Találatok a következő kifejezésre: Hogy van a lanyoknal, ha (25 db)

Miert van az hogy itt gyakorikerdeseken a lanyoknal nem szamit a kulso? Viszont en azt tapasztalom hogy a jokepu ismeroseimnek konnyu dolguk vannak a lanyoknal, meg akkor is ha butak es unalmasak?

Legjobb válasz: Miért.Te inkább kezdesz egy átlagos lánynál mint egy szépnél? Kérlek fejezzétek már be ezt a külsõ témát...

Miért.Te inkább kezdesz egy átlagos lánynál mint egy szépnél? Kérlek fejezzétek már be ezt a külsõ témát...
De unom már ezeket a kérdéseket. Ha meg az ember leírja h persze számít a külsõ is, de .... stb akkor hazudkóik meg ilyenek http://most.444.hu/2013/06/03/a-pulija-miatt-jott-zuckerberg.. Itt a második választ én írtam és jól le is pontoztak érte.
Mert gyakorin a srac valaszai alapjan illetve joreszt az elso reakciobol meg tudom allapitani; erdemes-e vele foglalkozni. Ha mar feljovok, akkor csak ertelmes emberekre szanom az idom, es sosem vagyok elrontoja egy jo beszelgetesnek. A helyes-unalmas emberekrol viszont szerintem nagyon altalanositasz, nincs ket egyforma szemely. Eloben nyilvan te is azzal torodsz leghamarabb, aki megfog kisugarzas alapjan.:)
Egy külön rinya kategória igazán elkellene már!
#1:Én igen.Nem is egy áldozat volt.:D
5. Jó de te nem siránkozol itt minden nap, hogy bûn ronda vagy és egy csaj se ad esélyt
Azért, mert itt egy kék weboldal van a szemük elõtt, és így rá vannak kényszerítve, hogy a gondolataik és képzeleteik alapján válasszák ki a partnert. Ezek a gondolatok gyakran oda vezetnek, hogy nem kell nekik olyan pasi, aki kihasználja õket.
#2: A Zuckenberg vak komondorja miatt lepontoztak?
A szépség relatív...

Hogy van ez a lanyoknal, ha pl 22 en kezdett el menstrualni akkor az kb meddig tart es mikor jon majd meg megint?

Tudom, hogy ez kicsit valtozik meg van mikor eltolodik stb stbn, de en most a normalis ciklust kerdem !

Legjobb válasz: Általában 28 napos egy ciklus.Az,h meddig tart,ez is mindenkinél változó.5-8 nap,de van,akinek kevesebb.

Általában 28 napos egy ciklus.Az, h meddig tart, ez is mindenkinél változó.5-8 nap, de van, akinek kevesebb.
egy ciklus átlagosan 28 napos. ezt amikor megjön a menstruáció (elsö nap vérzés) akkortol számoljuk és az ultolsó nap a következö menstruáció elött nap. legyen az elsö nap elseje. megjön 1.-én ez az elsö nap, és kb 29-én jön meg neki megint. ebben a 28 napban érik meg a petesejt. a petesejt kb a 14. napon hagyja el a petefészket. és egy napja van arra hogy megtermékenyüljön (a sperma 3-4 napig is élhet a pete vezetékben) . eközben a méhfal egyre nagyobb lesz , egy fészekszerü nyálkát épít rá a szervezet ha a petesejt megtermékenyül akkor oda tudjon beágyazódni. ha nem termékenyül meg ez a nyálka leválik a méhfalrol ami a menstruáció. ezt a szervezet minden hónapban megsinálja. valakinek persze hoszabb lehet 30 napos, akinek meg nem rendszeres annak kihagyhat heteket, vagy akár hónapokat is. nagyon változó. a menstruációt késleltetheti, idegeség, lelki probléma, egy vizsga láz, betegségek, hormonprobléma.
Mindenkinek változó hogy hány naponként van.Van akinek 26 naponként vagy 30 naponként. Nekem elégg é rendszertelen de szabájosan 12 naponként van már majd ezért el is kellene mennem a nõdokihoz :S
Minden lánynál más.5-7 napig tart és 28-30 naponként. De van olyan is akinek rendszertelen.
A kérdező hozzászólása: KOSZI

Akkor is van a lányoknál ejakulátum ha csak csiklón keresztül élvez el, és nem hüvelyi az orgazmus. Amúgy az milyen érzés és hogy lehet úgy szeretkezni hogy elmenjek hüvelyben is akárhogy csináljuk nem tudok csak ha a szájával izgatja a csiklómat?

Van erre valami fortély?

Legjobb válasz: Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.

Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.
A kérdező hozzászólása: folyóvizet?????? Nem fogom használni mert nem is értem , elmagyarázod? Légyszi!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat , próbálom hasznosítani majd õket. :-)
Arra gondolt, mikor pl. tusolás közben a vízsugárral izgatod a csiklód, de nem érdemes túl gyakran alkalmazni, mert túl erõs és nem fogsz tudni a fiú által elmenni.

Hogyan hihetném el, hogy nekem is van esélyem a lányoknál, ha eddig csak a fikázást kaptam tõlük és mind arra utalt, hogy az arcszerkezetemmel van bajuk, fõleg a nagy vaskos orrommal?

Én már több éve emiatt lettem visszahúzódó és nagyon gátlásos. Ha emberek közé kell mennem is folyton feszengek, azon filózom, vajon tetszem-e legalább egylánynak, folyton lesem, hogy hátha kapok egy reményt, hogy na igen nála van esélyem, de nem ez történik, szinte észre sem vesznek, aki meg igen hát az is max egy pillanatra néz rám. Sajnos sosem kaptam megerõsítést arról, hogy helyes fiú lennék, vagy tetszenék a lányoknak, de csúfolódást sajnos már nem is egy lánytól meg pár kisebbségitõl kaptam. A lányok rondának neveztek és volt, aki csak meglátott és elkezdett vihogni, nevetni, én meg nem értettem, hogy mi van. Pedig ápolt vagyok, drága parfümöt használok, ráadásul ruháimat is felújítottam egy ideje már, direkt márkás, menõ rongyokban járok. De úgy látszik csak az a fránya arc a gond, ezt nem tudom legyõzni sehogy sem, mindig ronda vagyok a lányok szemében. Az a legfájóbb, hogy már kezdek rájönni arra is, hogy ha neten ismerkdem, sok lány megkedvel, de ha találkoztunk, vagy láttak képet rólam akkor már érzõdik, hogy nincsenek oda úgy értem. Szóval bizots, hogy az arcszerkezetemmel van a baj, de mégis hogyan érhetném el, hogy legyen lány, aki így is vonzódjon hozzám?

Legjobb válasz: marad a remete élet

marad a remete élet
Hát ez gáz. Tudod, mi nõk néha rohadtul felszínesek tudunk lenni. Emiatt nem benned van a hiba. Szerintem gondold át a dolgokat, és próbálj meg ellazulni, hogy ne legyél feszült emiatt. Azok a lányok, akik emiatt nem akarnak megismerni téged, azok soha nem is fognak megérdemelni. Szerintem ha chatelsz is, írd le hamar ezt a "problémát" a lányoknak, és hadd koccoljon csak minden ostoba liba, aki csak új díszt akar maga mellé. Azokat a lányokat keresd, akik elég értelmesek ahhoz, hogy átlépjenek egy olyan dolgon, mint egy nagy orr, elálló fülek, vagy bármi, ami ciki lehet egy embernek. Egy férfi a személyiségével hódítson, és akinek ez nem elég, az nem igazi nõ. Ha nem lenne férjem, egyedül élnék, akkor én szívesen megismernélek, ha rendes srác vagy, és ezt komolyan mondom. Ezért gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen felfogású, szóval sok sikert neked! 24/L
Nagyon tetszik az utolsó válasz. Mi a legdurvább benne? "Nem én vagyok az egyetlen ilyen felfogású", de más mégse reagált így :)

Hogy vannak ezek a dolgok a lányoknál? Ha egy fiú feltesz itt egy kérdést, hogy zavar-e titeket, hogy alacsony 167 cm vagyok, zavar-e titeket, hogy nagy az orrom, nincs autóm stb és akkor mindig az jön, hogy igen, DE?

Zavar, de a barátnőim mind mások. Nekik mindig alacsony, nagy orrú, szegény, lusta pasijuk van (hát hogyne). Miért reagál a legtöbb mindig így? Vagy a másik ha megkérdi a kérdező, hogy zavarna e titeket ha a pasitok 167 centis lenne? Ilyenkor 10 ből 8 leírja, hogy nem, pont jó magasság (haha), de nincs esélyed, mert van pasim és 185 centis. Ezt mire lehet ilyenkor vélni? Elhárító mechanizmus, holott a kérdező nem is kezdeményezett? ,,én 160vagyok,de engem pl nagyon zavar,lehet ez nálam fóbia:D nem tudok olyankor igazán férfiként tekinteni az illetőre.tudom,h ez beteges:D a barátnőimet viszont egyáltalán nem érdekli a magasság:)" Mindig az adott lány válaszoló a más, a tökéletes, a barátnők meg mindig mások. Pedig szerintem a legtöbb lány egy húron pendül, helyes pasi kell, ne legyen templom egere, okos legyen stb. Aztán a válaszok 90% a mindig arról szól, hogy a válaszadónak nem kell vonzó srác, elég ha csak nem annyira gnóm, nem annyira alacsony (165 pont jó szerintük-vicc) stb.

Legjobb válasz: Ezek csak vigasztaló szavak, amikor ilyeneket írnak. Én valóban rettenetesen ronda, ocsmány, dagadt és alacsony srác vagyok, nem is akart velem még egy lány sem randizni sem, pedig nem keveset próbálkoztam már.

Ezek csak vigasztaló szavak, amikor ilyeneket írnak. Én valóban rettenetesen ronda, ocsmány, dagadt és alacsony srác vagyok, nem is akart velem még egy lány sem randizni sem, pedig nem keveset próbálkoztam már.
A kérdező hozzászólása: Valahogyan nekem is ez volt az elsõ ami beugrott kedves elsõ kommentelõ, hogy ez vigazstalásra irányul, hogy Õ más lány, mint a többi. És ilyen lányt keress a való életben is (csak ugye az 100 ból 1), persze ugyanakkor hozzáteszi, hogy nehogy rámozdulj, mert azért titkon benne is ott van, hogy helyes pasi a célpont.
Igen minden bizonnyal sokan csak biztató szavakat próbálnak írni, de ugye tudjuk hogy mindig vannak kivételek... Mindenki máshogy látja hogy mi a szép és mi a jó. Ha valakinek nincs elég önbizalma lehet akárhány centi nem fog kelleni senkinek. 23/L
Ez nem az önbizalom, hanem a kinézet függvénye.
láttam én már olyan embert is aki nem volt a legszebb és mégis olyan kiállása volt hogy simán talált magának párt. szóval igenis sokat számít az önbizalom.
AZ átlagos embereknek talán számít az önbizalom, az olyan ocsmányságoknak mint én, már nem, mivel olyan ronda vagyok, hogy nincs az a lány, aki vonzódni tudna hozzám.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, lehet kishitû vagy és sok lénynak bejösz.
A kérdező hozzászólása: Mintha ez valami agyafúrt lerázósdi lenne.
Szerintem nem csak gyakorin van ez így. De szerintem fõként azért, mert sok lány kétségbeesetten itt keres párt, és ha esetleg nem egy Adonisz, akkor isten áldásával elküld. :ó
Mert a saját tapasztalatinkból indulunk ki. És a legtöbb pasinak nem a külsejével van a gondja. Egy férfi megítéléshez sok apró dolog tartozik. Az, hogy valaki fényképen nem néz ki jól az nem azt jelenti, hogy nem is néz ki jól. És még hozzá adódik a jellem, a non verbális jelei, a stílusa, a gondlatvilága, a humora, az illata, a kiállása...stb. 5 páromból 3 olyan volt, hogy elsõ ránézésre el sem tudtam volna képzelni velük magam. És idõvel mégis rájöttem, hogy bolond lennék futni hagyni ilyen gyöngyszemeket!
Ez is a lerázás egy fajtája. Mindenesetre, ha a bankszámlád állandó összege 7 számjegyû vagy afölötti, nem lesz gondod soha a nõkkel. Ha van sok lóvéd, mindig sikeres leszel a lányoknál.

Mi fiúk (ha nem vagyunk melegek), undorodunk egymástól szexuális értelemben. A lányoknál hogy van ez? Lányok, ti is undorodtok egymástól?

Legjobb válasz: számomra izgató tud lenni egy szép nõi test, habár van hapsim, hetero vagyok. De nálam ez csak akkor megy, ha látom rajta, hogy ápolt, meg ilyenek, nem is jut eszembe ilyesfajta dolog, ha azt veszem észre rajta, hogy......szóval ha van valami bibi rajta higiéniailag. De azért igazán kipróbálnám egy lánnyal:) 20L

számomra izgató tud lenni egy szép nõi test, habár van hapsim, hetero vagyok. De nálam ez csak akkor megy, ha látom rajta, hogy ápolt, meg ilyenek, nem is jut eszembe ilyesfajta dolog, ha azt veszem észre rajta, hogy......szóval ha van valami bibi rajta higiéniailag. De azért igazán kipróbálnám egy lánnyal:) 20L
en szemely szerint szivesen kiproballnam egy masik csajjal... 17/L
Én is kipróbálnám egy másik lánnyal...:-) 18/L
Ez valami modern kori betegség? Miért kellene undorodni az azonos nemtõl? Én megnézem a jó csajokat a starndon úgy ahogy teszi ezt a pasim is, õ pedig velem együtt sasolja a jó pasikat. Nincs ebben semmi lezbi, sem homokos dolog, tudjuk mind ketten kit szeretünk, de ha egy kapcsolatban tabu téma az hogy kinek mi és ki tetszik azt a kapcsolatot megette a fene. Személy szerint nem tudnám elképzelni magam egy csajjal úgy, de egy csókban benne lennék egy másik csajjal, mivel az tud nagyon izgató lenni és a barátomat is tuti bepörgetné. Szóval nem beszélhetek a többi csaj nevében, de velem és az ismeretségi körömben nincs ilyen féle "undor".
Én már csókolóztam a barátnõmmel enyhén ittas állapotban, de nem volt se jó se rossz. A leszbipornó viszont sztem undorító... nézni sem bírom, csinálni meg aztán soha :S
De hozzáteszem, én is megnézem a szép mellû/jó seggû õket :D (elõzõ voltam, L19)
megnézni és is megnézem a szép lányokat, de pl megcsókolni, vagy bármilyen más testiségtõl... hát nem igazán szeretném egy lánnyal xD
ahogy az elõttem szóló mondja
Fiú vagyok és semmi pénzért nem csinálnám velem azonos nemûvel, meg se csókolnám! 15/f

Vannak olyan fiúk/férfiak, akik azért nem mernek kezdeményezni a lányoknál, mert zavarban vannak előttük? Lehet ez oka annak, hogy nem tudnak kommunikálni a lánnyal, ha kettesben vannak?

Legjobb válasz: Vannak olyanok akik ezért nem mernek kezdeményezni és ebbõl következõen azon is aggódnak hogy mi lesz ha kettesbe maradnak velük mirõl fognak beszélni. Ez nem bunkóság, hogy nem beszélnek csak egyszerûen nem túl bõbeszédûek vagy zavarba vannak de elõbb utóbb nekik is megered a nyelvük fõleg ha kölcsönös az érdeklõdés. Lányok nyugodtan kezdeményezzetek ti is!

Vannak olyanok akik ezért nem mernek kezdeményezni és ebbõl következõen azon is aggódnak hogy mi lesz ha kettesbe maradnak velük mirõl fognak beszélni. Ez nem bunkóság, hogy nem beszélnek csak egyszerûen nem túl bõbeszédûek vagy zavarba vannak de elõbb utóbb nekik is megered a nyelvük fõleg ha kölcsönös az érdeklõdés. Lányok nyugodtan kezdeményezzetek ti is!
Naná, hogy vannak, én is pont ilyen vagyok! Talán ezért sem volt még soha barátnõm. 31/f
Csatlakozom a 2-, eshez, csak én 17 vagyok
Én is zavarban szoktam lenni. Általában ha valaki tetszik akko sokat szoktam nézni. Próbálj vele beszélni, te kezdeményezd a beszélgetést, és közben rájössz, hogytetszel e neki. Ha már beszéltetek párszor felbátorodik.
Én is eléggé félénk típus vagyok, én pont, hogy nem nézek rá, nem keresem a szemkontaktust. Viszont, ha egy picit is kezdeményez a másik, úgy én is közeledek, ha szimpatikus, felbátorodom. Mondjuk nem tudom, mennyi idõsek vagytok, mert, attól is függ.
A kérdező hozzászólása: De azért valahogy csak kimutatjátok az érzéseiteket a lánynak, ha bejön nem? Ha szavakban esetleg nem is, akkor másban, máshogy? Honnan lehet tudni egy ilyen fiúról/férfiról, hogy tetszem neki?
Szívás.
Nem vagy egyedül. 35 feletti férfiak között is van olyan, aki veszi a jelet és viszonozza, no meg persze fordítva is mûködik a dolog, mégse lép. Ennek egy következménye szokott lenni a végén: a nõ feladja a várakozást... (és zárójelbe jegyzem meg: "lerondázták" a fiút? no persze! a lánnyal is történt már olyan, hogy hiába várt ---> ez a "vak vezet világtalant, mindketten a verembe esnek" tipikus példája. Azaz nem lesz belõle semmi, pedig mindketten odavannak egymásért.) Nekem is elegem van.
Ha nem veszi észre a jeleket akkor ne hibáztasd, mert hiába kapsz te egy levelet tele kínai jelekkel, ha nem érted mi van benne akkor nem tudsz mit csinálni a levéllel. Remélem érted a hasonlatot. De az lehet hogy a jeleidet "csak" baráti szándékként veszi észre, és nem tudja valójában hová tenni az értelmüket.
"egyértelmû nonberbális jelek" Na ilyen nincs! Mindegyik kétértelmû és szinte észrevehetetlen. Nagyon kevés "jel" hogy "de há szépen mosolyogsz rá" - mert az adódhat lesajnálásból vagy alapvetõ udvaroasságból is. Amúgy sz'tem én se venn'm észre.
Szamara is egyertelmuek ezek a nonverbalis jelek?
Ha nincs semmi önbizalma, ha az élettõl olyan pofonokat kapott amiket még nem tudott kiheverni akkor akár a szemébe is mondhatod hogy mi a helyzet, még akkor is neked kellene meggyõznöd hogy nem csak hazudsz neki. Ez van.
Akkor odamegy a lányokhoz és megkérdezi, hogy tetszem-e? Mert akkor ezek szerint csak a verbális dolgokból ért! :D
Én is most próbálom felkelteni egy ilyen önbizalom-hiányos srác figyelmét. Néha elbizonytalanodom, hogy lehet-e egyáltalán esélyem nála, ha ennyire nem veszi a lapot. Azt tanácsolnám egy ilyen fiúnak, hogy választhat, vagy próbálkozik, vesztenivalója nincs, vagy magányos marad.
Én a nonverbális jeleknek hinnék nem a szavaknak.
22:53 köszönöm hogy megadod a választási lehetõséget. Választom hogy magányos maradok, úgy legalább soha nem törik össze a szívemet.

Van itt olyan nem túl előnyös külsejű pasi, aki reggelente mindig elkeseredik ha a tükörbe néz, hogy ma is egy előnytelen arc tekint rám vissza. Hogy ma is sikertelen leszek a lányoknál?

Nekem ezzel minden nap meg kell birkóznom, alig akarok már kimenni az útra, a munkahelyre. Teljesen elzsibbaszt ez a tény, hogy ma is bármilyen lánynál próbálkoznék, ma is csupa-csupa elutasításban lenne részem. Van itt ilyen pasi, aki ezt nehezen tudja feldolgozni napról napra, évr?l-évre? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ember! Dobd ki a tükröd! Állj a sarkadra, ha kell menj el pszichológushoz, hidd el segít! Szerinted csak jóképû pasiknak vannak barátnõik? Az autódból nézelõdve, ne azt nézd aki jobb verdával mászkál, ha nem azt aki a buszmegállóban vár...

Ember! Dobd ki a tükröd! Állj a sarkadra, ha kell menj el pszichológushoz, hidd el segít! Szerinted csak jóképû pasiknak vannak barátnõik? Az autódból nézelõdve, ne azt nézd aki jobb verdával mászkál, ha nem azt aki a buszmegállóban vár...
Figyelj, ha tényleg jól öltözködsz és sportolsz is, akkor mutass már magadról nekem privátban egy fényképet!(persze csak, ha 25 éves minimum vagy-mert én sem vagyok tinilány, de kiváncsi vagyok!Nekem meg az a problémám, hogy úgy látom, hogy a férfiak egyszerûen manapság képtelenek normálisan öltözködni.Vagy öreg papának, hippinek, csövesnek, vagy b*zinak vannak felöltözve!). Ha gondolod kép alapján szívesen meg is írom, hogy szerintem miként lehetne elõnyösebb az arcod. De fogadok tök átlagos az arcod, csak nem tudod elfogadni és megszeretni magad. Hidd el nõknél is van ilyen.Van aki utálja pl a melleit, de a szerencsésebbek könnyebben elfogadják magukat és meg is szeretik pl a melleiket.Van hogy ez 10 év kemény idõbe telik. 25N
Ilyen ez. Én is adok magamra sportolok , normálisan öltözködök, figyelek magamra, stb stb.. Még is ami legtöbbet számít azok az arc vonások azok pedig velünk született tulajdonságok ugyebár. Szóval nem sok mindent lehet tenni. Muszáj elfogadni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ha sportolok és jól öltözködök, akkor is csak azt érem el, hogy 20 leszólított csajból max 1 nél lesz esélyem. A barátom, aki nem annyira sportos, de helyes, õ tízbõl 5 öt bármikor felvisz röhögve. Pedig semmit sem tett ezért, hogy ilyen elõnnyel rendelkezzen. Ez fáj nekem nagyon.
Ezt jól leírtad , megegyezik véleményünk. Én nálam is így van ha elmegyünk szórakozni , haverom aki jól néz ki egyfolytában körül zsongják csajok, meg látom hogy nézik. Míg én hiába kezdeményezek jön a terelés. Õ mondhat akármit már nyertes ügy.. na most erre nem tudom mit reagálnak azok akik azzal jönnek, hogy fontos a belsõ , mert ha meg se szólal vagy azt mondja , hogy talicska akkor is haza megy vele a csaj csak azért mert jól néz ki.
A kérdező hozzászólása: Sanya. Ezt a 30% legyél szíves mond el a lányoknak is, hogy õk is csak ennyire tartsák ezt fontosnak. Sajnos nem ezt látom. Mikor leülünk barátokkal szórakozni és akármit nyomok, hiába röhögnek rajtam, mégis a haveromat simogatják vagy stírölik a csajok, tõle kérdezgetik, hogy nem e venne nekik italt, nem e táncolna velük, van e csaja stb. Tõlem meg semmit. Vele dugnak, vele álmodnak, én semmit sem kapok, bármit is teszek. Pont azért, mert nem születtem megfelelõ külsõvel. Õ ezért semmit sem tett, kapott egy sármos arcot és ez el is dönt nagyjából mindent. Mert elhiszem, hogy a belsõ is fontos, de sajnos 20-25 éves kor körül még nem ezt tapasztalom. Az egyetemista csajok is nem az intelligens pasikra buknak, hanem aki külsõleg rendben van. Nem tett érte semmit, csak kapott egy megfelelõ testet, egy trendi arcot, jó hajat, jó anyagi hátteret anyutól vagy aputól és nagyjából ez el is dönt mindent. Mint mondtam, biztos sok lány van, aki nem erre vevõ, de egyetemeken is azt látom, hogy a lányok bõ 4/5 ének ez elég. A belsõt pedig ha kicsit is elfogadható, azt megszeretik vagy megszokják. De egy nem szimpatikus arcot nem is akarnak ismerni. Mindig minden próbálkozásra azt kapja a pasi, hogy hányszor mondjam már, hogy nem. Nem fog menni. Mást szeretek (divatköccögöt). Nehéz ebbe beletörõdni. Higgyétek el. Aki nem ilyennek született az nem tudja, milyen ez, hogy akár mit is csinál, mindig szélmalomharcot vív a helyes fiúkkal a lányokért. A ronda lányok is titkon a vonzó külsejû pasikról álmodoznak és ha ezt nem is mondják, de egy kis pia és õk is a helyes arcú, széles vállú pasit kezdik el buliban simogatni.
ur isten emberek. A kinezet nem minden söt kb 30%. A többi te vagy. Higyjetek el sokkal többet szämit az hogy milyen ember vagy. Minta ahogy kinezel. Amugy is akik meg akarnak ismerni azok nem fognak leräzni a külsöd miatt. Tenyleg higyjetek el, egy erdekes szemelyseg sokkal hatäsosabb mint egy kockäs has vagy akärmi.. Ti ferfiak vagytok nem ? Akkor fogjätok meg a tökötöket es szoritsätok meg mert valami bajotok van. Ezzel a hozzäällässal elöre rendelhetitek a koporsot, mert szüzen es egyedül haltok meg. Tessek bätornak, büszkenek lenni. Legyen akarat eröd, önbizalmad. Ezt apädnak is elmondhatod hogy ezt gondolod, vagy anyädnak. Arra vannak a szüleid hogy velük bärmit megbeszelhess. Csak bennük bizhatsz egyedül a vilägon. Anyädban meg apädban. Legjobban anyädban
Én is így vagyok ezzel, szánalmas. Szinte megõriti az embert a tudat, fõleg mikor ránézek egy lányra aki tetszik és tudom, hogy sose lehet az enyém, mások akiket meg nem is érdekel igazán csak egy laza menetre kell azok könnyen megkapják csak azért mert szerencsésnek születtek.. Szerintem az a legjobb ha próbálod errõl elterelni a figyelmed mert minél jobban erre gondolsz és ezen õrlödsz annál lejjebbre süllyedsz magadban és teljesen beroskadsz. Nem tudom sajnos , hogy lehetne ezen túllépni mert akkor megtenném. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Nehéz megszeretni egy ronda fejet...
A hozzáállásoddal van a baj.Lehet túlságosan ráérsz és a sok szabadidõbõl adódóan még megengeded magadnak azt a luxust, hogy sajnálkozz épp a külsõdön és agyalj! Ennek vess véget, és végre fogadd el, szeresd önmagad. Az önbizalom nem egyenlõ a nagyképûséggel! 25N
Haver több önbizalom. Nekem volt mär nem is egyszer, hogy ugy dugtam meg sokkal jobb csajt , mint ami illik hozzäm, hogy nem fostam töle. Megmondtam neki a frankot. A csajok imädjäk ha valaki, mondjuk egy ferfi hatärozott.
mi az, h 'szint' ??? te rakod be saját magad skatulyába, és magadnak állítasz ezzel korlátokat
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a velem külsõre és anyagilag (van autóm, de 11 éves, bár csak 7 nek néz ki)kb egy , , szinten" lévõ pasik 98%-a úgy egyedül van, mint a pinty.
Én is pontosan ugyanígy szenvedek, ráadásul nekem még húgomék is folyton a képembe vágják, hogy ronda vagyok. :( Ja és tényleg, akárhány lánynál is próbálkoztam a városban mind lekoptatott, már én sem tudom elhinni, hogy van olyan lány, akinek bejönnék. :(
Rinyálás helyett változtass magadon ember! Járjál gyúrni, és fejezd be az önsajnálatot. Ja, és békülj ki magaddal végre. Változtathatsz a külsõdön nagyon is sokat, de nem akkor, ha csak a szád jár.
Ja még annyit, hogy egy kvésbé jó külsejû hapsin is állati sokat dob, ha szépek a fogai.Szóval ha normális a fogsorod, akkor meg 100%, hogy mûtét és egyéb baromságok nélkül is tudnál jobban kinézni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!