Találatok a következő kifejezésre: Hogy van a lanyoknal, ha pl (2 db)

Hogy van ez a lanyoknal, ha pl 22 en kezdett el menstrualni akkor az kb meddig tart es mikor jon majd meg megint?

Tudom, hogy ez kicsit valtozik meg van mikor eltolodik stb stbn, de en most a normalis ciklust kerdem !

Legjobb válasz: Általában 28 napos egy ciklus.Az,h meddig tart,ez is mindenkinél változó.5-8 nap,de van,akinek kevesebb.

Általában 28 napos egy ciklus.Az, h meddig tart, ez is mindenkinél változó.5-8 nap, de van, akinek kevesebb.
egy ciklus átlagosan 28 napos. ezt amikor megjön a menstruáció (elsö nap vérzés) akkortol számoljuk és az ultolsó nap a következö menstruáció elött nap. legyen az elsö nap elseje. megjön 1.-én ez az elsö nap, és kb 29-én jön meg neki megint. ebben a 28 napban érik meg a petesejt. a petesejt kb a 14. napon hagyja el a petefészket. és egy napja van arra hogy megtermékenyüljön (a sperma 3-4 napig is élhet a pete vezetékben) . eközben a méhfal egyre nagyobb lesz , egy fészekszerü nyálkát épít rá a szervezet ha a petesejt megtermékenyül akkor oda tudjon beágyazódni. ha nem termékenyül meg ez a nyálka leválik a méhfalrol ami a menstruáció. ezt a szervezet minden hónapban megsinálja. valakinek persze hoszabb lehet 30 napos, akinek meg nem rendszeres annak kihagyhat heteket, vagy akár hónapokat is. nagyon változó. a menstruációt késleltetheti, idegeség, lelki probléma, egy vizsga láz, betegségek, hormonprobléma.
Mindenkinek változó hogy hány naponként van.Van akinek 26 naponként vagy 30 naponként. Nekem elégg é rendszertelen de szabájosan 12 naponként van már majd ezért el is kellene mennem a nõdokihoz :S
Minden lánynál más.5-7 napig tart és 28-30 naponként. De van olyan is akinek rendszertelen.
A kérdező hozzászólása: KOSZI
Ez nem igaz. Akkor aki 150 cm-es, az 50 cm volt 1 évesen?
Ezt a kérdést nem értem. Én 165 magas vagyok, 1 évesen valszeg nem 65 cm voltam.Hogy gondolod ezt?
Remélem nem igaz, mert 9 hósom 78 cm.Egy évesen ha 86 cm(?)lesz akkor közel 190 lesz felnõttként???És lány....
1.vagyok. Nekem ezt egy apukám korú ember mondta és azt állította, hogy Õ kipróbálta és igaz. Ja, asszem még azt is mondta, hogy azért +/-1-2cm eltérés lehet. Ez biztos mûködik ha belegondolsz de ez nem egy nagy dolog. Egy másfél éves kislány 80-86cm, felnõttkorában akkor kb.160-170cm lesz. Hát, igen, ez az átlagmagasság nõknél. :)
Hát, nem hiszem hogy igaz. A kislányom most múlt 5 hónapos, jóval 70 cm felett van, 74-80-as ruhákat hord. 1 éves korára ki tudja mekkora lesz. De ha csak a mostani állapotot nézzük, akkor minimum 180 cm magas lesz felnõttkorára. Szerintem ez csak egy újabb sántító "népi megfigyelés". Én 160 cm magas vagyok, és biztosan több voltam 1 évesen 60 cm-nél.
Én azt hallottam, hogy lányoknál 1, 5 évesen kell megmérni a cm-t és azt megkétszerezni az lesz a felnõttkori magassága, fiúknál pedig 2 évesen ugyanezt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!