Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátnőmet a (159 db)

Mit vegyek a barátnőmnek? 12 lesz és kéne valami ötlet hogy mit vegyek vagy készítsek neki! Előre is kössz.

Legjobb válasz: Parfüm,valami érdekes könyv,fénykép fényképtartóval,egy egyedi bögre,neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!

Parfüm, valami érdekes könyv, fénykép fényképtartóval, egy egyedi bögre, neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!
"I love you" maci
2 barátságkarkötõt/nyakláncot, az egyik nálad a másik nála.ha ezt választod , akkor a bijou briget-ben (nem hiszem hogy jól írtam) próbálkozz :) )
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!! (És nem olyan h cigizik...) meg énse... De azért még majd kérek választ...
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál... valamennyit segítettél azért :)
Karáncsonyfát!
A kérdező hozzászólása: en tudom h mire vagyik de azert egy csizmat hogy vegyek szulinapjara z hogy jon mar ki?
Nem ismerjük a barátnõdet, nem tudunk valós jó ajándékokkal szolgálni. Gondolj bele: Mit szeret, mit szeretne, mire vágyik, mire akarja felhívni a figyelmedet.
A kérdező hozzászólása: valaki valami hasznos otlettel is szolgalhatna:(
Bocs, lánynak gondoltalak, az ékezetek hiánya miatt barátom-nak olvastam, sorry. (második)
:P én igy vagyok a barátommal. dec.23 án született:P
Ezt neked kéne tudnod...Vegyél neki Karácsonyi mûfaszt, ha pont 18 xD
*elsõ
ÁÁÁÁ, esõ... én akartam azt írni. :D Öltözzél be szexi angyalkának, a többit meg rátok bízom.
Ha csizma kell neki, akkor miért ne? Amúgy hadd kérdezzem már meg, nem Évának hívják a barátnõdet? Mert az már tényleg túlzás lenne :D

Mennyire jo otlet, vagy mennyire illik hogy karacsonyra akvariumot (halakkal persze) vegyek a baratnom szuleinek?

Esetleg milyen halakat szokas, vagy mire kene odafigyelni?

Legjobb válasz: Akkor nagyon jó ötlet! Én is örülnék ilyesminek karácsonyra. :-)

Akkor nagyon jó ötlet! Én is örülnék ilyesminek karácsonyra. :-)
Mondjuk elõtte puhatold ki, hogy mit gondolnak a háziállatokról. Mert nagyon mellélõhetsz vele. De ha bírják a halakat, akkor jó ajándék lehet. Egy állatkereskedésben biztosan tudnak majd segíteni vagy az állatok topikban, hogy pontosan milyen halakat vegyél bele és hogyan kell gondozni õket.
A kérdező hozzászólása: Az anyukaja biztos szeretne, mert mar volt regebb errol szo! Mondjuk a takaritasat meg stb megoldanam en, mert legalabb addig is a baratnommel lehetnek!
Szerintem kérdezd meg a barátod, hogy egyáltalán szeretik-e a szülei a háziállatokat, azon belül az akváriumlakókat. Különben könnyen okozhatsz kellemetlenséget és érezhetik úgy, hogy a nyakukba sóztál egy adag felelõsséget, amit õk nem is akartak. Esetleg nyíltan rá is kérdezhetsz: "Kati/anyuka/mama, stb., mi a véleménye/d/ az akváriumokról?" Ha a szülõk részérõl rendben van a dolog, akkor pompás meglepetést okozhatsz nekik. :)
Szerintem nem jo otlet. Hany evesek vagytok vagytok es miota vagytok egyutt? Mert szerintem, ha nem vagytok egyutt tobb eve, akkor ilyen volumenu ajandekot nem illik venni. Az en egykori volt baratom vett a szuleimnek egy hasonlo dolgot, amit szepen kivagtunk a francba, amikor kiderult, h megcsalt es szakitottunk. Egyebkent apam mar reg kidobta volna, csak illendosegbol tartottuk meg.
A kérdező hozzászólása: Joval tobb, mint 5 eve vagyunk egyutt, de pl kozosen is vehetnem a baratnommel. Mert ma szetneztem, es azert eleg dragak, marmint kicsit kiugrik a karacsinyi keretbol, de amugy en is eleg sok mindent kapok evkozben a szuleitol, de ok tolem nem akarnak semmit elfogadni. S akkor gondolkoztam azon, hogy karacsonykor akkor kapnanak egy nagyobb ajandekot, amivel mar nem tehetik meg azt, hogy ne fogadjak el.
Merész ötlet de ha tudod hogy szívesen fogadnák akkor miért ne!!!

Hogy vegyem rá barátnőmet hogy kezdje el végre borotválni a nemiszervét?

Sajnos olyan szörös neki h ki se látszik a puncija. Mondtam neki h nekem ez nem tetszik azt mondta ? nem fogja borotválni ez csak divat és h ? ezzel nem foglalkozik fogadjam el igy. Mit tegyek most?

Legjobb válasz: Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)

Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)
Sztem az a kompromisszum, ha ráveszed, hogy csak a szeméremajaknál borotválja, a szeméremdombnál meg hagyja meg , vagy legalábbis igazítsa valamilyen fazonra.
mondd meg neki, h nem a divat, hanem a TE saját ízlésed miatt tegye meg. ha fontos vagy neki, akkor legalább egyszer próbálja meg, és ha nagyon nem jön be neki, akkor hagyja.
Meg még annyit, hogy ha szeret, akkor tényleg figyelembe vehetné, hogy neked mi a jó, te hogy szeretnéd. Ezt vesd a szemére. És jelentsd ki neki, hogy neked úgy nem teszik a nemi szerve és kész. Biztos rosszul fog esni neki, hogy nem tetszik neked valamije... legalábbis normális esetben ez kell, hogy történjen. És így sztem el fog gondolkodni azon, hogy a szerelme véleményét is figyelembe vegye. Amúgy, ha ilyet mond, hogy fogadjad el így, és nem fog rajta változtatni, és kész, akkor eléggé önzõ egy nõcske lehet. Bocsi, ez a véleményem, de ha te is így látod, nyugodtan a tudtára adhatod ezt is. Inkább vesszetek össze vele ezen, mint hogy megadd magad, mert neked van igazad!
Gondolkozz el azon, hogy mennyire vagy fontos neki! Ha kér tõlem valamit a barátom alap, hogy próbálok eleget tenni a kérésének, elég furcsa, ha a barátnõd ezt nem így látja!
Várd meg míg elalszik, aztán ess neki ... mármint borotvával.
képzeld azt, hogy anyáddal csinálod
Vegyél neki gyakran kopasz barackot, mikor elkezdi enni mondogasd sûrûn, hogy milyen jó is ez a sima bõrû kopasz barack, mintha borotvált lenne.
inkább örülnöd kéne a szõrnek, mert ritka jelenség
Bukjál le elötte, amikor kopasz pi-ákra kivered magadnak. (Esetleg közben hallja is: De gyönyörü sima, csokolnivalo, hogy nyalnálak.
a barátnõd igénytelen.
szeretnék ilyen igénytelen barátnõt...
Na akard rávenni, a borotvált punci könnyebben kap el fertõzést, mert a szõr megszûnik védeni. De, hogy szebben nézzen ki, le lehet vágni ollóval rövidre (én is így szoktam), és akkor nem lesz sose borostás, nem is tart sokáig, nem pattogzik ki (mert az rendkívül undorító tud lenni). Ha ez megvan, már örülhetsz, onnantól talán rá tudod venni, hogy az ajkak környékén szedje le néha borotvával, aztán az már csak jó lesz!
Kérd meg arra elsõ körben, hogy legalább nyírja rövidebbre.
Hozd fel állandóan ezt a témát, hátha elõbb-utóbb megunja és leszedi. Vagy elõször kérd meg, hogy vágja le rövidre. Vagy te borotváld le magadnak teljesen és mutasd meg neki. Az én párom, amikor kérte, leszedtem. Azóta is csupasz vagyok, pedig nem ma kezdtem :-)

Lehet, hogy beleélveztem a barátnőmbe. Most nem tudjuk hogy vegyünk-e 72 órás tablettát. Van orvos aki megtudja állapítani hogy kell e a gyógyszer ebben az esetbe?

Legjobb válasz: nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.

nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.
élvezgess a mamád szõribe!
Nézzé bele! :-)
óvszer nélkül voltatok együtt? mert ha ben volt a péniszed, akkor elõváladék is kerülhetett bele anélkül h élveztél volna, igy ajánlatos a 72 órás.
nincs ilyen orvos. amikor meg lehet állapítani, akkor már mindegy. de mi az hogy lehet, hogy beleélveztél? nem érzed mikor mégy el?
Tudtommal van terhességi teszt amit a gyógyszertárakban lehet kapni, de nem tudom pontosan hogy hogy mûködik, viszont azt igen, hogy mindenféleképpen kapjon be egy tablettát... Inkább az minthogy pár nap múlva kiderüljön hogy apa leszel...
Menjetek be a nõgyógyászatra a 72órás sürgõsségi escapelle tablelláért, minél elõbb! Ezt receptre lehet csak kiváltani, 4-5-6-7 ezer ft-ba kerül.
Szerintem ne csináljatok semmit! Ráértek majd gondolkodni 9 hónap múlva, hogy mi legyen a kis pulyával!
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..

Szerintetek milyen ajándékot vegyek a barátnömnek? 14 éves és ojat szeretnék ami nem túl drága és nem arra megyek hogy minél nagyobb legyen hanem h inkább minél emlékeztesebb légyszi adjatok jo ötleteket

Legjobb válasz: Kettötök fényképe egy közös,szép keretben,szépen becsomagolva,kidíszítve.(szivecskékkel,virágokkal,kedvenc együttes képével-persze a stílusotokban hogy ne legyen nyálas),egy finom tábla csokival vagy bombom-mal eggyütt...pl....ja,és olyan-nem ojan!!!!!

Szerintem egy olyan könyvet vegyél neki, amelyikre az van írva, hogy Magyar Helyesírási Kéziszótár! Együtt olvasgathatnátok!
Kettötök fényképe egy közös, szép keretben, szépen becsomagolva, kidíszítve.(szivecskékkel, virágokkal, kedvenc együttes képével-persze a stílusotokban hogy ne legyen nyálas), egy finom tábla csokival vagy bombom-mal eggyütt...pl....ja, és olyan-nem ojan!!!!!
vesszõk és OLYAT!
A kérdező hozzászólása: nem tok róla.de holnap tart bulit és arra akarok vinni neki vmit :D de amugy gondoltam arra hogy vaínnak ijen kis könyvek amire rávan irva h a legjobb barátnõnek vagy vmi ijesmi és vannak benne idézetek már láttam valahol ojat csak az a baj h nem találom a neten :S:S pedig megakartam nézni h mennyi. amugy tudjátok h mire gondolok?
Második: együtt, bonbonnal... Kérdezõ: valamilyen illatgyertya, mécses, kedvenc könyv, egy szép/aranyos karkötõ vagy valamilyen más bizsu...
Második: bombom? Hát az se semmi, ne haragudj... Kérdezõ: valami program? Koncert, vagy bármi ami kb egybeesik a szülinapjával?
A kérdező hozzászólása: csak ugy kérdeztem h ti mit venétek egy 14 éves lánynak ne fujd már fel
Ja, hogy holnap lesz? Jó idõben kezdted az ajándékkeresést... Akkor lehet, hogy mégis a közhelyes és személytelen idézetes könyvecske lesz belõle, bár szerény véleményem az, hogy bármit, csak azt ne. Amúgy nagy könyvesboltokban, Libriben, Alexandrában tudsz venni olyat, a pénztár környékére rakják mindig, és olyan 2000 forint körül vannak. Inkább akkor vegyél neki valami jó könyvet, vagy akár valami kozmetikai csomagot, vagy valami rucit (póló, pulcsi). Harmadik voltam.
A bon-bon-os vagyok! A fényképhez ajánlottam hogy mégsem menjen egyedül! Azonkívül csokit is írtam, nem csak bon-bon-t! Mindnki hogy kapott erre a szóra, egy finom édességnek mindig mindenki örül, de nem egyedi a fénykép egyedi amit te magad készítesz keretezel be! Amit te magad készítesz vagy legalábbis részben te csinálsz az az egyedi! A mai fiataloknak mániájuk hogy hú de menö mert de jó sokba került!!! Ez nem igy van, 15 éves lányom van, ismerem a tinédzserkort! Talán egy teáltalad készített finom süti is szép ajándék lenne, a fénykép mellé! Egyedit kérdeztél.Amit veszel a boltban nem lesz az!!! Ja és az ojan még mindig ojan???? Helyesen írva:olyan!!!!
Hát elõször is tényleg grat, h csak szombat du. jut eszedbe, egy nappal elõtte, amikor már nem lesz egy bolt sem nyitva... az ajándék meg nem kor függõ, sajnos nem tudok segíteni, csak TE tudhatod, mi lenne számára különleges, miket szeret csinálni, olvasni, mi a kedvenc filmje, zenéje...stb. a Közös kép nagyon jó lenne, de ilyenkor már nem fogod tudni sehol elõhívni és bekeretezni sem...
Nem a legeredetibb ötlet szerintem egy közhelyekkel teleírt könyv, amit minden sarkon meg lehet venni. Egyébként meg honnan a bánatból tudna neked ötletet adni, hogy mit vegyél a LEGJOBB (akit elvileg te ismersz a legjobban...) barátndõnek? Ráadásul legyen személyre szóló... úúúúúú

Mit vegyek a barátnőmnek 19. születésnapjára? Szereti a cuki aranyos dolgokat, főleg a cicákat! Olyat mondott hogy szeretné ha rajzolnék neki, de hát nem vok benne jó, hogy oldjam meg?

Legjobb válasz: Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod,akkor kiemelheted tûfilccel,de,ha ezt nem szeretnéd,akkor valami cicás cuccot vegyél neki

Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod, akkor kiemelheted tûfilccel, de, ha ezt nem szeretnéd, akkor valami cicás cuccot vegyél neki
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet! köszi!
Papirboltban lehet kapni ilyen fekete lapot amihez adnak egy "ceruzát". Ez ilyen szinezõ ugymond amivel le kaparhatod a megadod helyen.S a minta alatta vagy szines vagy ezüst vagy aranyszinû.Kell hozzá kis kézügyesség de hamar belejön az ember.A boltban el is mondják hogy kell csinálni.Veszel hozzá egy szép keretet, ráirod hogy szeretettel XYnak vagy tõled dátummal S szerintem egy ilyennek tuti örülne. S mellé egy kis plüss cica:) Az mindig nyerõ ajándék.
A kérdező hozzászólása: Húhh ez nagyszerû! És a boltban hogy kérjem? :)
Sajnos nem tudom mi a neve:) Ilyen kartonban van benne és ilyen fekete az alap szine, amin valamilyen szinnel van rajta a minta ahol le kell kaparni. S egy mûanyag ceruza szerûség van hozzá..Általában fel van akasztva.
Nekem pont ilyen van macskásbanXD Nekem ezüst színû a mintája, de nem nagyon kell hozzá kéz ügyesség
egy cicát....
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Megpróbálom beszerezni! :)

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!
teljesen normális hétköznapi ruhát , akár farmert stb.
A kérdező hozzászólása: A koktélruha az illik oda?
milyen buli lesz?
A kérdező hozzászólása: Igazából koncert lesz.:)
Menj nyugodtan koktélruhában ha ki akarod magad röhögtetni.Nade miért is nem kérdezed meg a b.nödet?Ö mibe öltözik?
A kérdező hozzászólása: A barátnõim koktélruhába megy. És nem fogom kiröhögtetni magam, éppen ezért tettem fel ezt a kérdést de látom nem nagyon érted :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!