Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátom, hogy kicsit (11 db)

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit vegyen vissza?

túlságosan körülugrál. hívogat meg minden. meg nem rég jöttünk össze de már most azt mondja h örökké szeretni fog.

Legjobb válasz: "Kicsit vegyél vissza"

"Kicsit vegyél vissza"
"Nem hagysz levegõhöz jutni"
Örülj neki baszod. Jobb lenne ha kb. le se szarna ?
17:06 Most te leírtad a másik végletet is, de azért a kettõ közt is van élet. Kérdezõ: ha még az elején vagytok akkor szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy neked egy picit sok és lassítson le egy kicsit. 20/L
"Basszátok meg!" :)
"szeretnék egy kis idõt egyedül tölteni, hogy hiányozhass, és akkor annál jobb lesz a viszontlátás"
mond nekih " most szakitsunk egy hétre" =D
Nem Norbinak hívják? Szerintem tudom kirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem mert nem norbinak hívják :D

Hogy vegyem rá anyámat hogy engedjen el egy kicsit a barátaimhoz?

16 éves vagyok. Azzal az indokkal tart itthon hogy vendégek vannak itt akiket életemben nem láttam a szobámban ülök és gépezek nem is beszélek velük. Miért nem mehetek el?

Legjobb válasz: ez már megtörtént párszor azóta nagyon cinkel:S

A kérdező hozzászólása: ez már megtörtént párszor azóta nagyon cinkel:S
A kérdező hozzászólása: már elmentek. egy kis készülõdés és indulok is :DD amúgy köszi a tippeket :) )))
16 évesen már megteheted simán hogy felöltözöl közlöd hogy elmész x helyre, és majd jössz 11kor. Ennyi.
HIGGATTAN beszélj vele, de ennek ellenére tarts ki magad mellett! Ennél többet nem tudok mondani...
Ha a vendégek elõtt mondod hogy el kell menned (közben meg már mész is szépen a kijárat fele), nem mer majd nem-et mondani.

Kicsit több mint egy hónapja kiszakadt a gumi, és azóta nem akarja csinálni a barátnõm. Hogy vegyem rá?

Kiszakadt a gumink kb másfél hónapja, vettünk fogamzásgátlót, de azóta egyszerûen retteg a szextõl. Egyszer-kétszer csináltuk azóta de akkor is max 2percig, mert mondta, hogy hagyjuk inkább. Tényleg nagyon fél. Hogyan lehetne visszaszokatni?

Legjobb válasz: Szia :) velünk is volt hasonló dolog csak nekünk nem szakadt ki hanem lecsúszott a gumi de mindegy :) én nagyon sokáig csak úgy szexeltem a barátommal,hogy mielõtt elment volna mondtam neki,hogy vegye ki :) így nem bennem ment el bennem és így én is nyugodt voltam :) ez augusztusban történt és most már újra csináljuk rendesen :) 18/L

Szia :) velünk is volt hasonló dolog csak nekünk nem szakadt ki hanem lecsúszott a gumi de mindegy :) én nagyon sokáig csak úgy szexeltem a barátommal, hogy mielõtt elment volna mondtam neki, hogy vegye ki :) így nem bennem ment el bennem és így én is nyugodt voltam :) ez augusztusban történt és most már újra csináljuk rendesen :) 18/L
"Visszaszoktatni"... :D A kiskutyákat szokás szobatisztaságra "szoktatni"... :) ) Amúgy meg ha ennyire terhespara van, akkor használjatok kiegészítõ védekezési módszereket is - hüvelytabletta, gumi, akármi - amíg egy kicsit megnyugszik. El fog múlni, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem akar fogamzásgátlót szedni mert már szed egy erõs gyógyszert és nem szeretné mixelni..:) köszönöm, várom a többi javaslatot
Akkor minek vettétek a fog.gátlót? Ezt elõtte kellett volna végiggondolni. Áhh Szerintem nem is vagytok rendes szerelmi kapcsolatban, van itt valami más probléma, különben igen is szexelne a csaj. De talán jobban kellene izgatnod, szeretned, ééés kommunikálnod vele.
Nálunk is volt egyszer gumiszakadás, utána meg részemrõl para, kétségbeesés, sírás, dráma, minden, meg 72 órás tabi. Egy ideig én sem mertem szexelni, bár kb. 2 hét múlva gyõzött a vágy... Szóval te nem tudsz vele csinálni semmit, max próbálkozol, de ezt csak õ fogja tudni lerendezni magában.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, gyorsan írtam a kérdést és nem figyeltem, nem fogamzásgátló hanem esemény utáni. köszönöm a válaszokat. jöhetnének még:) megy a plussz:)

Egy barátnõm 16 hetes terhes fél éves kis gyerekkel egyedül. Van valahol mòd a terhesség megszakítására? És arra hogy esetleg én magamhoz vegyem a kicsit ha megszüli?

Nekem 2 van es nagyon szeretem a gyerekeket., õ nem akarja megtartani. Sajnàlom azt a kisbabàt. Egészséges kisfiú.

Legjobb válasz: Kicsit késõn döntött így. 16. héten már nem végeznek abortuszt, csak durva fejlõdési rendellenesség esetén. 12. hétig lehetett volna. Te örökbefogadhatod nyílt örökbefogadással.

Kicsit késõn döntött így. 16. héten már nem végeznek abortuszt, csak durva fejlõdési rendellenesség esetén. 12. hétig lehetett volna. Te örökbefogadhatod nyílt örökbefogadással.
A kérdező hozzászólása: Nem tul jol, mindenképpen el szerstné vetetni, most éppen romániában probálkozik plusz pénzért. Már telefonon beszélt a dokival de még nem utazott el.
Dehát már lassan félidõs terhes :( Hogy van szive ezt tenni?
Nem fogja tudni elvetetni, legfeljebb úgy, hogy akár az életébe kerül. Nem gondol, hogy mi lesz akkor a meglévõ kisgyerekkel? Inkább bírja ki ezt a 20 hetet, és adja örökbe. Romániába semmiképp nem mennék, te jó ég!!
Nyugi itt sem fogjak elvenni! Ha megis es kitudodik akkor a doktor bacsi csunyan megszivja! Nem hinnem hogy vallalnak ekkora rizikot egy ismerosomnek 13 hetesen nem vettek el! Ja es egy 16 hetes magzatot vagy mostmar tobb elvetetni hogy lehet ilyet csinalni? Ur Isten :(
Aaaaa!!! mar elnezest, de csak annyit tudok ra mondani, hogy egy szivtelen q.. a aki valszeg osszevissza ... felelotlenul :/ hat ha illegalisan elvetetne a picit, akkor szivbol kivanom, hogy haljon bele o is, merthat ki tudja hany kis artatlan eletet ontana meg ki?! Kerdezo, te egy igazan onzetlen jo lelku ember vagy!!! (ne haragudj ha megbantalak mert a baratnodrol ez a velemenyem, de nem tudom magam turtoztetni) en ugy tudom hogy nem verszerinti rokon is csaladba fogadhatja a gyereket. kivanom, hogy sikeruljon vagy legalabbis jo helyre keruljon a pici fiu!
A kérdező hozzászólása: Annyi uj fejlemeny van, hogy nem tudja mar elvetetni, mert felidos terhes. De valoszinü nevelöintezetbe akarja adni, a 7 honapos kislanyt meg hetes bölcsibe... Eleg szomo0ru vagyok. Szegeny kicslany...
Próbáld arra rávenni, hogy tegyen végleges lemondó nyilatkozatot. Akkor azonnal örökbeadaható a baba, tehát nem kell gyerekotthonban lennie. A legtöbb gyerekotthonos azért nem örökbeadható, mert a vér szerinti szülõk nem foglalkoznak azzal hogy lemondjanak róla, no meg a gyerekkel sem, tehát hosszú évekig nem lesz örökbeadható:-( Még van idõ, én erre hajtanék rá, mutogass neki képeket a Gólyahír alapítvány honlapjáról, hogy nézd, ezeket a babákat a kórházban hagyták, lemondtak róluk, azonnal szeretõ szülõkhöz kerültek, akik vigyáznak rá stb. stb. tuti meg tudod vele gyõzni.
Mi újság a barátnõddel?
Na hogy döntöttél?
Mi a helyzet?
Hogy van a barátnõd?
Kivanaom, hogy minden jol alakuljon es a kisbaba jo helyre keruljon.
Az örökbefogadásnak komoly feltételei vannak.
12. Hêtig lehet elvetetni. Miêrt most jutott eszêbe?
A kérdező hozzászólása: Volt mult héten màsik orvosnàl aki azt mondta neki hogy 6 hetes (de csak vert vettek tõle uh nem volt) tegnap ment be a korházba ultrahangra es kiderült hogy 16 hetes. A jo ég tudja hogy követhettek el ekkora bakit!
A kérdező hozzászólása: És ha nàlam hagyná nevelésre? Hogy oldható ez meg jogilag?
Szerintem ez nem éppen jó ötlet. Már mint, hogy Te fogadd örökbe.
Elvetetni volna a legrosszabb megoldás, szerencsére 16 hetesen már nem is lehet. Az örökbefogadásnak tényleg komoly feltételei vannak, ha azoknak megfelelsz, akkor neked adhatják. Az is egy lehetõség, hogy egy családba nevelõszülõkhöz kerül, ami sokkal jobb, mint egy intézetben felnõni.
Ha nem vagy bent az örökbefogadói rendszerben, ilyen gyorsan nem kerülhetsz bele. Én sem vagyok abban biztos, hogy jó lenne pont neked örökbefogadni, hiszen akkor nap mint nap látná. Elvetetni már nem lehet, ez 1000%, illegálisan meg meg ne próbálja, pláne, hogy már van egy gyereke-õvele mi lesz, ha belehal? Terelgesd a nyílt örökbefogadás felé, ott megismerheti a leendõ örökbefogadó szülõket, és a kicsi a szülés után pár órával már az új családjához kerül. Keressétek fel a Gólyahír Egyesületet vagy a Bölcsõ Alapítványt.
Van olyan is , hogy csaladba fogadas.
A kérdező hozzászólása: Csalàdba fogadást csak vérrokon intézhet?
Gyamhivatalnal erdeklodj. [link]
A kérdező hozzászólása: Megszulte a gyereket, kisfiu lett. Elvettek tole mind a kettot, most intezetben vannak.

Barátnõm szerint õ nagyon bénázik az ágyban. Hogyan vegyem rá hogy kicsit jobban élvezze a dolgokat, vadabb legyen?

Értelmes válaszokat megköszönnék. Lassan ott tartunk hogy már meg se meri fogni, mert fél hogy valamit elront. Persze mondom neki hogy majd belejön. De õ fél. :/

Legjobb válasz: Ezek szerint nem vagytok természetesek:) Velem még ilyen nem volt. Mondod neki, hogy béna? Ha ez megy, akkor ezt meg kell szüntetni

Ezek szerint nem vagytok természetesek:) Velem még ilyen nem volt. Mondod neki, hogy béna? Ha ez megy, akkor ezt meg kell szüntetni
sok-sok türelemmel izgasd elégítsd ki sokszor, hogy ne legyenek elõtted gátlásai dicsérd sokszor milyen ügyes , jó vele , milyen izgató stb
A kérdező hozzászólása: Nyilván én mindig mondom neki hogy nem béna, csak bele kell jönnie.. :)
éreztesd vele ezt, ne csak mond esetleg csináljátok sötétben az is segíteni szokott
" Persze mondom neki hogy majd belejön. De õ fél." Ne azt mondd h majd belejon, hanem h eleg jol csinalja. Beszeljetek meg. A szex nem egy sport, hogy a teljesitmeny a fontos. Az elvezete a foszerep. Na meg mondd neki h sokmindent nem tud elrontani. Vagy vedd at a vezeto szerepet, hagyd h par alkalommal o ne csinaljon semmit. Es ha megtanulja elvezni, akkor mar nem megfeleleskenyszerbol fog a farkadhoz nyulni hanem mert kivanni fog. El kell lazuljon. Es neked kell biztatnod. Adj neki sok pozitiv visszajelzest. akarmit csinal mondd h nagyon jo, vagy nyogj. Meg ha nem is olyan jo, ne felj, ha majd nem fog gorcsolni akkor belejon.

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy egy kicsit legyen durvább szex közben?

Persze bizonyos határokon belül csak. Szeretem, ha a párom húzza a hajam, leteper, markolja a combom, fenekem... de mikor mondtam neki, h légyszi csinálja, próbálja legalább ki, akkor azt mondta, h fél, h fájdalmat okoz. de egyszerûen nem érti, h majd úgyis szólok, ha fáj. hogy értethetném meg vele?

Legjobb válasz: izgasd fel jobban, akkor majd nem bír majd magával, ha olyan vérmérsékletû, ha meg nem úgyse fogja csinálni. :D

izgasd fel jobban, akkor majd nem bír majd magával, ha olyan vérmérsékletû, ha meg nem úgyse fogja csinálni. :D
Nekünk is ez a gondunk.. Barátom anno magától, szívesen karmolta véresre a hátam, harapdálta össze a nyakam..de már azt mondja h fél h fáj.. Bezzeg az egyetlen ilyesmi az, amikor a térdére fektet és rávág a seggemre..nem kicsit..nem egyszer..általában be is lilul..de azzal csesztet h de csak mégegyszer, mert mennyire szereti..
Szolj neki, hogy most b*szni szeretnél, nem maszatolni.. :) De nekem is szolhatsz:)
Én is olyan pasi vagyok, aki nem nagyon szeret durvulni. Rosszul érezném magam, ha durvaságra "kényszerítene" a párom. Aki különben erre izgul.
van akinek olyan az alapbeállítása, h nem tud durvulni. Velük az a baj, h ha "kiköveteled" magadnak, akkor mivel nem érzik ebben a fajta szexben a finom határokat, átesnek a másik túlzásba... :-( Próbáld meg megbeszélni vele, h tényleg bízzon benned, h tudod mit szeretnél, és legyen egy olyan szó (pl lila tigris), amit ha kimondasz, akkor azonnal abbahagyja, bármit is csinál éppen. Talán így elfogadja.
A tesztoszteron a lényeg. Szerezz a pasidnak valami anabolikus sztreroidot, attól nem csak szex közben fog verni, hanem egyébkénkt is. :)
Kérd meg akár szex közben is hogy csinálja, mikor már be van indulva. Add határozottan a tudtára, hogy ez téged izgat, és ha szeretné rendesen kielégíteni a barátnõjét, akkor hallgasson már rád. Én barátnõm pl tök szégyellõsen vallotta be, hogy izgatja ha durván szexelünk és olyanokról fantáziál, hogy megerõszakolom vadul. Persze nekem nem kellett 2x mondani, és baromira bejön a dolog mindkettõnknek ;)
Mond neki szex közben, hogy "markold meg a popsim", vagy "gyere és nyomd belém keményen a farkad"...ilyesmik, hátha attól, hogy hallja, felhergeli magát. Viszont ha se higgadtan nem tudja ezt a stílust átvenni, se szex közben, akkor vajmi kevés esély van rá, hogy õ erre képes legyen. Az én partneremet nagyon feltüzeli, ha csúnya szavakkal mondom neki hogy mit tegyen velem, és csinálja is :)
Idegesítsd fel annyira, hogy utána szétb"sszon.
rugj 1et bele hátha ad egypofont ez komoly velem volt ilyen, a nõ elkezdet rugdosni mondta adjak neki 1 nagy pofon, és amikor dugtam pofozni kellet
Kérd meg, hogy legalább próbálja meg. Ha már szexeltek, akkor semmit sem szégyen részletesen megbeszélni. Sõt.
Dugás közben mondd neki hogy béna és meg szoktad csalni igazi férfiakkal.Majd kitépi a hajadat.

A barátomnak kicsit szőrös a popója és szégyenli előttem. és sosem mutatja. Pedig szerintem szexi. Hogyan mondjam meg neki, h nincs oka szégyenkezni, úgy, hogy ne vegye sértésnek, vagy ne érezze magát még kellemetlenebbül?

Legjobb válasz: Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L

Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L
"Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem." De közel sem biztos, hogy itt komplexusról van szó. :) Kérdezõ: ha szexinek tartod, akkor azt így szó szerint mondd meg neki, szemtõl szemben. Én a helyében hinnék a barátnõmnek. :)
én nem tudom de a baratnommel nincs ilyen gond.
Mert én borotvalom neki o nekem :-)
bocs az OFFért. én nem tudtam megbékélni vele, hogy nekem miért nõ a bajuszom más lányoknak miért nem, míg rá nem döbbentem... gyantázzák O_O 2 megoldás.... - mondd meg, hogy ha zavarja szívesen legyantázod neki...( ha ezen nevetni kezd már oldódott is a feszültség közöttetek) - szintén megbeszélés kérdése, de az én esetembõl tanulva gondolkozzon el rajta, hogy esetleg másnak is van ilyen problémája csak vagy megoldja, vagy elfogadja. Mellesleg a nõvérem pasijának a háta szõrösödik erõsen, és meghitten leülnek kettesben szõrtelenítõ krémezni... elõször csak pislogtam a dologra, de tulajdonképpen ez is egy megoldás. (27/l)
A kérdező hozzászólása: mondom, h nem zavar...nem akarom, h leszedje...-.-"

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy kicsit szenvedélyesebben szeretnék néha szeretkezni?

Elmondtam neki, hogy szeretném ha néha kicsit "durvább" lenne, nem mindig a lassú, romantikázós... szeretném ha ? irányítana, de nem változik semmi. Mit tehetnék, hogy annyira begerjedjen, hogy "nekem rontson"? :)

Legjobb válasz: az én párom akkor gerjed be és "ront nekem" ha már hosszabb ideje nem szeretkeztünk és nem is maszturbált. Akkor nagyon szenvedélyes tudd lenni...Lehet hogy pár nap szünet 2 szeretkezés közt nem ártana nektek sem.

az én párom akkor gerjed be és "ront nekem" ha már hosszabb ideje nem szeretkeztünk és nem is maszturbált. Akkor nagyon szenvedélyes tudd lenni...Lehet hogy pár nap szünet 2 szeretkezés közt nem ártana nektek sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom... bár a pár nap szünet bõven megvan, hisz csak hétvégente tudunk úgy találkozni, hogy megoldható legyen a dolog. Gondoltam attól begerjed, ha húzom az idõt, és igen, kicsit jobban éreztem rajta hogy kíván, de még mindig nem úgy ahogy szeretném (most itt nem kell betegesnek képzelni, nem sado-ra vágyom, csak hogy átvegye az irányítást, és törékenynek érezhessem magam)
Szerintem hagyj még neki egy kis idõt!Ha Te vagy neki az elsõ, akkor hidd el, hogy sokkal magabiztosabb lesz, csak hagyni kell kibontakozni!Ismeretlen még neki ez a terület(szex), valószínû, hogy fél, hogy olyat csinál ami nem tetszik neked.Minél többet csináljátok, minél magabiztosabb lesz, annál jobban fogja csinálni!Hogyha tényleg vannak olyan gondolatai hogy pl. leteperjen Téged, akkor kis idõ után eljön az a pillanat, amikor Te kéred meg, hogy lassítson!(Tapasztalat, elõször én se mertem sok mindent megcsinálni, amik végigfutottak az agyamon!:) )
hát próbáld ki például azt hogy te is kicsit szexisebben viselkedsz, úgy öltözöl fel, vagy pl táncolsz neki vagy hasonlók, de közben nem érsz hozzá, legyél titokzatos!!! akkor biztos "bevadul":) Hajrá!!!:)
persze, hogy nem kell rosszra gondolni! mindenki vágyik rá néha hogy kicsit "erõszakosabb" legyen a párja:) néha játszhatnátok ilyen szerepjátékokat, egyszer te vagy az akaratos nõ egyszer õ a megvadult férfi aki nem tud ellenállni neked:) ha belejöttök biztos nagyon fogjátok élvezni!
A kérdező hozzászólása: Kaptam egy társasjátékot a jó múltkor... gondolkodtam azon is, hogy az mégjobban húzza az idõt, hátha elõbb utóbb nem bírja tovább, és rámveti magát. :D Szóljatok ha hülye vagyok... de már nem tudok mit kitalálni. Az a legnagyobb próbléma szerintem hogy õ alapból félénk ilyen téren, és szeretné ha jó lenne nekem. Neki én vagyok az elsõ, nekem viszont nem õ, és így sokszor úgyérzem tanárosdit játszok, nem nõt. :S Nincs semmi baj a romantikus együttlétekkel, csak... lehetne néha vadabb. A lelkét viszont megváltoztatni nem tudom. :S Inkább leküzdi magában a vágyát, minthogy nekem rontson, hiába mondom neki, hogy pedig én pont erre vágyom. :$
És ha megmutatnád neki, "hogyan kell"? Egyszer kezdeményezz erélyesen, legyél vadabb az átlagnál, (kötözd ki), lásd jól el! Hátha kedvet kap, és legközelebb õ is kipróbálja! Ha félénk, biztos segít, ha látja, hogy te elengeded magad...

Hogy vegyem rá a barátom, hogy kicsit többet menjünk el itthonról?

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Sajnos nem egy eljárós típus és szinte alig megyünk valahova. Sajnos én ezt kezdem megunni.

Legjobb válasz: Én fél évig bírtam egy ilyen srác mellett.Jómagam egy bulizós kiscsirke voltam,aki szeretett néha este leülni a koli kocsmájában beszélgetni,meginni egy-két sört,lazítani.Meg 1-2 hetente eljárkálni partizni.A barátom nem.Próbáltam elcipelni magammal.Aztán egyszercsak meguntam és elkezdtem nélküle bulizni járni,aminek hamar szakítás lett a vége. Szerintem hagyd a srácot,és keress valaki olyat,aki pont annyira szeret mászkálni,mint te.Most még lehet bírod,de egyre nehezebben,az egész életedet meg te sem akarhatod egy katrocban tölteni. Amúgy egy ilyen hétvégi kirándulós dologra sem lehet elvinni?Vagy tópartra?Nem kell a legnagyobb bulinak lennie tudom,csak ne otthon a négy fal között.

Én fél évig bírtam egy ilyen srác mellett.Jómagam egy bulizós kiscsirke voltam, aki szeretett néha este leülni a koli kocsmájában beszélgetni, meginni egy-két sört, lazítani.Meg 1-2 hetente eljárkálni partizni.A barátom nem.Próbáltam elcipelni magammal.Aztán egyszercsak meguntam és elkezdtem nélküle bulizni járni, aminek hamar szakítás lett a vége. Szerintem hagyd a srácot, és keress valaki olyat, aki pont annyira szeret mászkálni, mint te.Most még lehet bírod, de egyre nehezebben, az egész életedet meg te sem akarhatod egy katrocban tölteni. Amúgy egy ilyen hétvégi kirándulós dologra sem lehet elvinni?Vagy tópartra?Nem kell a legnagyobb bulinak lennie tudom, csak ne otthon a négy fal között.
A mi helyzetünk is ilyen a barátommal, akivel már évek óta vagyok. Nem hittem volna, hogy ez a dolog sok kapcsolatban ilyen bajos. Õt sem tudom elrángatni semerre, hétköznap, mert dolgozik, hétvégén sem, mert nem ismerjük egymás barátait, mivel õszintén kiváncsiak sem vagyunk rájuk :) (Két különbözõ világ vagyunk, emiatt van) Ketten meg nem járunk el, mert szerinte nincs hova. Mindegy, nem erõltettem, én ezt úgy oldottam meg, hogy elkezdtem nélküle járni bulizni, meg programokat szervezni hétköznapra. Nem tudom mennyire jó ötlet, mivel én sem olyan rég csinálom ezt még. De miatta nem fogom életem legszebb éveit elbaszni:) Viszont nekem ez meg nem érne meg egy szakítást. És neki is jó így, nem panaszkodik. Tudom, nem átlagos a kapcsolatunk, de én sem vagyok olyan fajta, aki fojton a másik nyakán akarna lógni, és így még a kapcsolataimat sem hanyagolom el.
Két féle ember típus van a kimozdulás szempontjából (kirándulás, buli, nyaralás) egy aki megy egy aki nem. Sokan a családból hozzák, lehetséges, hogy a mindig otthon ülõ soha nem ment a szüleivel sehova, még egy vasárnap délutáni sétára sem. ìgy az az érték maradt meg neki, hogy az otthon ülés jó, elmenni minek. Igazábol a kimozdulás élményét nem ismeri, nem tudja mi az, lehet fél is tõle. Ha ennyire nem hajlandó kimozdulni akkor még égõ vassal sem fogod tudni kimozdítani. Ha meg esetleg még is akkor meg szarul fogja érezni magát, és a te kedved is lehuzza. èn menõs típus vagyok, így eleve csak olyannal álltam szóba mindig is aki szeret kimozdulni.
igen ezt hívják LINK életnek. vegyünk pl. az unoka nõvérem rõl ugyan ezt csinálja és most van egy gyerek oszt hol itt vagy, hol ott van. mert õ menõs tipus. jó nem azt mondadom lazítani kell én max. 2 havonta mek bulizni annyi elég, de hetente...:d áááá ez se jó élet sajnos egyet értek a sráccal
Én egyáltalán nem vagyok bulizós fajta. de nekem is ez a problémám, hogy mindig csak itthon kuksolunk. most igy a téli hónapokban nem sokmindent lehet csinálni, de nem is baj, ijenkor nagyon jó tud lenni, ha beszerzünk pár dvd-t és csinálunk valami fincsi kaját és ugy nézzük a filmet egymás karjaiba. a tél erre jó. de alig várom a nyarat vagy legalább a tavaszt, mert nem akarom, hogy az legyen mint tavaly, hogy csa nézzük egymást sex-elünk és unatkozunk. ez nem élet. eldöntöttem, hogy idén megyünk mindenhova. persze ahova nem kell sok pénz, anélkül is érezheti jól magát az ember. Margitszigetet soha nem lehet megunni, Budai vár vagy bármi ahol szabadban vagyunk, összebújhatunk, nagyoat sétálhatunk. és önmagunk lehetünk. a telet hajszáljátok ki mint a macik. éljetek téli életet, léli álmot. de ahogy jön a meleg nyomás a szabad. de ha ugy gondolod, hogy nem lehetsz vele boldog, szabad, és vidám, akkor nem jó az a kapcsolat. mert lemaradsz az életrõl.
nálam pont fordítva volt, nagyon nyugis típus vagyok, de volt egy csávóm aki igazi "üpartiféjsz"ü volt, és az volt a mániája, hogy azért nem szeretek bulizni, mert nem tudom milyen az igazából de õ majd megmutatja és folyton magával rángatott mindenféle buliba... hát naná hogy hamarosan a tököm tele lett vele. én nem bántam volna, ha egyedül jár el szórakozni, amúgy is szükségem van néha magányra, meg ha folyton együtt vagyunk, megunjuk egymást. de azért biztos van valami program ami õt is érdekli, ne te határozd meg, hogy hova menjtek, hanem õt kérdezd!! valami csak érdekli õt is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!