Találatok a következő kifejezésre: Hogy vegyem a barátnőm (160 db)

Mit vegyek a barátnőmnek? 12 lesz és kéne valami ötlet hogy mit vegyek vagy készítsek neki! Előre is kössz.

Legjobb válasz: Parfüm,valami érdekes könyv,fénykép fényképtartóval,egy egyedi bögre,neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!

Parfüm, valami érdekes könyv, fénykép fényképtartóval, egy egyedi bögre, neves törölközõ..remélem tudtam segíteni!
"I love you" maci
2 barátságkarkötõt/nyakláncot, az egyik nálad a másik nála.ha ezt választod , akkor a bijou briget-ben (nem hiszem hogy jól írtam) próbálkozz :) )
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!! (És nem olyan h cigizik...) meg énse... De azért még majd kérek választ...
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál... valamennyit segítettél azért :)
Karáncsonyfát!
A kérdező hozzászólása: en tudom h mire vagyik de azert egy csizmat hogy vegyek szulinapjara z hogy jon mar ki?
Nem ismerjük a barátnõdet, nem tudunk valós jó ajándékokkal szolgálni. Gondolj bele: Mit szeret, mit szeretne, mire vágyik, mire akarja felhívni a figyelmedet.
A kérdező hozzászólása: valaki valami hasznos otlettel is szolgalhatna:(
Bocs, lánynak gondoltalak, az ékezetek hiánya miatt barátom-nak olvastam, sorry. (második)
:P én igy vagyok a barátommal. dec.23 án született:P
Ezt neked kéne tudnod...Vegyél neki Karácsonyi mûfaszt, ha pont 18 xD
*elsõ
ÁÁÁÁ, esõ... én akartam azt írni. :D Öltözzél be szexi angyalkának, a többit meg rátok bízom.
Ha csizma kell neki, akkor miért ne? Amúgy hadd kérdezzem már meg, nem Évának hívják a barátnõdet? Mert az már tényleg túlzás lenne :D

Hogyan vegyem rá hogy elspricceljen a barátnőm?

Képes rá mert már többször is, de azt mondja hogy nem akarja! hogyan tudom rávenni?

Legjobb válasz: viva la fiesta... wháttáfák??

viva la fiesta... wháttáfák??
Könyörögj neki
Vegyél neki egy vizipisztolyt.
ÜSD+ :D
Írj neki egy dalt, amit rózsával a hónod alatt, akusztikus gitárral adsz elõ, miközben az egyik szabad nagylábujjaddal könyörtelenül ujjazod.
A jó öreg spricc dolog. Na itt a leghasznosabb amit tehetsz, amikor felfújod engedj bele egy kis vizet, úgy érzéssel kb fél litert. Ha ez megvan, egyszerûen állítsd két lábra, és kicsit nyomd meg majd szúrd ki a lábát egy gombostûvel.
Dugd be a lábujjad az orrlyukába és kisujjal csiklandozd meg a segge lyuka körüli peremet

Mennyire jo otlet, vagy mennyire illik hogy karacsonyra akvariumot (halakkal persze) vegyek a baratnom szuleinek?

Esetleg milyen halakat szokas, vagy mire kene odafigyelni?

Legjobb válasz: Akkor nagyon jó ötlet! Én is örülnék ilyesminek karácsonyra. :-)

Akkor nagyon jó ötlet! Én is örülnék ilyesminek karácsonyra. :-)
Mondjuk elõtte puhatold ki, hogy mit gondolnak a háziállatokról. Mert nagyon mellélõhetsz vele. De ha bírják a halakat, akkor jó ajándék lehet. Egy állatkereskedésben biztosan tudnak majd segíteni vagy az állatok topikban, hogy pontosan milyen halakat vegyél bele és hogyan kell gondozni õket.
A kérdező hozzászólása: Az anyukaja biztos szeretne, mert mar volt regebb errol szo! Mondjuk a takaritasat meg stb megoldanam en, mert legalabb addig is a baratnommel lehetnek!
Szerintem kérdezd meg a barátod, hogy egyáltalán szeretik-e a szülei a háziállatokat, azon belül az akváriumlakókat. Különben könnyen okozhatsz kellemetlenséget és érezhetik úgy, hogy a nyakukba sóztál egy adag felelõsséget, amit õk nem is akartak. Esetleg nyíltan rá is kérdezhetsz: "Kati/anyuka/mama, stb., mi a véleménye/d/ az akváriumokról?" Ha a szülõk részérõl rendben van a dolog, akkor pompás meglepetést okozhatsz nekik. :)
Szerintem nem jo otlet. Hany evesek vagytok vagytok es miota vagytok egyutt? Mert szerintem, ha nem vagytok egyutt tobb eve, akkor ilyen volumenu ajandekot nem illik venni. Az en egykori volt baratom vett a szuleimnek egy hasonlo dolgot, amit szepen kivagtunk a francba, amikor kiderult, h megcsalt es szakitottunk. Egyebkent apam mar reg kidobta volna, csak illendosegbol tartottuk meg.
A kérdező hozzászólása: Joval tobb, mint 5 eve vagyunk egyutt, de pl kozosen is vehetnem a baratnommel. Mert ma szetneztem, es azert eleg dragak, marmint kicsit kiugrik a karacsinyi keretbol, de amugy en is eleg sok mindent kapok evkozben a szuleitol, de ok tolem nem akarnak semmit elfogadni. S akkor gondolkoztam azon, hogy karacsonykor akkor kapnanak egy nagyobb ajandekot, amivel mar nem tehetik meg azt, hogy ne fogadjak el.
Merész ötlet de ha tudod hogy szívesen fogadnák akkor miért ne!!!

Hogy vegyem rá barátnőmet hogy kezdje el végre borotválni a nemiszervét?

Sajnos olyan szörös neki h ki se látszik a puncija. Mondtam neki h nekem ez nem tetszik azt mondta ? nem fogja borotválni ez csak divat és h ? ezzel nem foglalkozik fogadjam el igy. Mit tegyek most?

Legjobb válasz: Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)

Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)
Sztem az a kompromisszum, ha ráveszed, hogy csak a szeméremajaknál borotválja, a szeméremdombnál meg hagyja meg , vagy legalábbis igazítsa valamilyen fazonra.
mondd meg neki, h nem a divat, hanem a TE saját ízlésed miatt tegye meg. ha fontos vagy neki, akkor legalább egyszer próbálja meg, és ha nagyon nem jön be neki, akkor hagyja.
Meg még annyit, hogy ha szeret, akkor tényleg figyelembe vehetné, hogy neked mi a jó, te hogy szeretnéd. Ezt vesd a szemére. És jelentsd ki neki, hogy neked úgy nem teszik a nemi szerve és kész. Biztos rosszul fog esni neki, hogy nem tetszik neked valamije... legalábbis normális esetben ez kell, hogy történjen. És így sztem el fog gondolkodni azon, hogy a szerelme véleményét is figyelembe vegye. Amúgy, ha ilyet mond, hogy fogadjad el így, és nem fog rajta változtatni, és kész, akkor eléggé önzõ egy nõcske lehet. Bocsi, ez a véleményem, de ha te is így látod, nyugodtan a tudtára adhatod ezt is. Inkább vesszetek össze vele ezen, mint hogy megadd magad, mert neked van igazad!
Gondolkozz el azon, hogy mennyire vagy fontos neki! Ha kér tõlem valamit a barátom alap, hogy próbálok eleget tenni a kérésének, elég furcsa, ha a barátnõd ezt nem így látja!
Várd meg míg elalszik, aztán ess neki ... mármint borotvával.
képzeld azt, hogy anyáddal csinálod
Vegyél neki gyakran kopasz barackot, mikor elkezdi enni mondogasd sûrûn, hogy milyen jó is ez a sima bõrû kopasz barack, mintha borotvált lenne.
inkább örülnöd kéne a szõrnek, mert ritka jelenség
Bukjál le elötte, amikor kopasz pi-ákra kivered magadnak. (Esetleg közben hallja is: De gyönyörü sima, csokolnivalo, hogy nyalnálak.
a barátnõd igénytelen.
szeretnék ilyen igénytelen barátnõt...
Na akard rávenni, a borotvált punci könnyebben kap el fertõzést, mert a szõr megszûnik védeni. De, hogy szebben nézzen ki, le lehet vágni ollóval rövidre (én is így szoktam), és akkor nem lesz sose borostás, nem is tart sokáig, nem pattogzik ki (mert az rendkívül undorító tud lenni). Ha ez megvan, már örülhetsz, onnantól talán rá tudod venni, hogy az ajkak környékén szedje le néha borotvával, aztán az már csak jó lesz!
Kérd meg arra elsõ körben, hogy legalább nyírja rövidebbre.
Hozd fel állandóan ezt a témát, hátha elõbb-utóbb megunja és leszedi. Vagy elõször kérd meg, hogy vágja le rövidre. Vagy te borotváld le magadnak teljesen és mutasd meg neki. Az én párom, amikor kérte, leszedtem. Azóta is csupasz vagyok, pedig nem ma kezdtem :-)

Lehet, hogy beleélveztem a barátnőmbe. Most nem tudjuk hogy vegyünk-e 72 órás tablettát. Van orvos aki megtudja állapítani hogy kell e a gyógyszer ebben az esetbe?

Legjobb válasz: nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.

nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.
élvezgess a mamád szõribe!
Nézzé bele! :-)
óvszer nélkül voltatok együtt? mert ha ben volt a péniszed, akkor elõváladék is kerülhetett bele anélkül h élveztél volna, igy ajánlatos a 72 órás.
nincs ilyen orvos. amikor meg lehet állapítani, akkor már mindegy. de mi az hogy lehet, hogy beleélveztél? nem érzed mikor mégy el?
Tudtommal van terhességi teszt amit a gyógyszertárakban lehet kapni, de nem tudom pontosan hogy hogy mûködik, viszont azt igen, hogy mindenféleképpen kapjon be egy tablettát... Inkább az minthogy pár nap múlva kiderüljön hogy apa leszel...
Menjetek be a nõgyógyászatra a 72órás sürgõsségi escapelle tablelláért, minél elõbb! Ezt receptre lehet csak kiváltani, 4-5-6-7 ezer ft-ba kerül.
Szerintem ne csináljatok semmit! Ráértek majd gondolkodni 9 hónap múlva, hogy mi legyen a kis pulyával!
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..

Szerintetek milyen ajándékot vegyek a barátnömnek? 14 éves és ojat szeretnék ami nem túl drága és nem arra megyek hogy minél nagyobb legyen hanem h inkább minél emlékeztesebb légyszi adjatok jo ötleteket

Legjobb válasz: Kettötök fényképe egy közös,szép keretben,szépen becsomagolva,kidíszítve.(szivecskékkel,virágokkal,kedvenc együttes képével-persze a stílusotokban hogy ne legyen nyálas),egy finom tábla csokival vagy bombom-mal eggyütt...pl....ja,és olyan-nem ojan!!!!!

Szerintem egy olyan könyvet vegyél neki, amelyikre az van írva, hogy Magyar Helyesírási Kéziszótár! Együtt olvasgathatnátok!
Kettötök fényképe egy közös, szép keretben, szépen becsomagolva, kidíszítve.(szivecskékkel, virágokkal, kedvenc együttes képével-persze a stílusotokban hogy ne legyen nyálas), egy finom tábla csokival vagy bombom-mal eggyütt...pl....ja, és olyan-nem ojan!!!!!
vesszõk és OLYAT!
A kérdező hozzászólása: nem tok róla.de holnap tart bulit és arra akarok vinni neki vmit :D de amugy gondoltam arra hogy vaínnak ijen kis könyvek amire rávan irva h a legjobb barátnõnek vagy vmi ijesmi és vannak benne idézetek már láttam valahol ojat csak az a baj h nem találom a neten :S:S pedig megakartam nézni h mennyi. amugy tudjátok h mire gondolok?
Második: együtt, bonbonnal... Kérdezõ: valamilyen illatgyertya, mécses, kedvenc könyv, egy szép/aranyos karkötõ vagy valamilyen más bizsu...
Második: bombom? Hát az se semmi, ne haragudj... Kérdezõ: valami program? Koncert, vagy bármi ami kb egybeesik a szülinapjával?
A kérdező hozzászólása: csak ugy kérdeztem h ti mit venétek egy 14 éves lánynak ne fujd már fel
Ja, hogy holnap lesz? Jó idõben kezdted az ajándékkeresést... Akkor lehet, hogy mégis a közhelyes és személytelen idézetes könyvecske lesz belõle, bár szerény véleményem az, hogy bármit, csak azt ne. Amúgy nagy könyvesboltokban, Libriben, Alexandrában tudsz venni olyat, a pénztár környékére rakják mindig, és olyan 2000 forint körül vannak. Inkább akkor vegyél neki valami jó könyvet, vagy akár valami kozmetikai csomagot, vagy valami rucit (póló, pulcsi). Harmadik voltam.
A bon-bon-os vagyok! A fényképhez ajánlottam hogy mégsem menjen egyedül! Azonkívül csokit is írtam, nem csak bon-bon-t! Mindnki hogy kapott erre a szóra, egy finom édességnek mindig mindenki örül, de nem egyedi a fénykép egyedi amit te magad készítesz keretezel be! Amit te magad készítesz vagy legalábbis részben te csinálsz az az egyedi! A mai fiataloknak mániájuk hogy hú de menö mert de jó sokba került!!! Ez nem igy van, 15 éves lányom van, ismerem a tinédzserkort! Talán egy teáltalad készített finom süti is szép ajándék lenne, a fénykép mellé! Egyedit kérdeztél.Amit veszel a boltban nem lesz az!!! Ja és az ojan még mindig ojan???? Helyesen írva:olyan!!!!
Hát elõször is tényleg grat, h csak szombat du. jut eszedbe, egy nappal elõtte, amikor már nem lesz egy bolt sem nyitva... az ajándék meg nem kor függõ, sajnos nem tudok segíteni, csak TE tudhatod, mi lenne számára különleges, miket szeret csinálni, olvasni, mi a kedvenc filmje, zenéje...stb. a Közös kép nagyon jó lenne, de ilyenkor már nem fogod tudni sehol elõhívni és bekeretezni sem...
Nem a legeredetibb ötlet szerintem egy közhelyekkel teleírt könyv, amit minden sarkon meg lehet venni. Egyébként meg honnan a bánatból tudna neked ötletet adni, hogy mit vegyél a LEGJOBB (akit elvileg te ismersz a legjobban...) barátndõnek? Ráadásul legyen személyre szóló... úúúúúú

Mit vegyek a barátnőmnek 19. születésnapjára? Szereti a cuki aranyos dolgokat, főleg a cicákat! Olyat mondott hogy szeretné ha rajzolnék neki, de hát nem vok benne jó, hogy oldjam meg?

Legjobb válasz: Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod,akkor kiemelheted tûfilccel,de,ha ezt nem szeretnéd,akkor valami cicás cuccot vegyél neki

Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod, akkor kiemelheted tûfilccel, de, ha ezt nem szeretnéd, akkor valami cicás cuccot vegyél neki
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet! köszi!
Papirboltban lehet kapni ilyen fekete lapot amihez adnak egy "ceruzát". Ez ilyen szinezõ ugymond amivel le kaparhatod a megadod helyen.S a minta alatta vagy szines vagy ezüst vagy aranyszinû.Kell hozzá kis kézügyesség de hamar belejön az ember.A boltban el is mondják hogy kell csinálni.Veszel hozzá egy szép keretet, ráirod hogy szeretettel XYnak vagy tõled dátummal S szerintem egy ilyennek tuti örülne. S mellé egy kis plüss cica:) Az mindig nyerõ ajándék.
A kérdező hozzászólása: Húhh ez nagyszerû! És a boltban hogy kérjem? :)
Sajnos nem tudom mi a neve:) Ilyen kartonban van benne és ilyen fekete az alap szine, amin valamilyen szinnel van rajta a minta ahol le kell kaparni. S egy mûanyag ceruza szerûség van hozzá..Általában fel van akasztva.
Nekem pont ilyen van macskásbanXD Nekem ezüst színû a mintája, de nem nagyon kell hozzá kéz ügyesség
egy cicát....
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Megpróbálom beszerezni! :)

A barátnőm terhes lett egy nős pasitól. Szerintetek jó ötlet, hogy úgy probálja rávenni a pasit, hogy vegye a nevére, hogy magzsarolja azzal, hogy kitálal a feleségének?

Legjobb válasz: És majd attól a nevére veszi? Inkább kérdezd meg tõle, akarja-e. Ha szükség van rá (pénz, gyerekkel tartsa a kapcsolatot)akkor kérheted az apaság megállapítását a bíróságon.

És majd attól a nevére veszi? Inkább kérdezd meg tõle, akarja-e. Ha szükség van rá (pénz, gyerekkel tartsa a kapcsolatot)akkor kérheted az apaság megállapítását a bíróságon.
Fantasztikus ötletnek hangzik, annyira jó lesz a kapcsolatuk, ennél jobbat már el sem tudok képzelni egy kisgyereknek! Minek kavart nõs pasival???
Ha a nevére veszi, akkor elõbb-utóbb megtudja az asszony, pl gyerektartásból...
Hát kérdezõ, nem hülye, csakhogy neked legyen igazad, hanem erkölcstelen. Éppenséggel mondhatott volna nemet is az úriembernek, mielõtt az ágyába ugrik. A kérdésre válaszolva pedig nem jó ötlet.
Az egész életét elrontja ezzel a barátnõd... Nagy hülye. Ebbõl semmiképp sem jön ki jól, ráadásul gyerekkel egyedül a mai világban nehezebb... - ha megzsarolja a fickót akkor majd megutálja - ha nem akkor egész életében titkolózhat - kevesebb az esély egy normális! kapcsolatra - ha most ezen gondolkodik mi lesz a gyerekkel, ezt fogja látni?
Igen, ez kiváló ötlet. A barátnõd egész biztos kiváló édesanya lesz és a születendõ gyermeknek is 100%, hogy mindent meg fog tudni adni, és boldog életet biztosít majd neki. Igazán felnõtt és érett gondolkodásra vall, hogy meg akarja zsarolni a pasiját. Most komolyan, a legjobb ha szépen örökbeadja valami normális embernek azt a szerencsétlen kisbabát, ha õ már ennyire hülye!!
Ez egyszerûen zseniális, még keresem a megfelelõ szavakat.
És mit keres egy nõs pasi ágyában? Biztos kapuzárási pánikja volt az öregnek.
Te jó ég, egyáltalán minek tartja meg?
A nevére veszi alatt, az apai elismerést érted? Mondjuk, ha nem tesz teljes hatályú apai elismerõt az apa, hogyan viselhetné az apa nevét a gyerek... Az apaságot, ha a feltételezett apa nem vállalja, a bíróság megállapíthaja. Tehát a barátnõd (vagy te?) azt szeretné, hogy az apa elismerje a gyermeket magáénak? Meglehetõsen érdekes a barátnõd (vagy a te?) felfogása: 1. Ha apai elismerõt tesz a pasi, elõbb- utóbb úgyis megtudja a felesége! 2. Ha nem tesz, akkor meg a barátnõd (vagy te?) homályosítja fel a pasi feleségét! Ezek után szerinted miért nem akarja elismerni magáénak a gyereket???
a barátnõd sem 100as, de a fickója meg pláne ütõdött. ha nem akarja, h kiderüljön a viszony, pláne nem akar magának "balkézrõl" gyereket, akkor lett volna szíves gumit húzni a nyughatatlan kis farkincájára, nem az utolsó utáni percben kapkodni. de azért a kislány sem valami eszes teremtés, hogy együttélés nélkül, összejárós szexelõs kapcsolatba gyereket akar szülni. mert gondolom a fószer a feleségével él, nem a barátnõddel, ha ennyire titkos a kapcsolat. egyiket sem sajnálom, az ilyenek mind genetikai hulladékok, csak csóri gyereknek lesz elég foshalmaz élete. pedig õ az egyetlen, aki ártatlan a történetben...
A barátom is "fattyú", ahogy te fogalmaztál. Õ nem az apja nevét kapta, hanem az anyai nagyapjáét (mert neki nagyon szép neve volt). Az apja mégis elismerte, fizetett gyerektartást, látogatta is. Szóval ez a névre vétel teljesen felesleges.
Rossz ötlet. Ha a pasi nem akarja elvenni õt, hanem a feleségéhez ragaszkodik, akkor a gyerek sem hozza össze õket, soha nem lesz boldog kapcsolatuk, soha. A legokosabb ebben a helyzetben az volna, ha hagyná a pasit, nem keresné többet, és a saját nevére venné az anya a gyermeket.
Wow. Egész tízezer forint? Ennyit szotyira költök egy hónapban...
Mi a franc az a "vegye a nevére" nálad, mert két különbözõ dolgot szoktak itt keverni. Az, hogy hivatalosan ismerje el a gyereket? Mert akkor gyerektartást is kell fizetnie, és örököl is utána a gyerek. De ettõl még kaphatja az anyja nevét is. Zsarolni meg fölösleges, egyrészt szánalmas, másrészt van ennek törvényes módja is.
Hamvában holt ötlet ha a nevére veszi a nõ ugyis megtudja elválik a pali meg nem fog 2 felé gyt fizetni, ha a nem veszi a nevére a gyt akkor is ugrik. Ha nincs pénze egyedül megoldani ne szüljön ne szurjon ki az ártatlan gyerekkel.
ilyenkor szégyellem, hogy nõ vagyok :(
Hogyan eshet valaki felnõtt létére véletlenül teherbe? Védekezésrõl még nem hallott? Én egyszer a nagy vágytól lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül, másnap rohantam a 72 órás tablettáért. Te viszont nagyon véded a nõt, holott tudod, hogy nem cselekszik helyesen. Tán te lennél az állítólagos barátnõ?
teljesen mindegy mi lesz a vezetékneve valószínüleg 100% hogy a biológiai apja nélkül nõ fel...amugy meg nem mindegy? Nem ezen a vezetéknéven múlik már a dolog. 10000 forint meg nulla, gyanítom a barinõ meg 20 év körül, dolgozott már? Mert ha nem, kutya nehéz évek várnak rá... Ha nem lesz mit enniük mindegy hogy fattyú a gyerek vagy nem. Majd lesz normális pasija az a nevére veszi.
A barátnõd helyébe igenis kitálalnék a feleségnek! Tudja csak meg, hogy ki a férje... Egyébként az ilyesmi elõbb-utóbb úgyis kiderül. Rohadjon meg az összes olyan férfi aki házasságban él és máshova csinál gyereket!!! Aztán meg ijedt majomként fosik és kapkod össze-vissza, pfujjj
Oh és még annyit, hogy elég könnyen megúszná ezt a történetet havi 10.000 Ft-al. Ami gyakorlatilag 0. Én a b.nõd helyébe a bíróságon kezdenék!
Én például a pasi helyében, agyonverném a barátnõdet amikor meg akarja zsarolni, legközelebb el gondolkodna. A másik meg, elég idióták voltak, hogy nem védekeztek.
51-es vagyok a 10 ezret nem olvastam. Annyi pénzért nem is éri meg ez a kavarás. Ez az összeg valami vicc. Ha már felcsináltassa magát egy nõs férfival legalább ne egy sohert választana. Egyébként meg õ baja oldja meg, minek bújt az ágyába.
A barátnõd túl sok dél-amerikai sorozatot nézett.
Szerintem barátnõd egy rikahülye lány. Már bocsánat, de arra volt esze, hogy teherbeeseen és aztán ne vetesse el. ezzel minimum 4 ember életét hanem a tiedet is tönkretegye. És még van pofája a pasit zsarolni, hogy kitálal? A felesége szemében pont ugyanannyira lesz ez a r.banc a hibás mint a férje. Mivel egy gyerekhez két ember kell :)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem gazdag pasi éppen annyi pénze van, hogy a két gyereket el tudja tartani.
Kérdezõ! Oké, hogy eddig nem hagyta el. Na de egy gyermek!!! Ha ekkor sem hagyja el akkor nem normális. Utolsó: marha gazdag lehet ha havi 10.000-be állapodtak meg... Persze nem szép nõs férfivel ágyba bújni, de nõs férfiként sem szép más nõvel ágyba bújni. Kettejük közül a férfi tartozik hûséggel másnak nem a "szeretõ"
Normális nõ nem esik teherbe nõs férfitól, sõt nem is bújik ágyba nõs férfival. Hacsak annak a férfinak már amúgy is csak látszat a házassága vagy ha nem is tud annak a létezésérõl. Én a barátnõd helyébe beszélnék a férfival és megkérném hogy fizessen gyerek tartást ha nem akarnak akkor bíroságra vinném. Bár szerintem csak azért szülni hogy a gazdag nõs szeretõm pénzeljen nem szép dolog.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, eddig sem tette és van két gyerekük.
Akkor ez majd megadja a végsõ lökést, hogy végre elhagyja a csapodár férjét.
A kérdező hozzászólása: Az asszonyt jól ismerem mert a férje a kollegám. Sejti, hogy évek óta csalja a férje, már tiszta idegroncs.
Az ismerõsöm gyereke is az õ vezetéknevét kapta, úgy, hogy férjnél van, és a férjéé a gyerek... Miért lenne szégyen? (Az õ nevét nem volt ki továbbvigye, és különleges, a férjnek meg van 2 fiú tesója, ahol van gyerek. Ha már ilyen szépen fogalmaztál az a gyerek azzal a névvel is fattyú marad ( nár nem tudom hol élünk, hogy számít a házasságon kívül született gyerek. Ha meg nem megy bíróságra semmit nem tud tenni.. Nemhogy h..lye volt, még ostoba is?
Teljesen véletlenül terhes lett, mi? Ha a gumi kiszakad azt észre vették volna és van 72 órás tabletta, ha meg fogamzásgátlót szed csak tudja hogy szedi-e rendesen. Bocs de nekem elég hihetetlen, hogy ha valaki nem akar terhes lenni, vagy nem iszonyatosan felelõtlen, akkor teherbe esik.
Ha most nem megy akkor majd a pasi szépen lelép és teljesen magára marad , a kicsit meg nem fogja támogatni az apja mert egy nagy féreg az ilyen!!
Ha mar megtörtént a baj, nincs mit tenni. Az erkölcsi részétõl a dolognak most eltekintenek (persze sztm sem kellett volna nos pasival kezdenie a baratnodnek). Én bírósági úton vetetnem a nevére, ha o nem akarja. Nem zsarolnek senkit. Mindketten hibáztak es a gyereket is ketten hoztak össze. Mostmár vállalja a felelõsséget a pasas is, ha mar így alakult.
Csak ugy ágybabujunk valakivel, akirõl azt sem tudjuk, hogy bu vagy bá. Inkább próbáljon rendes uton beszélni az apával, minthogy zsarolással elérni valamit.
Azért hülyézzük le, mert tényleg hülye.
A kérdező hozzászólása: Mert nem akar szégyenben maradni.
Miért te normálisnak tartod a barátnõdet? Nõs faszival felnyomatja magát, gondolom így akarta megfogni, vagy a terhességgel akar a pasitól választást kicsikarni. S.z.ar ötlet, a pasik szûkölve menekülnek az olyan nõktõl, mint a kedves barátnõd. Persze a pasit sem védem, de most nem róla van szó!
DE mégis mi a fészkes fenének akarja, hogy a gyerek az "apja" nevét kapja? Nem kell az ahhoz, hogy kaphasson pénzt utána. A gyereknek anélkül is lehet a fickó hivatalosan az apja.
Azért kell lehülyézni, mert egy ártatlan babát úgy akar indítani az életbe, hogy aljas módon megzsarolja az apát. Szerinted ez felelõs felnõtt viselkedésre vall? Bocs, de nem jutott találóbb szó eszembe. Szerintem hülye. Ha akarja azt a gyereket, akkor miért nem veszi a saját nevére? Miért akarja, hogy egy olyan pasihoz legyen köze, akit csak zsarolással tudna rávenni, hogy a nevére vegye a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: Nem tudta, hogy nõs csak utóbb derült ki. A gyerektartást illetõen havi 10000 ben állapodtak meg amirõl az asszony nem fog tudni.
Inkább zsarolta volna azzal, hogy nem fekszik le vele, mert megmondja a feleségének.
Szégyenbe maradni? Hol él a barátnõd, a középkorban? Az esze miatt már így is szégyenkezhet...
Nem akar szégyenbe maradni? Miért? Az nem elég szégyen az õ szótárában, hogy egy nõs férfival hetyegett?
A kérdező hozzászólása: A pasi megmondta, hogy nem veszi a kicsit a nevére mert ha kiderül akkor a házasságának lõttek.
A kérdező hozzászólása: Azért maradna szégyenben mert ha az õ nevét kapja a gyerek akkor csak egy "fattyú" lesz. (ahogy régen hívták az ilyen gyerekeket) A barátnõm csak rá akar ijeszteni a pasira nem akar bíróságra menni.
Nehogy bírósági papír nélkül belemenjen abba a havi 10ezer forintba. Sõt nagyon keveset fizetne a pasi ! Minimum a duplája.Hisz egyedül fogja a barátnõd nevelni a picit és nem két fillér. Ha nem is bíróság, akkor el kell mennie neki és a gyerek apjának egy ügyvédhez és ott írnak egy megállapodást.
5-ös vagyok. Figyelj, ha a barátnõd szeretné a babát, akkor abban én semmi rosszat nem látok, ha megszüli és a saját nevére kerül. Ha ilyen az apa, akkor jobb ha a kisgyerek nem kapja az õ nevét. Viszont a zsarolást nem tartom jó ötletnek. Azt írod, hogy a barátnõd nem tudta, hogy nõs a pasi. Akkor miért is maradna õ szégyenben? Van neki szégyellnivalója? Nincs. De ha zsarolásig süllyedne, akkor lenne. Nekem gyanús, hogy ha a barátnõd bíróságra menne, akkor nem 10000Ft gyerektartást ítélnének meg neki, hanem többet. Az meg legyen a pasi gondja, hogy a felesége megtudja-e, de ne a barátnõd mondja meg neki. A barátnõdnek most már a baba érdekeit kell nézni, és ha ez a pasi ennyire idióta volt, akkor fizessen. Erkölcsileg itt õ a vesztes, nem a barátnõd.
Magának kereste a bajt, nincs miért sajnálni. Csak a feleséget és a még meg nem született gyereket. A férj is eláshatná inkább magát.
Mi változik ha a nevére veszi ? Mennyi idõs a barátnõd ? Mibõl fogja felnevelni a picit?
A kérdező hozzászólása: Elvetetni már nem tudja mivel négy hónapos. Én csak szegény nõt sajnálom.
Hát talán a szégyen szót nem kéne a szájára vennie.... védekezni nem sikerült? Én nem tenném tönkre legalább 4 ember életét, elvetetném...
Meg is érdemelné ez az idióta pasi, hogy lebukjon, tehát még hülyének is nézi a feleségét.
A bíróság meg nem kötelez senkit, hogy a gyereket a nevére vegye...az anyja nevét is viselheti! max.az apaságot állapítja meg!
A kérdező hozzászólása: Én nem értem, miért kell lehülyézni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!