Találatok a következő kifejezésre: Hogy van Lehet hinni (27 db)

Milyen tapasztalataitok vannak, lehet hinni egy pasinak, aki megígéri, hogy megváltozik?

Elhiggyem neki, vagy ez csak olyan ámítás, és úgysem történik semmi?? Az most végül is mindegy, hogy miben kell változni, csak úgy általában, tudnak az emberek egy kapcsolatban változni??? Bármiyen tapasztalat érdekel.

Legjobb válasz: Szóval a szokásos, felszedtél egy rosszfiút akirõl azt képzeled hogy meg tudod változtatni.

Szóval a szokásos, felszedtél egy rosszfiút akirõl azt képzeled hogy meg tudod változtatni.
A beteges féltékenységrõl meg pláne nem szoknak le.Az csak még rosszabb lesz.
"Azt mondja, hogy megváltozik, és nem fog ilyen megjegyzéseket tenni, nem féltékenykedik, de nem tudom errõl le lehet-e tényleg szokni..." Errõl le lehet szokni, csak rá kell jönnie, hogy összekeveri a szerelmet a birtoklással. De ezt nem érted, hanem önmagáért kell megtennie. Senkinek sem a másikért, hanem önmagáért kell változnia, ha akar.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, én azért még bízok benne, mert már volt olyan amiben õ is megváltozott, de azt hiszem a pasiknak ez a buli elhagyás megy a legjobban(gondolom, mert azért járnak csak el, hogy csajozzanak, mikor meg már van egy barátnõ, nem érdemes...). Õ is bulizós volt, és nem is csak ivott, hanem mindent kipróbált, de ezekrõl mind leállt, csak a cigi maradt meg, de azt sem sokat szív már, csak ha ideges...de nem ezzel van amúgy gondom. Hanem a beszólásaival...ha szóba hozok vmilyen pasit rajta kívûl, jönnek rögtön a megjegyzések, mert nem tudja elfogadni, hogy nem csak nõkkel, hanem férfiakkal is kommunikálok...azt hiszi, h rögtön lefektetnek, ha már hozzászólok egy másik pasihoz. Azt mondja, hogy megváltozik, és nem fog ilyen megjegyzéseket tenni, nem féltékenykedik, de nem tudom errõl le lehet-e tényleg szokni...
Fiú vagyok.. Rossz voltam barátnõm miatt megváltoztam. Leszaoktam arról h buliba piálok mint az állat meg cigizek. Cigi megy most is de nem annyi mint régen. Elkezdtem inkább gyúrni mert bnõmnek bejöttek ezek a fiúk. Volt h néha-néha füveztünk is esetleg pörgettük magunkat bulikba de mindenrõl leálltam és még a haveri társaságopmból is kiléptem csak miatta! És õ ezt úgy hálálta meg, h 2.5 év után dobott 1.napról a másikra mert nem bízik a kapcsolatba a viták miatt. És én nem tudok változni :D
Az én tapasztalatom szerint változnak, de csak rossz irányba. Elsõnek: Én pl. összejöttem egy nagyon kedves sráccal, aki átment tahóba, és hiába mondtam neki, hogy én nem így ismertem meg, ez nekem nem jön be, néha 1-1 napra megint kedves lett, aztán ennyi. Feladtam. Valószínûleg eredetileg is bunkó volt, csak ezt nem mutatta egy ideig.
ne számíts rá, csak ámít aki tényleg megváltozik az nem mondogatja meg hiteget hanem csinálja a változást
Hát szerintem ez attól függ. Az én barátom minden hétvégn eléggé szétcsapta magát mielõõt még összejöttünk volna( jó, 17évesen teljesen érthetõ..)és ez engem nem is zavart. Ami zavart az az volt, hogy gyakran cigizett. Mondtam neki, hogy ne tegye tönkre magát, így is problémája van a veséjével, ne legyen még a tüdejével is. Azóta csak nagyritkán szív, bizonyos barátaival egy-egy szálat. Szerintem tudnak változni valamilyen mértékben.
Nem.Kutyából nem lesz szalonna, az emberek nemigen változnak. Az én férjem például minden héten megígéri, hogy nem hagyja szét a holmiját, és házimunkát is végez, hát persze, hogy nem tartja be:)
Nem fog megváltozni.22/F
hát nekem van egy barátom, akinek vannak apróbb hibái, de nem komolyak, jobban zavarják õt mint engem. Neki megy a változás :)
Sajnos (a legtöbb esetben) nem történik semmi :S
Attól is függ, hányszor ígérte már meg.
Természetesen lehet hinni egyszerre mindegyikben.
Hinni annyit jelent, hogy nem tudni - tehát amiben hiszel, azt nem lehet bizonyitani.
Miért ne lehetne, Te is azt teszed. Egyébként igaz, az ember abban hisz, amit nem tud.
Persze, hogy lehet hinni!!!Mindenki azt hiszi el, amit õ lehetségesnek tart!A szellemektõl meg ne félj, mert te is az vagy, csak még van tested!Ha már nagyon félsz, gyújts meg egy fehér mécsest! :) Az ufók(ufonauták) csak értelmesebb lények lehetnek nálunk, akik rájöttek már az Isten mivoltára, és szeretetcentrikusak lettek tõle, tehát attól sem kell félni, hogy háborúzni jönnek majd..az ördögöt meg ki lehet kerülni, szintén a szeretet segítségével, szóval tõle se félj!Semmitõl nem kell félni! :)
Ugyanígy vagyok én is.Azt hiszem nem zárják ki egymást.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ne foglalkozzon Ön a beszólós beírásokon, nézze õket levegõnek. Változatlanul fenntarom (én vagyok az elsõ válaszoló), hogy mindegyikben lehet egyszerre hinni, amit kérdezett.
Természetesen lehet. Neked tetszene a káoszmágia. Javaslom Phil Hine könyveit, elsõ körben a Condensed Chaos-t.
A kérdező hozzászólása: Á nem ez az érdeklõdési köröm, ez csak úgy jött. Amúgy sokszor írok hülyeségeket, de azért köszönöm a dicsérõ szavakat :D
Jól átvertél! Én meg azt gondoltam, azért van a kérdés mert nem szeretsz gondolkodni, és mástól várod hogy döntsön helyetted, aztánmeg a többség akarata szerint elfogadod vagy elveted a választ! Közbenmeg egy intelligens, érdeklõdõ, okos emberrel van dolgunk, aki inkább újat tanit, mintsem választ várna! Teccik az érdeklõdési köröd!
öhm.. UFO=/= földönkívüliekkel.
miért kellene változtatni rajta? ezek nem zárják ki egymást.abban higgyj ami számodra fontos.
hitet én így fogalmaznám meg:tudás és remény.az élet egy út ami ködös, és te mindig csak az elõtted álló egy métert látod belõle, de meg kell bíznod abban, hogy a következõ méter is a javadra fog válni, anélkül, hogy tudnád 100%-ra, hogy mi lesz ott.
A kérdező hozzászólása: Mármint érzem hogy van Isten aki figyel ránk, az ördögtöl és a szellemektõl félek, az evoluciót azért hiszem el, mert logikusan hangzik, és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van, szóval akkor vannak Ufók is. Abban nem hiszek, hogy a sorsunk elõre meg van írva, mert a véletlenekben hiszek inkább és a kettõ üti egymást, de a többi az szerintem mehet együtt. Vagy nem??? Az is lehet hogy nem vagyok tisztában a "hit" fogalmával. Valaki elmagyarázhatná hogy mi is az tulajdonképpen.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 02-19 06:56" Bakker, észrevettétek, hogy van itt egy full okos ember? A válasz érthetetlenségébõl és a hétköznapi életben való alkalmazhatatlanságából következtettem erre, de tény, hogy toppon van az írás. De! Mivel az én válaszom után érkezett az üzije, ezért én magamra vettem és bár önmagában mindenképpen megállja a helyét az okfejtése (ezáltal egy diploma mû elsõ bekezdését volt módunkban olvasni), de nem sugároz itten senki, semmit, sehová. Itt vannak a Föld közelében, és itt keringenek körülöttünk. Az IMAX 5. (vagy 50. generáció, tök mindegy) rendszer, az itt körözõ, és néha lebukó (UFO jelenségekre magyarázat), hajók belsejében biztosítja a 3D-t. Tehát a kis szürkék tömegesen nyomulnak ide, és hagyják magára a saját bolygójukat, az enyészet számára. Ezért kell veszniük, miközben Q jól szórakoznak.
abban hisz az ember, amiben akar!
A kérdező hozzászólása: hát ja, ez így ebben a formában igaz :D
nem lehet. 2 lehetõség van: vagy véletlenûl jött létre minden, vagy tudatos tervezés álltal. olyan nincs, hogy Isten megalkotott mindent, majd a sorsára hagyta a mûvét. az evolúció kakukktojás a felsoroltak között. de hihetsz benne, csak nem az igazságban hiszel.
A kérdező hozzászólása: Szal van egy pár, aminek az egyik fele itt, a másik felét elviszik a Marsra, aztán csetelhetünk a Marssal gyorsan. Innen nyomjuk az infót, amit a Marson lévõ fél venne. Tehát nem nyomhatjuk ki az infót a semmibe, hogy hátha majd lesz több vevõ is, mert csak egy vevõ van hozzá. De mi van, ha nem csak a másik fele veszi? Akkor ki sem kéne vinni a Marsra :) Persze ez már csak Sci-fi, nem sok a valóságalapja :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Már azt gondoltam biztos hülye lehetek, de akkor ezek szerint nem vagyok annyira nagyon gáz, na megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: "és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van" Hát nem tudom, csak feltételezem, vagy inkább úgy mondom, hogy simán el tudom képzelni. Vannak érdekes dolgok, pl hogy két sejt is tud kommunikálni egymással, úgy hogy a világ két másik pontján van, baromi távol egymástól. Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum. Mondjuk ha rádió helyett sejtekkel tudnánk küldeni digitális jeleket, az kicsit gyorsabban eljuthatna az "UFÓ-khoz". Az is lehet, hogy a föld Isten egy sejtje, nem tudom, semmi sincs bizonyítva, de nem zárkózom el semmitõl :)
A kérdező hozzászólása: Hja, mégegy. Nem azt mondom, hogy az UFÓK okosabbak nálunk és csészéken repkednek. Szóval lehet hogy van élet máshol is, de lehet, hogy csak "csótányok" vagy valami olyan lények laknak ott, ami nálunk nincs, esetleg olyan, ami nem oxigénnel és vízzel mûködik :) Pl találtak olyan állatot, ami vulkanikus területen él, olyan savas környezeben, ami minket szétmarna.
Szentem lehet. Én pl abban a 2 dologban hiszek egyszerre, amiben te nem xD Egyszerre hiszek a Sorsban és a véletlenekben. Szentem a sorsunk elõre meg van írva, de közben a véletlenek alakíthatják, változtathatják valamennyire.
"Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum." Kik? Hol? Tudnál erre valami linket/referenciát adni?
A kérdező hozzászólása: No meg ez így nem teljesen igaz azért. Ez csak a kvantum káosza. A tudomány nem mondja, hogy a focilabda valóban bárhol lehet, õ a kvantum részecskékre mondja hogy bizonyos körülmények közt ez megtörténhet a részecskével.
Akkor csak egyet mondok: Bell-egyenlõtlenség... (Bármennyire hihetetlen, de a kvantum "távolba hatással" nem lehet információt továbbítani.)
A kérdező hozzászólása: Ja lehet, majd utánanézek. Most megyek aludni, mielõtt leesek a székrõl :)
Hiába van kvantum távolba hatás a kapcsolt pároknál és tûnik úgy, hogy fénysebességnél gyorsabb kommunikáció van, mert a párnak az a tagja, amelyiket majd leolvasnád, is csak fénysebességgel jut el hozzád. Tehát, ha itt és most van egy információm, amit egy fényévre akarok eljuttatni, kapcsolt fotonpárral, akkor a pár azon tagja, amit majd a vevõ mér meg egy fényév messzeségben, is csak egy év múlva lehet mérés tárgya, hiszen addig ott sincs.
Utolsó: Amit leírsz az természetes, de ha point to point kommunikációban gondolkozunk. Azaz, sikerül megoldást találnunk arra hogy jó sok idõ alatt odajuttassuk a párját, majd ha már ottvan, akkor létesítsünk kommunikációt, azzal átléptük a fénysebességet. Persze ez még nagyon a jövõ, jóformán sehol se vagyunk.
Az élet nem az anyagból származik http://www.youtube.com/watch?v=TcuST-CpK3Q&feature=related

Mennyire lehet hinni azt hogy van valakije ha szerelmes volt belém újra akarta kezdeni 3napja most meg szerelmes idézet van kiirva neki?

Legjobb válasz: Attól,mert szerelmes idézet van kiírva neki,az nem feltétlen jelenti azt,hogy van valakije.Lehet,hogy pont neked szól,csak nem mondja meg :)

Attól, mert szerelmes idézet van kiírva neki, az nem feltétlen jelenti azt, hogy van valakije.Lehet, hogy pont neked szól, csak nem mondja meg :)


Lehet hinni a 18 genetikai ultrahagnak? Láttam ahogy mózog a babám a felvételen, de az egyik kezét nem mózgata. Nem lehet, hogy baj van? Doki azt mondta minden renben van. Le írom ide az értékeket. Meg szeretném kérdenzni jók-e?

BPD:49MM, OFD.60MM, HC.172MM, ABD1.44MM, ABD2:44MM, AC:143MM, FL:31MM, HL:29MM, CERVIX:46MM, CEREBELLUM:19,1MM

Legjobb válasz: Szia! Én 19 hetes, 2 naposan voltam, nagyon hasonlóak az értékeim, az enyém picit kisebb volt: BPD:44, OFD:53, HC:165, AC:144, FL:28 mm. Szerintem ez alapján minden rendben van:-))) A kis keze meg biztosan pihent egy picit, lehet, hogy addig azt tornáztatta:-) Boldog babavárást! 26 hetes kismama

Szia! Én 19 hetes, 2 naposan voltam, nagyon hasonlóak az értékeim, az enyém picit kisebb volt: BPD:44, OFD:53, HC:165, AC:144, FL:28 mm. Szerintem ez alapján minden rendben van:-))) A kis keze meg biztosan pihent egy picit, lehet, hogy addig azt tornáztatta:-) Boldog babavárást! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szió!Nagyon köszönöm neked!Én mindig rémeket láttok:(Nagyon szép baba várást neked!!
Szia!Az értékeket már nem tudom nekem milyenek voltak, de én pl állandóan azon aggódok m eg van e minden ujja.Láttam már mindenét mozogni de az ujjait nem, na meg a fülét sem..hiába voltunk 4dsen ott sem mutatta meg, szval ne aggódj nem vagy egyedül a parával, de sztem ezen kár pörögni, nem lesz jobb a dolog miatta, csak idegesíted a babát is.35hetes kismama
Én volt, hogy nem is láttam a kis kezét, de tutira meg van neki.:) Ne aggódj! Boldog babavárást! 37 hetes kismami

Lehet hinni a megérzésünknek? Van egy lány aki tetszik nekem és bár mondta, hogy nem jönne össze velem, mégis úgy érzem, hogy nem teljesen azt mondja mint amit gondol.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)

Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)
A kérdező hozzászólása: Én is remélem (és gondolom)hogy az lehet amit leírtál.nem tudom jó ötlet lenne-e rákérdezni hogy mit gondol rólam azok után hogy azt mondta amit a kérdésben is meg említettem.mellesleg vannak sejtéseim miket gondolhat rólam, nem önteltségbõl mondom de nem hiszem hogy közömbös lennék a számára.
Relatív a jó fenék, kinek milyen jön be.
elsõ bekanosodottxd amugy igen tetszel neki ez logikus komolyan ma már dicsérni se szabad mert a csaJ KÉTELKEDNI KEZD?:d
Ha valakinek szex közben azt mondják, hogy jó teste van, az azt jelenti, hogy a másik tényleg, õszintén be van indulva rá. Ha elõtte mondják, akkor énis gyanakszom általában hogy csak le akar fektetni az illetõ, de szex közben és után már õszinte az ember, nyugi. Szerintem próbálj meg kicsit felszabadultabb lenni, egyrészt szex közben abszolút nincs jogosultságuk az ilyen kételyeknek, másrészt úgy tûnik, hogy okod sincs rá. És lehet, hogy az is segítene, hogyha kicsit többet meztelenkednél a barátod elõtt, jó terápiás módszer arra, hogy az ember lánya megszeresse önmagát...
Akkor itt van a probléma, valahogy éreztem, hogy mint mindig, az önbizalommal lesz a gond. Bízzál önmagadban, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, szeresd magad és a tested, és bízz abban, amit a barátod mond neked. Nem véletlenül van veled.
A jó fenék titka, hogy zsíros legyen és narancsbõrös! A narancsbõr nagyon szexi tud lenni! Kenegesd zsírral a valagadat!
képet !!!!! és meg alapítom hogy nagy e a feneked mert igy látatlanba nem tudok rá válaszolni :D
A kérdező hozzászólása: bizom benne, de önértékelésem nincs nagyon.. nagyon megbántott az exem, és már azt se hiszem el, h egy pasi azt mondja, h zöld a fû..
Te miért nem bízol a barátodban? Bírom az ilyen kérdéseket, "szerintetek mire gondolhat", "higgyek neki?" stb. Az, hogy valakinek jó a fenek, azt jelenti, hogy jó a feneke. Ezen nincs mit ragozni, boncolgatni. Ha a barátod szex közben azt mondta, hogy gyönyörû tested van, akkor hidd el neki, valószínû tetszel neki. Bízol egyáltalán magadban? Van önértékelésed?
A kérdező hozzászólása: jaa, csak mert 1 hónapja azt mondta szex közben, h jajj milyen jó vagyok neki, ne foggyak le.. mert h szerinte nem kell fogynom.. én meg tulreagaltam, h mi van, ha kövér vagyok.. tehát akkor minden ok?
Igen, minden a legnagyobb rendben van, neked meg kéne tanulnod értékelni azokat a pillanatokat, amikor tényleg boldog lehetnél. Például kezdheted is, hogy belegondolsz, hogy milyen szerencsés vagy, hogy van egy pasid aki gyönyörûnek tart és imád és közben mosolyogsz.
NEM!!! Rengeteg szó másképp van férfinyelven, mint ahogy mi mondjuk, de a "Jó a feneked" azt jelenti, hogy "Jó a feneked." Igen, hidd el neki, hogy gyönyörû vagy. Nem vele van a baj, nem biztos, hogy hazudik. Inkább veled(ezt nem úgy mondom, mintha te lennél a rossz, hiszen nem tehetsz róla), mert volt egy törés az életedben, csúnyán átvert egy srác. A negatív gondolataid uralkodnak rajtad.[idegen szóval ego-nak is szokták nevezni] Ez az, amikor valaki nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezz róla, te mégis teszed. Jó ego-pusztítási mód a fehér fal bámulása. A negatív hang rögtön munkába lép: "Mekkora hülyeség, hogy ezt csinálod! Nem látod, hogy nekem van igazam?" Próbálj neki ellent mondani. Mondd, hogy "Szép vagyok, és úgy tetszem a barátomnak, ahogy vagyok" Fontos, hogy jelen idõben legyen, és NE jövõben! Vagy írd ki magadból egy lapra, és fel a fejjel! 16/L
Ez ostoba kérdés. Ha dicsér valaki, az annyit jelent, hogy az õ ideáljának megfelelsz. Ha a párdotól kapod, akkor az csak jó lehet. Ennyi. Ha a dicsérõ a nagyseggû nõkre gerjed, és így tetszik, akkor gyanakodhatsz, hogy neked is lehet hogy az van. De ha a párodnak tetszik, neked megfelel, akkor mi a gond? Én amúgy a jó a feneke jelzõt a kerek feszes nõies seggre szoktam mondani, mert az az! Nem a betikkadt lapos fenék a jó, és nem is a tonnás farnehéz viziló, hanem a gyönyörû fogós nõi fenék és combok, az igen!

TB fizetése, mikortól? Jól szűrtem le a dolgokat? Egyáltalán lehet hinni az ezen az oldalon leírtaknak? Ha igen akkor mi történik abban a 45 napban mikor már nem vagyok jogosult az eü. Szolgáltatásra, de még nem is kell fizetnem? Hogy van ez?

Bocsánat a terjedelemért. Előre is köszönöm az esetleges válaszokat. Olvasgatom a jogszabályt, de nem minden tiszta. Ez az oldal (

Legjobb válasz: Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)

Én - tudom, baj- , de nem fizettem, és csak most sikerült elintéznem, hogy az önkormányzat állja a TB-m egy évig. Kaptam az APEH (NAV)-tól papírt, abban azt írja, december 16-tól nincs TB-m. Tavaly érettségiztem, szóval szerintem rád is ez vonatkozik :) Dec. 16. után kell magad után fizetni, hacsak nem találsz munkát :) Vagy menj be az önkormányzathoz, igényeld meg, hogy fizessék helyetted, ha rászorult vagy, egy évre megkapod :) (Bocsi a hosszú válaszért)
Abban a 45 napban is igénybe veheted az ellátást. Akinek pl. munkaviszony szûnt meg, nekik a munkaviszony megszûnése után még 45 napig van ellátásuk, viszont a 45 nap után kell maguk után fizetni vagy ha szociális rászorult, akkor utána másnak fizetni, mivel onnantól nincs ellátás. Olyan diáknak, akire vonatkozik az a jogszabály, nekik meg december közepéig van ellátás, addig nem kell fizetni, utána igen. Aki tudja maga után fizetni, annak maga után kell, aki meg nem tudja, az kérheti, hogy az önkormányzat szociális alapon fizesse utána.
A kérdező hozzászólása: most fejeztem be az egyetemet, és elvileg a diákom március végéig még jó volt. (Ha lett volna még aktív félévem azt ilyen március környékén kaptam volna meg, ) szóval gondolom kb. most értem annak a 45 napnak a határára..
Hasonló cipõben járok én is. Tegnap ért véget a passzív támogatás, ha jól számoltam.

Hogy van ez? Lehet hinni ennek a naptárnak?

Felmentem egy olyan oldalra,ami Termékenységkalkulátor.Beirtam hogy az utolsó mensim els? napja március 29.-én volt. Ki adott egy olyat,hogy április 25-t?l 29-ig nagyon termékeny napjaim voltak, 30.-ára pedig hogy akkor volt a peteérésem.Májusra azt irta hogy 5.-én volt a beágyazódás,ha 10.-én vérb?l végzett tesztet csinálok akkor pozitiv,12.-én vizeletb?l végzett teszt is pozitiv lenne. Itt csak annyi a bibi,hogy a naptár szerint 30.-án volt peteérésem,és én 30.-án feküdtem le a barátommal.Átlag ciklust is kellett irni,én 46ot irtam (mert van hogy 40valamennyire jön meg,de van hogy huszon valamennyire).Változó szokott lenni,és március 29.-én jött meg utoljára.Azóta semmi.A srác nem ment el bennem de nem is védekeztünk,max az el?váladék ha belém jött.Most akkor ilyenkor mi van?? Mennyire hihetek a naptárnak? szerintetek terhes lehetek igy?? irjatok minél többen,mert kezdek parázni a naptár miatt:S 17 vagyok

Legjobb válasz: Hát...sajna lehetsz terhes,bár kicsi a valószínûsége.Egy 72 órás tabi segített volna, ha idõben beveszed!Szerintem feltétlen vagyél egy tesztet, már csak azért is, hogy egy kicsit megnyugtasd magad!Ja és dokihoz sem ártana elmenned,hogy írjon fel neked fog.gátlót!

Hát...sajna lehetsz terhes, bár kicsi a valószínûsége.Egy 72 órás tabi segített volna, ha idõben beveszed!Szerintem feltétlen vagyél egy tesztet, már csak azért is, hogy egy kicsit megnyugtasd magad!Ja és dokihoz sem ártana elmenned, hogy írjon fel neked fog.gátlót!
Én úgy tudom, bár lehet rosszul, hogy 35 nap feletti ciklus esetén nincs is peteérés, és azzal orovshoz kell fordulni! Bár ha még csak 17 vagy, lehet be sem állt rendesen a ciklus, és nincs miért parázni! Szerintem is menj el vegyél egy tesztet, és akkor tisztábban fogsz látni!
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok. és van hogy egy hónap ki marad, utána egy ideig pontosan meg jön
Nem kapott oltást mostanság?
A kérdező hozzászólása: De igen, 2, 5 hete? Attól lehet???
na elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Igen, és azt mondták, hogy csak az oltás helye, mert túlságosan reagált rá a bõre. Már teljesen elmúlt.:)

Mennyire lehet hinni a sport trackereknek kcal felhasználás szempontjából? Létezhet, hogy 18km görkorizás 1000 kcal körül van?

Endomondoval mértem, 1,5 óra volt. Egy másik app szerint 1400 körül van. Ez nagyon jól hangzana, ha igaz lenne:)

Legjobb válasz: biztos 18km? az görkorival nagyon sok akkor simán megvan 1000kcal

biztos 18km? az görkorival nagyon sok akkor simán megvan 1000kcal
A kérdező hozzászólása: Tutituti, mértem:) fél maratonnyit akartam menni, és valamiért úgy emlékeztem, hogy az 18. Aztán itthon csalódottan láttam, hogy az 21:) akkor asszem nem stresszelek azon, hogy ma 1600 kcal fölé fogok menni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!