Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem anyumat egy vadászgörényre (1 db)

Hogy vegyem rá anyumat egy vadászgörényre?

Tudom hogy van hasonló kérdés.14 éves vagyok és már kb 2 éve gy?zködöm anyumat hogy legyen görényem,már mindent átnéztem róla meg felkészültem rá. De amikor mondom neki akkor azt mondja hogy büdös,sokat kell vele foglalkozni,harap és hogy megfogom unni meg hogy ? utálja.De én mindet megcáfoltam.A harapásrol levan szoktatva olyat veszek,ha kiivartalaíttatjuk akkor nem lesz szaga,egész nap csak vele fogok foglalkozni.De ? akkor is kiáll ezek ellen.Nem bírom elviselni már,ez az egyik vágyam és nem érdekli.Segítettem otthon és ha megkért valamire akkor megcsináltam és még akkor se.Kérlek segítsetek nekem hogy mivel gy?zzem meg.

Legjobb válasz: Mond neki azt h Anyúúú kell egy vadászgörény:) Am valszeg a szüleid nem szeretik az állatokat szal nehéz lesz. Am attól h le van szoktatva a harapásról még haraphat, és az nem kellemes:) A legjobb ha megveszed, és akkor már csak nem dobja ki:)

Mond neki azt h Anyúúú kell egy vadászgörény:) Am valszeg a szüleid nem szeretik az állatokat szal nehéz lesz. Am attól h le van szoktatva a harapásról még haraphat, és az nem kellemes:) A legjobb ha megveszed, és akkor már csak nem dobja ki:)
ha fél az egerektöl akkor mond azt hogy a göri minden rágcsálot megtalál és kinyír:) )
nekem is pont ez a problémám xD vegyél fel msn-re.(valakivel errõl is beszélni kell.) MSN: [email protected]
nagyon egyszerü mond azt hogy bárimit megteszek ha ez nem jönbe akkor tanuljjol ésutána könyörögj én csak dutom nekem is volt egy 2 évig meg volt de aztán megszököt ja és arra figyelmeztetlek hogy a görényt elég nehéz tartani.
mondd neki hogy akkor inkább kígyót vagy pókot szeretnél...biztos beijed ésa azt mondja majd: "kislányom akkor már inkább a görény" XD
És hol szeretnéd tartani?A lakásban??Sztem amíg meleg van, addig valami hûs helyre tedd, de ne a lakásba.Ha így tartanád, akkor sem menne bele a dologba?Télen meg csaknem hagyja, hogy szegény megfagyjon??!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....majd még próbálkozok valamivel
A kérdező hozzászólása: Anyukám szereti az állatokat.Már volt kicsi állatom, egy nyúl.Már csináltam azt hogy aranyos képeket mutatok meg mondok....de amint meghallja a görény szót egyböl elkezd veszekedni hogy "nem igaz neked ez a legfontosabb". Én is gondoltam már arra hogy hazaviszak egy görényt csak ugy, de nincs zsebpénzem.Meg akkor félek hogy kidobna görényestöl.Egyszer egy hörcsögöt vittem haza és vissza kellett vinnem. Pedig nagyon rendes az anyum csak nem szereti amikor állatot szeretnék.
Volt már valaha valamilyen rágcsálód??Ha nem, akkor sztem kezd egy kisebb hörcsöggel, hátha addigra anyukád is megszokja a rágcsálók jelenlétét.Tudom, hogy sokkal kisebb, meg nem ugyanolyan mint egy göri, de hátha.Ha látja anyud, hogy milyen lelkesen gondozod, lehet belemegy a görénybe is.Ráadásul megismeri õket idõ elõtt. Egyébként én is úgy tudtam rábeszélni anyumat egy teknõsre, hogy lelkesen nézelõdtem a neten, elmeséltem neki a jó tulajdonságait, ráadásul én állom a költségeket is.Mutattam neki olyan képeket, amin nagyon aranyos, elmondtam, hogy miért szeretném......stb.És beleegyezett, bár kínkeservesen.Beletelt nekem is 2-3 hónapomba.Sok sikert!
Szia! én is bármit megtennék, hogy legyen egy görim, de nemengedik. Pedig anya imádja az állatokat. anno egy kidobott kutyát befogadtunk, van 2 tekink és volt egy papagájunk, de õt tovább kellett adni. Valszeg, azért mert fél, hogy megunod, a suli mellett nincs idõd rá, és hogy õ mit tud vele kezdeni (nekem a sok állat miatt nemengedik:'(). mutass neki videókat, és ha lehet a te zsbpénzedbõl tars el, akkor észreveszik, hogy van benned felelõsség. Mondd el neki hogy nagyon szeretnél, és tényleg vigyáznál rá. mondj neki és érveket. csak beadja a derekát.
Nekem van görényem, én szülinapra kaptam mikor már végképp bedurciztam és semmi mást nem fogadtam el, persze ezt 2 évig kellett játszanom hogy minden ünnepen durci de bejött:) Mesélj nekik csupa jókat róla, állandóan amíg meg nem szeretik, mutass nekik aranyos képeket hátha bejön:D Egyébként cseppet sem büdös, csak ha nem foglalkoznak vele. Rettentõen aranyos, harapni is csak akkor szokott ha van oka rá. Meg sok helyen hallottam hogy rengeteget kell vele foglalkozni, hát annyira ez sem igaz, mert van hogy szinte a fél napot végigaludják. Szerintem megunni sem lehet:) ha mégis akkor tovább lehet adni. Vess be mindent, hajrá:D Nem lehet csak azért nem akarják mert sokba kerül? Görény, lakhelye, etetés, stb, nem olcsó dolog.
mond nekik hogy nem kell félni egy ilyen ismeretlen állattól, nem lesz vele problémájuk. és mond hogy sajnálod hogy ennyit követelõzöl emiatt az állat miatt, de értsék meg hogy mennyire szeretnéd...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ékszer teknősnek baj ha a lámpa ami fölötte van arcszoláriumból lett kivéve?

2

Hol lehet frissíteni a CITES papírt?

Van egy kis szegélyes teknősöm és most járt le a CITES-e. Hova kell menni fotózásra?

2

Tudnátok nekem linkelni olyan oldalt ahol birok rendelni UV-lámpát a Gekkómnak?

sürgős lenne

4

Hogyan kell gabonasiklót tömni?

nagyon sürgős

5

Ekkora terráriumban mit tarthatok? 250x220x100 (hxmxsz)

6

Leopárd gekkó vagy Sisakos kaméleon?

Nem tudom hogy a kaméleont vagy a gekkót válasszam-e.A neten elolvasgattam mindent a tartásukról stb de most inkább a személyes tapasztalaitok érdekelnének.A legfontosabb szempont hogy melyik nyújt nagyobb örömöt, élményt, és hogy melyiket lehet jobban kivenni, kézben tartani.Érdekelne még hogy melyiknek körülményesebb a tartása, gondozása és hogy mennyi az összköltségük (állat,terkó,kaja,stb).

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)
(kommenthuszárok kíméljenek)

11

Miből lehet látni hogy a leopárd gekkó tojást fog rakni?

2

Nem eszik a leopárd gekkóm?

Lassan 1 éve hogy nálam van. 2 naponta adok neki tücsköket, ha kisebbek akkor 3-at ha nagyobbak 2-t, a 2 nap között pedig lisztkukacot. A lisztkukacot mindig látom hogy megeszi. Amikor beadom a tücsköt azokhoz is előjön de nem mindig látom hogy elkapja-e vagy sem. Az elején mindig láttam hogy miután beadtam a tücsköt másnapra megdagadt a farka, szóval megette őket. Mostanában nem látom hogy meg lenne dagadva a farka, de ürülék van. Megeszi a tücsköket vagy csak elbújnak valahova és én nem látom őket? (és még 1 nem olyan fontos kérdés: az ürüléke mellet mindig van ilyen kis fehér gumó. Az micsoda?)

1

Sárgafülü ékszerteknösnek a sárgarépát megfözzem vagy reszeljem le simán és ugy adjam. Nekii?

3

Most kaptam Leopárd Gekkót. Milyen növényeket lehet bettenni a terráriumba?

sürgős

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!