, hogy 'jajjj, szegény :'((( gonoszok a lányok'... Sweet Insanity-nek és Freak On A Leash-nek igaza van. (Tudom, most meg fogom kapni, hogy ilyen kislányok miért szólnak bele a felnõttek dolgába, részben meg is értem, de nem érdekel különösebben, így az ezzel kapcsolatos megjegyzéseket, kérlek, hanyagoljuk. Köszi) 14/L
ki a lótúrót érdekel, hogy tökös vagy-e mikor elküldenek a fenébe és a francnak sem kellesz? :D inkább te vagy irigy szerintem amiért nekem összejött már. kapj már a fejedhez öreg, te picsogsz meg dühöngsz egy ilyen oldalon hogy még egy nyamvadt esélyt sem kapsz, nem pedig én.. :D :D P.S.: nem hiszem, hogy a BME-n végeztél volna. én oda járok és még nem találkoztam ott ennyire faragatlan, félig analfabéta és intelligenciahiányos emberekkel ott.
egyszerû? :D ismered azt a kis szólást arról a bizonyos bagolyról meg verébrõl? a kérdésedben nem ezt írtad amit most, tehát ne mentegetõzz ember! konkrétan azzal jöttél, hogy az a bajod hogy elküldenek és nem az, hogy mily' módon teszik ezt. egyébként is úgy teszik ahogy akarják és azt küldenek el akit akarnak... te magad írtad hogy 10-bõl 11-es csajok. feltehetõleg te nem vagy 10-bõl 11-es csávó, tehát csak mazochizmus amit csinálsz
A kérdező hozzászólása: Freak On A Leash látszik h egyszerû vagy mint egy ajtószög, én nem írtam sehol h ne tisztelném a lányokat, sõt, nagyon is... csak tudod ez oda vissza is elvárható h legalább ha már veszem a bátorságot amit kevesen mernek és odamegyek nem bunkóznak hanem kedvesen ahogy egyébként én is közeledem hozzájuk küldenek el...
nem. képzeld én is képes vagyok megszólítani lányokat, udvarolni is képes vagyok, volt is már több komoly kapcsolatom.. viszont nálam alap hogy tisztelem a másikat és ha bármi kedves gesztust teszek akkor nem várok érte cserébe semmit és nem állok neki ilyen gyomorforgatóan férfiatlan és g ecifejû t ahó paraszt módon pattogni mint a bolha, hogy jajjj nem értékelték ezek a "kis ****"... ha nõ lennék, konkrétan sz arnék a pofádra.
A kérdező hozzászólása: Freak On A Leash beszari vagy??
A kérdező hozzászólása: szerintem nem sok pasi mer random lányokhoz tök váratlan szitukba odamenni h jaj de szimpi vagy stb és megpróbálni befûzni õket ezt már önmagában értékelhetnék ezek a kis ****
akkor jó
tényleg egy ócska prosti való neked.. mit képzelsz te? attól hogy odatolod valakihez a képed már kötelessége leállni veled a leányzónak? egyre gusztustalanabb a férfi generáció (tisztelet a kivételnek) lassan már én szégyellem magam helyettetek is. 20/F
A kérdező hozzászólása: heheheehehehehe marha vicces vagy 6os
Próbáld meg este a 8-as út mellett, tuti nem küld el a csaj.
A kérdező hozzászólása: Jo az "utca" most kepletes, plazakra stb ilyenekre kell gondolni
ilyen hidegben ne várd, hogy lefagyassza a kis pitsáját veled ott az utcán dumálva. próbáld fûtött helyeken.
Mivel a tételes jog szerint minden jogszerû, amit jogszabály explicite nem tilt, ja, jogosan.
Nem. :D
Ne csak 11esekhez menj oda mert azok már nagyon hozzá vannak szokva h mindenki csapja nekik a szelet és reflexbõl küldenek a fa**ba. A másik meg ki tudja h h nézel ki, milyen a megjelenésed stb, de nem hiszem h ezzel van a baj. (nem olvastam hozzászólásokat)
Az a vicc, hogy tényleg te vagy az egyszerû, sötét bunkó, kedves kérdezõ. :) Már azon látszik az alacsony színvonalad ahogy a mondatokat alkotod (illetve próbálod). Én is elküldenélek még akkor is, ha nem lenne barátom.
Egyszer az én barátnõmet próbálnád befûzni, én is értékelném ám...
A kérdező hozzászólása: Freak On A Leash Vicces h nem látod h magad járatod le beszolásaiddal mikor vita érvelés helyett gyalázkodsz es szemelyesledsz, én am meg már végeztem is a BME-n de ez nem lényeg, a lényeg h te 1 irigykedsz rám mert tokosebb vagyok e téren lehet h voltak van kapcsolatod de biztos legbelül elégedetlen vagy vele mert megelégedtél azzal amit a sors összehozott nem volt elég tököd magad kezedbe venni az irányítást sajnállak :((((
<szerintem akinek 8 általánosnál több van a kezében az is látja ezt> az ország egyik legnívósabb egyetemének szerény kis hallgatója vagyok, de sajnos azt látom, hogy tényleg olyan szinten alatta vagy annak a leányzónak, hogy nem tudom minek szól hozzád. :D na de off vége: miért kellene esélyt adniuk ha nem akarnak? nem jár az neked alanyi jogon, ez a kapcsolatosdi 2 emberrõl szól.. de nem hiszem hogy vagy annyira intelligens hogy felfogd ezt, ha még a saját korlátaidat sem ismered fel sem a lányokkal és sem a netes vitával kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: A10nõl 11 a lányokra vonatkozik, magyarul h nagyon szépek, tudod van ilyen h 10-es skála
valami képzavar van most vagy sziámiiker a 10 bõl egy vagy nem megy 2 óra fele már a matek
A kérdező hozzászólása: Sweet Insanity, wow intelligens válasz részedrõl, bár eddig tagadhatatlan h a legintelligensebb, azzal menteni ki magad a valós vita alól hogy "szinteden aluli vitapartner" lennék. :D szánalmas... ennyit tudok mondani de szerintem akinek 8 általánosnál több van a kezében az is látja ezt a lényeg, h igen azt fájlalom hogy egy esélyt sem adnak és sokszor igen bunkó módon küldenek el.
Mondtam, hogy nem célom érvelni. Szintemen aluli vitapartner vagy, és maga a vita tárgya sem olyan, ami mellett vagy épp ellen lehetne kardoskodva érvelni. Viszont egy kérdés: Számodra az az "ember módjára kezelés", hpgy nem küldenek el? :D Ne ködösíts, hogy a bunkó elküldéssel van bajod, mert a kérdésedben nem ezt kifogásoltad, hanem magát a tényt, hogy elküldenek. Az elsõ pár kommentedben még fokoztad is, aztán amikor már érezted, hogy gáz, akkor jöttél azzal, hogy az a bajod, hogy bunkón küldenek el. Ne hazudj tovább, ne mentegetõzz, hanem nyögd ki, hogy valójában mi a kínod, és miért járna neked azért bármi, mert önszántadból teszel ismeretleneknek "kedves" gesztusokat (?)!
A kérdező hozzászólása: Sweet Insanity: hát utóbbi válaszodban egy valami értékelhetõ, hogy az 1, 2, 3 számokat fel tudtad sorolni ennyi amúgy ezeket érveknek nem nevezném értékelhetetlenek, még maximum az lehetne érv h "elvárom hogy így vagy úgy válaszoljanak nekem" szerinted komolyan az intelligencia hiányának a jele ha elvárom, hogy ember módjára kezeljenek engem is mint ahogy én teszem velük? Hát érdekes gondolkodásod lehet...
1. Mégis milyen érveket kellene erre hozni? Megmondta kb. mindenki, hogy nem jogos. Egyáltalán nem tartoznak neked semmivel. 2. Arra is reagáltam, ahogy vitába szálltál mással, és te nevezted õt egyszerûnek, mikor már az írásodon és a gondolkodásodon látszik, hogy egy színvonaltalan bunkó lehetsz vszeg. 3. Bocs, a söpredéknél nem nagy dicsõség intelligensebbnek lenni, szóval ne aggódj, nem tartom azért magam nagyra, mert te szánalmas vagy. :D
már miért lenne bárki is irigy? :DDD mire? hogy elküldenek a nõk? kezdenek gyûlni a könnyeim a röhögéstõl. inkább verd ki a farkadat, töki! hátha akkor megnyugszol..
A kérdező hozzászólása: 16os érvekkel támadj már ha támadsz te mindenkinél intelligensebb
A kérdező hozzászólása: 17es te iq-betyár, honnan a fenébõl tudnám h valamelyik csajnak van e barátja vagy nincs... talán rájuk van írja. jajj Istenem
Van mit?
A kérdező hozzászólása: haha érdekes látni mennyi irigykedõ önzõ p*cs van itt...
Próbálkozz "Harapós Sárkány" nevû felhasználónál ;)

Fekvőtámaszozás közben hogyan veszitek a levegőt?

Legjobb válasz: Kinyomás közben belégzés, leereszkedés közben kilégzés.

Kinyomás közben belégzés, leereszkedés közben kilégzés.
Negativ szakaszba belégzés kinyomásnál pedig ki
én évek óta így nyomom és megy úgy kb 65-70 most : Kiinduló pozícióból amikor lemész belélegzel ahogy leértél és elkezded a kinyomást abban a pillanatban fújod ki a levegõt addig amíg felérsz.És így tovább

Kedves pasik, hogy veszitek a nők közeledését, mit gondoltok ilyenkor?

Legjobb válasz: Megijedek és sikítva elrohanok. De lehet, hogy elõtte be is pisilek. Ha viszont meg is érint, akkor ö[email protected] magam :S

Megijedek és sikítva elrohanok. De lehet, hogy elõtte be is pisilek. Ha viszont meg is érint, akkor ö[email protected] magam :S
Becsavarodok és feláll.
Örülnék neki, ennyi. 19/F
Most Kedves pasik!, vagy Kedvespasik? :D Ha egy lány közeledik a fiú felé, az annyira nem feltûnõ. Legalábbis, ha diszkréten közeledik csaj. Én személy szerint örülök neki, mert így adnak némi önbizalmat, és már nem is nagyon kel közeledniük!
gyakran túlreagállom és elijeszetem.
4es :DDD ez nagyon tetszett:D feldobtad az estém
Kifejezetten jól esik, életem nóje is közeledett már felém, de csak olyan szinten nem értek egyáltalán sem a nõzéshez, hogy még ezt sem voltam képes korrektül lereagálni, még így is elszaljtottam, olyan féreg lúzer vagyok. Nekem tetszik, ha leszólít, persz csak ha nekem is tetszik a lány, de hiába az egész, mert ott annyiban is marad, váalszolok, és utána nem tudom mit kéne modnani tovább neki. Igazán nem is töröm magam nagyon ilyesmivel, hogy menjen a képmutatás ezerrel irányába. Nem vagyok az a jellemben szimpatikus féle krapek. Nem vaygok egy haverkodóman.
"Nem hiányzik egy kolonc a nyakamba!" (EZT) Hátra arc és élem tovább a nyugalmas, elvárás nélküli nem túl bonyolított életem.
Nincs ellenemre! Kölcsönös szimpátia esetén benne vagyok a folytatásban. És nem alkalmira gondolok! F.

Hogyan vesznek a csarnokvízből mintát, baktériumtenyésztéshez?

Legjobb válasz: ha lehúzod az alsó szemhéjad van egy kis pötty az orrodhoz közelebbi felén - ha jobban megnézed az egy pici lyuk. azon keresztül leszúrnak egy tût. nyami!

ha lehúzod az alsó szemhéjad van egy kis pötty az orrodhoz közelebbi felén - ha jobban megnézed az egy pici lyuk. azon keresztül leszúrnak egy tût. nyami!

Hogy veszik a szövettant?

A sógorn?m n?gyógyászati szövettanra megy! Hogy zajlik? Ugyan olyan mint a citológia?

Hogy veszi a hangomat a Mirillis Action?

Elinditom a felvételt és leteszem a MirrilisAction ablakját utánna belépek a minecraftba és onnantól nem veszi a hangom. Miért? Valamikor egyébként igen de akkor is csak kevés ideig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!