Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátom, hogy kicsit (8 db)

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit vegyen vissza?

túlságosan körülugrál. hívogat meg minden. meg nem rég jöttünk össze de már most azt mondja h örökké szeretni fog.

Legjobb válasz: "Kicsit vegyél vissza"

"Kicsit vegyél vissza"
"Nem hagysz levegõhöz jutni"
Örülj neki baszod. Jobb lenne ha kb. le se szarna ?
17:06 Most te leírtad a másik végletet is, de azért a kettõ közt is van élet. Kérdezõ: ha még az elején vagytok akkor szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy neked egy picit sok és lassítson le egy kicsit. 20/L
"Basszátok meg!" :)
"szeretnék egy kis idõt egyedül tölteni, hogy hiányozhass, és akkor annál jobb lesz a viszontlátás"
mond nekih " most szakitsunk egy hétre" =D
Nem Norbinak hívják? Szerintem tudom kirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem mert nem norbinak hívják :D

Hogy vegyem rá anyámat hogy engedjen el egy kicsit a barátaimhoz?

16 éves vagyok. Azzal az indokkal tart itthon hogy vendégek vannak itt akiket életemben nem láttam a szobámban ülök és gépezek nem is beszélek velük. Miért nem mehetek el?

Legjobb válasz: ez már megtörtént párszor azóta nagyon cinkel:S

A kérdező hozzászólása: ez már megtörtént párszor azóta nagyon cinkel:S
A kérdező hozzászólása: már elmentek. egy kis készülõdés és indulok is :DD amúgy köszi a tippeket :) )))
16 évesen már megteheted simán hogy felöltözöl közlöd hogy elmész x helyre, és majd jössz 11kor. Ennyi.
HIGGATTAN beszélj vele, de ennek ellenére tarts ki magad mellett! Ennél többet nem tudok mondani...
Ha a vendégek elõtt mondod hogy el kell menned (közben meg már mész is szépen a kijárat fele), nem mer majd nem-et mondani.

Kicsit több mint egy hónapja kiszakadt a gumi, és azóta nem akarja csinálni a barátnõm. Hogy vegyem rá?

Kiszakadt a gumink kb másfél hónapja, vettünk fogamzásgátlót, de azóta egyszerûen retteg a szextõl. Egyszer-kétszer csináltuk azóta de akkor is max 2percig, mert mondta, hogy hagyjuk inkább. Tényleg nagyon fél. Hogyan lehetne visszaszokatni?

Legjobb válasz: Szia :) velünk is volt hasonló dolog csak nekünk nem szakadt ki hanem lecsúszott a gumi de mindegy :) én nagyon sokáig csak úgy szexeltem a barátommal,hogy mielõtt elment volna mondtam neki,hogy vegye ki :) így nem bennem ment el bennem és így én is nyugodt voltam :) ez augusztusban történt és most már újra csináljuk rendesen :) 18/L

Szia :) velünk is volt hasonló dolog csak nekünk nem szakadt ki hanem lecsúszott a gumi de mindegy :) én nagyon sokáig csak úgy szexeltem a barátommal, hogy mielõtt elment volna mondtam neki, hogy vegye ki :) így nem bennem ment el bennem és így én is nyugodt voltam :) ez augusztusban történt és most már újra csináljuk rendesen :) 18/L
"Visszaszoktatni"... :D A kiskutyákat szokás szobatisztaságra "szoktatni"... :) ) Amúgy meg ha ennyire terhespara van, akkor használjatok kiegészítõ védekezési módszereket is - hüvelytabletta, gumi, akármi - amíg egy kicsit megnyugszik. El fog múlni, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem akar fogamzásgátlót szedni mert már szed egy erõs gyógyszert és nem szeretné mixelni..:) köszönöm, várom a többi javaslatot
Akkor minek vettétek a fog.gátlót? Ezt elõtte kellett volna végiggondolni. Áhh Szerintem nem is vagytok rendes szerelmi kapcsolatban, van itt valami más probléma, különben igen is szexelne a csaj. De talán jobban kellene izgatnod, szeretned, ééés kommunikálnod vele.
Nálunk is volt egyszer gumiszakadás, utána meg részemrõl para, kétségbeesés, sírás, dráma, minden, meg 72 órás tabi. Egy ideig én sem mertem szexelni, bár kb. 2 hét múlva gyõzött a vágy... Szóval te nem tudsz vele csinálni semmit, max próbálkozol, de ezt csak õ fogja tudni lerendezni magában.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, gyorsan írtam a kérdést és nem figyeltem, nem fogamzásgátló hanem esemény utáni. köszönöm a válaszokat. jöhetnének még:) megy a plussz:)

A barátomnak kicsit szőrös a popója és szégyenli előttem. és sosem mutatja. Pedig szerintem szexi. Hogyan mondjam meg neki, h nincs oka szégyenkezni, úgy, hogy ne vegye sértésnek, vagy ne érezze magát még kellemetlenebbül?

Legjobb válasz: Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L

Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L
"Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem." De közel sem biztos, hogy itt komplexusról van szó. :) Kérdezõ: ha szexinek tartod, akkor azt így szó szerint mondd meg neki, szemtõl szemben. Én a helyében hinnék a barátnõmnek. :)
én nem tudom de a baratnommel nincs ilyen gond.
Mert én borotvalom neki o nekem :-)
bocs az OFFért. én nem tudtam megbékélni vele, hogy nekem miért nõ a bajuszom más lányoknak miért nem, míg rá nem döbbentem... gyantázzák O_O 2 megoldás.... - mondd meg, hogy ha zavarja szívesen legyantázod neki...( ha ezen nevetni kezd már oldódott is a feszültség közöttetek) - szintén megbeszélés kérdése, de az én esetembõl tanulva gondolkozzon el rajta, hogy esetleg másnak is van ilyen problémája csak vagy megoldja, vagy elfogadja. Mellesleg a nõvérem pasijának a háta szõrösödik erõsen, és meghitten leülnek kettesben szõrtelenítõ krémezni... elõször csak pislogtam a dologra, de tulajdonképpen ez is egy megoldás. (27/l)
A kérdező hozzászólása: mondom, h nem zavar...nem akarom, h leszedje...-.-"

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy kicsit szenvedélyesebben szeretnék néha szeretkezni?

Elmondtam neki, hogy szeretném ha néha kicsit "durvább" lenne, nem mindig a lassú, romantikázós... szeretném ha ? irányítana, de nem változik semmi. Mit tehetnék, hogy annyira begerjedjen, hogy "nekem rontson"? :)

Legjobb válasz: az én párom akkor gerjed be és "ront nekem" ha már hosszabb ideje nem szeretkeztünk és nem is maszturbált. Akkor nagyon szenvedélyes tudd lenni...Lehet hogy pár nap szünet 2 szeretkezés közt nem ártana nektek sem.

az én párom akkor gerjed be és "ront nekem" ha már hosszabb ideje nem szeretkeztünk és nem is maszturbált. Akkor nagyon szenvedélyes tudd lenni...Lehet hogy pár nap szünet 2 szeretkezés közt nem ártana nektek sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom... bár a pár nap szünet bõven megvan, hisz csak hétvégente tudunk úgy találkozni, hogy megoldható legyen a dolog. Gondoltam attól begerjed, ha húzom az idõt, és igen, kicsit jobban éreztem rajta hogy kíván, de még mindig nem úgy ahogy szeretném (most itt nem kell betegesnek képzelni, nem sado-ra vágyom, csak hogy átvegye az irányítást, és törékenynek érezhessem magam)
Szerintem hagyj még neki egy kis idõt!Ha Te vagy neki az elsõ, akkor hidd el, hogy sokkal magabiztosabb lesz, csak hagyni kell kibontakozni!Ismeretlen még neki ez a terület(szex), valószínû, hogy fél, hogy olyat csinál ami nem tetszik neked.Minél többet csináljátok, minél magabiztosabb lesz, annál jobban fogja csinálni!Hogyha tényleg vannak olyan gondolatai hogy pl. leteperjen Téged, akkor kis idõ után eljön az a pillanat, amikor Te kéred meg, hogy lassítson!(Tapasztalat, elõször én se mertem sok mindent megcsinálni, amik végigfutottak az agyamon!:) )
hát próbáld ki például azt hogy te is kicsit szexisebben viselkedsz, úgy öltözöl fel, vagy pl táncolsz neki vagy hasonlók, de közben nem érsz hozzá, legyél titokzatos!!! akkor biztos "bevadul":) Hajrá!!!:)
persze, hogy nem kell rosszra gondolni! mindenki vágyik rá néha hogy kicsit "erõszakosabb" legyen a párja:) néha játszhatnátok ilyen szerepjátékokat, egyszer te vagy az akaratos nõ egyszer õ a megvadult férfi aki nem tud ellenállni neked:) ha belejöttök biztos nagyon fogjátok élvezni!
A kérdező hozzászólása: Kaptam egy társasjátékot a jó múltkor... gondolkodtam azon is, hogy az mégjobban húzza az idõt, hátha elõbb utóbb nem bírja tovább, és rámveti magát. :D Szóljatok ha hülye vagyok... de már nem tudok mit kitalálni. Az a legnagyobb próbléma szerintem hogy õ alapból félénk ilyen téren, és szeretné ha jó lenne nekem. Neki én vagyok az elsõ, nekem viszont nem õ, és így sokszor úgyérzem tanárosdit játszok, nem nõt. :S Nincs semmi baj a romantikus együttlétekkel, csak... lehetne néha vadabb. A lelkét viszont megváltoztatni nem tudom. :S Inkább leküzdi magában a vágyát, minthogy nekem rontson, hiába mondom neki, hogy pedig én pont erre vágyom. :$
És ha megmutatnád neki, "hogyan kell"? Egyszer kezdeményezz erélyesen, legyél vadabb az átlagnál, (kötözd ki), lásd jól el! Hátha kedvet kap, és legközelebb õ is kipróbálja! Ha félénk, biztos segít, ha látja, hogy te elengeded magad...

Hogy vegyem rá a barátom, hogy kicsit többet menjünk el itthonról?

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Sajnos nem egy eljárós típus és szinte alig megyünk valahova. Sajnos én ezt kezdem megunni.

Legjobb válasz: Én fél évig bírtam egy ilyen srác mellett.Jómagam egy bulizós kiscsirke voltam,aki szeretett néha este leülni a koli kocsmájában beszélgetni,meginni egy-két sört,lazítani.Meg 1-2 hetente eljárkálni partizni.A barátom nem.Próbáltam elcipelni magammal.Aztán egyszercsak meguntam és elkezdtem nélküle bulizni járni,aminek hamar szakítás lett a vége. Szerintem hagyd a srácot,és keress valaki olyat,aki pont annyira szeret mászkálni,mint te.Most még lehet bírod,de egyre nehezebben,az egész életedet meg te sem akarhatod egy katrocban tölteni. Amúgy egy ilyen hétvégi kirándulós dologra sem lehet elvinni?Vagy tópartra?Nem kell a legnagyobb bulinak lennie tudom,csak ne otthon a négy fal között.

Én fél évig bírtam egy ilyen srác mellett.Jómagam egy bulizós kiscsirke voltam, aki szeretett néha este leülni a koli kocsmájában beszélgetni, meginni egy-két sört, lazítani.Meg 1-2 hetente eljárkálni partizni.A barátom nem.Próbáltam elcipelni magammal.Aztán egyszercsak meguntam és elkezdtem nélküle bulizni járni, aminek hamar szakítás lett a vége. Szerintem hagyd a srácot, és keress valaki olyat, aki pont annyira szeret mászkálni, mint te.Most még lehet bírod, de egyre nehezebben, az egész életedet meg te sem akarhatod egy katrocban tölteni. Amúgy egy ilyen hétvégi kirándulós dologra sem lehet elvinni?Vagy tópartra?Nem kell a legnagyobb bulinak lennie tudom, csak ne otthon a négy fal között.
A mi helyzetünk is ilyen a barátommal, akivel már évek óta vagyok. Nem hittem volna, hogy ez a dolog sok kapcsolatban ilyen bajos. Õt sem tudom elrángatni semerre, hétköznap, mert dolgozik, hétvégén sem, mert nem ismerjük egymás barátait, mivel õszintén kiváncsiak sem vagyunk rájuk :) (Két különbözõ világ vagyunk, emiatt van) Ketten meg nem járunk el, mert szerinte nincs hova. Mindegy, nem erõltettem, én ezt úgy oldottam meg, hogy elkezdtem nélküle járni bulizni, meg programokat szervezni hétköznapra. Nem tudom mennyire jó ötlet, mivel én sem olyan rég csinálom ezt még. De miatta nem fogom életem legszebb éveit elbaszni:) Viszont nekem ez meg nem érne meg egy szakítást. És neki is jó így, nem panaszkodik. Tudom, nem átlagos a kapcsolatunk, de én sem vagyok olyan fajta, aki fojton a másik nyakán akarna lógni, és így még a kapcsolataimat sem hanyagolom el.
Két féle ember típus van a kimozdulás szempontjából (kirándulás, buli, nyaralás) egy aki megy egy aki nem. Sokan a családból hozzák, lehetséges, hogy a mindig otthon ülõ soha nem ment a szüleivel sehova, még egy vasárnap délutáni sétára sem. ìgy az az érték maradt meg neki, hogy az otthon ülés jó, elmenni minek. Igazábol a kimozdulás élményét nem ismeri, nem tudja mi az, lehet fél is tõle. Ha ennyire nem hajlandó kimozdulni akkor még égõ vassal sem fogod tudni kimozdítani. Ha meg esetleg még is akkor meg szarul fogja érezni magát, és a te kedved is lehuzza. èn menõs típus vagyok, így eleve csak olyannal álltam szóba mindig is aki szeret kimozdulni.
igen ezt hívják LINK életnek. vegyünk pl. az unoka nõvérem rõl ugyan ezt csinálja és most van egy gyerek oszt hol itt vagy, hol ott van. mert õ menõs tipus. jó nem azt mondadom lazítani kell én max. 2 havonta mek bulizni annyi elég, de hetente...:d áááá ez se jó élet sajnos egyet értek a sráccal
Én egyáltalán nem vagyok bulizós fajta. de nekem is ez a problémám, hogy mindig csak itthon kuksolunk. most igy a téli hónapokban nem sokmindent lehet csinálni, de nem is baj, ijenkor nagyon jó tud lenni, ha beszerzünk pár dvd-t és csinálunk valami fincsi kaját és ugy nézzük a filmet egymás karjaiba. a tél erre jó. de alig várom a nyarat vagy legalább a tavaszt, mert nem akarom, hogy az legyen mint tavaly, hogy csa nézzük egymást sex-elünk és unatkozunk. ez nem élet. eldöntöttem, hogy idén megyünk mindenhova. persze ahova nem kell sok pénz, anélkül is érezheti jól magát az ember. Margitszigetet soha nem lehet megunni, Budai vár vagy bármi ahol szabadban vagyunk, összebújhatunk, nagyoat sétálhatunk. és önmagunk lehetünk. a telet hajszáljátok ki mint a macik. éljetek téli életet, léli álmot. de ahogy jön a meleg nyomás a szabad. de ha ugy gondolod, hogy nem lehetsz vele boldog, szabad, és vidám, akkor nem jó az a kapcsolat. mert lemaradsz az életrõl.
nálam pont fordítva volt, nagyon nyugis típus vagyok, de volt egy csávóm aki igazi "üpartiféjsz"ü volt, és az volt a mániája, hogy azért nem szeretek bulizni, mert nem tudom milyen az igazából de õ majd megmutatja és folyton magával rángatott mindenféle buliba... hát naná hogy hamarosan a tököm tele lett vele. én nem bántam volna, ha egyedül jár el szórakozni, amúgy is szükségem van néha magányra, meg ha folyton együtt vagyunk, megunjuk egymást. de azért biztos van valami program ami õt is érdekli, ne te határozd meg, hogy hova menjtek, hanem õt kérdezd!! valami csak érdekli õt is
Patika..
Igen, patika, miután a nõgyógyász felírta.
szépen elmegy/ elmentek ( szerintem kísérd el) a nõgyógyászhoz, ott szépen elmondjátok, hogy mi történt, felírja a receptet, elmentek kiíratni, aztán kiválttjátok, de nem olcsó ... nekem kb 3 hete volt rá szükségem mert kiszakadt az óvszer....6 ezer forint egy tabletta:/ Megkérdezhetem, hogy miért akarod bevetetni vele a 72 órásat? Baleset, vagy egyáltalán nm védekeztetek?
Szerintem nem õk voltak együtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!