Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem magam a (202 db)

Hogy vegyem rá a férjemet, hogy magával is foglalkozzon egy kicsit?

Tudom, itt az szokott lenni az általános probléma, hogy a férj elhanyagolja a családját, de nekem inkább az a gondom, hogy az én férjem saját magát hanyagolja el. Munka után első kérdése, hogy mit tehetne itthon, játszik a gyerekekkel, velem is annyit foglalkozik, amennyit lehet, rengetegszer lep meg, valami apró figyelmességgel és ha bárki segítséget kér tőle, szó nélkül megy és segít. Hálát adok Istennek, hogy ilyen remek ember a férjem, de féltem is, nehogy a nagy hajtás az egészségére menjen.

Legjobb válasz: Az enyém is ilyen :) én néha "kötelezem" rá, hogy kapcsolódjon ki. Edzõtermi bérletet kap ajándékba, és heti 3x így eljár tornázni, amikor csak magával foglalkozik, este is, amíg elteszek a konyhában ezt-azt, arra kérem, hogy játsszon a számítógépen, stb. Igyekszem figyelni rá, hogy jusson ideje kikapcsolódni. Volt, amikor megtöltöttem neki elõre a kádat, és ha már készen van, akkor beleül, kapott egy könyvet is, és ott olvasott. De olyan ritkán figyelne magára alapból, hogy ezeket már magam találtam ki, nehogy baja essen, és legalább heti 1-2x legyen alkalma mással is foglalkozni, mint a családdal, munkával. Nagyon kötelességtudó ember õ is és nagyon szeret minket :)

Az enyém is ilyen :) én néha "kötelezem" rá, hogy kapcsolódjon ki. Edzõtermi bérletet kap ajándékba, és heti 3x így eljár tornázni, amikor csak magával foglalkozik, este is, amíg elteszek a konyhában ezt-azt, arra kérem, hogy játsszon a számítógépen, stb. Igyekszem figyelni rá, hogy jusson ideje kikapcsolódni. Volt, amikor megtöltöttem neki elõre a kádat, és ha már készen van, akkor beleül, kapott egy könyvet is, és ott olvasott. De olyan ritkán figyelne magára alapból, hogy ezeket már magam találtam ki, nehogy baja essen, és legalább heti 1-2x legyen alkalma mással is foglalkozni, mint a családdal, munkával. Nagyon kötelességtudó ember õ is és nagyon szeret minket :)
Ha keményen dolgozik, akkor biztosíts az otthoni rekreációjához nyugodt körülményeket. A keményen dolgozó biztos munkahellyel és családdal rendelkezõ férfiak általában jól viselik a terhelést, akkor szokott gond lenni ha a munkahely biztonságossága és az otthoni nyugalom kerül veszélybe.
Elõször is viszonozd a kedvességét. Te is kérdezd meg te miben tudsz neki segíteni. Vegyél le te is terhet a váláról, pl. ha készül elvégezni egy feladatot akkor csináld meg helyette. Viszonozd az apró figyelmességeit is, te is szerezz neki örömöt, lepd meg azzal, amit tudod hogy szeret. Szervezz neki kikapcsolódós programot (kedvenc focicsapatára jegy, belépõ egy kiállításra, jegy egy koncertre stb). Szervezz közös hétvégéket amikor ketten vagytok, kirándulás, wellnes. Mindegy mit, csak pihenjen, akár veled, akár nélküled.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Mutasd ki különbözõ meglepetésekkel, hogy értékeled és becsülöd a hozzáállását.

Hogyan vegyem magamat rá a fogyókúrára?

Sziasztok. 15 éves fiú vagyok. Szeretnék fogyókúrázni, minden álmom, hogy lefogyjak egy ideális, "álom" súlyhoz. Akkor egy kis beszélgetés, ismerkedés... 15 éves fiú vagyok, Miskolc mellett lakok. Szeretem a zenét, mindennap hallgatok, az ad nekem erőt legtöbbször amikor rosszul vagyok. Érzékeny fiú vagyok. Régebben elkezdtem fogyózni, csak valami miatt feladtam, pedig leadtam 10 - 15 kilót... Azóta 1 - 2 év telt el. Most azt hiszem 80 lehetek, amit nagyon szégyellek még leírni is. Sok ember kiközösít, mert már vagyok, mint Õ. Sok ember elítél, mert ilyen vagyok. Szeretnék rajta változtatni. Hogyan vehetem magamat rá, hogy fogyókúrázzak? Valami komoly választ akarok. A zene biztos mellettem lesz. Anélkül el se tudnám kezdeni. Profi embert kérek, aki tényleg tud ilyen módszereket ajánlani, hogy hogyan vehetném rá magamat a fogyókúrázásra. Agorafóbiás vagyok emiatt, régebben Pszichológushoz jártam problémákkal, csúcspontot ezzel. Rosszul érzem magam, önbizalom hiányban szenvedek.Igaz, hogy túlsúlyos vagyok kicsit, de sokan azt mondják, köztük lányok is, hogy szép arcom van, és nem látszik annyira kövérnek. Ami én szerintem igaz is, de szeretnék álom alakot, hogy ne legyen olyan hasam, illetve szépen ápolt felsőtest. Komoly válaszokat kérek, lehetnek benne gyógyszerek is , igaz hogy természetellenes, de egyszerűen mindent beakarok vetni, hogy VÉGLEG, ÖRÖKKÉ eltűnjön ez a test, és többé ne jelenjen meg. 8.-os vagyok, két évet késtem. Szeretnék középsuliba úgy menni, hogy a tesi könnyebben menjen, és ne legyen magyarul megmondva balf***

Legjobb válasz: Esetleg motiváljon az, hogy ha lefogysz, akkor tudsz edzõterembe járni, és nézd meg a body buildereket, neked nem muszáj olyannak lenned, de legalább egy kicsi izmot csinálsz és már büszke vagy magadra és azt gondolod, hogy: "De jó, ezt is végig csináltam!"

Esetleg motiváljon az, hogy ha lefogysz, akkor tudsz edzõterembe járni, és nézd meg a body buildereket, neked nem muszáj olyannak lenned, de legalább egy kicsi izmot csinálsz és már büszke vagy magadra és azt gondolod, hogy: "De jó, ezt is végig csináltam!"
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. Az a gond, hogy a közelembe nincsen semmi edzõterem, egy faluban lakom, Bódvaszilason. Miskolcra meg gondolom a szüleim nem engednének el egyedül, persze a picifiát nem engedi el sosha, sehova. Meg a másik. Nem tudom magamat rávenni, nem tudom az Akaraterõmet felfedezni, pedig igen is AKAROM.

Hogy vegyek magamon erőt, ha elkap a sírás? (bővebben lennt) Távkapcsolatos párok, ti hogy bírjátok?

távkapcsolatban élünk és mindig amikor hétvégenként elmegy és hazajövök az üres szobámba elkap a sírás.

Legjobb válasz: Olyankor sírd ki magad, az jót tesz. Fiú vagy, vagy lány? Mondtad neki, hogy nehezen bírod a távkapcsolatot? Mit mondott rá?

Olyankor sírd ki magad, az jót tesz. Fiú vagy, vagy lány? Mondtad neki, hogy nehezen bírod a távkapcsolatot? Mit mondott rá?
Kösd le magad, sportolj, tanulj valamit szabad idõdben. Talán egy lánynak nehezebb egy ilyen helyzetben, mert érzelmesebbek. Én is éltem távkapcsolatban, szûk egy évig, nekem ez a 2, 5 év még mérhetetlenül soknak tûnik.
Gondolom abból gondolta, hogy a középsuliból bõ 2, 5 éve van! Én is távkapcsolatban élek, és hát nem a legkönnyebb! Mikor kikísérem az állomásra, hazajövök, és olyan üres minden...! De aztán kezdõdik a hét, suli, délután tanulok, most fogok végezni, tehát szalagavató táncra járok, érettségi tételek kidolgozása, találkozni barátokkal néha, minden este beszélünk telefonon!Azt írod nincs idõd ismerkedni, akkor csak lefoglalod magad vmivel, ha nincs idõd! Kösd le magad vmivel! Ha pedig már annyira hiányzik, h nem birod írsz neki egy susmust, vagy felhívod, és máris könnyebb ha hallod a hangját!
14:36-os nyilván nem abból gondolom hgy hiányzik a barátja hanem abból hogy a középiskolának 2, 5 év múlva lesz vége.
09:59-es hozzászóló! Mibõl gondoltad hogy 15 éves? azért mert hiányzik a barátja szegénynek és magányosnak érzi magát amikro nicns vele?... Kedves Kérdezõ! Gondolj arra hogy milyen jó lesz újra látnotok majd egymást, újra odabújni hozzá és hasonlók!:) Meg az idõ is nagyon gyorsan telik, , az a 2 és fél is úgy el fog szállni hogy észre se veszed.Ez most így elég sablonosnak hangzik, de tényleg így van. És ahogy már leírták elõttem, tényleg kösd le magad valamivel. Sportolj valamit, vagy ha ez nem áll olyan közel hozzád, akkor olvass, menj könyvtárba, hallgass zenét, esetleg ha muzikális típus vagy, vegyél egy gitárt és tanulj meg rajta játszani. Én is ezt tettem, a zene nagyon sokat tud segíteni. Csak ne ilyen szomorú lehangoló számokat hallgass, mert akkor tényleg nem tudod majd abbahagyni a sírást. Vidáman, kösd le magad, és majd meglátod hogy milyen gyorsan eltelik az az 5 nap, és megint láthatjátok egymást!:) Puszi 17/L
Még csak kb 15 éves vagy.Korai még ásó-kapa-nagyharang kapcsolatba beleélned magad, fõleg ha a fiú is hasonló korú mint Te
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. neki is nehéz , de mindig bátorítjuk egymást , hogy pár év és összeköltözünk:) csak így az elsõ 1-2 nap / óra nehéz ... furcsa felfogni, hogy nemrég ott volt és most nincs ... aztán kb a 2-3. napon meg már visszaszámolunk és örülünk, hogy nemsokára egymás karjaiban leszünk. csak tényleg az, hogy ilyenkor nagyon kitudok borulni, minden kijön belõlem a hiánya, a barátok hiánya, szülõk, szeretet stb...
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok...
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Hogyan vegyem rá a barátom, hogy végre felvigyen magához?

Van egy barátom, nagyon szeretem, de mindig a városban vagyunk és ott smárolunk meg minden. Van amikor a combom belsejét simogatja és látom rajta, hogy többet akar meg ha az ölében ülök, akkor érzem is. Élvezi ha a nyakát puszilgatom stb, meg van mikor nagyon benne van a dologban, meg olyan kérdéseket tesz fel nekem, amik utalnak rá, hogy akarja (akár még csak a pettinget) de akkor valamit lépni kéne ez ügyben. (a szobája felé) L/15

Legjobb válasz: Nem tudom miért kellett szinte mindenkit leszavazni:S Ha valakinek volt ennyi esze, írja már meg, hogy szerinte ugyan mit kéne csinálni. Komolyan mondom, az ilyen emberek miatt, akik ebben élik ki magukat, megint kár volt válaszolni... várom a lepontozást!! :D

Nem tudom miért kellett szinte mindenkit leszavazni:S Ha valakinek volt ennyi esze, írja már meg, hogy szerinte ugyan mit kéne csinálni. Komolyan mondom, az ilyen emberek miatt, akik ebben élik ki magukat, megint kár volt válaszolni... várom a lepontozást!! :D
a férfiak törvényeibõl idézve: "nem értjük a finom célzást! nem értjük az egyértelmû utalást! mond meg mit szeretnél! " én is fiú vok és ez nagyon így van velem is :D
Vidd fel te magadhoz, vagy kérdezd meg, amikor érzed, hogy "többet" szeretne, hogy nem mentek fel hozzájuk? Nem kell köntörfalazni, nem biztos, hogy levágná, hogy mire gondolsz:) A pasik a nyílt és egyenes beszédbõl értenek, illetve azt szeretik.
Te miért nem viszed fel magadhoz??:)
A kérdező hozzászólása: nem vihetem fel magamhoz, más városban lakom, és apum egy fiugyilkos.. :) )) :S

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy vizsgáltassa meg magát?

A férjemmel ey éve vagyunk házasok. Sosem védekeztünk, de eddig még nem jött össze baba. Igaz, hogy nem minden hónapban vagyunk olyan sokszor együtt, de azért sok alkalommal lett volna esély a babára.Én már nagyon szeretném, de ? annyit dolozik és idegeskedik, hogy emiatt vagyunk eyre kevesebbet együtt. Ha mondom neki, akkor azt mondja, hogy ráérünk még, majd jön az, ne görcsöljek rajta. Õ 32 én 27 vagyok. Szeretnék két gyereket, de nem 35 éves koromban. Tudom, ez most hülyén hanzik, mert hát mindegy mikor jön, örülni kell neki. Viszont az orvosom azt mondta, hogy velem anatómiailag sincs semmi probléma. Amikor meg a férjemnek mondom, hogy el kellene menni megvizsgáltatni magát, azt mondja, hogy biztos nem azért nem jön össze a gyerek, mert vele van baj, hanem azért mert görcsölök. Szerintetek mit csináljak? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez nekem nagyon fontos?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2,5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!

Szia! Elõször is tényleg nem érdemes görcsölni, mert annál késõbb jön össze a baby. Ha nem méregeted magad és nem vizsgálgatod magad minden reggel és este, hamarabb sikerülni fog, mint gondolnád! :) Anno nekem is ezt tanácsolták és be is jött. A férjed biztosan akar babát? Nem hiszem, hogy egy 32 éves férfinek lehetne valami baja, inkább csak nem biztos abban, amit szeretne. Vagy egyszerûen csak fél, hogy rá így nem marad majd ídõd. Az én párommal is volt ilyen, bár nekünk már van egy 2, 5 éves kisfiunk és tervezgetjük neki a tesót. Ha neked fontos ez a vizsgálat, akkor a legjobb, ha így, ahogy ide leírtad, mondod el neki is. Én ezt tanácsolom. Sok sikert!
Ne aggódj, össze fog jönni a baba, nem attól függ, hogy mennyit tudtok együtt lenni. Általában egy év sikertelenség után szoktak kivizsgálásra menni, de ha jól értem, nálatok még nem telt le az egy év "tervszerû" együttlét. Tényleg ne görcsölj, bõven belefér még a két gyerek az idõtökbe. A férjed valószínû azért nem akar orvoshoz menni, mert valahol fél attól, hogy kiderülne, vele van a "baj". Szerintem egy kicsit ne hozd szóba a dolgot, próbáld inkább úgy alakítani, hogy kevesebbet stresszeljen, nyugodt légkör várja otthon. Inkább azt magyarázd neki, mennyire ártalmas az egészségének a hajtás! Sok sikert és szorítok!
A párod munkája és vele járó stressz biztosan az õ "babagyártó" hangulatának sem kedvez.Talán esténként nyugalomra, csöndre vágyik, nem tudja elképzelni, hogy még egy ember legyen körülötte.Lehet, hogy az együttléteket is az õ lelkiállapota befolyásolja és nem valami szervi probléma miatt nem jött össze eddig.Én azt szeretném javasolni, hogy legyél vele türelmes, kényeztesd, és próbáld meg nem túl sûrûn emlegetni a teherbeesést, inkább szerelembõl, vágyból legyetek együtt, nehogy kényszert érezzen benne. Mi nõk taktikusak vagyunk, tudunk terelgetni, anélkül hogy a másik észrevenné. ;-)Talán ha így oldottabbá, meghittebbé válnak az együttléteitek a baba is hamarabb megfogan.

Hogyan vegyem magam rá a tanulásra?

Holnapra tanulni kellene fizikára, németre, meg irodalomra! De lusta vagyok tanulni! Ti hogyan veszitek magatokat rá a tanulásra?

Legjobb válasz: "Ti hogyan veszitek magatokat rá a tanulásra?" Nekem nem kell rávennem magamat. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarok az élettõl, a jövõmtõl, mit szeretnék csinálni. Tudom, hogy az odavezetõ út hosszú és az, hogy oda érjek felkell mennem a lépcsõn. /ha az a lépcsõfok az, hogy tanulni kell akkor tanulok/ Gondolj arra amit szeretnél úgy könnyebb. Vagy arra, hogy valaki /akit szeretsz/ büszke lesz rád

"Ti hogyan veszitek magatokat rá a tanulásra?" Nekem nem kell rávennem magamat. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarok az élettõl, a jövõmtõl, mit szeretnék csinálni. Tudom, hogy az odavezetõ út hosszú és az, hogy oda érjek felkell mennem a lépcsõn. /ha az a lépcsõfok az, hogy tanulni kell akkor tanulok/ Gondolj arra amit szeretnél úgy könnyebb. Vagy arra, hogy valaki /akit szeretsz/ büszke lesz rád
Én kiverem aztán jolesz minden!:) Fizikábol megszarok rá ha elbaszom mert haza megyek és ujbok kiverem

Hogy vegyem rá a szüleimet hogy motort vehessek magamnak?

Sziasztok

Legjobb válasz: jogsid van?

jogsid van?
A kérdező hozzászólása: Nálunk ezekre az 50cm3 motrokra még hivatalosan nemkell, de nincs még De nem a jogsin van a hangsuly hanem a betegségemen Nemlehetne valahogy örökre kigyógyúllni belõle. És rávenni õket hogy nem fogok száguldpzzni vele?
Üljetek le a szüleiddel és beszéljétek meg.Mond el az elképzelésedet a motorral kapcsolatban.A szülõk mindent megtesznek a gyermekükért ami ésszerû.
Nekem már elõre kijelentették hogy nem lehet, de ilyen idõsen még nem is érdekelt. 18 évesen aztán vettem egy Simsont, akkor is tiltakoztak, de nem olyan hevesen. Érvelj azzal, hogy ez csak kismotor, nem megy gyorsan. Ha akarnál, amit természetesen nem akarsz(dehogy nem) akkor se tudnál vele száguldozni.
A kérdező hozzászólása: Eddig leültem velük és ha fellhoztam a témát akkor eorditották a fejemet, De mostmár megbeszélltük, ha kigyógyulok vehetek egy alpha motort [link] Köszönöm az eddigi válaszokat További jókat :)

Hogyan vegyem reá a csajomat, hogy legyen igényesebb és kicsit adjon magára?

A hobbija, hogy eszik meg alszik. Ha valami közös programot akarok vele, pl. túrázás vagy hogy menjünk el együtt futni, neki ahhoz nincs kedve. Meg nincs hozzá kellõ edzettsége arra hivatkozik.

Legjobb válasz: Mondd meg neki nyersen és keményen

Mondd meg neki nyersen és keményen
Egy kérdés: Miért is vagytok ti együtt? :D:D
Az a baj, hogy nem jártok elég régóta és nem mered neki mondani. Én simán megmondtam a volt pasimnak, hogy reggel csak fogmosás után vagyok hajlandó csókolózni. Egyébként vegyél neki valami szép ruhát és mikor felveszi akkor mondogasd, hogy húúú mennyivel jobban áll mint a macinaci :) szerintem ez elég kedves célzás. A fogyásra meg talán úgy tudod rávenni, hogy (vagy itt is megmondod az õszintét) sportos csajokon direkt legelteted a szemed, vagy ami nem annyira durva, hogy ha tv-ben látsz egy jócsajt akkor dicsérd meg. Persze erre úgyis megsértõdik, de talán akkor elkezdene jobban odafigyelni magára. Most csak magamból indultam ki. 22L
Minek megváltoztatni? Inkább jöttél volna össze egy igényes lánnyal!
Tökjó választ adtam, te meg nem is válaszolsz, meg se köszönöd. Utálom ezt, akkor minek törtem magam?
..ha lehet, hogy el se olvastad.
Szereted õt egyáltalán? Szerintem keress mást helyette. Nekem lett volna egy ilyen jelöltem, de nem bírtam még azt sem elviselni, ha mellettem ül a padon. Én az a típusú ember vagyok, aki télen is naponta kétszer zuhanyzik, sprayzem a lábam is, megteszek mindent, hogy véletlenül se legyek büdös. A szájszag nagyon undorító tud lenni. Az a szerencsétlen igénytelen, aki nekem akart udvarolni igaz, hogy a kedvemért elment fogorvoshoz, leszedette a fogköveket, de a sok gennyes foga továbbra is ott maradt. Második találkozásra, (több nem is lett) fogat mosott valami csodával határos módon de fél óra múlva jött megint a szájszag. A te döntésed, hogy egy bûzgejzírrel akarsz-e élni, vagy sem. Hidd el nagyon sok igényes nõ van az egyedülállók között. Add ki az útját, mert õ nem tisztel meg téged azzal, hogy add magára. Egy állandóan melegítõben járó röfögõ szájszagú malac nem érdemli meg, hogy társa legyen.
Bocsánat ad magára. csak elírás volt. Kicsit felhúztam magam, hogy ilyen igénytelen emberek élnek párkapcsolatban.
én szeretnék egy normális társat, pedig igényes vagyok-mégsem találok- mert mind csak a bolondját járatja velem- a fogmosás azért az alap kellene legyen- no comment

Anyukák, hogyan vegyem rá a feleségem hogy kevésbé hajszolja túl magát?

Feleségem túlságosan meg akar felelni minden elvárásnak. A sok idegeskedés és görcs miatt elment a teje, ami csak még jobban fokozta azt az érzését hogy ? nem anyának való. Elvittem pszichológushoz, akkor javult a helyzet. Most anyám beszólt neki, hogy még nem sikerült lefogynia, emiatt minden reggel 4:30-kor kel és 1-1,5 órát tornászik. (anyámat kiosztottam, meg is sért?dött).

Legjobb válasz: Önértékelési problémák. Pszichológus.

Önértékelési problémák. Pszichológus.
Mindenképpen pszichológus, és mellette dicsérgesd rendszeresen, éreztesd vele, hogy számodra úgy tökéletes, ahogy van.
Beszélgess vele te is sokat. Nem kell megfelelni mások elvárásainak. Mert nem is lehet... Csak saját magának. Menjen el újra pszichológushoz, ha már egyszer segített. Meg kell értenie, hogy tök mindegy, mit gondolnak mások, ez az õ élete, a ti életetek és csak a saját elvárásaitok számítanak. Dicsérd sokat, ha nõ az önbizalma, az mindenképp sokat segít. Dicsérd, mint nõt, mint anyát. Minden jót nektek!

Hogyan vegyem magam rá a gyantára?

ma vettem gyantát, úgy volt hogy ma el is kezdem, ez lett volna az els? alkalom. kész gyantacsíkokat vettem. de mikor kinyitottam a dobozt akkor eltántorodtam t?le, megijedtem. eddig sz?rtelenít? krémet használtam, de sajnos nem tudom megengedni magamnak hogy minden 2. héten vegyek egy újabb tubust, ezért szeretnék rászokni a gyantára, mert az ha jól tudom tartósabb

Legjobb válasz: Menj el egy kedves kozmetikushoz, es kerd meg hogy gyantazza le a szemoldokodet pl. Kozepen. Ha azt kibirod a lab sem lesz baj. Egyebkent meg nem faj, ha jol csinaljak. Szerintem ne magadnak csinald. Csinalja profi, aki erre van szakosodva. Igy nekem sem faj. Nem kellemes, csak szimplan olyan mintha kapnal egy pofont, majd utana bizsereg egy kicsit. Egyebkent az normalis ha utana piros pottyos a labad, mert azert megiscsak tovestul huzza ki a szort. Amugy ha budapesten laksz, tudok mondani egy olyan kozmetikust, aki 5 perc alatt megcsinalja elfogadhato aron. (also labszar asszem 1400 egesz lab meg 2100 vagy valami ilyesmi)

Menj el egy kedves kozmetikushoz, es kerd meg hogy gyantazza le a szemoldokodet pl. Kozepen. Ha azt kibirod a lab sem lesz baj. Egyebkent meg nem faj, ha jol csinaljak. Szerintem ne magadnak csinald. Csinalja profi, aki erre van szakosodva. Igy nekem sem faj. Nem kellemes, csak szimplan olyan mintha kapnal egy pofont, majd utana bizsereg egy kicsit. Egyebkent az normalis ha utana piros pottyos a labad, mert azert megiscsak tovestul huzza ki a szort. Amugy ha budapesten laksz, tudok mondani egy olyan kozmetikust, aki 5 perc alatt megcsinalja elfogadhato aron. (also labszar asszem 1400 egesz lab meg 2100 vagy valami ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: sajnos nem pesten lakom, de azért köszönöm :) . közben amugy már kipróbáltam, és igaz nagyon féltem tõle de végülis nem is volt annyira vészes (megjegyzem elég erõs szõrzetem van)
Miért kéne elûzni a gondolatot ami igaz? A gyantázás fáj, igen, na és? Nem annyira fáj mint ha kínoznának, épp csak a szõröd kerül kitépésre, attól meg csak jobb lesz neked. Ha esetleg annyira érzékeny, vékony, fehér bõrû vagy, akkor jobban fáj, megértelek és valószínûleg a gyanta nem is való neked mert csúnya lesz tõle a bõröd. Borotválás esetleg? Az elég olcsó és pont annyira tartós mint a szõrtelenítõ krém amit eddig használtál.
A kérdező hozzászólása: ma fogok bõrtesztet csinálnu hogy hogy bírja a lábam aztán meglátjuk mi lesz .. a borotvát azért nem akarom mert eléggé remegõs kezû vagyok még a szõrtelenítõ krémes spatulát se tudom egyenesen húzni :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!