Találatok a következő kifejezésre: Hogy van pontosan h (28 db)

Számotokra mi tesz az h pettingelés. Mit csináltok e közben vagy ez hogy van pontosan irjatok lécc? !

Legjobb válasz: Gyakorlatilag mindent lehet, csak bedugni nem. ennyi.:D

Gyakorlatilag mindent lehet, csak bedugni nem. ennyi.:D
így van
Simogatjuk egymást, csókolózunk, egymás nyakát csókolgatjuk, majd egyre lejjebb haladunk... Vetkõztetjük egymást, kézzel/szájjal kényeztetjük a másik nemi szervét, stb.
A kérdező hozzászólása: és a fiu nem indul be ilyenkor? vagy nemtom ez hogy van :S
naná, hogy beindul de nem állat, hogy rögtön leteperjen
és ha ügyesek vagytok, a nélkül is el lehet élvezni
de igen ez arra való hogy mind ketten beindulnak és ki is elégülnek, de nem dugással hanem az ezer más fajta módszer egyikével. lényeg hogy kuki a puniba tilos!:D beindulni nem hogy szabad, de kötelezõ:) de ha nem bízol ennyire a csávóba akkor eleve ne pettingelj vele-.-

Valaki légyszi leírná pontosan h hogyan kell sminkelni? Alapozásra gondolok, nem arra h a szemet hogy kell, meg szájfényt felrakni. Hanem h mi van a korrektorral?

Legjobb válasz: mi az hogy mi van a korrektorral? A korrektort csak helyikleg kell ahzsnálni ahol épp van valami bõrprobléma. Oda teszel egy pöttyöt és máris nem látszik. Van aki alapozó alá teszi van aki fölé. Lehet ugy hogy alá és ha még aza alapozó után is látszik akkor arra is tehetsz még picit.

mi az hogy mi van a korrektorral? A korrektort csak helyikleg kell ahzsnálni ahol épp van valami bõrprobléma. Oda teszel egy pöttyöt és máris nem látszik. Van aki alapozó alá teszi van aki fölé. Lehet ugy hogy alá és ha még aza alapozó után is látszik akkor arra is tehetsz még picit.
A kérdező hozzászólása: bocs, rosszul fogalmaztam. úgy értettem h a korrektort alapozó után/elõtt kell felrakni? am köszi:)
mindegy. tapasztald ki neked hogy ahtásosabb. én alá rakok de ha még nem tökéletes a fedés az alapozóra is.

Hogy van az pontosan h mikor kicsi az esély h valaki teherbe essen? Hogy van az a peteérés dolog?

Legjobb válasz: Szia! A mensid elsõ napjától számított 14-17 nap között van a peteérésed, ha 28 napos a ciklusod. Ajánlom figyelmedbe ezt a linket, ez ki tudja számolni, h neked mikor van: http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html

Szia! A mensid elsõ napjától számított 14-17 nap között van a peteérésed, ha 28 napos a ciklusod. Ajánlom figyelmedbe ezt a linket, ez ki tudja számolni, h neked mikor van: http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html
http://www.ciklus.hu/ regisztrálj, írd be az adataid és ha kéred még figyelmeztetnek is a veszélyesebb napokon.
A kérdező hozzászólása: woow köszike:)

Galaxy Ace telefonom van, és idegesít a felirat " a belső tárhely megtelve" olvasgattam, h valamilyen programmal megoldható, h a memóriakártyát particiókra osztva ez a probléma orvosolható, Csak nem értem pontosan h hogyan és h milyen programmal?

Legjobb válasz: Elsõ lépés: root, recovery és gyári rom cseréje fõzöttre (alább a linkben példák) Aztán itt a leírás. http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4349.0

Elsõ lépés: root, recovery és gyári rom cseréje fõzöttre (alább a linkben példák) Aztán itt a leírás. http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4349.0
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, elég bonyolultnak látszik :) asszem egyedül inkább nem mászok bele :D
Csak szépen okosan, lépésrõl lépésre. Nem nagy kunszt, csak oda kell figyelni, mert ha nem pontosan úgy csinálod, lehet, hogy téglát gyártasz.

Egy számomra nagyon fontos ember Baracskán van, de csak ennyit tudok, azt hogy pontosan hol, azt nem! Szóval ha csak a baracskai bv címét és az ő nevét írom vajon megkapja? Vagy hogy tudhatnám meg h hol is van pontosan, hova írhatok neki?

Legjobb válasz: Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.

Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.
Azért a budapesti ismerõsöddel ne próbáld ugyanezt...

Hogy van az pontosan, h. talalt sullyedt?

vagyis ha valaki valamit eltalal,akkor ezt szokjak mondani,de mindig elhadarjak,es soha nem ertem jol.mit jelent az pontosan ,es hogy irjak?

Legjobb válasz: Talált, süllyedt! Ez egy játék volt, nem tudom pontosan milyen (valaki majd kérem írja le) és ebbõl jön. így a helyes, hogy talált: azaz eltaláltad, és süllyedt, elsüllyedt. semmi extra

Talált, süllyedt! Ez egy játék volt, nem tudom pontosan milyen (valaki majd kérem írja le) és ebbõl jön. így a helyes, hogy talált: azaz eltaláltad, és süllyedt, elsüllyedt. semmi extra
Torpedó volt a játék neve, ha jól emlékszem.
igen magyarul torpedó, angolul Battleship név alatt fut. íme: http://www.miniclip.com/games/battleships/en/
Pontosan így van; -Talált, süllyedt.....:)
A kérdező hozzászólása: akkor jo , koszonom szepen :)

Mi alapján kell kotont vásárolni, csak a hosszúság alapján vagy vastagság is? Fel van tüntetve a dobozon a gumi mérete? Mármint ha vki tudja pontosan h mi van feltüntetve pls irja le. Égő lenne odamenni a pultoshoz hogy segítsen:D Köszi.

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy koton guru de a vastagság bizonyos típusoknál fel van tüntetve pl durex select. (56-os ez már a vastagabb kategória) Én inkább a vastagságot szoktam nézni. Egyébként ha bemész pl tescoba késõn vagy korán amikor nincsenek sokan simán válogathatsz, ott ki van rakva :)

Nem vagyok nagy koton guru de a vastagság bizonyos típusoknál fel van tüntetve pl durex select. (56-os ez már a vastagabb kategória) Én inkább a vastagságot szoktam nézni. Egyébként ha bemész pl tescoba késõn vagy korán amikor nincsenek sokan simán válogathatsz, ott ki van rakva :)
Általában nincsenek számmal méretezve, de vannak enyhe eltérések, pl. a Masculan kisebb, a Durex nagyobb. Ezt ki kell tapasztalni, hogy nektek melyik a jó. Nekünk a Durex Elite vált be (lila), ha tanácstalan vagy, próbálkozz azzal, sokan szeretik.
Egyértelmûen a vastagság a lényeg, nehogy túlfeszüljön, és kiszakadjon. Az meg nem gáz, ha hosszabb a gumi, max nem "gurigatod" le teljesen... Menj el egy patikába, és kérj segítséget az eladónõtõl. Csak õ tud biztosat mondani. 18/L
Szerintem a patikus se tudja biztosan, fõleg ha neki nincs vele tapasztalata, mert máshogy védekezik, õ is csak a dobozon tudja megnézni.
Nem gáz segítséget kérni, én egyszer úgy estem be egy nagyobbacska boltba, hogy már éppen zárták a kasszát, mondtam hogy kéne koton de nagyon gyorsan, erre visszamentünk 3 osztálynyit, kinyitották nekem a lezárt kotonos szekrényt és készségesen adtak :D Szivatásból azért a pénztárosnõ elkérte a személyim is (vettem egy bort is lol)
Nincsen méretsor, alapjáraton van egy szabvány méret, ami nagyjából mindenhez jó. A különbözõ gyártóknál ez lehet más, de általában az átmérõ fel van tüntetve a dobozon. Továbbá minden gyártónak szokott lenni nagyobb méret, kisebbrõl nem tudok, de valószínûleg ha keresgetsz a neten, olyat is lehet találni. A másik ami eltérhet, az a vastagsága, van sima, extra vastag meg extra vékony is. Ha nem 12-13 éves gyerek, hanem biológiailag nagyjából már felnõtt vagy, akkor a sima alap verziónak tuti jónak kell lennie, pl durex classic. Márkákról: masculan meg lifestyles szakadt már ki ismerõsöknek, durexrõl még nem hallottam rosszat, tény, hogy az drágább. De fogod magad, bemész a boltba, veszel valamilyet, otthon felpróbálod, aztán akkor van viszonyítási alapod. Az megér kb 700 ft-ot, hogy ne ott derüljön ki, hogy szar van a palacsintában.
It's two days till the fight.
There are only two days left to the fight.
A kérdező hozzászólása: köszi, pontoztam!

Lehet vhogy képet lopni olyan oldalakról ahol le van tiltva a kép mentése? Ha igen írjátok le pontosan h hogyan légyszi.

Legjobb válasz: Nálam ezen az oldalon nincs tiltva. Amúgy a: c:\Documents and Settings\[Windowsos felhasználóneved]\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ alatt InteretExplorert használva megtalálhatod a megnézett képeket általában. Firefox alatt pedig: c:\Documents and Settings\[Felhasználó]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\22ud7p50.default\Cache\ Csak itt kiterjesztés nélkül és random fájlnévvel vannak. Ha itt nincs meg a kép, akkor: Print Screen gomb a billentyûzeten, mikor a képet látod (Ez a gomb általában az Insert fölött van, F12-tõl jobbra), majd Start-->Programok-->Kellékek-->Paint Itt Szerkesztés-->Beillesztés

Nálam ezen az oldalon nincs tiltva. Amúgy a: c:\Documents and Settings\[Windowsos felhasználóneved]\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ alatt InteretExplorert használva megtalálhatod a megnézett képeket általában. Firefox alatt pedig: c:\Documents and Settings\[Felhasználó]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\22ud7p50.default\Cache\ Csak itt kiterjesztés nélkül és random fájlnévvel vannak. Ha itt nincs meg a kép, akkor: Print Screen gomb a billentyûzeten, mikor a képet látod (Ez a gomb általában az Insert fölött van, F12-tõl jobbra), majd Start-->Programok-->Kellékek-->Paint Itt Szerkesztés-->Beillesztés
A kérdező hozzászólása: ilyen nagyobb oldalakra gondolok mint ez.. http://www.myspace.com/hollyewok
képre jobb katt és a kép mentése más néven
egyszerûbb mód: nyomd meg a print scrn gombot, majd nyisd meg a paint-et, jobb klikk, beillesztés, és már csak ki kell vágni a képet. :) én is így csinálom
A kérdező hozzászólása: elsõnek felpontoztalak mert legalább próbálsz segíteni:D de a lopást azért írtam mert ez astt jelenti h a kép le van védve szal nemlehet jobbkattolni rá..
A kérdező hozzászólása: zhanks mindenkinek:D
Le lehet lopikázni a letiltott oldalakról is Firefoxal, csak így álljon.Össz 3 pipa legyen/kép/ http://kepfeltoltes.hu/090816/java_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: azt tudom úgy is van mégse tudok lopni:S de valyon mi a jó [email protected]ért nem már olyan ideges vagyok:@

Még gyerekkoromban kaptam egy zongorát és semmit nem tudok róla. Csak annyi van ráírva, h "Paul Rühr Hoflieferant". Irja meg valaki, hogy ez pontosan mit takarhat? Mikor készítették vagy hol? Vagy vmilyen infót a zongoráról?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy Paul Rühr udvari szállító. Tehát Paul Rührnél (Baden-Württemberg) készült a zongora. Érdekes kérdés, hogy 1918 után használták-e az udvari szállítói címeket. Ha nem, akkor a zongora '18 elõtti. Ismert zongoramárka egyébként.

Azt jelenti, hogy Paul Rühr udvari szállító. Tehát Paul Rührnél (Baden-Württemberg) készült a zongora. Érdekes kérdés, hogy 1918 után használták-e az udvari szállítói címeket. Ha nem, akkor a zongora '18 elõtti. Ismert zongoramárka egyébként.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!