Találatok a következő kifejezésre: Hogy van a lanyoknal, (95 db)

Ez hogy van a lányoknál?

Azzal a pasival maradtatok aki elvette a szüzességeteket? Ha nem miért nem maradtatok vele?

Legjobb válasz: A szüzesség odaadása valakinek nem egy jegygyûrû, csak sok csaj annak adja oda aki az igazi. De ez még nem köti össze õket egy életre.

A szüzesség odaadása valakinek nem egy jegygyûrû, csak sok csaj annak adja oda aki az igazi. De ez még nem köti össze õket egy életre.
jó de azért.. én suliba járok és mellette dolgozom.. vagy nyáron mindig mentem diákmunkázni. és még a balatoni nyaralásunkat is én fizettem.. pedig nekem sem anyukámén tömték a zsebembe hanem megdolgoztam érte..
én vele maradtam volna ha nem lenne egy lusta trehány disznó.. nem tanul , nem dolgozik pedig lassan 21 éves.. ez az 1 ok hogy miért nem maradtam vele együtt.. 2 évig voltunk együtt és lassan 2 éve lett vége 20/L
Mivel az volt a kérdés, hogy a pasival maradtunk-e... Lány :)
Én azért nem maradtam vele, mert közölte, hogy nem én vagyok az igazi, és õ menne keresni tovább azt a bizonyos igazit :) De nem igazán bánom. Rég volt, elfelejtve :)
Disznó azé nem.....azt azé nem mondanám
A rohadt életbe, akkor nem csak az én VOLT barátnõm nem szereti a lustákat...
Jah, és trehány is vok
A kérdező hozzászólása: Utolsó te lány vagy fiú vagy?
nem maradtam vele..mert hisztis volt és kicsit túllépte már a tûréshatárt. .): de nem bántam meg :) 16l
igen, en azzal a pasival maradtam, hazassag lett belole, es boldogan elunk.
Nem maradtam vele, mert rajottem, hogy nem illunk ossze, de igen o az, akit soha nem felejtek el, mert o volt az elso es sok kellemes emlekem maradt rola.
Nekem egy nyári kaland volt az elsõ, a srác családjának a panziójukban egy szobában történt.Õ nem is vette észre h nekem õ volt az elsõ és nem is volt olyan rossz.:) Azóta még 1x összegabalyodtam vele de tudtuk mind2en h ez csak szex.Most köszönõ-viszonyban vagyunk ha talizunk mert egy városba lakunk.De már nem csinálnám vele soha.Õ a falu bikája úgymond:DEz történt kb 6-7 éve.És a pasimmal most költözünk össze stb.Nagy love:)
Úgy éreztem, hogy õ az, aki kell, szerettem, megtörtént. Egy idõ múlva elkezdett kisajátítani és verni. Otthagytam. Azóta olyan, mintha nem is szerettem volna, egyenesen gyûlölöm õt. Sõt, a következõ páromat sokkalta jobban szerettem, és úgy is emlékezem rá, hogy nem annak a bunkó parasztnak adtam a szüzességemet, hanem a másodiknak.
Persze gondoltam rá, mivel szerettem õt.De ez, hogy elvette a szüzességem, nálam semmiféle köteléket nem jelent.Azóta volt már egy eléggé hosszú és komoly kapcsolatom, és amit korábban szerelemnek éreztem, az igazán eltörpült emellett.Azóta fõleg nem gondolom, hogy ez valamilyen formában is, de egy életre "összeköt".
Mi 3 évig együtt voltunk még utána, mégis megbántam h neki adtam. Fizikailag sokszor bántalmazott, egy bunkó álatt volt. Ami sajnos az elején még nem derült ki....
02:08-as Jól nyomod.
A kérdező hozzászólása: de nem fog állandóan a késõbbiekben is arra gondolni akinek odaadta magát? ti hogy vagytok ezzel?
Azért nem maradtam vele, mert szex után hamar kiderült, nem is volt annyira belém zúgva, inkább csak szexelni akart. 22L

15 éves lány vagyok. Szeretnék +füllyukakat (eddig mind 2 fülemben van 1-1). Azt viszont nem tudom, hogy annak a lányoknál van-e olyan jelentése (mint a fiuknál) hogy melyik fülben van több lyuk, esetleg azonos számú. Tudnátok nekem ebben segíteni?

Legjobb válasz: A fiúknál sincs jelentése... a lányoknál sincs, mindenki oda csináltat ahova szeretne. Nekem a bal fülemben van 4 lyuk, mivel a másik fülem nem látszik a hajamtól, oda értelmetlen lenne, ott csak 1 van, amiben nincs is fülbevaló.

A fiúknál sincs jelentése... a lányoknál sincs, mindenki oda csináltat ahova szeretne. Nekem a bal fülemben van 4 lyuk, mivel a másik fülem nem látszik a hajamtól, oda értelmetlen lenne, ott csak 1 van, amiben nincs is fülbevaló.

Miert van az hogy itt gyakorikerdeseken a lanyoknal nem szamit a kulso? Viszont en azt tapasztalom hogy a jokepu ismeroseimnek konnyu dolguk vannak a lanyoknal, meg akkor is ha butak es unalmasak?

Legjobb válasz: Miért.Te inkább kezdesz egy átlagos lánynál mint egy szépnél? Kérlek fejezzétek már be ezt a külsõ témát...

Miért.Te inkább kezdesz egy átlagos lánynál mint egy szépnél? Kérlek fejezzétek már be ezt a külsõ témát...
De unom már ezeket a kérdéseket. Ha meg az ember leírja h persze számít a külsõ is, de .... stb akkor hazudkóik meg ilyenek http://most.444.hu/2013/06/03/a-pulija-miatt-jott-zuckerberg.. Itt a második választ én írtam és jól le is pontoztak érte.
Mert gyakorin a srac valaszai alapjan illetve joreszt az elso reakciobol meg tudom allapitani; erdemes-e vele foglalkozni. Ha mar feljovok, akkor csak ertelmes emberekre szanom az idom, es sosem vagyok elrontoja egy jo beszelgetesnek. A helyes-unalmas emberekrol viszont szerintem nagyon altalanositasz, nincs ket egyforma szemely. Eloben nyilvan te is azzal torodsz leghamarabb, aki megfog kisugarzas alapjan.:)
Egy külön rinya kategória igazán elkellene már!
#1:Én igen.Nem is egy áldozat volt.:D
5. Jó de te nem siránkozol itt minden nap, hogy bûn ronda vagy és egy csaj se ad esélyt
Azért, mert itt egy kék weboldal van a szemük elõtt, és így rá vannak kényszerítve, hogy a gondolataik és képzeleteik alapján válasszák ki a partnert. Ezek a gondolatok gyakran oda vezetnek, hogy nem kell nekik olyan pasi, aki kihasználja õket.
#2: A Zuckenberg vak komondorja miatt lepontoztak?
A szépség relatív...


Lányok! Nektek mennyire jön be az ilyen srác? Segítség kéne, hogy milyen esélyeim vannak a lányoknál.

Kb 180 cm vagyok, szálkás test. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Mérleg jegy? vagyok. Több infóért kérdezz privátban.

Legjobb válasz: Hallásra nem rossz!:)

Hallásra nem rossz!:)
Egyes lányoknál jó esélyeid lehetnek, egyes lányok pedig le se fognak sz... ni. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szélka megy a lányok kezébe, meg hogy mekkora pali vagy. Milyen a kisugárzásod, a sármod, és milyen a dumád.
A kérdező hozzászólása: A kisugárzásom nem tudom milyen a szövegemet se tudom mert nem csinálom a nagy arcot.
Kisugárzás nem létezik, a szöveg nem számít, még az arcod az, ami sokat számít.

Akkor is van a lányoknál ejakulátum ha csak csiklón keresztül élvez el, és nem hüvelyi az orgazmus. Amúgy az milyen érzés és hogy lehet úgy szeretkezni hogy elmenjek hüvelyben is akárhogy csináljuk nem tudok csak ha a szájával izgatja a csiklómat?

Van erre valami fortély?

Legjobb válasz: Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.

Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.
A kérdező hozzászólása: folyóvizet?????? Nem fogom használni mert nem is értem , elmagyarázod? Légyszi!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat , próbálom hasznosítani majd õket. :-)
Arra gondolt, mikor pl. tusolás közben a vízsugárral izgatod a csiklód, de nem érdemes túl gyakran alkalmazni, mert túl erõs és nem fogsz tudni a fiú által elmenni.

Milyen jelei vannak a lányoknál és a fiúknál, hogy kezdik élvezni a másikat?

Fiúnál pl feláll..

Legjobb válasz: meg böki face bookon XD 19F

meg böki face bookon XD 19F
Felláció, nedvesedés, zavart tekintet, izzadás, nyögés, rázkódás, bizsergés, remegés...
Hát a felláció az már elég komoly jel, ugyanis az a sz0pás :D

20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?

Mert mint ugye tudjuk a pénz nem számít.Csak a személyiség és a bels? értékek. :-)))))

Legjobb válasz: Nekem leginkább Pesten tünt úgy ,hogy a csajok a pénzesebb fiúkra buknak,vidéken ez valamiért kevésbé jellemzõ,legalábbis a saját tapasztalataim alapján.

Nekem leginkább Pesten tünt úgy , hogy a csajok a pénzesebb fiúkra buknak, vidéken ez valamiért kevésbé jellemzõ, legalábbis a saját tapasztalataim alapján.
Én lány vagyok, de úgy érzem erre válaszolnom kell: miért agyalsz ezen?Pénz alapján úgyis csak azok a csajok válogatnak, akiknek TE nem számítasz, tegyük fel, gazdag lennél, jönne egy srác akinek még a tiédtõl is menõbb kocsija, háza van, akkor nem vegyél rá mérget, hogy az ilyen nõ nem fog elhagyni.Ok, én is azon a véleményen vagyok, hogy azért késõbb ne én tartsam már egy õt(nem mintha fordítva szükségem lenne rá)-de ez mégsem ugyanaz, mintha gazdag pasit keresnék.Vannak még szép és kedves lányok, akiknek nem a pénz számít. 20/L
*ne én tartsam el
Ok, nem kell nekem hinni-de ha hiszitek, ha nem, tényleg vannak ilyen lányok(abban igazatok van, hogy nagyon kevesen)-én sem a pénzre hajtok, de nekem van már párom:) )-érdekes, úgy hozta a sors(és nem én választottam!!!)hogy õ is jobb módú(nem gazdag)sajnos mostanában elég rosszul megy neki-erre pont tegnap kérdezte meg, hogy akkor is szeretni fogom-e, ha egy panelben fog élni-számomra ez annyira sértõ feltételezés volt, hogy legszívesebben pofon vágtam volna, nagyon rosszul esett-ezt csak azért írtam le, hogy nem kellene minden lányt egy kalap alá venni és a normális csajokra is kivetíteni ok nélkül ezt a képet-amúgy nekünk rosszabbul megy, mégis költöttem kb ugyanannyit a páromra, mint õ rám.-persze én is szeretnék jól élni, de inkább saját magam teszek érte, hogy én keressem meg azt a pénzt, amire szükségem van, nem pedig fogok egy pénzes pasit-nem tudom, nekem az olyan megalázó lenne, ha engem "eltartanának".
Erre Te is tudod a választ, hgy nem!
Figyel eszedbe sem jut hogy a jellemeddel van baj? :D Igazán szánalmasan írsz, így ne csodálkozz, hogy nem kellenél a nõknek csak sok pénzzel. Ha értékes személyiség lennél nem egy nõutáló akkor ez nem így lenne.
A kérdező hozzászólása: Eltelt 3év lettem 24 megint szerelem.A lány egyetemre járt össze is jöttünk..sõt össze is költöztünk.8Hónapig voltunk együtt......Összejött (mellettem)egy olyan sráccal az egyetemrõl akinek volt egy porsche-ja és akirõl mindenki tudta h hetente cserélgeti a nõit hiszen neki porsche cabriója van és neki senki nem mondd nemet. Az egészbe itt csak annyi volt a legszomorúbb h kb. 2 hete beszélgettünk párommal errõl a srácról és oda lyukadtunk ki h ha neki nem lenne ennyi pénzze nem lenne ennyi nõje mert hát...nem éppen egy casanova a srác.Párom hozzátette h neki nem is tetszik egyáltalán a srác meg h õ engem szeret. Rá 2 hétre összejöttek lefeküdtek a srác pár nap múlva kidobta a lánymeg jött nekem sírni h vegyem vissza.
A kérdező hozzászólása: És most a plázacicákról meg a Miss tökélyekrõl nem is beszéltem.Ill. meg sem említem az olyan randijaimat ahol már elsõ randin is levágtam h itt nem sok babér terem nekem.Vagy életem legrövidebb randiját...mikor a lány megtudta h nincs kocsim és ahová megünk oda bizony villamossal kell menni.Azonnal felállt és elment még az italát sem itta meg.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem azzal van a problémám h nem sikerül nõkkel ismerkedni.Mert azzal nincs gond sok nõnek tetszem. De mikor emgtudják h se kocsi se lakás se szülõi háttér.Akkor inkább köszönik szépen és lekoccolnak. Pedig ugyanúgy járok én is szórakozni moziba étterembe tehát ugyanúgy elviszem õt is.Csak itt az a legnagyobb baj h mondjuk elmegyünk valahová áés ha nem olyan hlyre megyünk aholo 900Ft egy kávé akkor én nmár köcsög vagyok meg sóher.Meg nincs jövõm mert nem a pláza közepén isszuk a kávét hogy mindenki lássa.
Hát ez nagyon szomorú és megható, de annak , hogy egy lúzer vagy semmi köze a nõkhöz, és kicsit gyerekesnek találom hogy oldalakon keresztül kígyót-békát dobáltál "A NÕKRE", mert te ilyen suttyú szajhák körében mozogsz.Az én környezetemben pl nincs ilyen nõ, mint ahogy porsés férfiak sem, de tudom , hogy te ezt nem hiszed el , mert hisztiországban mninden nõ szemét, és mindenki gazdagabb rajtad kivül. Ui: Lehet, hogy unalmasnak tartanak a nõk, mert néha beakad a lemez nálad.
A kérdező hozzászólása: Lehet.De 8 hónapig nem tart unalmasnak.Ekkor emgjön a milliomos csemete.Engem alhagy.Utána kidobják és jönne vissza hozzám.Most akkor unalmas vagyok?Vagy akkor ez miért van?
Van egy férfikollégám a munkahelyemen, egyetlen férfi az egész csapatban, legalább 15 nõ között, nem gazdag, albérletben él, persze dolgozik, nem lusta, szóval nem szegény, átlag, nincs autója, BKV-val közlekedik õ is, és tudod, miért kedveli mindenki a csapatból azon túl, hogy kiválóan dolgozik? Piszkosul jó humora van, feldobja a hangulatot akkor is, ha épp a sok munkától mindenki fáradt, és nagyon udvarias, nem mint ha elvárnánk, de õ automatikusan ilyen, mikor új voltam a csapatban, õ mutatta meg a számítógépen a céges program mûködését.
Szerintem meg a 22:11-nél van a pont. Lehet, hogy õ csak akkor kéne a nõknek, ha pénzes lenne. Tudod az én örök szerelmem egyáltalán nem gazdag...soha meg sem kérdeztem tõle mennyi pénze van, nem is érdekelt. Le tudott nyûgözni a humorával, viselkedésével, udvariasságával, igazi férfi volt... Tudod mi a különbség közötte és közötted? Annak ellenére, hogy nem volt milliomos imádták a nõk, egytõl egyig mind. Téged nem imádnak a nõk, mert ha imádnának nem tennél fel ennyire nevetségesen alaptalan kérdéseket.
Kérdezõ, szerintem TE regisztráltál egy másik felhasználóval, hogy válaszolhass a kérdésedre felhasználóként, és szidhasd a nõket, pedig nem is ismered mindet.
Kérdezõ te egy....vagy abból ítélve, amilyen kommenteket írkálsz.Még az elején felmerült bennem, hogy normális srác lehetsz, de neked tényleg lehet hogy csak akkor lenne esélyed bnõre ha pénzes lennél.
Nem te vagy az véletlenül aki a másik kérdést feltette, hogy a szép nõknek gazdag pasi kell? Szánalmas vagy, nem veszed észre? Azért nem kellesz senkinek, mert a féloldalas kommentjeidbe ugyanazt ismételgeted mintha beakadt volna a lemez és közben nem veszed észre aki normális! Te nem is akarsz normális lányt, gyûlölöd õket, ez látszik az írásodból! Ha így lenézed õket akkor mit vársz mégis? Vannak normális lányok csak azoknak nem kellesz mert te nem vagy normális! Majd ha a világ összes nõjét megismerted, akkor merjél ilyet állítani! Tényleg nem veszed észre magad hogy milyen szánalmasan ismételegeted itt a meggyõzõdéseidet? Evvel mit akarsz elérni? Egy tök felesleges kérdés... Mindenki úgy él ahogy akar... Arról nem is beszélve hogyha kérdezel valamit akkor legyél annyira érett hogy fogadd el más válaszát (pontosabban azt aki azt írja hogy normális), de neeem te csak kattogsz, mint aki beragadt és nem tud mást mondani... Menjél pszichológushoz a kisebbségi érzéseddel és a nõgyûlöleteddel! Érdekes azt bezzeg nem fogadod el, hogy a pasik meg csak szexet meg egy szolgát akarnak és kihasználják a lányokat! Na, ilyet is lehet mondani? De neeem, a nõk a mocskosak, a fiúk meg ártatlanok... Jajj vedd már észre magad... :D
ha pénz van, lehet a pasi 16-90éves, lehet ronda, otromba, akármilyen, akkor is a legjobb fiatal nõk fognak ott lenni körülötte. Példák vannak, nemkevés.
A kérdező hozzászólása: Jó kis vita alakult belõle.Bár mondjuk én inkább fiúk véleményére lettem volna kíváncs hogy õk hogy érzik.Mert a nõk úgysem vallják be.Mondom akit személyesen ismerek õ sem vallja be pedig mindenki még a barátnõi is tudják h így van. Szóval nem sok fiú válaszolt de aki igen az valahogy ugyanúgy látja mint én.És én erre voltam kíváncsi.Nem arra hogy a nõk hogy védik egymást.
szerintem számít a pénz.midnenkinek, és jobban érzik magukat a csajok, meg biztonságban is, akinek van pénze.amúgy akiknek sok pénze van, azok sajnálnak a legtöbb mindent tõled :D
Szánalmas pojáca vagy, ez már egyértelmû. Nem veszed észre, hogy egy kicsit vicces, hogy MINDEN lányt elõre ilyen negatívan ítélsz meg? Persze azokra a válaszokra nem is figyelsz, melyek pont arról szólnak, hogy nincs pénz, mégis szeretik egymást. Olyan jó homokba dugott fejjel kántálni ezt a baromságot, ugye? Amúgy meg rohadtul nem érdekel senkit (max idegesítõ, hogy lehet valaki ekkora [email protected]), hogy te mit gondolsz, a TE életed, és igazából senkinek nem fog abból kára származni, hogy ostobán, normális nõ nélkül fogsz meghalni. Amúgy meg ez is érdekes, Magyarország kis hányada áll gazdag emberekbõl, akkor a többivel mi van? Minden nõ azon a pár gazdagon lóg? A te tájékozottságodat tmutatja az is, hogy egy olyan párral nem találkoztál, akik szerelmesek egymásba, és más nagyjából nem is számít a kapcsolatukban. Bár aki ilyen haverokkal lóg és ilyen nõkbe botlik.. Szóval kérlek, továbbra is hangoztasd, hogy milyen szemetek a lányok, hogy egy ilyen "értelmes" fickóra rá se hederítenek, mi meg majd innen nevetünk rajtad, miközben szerelmes csókokat váltunk a kedveseinkkel.
A kérdező hozzászólása: De egyébként ezt annyira bírom. Most akkor az a szitu hogy a nõket nem érdekli a pénz sõt ebben az országban nincs is olyan nõ aki a pénzt részesítené elõnyben.Itt mindenki a belsõ értékek alapján dönt.
A kérdező hozzászólása: 21:05-nek.Tudod itt nem az a baj h ahogy te mondd a férfi nem tudja állni a saját részét.Hanem az h itt Magyaroszágon az a törvényszerû h mindent a férfinak kell álnia.Beleértve a mozit a vacsorákat az éttermet a ynaralást.A nõk ezt elvárják mondom elvárják és ez a szomorú. Ha elsõ randin nem költessz rá 30ezer Ft-ot utána köcsögnek néz és szóba sem áll veled. Tudod mit mondok?Bárcsak így mûködne ez a valóságban is h a nõ állja a saját részét meg a férfi is a sajátját.Jó persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ne legyen olyan h most csak a férfi fizet.Mert legyen persze.Csak amikor a nõ kiköveteli h menjünk el ide meg oda és nincs egy Ft sem a zsebében.Vagy arra a alpoz h a pasi majd fizeti nekem.És tudod nagyon sokan erre alapoznak.
jó, mostmár tényleg húzz már a [email protected], aztán magadban filozofálgass tovább, mert senki nem kivancsi a hülyeségeidre-vannak itt olyan párok, akik önzetlenül szeretik egymást, ha tetszik neked ha nem, meg sirasd magad magadban, ne itt verd a nyálad-de nehogy eszedbe jusson magadon változtatni, mert te így vagy tökéletes-minden nõ egy "görény"...(remélem értetted a burkolt célzást-bár nem hiszem...)
Írtam privátot, jó? Ha van idõd, nézd meg, és eldöntöd, tudsz-e segíteni. Aztán jó utat, ha sietsz!
A kérdező hozzászólása: Hm.Szóval csak az az intelligens akinek diplomája van?Meg beszél nyelveket?
A kérdező hozzászólása: Próba szerencs. :-))) Mirõl lenne szó? Humán megy.Reálból gyökér vagyok. Csak légy gyors mert lassan utazok el elég messzire. :-(((
Tudom, hogy vannak ilyen lányok, de azt is tudom, hogy pont az érintettek nem fognak ilyenre írni és vállalni, hogy tényleg mennyire anyagiasak. Biztos neked is van valami rossz tulajdonságod, te bevállalnád egy nyilvános oldalon akár anonim? Nem hiszem, bár a neten mindenki azt ír, amit akar, de az érintettekre nem jellemzõ, hogy vállalják a közutálatot. Szóval, van-e egy kis idõd nekem segíteni valamiben? (fõiskolához kell, elakadtam)
De ha már ilyen sok idõd van, segítenél nekem valamiben?
Nézd, akitõl elszakítottak, neki nem volt jó a jövedelme, de nem érdekelt, nem tudom, mennyit keresett, de kettõjüket tartotta el egyedül (anyukáját és saját magát). Nekem 79500Ft a jövedelmem jelenleg, ez van, mit csináljak, akárhogy szeretnék jobban keresni és jobb munkát találni, nagyon nehéz, és ez van, mert én nem vagyok protekciós nyápic, és utálom a protekciós nyápicokat, akik csak azért kapnak meg egy zsíros állást, mert valakinek a valakije. Én külföldre megyek, amint lehet, ez 100%, mert Magyarország csak az ígéretek földje, de kevesen érvényesülhetnek tehetség szerint.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor te mondjuk összeállnál egy 80ezer Ft-ot keresõ segédmunkással is ha tetszene? Sõt még akkor is õt választanád ha mellette fûzne téged mondjuk egy cégvezetõ? Jó persze én is tudom elõre a választ.De azt is hogy te ne zt fogod ideírni amit valójában gondolsz vagy ahogy cselekednél ha úgyhozná az élet.
Én már mondtam, lehet hogy mind a 10, de a többi milliárdot nem ismered és én sem ismerem épp ezért sosem lesz igazad. :) Én is mondhatnám, hogy nem érdekel a pénz mert azt igyekszem a saját karrieremmel keresni (na most jöhet hogy milyen szemét emanci... vagyok és a dolgom az lenne hogy otthon szüljek :D) de úgysem fogod elhinni, de ez nem is érdekel, mert nekem az a fontos hogy én tudom magamról az igazságot... :) Téged tényleg nem érdekelnek az észérvek. Akkor nem tudom mit akarsz? Ha leírjuk hogy igazad van akkor kielégülsz?
A kérdező hozzászólása: Szenvedek. Kérdezhetek valamit? Szerinted 10 lányból mennyi hajt a pénzes palikra?
Még egyszer mondom, hogy egy ...vagy(képzelj a helyre, amit akarsz, én nem mondok rád semmit)de képzeld, vannak férfiak, akik tapasztalták már, hogy milyen odaadó kedves lányok vannak...ja bocs, persze ezt te sosem fogod megtapasztalni ilyen stílussal, végül is részedrõl jogos a kérdés-remélem érzed az iróniát...
Öcsém van, és tapasztaltam, hogyan fordította ellenem (nõvére és egykori egyik legjobb barátja) ellen egy csaj, és tette önzõvé. De az a lány ilyen, a szülei se ismerik, milyen valójában, szerintem még mindig azt hiszik, hogy szûz. Haragszom a csajra, de ha a szülei tudnák, milyen, õk se bánnának vele úgy, mint egy kis hercegnõvel. De most komolyan, az ilyenek miatt ítélik meg a rendeseket is.
A kérdező hozzászólása: Beszélgetés ezen nem segít.De azért köszi rendes vagy. Remélem te nem nézel pszichopatának? :-)))))) Most mit írjak? Csak tényleg anyit hogy akkor miért látja ezt szinte minden fiú? De most komolyan.Csak 2-3 nap kérdezgesd meg a fiúismerõseidet hogy szerintük van-e benne valami. És utána õszintén leírod ide nekem hogy hány fiú mondta azt amit én?Ja és hogy mennyibõl. Utána esetleg majd beszélgethetünk. :-))))
Csak azért nem kérlek meg arra, hogy beszélgessünk, és lássuk, milyen is vagy, mi lehet a gond, mert én szeretek valakit, akit apám elzavart, és a szívemet nem kaptam vissza, tehát én nem akarok pasizni. Egyébként kíváncsi lennék, de tudom, hogy én tõled nem akarnék semmit, mert még mindig Õt szeretem, és ez az idõ múltával nemhogy csökkent, de még jobban nõtt és erõsödött. És õ nem gazdag, szegényebb, mint mi (de mi sem vagyunk gazdagok, csak egy átlag, de õ az anyukáját is eltartja, mert anyukája nem tud dolgozni), de ez nem érdekelt soha, mert nagyon szerettük egymást, boldogok voltunk, jókat beszélgettünk, jókat nevettük, jók voltunk egymásnak mindenben, dolgozott és dolgozik tisztességesen, apámat zavarta csak, mert elfelejtette, hogy õ is errõl a szintrõl küzdötte fel magát.
Miért nem fogod fel még mindig, hogy nem minden nõ ilyen, és ha te csak ilyennel találkoztál, akkor nem a megfelelõ helyen keresel?
Kérdezõ, megtennél egy szívességet? Felsorolnál magadban 5 jó és 5 rossz tulajdonságot? Õszintén!
Már megbocsáss, de a te ismerõseid minden nõt jelentenek az országban? Én is szeretem a komoly gondolkodású érett férfiakat, de attól még a hülyéskedésre is vevõ vagyok, marha unalmas lenne az élet hülyéskedés nélkül. Az, hogy te látsz olyan példát, ami negatív, nem jelenti, hogy minden nõ ilyen, valami más gubanc van, de marha egyszerû indokot találni. Ez kb olyan, mintha én azt mondanám, hogy minden férfi csak meg akar dugni ezért szemét az összes, kivétel nélkül. Igaz? NEM! Ha igaz lenne nem lennének jól mûködõ házasságok, családok, pont ezért nem igaz a te állításod sem, akármennyire örülnének neki, ha igaz lenne, attól még nem lesz úgy.
"A teljesen 7köznapi átlagos lányok is a pénzes pasikra buknak." Miért teszel fel kérdést, ha te úgyis tudod a tutit, mindenkirõl megvan a saját kis elõítéletes véleményed és úgyis neked van igazad? Neked tényleg olyan lány kell, aki a pénzes pasikra hajt, mert az agyaddal és a gondolkodásoddal nem tudod elvarázsolni egyiket sem. Ami nincs, azzal nem lehet hódítani. Te vagy igazán szegény és nem pénzben...
Kárt leírni, hogy nem érdekel a pénz, mert jön valami észosztó, aki közli, hopgy mindenki hazudik aki nem meri bevallani, hogy csak a pénz és a külsõ érdekli, én meg érezzem magam rosszul, hogy tényleg nem az érdekel. Tudod mit? Én pont így érzem jól magam:) Igen, érdekel a külsõ annyira, hogy megfogjon a másikban valami, hogy ápolt legyen és nekem vonzó. Érdekel a pénz annyira, hogy a páromnak legyen munkája, dolgozzon becsületesen és ne akarja eltartatni magát. De nem érdekel, hogy sokat keressen, hogy bombapasi legyen, mert az érdekel, ami a lelkében és a fejében van. Lehet azt mondani, hogy hazudok, de nem érdekel. Tudom, hogy igaz ez és a mások véleménye ilyen szempontból teljesen hidegen hagy.
13.11-es vagyok. Bár én férfi vagyok és abszolút nem jóképû, de ha lehetõségem lenne tuti gazdag nõre hajtanék. Tehát nem úgy kell elképzelni hogy csak azokat keresném, de ha lenne valaki aki nem olyan szép de gazdag és kellenék neki simán belemennék. Le lehet pontozni kéremszépen, már csak azért sem érdekel mert tudom hogy a való világban mindenki erre megy. Mert a szép mosolytól nem fogja kifizetni a számlákat helyettem senki. És ne magyarázza be egy nõ sem, hogy neki teljesen mindegy hogy egy Suzukiból, vagy egy Bmw-bõl száll ki egy társaság elõtt.
Kedves kérdezõ, amíg a 2 kommentedben leírtak szerint állsz a lányokhoz, garantált, hogy a normális nõk nem állnak veled szóba. Amúgy én megkérdezném, hogy te mit tudsz nyújtani egy lánynak azon kívül, hogy kapásból pénzéhesnek vagy bányarémnek nevezed?
A kérdező hozzászólása: Nos igen az valahogy tényleg így van.Csak senki nem meri bevállalni hogy igen én erre megyek és kész. Egyébként meg nem csak a mûnõk mennek a pénzre.A teljesen 7köznapi átlagos lányok is a pénzes pasikra buknak. Aki meg azt írta hogy válogassm meg a lányokat...nos szóval nekem akkor ezek szerint a bányarémek közt kellene keresgélnem mert egyedül csak náluk nem számít a pénz.De az se tuti mert ismerek egy nam éppen szép lányt aki szintén gazdag paist hajtott világ életében és most révbe is ért. Szóval reménytelen a helyzet?
Szerintem erre a kérdésre nagyon nem fogsz választ kapni. Itt ezen az oldalon, meg úgy az összes csevegõ oldalon minden a csúnya, kövér, kedves, humoros, szép lelkû embereket szereti. És nyilván a szegényeket is. De azért nem kell álszentnek lenni, csak ki kell lépni az igazi világba és máris mindent meglátsz, hogy is megy valójában. Csak a belsõ számít, se a pénz se a külsõ.... Jajj hagyjuk már a mesedélutánt.
Szia! Szerintem ez hülyeség én lány vagyok volt már párom aki tényleg teli volt pénzzel mindent megkaptam csak még se voltam boldog mert még õ a pénzt hajszolta és úgy hitte ezzel megtarthat én addig szeretetre és törödésre vágytam. Én dolgozom tanulok saját lakásom autóm van és soha nem voltam férfira utalva. Ahogy anyukám sem volt soha apukámra mert valahogy úgy érzem hogy az számomra nagyon megalázó helyzet lenne. S sokszor ez a pasiknak nem tetszik. Mert rengeteg srác keres magánál kevésbé tanult kevésbé tehetõs csajt h függjön tõle és érezhesse magát ez által férfinak. Aztán pedig jön a duma hogy a csajok a pénzre hajtanak. Én speciel szeretetre és törõdésre hajtok. Ha valami kell eltudok menni dolgozni és meg tudom magamnak teremteni de sajnos megölelni magam nem tudom.
Hát igen, lehet, hogy te a pénzre fogod, hogy nincs csajod.. De valszleg a személyiséged és a "belsõ értéked" az, amivel nem tudok elkápráztatni a nõket.. Amúgy meg ha nem a bombázók között keresgélnél (mert ugye a fiúknak csak ilyen nõ kellhet..), talán csurran-cseppenne valami komolyabb is..
Szia! Nõ vagyok, 36 éves, egy kisfiam van, a másik babám a pocakomban....De erre úgy érzem, írnom kell pár sort. Nálam soha nem számított, hogy jelöltemnek, páromnak mennyi pénze van. Sõt, zavart, ha költött rám, - úgy értem italmeghívás, vacsora -, mert akkor már úgy éreztem, hogy "tartozom" neki valamivel, és majd nyújtanom is kell valamit, ha szeretnék majd, ha nem.....Tudom, ez is egy másik véglet, nem biztos, hogy ez a jó....De! Vannak korombeli barátnõim, akik igenis a erõsen a fiúk jó anyagi helyzetére orientálódtak, elvárásokkal is voltak ez irányban, és most egyedül vannak, társ, család nélkül.....Most pedig már lassan minden jó, ha jön valaki alapon keresnek pasit....Én megtaláltam a párom, igaz, nem volt igazán sem pénze, sem lakása, "csak" egy munkahelye, erõs jelleme, ambíciói, és szerelme irányomba. Nekem pedig ez bõven elég volt, mert nekem is ugyan ennyim volt.....Ma már házunk van, családunk, és egy nagyon jó, harmonikus kapcsolatunk. Én pedig boldog vagyok. Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, nincsenek egyenlõ esélyeitek egy gazdag fiúval szemben. De vannak lányok, akik nem a pénzre mennek, csak meg kell õket találni. Ne csak a külsõ számítson, hanem a jellem, a célok, a gondolatok. Mármint a nõé, ha érted mire gondolok. Ami pedig fontos, az õszinteség. Nem kell akarni elkábítani a nõt, mást mutatni, mint ami van. Mert úgyis hamar kibukik, aztán a nõ már le is pattant.....Azt add, aki vagy, úgy nem érhet ilyen téren csalódás. Nem akarok itt neked okoskodni, csak ez a véleményem. Na helló.
Ez pont olyan idióta általánosítás, mint az , hogy a férfiak csak a mûmellû, szõke plázap.icsák érdeklik. Amúgysem értem mi a célod ezzel a kérdéssel, te úgyis megmondtad a frankót mer' ilyen kemény gyerek vagy. Talán provokációnak szántad? Ki kell ábrándítsalak, engem pl nem érdekel hogy te mennyire sajnálod magad és mit gondolsz "A nõkrõl". Lehet, hogy nem is a pénz miatt nem kellesz senkinek..?
Nõ vagyok, hadd válaszoljak én is. Szeretnék megélni a fizetésembõl, nem úgy, hogy pénzes a pasim, de szeretnék ugyanarra a munkára ugyanannyi pénzt kapni, mint egy pasi, és nem kevesebbet, nem érdekel, milyen anyagi helyzetû a párom, a szerelem nem így mûködik.
Nekem tényleg nem számít a pénz. Vagy elhiszed vagy nem, de az utolsó szempont ami két pasi között döntene, ha mindkettõ normális gondolkodású, mûvelt, okos, humoros lenne. És akkor leírtam azokat a dolgokat is ami számít.
7 éve vagyok együtt a párommal, akivel leélném az egész életemet. Csak tudod mi nem passzol egyedül? A pénz. És még egy csomóan vannak így, hogy ilyen-olyan gondjaik vannak, mégis együtt vannak, segítik egymást, szeretik a másikat, ahogy van. Kicsit unalmas már ez a duma, hogy a lányok csak a pénzre mennek.. (ilyen erõvel a fiúkat is lehetne ilyen hülyén általánosítani..) Nem a felszínes, nagy dudás macák között kell keresgélni.. Ha netalántán sikerül megtalálni életed párját, valószínûleg az utolsó helyen fog állni a pénz és a híd alatt is örömmel el lenne veled. Legalábbis én így vagyok. 23L
Akkor engem bemutathatnál egy ilyen kedves lánynak :D 20 / F
13:33 - Én BKV-ból szállok ki egy társaság elõtt és nem szégyellem.
A kérdező hozzászólása: 13:32 kérdésére.Én mit tudnék nyújtani? Szerelmet törõdést megbecsülést tiszteletet.Csak tudod a mai lányoknak valahogy ezektõl a dolgoktól fontosabb az hogy milyen kocsim van meg mennyi pénzem.Tudod mennyi nõ van akit le se ejt a pasija meg úgy beszél vele mint a kutyával de mégis együtt vannak mert a csávó gazdag. Én is dolgozom nem kell eltartani van félretett pénzem is.Csak tudod én nem tudom hetente étterembe hordani meg moziba meg nyaralni.És itt ez a gond. tudom én is valahol legbalül hogy van még néhány rendes lány.De ritka mint a fehér holló.Itt mindenki a pénz alapján méri a szerelmet.
Áááá nem. :S
A kérdező hozzászólása: Szóval ezzel csak annyit akartam h az amit a nõk mondanak h mi a fontos neki egy férfiben ill ahogy cselekszenek az ég és föld.
Életem nagy szerelme szegényebb családból származik, mint én, a szülei elváltak, anyja rokkantnyugdíjas, õ tartja el, és apám azért készítette ki idegileg szegényt, és ment el addig, hogy vissza ne merjen jönni, mert nincs diplomája (de tisztességesen dolgozó ember, és nekem úgy tetszik, ahogy van). Nem hajtok senkire, õt várom vissza, de míg apám anyut is sakkban tartja és fölöttem is lebeg az árnyéka, nincs semmi esélyem a boldogságra vele.
Jó, akkor minden nõ a pénzre megy. Ha ilyen buddhabölcsességet magadba szívtál már, akkor mi a kérdés? Gazdagodj meg, aztán lesz nõd, vagy még akkor sem ki tudja.Kicsit szánalmasnak tartalak titeket, lehet hogy csak simán üres kockafejû faszarc vagy, intelligens vitára, eszmecserére nem vagy fogékony azt már látjuk. Nem lehet, hogy ronda vagy mint a bûn, és ehhez még iszonyat idegesítõ is, ezért nincs nõd? Ha gondolod tudok telefonszámot adni, ismerek egy hölgyet aki pénzért bármit vállal, talán téged is.
Szerintem tényleg hagyjad kérdezõ. Itt mindenki a csúnyákat szereti, meg a szép belsõvel rendelkezõ egyéneket. Mit számít a pénz. Nem számít hogy Audival vagy 94-es Opellal jön. Az Opelos biztosan rendesebb. Kamuszöveg, szerintem ne veszekedj, mert itt mindenki az álszent dumát nyomja.
Egyszerû általánosítás. Itt egyesek nincsenek tisztában a fogalmakkal. Miért hajtana minden nõ a pénzre? Soha egyszer nem kérdeztem meg kinek mennyi pénze vagy vagyona van. Egy pillanatig nem érdekelt. Szóval szidhatod a nõket, a nagy részük nem ilyen. Biztosan van ilyen is, de te sem véletlenül csak ilyenekkel találkozol. Jól esik, hogy rá lehet fogni valamire az elutasítást. Más téren kellene szétnézni, hogy hol a hiba.
Kérdezõ, azért ment 1-2 évig, mert apám addig tudott hazudni, hogy a munkahelyén szeretõje van, sõt, az elsõ évben nem is volt gyanús, mert 1 évet távházasságban éltek, mert anyunak be kellett fejeznie a fõiskolát.
A kérdező hozzászólása: De ahogy te is mondom 1-2 évig ment.De itt meg ha nincs kocsid lakásod vastag bankszámlád szóba sem állnak veled. Anyukád legalább megadta atz esélyt apukádnak. De ha a fennt említett dolgok hiányoznak mi meg se kapjuk a lányoktól. De ezt úgy bírom a nõk ahogy védik egymást pedig nyíilt titok hogy a pénz számít legjobban egy kapcsolatban. Ez valami olyasmi h a csajok tagadják h õk a pénzre mennek a politikusok meg tagadják h lopnak sikkasztanak.Pedig köztudott ez is az is.
"Szerelmet törõdést megbecsülést tiszteletet." - Apám is ezt ígérte anyunak az esküvõig, 1-2 évig ment is, most meg már kutyába se veszi...
Hát te tényleg reménytelen vagy. Pont azért írtam így a "férfiakról", hogy ezt is ugyanúgy rájuk sütik a buta, primitiv emberek , mint ahogy te azt a nõkre hogy pénzéhesek.
A kérdező hozzászólása: Persze még mi férfiak vagyunk a disznók. Személyesen ismertem egy lányt aki úgy mérte pasikat hogy nem hogy pénzze leygen de ha 5évnél idõsebb volt a kocsija nem is foglalkozott a pasival.Vagy ha elsõ randin nem luxusétterembe vitték akkor sem.És õ panaszkodott egyszer nekem h minden férfi milyen disznó mert csak magdugják õt utána kidobják. És mikor mojdtam neki h nem lehet h szét kéne nézni más körökben is még õ volt felháborodva h ezt mire értem. Ja és perszenála is a belsõ értékek számítottak meg õ is zidta a pénzre hajtós csajokat.közbe meg tõle jobban pénzre hajtós nem is kellett. :-)))))
Még szerencse hogy megemlítettem, hogy irónikusan írtam..értõ olvasás rlz
14:23 Szerintem szükséged van egy sürgõs értékrend-átalakításra...több a rendes férfi mint gondolnátok. Csak szét kell tudni nézni... elõzõ voltam
Én is lány vagyok de véleményt kell irjak, úgy érzem. A párommal idén 3 éve lesz, hogy együtt vagyunk...Nincsenek elszalasztva anyagilag, de egy olyan csodálatos ember, hogy a világ összes pénzéért nem adnám. Lehet, hogy születésnapomra nem kapok 1oooo Ft.os ajándékot, de annyi szeretet kaptam tõle már eddigi éltemben is, hogy semmiért nem adnám...És kitudja, egyszer talán nekünk is lesz pénzünk:) Amúgy meg szerintem inkább senki se kéne nekem, minthogy a pénzemért legyenek velem...egy barátnõm sem a pénzéért van a párjával. Oké, hogy kell a pénz, de inkább szerénységben, boldogan, mint pénzzel szeretet nélkül... 19-L
"Szerelmet törõdést megbecsülést tiszteletet." Tudodmit, ilyen férfi márpedig nincs.Mindegyik a lyukra hajt, a lényeg hogy jól szopj és szolgáld ki , takaritsd fel a mocskát, etesd meg, este meg tedd szét a lábad. Mindegy hogy jóképû, vagy egy született shrek. Neked meg felesleges hazudnod, mindegyik ezt ígéri, aztán jön a meglepetés.. Remélem átérezzük szavaim iróniáját.
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy tudom a választ.De a nõk mégis állítják hogy nekik nem a pénz számít.Közbe meg z összes gazdag palikra hajt.És a magunkfajtával max. akkor áll szóba ha már régóta nem tudott találni egy gazdagot.Ez nekem kicsit olyan lealacsonyító ha nincs ló jó a szamár is elv. Persze ha van valami gazdagabb azonnal elhagy. :-)))))) Ennyit a nagy belsõ értékek meg személyiség dumáról.
A kérdező hozzászólása: [link] Ilyenre gondolok.
Felnyírt haj.
sidecut

Miért van az, hogy egy vékony, alacsony fiúnak nagyobb esélye van a túlsúlyos lányoknál, mint a hozzá hasonló pici, vékony lányoknál?

Legjobb válasz: mr flash megmondta, ez van sajnos, ezt kell szeretni!!!! Hàny olyan kérdést làttam màr, hogy ràhajtott a sràcra egy csomo bàlna. Egyébként ezt làtom én is!!

Te amúgy naponta hány kérdésen át sírsz, hogy alacsony vagy és vékony? Meg a válaszoknál is folyamat téged látlak... Másról se bírsz beszélni, mint hogy nem vagy 170 centi, vékony vagy ronda fejjel, és nem kellesz az alacsony lányoknak. Amikor meg azt mondták hogy add le a színvonalat, azon nyávogtál. Unalmas vagy basszus és szerencsétlen, ezért nem kellesz senkinek, nem az alkatod miatt... Ilyen személyiséggel a világ legjobb pasiját se tûrné el maga mellett a legtöbb értelmes nõ.
mr flash megmondta, ez van sajnos, ezt kell szeretni!!!! Hàny olyan kérdést làttam màr, hogy ràhajtott a sràcra egy csomo bàlna. Egyébként ezt làtom én is!!
ma 15:14 Màr vàrtam, ki kezdi el védeni a bàlnàkat! Huzz mà el innen, könyörgöm, nem vagyok ràd kivàncsi!!!
A túlsúlyos lányoknál mindenkinek nagyobb esélye van, egyszerûen elkapnak mindenkit akit lehet.
nem vagyok ràd kivàncsi, menj az àllatvédökhöz ha szereted a bàlnàkat:)
Hülyék, attól, h egy lány túlsúlyos, nem biztos, h a túlsúlyos fiúkat szereti. És a fiuknak lehet jobban bejön egy kicsit duci, de kedvesebb, öszintébb, normálisabb csaj, mint egy kis vékony, tükörben pózolgatós, felszines p*csa.
Másodiknál a pont x'D Egyébként meg ez a kérdés még mindig nagyon unalmas. Honnan a fenébõl tudod te látatlanba megítélni, hogy kinél mennyi esélyed van? Ha meg próbálkozol, és nem megy, akkor vagy rossz emberekbe futottál bele, vagy oltári bénán csajozol, vagy hihetetlenül csúnya arcod van (már elnézést). Alacsony, vékony vagyok én is, és nem érdekel a pasik magassága, amíg nálam magasabbak(, ami nem nagy teljesítmény).
Túlsúlyosnak mindenki bejön... :D
ezt a kérdésr már ezerszer olvastam itt.. és még mindig baromság .
passz gondolom mert náluk magasabb palit keresnek a "pici cuki" csajok a többinek meg bármi jó XD

Miért van az, hogy alacsony srácként szinte semmi esélyem a lányoknál? Mindig csak ez elutasítás. (Többi lent…)

Nem egyszer fordult el?, hogy olyan elutasítást kapta, hogy összejönne velem, csak lennék 10 centivel magasabb, pedig csúnya srácnak sem mondanám magam… Ez annyira rosszat tesz az önbizalmamnak, hogy szinte már nincs is. Egyszer?en hihetetlen, hogy ennyire szerencsétlen vagyok mostanában…

Legjobb válasz: Ha nagyon szerelmesek lettek volna beléd nem okozott volna ez sem hátrányt.Egyébként Én is szerelmes vagyok egy nálam jóval kisebb fiúba.Igaz általában a fiúk magasabbak a lányoknál...

Ha nagyon szerelmesek lettek volna beléd nem okozott volna ez sem hátrányt.Egyébként Én is szerelmes vagyok egy nálam jóval kisebb fiúba.Igaz általában a fiúk magasabbak a lányoknál...
Van egy alacsony férfi ismerõsöm és imádják a csajok, szóval nem hátrány! Fel a fejjel, próbálkozz nálad kisebb csajokkal! 15/l
Megint én vagyok :P Amugy ezvan..néha énis igy "lentvagyok"..ilyen hullámvölgyek vannak és alul vagyok..utálom, toppon jó lenni. tegnap énis igy éreztem, mert énse tartom magam rondának mégse találtam meg még az igazit, néha olyan magányosnak érzem magam, meghogy jó lenne egy barátnõ, de még nemtaláltam meg azt akit ugy tiszta szívbõl tudnék szeretni és kölcsönös is lenne. Érezhetném magam ezvégett szarul énis.. néha vanis ez Így..de igyekszem összekapni magamat mert nemjó a nullán lenni :/ sportba, futásba, edzésbe levezetem a feszültséget, és utána sokkal jobb, tisztábban áttlátom ezeket a dolgokat :) Csak Fel a Fejjel!! ha vidám vagy és boldog a bõrödben az meglátszik , szemetszúr és meglessz a gyümölcse idõvel :D 170cm vagy és "csúnya srác sem vagy" szóval nincs miért panaszkodnod neked sem :D fejlesztgesd a karizmád. az számít..a sárm , megjelenés, beszédkészség stb.. és nem az hogy milyen magas vagy :) ) /utolsó postom/ bye ;)
A kérdező hozzászólása: Akkor nemtudom, hogy mit szúrok el, de mostanában nem akar összejönni semmi.
semmi baj nincs azzal, elvégre nem olyan alacsony az egyáltalán, azt hittem 160-at fogsz mondani
na figyelj csak! van egy gyönyörû, de tényleg az a nagyon szép lány. bájos, kislányos arc, bomba test, szép lábak, formás mell jó mérettel, csodás hosszú barna haj... ezen felül még okos, értelmes, jól öltözködik. szóval ennek a tüneménynek egy vele egymagas barátja van aki kb. 170-175 centi lehet és vagy 60-65kg, de még csak nem is olyan jóképû, és nem is egy Bill Gates. Én meg elsápadok az irigységtõl a 192 centimmel és 85 kilogrammommal. Egy dologban biztosan elõny a magasságod. Hamar jól tudsz kinézni, fizikálisan.
Elõzõ vagyok, akinek van a haverja is aki alacsony..és 17 vagyok, haverom is..és én vagyok 175 haverom meg jóval alacsonyabb, szerintem olyan 160 körül van, és õ szálkás, kivan gyurva, de vézna, szal ruhaalatt nemnagyon lehet észrevenni, multkor voltunk kint haverokkal ilyen strandon táborozni , ott volt õ is, és nemvolt rajtunk felsõ mert akkor nagyonszép idõ volt meg minden. És egyik barátném pár nappal utána, megjegyezte nekem hogy a haveromnak (az alacsonynak)milyen jó teste van meg minden. csak a csajnak már van pasija..csakígy megjegyezte. és rákérdeztem hogy õ nõi szemmel mit gondol, (mert a haveromnak is mint mondtam ilyen problémái vannak) és a csaj aztmondta hogy eltudná képzelni simán egy alacsonyabb csaj mellett és ennyi :) ) Hát inincs igaza?! :D sztem nagyonis, mert sok kisnövésü csajvan és azzal tuti nemlenne gond haver :) ) 170 vagy az elég jó :D van olyan csaj aki alacsonyabb és a te korosztályod, vagy a miénk :) olyat kell találni és kész :D nelegyélmár etörve na! :D:D
Semmi baj a 170el. Én pl. nem szeretem a magas férfiakat, (167cm vagyok). Jobban örülnék egy kb. egymagas férfinak, mint egy magasabbnak.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a bátorítást és remélem igazatok van, hogy nem számít olyan sokat a magasság, de most eléggé el vagyok kenõdve. Remélem megváltozik majd minden és sikerül egy normális párkapcsolatot összehoznom.
A kérdező hozzászólása: Én 170 cm magas vagyok és hozzá nem is vagyok egy "túlsúlyos" (kemény 56 kg :D), szóval így azért nehezebb. Nõni már nemhiszem, hogy fogok így 25 környékén.
Van egy haverom ezzel a problémával, szóval kíváncsi vagyok énis a csajok véleményére. De énszerintem nem akkora hátrány. nekemis van hibán, ugyvagyok vele hogy örüljek hogy csak ennyi, lehetne rosszabb is :) Valamelyik csajnak meg az jön be hogy alacsonyabb a pasi:) Komolyan mondom..már egy csomó bomba csajt láttam alacsony pasival..szal fel a fejjel. Érezd jól magad a bõrödbe és neérdekeljen az ha valaki ezvégett elutasít , az az õ baja...Nehagyd! hogy a önbizalmad a 0-ra essen!! fõleg ezvégett. mert egyrészt ha nincs önbizalmad az meglátszik, és az már megint csak mínusz a csajoknál, másrészt kitizgat az a csaj aki ezvégett elítél?! nemkell figyelembe se venni... szóval nyugi és meríts önbizalmat az értékeidbõl. tuti vannak, nem azt kell csillogtatni ami nincs hanem azt ami van, de annyira hogy elvakítsa a szemlélõt és nemfogja észrevenn ia hibákat és nemis fog törõdni azokkal ;) Hajrá hajrá :DDD 17/f
A 172 már nem olyan alacsony.
na most nem azért, de ha magam elé akarok képzeli egy esztétikus, szép srácot, akkor nyilván nem alacsonyt képzelnék szóval lehet ebben valami, én is így gondolom, azaz furcsa lenne mellém egy fejjel alacsonyabb barát
Hány centi vagy? Amúgy én is alacsony vagyok (172 cm), mégis sikerem van a csajoknál, szóval nem csak ezen múlik a dolog. :D Nyerd meg õket a személyiségeddel koma. :) 17/F
*a. :D
Hány centi vagy és hány éves, (lehet még nõsz)? Milyen lányokkal ismerkedsz? Szerintem se lehettek olyan szerelmesek. Ha szerelmes lennék inkább megtanulnék magassarkúban járni, de s szerelmem maradna.
Szerintem lehet, hogy most csak bedákban vagy, és szürkének látod a dolgokat. Figyeld ezt meg: van idõszak, amikor nagyon jól érzed magad (a bõrödben), és van, amikor pont az ellenkezõje. Mint egy hullámvasút. Amikor lent vagy, gondolj arra, hogy ez most pillanatnyi érzés, hogy 2 napja meg pont máshogy gondoltad, nem te változtál, hanem csak az érzéseid. Az érzések csalókák tudnak lenni. Nekem ez segíteni szokott, amikor rossz passzban vagyok. Ne görcsölj azon, hogy nincs párkapcsolatod, inkább élvezd az életet, lehet bután hangzik, de élj minden nap, mintha az lenne az utolsó! Használd ki, ne pazarolj el egy percet sem buta depressziós gondolatokra. Jó, tudom ez lehetetlen, de próbáld meg, lazíts. Foglalkozz a dolgokkal, amiket szeretsz csinálni, biztos van valami hobbyd, valami, ami érdekel, barátkozz... És a szerelem gyakran akkor esik az ölünkbe, amikor legkevésbé számítunk rá. Ez szinte már törvönyszerûség. Hajrá! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!