Találatok a következő kifejezésre: Hogy van Jóbarátok (14 db)

Jóbarátok német felirattal. Hogy van németül?

Youtube-on szeretnék keresni Jóbarátok -és más hasonló - videókat német felirattal. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Wikipédia -> Jóbarátok -> Más nyelveken -> Deutsch vagy IMDB -> Jóbarátok -> Also Known As (És akkor látni fogod, hogy rá[email protected]$ztál, mert németül is "Friends".)

Wikipédia -> Jóbarátok -> Más nyelveken -> Deutsch vagy IMDB -> Jóbarátok -> Also Known As (És akkor látni fogod, hogy rá[email protected]$ztál, mert németül is "Friends".)

Hogy van a Jóbarátok föcímdala angolul és magyarul?

Vagy van olyan oldal ahol ezeket megtalálom?

Legjobb válasz: angolul: http://www.lyricsondemand.com/tvthemes/friendslyrics.html magyarul: http://www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=33311

Miért van a jobarátk 6. évadjának 1. részében, hogy mindenkit 'x y ARQUETTE'-nek hívnak? Lehet hogy az esküvő (k) höz van valami köze, fogalmam sincs.

Lehet, hogy az esküvő(k)höz van valami köze, fogalmam sincs... Nem értem, mer tmindenkit úgy írnak ki a szereposztásnál, hogy pl. 'Jennifer Aniston Arquette', 'Matt Le Blanc Arquette'...?

Legjobb válasz: Cox néni ekkor ment hozzá David Arquettehez (aki régebben a jóbarátokban is szerepelt), akivel a Sikoly forgatásán jött össze (ott amúgy is egy párt játszanak). Szóval ez amolyan tréfa és kedvesség is volt a színésznõvel szemben.

Cox néni ekkor ment hozzá David Arquettehez (aki régebben a jóbarátokban is szerepelt), akivel a Sikoly forgatásán jött össze (ott amúgy is egy párt játszanak). Szóval ez amolyan tréfa és kedvesség is volt a színésznõvel szemben.
A kérdező hozzászólása: áh, értem. tényleg rendesek.:) köszi a felvilágosítást.:D


Megvettem a Jóbarátok 10. évadát, de hogy lehet az, hogy magyar-angol felirat és hang van ráírva a borító hátoldalára, de van rajta francia is (hang is és felirat is)?

Nem baj, s?t örülök neki, mert tanulok franciául, csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: A két "legnépszerûbb" nyelv kicsiny kis országunkban az angol és értelemszerûen a magyar. Nagyon kevés embert érdekel a francia nyelv egy DVD-n, ezért nem volt ráírva.

A két "legnépszerûbb" nyelv kicsiny kis országunkban az angol és értelemszerûen a magyar. Nagyon kevés embert érdekel a francia nyelv egy DVD-n, ezért nem volt ráírva.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... elvileg rá kellett volna írniuk, ha rajta van, nem? Végülis mindegy... :) a lényeg, hogy rajta van. (pl. Szívek szállodája DVD borítóra rá van írva a francia, olasz meg a spanyol is [7. évad])
Haverom vett olyan DVD-t évekkel ezelõtt külföldön (asszem, Halálhajót?), amin - noha nem volt feltüntetve a borítón - volt magyar 5.1 hang és felirat is.

Van egy fiúbarátom, akibe szerelmes voltam. Mostanra már "csak" jóbarátok vagyunk. Ebbe a barátságba belefér egy puszi, egy ölelés vagy hasonlók a nélkül, hogy azt gondolná, hogy újra szerelmes vagyok belé? (lány vagyok)

Legjobb válasz: Ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani, függ a jellemétõl, meg attól függ, mit akar látni. Ha szeretné azt gondolni, hogy megint szereted, akkor be fogja magának mesélni, hogy a puszi meg az ölelés jelek, ellenkezõ esetben nem.

Ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani, függ a jellemétõl, meg attól függ, mit akar látni. Ha szeretné azt gondolni, hogy megint szereted, akkor be fogja magának mesélni, hogy a puszi meg az ölelés jelek, ellenkezõ esetben nem.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hogy hívják azt a fajta fotelt ami a Jóbarátokban van Joey-nál és Chandlernél?

Olyan, hogy amikor az ember hátrad?l el?re jön a bútor alja.

Legjobb válasz: Nekünk is van olyan, de nem tudom a hivatalos nevét, madjuk legyen lábtartós.

Nekünk is van olyan, de nem tudom a hivatalos nevét, madjuk legyen lábtartós.

Egyik Jóbarátomnak reggelenként néha szúrja a gyomra és a nemi szerve közötti tájékon, azt mondja a húgyholyagával baj van, de én nem hiszem hogy az a gond lehet komoly probléma, esetleg valami jó tanács?

... amikor szúrja (ül? helyzetben) nem birja megmozditani a lábát például annyira fáj

Legjobb válasz: Arra még nem gondoltatok, hogy a barátodnak orvoshoz kéne menni?

Arra még nem gondoltatok, hogy a barátodnak orvoshoz kéne menni?
Megtiltom, hogy székletet fogyassz! Na, a tiltástól izgulsz??
talán igen, de nem biztos hogy érdemes belemenni, sok ember életét borítaná.
A kérdező hozzászólása: 85 %-os...fõ, hogy viccesek vagyunk...:) Csak egyszer nehogy Te is hasonló helyzetbe kerülj!
Ajánlom az okirat hamisítást. Csak vicceltem.
A kérdező hozzászólása: Ami nagyon izgalmassá tenné ezt az egészet, az az "úristen, csak ki ne derüljön". Nevetségesen hangzik, pláne hogy szerelmes vagyok a barátnõmbe...
ühhh... Komolyan megfordult a fejedben, hogy egy jó barátod feleségét megfektesd?! Na, azért legyen már benned némi tartás:) Lehet, hogy csak félreérted a jelzéseket, vagy ha nem is, a nõci csak játszik, flörtöl, te meg kockára tennéd a barátságodat? ejnye-bejnye
Vagy talán, mert te is benne lennél.(?) Amúgy tetszik a "tiltott gyümölcs", mint nõ vagy csak izgi a játék?
Megbocsájtok;) Azért izgat, mert jó nõ..
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez jóvolt:) De nem a te szexuális szokásaid érdekelnének elsõsorban, ha nem haragszol.
Bárkinek hozhatja ezt az élet, szóval úgy osszátok az észt. :)

Jóbarátok VII/5 reszeben van, hogy Chandler es Phoebenek megnyalják a nyakat - elolrol vagy hatulrol nyalhatak meg a nyakát?

Legjobb válasz: Willy nyalja meg Chandler nyakát a metrón, de azt nem tudom, hogy elõl, vagy hátul.

Willy nyalja meg Chandler nyakát a metrón, de azt nem tudom, hogy elõl, vagy hátul.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!