Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem anyámékat, hogy végre ne (2 db)

Hogy vegyem rá anyámékat, hogy végre ne engedjék be a kutyákat a lakásba?

Anyámék állatbu.zik és hiába lakunk kertes házba az a két undorító kutya állandóan bent van.Mindkett? keverék és tök hülyék.De tényleg!!Anyám még kutyaiskolába is elvitte, de nem használt semmit.Engem már nagyon zavar én már nem is akarok kutyát úgy megutáltam ?ket.Ki-be engedi ?ket a mocskos lábukkal, arról nem is beszélve ha bent esznek.Sajnos még nem tudok elköltözni itthonról, hiába mondtam már nem akarom többet meglátni a lakásba ?ket,ezeket nem érdekli.Meg estére benn is alszanak mert ha betörnének akkor az udvaron megmérgeznék.Már nem bírom tovább egész életembe ez volt mindíg a hülye dögöket kerülgetni a lakásba.Le se szarják anyámék h. tavaly kifestettük az el?szobát,de persze az állatok már lelakták.Esküszöm ezt már nem bírom, miért ilyen hülyék a szüleim????

Legjobb válasz: Inkább normálisak és szeretik a kutyáikat. Az sokkal gázabb, hogy te gyûlölöd a "saját" kutyáidat. Az ilyen emberekbõl lesznek az állatkínzók...

Inkább normálisak és szeretik a kutyáikat. Az sokkal gázabb, hogy te gyûlölöd a "saját" kutyáidat. Az ilyen emberekbõl lesznek az állatkínzók...
Ez a dolog nem ilyen egyszerû. Én is híve vagyok annak, hogy a kutya bent legyen, de! Bútorokra nem jöhet fel. Mocskos, saras lábbal nem jöhet be, és hasonlók. A falra meg a kutya magasságában a 100 forintos boltban kapható, olcsó gyékény-falvédõt kell tenni, és nem kenik össze a falat. Szóval lehet bent tartani a kutyákat, sõt én ezt ajánlom, de csak ésszel, átgondolva, bizonyos szabályok betartása mellet. Viszont a kérdezõ egy idióta, és kész. Aki így nyilatkozik a kutyákról...
Nálunk is ki-be járkálnak a kutyák, de azért vannak bizonyos szabályok. Nem másznak fel az ágyra, enni kint esznek. Ennek ellenére nem tartom nagy problémának, ha bent esznek nálatok a kutyák. Amúgy milyen ember az, aki a saját kutyáiról azt mondja, hogy két undorító kutya? Veled van a baj, nem a szüleiddel.
A te házad? Te fizetted a festést? Te takarítasz utánuk? Szenvedsz bármiben is hiányt a kutyák miatt? Én nem a szüleid épelméjûségét kérdõjelezném meg, hanem a tiédet.
te vagy undorító, te féreg, idióta barom állat, hülye nyomorék!!!!!!
Veled van a baj, nem a szüleiddel.
Én téged zárnálak ki a házból. Gond hogy mocskosak? hát töröld le a lábukat! Engedetlenek? neveld meg õket(kutyakiképzõ, kutyakönyvek...) nem esik le a gyûrû a kezedrõl... Egyenlõre édesanyádék látnak el úgyhogy legyél hálás, és inkább segíts be nekik, majd ha saját pénzed, házad lesz, azt csinálsz amit akarsz, de egyenlõre kénytelen leszel tiszteletben tartani az õ akaratukat, kezdetnek pl. tanulhatnál egy kis alázatot.
A kérdező hozzászólása: belõlem nem lesz állatkínzó én festettem
Én inkább téged raknálak ki a lakásból nem a kutyákat.A szüleid normálisak hogy szeretik az állatokat..nem mint a gyerekük..
Majd mikor a saját valagadon szarsz eldöntheted, lesz e kutya a te házadban! Semmi tisztelet nincs benned sem a kutyák sem a szüleid iránt, én gyûlölöm az ilyen embereket.
A megfogalmazásod, valóban provokatív, fõleg egy ilyen fórumon. Itt mindenki szereti az állatokat (én is). Viszont a többiekkel ellentétben elfogadom, hogy vannak, akik nem. Ha elkerülik ezeket az állatokat és nem bántják õket, akkor nekem semmi bajom ezekkel az emberekkel. Rossz élményük is lehetett a kutyákkal pl., ahogy a jelen lévõknek úgy tûnik, hogy az emberekkel kapcsolatban volt rossz élményük. És persze a szülõk háza, de emberi mércével egy kicsit sem fontosabb a vér szerinti gyerekünk, mint a kutyáink? Inkább megteszünk mindent a kutyáinkért, de megkeserítjük a saját gyerekünk életét? A kutyák a szülõké és nem a gyereküké. Õk tartoznak felelõsséggel értük és nem más. Szerintem lehetne kompromisszumot kötni, ami mindkét félnek megfelel. Ebben próbálj megegyezni velük: - a kutyák kint egyenek - becsüljék meg a munkádat annyira (pl.: festés), hogy nem engedik be sáros lábbal a kutyákat és ragasztanak fel olyan falvédõt, amit egy elõzõ válaszoló ajánlott. De ehhez normális emberek módjára kell leülnötök megbeszélni a dolgokat és nem hülyére venni a másikat. A szüleiddel amúgy sem beszélhetsz így. Az ellen nem tehetsz semmit, hogy a lakásba ne engedjék be õket, de Hozzád is alkalmazkodniuk kéne kicsit. Mivel az ember gyereket is általában saját maga vállal és nem rákényszerítik. Aki a kutyáját szereti csak, az ne vállaljon gyereket! Ráadásul nem tudom közületek ki szeret mocsokban élni, de én nem. Az állattartásnak pedig nem feltétlen kéne mocsokkal járnia. Lehet a szülõk utáltatták meg a kutyákat a kérdezõvel. Szóval ebben a kérdésben mind a két fél ugyanolyan hibás.
hol laksz? Mond meg anyádéknak, hogy odamegyek egy ksi rendet rakni, de nem a kutyák körében.... és de te vagy a nyomorék, te undorító, bennt eszel, és te is összekened a lakást, még az ágyba is felengednek, gondolom a szüleid ideigire mész, miért nem zárnak ki a kertbe vagy dobnak neked a földre enni? Tanuld meg milyen érzés kutyának lenni, aztán okoskodj te bunkó paraszt hülye genya!!!!!!
Én meg a gyerekeket nem szeretem. Nem tudom, lesz-e valaha gyerekem, de ha lesz, nagyon remélem, nem olyan lesz, mint te. Hanem állatbarát. Ha pedig a gyerekem így nyilatkozna a kutyáimról, akik ugyanúgy a családom tagja, mint ahogy a gyerek is, igen fölkenném a falra. Lehet hülyének és degeneráltnak nézni, nem érdekel. A kutya abban különbözik az embertõl, hogy bármilyen mocskosul bánnak vele, akkor is hálás marad. Ezt sok szülõ még a saját gyerekérõl sem tudná elmondani, mint ahogy rólad sem a te szüleid!
21:27 Ez jó volt :D Kérdezõ te kurvä ostoba vagy :)
Te Úr Isten! Ez egy hülye! Az elõttem szólóknak tök igazuk van, költözz el, így lesz jobb mindenkinek! Nálunk 3 kutya van, ki-be járkálnak, állandóan takarítanom kell, néha még bent is esznek, de lehet szájon csapnám a gyerekem, ha így beszélne.Eludlak képzelni, ahogy neki esel a szüleidnek.Én már falra kentelek volna!!
A kérdező hozzászólása: utolsó, te többe nézel két kutyát, mint egy embertársadat? elgondolkozhatnál azon hogy ki a nyomorék kettõnk közül
"utolsó, te többe nézel két kutyát, mint egy embertársadat? elgondolkozhatnál azon hogy ki a nyomorék kettõnk közül" igen ;) többe nézek két kutyát mint egy embertársamat, fõleg ha az az embertárs olyan hülye mint te.vagy pont te vagy az ;)

Hogy vegyem rá anyámékat, hogy végre ne engedjék be a kutyákat a lakásba?

Anyámék állatbuzik és hiába lakunk kertes házba az a két undorító kutya állandóan bent van.Mindkett? keverék és tök hülyék.De tényleg!!Anyám még kutyaiskolába is elvitte, de nem használt semmit.Engem már nagyon zavar én már nem is akarok kutyát úgy megutáltam ?ket.Ki-be engedi ?ket a mocskos lábukkal, arról nem is beszélve ha bent esznek.Sajnos még nem tudok elköltözni itthonról, hiába mondtam már nem akarom többet meglátni a lakásba ?ket,ezeket nem érdekli.Meg estére benn is alszanak mert ha betörnének akkor az udvaron megmérgeznék.Már nem bírom tovább egész életembe ez volt mindíg a hülye dögöket kerülgetni a lakásba.Le se szarják anyámék h. tavaly kifestettük a barátommal az el?szobát,de persze az állatok már lelakták.Esküszöm ezt már nem bírom, miért ilyen hülyék a szüleim????

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Nekem is van kutya a lakásba, kettõ is, olykor 3 is mert vigyázok a barátnõmére ha õ hazamegy vidékre. Semmi baj nincs velük, tudják mit szabad és mit nem, nem fekszenek ágyra nem pisilnek padlóra, nem ugatnak az erkélyrõl ha jön valaki az utcán (3dik emeleten) kiskorukban meg lettek nevelve és semmi baj nincs velük. Foglalkozni kell a kutyusokkal. Az írásod alapján 14 nek tippellek.

Hány éves vagy? Nekem is van kutya a lakásba, kettõ is, olykor 3 is mert vigyázok a barátnõmére ha õ hazamegy vidékre. Semmi baj nincs velük, tudják mit szabad és mit nem, nem fekszenek ágyra nem pisilnek padlóra, nem ugatnak az erkélyrõl ha jön valaki az utcán (3dik emeleten) kiskorukban meg lettek nevelve és semmi baj nincs velük. Foglalkozni kell a kutyusokkal. Az írásod alapján 14 nek tippellek.
Szülõkkel kell beszélned, más megoldás nincsen. Ha nem megy, akkor nincs más, max. kinyrod a kutyákat. De sztem akkor vesznek újakat.
Hogy takarítasz és mindent megcsinálsz
Nem a szüleid hülyék, õk csak szeretik az állatokat, amit te is gyakorolhatnál (mármint a szeretetet), ha csak ilyen állat mód tudsz beszélni a szüleidrõl! Különben meg nem a kutyákat kellene utálnod, most õszintén õk mirõl tehetnek?? Minden kutya tanítható, max a gazdája csinálja rosszul! Szóval inkább a szüleiddel kéne beszélned, hogyha már bent lehetnek a lakásban a kutyák, legalább takarítsanak utánuk.
Talán beszélj a szüleiddel, persze kicsit vegyél vissza a hangból. Próbáld velük megbeszélni a kérdést. Mondjuk meg is nevelhetnéd a kutyákat, illetve, ha tisztelettel beszélsz a szüleiddel, talán jutsz velük valamire. Kompromisszumokra készülj fel a társas együttélés errõl szól. Néha nekde jó, néha a másiknak, vagy mindenki enged egy kicsit az álláspontjából, vagy nem juttok egyrõl a kettõre, és csak megutálod a kutyákat és a családodat. gondolj arra, hogy milyen rövid az élet, nem ronthatod el a családoddal a kapcsoaltot két kutya miatt! sok sikert!
Hallod én a sajátkutyám ágyamba is beengedném de anyámék elõszobábol is kizavarjak:P JÓ NEKED XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!