Találatok a következő kifejezésre: Hogy van a (75341 db)

Railjet vonatnál hogyan van a helyjegy?

Ugyebár a helyjegy opcionális, de ez hogyan működik? Vannak helyjegyes kocsik és olyanok, melyekben a helyjegy nélküliek ülnek? vagy ha nem így van, akkor el kell küldeni azt aki az én helyemre ült le helyjegy nélkül?

Legjobb válasz: Az ülések felett elektronikusan ki van írva, ha le van foglalva, illetve az is, hogy honnan, melyik állomástól foglalt. Az én lefoglalt helyemre is ült már le egyszer elõttem valaki, de megkértem, hogy üljön máshova.

Az ülések felett elektronikusan ki van írva, ha le van foglalva, illetve az is, hogy honnan, melyik állomástól foglalt. Az én lefoglalt helyemre is ült már le egyszer elõttem valaki, de megkértem, hogy üljön máshova.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót, ez elég jó megoldásnak tûnik, nem is gondoltam volna, hogy ilyen létezik! :-)
A railjet egy másik világ, ne a máv színvonalára számíts ;) menetközben képernyõkön nézheted, hogy épp merre jár a vonat, mennyivel megy, stb. Ausztria területén ingyen wifi is van. (Rendszeresen utazom Zürich-Bp között)
Ilyen helyesírással inkább általános iskolába menj.
Ha ilyen jó vagy franciából is, mint magyarból, akkor esélyed sincs, hogy megértsék, mit akarsz.
A fogaidat rendbe kell hozni , az is feltétel. Annak idején a tesóm is kiment, de nem bírta a kiképzést. Nem ajánlom , inkább jelentkezz hivatásos katonának.
egyépként ezek után lehetne olvasni.Google a barátod.(mellékesen az idegen légió a legdurvább szal ha azt kibírod mindent kibírsz)
én tudok helyesen írni és engem érdekelne, hogy tényleg mennyire szigorúak az egészségügyi vizsgálatok


Tatabányai anyakönyvi hivatalának hogy van a "nyitva tartása"? Ugyértem mikor lehet menni bejelentkezni? van esély még rá hogy van időpont mondjuk egy augusztusi esküvőre?

Legjobb válasz: Hétfõ 13-16, szerda 8-12 13-19, péntek 8-12. Augusztusnál még lesz esélyed, de azért siessél:)

Hétfõ 13-16, szerda 8-12 13-19, péntek 8-12. Augusztusnál még lesz esélyed, de azért siessél:)

Vannak új hírek INEZről? Hogy van a kicsilány?

Legjobb válasz: az anyukája krasznai krisztina fent van iwiwen és ott ir rola képekkel mellékelve, ott meg tudod nézni

az anyukája krasznai krisztina fent van iwiwen és ott ir rola képekkel mellékelve, ott meg tudod nézni

Az elte-btk orosz szakán aki mar orosz tudásal érkezik annak hogy van a nyelvoktatás?

Legjobb válasz: Ha szakos vagy (mármint az orosz az egyik szakod), akkor van pl. nyelvgyakorlat óra (legalábbis az elsõ évben)

Ha szakos vagy (mármint az orosz az egyik szakod), akkor van pl. nyelvgyakorlat óra (legalábbis az elsõ évben)
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudom, de ott nullarol kezdik, es az erdekelne hogy aki mar tud oroszul valamennyire, azzal mi lesz.

Szülésznőknél hogy van a kórházi gyakorlat? Első évtől kezdve van? (SE)

Az elso evtol kezdve van gyakorlat? Azt tudom hogy elsov2 ev betegellatas es utana 3. Evtol szuleszno szakosodas. Ha nem pesti vagyok lehet a lakohelyemhez legkozelebb eso korhazat valasztani?

Hogy vannak a t-re végződő (köt, lát, fut) igék T/2-ben?

Köttök, láttok, futtok? Így ezek nekem valahogy furcsának tűnnek.

Legjobb válasz: Pedig így vannak. Miért tûnik furcsának? Nem magyar az anyanyelved? Én kötök Te kötsz Õ köt Mi kötünk Ti köttök Õk kötnek

Pedig így vannak. Miért tûnik furcsának? Nem magyar az anyanyelved? Én kötök Te kötsz Õ köt Mi kötünk Ti köttök Õk kötnek
Ha neked fura így, akkor hogyan képzeled el? Hogyan használod? Kíváncsi vagyok már.
Pedig úgy van (alanyi ragozásban) "Ti láttok"
Még olyan alakok vannak, hogy "ti látjátok" "ti kötitek"
Utolsó: az a tárgyas ragozás. Kérdezõ: áruld már el, Te hogy használod akkor?
A kérdező hozzászólása: Sehogy, igyekszem elkerülni a használatukat
Magyar az anyanyelved?
A kérdező hozzászólása: igen

Ezekre hogy van a válasz németül?

1. Wie heißen die Jahreszeiten auf Deutsch? 2. Welche Monate sind in welcher Jahreszeit? 3. Wie ist das Wetter in den verschiedenen Jahreszeiten? Was machen die Leute dann? 4. Wie ist das Wetter heute? 5. Wie ist die Tagestemperatur heute?

Legjobb válasz: Wie heißen die Jahreszeiten auf Deutsch? (az évszkok németül) Die Jahreszeiten auf Deutsch heißen: der Herbst (õsz), der Winter (tél), der Frühling (tavasz) und der Sommer (nyár). Welche Monate sind in welcher Jahreszeit? (melyik évszkaban milyen hónapok vannak) Die Monate im Herbst heißen: der September, der Oktober und der November. Die Monate im Winter heißen: der Dezember, der Januar, der Februar. Die Monate im Frühling heißen: der Maerz, der April, der Mai. Die Monate im Sommer heißen: der Juni, der Juli, der August.

Wie heißen die Jahreszeiten auf Deutsch? (az évszkok németül) Die Jahreszeiten auf Deutsch heißen: der Herbst (õsz), der Winter (tél), der Frühling (tavasz) und der Sommer (nyár). Welche Monate sind in welcher Jahreszeit? (melyik évszkaban milyen hónapok vannak) Die Monate im Herbst heißen: der September, der Oktober und der November. Die Monate im Winter heißen: der Dezember, der Januar, der Februar. Die Monate im Frühling heißen: der Maerz, der April, der Mai. Die Monate im Sommer heißen: der Juni, der Juli, der August.
Wie ist das Wetter heute? (Milyen az idõ ma?) Heute ist das Wetter sonnig.(napos) Wie ist die Tagestemperatur heute? (Milyen a hõmérséklet ma?) Heute betraegt die Tagestemperatur fünfundzwanzig Grad Celsius.(Huszonöt fok van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!