Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátom, hogy (219 db)

Szeretném, hogy megujjazzon a barátom, hogy vegyem rá?

Nagyon szeretném ha megtörténne, de még csak sima barátok vagyunk. Én viszont szerelmes vagyok bele, és többet akarok tõle. Hogy deríthetném ki, hogy õ is vonzódik-e a fiúkhoz? Szeretném magamban érezni õt.

Legjobb válasz: húúú hallod ez súlyosan mediterrán eredetû kérdés :/ de mond csak meg neki,hogy kívánod,hogy benned legyen .. biztos megfogja érteni

húúú hallod ez súlyosan mediterrán eredetû kérdés :/ de mond csak meg neki, hogy kívánod, hogy benned legyen .. biztos megfogja érteni
Szia. Légy szíves ujjazz meg! Köszi.
:D tippelhetek a korodra? 14 /+-1év/ ? igaz? :)
Egy ilyet feldobna a barátom, azonnal benne lennék. Ököllel az orrában... :@
tedd oda a kezét

Milyen harisnyanadrágot vegyek a barátomra hogy ne fagyjon meg?

még gimis a barátom, de nem szeretném ha megbetegedne és többször paszankodik hogy fázik a lába

Legjobb válasz: Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...

Vékonyat, de férfi nadrágot (nem hajszálvékony, ezért nem szakad egy pár évig) - és olyat, amelyiknek nincs talpa. Zoknit gondolom visel...
Próbálja ki a harisnyanadrágot. Egy 40 den körüli lycra tartalmú harisnya kényelmes lesz neki, és jól is fogja melegíteni. Ha azt gondolja, hogy ciki, mutasd meg neki ezt a blogot, ahol sok szó van a férfiakról és a harisnyanadrág viselési szokásaikról: http://ferfi-harisnya.blog.hu/
Én férfiként tapasztalattal a hátam mögött tudnám ajánlani neki a nylon férfi harisnyanadrágokat ami nekem nagyon bevált. Vegyél neki többféle vastagságban 20-den tõl a 80-den ig és így mindig talál a hõmérsékleti viszonyokhoz megfelelõt, és ha több idõt tölt épületben untig elég a 20-den, és hogy halmozza az élvezeteket amit a lába kaphat akkor a gyógyhatású lycrás termékeket válaszd. Nagyon jók a microfibrás 40 és 60-den es harisnyanadrágok még a nõi is megfelelõ hiszen nem igen van különbség a férfiénál. Tehát próbáltasd meg vele a 20-denestõl kezdve felfele és majd õ úgy is kiválasztja a neki legjobban megfelelõt. Nekem egyébként 15-den es slicces nylonharisnyám is van amit nagyon szeretek. Férfiharisnya rendelhetõ a http://www.harisnyadiszkont.hu oldalon vagy a http://www.ferfiharisnya.lap.hu oldalon. Jó próbát.
Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van).
Ha vastag a har.nadrág, az sem gond, nem nyomja ki a gatyát, én egyébként bundás melegitõalsót szoktam alávenni, nem lehet észrevenni.
A férfi harisnya olyasféle, mint valaha az elsõ nõi volt. Szokványos anyag - vastagabb, mint a nõi harisnya és nem szakadós. Olyan tartós, mint egy normál ruha vagy zokni. Azért érdemes olyat venni, amelyiknek nincs talpa, mert az úgyis hamar kiszakadna, aztán vághatnád le a végét, akkor meg foszlana. Ha nem dolgozik kinn egész nap a -20 fokban, akkor nem kell neki vastag. Úgyis a nadrág alá veszi, és a 2 réteg közé beszorul a levegõ, ami jól szigetel.
lehet kapni férfi hosszú alsónadrágot, vagy harisnyát. ezek úgy vanak kialakítva hogy slicces meg nem nyomja a kukacukat. akik hidegben dolgoznak vagy kinti sportot üznek azok mind ilyet viselnek. ezek a nagyon melegtöl az egyszerüig kaphatók.
Vegyél neki nejlonharisnyát, ..hát ha bejön neki! :)
A kérdező hozzászólása: milyen vékonyra gondoltál?
"Egy faja középvastag pamut harisnya lenne az igazi, akár nõi is (azokat a legegyszerûbb beszerezni, de hát lába mindenkinek kettõ van)" Az elsõ részével egyet értek, én is olyat szoktam venni! Kényelmes, nem nyom. Csak találd meg a jó méretû harisnyanadrágot! De sajna nekem csak egy lábam van...komoly, amputálták...

Anyu nem engedi hogy felmenjek a barátomhoz. Hogyan vegyem rá hogy beleegyezzen? (bővebben lent)

Én 13 éves lány vagyok a pasim pedig 15. Értelmes válaszokat kérnék.

Legjobb válasz: Elsõ fiúm, kis diákszerelmem elõször 13 évesen volt. A srác szintén 15 éves volt. Anya egy idõ után hozzászokott, kb. fél év kellett hozzá, hogy elengedjen vele a lakótelepen kívülre is, és nem elégedetlenkedhettem. Ha ennyire nagyon akarod, akkor inkább a srácot hívd át magatokhoz, és akkor anyukádék is tudnak vele beszélni, és utána a szobádban gépezhettek vagy valami. 20/L.

Elsõ fiúm, kis diákszerelmem elõször 13 évesen volt. A srác szintén 15 éves volt. Anya egy idõ után hozzászokott, kb. fél év kellett hozzá, hogy elengedjen vele a lakótelepen kívülre is, és nem elégedetlenkedhettem. Ha ennyire nagyon akarod, akkor inkább a srácot hívd át magatokhoz, és akkor anyukádék is tudnak vele beszélni, és utána a szobádban gépezhettek vagy valami. 20/L.
Fúú úgy látom van itt jópár megértõ, kedves, és fiatalos anyuka..... Remélem nem bántottak meg a gúnyos válaszaikkal. Szerintem ülj le anyukáddal beszélgetni, és kérdezd meg, hogy miért nem enged, mi az amitõl félt. Lehet nektek eszetekbe sem jutott még amit õ feltételez... Én már 30 vagyok, és késõn érõ típus, nem tudom ti hol tartotok most ilyen fiatalon a kapcsolatotokban. Anyukád ismeri már a barátodat? (nyugodtan nevezheted a pasidnak, szerintem aranyos :) Lehet, hogy csak jobban meg kéne ismernie, megkedvelnie. Akárhogy is van, ha anyukáddal szép nyugodtan le tudtok ülni, és te is meg tudod nyugtani, hogy nem csinálsz butaságot, akkor bele fog egyezni.
Bár anya nem vagyok van egy 16 éves öcsém és neki van egy haláli aranyos 13 éves barátnõje. Nagyjából ismerem a helyzetet, jó lenne, ha anyukád beszélgetne a barátoddal, hogy kicsit megismerje, tudja, hogy kihez engedni a lányát. Viszont a 13 éves lányok hajlamosak naivak lenni, nem általánosítani akarok, csak nagy százalékban így van, ahogy pl az én esetemben is, és ezt a fiúk képesek kihasználni, megint csak saját példámból indulok ki. A lényeg, hogy anyukád ismerje meg, viszont ha aztán sem enged fel hozzá, próbáld megbeszélni vele, hogy miért gondolja így, tartsd mindig szem elõtt, hogy õ csak félt! Egyébként megkérdezhetem, hogy mit szeretnétek csinálni nála?
Az utolsó válaszadóval értek egyet - hisz igazából õ adta az elsõ választ, a többiek csak annyit mondtak, anyukádnak igaza van. Valahol megértem, mert tényleg, 13 éves vagy, anyukád pedig félt -ezért kell õszintének lenned vele. El kell mesélned a fiúról, mit kedvelsz benne, milyen embernek látod és a legjobb, ha haza is viszed és bemutatod, ott is együtt lehettek és anyukád sem kap frászt, hogy hol jársz és mit csinálsz! Ha megkedvelte, talán 1-2 éven belül át is mehetsz... sok szerencsét! 27L
én sem engednélek 13 évesen ne haragudj.Anyukádnak igaza van. ettõl értelmesebbre nem futotta.
Igaza van az elsõ válaszolónak.13 évesen inkább a tanulással foglalkozz!Pasizni még korai, ráérsz még vele.
hát 13 évesen még én sem engednélek.
jaja , "pasim" :DD Én se engednélek..
"pasim" XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes kommenteket :) egyépként anyukám ismeri nagyon jól a fiút. de való igaz félt.
A kérdező hozzászólása: persze:) filmet nézni meg együtt lenni mármint nem úgy hanem beszélgetni hülyülni. amit általában szoktunk csak már unom a közhelyeket.:( szval azt:D


Attól függ, hány éves vagy?
ja hát ha nem vagy õszinte anyukáddal, mit vársz? mondj el neki MINDENT, utána már biztosan meg tudtok egyezni, hogy legalább hétvégén ott alhasson nálatok.
A kérdező hozzászólása: lécci segítsetek fontos lenne
Nagyon függ a szülõktõl, Te ismered igazán a szüleidet. Nemtudom én mennyire konzervativak, vagy nem...megtudsz beszélni dolgokat anyukáddal? Akkor nem lehet gond, ezt is megtudod. Ha nem beszéltek(beszéltek) a szexrõl akkor ez is kemény dió. Én pl meg sem kérdem anyumat, mert nem vagyok kiváncsi a nemleges válaszára, az utána következõ lelkiismeret-furdalás-keltésre...és az oktatóleckére... Pedig én már 18 múltam és másfél éve a párommal vagyok...
Úgy, hogy elmagyarázod neki, hogy nagylány vagy, komoly kapcsolatod van, és szeretnéd hazavinni éjszakára is a barátodat. jelezd neki, hogy (remélhetõleg) felelõsségteljes a szexuális része is a kapcsolatotoknak, tisztában vagy a védekezéssel, és alkalmazzátok is. viselkedj felnõtt ember módjára, lássa rajtad, hogy ez nem csak egy diákszerelem a részedrõl. ha így teszel, a világon semmi kifogása nem lehet a barátod ottalvása ellen.
A kérdező hozzászólása: mert én már aludtam ott de most szeretnénk ha õ itt aludhatna
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok nyáron leszek 18
A kérdező hozzászólása: Hát anya inkább a konzervatívabb anyukák közé tartozik de én már lefeküdtem a barátommal csak õ nem tudja.
A kérdező hozzászólása: hogy kérdezzek rá?
A kérdező hozzászólása: de õ az a típusu anyuka hogy házasság után ha megtudná oltári balhé lenne belõle

Miért nem jut eszébe a barátomnak, hogy ékszert vegyen nekem?

Annyira nincs fantáziája annyira nem tudja mire vágyik egy nõ. Csak folyton a bonbon, semmi extra amire ha ránézek eszembe jut. Nem drága ékszerre gondolok, nekem jó a bizsu is, csak lepne már meg valami nõies cuccal. Olyan nehéz egy nõnek vásárolni? Csak bele kell gondolni mit szeret egy nõ. Tudom hogy nem ajándékkal kell kinyilvánítani a szeretetet és ennek ellenére szeretem de én mindig próbálok a kedvében járni ajándék ügyben és olyan dolgot venni aminek örül. Nem vágyok drága ajándékra, csak végre szeretnék valami komolyabban a plüss mackó, virág, és csokik után. Most leszünk másfél évesek.

Legjobb válasz: Ezt nekem nõként fájt olvasni... Ba..zdmeg kinyitod a kicsi szád és közlöd, hogy ékszert akarsz. És ha szerencséd van, kapsz valamit. De mivel úgy láthatóan seggfogalmad sincs a férfiakhoz, elárulom, hogy még ha eszébe is jutott volna, hogy örülnél egy fülbevalónak például, halvány lila gõze nem lesz róla, hogy a csillió lehetõség közül neked melyik tetszene? Ezért inkább vesz egy csokit, mert azzal már annyira nem lõhet mellé. Szóval szerintem ha olyan ékszert akarsz, aminek örülsz is, elviszed magaddal, rámutatsz az ékszerre, hogy az neked tetszik. Majd hangsúlyozod, hogy annak NAGYON örülnél. És vársz. És ha még mindig nem kapcsolna (elég nagy valószínûséggel megeshet) mondod, hogy szülinapodra/karácsonyra/névnapodra/csakúgy örülnél egy ilyen ajándéknak. Ha a barátod nagyon hülye és még mindig nem kapcsolt, itt közlöd, hogy azt kéred.

Ezt nekem nõként fájt olvasni... Ba..zdmeg kinyitod a kicsi szád és közlöd, hogy ékszert akarsz. És ha szerencséd van, kapsz valamit. De mivel úgy láthatóan seggfogalmad sincs a férfiakhoz, elárulom, hogy még ha eszébe is jutott volna, hogy örülnél egy fülbevalónak például, halvány lila gõze nem lesz róla, hogy a csillió lehetõség közül neked melyik tetszene? Ezért inkább vesz egy csokit, mert azzal már annyira nem lõhet mellé. Szóval szerintem ha olyan ékszert akarsz, aminek örülsz is, elviszed magaddal, rámutatsz az ékszerre, hogy az neked tetszik. Majd hangsúlyozod, hogy annak NAGYON örülnél. És vársz. És ha még mindig nem kapcsolna (elég nagy valószínûséggel megeshet) mondod, hogy szülinapodra/karácsonyra/névnapodra/csakúgy örülnél egy ilyen ajándéknak. Ha a barátod nagyon hülye és még mindig nem kapcsolt, itt közlöd, hogy azt kéred.
Figyelj. Egyrészt a párod tudja, hogy mit szeretnél? Aranyom, a pasik között nagyon kevés oylan van, aki tudja, mit akar a nõ ajándékba. TE kinyitottad bármikor is a szádat, hogy mit szeretnél/mire lenne szükséged? Ha megkérdezte valaha, hogy mit kérsz szülinapra/névnapra, mondtad neki határozottan, hogy aranyom, kinéztem azt a pizsu fülbevalót itt meg itt, olyat akarok? Ha nem, akkor mi a jóistenért rinyálsz? A pasik nem mágusok, akik kilátják a fejedbõl a gondolatokat, sõt! Amit nem mondasz egy pasinak, azt nem fogja tudni!
#6 Rólad nem tudom eldönteni, hogy irigylem a barátodat, vagy semmi pénzért nem lennék a helyében.
bizsu* (de a pizsu nagyon aranyos szó, bármi is az : )
kapsz egy krvänagy anyacsavart oszt csókolóm a deluxe változatot még le is fújom arany dekor spray-vel
Ha megpróbálunk belegondolni, hogy mit szeret a nõ, akkor a csokira és a szexre gondolunk. És hogy biztos legyen a siker, mindkettõt megkapjátok. Ha más is kell, azt valahogy el kellene mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kényes. csak vágyok már valami értelmes ajándékra. Fiúk, olyan nehéz lenne normális ajándékkal meglepni a barátnõt? nem csakén vagyok ezzel így. A barátnõim is mondták már hogy a barátjuk olyan fantáziátlan.
A férfiak többsége nem olyan kreatív ajándék ügyben és nem is tartja olyan halálosan fontos dolognak, mint a nõk.
Mondj valami olyasmit, hogy "Jaj, így el fogok hízni, nem fog rámjönni a karkötõm. Bár, nincs is sajnos karkötõm".
Lehet fura és biztos le leszek pontozva, de én nyíltan megmondtam barátomnak anno, hogy szeretnék ékszert kapni, 1 évre. (Még a kapcsolatunk elején) Most meg már ott tartunk, hogy mindig megkérdezi, hogy mit is szeretnék. :) Kevés pasi az aki kreatív és meg tudja lepni a barátnõjét:) Szóval valahogy utalj, arra, hogy mit szeretnél :) 21/L

Nagyon fog fájni, ha az első előtt nem mondom el a barátomnak, hogy én még sosem voltam senkivel? Hogy csináljam, hogy ne vegye észre, mennyire fáj (na)? 20L

Legjobb válasz: Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.

rá fog jönni az elsõ mozdulatodnál , ennyire nem lehet ostoba! de ha mégis és nem jön rá, nem fog rád különösen odafigyelni és nem lesz olyan óvatos és jobban fog fájni !
Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.
Gáznak érzed, hogy szûz vagy? Ha igen, elég szar pasid lehet....
jaaaj te lány, a vért majd mivel fogod magyarázni? Mond csak el hogy szûz vagy, õ is másképp fog hozzád állni
1. Igen, mert görcsösebb leszel. 2. Milyen barát az olyan, akinek nem lehet elmondani, hogy õ az elsõ? 3. Ha ennyire nem bízol meg benne, miért akarsz lefeküdni vele egyáltalán? 4. A szüzesség nem gáz kategória, és az a pasinak, ha normális, egy különleges valami, hogy egy lánynak õ az elsõ, fõleg ha(!) szereti is azt a lányt. 5. A szex nem arról szól, hogy átverjük a másikat, hanem arról, hogy élvezze mind a két fél. Ezt elsõ alkalommal is lehet, csak ahogy a pasinak illene tudnia, hogy neked ez az elsõ, mert akkor, ha szeret, jobban odafigyel rád és óvatosabb.
ahogy = ahhoz
Még ennyi [email protected] birkát. Miért szégyen h szûz vagy??? Miért nem mersz õszinte lenni a pároddal???? Igen ha nem mondod el akk jobban fog fájni. Nem fog odafigyelni arra h finom legyen mert nem tudja, ráadásul te is jobban fogsz görcsölni
Egy normális pasi mielõtt ágyba visz kipuhatolja a szexuális szokásaidat. Nem akkor akar szembesülni azzal, pl. hogy undorodsz a szopástól.
És mit csinálsz ha még vérzik is? 20 évesen legyél már ennyire érett...
hát! nagy esély van rá, hogy a szex alatt kiderul
Érdemes lenni megmondani neki, mert a fiúknak az jó ha szüz vagy, legalább tudni fogja hogy télleg szereted, mert neki adod magadat. Ugyanis az elsöt soha nem fogok elfelejteni :S A fiuknak meg jó ha egy lány szüzességét elveszik :)
Én sem mondtam el, és nem fájt, és nem is véreztem. Hátha te is így jársz...:)
Az biztos, hogy ha nem mondod el neki akkor nem vigyáz annyira és bizony akkor nagyon fáj. A fiúk észreveszik azt, hogy szûz vagy. sokkal jobban jársz ha megmondod neki mi az ábra. Nincs ebben semmi szégyen. Én idõsebb voltam mint Te mikor elvesztettem, de nekem úgy is eléggé fájt, hogy a fiú tudta és óvatos volt.
Hát kapaszkodj meg, de már láttam! :D
látszik, hogy te sem láttál még nõt élõben kedves utolsó...:D
Szex közben ha kérdené hogy mit szakított át éppen, mond azt neki hogy az csak egy nejlon zacskó amit épp tegnap dugtál fel a tacskóban. (GYK, Tesco)
Elõször is, mondd el neki, hogy neked õ lesz az elsõ. Ez különleges dolog, örülni fog neki. Másrészt akkor is szólj neki, ha fájna közben, mindkettõtöknek jobb lesz hosszú távon, ha pozitív élményeket gyûjtesz szex közben.
Hány éves vagy?
Hogy enegdné meg, hogy "elmennyél"?
Ezt buktam. Szóval engedné.
Mondjuk egy két nyelvtan ötössel!
láCCik h hülye vagy! a nyelvtan 5-t az írásodra értették!!!!:S
Mondd azt, hogy irodalom órára filmelemzés a házi feladat és hogy egy modern és egy régi filmet kell összehasonlítanotok. Ezért meg kell néznetek egy mostani mozifilmet is. A régi filmet meg az órán nézitek meg. A mozifilmet pedig mindenkinek egyénileg kell megoldania.
A kérdező hozzászólása: Valami más mert ezen a héten nem írunk semmibõl valami duma ?
A kérdező hozzászólása: 14 leszek
Tehát 13.
nem értem a kérdést o.o van barátod, és elakarsz menni vele csajozni? vagy mivan?XD
A kérdező hozzászólása: igen 13 vok és el akarok vele menni csajozni
13 évesen akarsz csajozni?:) A mozi oké, miért nem enged?
super pershing
Most komolyan...a te párod, te ismered, ergo neked kell tudni.
anál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!