Találatok a következő kifejezésre: Hogy van sorrend: (145 db)

A The Hitman játéknak hány része van és hogy vannak sorrendben? Minden gép elviszi a részeket?

Tehát alap videókártyával elviszi a játékot?

Legjobb válasz: Elöször is van a Hitman 1 aztán a Hitman2:Silent Assasin aztán Hitman 3 : Contracts és végül Hitman 4 : Blood Money az elsö kettöhöz vagy 3 hoz talán nem kell nagy gép de a 4. részhez már nem árt. kb.15-20 pálya van a hitman 2 be többit nemtom remélem segitettem, szia

Elöször is van a Hitman 1 aztán a Hitman2:Silent Assasin aztán Hitman 3 : Contracts és végül Hitman 4 : Blood Money az elsö kettöhöz vagy 3 hoz talán nem kell nagy gép de a 4. részhez már nem árt. kb.15-20 pálya van a hitman 2 be többit nemtom remélem segitettem, szia
Hitman: Codename 47 - 2000. november 21. 13 küldetés Hitman 2: Silent Assassin - 2002. október 04. 21 küldetés Hitman 3: Contracts - 2004. április 30. 12 küldetés Hitman: Blood Money - PC: 2006. május 26. 8
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. Az lenne még a kérdésem, hogy neten, hol rendelhetném meg ezeket pc játékba?

Becca Fitzpatrick Csitt, Csitt könyvei hogy vannak sorrendben?

el szeretném olvasni de nem tudom melyik köny az 1.,2., és a 3. .... előre is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: 4 része van: 1. Hush hush/ Csitt csitt 2. Crescendo 3. Silence/ Vihar elõtt 4. Finale Az elsõ három már megjelent magyarul, de a negyedik még csak angolul van meg. Amúgy ajánlom, mert nagyon jó könyv .. én imádtam :)) Remélem segítettem.

4 része van: 1. Hush hush/ Csitt csitt 2. Crescendo 3. Silence/ Vihar elõtt 4. Finale Az elsõ három már megjelent magyarul, de a negyedik még csak angolul van meg. Amúgy ajánlom, mert nagyon jó könyv .. én imádtam :) ) Remélem segítettem.

Holtak hajnala egy nagyon jó zombis film, mi a többi része, holtak földje? Holtak napja? Vagy hogy van sorrendben?

Legjobb válasz: Ez egy jó film. Nagyon is. De a holtak földje tök béna, és köze se sok hozzá,, max. annyi, hogy zombik vannak benne.

Ez egy jó film. Nagyon is. De a holtak földje tök béna, és köze se sok hozzá, , max. annyi, hogy zombik vannak benne.
A sorrend a következõ: 1968 - Night of the Living Dead 1978 - Dawn of the Dead 1985 - Day of the Dead 1990 - Night of the Living Dead (remake) 2004 - Dawn of the Dead (remake) 2005 - Day of the Dead: Contagium 2005 - Land of the Dead 2007 - Diary of the Dead 2008 - Day of the Dead (remake) A Contagiumnak túl sok köze nincs az eredetihez, de folytatásnak szánták. A remake szó alatt érts: újraforgatást. Kilógnak a sorból, de említhetõk még a Return of the Living Dead filmek, az elsõben a Night of the Living Dead-re utalnak. Sokan abban a hitben is élnek, hogy folytatások, de külön álló filmek valójában.
A Holtak éjszakája volt az elsõ része, eztuán jött a Holtak hajnala és utána a Holtak napja. A Holtak földjévelô nem igazán vagyok tisztában, de az elõbbi három az biztos. Én mondjuk csak a Holtak napját láttam, mert azt nagyon dicsérték, mint Romero-filmet, de véleményem szerint nem volt túl jó (felújított verzióját néztem).


A Batman Arkhamnak hány része van? Mik a nevük? Hogy vannak sorrendben?

Legjobb válasz: Batman Arkham Asylum Batman Arkham City Batman Arkham Origins Batman Arkham Origins Blackgate Batman Arkham Knight (2015-ben jön)

Batman Arkham Asylum Batman Arkham City Batman Arkham Origins Batman Arkham Origins Blackgate Batman Arkham Knight (2015-ben jön)
A kérdező hozzászólása: Thx ^^
Hát történet szerint Arkham Asylum ----> Arkham City ------> Arkham Knight Az Origins csak egy elõzmény, és igazából semmit nem tesz hozzá a történethez.
A kérdező hozzászólása: Akkor még jó is h az Originst kezdtem el elsõnek :)

J. Kenner edes-forro-orok rabsag cimu konyvei hogy vannak sorrendben?

Legjobb válasz: elsö a forro majd a édes és az örök :) ja és gondolom nem tudod mert nincs a kérdésedbe van még egy kötete a A büvös rabság ez az utolso

elsö a forro majd a édes és az örök :) ja és gondolom nem tudod mert nincs a kérdésedbe van még egy kötete a A büvös rabság ez az utolso

Hogy vannak sorrendbe az Intel processzorok?

Van Pentium, Celeron, Core és ezeken belül is számtalan verzió. Melyik a jobb? Van valami honlap, ahol sorrendben vannak az Intel processzorok?

Legjobb válasz: Laptopról van szó, nem PC-rõl!

A kérdező hozzászólása: Laptopról van szó, nem PC-rõl!
Szerintem ez pont sorrendben van: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/.. (Google dobta ki elsõ helyen "intel mobile processors list" keresésre)
A kérdező hozzászólása: Csak épp az nincs benne, amit kérdeztem. Se egy Pentium, se egy Celeron. Sokra mentem a linkel...
A kérdező hozzászólása: Szóval ezt senki sem tudja? Mondjuk nem csoda, elég bonyolult.
A Celeron az mindig a legeslegalsó kategória volt. (Ez ma sem változott, legfeljebb irodai munkára való, és esetleg régebbi játékokra) Aztán jöttek a Pentium processzorok, majd az Intel Core 2 Duo processzorok, majd Core i3, Core i5, Core i7. Annyi változott, hogy A Core 2 Duo processzorok teljesen egszüntek, helyettük már Pentium Dual Core, 2magos processzorok vannak, mind asztali gépekbe, mind laptopokba. Tehát napjainkban: Celeron, Pentium Dual Core, Core i3, Core i5, Core i7
Azt kihagytam, hogy A 4 magos Core 2 (Quad) széria is párhuzamosan a Core 2 Duoval szünt meg, és, hogy a mai Celeron processzorok is 2 magosak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az alapos választ, erre voltam kíváncsi.
Azért ez szerintem nem egészen így van... Mondjuk úgy, a Core 2 szériát váltotta a Core i. Core 2 Duo -> Core i3 Core 2 Quad -> Core i5 Core 2 Extreme -> Core i7 A processzorok foglalata is más; vannak kivételek, de általánosságban a Core 2 széria LGA 775 foglalatú, a Core i pedig LGA 115x. (Van LGA 2011 is, de az nem az átlagparaszt pénztárcájára van szabva.) Remélem segíthettem. Annyi, hogy szintén többségében igaz szabály, hogy a laptopban ugyanaz a kódnevû processzor általában az eggyel gyengébb asztali processzor teljesítményét hozza (pl. a céges laptopomban levõ i5 a magok, szálak számában, órajelben, teljesítményben megegyezik az itthoni asztali i3-améval, igaz, laptop processzor lévén az áramfogyasztása jóval alacsonyabb is.)
Pontosan úgy van, ahogy leírtad.

Hogy vannak sorrendben a resident evil filmek, játékok, könyvek, meg minden ami csak van?

Csak a filmeket ismerem meg a 2. részét a játéknak. Az érdekelne, hogy történés szerint mi a sorrend, szóval nem az kell hogy 2001-ben kijött ez 2002-ben az, stb. hanem hogy pl. Rasident Evil Zero az els? rész utána jön a Kaptár(film 1. része) stb.(ez csak példa, fogalmam nincs...:P).

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Resident_Evil

A kérdező hozzászólása: köszi :)
Elárulom neked, hogy a filmsorozat egy teljesen más vonalon halad (szerintem szar filmek, az 1. volt egyedül nézhetõ). Sõt, nem is önállóak teljesen, mert minden részbe beleraknak a játékokból ismert olyan karakter, akinek az ég világon semmi keresnivalója nem lenne ott (pl. Claire - Ali Larter a 3. részben). Tehát a RE filmek egy órási katyvasz, ami sehova nem tud kilyukadni. A játékok történetébe ásd bele magad, mert azok viszont nagyon jók :)
A kérdező hozzászólása: Hát játékokat nem ismerem, de ha le tudnád írni (röviden, hosszan, ahogy tetszik) a történetüket, az jó lenne, úgy végül is össze tudnám rakni a dolgot :P

Az Nvidia videókártyák száma minnél nagyobb annál jobb? Pl. Van egy Nvidia Geforge 525 -ös vga meg egy Nvidia Geforge 540-es. Az 540-es a jobb? Vagy hogy van sorrendbe?

Legjobb válasz: jelen esetben igen, erõsebb az 540, de generációk között már korántsem ilyen egyszerû a helyzet (tehát mondjuk egy 4xx-valami lehet erõsebb mint egy 5xx-valami). illetve a gyártók néha átnevezgetik a régi chipeket a jobb eladhatóság érdekében (tehát egy 4xx-valamilyen chipet eladnak 5xx-valamilyen néven, holott nem tudja az összes dolgot, amit egy "rendes" 5xx-as tud (directx verzió, stb)).

jelen esetben igen, erõsebb az 540, de generációk között már korántsem ilyen egyszerû a helyzet (tehát mondjuk egy 4xx-valami lehet erõsebb mint egy 5xx-valami). illetve a gyártók néha átnevezgetik a régi chipeket a jobb eladhatóság érdekében (tehát egy 4xx-valamilyen chipet eladnak 5xx-valamilyen néven, holott nem tudja az összes dolgot, amit egy "rendes" 5xx-as tud (directx verzió, stb)).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!