Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátom, hogy ne (30 db)

Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?

még gimis a barátom, de nem szeretném ha megbetegedne és többször paszankodik hogy fázik a lába

Legjobb válasz: Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...

Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...
Próbálja ki a harisnyanadrágot. Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni. Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról: http://ferfi-harisnya.blog.hu/
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den tõl a 80-den ig és így mindig talál a hõmérsékleti viszonyokhoz megfelelõt, és ha több idõt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a nõi is megfelelõ hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestõl kezdve felfele és majd õ úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelõt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek. Férfiharisnya rendelhetõ a http://www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a http://www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon. Jó próbát.
Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van).
Ha vastag a har.nadrág, az sem gond, nem nyomja ki a gatyát, én egyébként bundás melegitõalsót szoktam alávenni, nem lehet észrevenni.
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az elsõ nõi volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a nõi harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni. Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana. Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegõ, ami jól szigetel.
lehet kapni férfi hosszú alsónadrágot, vagy harisnyát. ezek úgy vanak kialakítva hogy slicces meg nem nyomja a kukacukat. akik hidegben dolgoznak vagy kinti sportot üznek azok mind ilyet viselnek. ezek a nagyon melegtöl az egyszerüig kaphatók.
Vegyél neki nejlonharisnyát, ..hát ha bejön neki! :)
A kérdező hozzászólása: milyen vékonyra gondoltál?
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van)" Az elsõ részével egyet értek, én is olyat szoktam venni! Kényelmes, nem nyom. Csak találd meg a jó méretû harisnyanadrágot! De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...

Hogy utaljak/vegyem rá a barátomat, hogy ne legyen félreérthetõ számára?

A barátom házibulit szervez haverjaival a jövõhónapra. Facebookon csinált is egy eseményt, amibe belevette meghívottakat. Tegnap kérdezte, hogy kit hívjon még, vagy mondjak embereket akiket esetleg kifelejtett. Nagyon szeretném ha meghívná a legjobb fiú barátomat,(akit régebben már meghívott facebookchat-en mert õk is "haverok") de barátom elég féltékeny típus nem tudom hogy szóljak rá, hogy vegye már be az eseménybe. Adnátok valami tippet, hogy hogy vezethetném rá? Elõre is köszönöm!:-)

Legjobb válasz: Én csak egy tippet adok: ne járj olyannal, aki ennyire féltékeny. nem egészséges.

Én csak egy tippet adok: ne járj olyannal, aki ennyire féltékeny. nem egészséges.
Ha nem megy az egyenes beszéd, hagyd a [email protected]
már nem azért de ha õ csinál házibulit akkor azt hívjon meg akit akar, én se hívnám meg a helyébe a gyereket ha nem vagyok vele jóba és nemakarom ott látni
Azok akik a féltékenység miatt szakítanának azok szerintem maradjanak egyedül... Ha féltékeny a barátod, és tényleg szereted akkor segítesz neki, hogy ne legyen féltékeny. Tehát nem azt mondom hogy kerüld azt a barátodat de ne ápolj vele olyan szoros kapcsolatot ami a palidnak rossz lenne. Saját tapasztalat!

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy már 1 hónapja nem volt orgazmusom, és csak azért játszottam meg h ne vegyem el az önbizalmát?

Már lassan 1 éve vagyunk együtt, de az utobbi honapban nem volt orgazmusom... Eddig ezzel nem volt baj, és még midnig kivánom a barátomat, eért velem van baj nem vele.. De félek hogy ezt nem fogja megérteni és zokion veszi, vagy elveszem az önbizalmát..:(

Legjobb válasz: Miért nem volt orgazmusod, nem jól csinálja? Nem úgy csinálja mint eddig, vagy éppen pont unalmas, hogy ugyanúgy csinálja! Ne mondd el hogy nem volt orgazmusod, de a következõ szexnél semmiképp se színlelj, mert akkor azt hiszi, hogy jó az, ahogy csinálja, így nem juttok egyrõl a kettõre.

Miért nem volt orgazmusod, nem jól csinálja? Nem úgy csinálja mint eddig, vagy éppen pont unalmas, hogy ugyanúgy csinálja! Ne mondd el hogy nem volt orgazmusod, de a következõ szexnél semmiképp se színlelj, mert akkor azt hiszi, hogy jó az, ahogy csinálja, így nem juttok egyrõl a kettõre.
Nem feltétlenül kell elmondanod neki, csak ne színleld tovább.Neki se jó, ha tetteted, mert így azt hiszi jól csinálja, és ugyanezt fogja továbbra is, mert úgy gondolja ez volt neked a jó..Ha már nagyon rossz, hogy nem volt orgazmusod, akkor szólj neki úgy 3 újabb orgazmus nélküli alkalom után, és mondd el hogy mostanában valahogy nem jön össze..Így azt sem kell elmondanod, hogy már 1 hónapja nem.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom..:( Talán azért nem mert sztem neki már megszokássá vált, az h mi lefekszünk egymással, és 1 év alatt már a ház összes butorát kiprobáltuk, sztem már ugy érzi h nem tud meglepetést okozni..::S meg most már helyen dolgozik mint eddig és sokkal fáradtabb mikor hazaér, és sztem már inkább csak hamar tul akar esni rajta... ami nekem azért rosszul esik...:( nem vagyok 1 nagy sexéhes lány, de nekem is vannak igényeim... ezt mondjam meg neki igy?
Persze hogy mondjad meg, másképp honnan tudná, fõleg hogy még színleled is az orgazmust? Szerinted kinek használsz ezzel? Õt átvered, te meg kielégítetlen maradsz. Nálunk is van olyan, hogy a barátnõm fáradt, vagy stresszes, vagy valami baja van és érzi, hogy most nem fog tudni elélvezni akárhogy "nyüstölöm", akkor inkább vagy rákapcsol és "kivégez", vagy szól, hogy neki most nem fog menni és utána "intéz el". De nem az a megoldás, hogy inkább megjátssza az orgazmust, csak hagyjam már békén. Normális párkapcsolatban ezeket meg lehet beszélni és meg lehet érteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Ma meg is beszélem vele:) Drukkoljatok:)

Nagyon fog fájni, ha az első előtt nem mondom el a barátomnak, hogy én még sosem voltam senkivel? Hogy csináljam, hogy ne vegye észre, mennyire fáj (na)? 20L

Legjobb válasz: Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.

rá fog jönni az elsõ mozdulatodnál , ennyire nem lehet ostoba! de ha mégis és nem jön rá, nem fog rád különösen odafigyelni és nem lesz olyan óvatos és jobban fog fájni !
Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.
Gáznak érzed, hogy szûz vagy? Ha igen, elég szar pasid lehet....
jaaaj te lány, a vért majd mivel fogod magyarázni? Mond csak el hogy szûz vagy, õ is másképp fog hozzád állni
1. Igen, mert görcsösebb leszel. 2. Milyen barát az olyan, akinek nem lehet elmondani, hogy õ az elsõ? 3. Ha ennyire nem bízol meg benne, miért akarsz lefeküdni vele egyáltalán? 4. A szüzesség nem gáz kategória, és az a pasinak, ha normális, egy különleges valami, hogy egy lánynak õ az elsõ, fõleg ha(!) szereti is azt a lányt. 5. A szex nem arról szól, hogy átverjük a másikat, hanem arról, hogy élvezze mind a két fél. Ezt elsõ alkalommal is lehet, csak ahogy a pasinak illene tudnia, hogy neked ez az elsõ, mert akkor, ha szeret, jobban odafigyel rád és óvatosabb.
ahogy = ahhoz
Még ennyi [email protected] birkát. Miért szégyen h szûz vagy??? Miért nem mersz õszinte lenni a pároddal???? Igen ha nem mondod el akk jobban fog fájni. Nem fog odafigyelni arra h finom legyen mert nem tudja, ráadásul te is jobban fogsz görcsölni
Egy normális pasi mielõtt ágyba visz kipuhatolja a szexuális szokásaidat. Nem akkor akar szembesülni azzal, pl. hogy undorodsz a szopástól.
És mit csinálsz ha még vérzik is? 20 évesen legyél már ennyire érett...
hát! nagy esély van rá, hogy a szex alatt kiderul
Érdemes lenni megmondani neki, mert a fiúknak az jó ha szüz vagy, legalább tudni fogja hogy télleg szereted, mert neki adod magadat. Ugyanis az elsöt soha nem fogok elfelejteni :S A fiuknak meg jó ha egy lány szüzességét elveszik :)
Én sem mondtam el, és nem fájt, és nem is véreztem. Hátha te is így jársz...:)
Az biztos, hogy ha nem mondod el neki akkor nem vigyáz annyira és bizony akkor nagyon fáj. A fiúk észreveszik azt, hogy szûz vagy. sokkal jobban jársz ha megmondod neki mi az ábra. Nincs ebben semmi szégyen. Én idõsebb voltam mint Te mikor elvesztettem, de nekem úgy is eléggé fájt, hogy a fiú tudta és óvatos volt.
Hát kapaszkodj meg, de már láttam! :D
látszik, hogy te sem láttál még nõt élõben kedves utolsó...:D
Szex közben ha kérdené hogy mit szakított át éppen, mond azt neki hogy az csak egy nejlon zacskó amit épp tegnap dugtál fel a tacskóban. (GYK, Tesco)
Elõször is, mondd el neki, hogy neked õ lesz az elsõ. Ez különleges dolog, örülni fog neki. Másrészt akkor is szólj neki, ha fájna közben, mindkettõtöknek jobb lesz hosszú távon, ha pozitív élményeket gyûjtesz szex közben.

Már nagyon elveszíteném a szüzességemet. Mert már nem tizenéves vagyok. Hogyan lehet úgy ismerkedni lányokkal (nincsenek lány barátaim) hogy ne vegyék azt le, hogy járni akarok velük, mert akkor mindig elutasítanak?

Tehát úgy ismerkedni, hogy ezt ne vegye a nõ ,,keringõre kérésnek". Pedig nem nyomulok, nem is célzok rá. Mégis 2 mondat után jön a barátom van válasz a semmire, hiszen semmi ilyenre nem kérdeztem rá. Hogy lehet ezt kikerülni?

Legjobb válasz: Tuti valamit átlátszóan csinálok, mert akkor nem ezt a reakciót kapnám mindig.

A kérdező hozzászólása: Tuti valamit átlátszóan csinálok, mert akkor nem ezt a reakciót kapnám mindig.
Lehet, hogy ronda vagy, mint pl. én. Velem még csak barátkozni sem akarnak a lányok.
Kérj tõlük segítséget, például tanulás céljából, vagy vásárlás, vagy ajándék ötletek stb, kérdezgess tõlük ezt azt, aztán kezdj el beszélgetni... de ne mondj neki semmi olyat, amirõl azt hiheti, hogy tetszik neked. csak max 2-3. alkalommal, de akkor is elõször a napját kérdezd, hogy kellemes legyen beszélgetni veled.. de sose vidd túlzásba, elég csak 1-2 kérdés egyszerre... tehát érted...csak legyél kedves.. ne írj neki regényt, meg egyfolytában, légy laza, várj néhány percet a válasszal, ne tünjön úgy neki, hogy lesed a válaszát, és írsz is rá abban a percben. és majd szépen lassan mehet több szöveg, meg egyebek:) de csak ha látod, hogy nem vagy teher neki... megy az, bár minden kezdet nehéz. teljesen megértelek! hajrá! L/18
Na figyuzz... Én sem vagyok férfiszépség, De pont ezért meg kellett tanulnom csajozni... :) 1: -pont az a lényege az egésznek, hogy ha tetszik a lány, akkor az elsõ perctõl úgy indíts, hogy ne legyenek kétségei a szándékaid felõl... Sokan ott rontják el az egészet, hogy barátkozni akarnak... Mert majd onnan könnyebb lesz... Hát a nagy frászkarikát (itt más szó volt eredetileg de moderálták, és helyette ez jutott eszembe)... ;) Ha elraktározott a fiúbarát fiókba, onnan te ki nem kerülsz, mert nem pasiként gondol rád ;) 2: - legyél magabiztos, legyél önmagad... És hidd el magadról, hogy az elõtted álló nagyonszépcsajszit is simán be tudod oldalazni ;) Mert ha te sem hiszed el, akkor a csaj miért is hinné el? Szóval legyél férfi... Hívd el valahova, mondjuk akár meginni egy üdítõt, vagy teljesen mindegy hogy hova... Viszont elõtte addig gyakorold a következõ technikát, amíg teljesen át nem áll rá az agyad: - akivel csak lehet az ismerettségi körödbõl, vagy akár ismeretlenekkel is, úgy fogalmazd meg a mondandódat, hogy mindenféle tagadást kifejezõ szót kerülj el... Pl.: Nincs kedved eljönni valahova? (az elsõ szó megragad a fejben, és eleve negatív csengést ad a kérdésnek... Nem jó... Próbálj úgy fogalmazni, hogy ne azon kezdjen gondolkodni, hogy akar e veled talizni, hanem, hogy mikor? Ma este, vagy holnap... Sokkal nagyobb sikered lesz egybõl... Jah, és nyilván nem árt ha megvannak az alap dolgok, Pl.: Nem vagy büdös, ápolatlan, Ne legyél paraszt, És jó pont, ha van humorod

Mivel vegyem rá a barátomat, hogy velem is foglalkozzon ne csak a pókerrel?

Legjobb válasz: xDDD a póker fontosabb neki mint te?

xDDD a póker fontosabb neki mint te?
A kérdező hozzászólása: Utolsó akkor te érted a helyzetet. Utálom, hogy minden ez körül forog ez határoz meg minden programot. Én is tudok játszani meg szeretek, de mindennek van határa.
Szabályok kellenek ide is, manapság már azért nem mindig játékszenvedélyrõl van szó, ha valaki rendszeresen pókerezik. Vannak határok. Beszéld meg vele, ha veled van ne játssza, ha ez nem fog mûködni, akkor pedig ez már tényleg nincs reális keretek között, és szakember, vagy pedig szakítás. Utolsó elõtti voltam.
Ezt nem én írtam ki? :D:D:D:D:D:D Bakker....mondjuk ne engedd neki az online pókert ha veled van.Vagy játszd el a bankrollját teljesen :D Amúgy én úgy oldottam meg, hogy megtanultam én is játszani, és most már imádom.Jöhet online, baráti társaságban, és pókerteremben is a játék, és persze együtt :)
ha online póker, akkor kikapcsolod a gépet, lekapcsolod a netet. ha offline póker akkor meg keress neki egy jó szakembert ki kigyógyítja a szenvedélybetegségébõl és a játékfüggõségébõl.
Peldaul, tedd magad hogy van mas fiu az eletedben, akkort mindjart felfigyel rad....tedd kicsit feltekenye...nallam ment
És te még együtt vagy vele? Gratulálok. Ez már játékszenvedély betegség, ülj le vele beszélgess errõl , ha folytatja szakíts vele. Nincs értelme az egésznek.
A kérdező hozzászólása: nem. Vki belinkelné, mert nem találom? azért várom az ötleteket
hasonló kérdés volt tegnap is N
vetkõzõs pókerrel
te írtad ki a múltkor a pókeres bulizós kérdést? :D:DD
Milyen lépéseket tettél már az ügy érdekében? Normálisan megbeszélted már vele? Mit reagált? Mióta vagytok együtt? Nehéz ügy :/
kezdd el neki te is mondani, hogy mit vegyen fel és ha nem tetszik neki, mondd el, hogy te ugyanígy vagy ezzel
Azt vegyél fel, amit akarsz, nem amit õ mond! Ne ezen múljon már egy kapcsolat :)
Vedd fel azt amit te szeretnél. Mit tud csinálni ha épp azt a felsõt veszed föl?Letépi rólad és kidobja? :D Kiscsaj! Ne engedd, hogy uralkodjon rajtad. 20N
Hagyd ott, mert nem fog megváltozni, csak még több problémátok lesz. Most azt mondja meg hogy öltözz, holnapután meg azt, hogy mit tehetsz. 28/n
Akit te a barátodnak hiszel, az csak egy kis pötsû szerencsétlen, aki uralkodik rajtad:) De megérdemled:)
Semmit ne csinálj te csak egy dugható barbie baba vagy. Azok meg nem csinálnak semmit élj a szerepednek vagy válassz más. A "Bocs drágám. Majd megváltozom" soha a büdös életbe nem fog eljönni vagy csak egy kicsit.
Engedelmeskedj, vagy nem lesz szex. A pasid.
"A barátom megmondja, hogy milyen nadrágot vegyek fel, milyen felsõt ne vegyek föl." Ühüm, engem egy dolog érdekelne: mi történik/történne, ha azt mondanád erre, hogy _nem_? ^^
Ne fogadj szót. Ha agresszív lesz, rúgd ki.

Alairtam egy baratom keresere az ellenorzojet, 4napja es azota nagyon rosszul erzem magam, nincs etvagyam, erotlen vagyok es semmire sem tudok rendesen koncentralni csak arra hogy kiderul a tanaraim elott. Mit tegyek hogy ne vegyem annyira szivre?

Legjobb válasz: Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)

Háát igen. Kicsit necces téma. De elõttem aki leírta, hogy a barátodnak tettél szivességet, teljesen igaza volt!!! Ne aggódj annyira. Viszont máskor ne nagyon csinálj ilyet... Amúgy ez egy egyszerû kis gyerekcsíny. Nem gyerek az, aki nem csinált ilyet. És aki elõttem írt, hogy okiat hamisítás, annak azt üzenem, hogy az az okirrat hamisítás, ha például egy nagyon fontos iratnak hamisítják az aláírását. Am ellenõrzõt évközben is lehet venni, és lecserélni. Nálunk 200 forint (de ez mind1)
Ne aggódj :) Nem azt mondom hogy váljon rendszeressé, de Te tulajdonképpen segítettél a barátodnak. Egy szívesség volt. Örülj neki hogy képes voltál rá, ez azt jelenti hogy igazi jó barát vagy! Ha csak Te és a barátod tudtod róla, akkor ne félj. Õ nem mondja el senkinek.. hisz miért akarna rosszat magának!? Te pedig éppúgy. Ha ki is derülne, nem lenne semmi gond. Szóval nyugi, egyél rendesen, ne stresszelj, jó barát vagy! :)
:D szerintem túl stresszeled. én már arra is lusta szoktam lenni hogy anyának odavigyek valamit hogy aláírjon . mindig én hamisítom alá. még 1szer sem derult ki pedig mar 2 éve ez megy. meg amugy sem lenne belõle nagy gond. ha ki is derul nem te leszel a hibás vagyis kevésbé leszel , és végülis mi olyan nagyon rosszat csinálhatnak veled ha kiderül ? semmit. ne stresszelj ilyen kis dolgon :D
Ha csak a barátod és te tudsz róla akkor nem lesz gond szerintem. De ha elkotyogja a barátod és netán pletyka lesz belõle, akkor ismerd be minél elõbb az adott tanárnál, mert akkor nem érdemli meg a barátod hogy falazz neki. Abban nem tudok jót mondani, hogy ne vedd szívedre most, de a jövõre nézve azt mondom, hogy soha ne csinálj ilyet többet és akkor nem lesz gond vele. Ha ennyire rosszul érzed magad esetleg kérd meg a barátodat, hogy mondjátok el a tanárnak, mert ez neked nagyon nagy lelki problémákat okoz és félsz hogy valami bajod lesz. Ha igazi barátod szerintem megérti és beleegyezik. Persze az is lehet hogy utána nem lesz a barátod, de én úgy gondolom, hogy a barátság amúgy sem arról szól hogy csalj a másik nem tanulása vagy vmije miatt.
hát figyelj, az én osztályomba is volt ilyen, a gyereket majdnem kicsapták...
hogy mit csinálhatnak vele???? Ez egy hivatalos okirat hamisítás amit a törvény elvileg büntet gyakorlatilag meg lehet soha nem veszik észre....hiszen két egyforma aláírás soha nincs.
szerintem ne csinálj ilyent tobbet, ha nem bírod cérnával.a barátság nem arról szól, hogy kérésére csalj netalántán lopj stb. és ha már egyszer aláírtad, akkor továbbra is te fogod aláírni, mert ha szulei nem totál hujék, akkor úgy is észreveszik, ha a tanár nem is.mindenesetre akkor fogod megtudni ha kitudódik hogy igazi "barát"-e a barátod, hogy majd bekopp-e téged.te pedig annyira ne cikizd már magad. ha kiderul és bekop a barátod válalod a kovetkezményeket, az pedig egy jó lecke lesz számodra, hogy tobbet ilyent ne csinálj.várd meg, hogyan alakul a helyzet, magadtól ne ismerj be semmit. meglátod, hogyan viselkedik majd a barátod.
Visszaszívtam az üzenetetem, amit az elõttem író írt. Félreértettem... Bocsika

Hogyan vegyem rá a barátom, hogy ha hozzám jön ne öltözzön annyira extrémül? És ne feltünősködjön?

Kis faluban lakom és mindenki róla beszél, hallom mikor a buszmegállóban állok hogy rólam beszélnek az emberek, hogy az én barátom biztosan meleg, meg minden...vannak akik pedig azt hiszik hogy lány és az terjed rólam hogy leszbikus vagyok.

Legjobb válasz: Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.

Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.
szereted meg teszik, de felvállalni nem mered. Merthát errõl van szó.
ez tenyleg jo. szegyelsz vele mutatkozni? en akit szegyenlek azt nem tartom valami sokra.
Szerintem légy türelmes, majd megszokják! Elõbb-utóbb nem lesz ez annyira érdekes, ha már sokszor látják. A barátod meg nem a falubeliekkel jár, hanem veled, nem nekik kell hogy tetsszen, hanem neked. Jól tette, hogy nem változtatott magán. Azt nem tudom, hogy eshetett neki mikor elõadtad ezt neki.
Valószinûleg mert õ is tudja, hogy nem lesznek a végletekig együtt és ha szakítanak akkor nehogymár a fél falu õt cikizze ráadásul még õ is magát hibáztassa :D Amúgy igazad van
A kérdező hozzászólása: De nem szégyenlem, csak nem tudom na... olyan szar mikor beszólnak, hogy biztosan leszbi vagyok, meg ilyenek. Ez egy kis falu, biztosan nem laktatok még ilyen helyen ahol végigmegyünk az utcán és szájtátva bámulnak, meg összesúgnak, mutogatnak az emberek... csak ezt szeretném elkerülni, de nem tudom hogyan.
Minden csoda három napig tart:)

Hogy oldjam meg a szexuális együttléteket úgy, hogy a barátom ne vegye észre, hogy folyásom van?

Jártam már nõgyógyásznál ezzel.

Legjobb válasz: Ne irrigálj, az nem egészséges. És mi van ha észreveszi hogy folyásod van? Ez nem ciki, hanem természetes...

Ne irrigálj, az nem egészséges. És mi van ha észreveszi hogy folyásod van? Ez nem ciki, hanem természetes...
Sõt, ha beindulsz, még vagy 5x ennyi fog termelõdni, persze, hogy , , olyan" lesz a keze és a pénisze :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok! Mindenkinek ment a zöld kéz! ;)
Egyáltalán nem fogja zavarni, szerintem!
Teljesen TERMÉSZETES ha a kezén vagy a farkán marad!
A kérdező hozzászólása: És ha a kezén, farkán marad a trutyi? :( észre sem fogja venni a dolgok közepette?
Semmiféleképpen ne tusolj napi 2-3x (még az is lehet, hogy a folyásod pont emiatt van) és ne is irrigálj. A barátod semmit nem fog észrevenni, tapasztalatból mondom.
irrigálás, habár a te "problémádra" segítség lehet, ESZEDBE NE JUSSON! Tapasztalat. Én irrigáltam hetente vagy 2-3X sima tiszta vízzel és utána szinte teljesen száraz voltam ami NEM normális, ezen kivül fél évente jött egy jó kis hüvelygomba/fertõzés ki tudja, most januárban mert egy durvább gombát kaptam be büdös, darabos folyással! Szerintem egy gomba 100X cikibb mint az amúgy normális , csak kicsit bõvebb folyás, amit a pasik amúgy is szeretnek, mert annak a jele, hogy mennyire kívánod õt! Remélem az irrigálástól kellõképp elrettentettelek, normális a folyás, ne aggódj, barátod hidd el, hogy SEMMI rendeleneset nem fog észrevenni, mivel nem az!
Az enyémet egyáltalán nem zavarja, hogy van, sem a betét, sem a folyás. A tiédet sem fogja tutira, ez velünk jár. Napi 2-3 tusolás teljesen fölösleges, és nem is jó a bõrnek, mert a felsõ védõréteget károsítja. Az irrigálás meg egyenesen káros, hacsak nincs valami indokolt oka, nem szabad. A hüvely pH-ja savas, az irrigálással pedig a savas pH-t megbontod, és a jótékony laktobacillusok, amelyek védenek a kórokozókkal szemben, károsodnak. Nagyobb az esélye tehát, hogy elkapsz valamilyen fertõzést. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, ez hozzá tartozik ahhoz, hogy nõk vagyunk.
Ha most sikerüülne is eltitkolnod, mit nyernél vele? Vagy egy egész életen át titkolni akarod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!