Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem egy (1157 db)

Szerintetek vegyek egy airsoftot nem űzném magát a játékot hanem csak időtöltésnek lenne jó, csak nemm tudom, hogy vegyek egy drágábbat vagy valami kínait. Ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél, ha nem uzod magát a játékot. Ha lovoldozni akarsz akkor vegyél inkább egy szélpuskát. De ez milyen kérdés? Azt se tudod vegyél-e de már azon gondolkozol, hogy mennyiért? Ha mégis veszel JG G36c-t kezdoknek ideális (kínai, de jó).

Szerintem ne vegyél, ha nem uzod magát a játékot. Ha lovoldozni akarsz akkor vegyél inkább egy szélpuskát. De ez milyen kérdés? Azt se tudod vegyél-e de már azon gondolkozol, hogy mennyiért? Ha mégis veszel JG G36c-t kezdoknek ideális (kínai, de jó).

Szeretnék egy kutyát! (többi lent)? Hogy vegyem rá a szüléimet hogy vegyünk egy Pincsit?

Panelben lakom.DE nagymamámék kertes házban laknak.Ott van két kutyánk is. Egy puli és egy pumi. Nos az egyik 14 éves és kissé beteg és sovány mert nem igazán eszik .(voltunk orvosnál is!) A másik 11 éves és daganatos valszeg a hátsója(NEM VICCES)! Otthon van két tengerimalacom és néhány hörcsögöm is. Félek hogy az öregebb kutya és a másik is nem sokára elpusztul. Ettõl nagyon félek. Itthonra egy Pincsit szeretnék. Menhelyen már ki is választottam . Mit tegyek hogy megengedjék? régóta álmom egy saját kutya. (foglalkozok a hörcsögeimmel és tengerimalacaimmal is!!) Köszi AZ ÉRTELMES válaszokat! :)

Legjobb válasz: hát erre nincs csodaszer, csak hogy ha látják a szüleid az igyekezeted, akkor lehet esélyed amúgy mit mondanak, miért nem lehet?

hát erre nincs csodaszer, csak hogy ha látják a szüleid az igyekezeted, akkor lehet esélyed amúgy mit mondanak, miért nem lehet?
Hány éves vagy? Szerintem egy gyerek akkor lesz csak tényleg kész (fõleg fizikailag) ha már 14 éves. Különben nincs benne elég felelõsségtudat, nem vinni el mindig sétálni (bármennyire is azt hiszi). Az én szüleim is akkor engedték meg mikor 14 lettem. Kb 6 évesen elkezdtem h kell egy kutya :D kemény volt. Amúgy ha sokat járnál a nagymamádékhoz és sétáltatnád a kutyákat/etetnéd, stb., akkor láthatják h kész vagy. Én szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat :)


Hogyan beszéljem rá a páromat, hogy vegyünk egy olcsó, kis házat?

Legjobb válasz: Kedves xy vegyünk egy kis házat. valahogy így. Mi a gond egyébként? Nem akar házat?

Kedves xy vegyünk egy kis házat. valahogy így. Mi a gond egyébként? Nem akar házat?
mondd neki, hogy ha nagy házat akar, akkor segitsen a takaritásban, eltartásban.biztos elmegy a kedve a nagy háztól :D
nyilván észérvekkel. talán ha ráébreszted, hogy a nagy házzal ezentúl a bárd lebegne a feje fölött akár évtizedekig, nem vágyna rá annyira. költözzetek kicsibe, ott még mindig folytathatjátok a gyûjtögetést, ha olyan nagyok az igények. mert nem mindegy ám, hogy te fizeted a kamatot a hitelre, vagy nektek fizetik a kamatot a megtakarításra...
A kérdező hozzászólása: Õ egy nagyot szeretne de arra nincs pénzünk.

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyünk egy kiskutyát?

A probléma az hogy kolis vagyok és az egyetemi idők alatt is valószínűleg az leszek. Viszont van egy 11 éves húgom. Õ is mindent megtenne higy legyeb kutyánk. Valami igazán hiteles érv kellene vagy egy jó ötlet.

Legjobb válasz: Hát a szüleidnek édesebnél édesebb képeket kell mutatni cuki kutyuskákról. Meg el kell mesélni egy két csodatörténetett ahol kutya mentette meg az emberek életét aztán még van ötletem, de azt majd csak akkor ha ez nem válik be. Majd szólj hogy hogyan sikerült. Én profi vagyok ebben mert 10 évig kellett apumat gyõzködnöm. Apum nagyon ellene volt.

Hát a szüleidnek édesebnél édesebb képeket kell mutatni cuki kutyuskákról. Meg el kell mesélni egy két csodatörténetett ahol kutya mentette meg az emberek életét aztán még van ötletem, de azt majd csak akkor ha ez nem válik be. Majd szólj hogy hogyan sikerült. Én profi vagyok ebben mert 10 évig kellett apumat gyõzködnöm. Apum nagyon ellene volt.
Jobbára sehogy, más kárára meg semmiképp. Ha koleszos vagy akkor csak a Szüleidnek varrnál jócskán plusz gondot a nyakába hiszen a Kishúgod egymagában nem képes ellátni egy kutyát. A következõ 10-15 évet fémjelzi ez a döntés, hiszen eddig él egy kutya - az egész család számára ! A "kiskutya" idõvel megnõ, nem lesz olyan aranyos és napi többszöri séta mellett több órás törõdést igényel, kutyapiszok összeszedéssel kezdve, fésüléssel de akár fogmosással megfejelve a kötelezõ játékot. Végiggondoltad ezt alaposan?! Túl nagy ár ez (mondjuk Neked a legkevésbé!)azért a kis örömteli idõért amit a létével okozna és igazságtalan kihasználása a szeretteidnek. Ha volna rá affinitásuk akkor már régen lenne kutyátok. Nekem 5 (!) kutyám van, imádom õket, gyerekpótlóként funkcionálnak, jobbára róluk szól az életem, nonstop elfoglaltságot igényelnek és már egy pár napos nyaralás is megoldhatatlan probléma hiszen nem vihetem õket magammal és a felelõsségteljes gondozásukat sincs kire bízni ... Majd ha önálló életet élsz és abba beilleszthetõ egy kiskutya akkor akarj Magadnak. Szerintem. Remélem segítettem a jó döntést elõsegítendõ.

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek egy kutyát nekem? Azt hiszik nm tudnék róla gondoskodni. Hogy bizonyitsam be ellenkezőét?

kutya vásárlás, szülők, alkalmasság

Legjobb válasz: Az az igazság ha õk nem akarják akkor hiába papolsz nekik!Õnekik csak az jár a fejükben,hogy be fog pisilni,kakilni éjszaka nyüszíteni fog stb!Hidd el anyuka vagyok tudom mirõl beszélek!

Az az igazság ha õk nem akarják akkor hiába papolsz nekik!Õnekik csak az jár a fejükben, hogy be fog pisilni, kakilni éjszaka nyüszíteni fog stb!Hidd el anyuka vagyok tudom mirõl beszélek!
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy nincs a kozelben menhely, és szerintem igazad van abban, hogy anyuék sohasem fogják megengedni...
A kérdező hozzászólása: Ja, és kösziii
Ha felnõsz magadnak is vehetsz kutyát. Akkor már nem kell a szülõi engedély.
De egy beszélgetést megér velük megejteni hiszen mit veszítesz?Semmit, de legalább tudod!Tudod próba cseresznye!!! :) Én drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Beszélek velünk, de ha nem sikerül majd veszek egyet magamnak... Késõbb
Nekem is ugyan ez van. Több éve vágyok egy kutyára(inkább többre, mint egyre :) ) de nem engedték meg és utólag jól tették. Nem tudnék egyetemre menni, hétvégi progiknak annyi semmire se lenne mellette pénzem... Majd ha nagy leszel akkor veszel én is fogok ha már úgy érzem kész vagyok eltartani.

Nagyon szeretnék simsonozni hogy győzzem meg apát hogy vegyen egyet mert nem akar? (12, 5/fiu)

lécci segitsetek hogy gy?zzem megés ne azt irjátok hogy ilyenkor biciklizzek haverom yz 85 össévelis mentem már azon megtanitott de apa nem vesz :( mármint simsont

Legjobb válasz: 1 :Vegyél magadnak 2 :Csináld meg rá a jogsit, aztán akkor próbáld rávenni hogy vegyen (persze ehhez még várnod kell) 2,5: Ha megvan rá a jogsi, de nem vesz neked akkor vegyél magadnak. Szóval akár el is kezdheted gyûjteni rá a pénzt.

1 :Vegyél magadnak 2 :Csináld meg rá a jogsit, aztán akkor próbáld rávenni hogy vegyen (persze ehhez még várnod kell) 2, 5: Ha megvan rá a jogsi, de nem vesz neked akkor vegyél magadnak. Szóval akár el is kezdheted gyûjteni rá a pénzt.
Apa nemakar sittrekerülni, ha átmeny a nyakadon egy autó.
Ha megtanulsz helyesen írni akkor biztosan vesz majd...
Kezdjél el a jogsira gyûjteni. Mire 14 leszel kb össze jön rá egy része. Nem értem 12 évesen öcsém nekem egy bmx-em volt és örültem neki hogy van. Ráérsz még motorozni ne türelmetlenkedj elõtted van még az élet meg vagy 80év hogy összeszedj egy motort. Nekem se vett senki motort soha. És már nem is tudom hanyadikat nyövöm. Amúgy meg nem olcsó egy simson. Szerintem egy régi yamahát olcsóbban lehet venni.
Hmm, itt egy kismotor jogsi 80, 000 Ft...
Én július 2-án kezdem a tanfolyamot, de apámnak alapból ott van a derbi robogója egy elég erõs blokkal. :D Apád azért nem vesz neked motort, mert az sem 2 forint, ahhoz hogy vezesd jogsi kell, az megint 56ezer forint, és még fiatal is vagy hozzá. 15/F
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :)
A simson úgyis egy rakás szar. 12 évesen nem hiszem h értesz a szereléséhez. Igenis biciklizz szépen, azzal elesel, felkelsz, de egy motorral ugyanebbe belehalsz. 12 évesen fel nem fogom mit sírsz, én is örültem h biciklim volt akkoriban, a mai 12 évesek meg nem birnak magukkal. Hová fajul a világ. Jóhogy autót nem kérsz baszod..
Apának már ígyis elég sok pénzébe vagy, nemhiányzik neki hogy naponta sírjál még benzinpénzért is XDDDd
[email protected]ád a szar nem a simson 2.itt mindenki sír aztán megkap mindent ezért nem is vigyázz rá 3.12 évesen még a [email protected]át se tudja verni és már motorozni akar 4. így is sok hülye van az utakon nem kell még több 5. remélem nem kapod meg

Anyukám nem engedi hogy vegyek egy androidos wifis lg telefont 14000 Ft-t hogy tudnám rávenni hogy vegyem meg?

Legjobb válasz: gyûjts rá pénzt, én is ezt csinálom, a szülõk már csak ilyenek

gyûjts rá pénzt, én is ezt csinálom, a szülõk már csak ilyenek
Kétlem, hogy értene hozzá, de igaza van, ennyiért csak valami szemetet sózhatnak rád.
A kérdező hozzászólása: megvan a pénz de a telefon is jól mûködik
A kérdező hozzászólása: különben lg gt540
Tudom, ilyen olcsón csak azt kapsz. Azért mondtam, hogy szemét - akkor is, ha mûködik.
így van, optimus az csak egy vicc. LG-kbõl ESETLEG csak körülbelül mostantól lehetne venni az olyanoktól, amire hivatalosan van/lesz ICS. Attól, hogy egy telefon androidos, nem feltétlenül erõs is..
A kérdező hozzászólása: õõ nem kell erõsnek lennie 12 éves leszek?!
Attól még miért vennél rossz telefont? Kicsivel drágábban kapsz Bladet, az fényévekkel jobb.

Hogyan vegyem rá anyumat, hogy vegyen egy hörcsögöt?

Legjobb válasz: Sehogy. Nyilván oka van annak, hogy nem vesz hörcsögöt.

Sehogy. Nyilván oka van annak, hogy nem vesz hörcsögöt.
mit mond?miért nem?csak akkor tudok segítnei
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy fertõzéseket terjeszt.
Akkor anyukád tudatlan. Nekem már 15 éve vannak hörcsögeim és semmi probléma nincs. Imádnivaló kis állatkák!

Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy új telefont?

Elösször is nem kell egyb?l ezt mondani hogy "miért nem elégszel meg azzal ami van,másnak még ilyen sincs"szóval lécci ezt a szöveget-meg hasonlót-ne írjatok lécci.Szóval 12éves vagyok 7.-es.A szüleimnek már 2éve könyörgök hogy had kapjak új telefont,d e?k nem vesznek.Félre ne értsetek nem kapok havonta új telefont(s?t még évente se!)de ez már olyan sz*r hogy az borzasztó.1.-be kaptam(amikor még csak 1-2 gyereknek volt az osztályba telója)akkor tök jó volt meg minden,de már 6éves(szülinapomkor lesz 7).Nincs rajt kamera(imádok fotózni telón különféle módokban)bluotooth és semmi!Szó szerint semmi(telefonkönyv,üzenetek beállítások,ébreszt? meg 2jték kb.ennyi,vagy kicsit b?vebb szóval az alapvet? dolgok)A barátn?im már sokadik telefonjaikat nyúzzák(a legjobb barátn?m a 2.-at,de ez a 2.telefonja és ? is sokáig nyúztas a régit,tavaly kapta az ujjat)a másik barátn?m is a 2.-at,kb.májusba kapta.A harmadik barátn?m pedig 3.-at kb.Az övé is 1éves kb.A legjobb b. súsztatós a másik kett?nek érin?s...A szüleim azzal jönnek hogy majd 8.-ba,de szerintem akkor se fogok újjat kapni.Azzal pedig már nyaggattam ?ket hohgy mert szükségemvan újra,meg a többieknek sokkal jobb van,meg ilyenekkel,de nem jött be.Valami elég nyomós ok kéne.Már kinéztem 2 telót a Samsung Divat és a Samsung Galasy S-t(de több telefon is tetszik),a galaxy kicsit drágább a diva olcsóbb.Nem is nagyon a pénzel van bajok szerintem mert szülinapomra majdnem megkaptam a telefont,de mégsem.Szóval hogy vegyem ?ket rá hogy ujjat vegyenek?

Legjobb válasz: "galaxy s pedig kicsit drágább" kicsit...csak 100000ft-al b+., amúgy az elsõ, második jó megoldás :D

"galaxy s pedig kicsit drágább" kicsit...csak 100000ft-al b+., amúgy az elsõ, második jó megoldás :D
Anya [email protected], ha szeretsz igazán megdobhatnál egy, szá[email protected] telefonál!A rák egye ki a beled! /és sírva bemész a szobádba, majd magadra csapod az ajtót/ Tuti módszer, nekem bevált!
úgy vedd rá õket hogy nem akarod azonnal meg h ez kell meg h újat akarom csak mutogasd eh ez olyan jól néz ki meg ez is ....én is így kaptam fényképezõt karácsonyra karácsony elõtt 2-3 hónapp elkezdetm ezt és í:D:D meglett amit akartam és pont jókor emmi plusz kiadás
nézd a gépen a telefon fotóját amikor anyud látja.. :D én így kaptam meg a samsung s 5230 (L) :D 2.-dik telefon.. 13/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket.Kipróbálom õket.A barátnõmnek is samsung s5230-a van csak neki la fleur
Hát igen.. Ez egy vicces helyzet.. Én például úgy kaptam meg az elsõ okostelefonom karácsonykor, hogy rengeteget /szinte csak arról beszéltem a szüleimnek minden egyes nap úgy 3 hónapon keresztül../ meséltem a telefonról.. Mindig mutattam képet a telefonról és karácsonyra csak azt kértem.. Végül meg is kaptam és nagy volt az öröm.. :) Samsung i8910 HD- ért "küzdöttem" ennyit.. :)
az s5230-as vagyok.. az enyém is la fleur.. :D
Elõbb vedd rá õket, hogy vegyenek neked egy helyesírási szótárt is! :S
én is 12 vagyok most megyek 7.-be és nekem is van zsebpénzem és anyuék se engedik meg, hogy vegyek szerintem ez már tök szar ..na mind1 valahogy próbáld meg az akciósat nézni vagy ilyesmi és mondd , hogy nézd anyu ez most akciós vagy valami ! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!