Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a páromat arra, hogy (8 db)

Hogyan beszéljem rá a páromat arra, hogy adja el a házát és vegyünk egy másikat?

Egy vidéki kis faluban lakunk. Párom a falu szélén épített házat, ami a bolttól és a párom munkahelyétől két kilóméterre van. Szóval télen elég nehéz a faluba bemenni. Milyen trükkel vegyem rá, hogy adja el a házat?

Legjobb válasz: Két km miatt eladni egy házat? Sehogy! Felépítette, gondolom nem azért, hogy eladja.

Két km miatt eladni egy házat? Sehogy! Felépítette, gondolom nem azért, hogy eladja.
Most azért nem kell lepontozni, mert azt írtam, hogy észérvekkel... Ha lenne egy bármilyen ingatlanom, engem biztos nem zavarna, hogy két km-re van a bolttól. Többszörösét sétálom le naponta. De ha a kérdezõnek ez a gondja...én csak megoldást írtam.
2km? annyit azért egy egészséges ember el bír sétálni 1 nap 2x. nem kell folyton futkosni a faluba, hanem egyszerre bevásárolni nagyobb mennyiséget, és meg van oldva. gondolom azért autója van. ne trükközz, felesleges.
Nem lehet, hogy üresnek érzed ott az életedet, és nem is a 2km jelent problémát?
Komolyan 2 km miatt rinyálsz?KETTÕ???Az mit szóljon, aki 32 km-re van a munkahelyétõl?Inkább nem is szólok semmit...
Szerintem te csak azt akarod, hogy a házasság elõtti különvagyona ezzel a húzással közös vagyonná váljon. Adja az ég, hogy ne legyen igazam. Ilyen kifogás nincs!
Ne haragudj, de neked mi közöd ahhoz az ingatlanhoz? Nem kötözködésbõl kérdezem. Leginkább észérvekkel.
De el kell ismerni, jó ötlet. Ha sikerül akkor ne felejtsük el a mondást: a gyõztesek diktálnak.
zsarold szexel
Szerintem 2 km nem a világ, még gyalogosan is meg lehet járni, ha nincs bicaj. Ha már mindenképpen szeretnél máshova költözni, akkor se trükközz, nyíltan beszéld meg a pároddal az elképzeléseidet, hallgasd meg az övét is. Biztos hogy találtok közös megoldást.

Hogy vegyem rá arra a párom, hogy kemény és domináns legyen az ágyban?

Nem akarok semmi extrát, csak a hétköznapi életben én vagyok a dominánsabb, viszont az ágyban szeretném, ha a párom lenne. Már 4 éve együtt vagyunk, és eddig mindent meg tudtunk beszélni, de erre hiába kérem, nem teszi meg, holott fordított helyzetben élvezi, nagyon is. Illetve valami ötlet a szex felpezsdítésére? Átlagosan heti 2-3 alkalomról van szó de nekem a heti 4-5 sokkal ideálisabb lenne. De mindig fáradt, vagy nincs kedve... 20/L

Legjobb válasz: Tarts szeretõt, neked meglesz, amit akarsz és õt sem basztatod azzal, hogy megint dughatnékod van. Nekem ez mûködik

Tarts szeretõt, neked meglesz, amit akarsz és õt sem basztatod azzal, hogy megint dughatnékod van. Nekem ez mûködik
Bea, Te vagy az?
sokkolóval
éheztesd picit, légy elérhetetlen.egy idõ után annyira kíván h levakarni nemtod majd, és ak. ösztönbõl fog irányítani
egy alárendelt férfit nem teszel dominánssá sehogy :DDD

Hogyan vegyem rá a páromat arra, hogy többet menjünk el otthonról?

mert megértem, hogy fáradt, hiszen 7-8-kor jár haza, reggel meg 6-7-8-ra megy, mikor hogy. fizikai munkát végez. de hétvégén nem dolgozik, akkor piheni ki magát, tehát olyan 9-10-kor kel, teng-leng, eszik majd visszafekszik. és majd vasárnap talán elnyírja a füvet, de nem az egészet. mit tegyek vele, próbáltam kimozdítani, de hétköznap persze nem akarom, fáradt. na de hétvégén? egy kis séta, vagy bicikli vagy buli beleférne,nem? nélküle járok mindenhová de sokszor nem is megyek, csak hogy együtt legyünk. ti mit csinálnátok vele? hogyan vegyem rá hogy mozduljon ki?

Legjobb válasz: Indulj el egyedül, elõbb-utóbb menni fog veled.

Indulj el egyedül, elõbb-utóbb menni fog veled.
Szerelj kereket az ágyára.


Gratulálok!!Remélem lesz mibõl felnevelni!!!!!!A.
Esély az mindig van rá ha nem védekeztek. De ha nem akarod hogy kivegye(ergo= nem védekeztek sehogy) és nem akarsz terhes lenni, akkor mit akarsz tulajdonképpen? Csak azért mert így elõbb-utóbb terhes leszel akár akarod akár nem. A beágyazódás még csak most kezdõdne meg... ezt nem érezheted.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam tesztet, mert késik. Az eredmény jól látható volt pozitív lett.
Ha rögtön a menzesz után csináltátok, akkor kevés az esély, de nem 0. Ugyanis a nõk a ciklus közepén termékenyek általában. Az aktus utáni hányingert biztos, hogy nem a terhesség okozza, hiszen ahhoz korai lenne. Ha netalántán mégis teherbe estél volna akkor, legkorábban az aktus után 14 nappal, tehát október 8.-a körül mutatja ki a teszt is. Addig felesleges tesztelgetnek. Bár ahogy írtam is, elég kicsi rá az esély, hogy így összejött a baba. Jah és a hányinger is csak általában a 14. nap után jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: akkor egy hét múlva csinálok tesztet. gondolom akkor van rá esély hogy kimutatja
Még úgy is nega lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. pár nap múlva csinálok egy tesztet és akkor leírom az eredményt is.
Biztos, hogy más miatt van hányingered, mert amiatt még nem lehet. Kizárt.
Igen , van. Én is így maradtam terhes a 2. gyerekemmel. Az unokatestvérem is a kisfiával. A hányingert szerintem csak bebeszéled. Tesztet szerintem még nem érdemes, csak pár nap, egy hét múlva.
A kérdező hozzászólása: És esély van rá akkor, hogy az lehetek? És mikor érdemes tesztet csinálnom?
Gratulálok! Nagyon felelõsségteljesek vagytok mindketten. És az abortusz megvolt már?
R7 260X
nekem egy HD 7770en van FX-6200 al és 4gb rammal! Nekem 150 FPSsel fut FullHDn maxon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!!!
de jó lenne tudni a tápod, és a procid típusát... ha azok túl gyengék akkor nem fogod kihasználni a videókártyád teljesítményét...

Hogyan vegyem rá a páromat arra, hogy használja a hajára való szert?

Párom munkájából ered?en egész nap sapkát hord a fején. Az évek során kikoptatta a haját hátul a forgónál.

Legjobb válasz: Biztasd hogy kezdje el újra szedni,és minden héten vagy hónapban fényképezd le a feje tetejét és mutasd meg neki hogy használ.:) na?

Biztasd hogy kezdje el újra szedni, és minden héten vagy hónapban fényképezd le a feje tetejét és mutasd meg neki hogy használ.:) na?
Nekem is a fotózás jutott eszembe, illetve az, hogy néha (vagy mindig, ahogy gondoljátok) kend fel neki te. Egy kis fejmasszázs mellé hátha jólesik neki, és az is jót tesz a hajnövekedésnek. :)
éjszaka álmában kend be neki :D vagy mond meg neki ha nem keni be akkor nem lesz estére nuni XD
Koffein?! Vajon a kávés szappan is bejönne?!
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a gond, hogy nincs, amit használjak rá. Hanem azzal, hogy nem akarja használni, mert azt hiszi, hogy nem jó.
Nekem egy olyan fajta kutyám van, amiben egy bizonyos színváltozat kopasz füleket eredményezhet (hamvas mudi). Ez azt jelenti, hogy a fülön lévõ szõrök annyira vékonyak és gyengék, hogy letörnek. Az én kutyámnak teljesen csupasz "bõrfüle" volt. Körülbelül másfél hónapja ricinusolajjal kenegetem neki. Az eredmény lenyûgözõ, egy csomó új, vastagszálú szõr nõtt a fülein. Elõnye, hogy nincs különösebb szaga, és olcsó. Patikában lehet venni. Olvastam, hogy olívaolajjal szokták hígítani (mert amúgy eléggé sûrû, ragacsos), abban szintén nagyon sok vitamin van. Több órára fent kell hagyni a bõrön - egy pasit mondjuk úgy lehet talán rávenni, hogy addig megnéztek egy filmet, aztán beáztatja magát egy kád vízbe, és a végén lemoshatja. Úgy állítsd be, hogy ez egy kényeztetõnap neki, mellé választható extrákkal :) )
A kérdező hozzászólása: Nem alkoholos. Egy bio oldat, ami vitaminokat és gyógynövénykivonatokat tartalmaz. Nincs sem ecet-, sem alkoholszaga, olyan, mintha sampon lenne, nagyon kellemes, én is használom és dúsul a hajam. Az a baj, hogy fotón nem is nagyon látszik, mert nagyon picik még, és nagyon világosbarnák. Próbáltam már, de nem látta, mindig azt mondta, hogy ha ilyen borzasztóan kopasz vagyok, akkor levágatom nullással... Most kolléga az elrettentõ példa, õ letolatta nullással, úgy néz ki, mint egy idióta, pedig neki vastag nyaka is van. Párom meg csontvékony, hiába zabál annyit, mint egy fél orosz laktanya... "ha nem keni be akkor nem lesz estére nuni XD" ez jó :D ezt majd tuti megfogadom :DDD besírtam :DD
Ne haragudj, de nem tudom kihagyni, és nem is bántó szándékkal írom: az alkohol szagát elnyomja, és lesz ecetszaga:) ) Én nõ vagyok, és idõnként ijesztõen hullik a hajam. Elkezdtem almaecetes öblítést alkalmazni. Magamnak nem éreztem, de egyszer voltam a tejboltban, s a pénztáros szimatolt, mi ez a vegyszerszag, ami megcsapta az orrát. Sajnos én tudtam, elsunnyogtam és abbahagytam az ecetes öblítést.:(((
Félig off: a legtöbb ilyen szerben a koffein és az alkohol a hatóanyag. A férjem is vett mindenféle drága cuccot, aztán egyszer az összetevõket olvasva kipróbáltuk, hogy pálinkába vagy vodkába áztatunk darált kávét. Néhány nap ázás után leszûrtük és ugyanolyan hatékony, mint a bolti szerek. Ehhez olcsó kávé és házi pálinka is jó, mert ugye nem az íze a lényeg. Büdösnek büdös, de ha fél órával késõbb ecettel átöblíti a fejbõrét, akkor eltûnik a kávés pálinka szaga.
Vagy nem izgatja a dolog, vagy nagyon is, csak nem akarja mutatni, s nem bízik a szerben. Az én páromat nagyon idegesítette a kopaszodása, kente szorgalmasan, nem mondtam neki, de olyan kellemetlen szagú szer volt, hogy terhesen alig tudtam elviselni. Aztán megjelentek a pihék - és itt meg is állt a tudomány. S a párom maga hagyta abba, pedig õ akarta, õ szorgalmazta kezdetben. Rábízta magát a természetre, s most -fõleg mikor fotókon látom, mert élõben nem tûnik fel nekem- vékony arca van, szõke+õsz a maradék haja, és valóban olyan, mint ha beteg lenne. Én is inkább azt tanácsolnám, hogy ajánld fel, hogy te kezeled neki. És ne csinálj nagy ügyet, nagy várakozást belõle! Jó a fejnek, kellemes, te meg jót akarsz:)
Jó, de úgy gondoltam, hogy talán egy másfélét kipróbálna, pláne, ha az kényeztetéssel is együtt jár neki. De maradhatsz a harmadik válaszoló tanácsánál is :) )

Hogyan vegyem rá a párom arra úgyhogy nem sértem meg, hogy távolítsa el a szõrt egy-két helyrõl?

A barátnõmnek van egy kis szõr a végbélnyílásánál, ami egy kicsit visszataszító tud lenni nekem pl amikor kutya pózban csináljuk, vagy amikor 69-ezünk. Igazából nincs nagy gondom vele, csak úgy gondolom úgy jobb lenne. Szeretem nagyon, tehát az ilyen kommentekkel nem kell jönnie senkinek sem hogy aki szeret valakit az elnéz sok dolgot. Másik testrész pedig a fenéken lévõ kis pihék. Fõleg lányok véleményét kérném errõl, és legyetek olyan szívesek ne csesszetek le ezért.

Legjobb válasz: Amilyen finoman itt leírtad, mond el neki is. A nõk nem szörnyetegek megértjük a dolgokat, max az elején hisztisek vagyunk miatta. Csak próbáld vele normálisan, és finoman közölni.

Amilyen finoman itt leírtad, mond el neki is. A nõk nem szörnyetegek megértjük a dolgokat, max az elején hisztisek vagyunk miatta. Csak próbáld vele normálisan, és finoman közölni.
A kérdező hozzászólása: Mármint hol? Popónál?:D Ott nekem meg van hagyva a szõr, és õ ki nem állhatná azt ha én például gyantáztatnám a lábam vagy a fenekem vagy akármim, szóval az biztos nem. Az elsõn viszont még elgondolkodom amit írtál. Nagyon szépen köszönöm a rendes válaszotokat. :) Végre nem ilyen tirpák tróger parasztok írnak ide. :)
Inkább úgy, hogy "annyira kívánatos vagy, imádlak itt és ott kényeztetni, hmm, de úgy még jobban tetszene, ha ez itt nem lenne... lehetne róla szó?". Vagy másik: te mennyire tartod karban magad odalent? Ha nem nagyon, akkor "valamit valamiért" alapon is felvethetnéd.
A kérdező hozzászólása: Oh micsoda gyors válaszok! Köszönöm szépen hölgyeim, igazán kedves, és segítõ válaszokat kaptam tõletek, ezt nagyra becsülöm. Szóval akkor azokat a pihe féléket semmiképp? Rendben. Igazából fogalmam sincs, hogy hogy álljak neki ezzel az egész szöveggel. Csak úgy amikor lefekszünk mondjam neki hogy: "Figyelj már.. nem akarod ott is leborotválni?" Vagy mi? Csak mert ez olyan kellemetlen, és tudom hogy könnyen megsértõdik a dolgokon, és én pedig nem akarok neki semmi rosszat okozni.. :( Egyébként abban hogy segítsek neki, semmi "izé" nincs.. tehát én simán segítek neki, én nem förmedek el az ilyen dolgoktól, csak szeretem ha egy nõ teljesen "tisztában rakja" magát, ahogy csak tudja. :) Szerintetek mit mondjak?
A pihéket ne akard! Egy az, hogy túl vékonyak és rövid ahhoz, hogy az epilátor vagy a gyanta megfogja, kihúzza és ne csak elszakítsa. Borotvával pedig borzasztó lenne.
A végbélnyílásnál lévõ szõrtelenséggel egyetértek, de a pihékkel mi a gond? :)
#5 de - bikinivonalnál tapasztaltam.
3-assal értek egyet. a pihéket nem is nagyon lehet leszedni. a rendes szõrt meg mondjad neki, finoman, h nem szeretné-e leszedni... az jogos kérés szerintem.
#3 :D Nem nõ az vissza úgy... Nem lesz sem erõsebb sem sötétebb.
elég macerás onnan leszedni, lehet hogy azért hagyja meg mert vagy fel sem tûnt eddig neki hogy ott is szõrös vagy mert tükörben sem látja úgy magának és nem meri nehogy megvágja magát. ha ez utóbbi, akkor viszont akár te is segíthetsz neki...bár lehet azt sem tartod gusztának. de ahogy itt leírtad az tényleg teljesen jó és nem sértõ
hm a fenék pihéket én tuti nem kérném, hogy leszedje.. évek múlva amikor visszanõnek, nagy vastag fekete szõrként, majd szidni fogod magad, hogy milyen hülyeséget kértél tõle.. a popsiszõr meg tényleg, ennyi. szólsz finoman és megteszi.
Mondd meg neki így, hogy jobban tetszene neked szõr nélkül, nincsen ebben szerintem semmi sértõ. De amúgy nem túl egyszerû ott rendesen leborotválni.
A pihéket ne szedesd le vele, gondolj csak bele, ilyen picik még a kézfején, mellkasán is vannak. Ha vagytok olyan kapcsolatban már, felajánlhatnál egy közös fürdést, ahol leborotválod alul (pár milliméteresnél szerintem ez egyáltalán nem taszító, jó szórakozás lehet:) , és hátulra is tévedj a borotvával. Aztán mondd meg neki, hogy így sokkal vonzóbbnak találod, márha az lehetséges . Hajrá !

Hogy vegyem rá a páromat arra, hogy végre legyen babánk?

Én 25 vok, ? 28, és 5 éve élünk együtt. :))

Legjobb válasz: sehogy.ne akard rávenni ha õ nem akarja.mert ha azért menne bele mert te akarod,nem biztos hogy szeretné majd a babát.gondolkodj el a következményein.egyébként beszélgess vele errõl,hallgasd meg miért nem akarja,és adj neki idõt.jelezni fogja majd ha õ is szeretne babát.és akkor szerelem gyerek lesz mindkettõtöknek.mindennek az alapja az õszinteség,és hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat.szorítok neked!!!remélem mielõbb teljesül a vágyad,ami addigra mindkettõtök vágya lesz.

sehogy.ne akard rávenni ha õ nem akarja.mert ha azért menne bele mert te akarod, nem biztos hogy szeretné majd a babát.gondolkodj el a következményein.egyébként beszélgess vele errõl, hallgasd meg miért nem akarja, és adj neki idõt.jelezni fogja majd ha õ is szeretne babát.és akkor szerelem gyerek lesz mindkettõtöknek.mindennek az alapja az õszinteség, és hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat.szorítok neked!!!remélem mielõbb teljesül a vágyad, ami addigra mindkettõtök vágya lesz.
Nálunk is pont ugyanígy volt. De végül fél év múlva õ mondta, hogy annyira szeretne már egy babát.úgyhogy ne aggódj, majd benõ a feje lágya. Sok sikert!
Szia. Kb. ugyanez a szitu áll fenn nálunk is (csak mi hat éve). Én megtettem... Megkértem, hogy beszéljünk errõl a témáról, hiszen úgy éreztem lassan ideje. És megegyeztünk abban, hogy még várunk 1-2 évet és utána belevágunk a dologba. Igen, a férfiaknak általában idõ kell ezt megemészteni. Én, így hogy megbeszéltük, sokkal jobban érzem magam..Rájöttem, hogy ehhez nem elég, hogy én akarom. Nem baj, ha megosztod vele a vágyaid, de ne erõltess semmit. Az a legjobb, ha elmondod, mit szeretnél és mik az érveid mellette és õt is hagyod, hogy esetleg elmondja a véleményét, félelmeit, hogy õ mit szeretne és mikor(??)Szerintem ez a legtisztább. Remélem segítettem. (az én párom is belátta, hogy lassan ideje lesz..)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!