Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátom h menjünk (1 db)

Hogy vegyem rá a barátom h menjünk el valahová?

Soha nem akar sehova menni,persze mert minden pénz és nem kevés.:( Még a kuytát levinni sétáltatni is lusta pedig az nem sok id?.Mindig fáradt,mondjuk most dolgozik szegénykém nagyon sokat,de el?tte is lusta volt.Csak úgy sétálni sem szeret,mindig csak a tv el?tt ülünk ill fekszünk.Én nem dolgozom de elviszem akárhova ha van annyi pénzem,de úgy se hagyná h én fizessek,de sztem most h dolgozik nem is a pénz az akadály.Mondjuk id? nem lenne most tényleg elmenni olyan helyekre ahol egész napot ellehet tölteni,de egy séta nem ártana.Persze mikor nyaralni voltam elment barátájval pecázni,mondjuk nagyon jóban vannak és nagyon ritkán találkoznak meg arra volt dolga a srácnak.Szóval mit találjak ki?Mit mondjak neki?Hogy vegyem ár h legalább fél órát sétáljunk?

Legjobb válasz: Szia! Velem ugyanez volt a helyzet, csak épp a barátnõm volt a lustábbik fél. Hát, azt tudom ajánlani, hogy rágd a fülét, nyafogj neki, találj ki bármit, mert egy csomó dolog van, ami jobb mód a kikapcsolódásra. Próbálj meg kitalálni valami olyan dolgot,amit õ is élvezhetne, pl. szabadstrandon strandolás, és ez még csak pénzbe sem kerül :D

Szia! Velem ugyanez volt a helyzet, csak épp a barátnõm volt a lustábbik fél. Hát, azt tudom ajánlani, hogy rágd a fülét, nyafogj neki, találj ki bármit, mert egy csomó dolog van, ami jobb mód a kikapcsolódásra. Próbálj meg kitalálni valami olyan dolgot, amit õ is élvezhetne, pl. szabadstrandon strandolás, és ez még csak pénzbe sem kerül :D
Szervezz programot hétvégére. Egyszerûen rángasd el, tuti élvezni fogja végül. Nekem a barátom ilyen: egyik hétvégén reggel beállitottam hozzá egy nagy táskával( volt nálam pléd, tea, szendvicsek). Közöltem, hogy nincs pardon, szép idõ van, és elmegyünk kirándulni. Annyira meglepõdött, hogy eszébe se jutott tiltakozni, pedig elõtte, ha nyafogtam, hogy mehetnénk mindig nemet mondott, vagy kibúvót keresett. Nagyon jól éreztük magunkat, õ se bánta meg, hogy mozogtunk egy kicsit.
Kössetek kompromisszumot, mond meg neki, h néha szeretnél elmenni erre arra, még ha csak sétálni is, de szeretnél kimozdulni.Az egyik héten csináljátok amit te szeretnél a másikon meg azt amit õ.És amikor te szervezel vmit, akkor olyan legyen amin bizti jol fogja magát érezni.Végsõ megoldás:...rontsd el a tv-t hi-hi-hi no ez csak vicc volt.
Nálunk is ugyanez a helyzet, tiszta unalom az egész, mikor fent vagyok nála vagy tvézünk, fekszünk vagy számítógépezik.Én is mindig rágom a fülét, hogy menyjünk sétálni nagy ritkán bele is megy.Ha nagyon sokáig mondod, akkor hátha elmegy veled, én is kitartó vagyok ha szórakozásról vagy kikapcsolódásról van szó.Vagy mondd azt, hogy akkor inkább barátnõddel mész az már nem hiszem, hogy jól esik majd neki és inkább elmegy veled, nálam ez is bejött.Csak kitartást drukkolok neked!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Kéne már egy lány meg minden! Mit csináljak?

6

Fiúk, férfiak! Ti megcsókolnátok egy lányt egy buliban, ha lenne barátnőtök?

9.es vagyok és jövõ héten gólyahét pénteken gólyabál.Az ifim(10.es,aki szivatni fog a héten) nagyon tetszik nekem,ès amikor a közös ismerõsünk bemutatott minket egymásnak,nagyon flörtölgetett velem,de a közös ismerõsünk mondta nekem,hogy õ ilyen flörtölgetõs típus,de van barátnõje.Ezen nagyon elszomorodtam.Mit tegyek?

8

Mire véljem ezt a beismerést?

Már másfél éve együtt vagyok a párommal, sajna elég ritkán találkozunk, de minden nagyon jó. Nagyon szeretjük egymást.
Tegnap azt mondta, hogy: " Tudod én nagyon hanyag vagyok és rendetlen. A cuccaimat nagy ritkán pakolom el és utazás után a cuccaimat is csak hetekkel később pakolom ki a táskámból, csak azért mondom, hogy tudd én ilyen vagyok"

Erre azt mondtam neki, hogy nem gond és, hogy ezen lehet változtatni, majd azt mondta, hogy nagyon örülne, ha "rendre tanítanám"

Egyébként abszolút nem látszik, hogy ilyen rendetlen lenne.

De miért mondta ezeket?
Előre is köszi a válaszokat!

3

Aj mit tegyek? Ti mit tennétek?

Szerelmes vagyok még mindig az exembe pedig próbáltam túltenni magam,már eljutottam odáig,hogy úgy éreztem barát.Aztán mindent elrontott,megcsókolt és szerető viszonyt akar,miközben elv.szerelmes a bnőjébe..mit tegyek?21l

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!