Találatok a következő kifejezésre: Hogy van hogy érted (1847 db)

Hogy van törökül? :"Érted, amit beszélek? "

Legjobb válasz: Úgysem fogja érteni. Semmit nem értenek meg, amit nem akarnak. Sajna.

Úgysem fogja érteni. Semmit nem értenek meg, amit nem akarnak. Sajna.
Söyledimi anladin mi?
Nem "söyledimi", hanem söylediklerimi vagy söylediğim ºeyi
Mindegy, mert úgy sem tudod olyan kiejtéssel mondani, hogy õk azt megértsék :) )

Ez hogy van? Nem értem van az asus rog rampage IV extreme lapja. Azon van 1 db 24 pines atx áram csati.

Plusz van még 1 db 8 pines +1 db 4 pines és a videó kártya mellet meg 6 pines áram csatlakozó. Ezekhez mindegyikre kell dugni drótot vagy csak elég a 8 pines re? Egyáltalán minek ennyi áram vagy azok csak a tuningosoknak van?

Legjobb válasz: Gondolom azért kell a 6pines csati, hogy ha mondjuk 4 alsó kategóriás VGA-t, ami mondjuk 70-80W-ot zabál össze tudj kötni. a 4 és 8 pines meg a procitól függ, hogy annak mennyi áramra van szüksége.

Gondolom azért kell a 6pines csati, hogy ha mondjuk 4 alsó kategóriás VGA-t, ami mondjuk 70-80W-ot zabál össze tudj kötni. a 4 és 8 pines meg a procitól függ, hogy annak mennyi áramra van szüksége.

Ez most, hogy van? Nem értem. Kérlek, segíts! Miért a hosszon "lovagolnak"? És miért ilyenek az elvárások csak a pornó? Mert igaz 18/6 kisebb könnyen nagyon hülyén nézz ki egy képernyőn.

A magyar férfiak ~5%-nak van 18 centis vagy hosszabb! Ami 25 év alatti lányok (itt is például) ~80%-nak a minimum! Nem értem max. 5% Európában hogy 18 centi vagy hosszabb beférjen egy lányka puncijába tövig és ez latin országokban a legvalószín?bb. Ott még sincs ekkora nagy méret ?rület.

Legjobb válasz: + általában összejössz egy csajjal, nem a farkad fogja érdekelni egybõl...mire lefexetek talán már beléd szeret. és a méretek miatt senki nem hagy el...a tinip.csákkal meg nem szabad foglalkozni<- ugyanis nekik van még az agyukban az hogy a méret a lényeg...mert õk kalandra vágynak, nem szerelemre... amúgy szerintem hagyd az ilyen statisztikákat...hozzám például senki nem jött oda hogy lemérje-> ergo a statisztikáknak nem szabad hinni..

+ általában összejössz egy csajjal, nem a farkad fogja érdekelni egybõl...mire lefexetek talán már beléd szeret. és a méretek miatt senki nem hagy el...a tinip.csákkal meg nem szabad foglalkozni<- ugyanis nekik van még az agyukban az hogy a méret a lényeg...mert õk kalandra vágynak, nem szerelemre... amúgy szerintem hagyd az ilyen statisztikákat...hozzám például senki nem jött oda hogy lemérje-> ergo a statisztikáknak nem szabad hinni..
a nõknél is vannak méretek..csak õk nem mérik.. nekem például a 13, 1centis farkammal is 2x meg kellett ujjaznom a barátnõmet amíg befért neki... de ott is vannak olyanok akiknél mintha kútba dugnád...most képzeld el a barátnõmet 18 centis f.sszal feszegetni neki nem lenne olyan jó..
A kérdező hozzászólása: >>>->>> 134-es IQ-m van, de kb. 3/4-ekkorával jobban ellenék, ha péniszem ami 135mm/45mm, mérete x1, 33 azaz 180mm/59mm - a számok 3/4*1, 33=0, 9975 ~1. >>>->>> Volt barátnõm átlagosnak volt mondható ezen a téren 15max. hossz/mélység! Vékony lány volt. De viszont kiderül min. 6 volt szélesség kell nála. Ez akkor tûnt fel igazán, derül ki, amikor az eredetileg nem annyira preferál analra kerül a hangsúly, ahol egy én farkamnál 0, 2 centivel vastagabb vibrátor be sem fért be neki fájdalommentesen, ment a ~kukába/fiók mélyére. És ugyan olyan de egy péniszemnél fél centivel vékonyabb anal vibrátora volt min. a péniszem. Igaz analban ikredible ~19 centi is fért be neki a 22/4 vibiböl. ÉS deeptroatal bármiien hossz és kis erõlködéssel 6 centis vastagság de 4-es anal ~vibrátora tövig eltûnt benne.
OFF Már bocs, de önmagában az még nem volna baj, hogy ilyen sokszor és ilyen terjedelmesen írsz ide, de legalább legyen már követhetõ. Nagyon fárasztó megérteni, mit írsz, mert slendriánul, hanyag központozással, ömlesztve, kapkodva veted ide a mondandódat. Az utolsó két kommentedet már nem is volt türelmem átbogarászni. Minden egyes mondatodnak 3szor kell nekimenni.
A helyesírási és értelmi hibákról meg elütésekrõl nem is beszélve, mint amilyen a méhnyak helyett a mély nyak.
Sorry! Az nem elütés részképesség zavar! Hiba 130+ IQ, 50+ jó könyv, 3+ év logopédia. 3, 9+os tanulmányi átlag. Plusz MS Word helyesírás javító és Mozilla helyesírás javító!
Most akkor mi is itt a lenyeg? Hogy megvitassuk a peniszmeret-kerdest, vagy hogy kozold az IQ-dat a tanulmanyi atlagodat es az altalad olvasott konyvek szamat? Amugy a topik totalisan kovethetetlen, ket latszolag kulonbozo valaszolo es a kerdezo is ugyanolyan (borzalmas) stilusban ir (raadasul egyszer ugy mintha fiu lenne, egyszer meg ugy mintha lany). Ugyanaz a szemely valaszol, csak mas neven jelentkezik be? Nem ertem! De hogy a temahoz is hozzaszoljak: van meg egy dolog, amit nem ertek. Eleg sok cikket olvastam mar a peniszmeretrol (mert bevallom nekem is vannak gatlasaim a sajatom miatt) es az elvileg hiteles felmeresek es kutatasok szerint az atlagos hossz 12-16 cm koze esik, az atlagos atmero pedig 3-4 cm...es a ferfiak 70%-a ilyen meretekkel rendelkezik. Most akkor oket mindig elhagyjak a lanyok es ezek szerint a ferfiak 70%-a maganyos?? Vagy a felmeresnel hazudtak es valojaban a legtobb ferfi minimum 5-6 centi atmeroju himvesszovel a gatyajaban szaladgal?? Vagy akkor hogy van ez, kerem?! Most akkor vagy Kinsey hazudik, vagy Masters es Johnson hazudik, vagy a kutatasok resztvevoi hazudnak, vagy a nok hazudnak a parjuk mereteirol es a sajat igenyeikrol, vagy mindenki hulye, csak en vagyok villamos!!!:D
Nekem sem az IQ-m a lényeg. Ezt már én is tudom, hanem a kis p*csöm. Az IQ-mtól max. én még legfeljebb az sem hiszem el, hogy ez esetleg nem baj! Nem ugyan az a személy. Bár nagy hatással voltunk egymás stílusára az igaz. És az egyik logopédusunk is azonos volt. ;-) Én is ezt sem értem igazán. És nem csak 70% van, vannak ugye kisebbek 12% és csak 18% a nagyobb. Igaz vannak férfiak, akik apának jók szeretõnek meg nem. De én azt is olvastam, hogy a nõk 40% tök mindegy a méret. És azt is, tudom is a fiúk és a lányok is, a magukról és a partnerükrõl is rengetegszer hazudnak. És nem szép a feltételezésed most még travinak is néznek majd. (?) Pedig Gábor létemre én azt sem szeretem, ha Gabinak szólítanak.
Rettenetes ez a méregetés, számolgatás, tiszta õrület már az egész! Mi a csodáért nem lehet már felhagyni vele? Nem kellene állandóan ezzel foglalkozni! Hangsúlyozom: ÁLLANDÓAN Az természetes, hogy egy kamaszt érdekel a változó teste, a szex, hogy gyakran megnézi magát, hogy dugiban pornót néz, hogy naponta maszturbál, ennek mindnek van értelme! De örö- kösen mérni a pénisz hosszát, átmérõjét, kerületét, ez maga az õrület! Ennél normálisabb dolgokkal is lehetne foglalkozni. De hát ha ettõl vagytok feszültek, már akinek nem felelnek meg a saját méretei, írjatok és vála- szolunk rá!
Na akkor kedves Gabi! Az elejen azt irtad, hogy 13, 5/4, 5 cm-es a peniszed! Az elvileg hiteles felmeresek szerint akkor ez azt jelenti, hogy hosszra atlagos, atmerore pedig atlag feletti. Az atlagos es az atlag feletti pedig semmikeppen sem azonos a kicsi fogalmaval. Szerintem nem is kell 134-es IQ ahhoz, hogy ezt megertse az ember! Ket jotanacs: hagyd a statisztikakat es keress egy uj logopedust! (es vidd a masik valaszolot/masik enedet is)
A másik válaszolót, a lányt tíz éve ismerem. És szerinte nem gond a méretem. De mégis soha nem feküdt le velem, állítólag csak azért, hogy a barátságunk rá nem menjen. Neki nem gond már az, mert két idegen nyelven már nincs ilyen problémája. Nekem meg azt mondták menthetetlen eset, vagyok azon a téren is.
Ja és nem Gabi, Gábor vagyok!
A kérdező hozzászólása: másoltam* másoltad
A kérdező hozzászólása: A legutóbbiban a linket és az utána lévõt innen másoltam ki le.
"Miért a hosszon "lovagolnak"?" - Azért mert nem az élvezetre, hanem a megtermékenyítésre mennek még mindig ösztönösen az emberek. És ez azért érdekes mer 3-5, 99 centi közötti vastagsággal ugyan annyira, lehet megtermékenyíteni. ;-) De már 6% és 6%+ ~5%, tehát kevésbé alkalmas mert amúgy is csak a nõk ~5% jó. És sok orvos szerint az átlag 12-16 közötti hosszúságból a 14-16 közötti jobban megtermékenyít, mert ez az összes péniszbõl ~53%-k. De a 18% és 18%+ már csak ~5%-k. Ez az eset, amikor soknak fáj az óvatlan szeretkezés és ezért 95% ah nem változtat, ott hagyja partnert akár az aktus közepén is. De azért nehezen vitatható, hogy egy 3-as vastagság és egy 5, 5 közt sokkal nagyobb a különbség, mint egy 12-es és egy 16-os hossz között közt. Sõt a 16-os már csépéleti a méhszájat/ méhnyakat. És egy átlagos nõ csak szükség esetén tágul csak nagyobbra, mint ami 14-esnek kell. Állitól viszont ez a szükséges plusznövekedés sok nõnek élvezetes. De a férfiak 14-esel nem érezek mást, mint egy 17-esel álltában. Ha nincs plusznövekedés állítólag a nõknél is csak leginkább a mély nyak és mély száj érzékenysége játszi szerepet. Jó a hüvely végén lévõ beöblösödést elérve az egész hüvelyhullámzó mozgásba hosszható. Ezért nyerõ a meg termékenyítésben annyira a 14-16 közötti.
Az inkább sokszor baj ha hosszú! Fõleg nekem aki átlagos hüvely hosszal rendelkezem. Általában max. 14, 5 fér be. Ingen egy nem sokat használt vibrin többször lemértem. Viszont a pinám nagyon min. egy 6 centis kíván meg. Elsõre is nagyon nem volt sok egy ötös. Már mint a harmadik alaklomtól. Pedig teljes érintetlen volt a hüvelyem. Analban megy egy ügyes 4, 7 centi vastag is meggyötört. pedig egy 19/4, 3-as oltári jó volt nagyon sokszor. És hosszabbat kívántam csak az volt a baj. Tehát ez az ideális dolog nagyon fúra. De hagyományos szexnél max. a szem kívánja vagy a kényszerûség a vastagság miatt a hosszút. Ideális meg nincs mert az egyszer hüvelynél 14/6+ (Ilyen az élet nem gyárott sajna), máskor máshol meg 19+/3, 5-4, 5. Orálnál meg forma és az ápoltság vékony test és nem a méret számít soha. (lol. ez fõleg ugye Kamasz petting évek, de a vélemény nem változott) . . . email-ben megkaptam, kösz jól vagyok . . .
Átlag lányoknál analban 10-12 centi max.
Az élet igazságtalan. És nem gyártotta a nemeket kompatibilisre. A legszebb gyerek az ázsiai nõknek lesz fekete fiúktól. Sokunk szerint 80+% 8/10-es lányok. Igaz az ázsiai lányok még egy-két centivel rövidebbek hüvelyben. Én zsidó vagyok és itt a srácoknak min. 80%-nak oltári kicsi a pocse. De a zsidó lányoknak(18+)/nõknek többségének kényelmetlenül kevés egy 5 centénél vékonyabb. Az arab fiúknak sem vastagabb igazán csak hosszabb. Nekik meg sokszor olyan hosszú hogy egy feka is elszégyellné magát mellettük. A meleg zsidó srácok, rá is vannak kattanva az arab srácokra. Talán ez a fõ motiváció a zsidó arab béke terén. ;-). ui.: Igen a péniszek 95% csak ceruza, de azért sokszor szükség esetén lehet velük írni. De nem túl maradandó a dolog. Pont olyan, mint a ceruzánál. 19/L
Szerintem a mai tini fiuknak nagyon kicsi! pesze el vannak maguktól ragadtatva, hogy milyen nagy s vagánykodnak egymás elött-hol ott nem merik be vallani hogy mi is az igazság! Itt irta valaki hogy a lányok nem haggyák el a psikat csupán azért mert kicsi van neki!!! De igen is elhaggyák-nem mindeggyegy egy lánynak hogy 13/3-assal próbálja valaki kielégíteni vagy épp egy 19/6 -ossal!!! S nekem 1 lány se mondja hogy számára mindeggy!!! Igen is lényeges a lányoknak hogy mi van a fiu alatt
Szvsz pont ezért, mivel csak ilyen fél centiméterekrõl van szó, semmi olyan probléma nincs még egy alig átlagos pénisszel sem, amit egy péniszpumpa ne oldana meg arra a 20 percre! :)
Kicsit off, de idekívánkozik annak kapcsán, hogy a mai tinifiúknak kicsi... Két éve nyáron láttam egy nudista strandon fiatal holland srácokat, asszem testvérek voltak, az egyik mondjuk volt 16, a másik 15. Ténykérdés, hogy iszonyat jól néztek ki, mindkettõ vékonyan kisportolt izmos, 190+ magas, és akkora pö.csük volt lógva, hogy sok nagyfarkú pornósztárnak állva nincs akkora. Tényleg majdnem a térdüket verte. Nagyon szépek voltak esztétikailag, tényleg, ha aktfotóznék, és fiatal férfi testre volna szükségem, hát õk ideális modellek lettek volna, ráadásul jóképûek is voltak. De a lényeg: nem lehet kategorikusan ezt sem kijelenteni, hogy a tiniknek általában ekkora meg akkora. Ez inkább náció, vérvonal kérdése. Pl. a hollandoknak is többnyire hatalmas farkuk van (sokan masszív nudisták, láttam már párat). Csak épp ez sokkal kevésbé számon tartott, mint mondjuk a feketéké, és nyilván az okát sem tudom, miért van ez így.
Nézd ez olya dolog, hogy ha megkérdezel egy 16-20 éves srácot, hogy mekkora legyen a nõ mellmérete, rávágja hogy legalább 80/D. A legtöbb korabeli csajnak természetesen kb. 80/Bs melle van, ha nem kissebb. Nyilván megnézik a nagymellû csajokat, de aztán úgyis leszállnak a földre. Ez is szexuális vágyat keltõ "fétis testrész", az emberek agy ösztönösen a nagyot preferálja de gyakorlatban más tényezõk fontosabbak.
Hát nálam sok pasi után max. 17 centis a hossz!!!!!! Az nekem 15-17 között jó egy átlag európai fehér lánynak meg 14, 5-tõl 19, 5-ig jó a legnagyobb ilyen felmérés szerint!!!!!! Ja és vastagságban egy csak alulról közel hatost az átlag aki próbálta már oda pontozta minta az összes ~4 centist. Valahogy hazánkban mindig vagy pornós, vagy meleg vagy, más hasonló õrületeket vessz át hero többségi társadalom. (?) ui.: Európában ~5% 18v18+ pénisz és hüvelyben a lányok is ~5% 18v18+ tehát itt dolgozott a szelekció!!!!!! De nem az aktuális dívatûrûletnek. Jó én csaj vagyok ritkán nézek kemény pornót, de a szemem mégis újra a kigyúrt feka pasikat kívánja hatalmas báj doronggal. De az életem egyetlen võlegényét egy ilyen pasit pont a túl hosszú szerszáma miatt hagytam ott mert nem illettük össze és kész, nincs mit ezen szépíteni. A három negyedesem fért be brutális méhszáj és méhnyaki fájdalom nélkül. Ezt nem kalkulálja bele a szeme a lánynak.
2011-01-17 10:54-es Én megkérdeztem. Gwyneth Paltrow meg Kate Hudson meg a legjobb barátom generációjában a Kylie Minogue meg a fiatal Mariah Carey típusú lányok vezetek a fiatal Mariah Carey legyõzte a késõbbi testes nagymellût. És míg régen a közvélekedés szerint nálunk csak a nagymell volt csak a dívat kint a szilon mellett a kis mell is divat volt, nézd meg a nyolcvanas évek pornót, mindben van egy-két kis mellû lány, a szilikon utáló srácoknak. Az egyéb sztárok közt meg rengetek A-s és sok B-s a szilonok mellet. Tanulmányt láttam róla. És anyámék korába itthon szilikont nem lehet látni, úgy hogy az anyám típusú vékonytestû feszes mellû natural C-sei szenvedek a túlzott népszerûség súlya alatt. Még a szüleim házassága is ráment, komolyan. Emlékszem kislányként nagyon szarul éreztem magam, mert mindek nézet mindenki én meg gyerekkóri kinõhetõ/kinövendõ elhízásban szenvedve kövér lány voltam. Csak az emlékezet határról van csak pozitív élményem, hogy tetszik, hogy mindeknek tetszik az anyu. Nagyanyám szerint akkor egy ilyen nõ bárkit megkapott volna szerintem még a kis mell fetisisztákat is, mert az nagyon menõ dolog volt hogy a nõnek feszes nagyobb melle van.
Szinte beleszédültem a Kérdezõ statisztikájába! Srácok! Nem kellene állandóan a szemetek elõtt tartani ezt a témát! Oly sok energiát szív el belõletek, amiket hasznos dolgokra le- hetne fordítani. Nézzétek, ez nem olyan, amin változtatni tudtok! Kinek milyet adott a sors, vagy a Jóisten! Lehet egy picit rövidebb, vékonyabb, elhajló, de mind jó lesz arra, amiért van! Van egy régi Fonográf dal: "Legalább néha-néha lazíts egy félórát!" Kapcsoljatok ki Ti is néha!

GRAVI-HCG tesztet vettem rajta van hogy: 3 perc múlva de legkésőbb 5 per múlva olvassa le az eredményt.2 csíkom lett de 5 percig semmi sem volt.40 perc mulva meglett a 2. is nem értem lehet hogy nem vagyok terhes?

Mert az 5. percben sem mutatott semmit amikor kiakartam dobni akkor láttma meg a halvány másik csíkot a teszt részén. Lehetséges hogy kés?bb mutatta ki vagy szigorúan 5 perc után már nemérvényes és akkor miért mutatta ki 40 perc múlva ..... ?

Legjobb válasz: Én eüs vagyok :):) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)

Tavasszal pedig a késés normális :) Hidd el nekem, nem vagy terhes, csak száradási csík lesz, mondom látnod sem kellett volna. Amikor tablettát szedtem én is nagyon ideges voltam, mert bevettem egy gyógyszert, amirõl úgy tudtam nem befolyásolja a tabletta hatékonyságát, hát egyesek szerint igen, mások szerint nem. Tiszta ideg voltam, hogy terhes vagyok-e. Vettem egy tesztet, megcsináltam, 10 perc után kivágtam a kukába :) Mivel addig bõven kijött volna, ha pozitív lenne :) Lehet, hogy volt rajta száradási csík, nem tudtam, nem is kell tudjam, az nem érvényes :) :) Rá is van írva, hogy X idõ után értékelhetetlen, van ami 10 van ami 5 perc után :) Nincs mitõl tartanod :)
Biztosan az lesz :) :) Hidd el, ahogy kiszárad a teszt becsíkosodik, szinte mind, kivétel nélkül. Azt sem értem miért volt még meg 40 perc múlva. Babatervezõk szokták elhinni, hogy pozitív, mert 1 óra múlva 2 csíkos lett, de tévednek :( Meg is szokott jönni nekik :( Hidd el nekem, 40 perc után értékelhetetlen, nem vagy terhes. Hamarabb is írhattál volna, gondolom végigidegeskedted a napot és már azt tervezted hogy mondod el a pozitív tesztet, szegénykém :(:( Úúú de rossz lehetett :( Nem irigyellek, de ne félj, nem vagy terhes :)
Én eüs vagyok :) :) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)
A kérdező hozzászólása: anyukámnak nemtuttam volna aszemébe nézni végigsírtam anapot a suliban sajnos :S:S:S életem legroszabb napja volt de most sem vok 100% ig megnyugodva veszek még 1 et és akkor boldog leszek!!! nagyon sokat segítesz köszönöhm!!!
A kérdező hozzászólása: Mert nem az ithoni kukába akartam kidobni hanem a busz emgállóba akukába dobozostól és hát megláttam roszul lettem... nagyon kész voltam ..:) ma barátommal is beszéltük hogy milenne ha de ma megtudtam az hogy még cska 2 hónapja járunk és nagyon szeret õ 23 én 16 és én avgyok az elsõ barátnõjae akit nem csalt meg ez angyon mesebeli minden jó nincs hiba egyikõnkben sem és ma mondta nem hagyna el és beszélgettünk komolyan.. hát ez sokkal közelebb hozott minket egymáshoz!!! ami erõs volt még közelibb kötõdéséé alakult ez a téma összehozott minket... mondta hogy melettem lesz és együtt átvészeljük :) meg vicelõdött hogy lesz kicsi babszi mondom ne vicelj ilyennel non kivoltam megnyugtatott!!!
A kérdező hozzászólása: azért még 1 tesztet meg próbálok szerintem próbálok!!! köszönöm a kommentet!!! szívbõl kérem a jó istent hogy neked legyne igazad!!!
Szia! Sajnálom, de nem vagy terhes :( Az a csík, amit láttál, száradási csík. 5 perc után ki kellett volna dobnod. Utána már minden teszt becsíkosodhat, de az a helyes eredmény, amit 5 percen belül leolvastál, 40 perc után már látnod sem kellene a tesztet.
A kérdező hozzászólása: És te ezt honnan tudod h száradási de miért van ott nem értem :S =( ??? elmagyaráznád bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Ne sajnáld én boldog vagyok 16 vagyok még csak és 2 nap kihagytam a gyógyszerem am nem tudom még félek mert késik 3 napjah jó szokott néha múlt hóban 7 napot is..... örülök neki h száradási rem igazad van nagyon köszönöhm a választ!!!
Vagy nem örülnél a babának? Mert akkor örülök annak, hogy nem vagy terhes :D Csak hirtelen úgy jött le, hogy várod a babát és én is olyan nõkkel foglalkozom, akik várják a babát, ezért sajnálkoztam :)
Nagyon szívesen :) Nem bírom ki jó tanács nélkül: Figyelj, te vagy az elsõ barátnõje, akit nem csal meg, és 23 éves. Ne legyél ebben ennyire biztos :( Persze nem állítom, hogy ne bízz benne, de azért gondold át mindig még egyszer. Én õszintén remélem, hogy ebben viszont nincs igazam, de ha sok nõt megcsalt akkor benne lehet a pakliban, bár létezik változás. Én már ezt egyszer megjártam úgymond :( Bár nálam kicsit más volt a szituáció :(:( Nekem õ volt a minden, és akkor egyszer csak lelépett egy másik nõvel, szó nélkül, a telefont sem vette fel, nem reagált ha hozzászóltam :( Ez már évekkel ezelõtt történt, de még mindig rosszul esik. Hittem, hogy majd velem más lesz, de nem változott. Pedig egy 30 év feletti emberrõl van szó, akinek már volt is felesége. Azt hittem komolyabb, iszonyatos nagyot tévedtem :( Te nyisd ki jól a szemed, senkinek sem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem.

Ez most hogy van? Nem értem. Mi lehet? Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szerű nyákom.

Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szer? nyákom. Most is van tegnap óta, ma vagyok a 14. napon,30 naposak a ciklusaim. De az ovulációs tesztem már 3 napja ugyanolyan, halvány vonal a tesztcsík.

Legjobb válasz: Peteérésed lehet. De ovuláció is történik? Meg is reped a tüszõ és kiszabadul a petécske?

Peteérésed lehet. De ovuláció is történik? Meg is reped a tüszõ és kiszabadul a petécske?
A kérdező hozzászólása: Igen, az orvos azt mondta az is van, megnézett ultrahangon.
Ha ébredési hõt nézel, többet megtudhatsz. Ott egyértelmû(bb), hogy történt-e valami. Már tesztem is volt halvány pozitív, hogy nem lett/maradt terhesség (bár többnyire lehetett, csak a szervezetem nem volt felkészülve), tüneteim is csaptak be, sõt az ovulációs mikroszkóp is. Volt petefészek körüli szúró fájdalom, t.repedés nélkül, a "diagnosztizálásában" a hõgörbém segített. Egyértelmû volt, hogy nem szabadult pete. Nálad ez kizárt, akkor sem kell csüggedni a teszt miatt. Jó lenne tudni, hogy mibõl mér pontosan a teszt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Holnap megint mennem kell orvoshoz. Meglátjuk mit mond.
Én is pont így jártam ebben a hónapban, hogy folyamatosan negatívak lettek a tesztek, de uh-on látszott az érett petesejt és a hõm is szépen le, majd fel ugrott. Úgyhogy én inkább hiszek a testemnek mint a tesztnek (bár örültem volna ha pozi).Ja, és a "babatrvezõk otthonában" a példagörbéknél van negatív ovu tesztes terhes görbe! Úgyhogy van ilyen, ne aggódj.
Többféle tesztel próbálkozz. Pld jó még az ovulációs mikroszkóp is. Jó lenne, ha tudnál írni, hogy mit mondott a doki holnap...:) jó az igeidõm :) )
A kérdező hozzászólása: :) :) Köszönöm nektek, kicsit megnyugodtam. Írok neked holnap privátban, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a mikroszkópot is próbáltam, de az se jött be, menstruáció alatt is páfrányos volt.

Az ÚJ Douwe Egberts reklámban melyik vers van? Nem a Szabó Lőrinc: Ébredés, hanem egy másik! Az oldalukon nem találtam. Valami olyasmiről szólt, hogy köszönöm, hogy értem ünneplőbe öltözteted a szíved.

Legjobb válasz: Köszönöm, hogy ünnepnek tekintesz, hogy szíved bíborborával vársz reám és ó-ezüsttel terítesz miattam; s hogy el ne fussak elõled riadtan, lelked titkos, százegyedik szobáját ... virággal díszíted fel énnekem. Tiéd minden ujjongó énekem, tiéd lelkem szivárványos zománca, tiéd a derû, mely rólam szerteárad, nem hozok kínt, se sóvárgást, se vágyat, örömnek jövök, sohase verlek láncra, ünnep leszek, mert ünnepként fogadtál. B. Radó Lili : Ünnep :)csodaszép...

Köszönöm, hogy ünnepnek tekintesz, hogy szíved bíborborával vársz reám és ó-ezüsttel terítesz miattam; s hogy el ne fussak elõled riadtan, lelked titkos, százegyedik szobáját ... virággal díszíted fel énnekem. Tiéd minden ujjongó énekem, tiéd lelkem szivárványos zománca, tiéd a derû, mely rólam szerteárad, nem hozok kínt, se sóvárgást, se vágyat, örömnek jövök, sohase verlek láncra, ünnep leszek, mert ünnepként fogadtál. B. Radó Lili : Ünnep :) csodaszép...

Testepitok! Ez hogy van? Nem ertem!

Eddig kajabol oldottam meg a feherjet, meg kreatint szedtem melle. Aztan most hallottam a tablettas aminosavakrol. Arra gondoltam,h most mar vagy 20 grammot nem kajabol, hanem ilyenbol vinnek be. A poros megoldas annyira nem erdekel, mert egyszeruen hanyingerem van a shakeektol:S Szal szedhetek ilyet? Neten erre nem nagyon talaltam valaszt, biotechbe meg leszart a pali.

Legjobb válasz: a tablettás amino kb ugyanaz mint a tejsavó-turmix csak tablettában.1gramm egy tabi abból 800mg a fehérje,tehát ha napi pár szemet eszel akkor semmi értelme.1 kilós kiszerelés kb olyan 10ezer,ami azért egy kiló tejsavó árához mérten eléggé sok.de nem kell turmixolni,és folyadékkal akkor dobsz be pár szemet amikor akarsz.nekem is van,ha tudom h pl 4 órát fogok autózni pályán akkor viszek magammal.

a tablettás amino kb ugyanaz mint a tejsavó-turmix csak tablettában.1gramm egy tabi abból 800mg a fehérje, tehát ha napi pár szemet eszel akkor semmi értelme.1 kilós kiszerelés kb olyan 10ezer, ami azért egy kiló tejsavó árához mérten eléggé sok.de nem kell turmixolni, és folyadékkal akkor dobsz be pár szemet amikor akarsz.nekem is van, ha tudom h pl 4 órát fogok autózni pályán akkor viszek magammal.
1: vegyél inkább "port".. 2: normáilis ízût hogy ne hányd össze magad 3: ne legyél kislány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, közben ráleltem a builderen is, azt írja, hogy ezt csak pluszba kell leginkább fogyasztani, ha már egyébként meg van a megfelelõ mennyiségû fehérje bevitel.
plusszban lehet fogyasztani és nem kell. elõször legyen rendes étrended majd utána protein/tömegnövelõ, vitaminok.. az aminosavak sokkal hátrébb vannak.

Hogy van ez? érti valaki amit csinál?

szóval volt egy 'aranyos' srác akivel párszor találkozgattam , már az els? talin is nagyon jól elvoltunk hülyéskedtünk smároltunk sokszor.. az egyetlen amit elrontottam talán az volt hogy nem tudtam úgy igazán a szemébe nézni.. (igazából azért mert elég önbizalom hiányos vagyok és allig tudok olyan közelr?l a szemébe nézni, de akkor is max csak 1 pillanatra) amit ? észre vett hogy nem nézek a szemébe és azthitte hogy félek t?le vagy valamit?l és ezért.. na mind1 nem is tudom mennyire lényeg ez.. szóval megkérdeztem utána hogy ez mi volt hogy smároltunk meg ilyenek amire azt mondta hogy majd kialakul.. utána még beszélgettünk fb-n ott becézgetett meg írta hogy nagyon szeretne már újra látni stb mert már hiányzok neki.. pár napra rá újra találkoztunk ugyanúgy jól elvoltunk, smároltunk, meg megfogta a fenekem.. majd a végén megkérdezte hogy tudom-e hogy mit jelent az hogy majd "Kialakul" amire azt mondtam hogy persze.. de mondtam hogy mondja ki ?.. mire azt mondta hogy azt hogy lefektetne (hát nekem egyáltalán nem ezt jelenti ez a szó) nekem akkor pont mennem kellet meg még ez is sokkolt és nagyon rosszul esett.. utána még megakart csókolni többször is de nem engedtem.. sima puszival köszöntem el.. azóta eltelt egy kis id?.. askon névtelenül megkérdeztem t?le hogy van-e olyan lány akit megbántott vagy tud-e róla hogy valaki haragudna rá és azt válaszolta hogy nem.. meg fb-re pont valami olyasmit írt ki (saját üzifalára) hogy ? soha nem csak a szexre ment és nem is fog.. tehát nem értem mert épp az ellenkez?jét csinálta .. akkor ez most hogyvan?? amugy tali óta nem is beszéltem vele 1xse..

Legjobb válasz: én nem engedném magam, ha velem valaki csak így közli, hogy õ meg akar d_ni nálam csak az jön le hogy egy éretlen pö*s. hidd el, ha ez az elsõ, akkor jobb ha nem vele veszíted el

én nem engedném magam, ha velem valaki csak így közli, hogy õ meg akar d_ni nálam csak az jön le hogy egy éretlen pö*s. hidd el, ha ez az elsõ, akkor jobb ha nem vele veszíted el
és ezt teljesen komolyan mondta hogy lefektetne? Mármint... jó, szar vicc lenne, ha csak viccelne, de ez így tényleg elég paradox. No mindegy, hát a tettek számítanak, nem az hogy mit írkál face-re... úgy hogy sztm... ez felejtõs.

E-felvételi! Nem értem, hogy van. Hogy kell ezt csinálni?

Most regisztráltam e-felvételin, viszont már van jelentkezési lapom, amin már van 1 azonosító. és most itt is kapok egyet, akkor nem lehet azt a lapot postán feladni, ami nekem már megvan?

Legjobb válasz: Ha e-felvételizel, miért akarnád feldani postán a lapot??? Nem azért EEEEEE-felvételi??

Ha e-felvételizel, miért akarnád feldani postán a lapot??? Nem azért EEEEEE-felvételi??
Vagy e-felvételizz, vagy add fel postán a jelentkezési lapot. A kettõt egyszerre ne. Amúgy az, hogy van nálad egy jelentkezési lap egy azonosítóval, jelen pillanatban nem jelent semmit. Ha kitöltenéd, és feladnád postán, akkor regisztrálnák csak, hogy az az azonosító hozzád tartozik.
A kérdező hozzászólása: de nem tudok fényképet feltölteni, meg ilyesmik...közben már láttam egyébként, hogy lehet postai úton intézni a többi dokumentumot. csak az elõbb még nem tartottam ott.

Na, akkor ez most, hogy van nem értem ezzel az étrendel fogok fogyni az izmaimból is? :S (lent)

Reggeli : pohár tej (63 Kcal)

Legjobb válasz: ettõl fosabb étrendet is ritkán látni (azt nem mondom, hogy hülyébb kérdezõt, mert 90% az)

ettõl fosabb étrendet is ritkán látni (azt nem mondom, hogy hülyébb kérdezõt, mert 90% az)
igen
Ez tényleg elég vicces. Ez nem jó étrend. Alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában sajnos. Bõven fogsz fogyni izomból, és ezzel az étrenddel az edzéseid minõsége is jócskán csorbát szenved.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!