Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem egy lány szüzességét (2 db)

Hogy vegyem el egy lány szüzességét?

Gondolom nem rakhatom be neki egyb?l. Egyébként voltam már lánnyal de nem volt sz?z.

Legjobb válasz: Amint már említett az elõzõ hozzászoló. A nõk nem szeretnek egybõl a lényegre törni. Szeretik a gyengédek hozzájuk. Legyen egy kis elõjáték ami felkészítí

Amint már említett az elõzõ hozzászoló. A nõk nem szeretnek egybõl a lényegre törni. Szeretik a gyengédek hozzájuk. Legyen egy kis elõjáték ami felkészítí
igen, legyen jó elõjáték, és ha azt szeretnéd hogy valóban élvezze, akkor minél jobban izgasd fel, mert akkor kevésbé vagy egyáltaán nem fáj!
egyetértek az elõttem szólókkal, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy használhatsz vizes bázisú síkosítót is, hogy még könyebben becsússzon, és a lánynak is kellemesebb legyen és lassan haladj, hagyd hogy õ irányítsa a behatolás sebességét
nagyon óvatosan!!!hosszú elõjátékkal
a legelsõ hozzá szólás a legtökéletesebb :) a barátom ugyanigy viselkedett mikor "elvette" tõlem a szüzességemet, kb egy hónapja és tökre jo emléknek maradt meg amire szivesen emlékszek vissza :)
Nagyon sok gyengédséggel!!! a sex elött többször pettingelni kell (vagy nem is kell, de ugy beleszoktok a hejzetbe, és egymás közelségéhez) orálisan is lehet már akkor, vagy csak kézzel. és mindig "tágitsad" egy kicsit a lányt.egy ujjjal, 2....talán 3 de lehet neki az már fáj. nem egybõl a közepébe kell ugrani. és a lányoknak általában akkor nagyon jó ha gyengéd mégis erõteljes az elõjáték. amikor már a sexnél lennétek akkor gondoljatok a védekezésre, és nagyon nagyon lassa hejezd be neki, kérdezd eg nem e fáj nei, és akkor lassan elkezdhettek. de elõször csakis ugy, hogy a lánynak kényelmes legyen a dolog, hogy csak a jóra tudjon koncentrálni.és közben ha tudod, akkor a kezeddel is ingereld a csiklóját. a fiuknak szinte mindig mindenhogy jó ugyhogy a nõ legyen alsõ az ágyban. mégiscsak tõle vesznek el valamit. sok sikert...
Kerd el tole :)

Egy szűz lányt lehet úgy ujjazni hogy ne vegyük el a szüzességét? Ne szakítsuk át a szűzhártyát?

Legjobb válasz: Egy lány akkortól nem szûz, ha már járt benne hímvesszõ.

Egy lány akkortól nem szûz, ha már járt benne hímvesszõ.
Szinte csak úgy lehet :)
A szüzességét akkor veszíti el ha lefekszik veled és belé hatolsz. Az ujjazástól nem fogja. Ha vérzik is, attól van csak, hogy felsértetted a körmöddel belül.
A szûzhártyát általában jól lehet érezni, és nem kötelezõ szétszaggatni. Van olyan helyzet, hogy nem egy nagyobb lyuk van rajta, hanem sok kicsi - nézd meg elõtte, ha lehet.
szüzességét csak úgy veszti el ha behatol egy pasi a hüvelyébe...ujjazhatod nyugodtan, tampont is használhat akkor is szûz marad, amíg nem hatol belé a pénisz..:D Sõt, lehet, hogy ujjazás/tornázás közben megreped a szûzhártya és picit vérezhet is, de akkor is szûz marad, ha nem hatoltak még belé:)
szia! átnem fog szakadni csak nagyobb lesz rajt a rés. szûz marad míg át nem hatol rajta egy pénisz
szia ha nem szakad el a szüzhártya akkor szütz maradt. a szüz nök is használnak kicsi méretü tampont, attol még szüzek.
már hogy ne lehetne:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!