Találatok a következő kifejezésre: Hogy van hogy (117925 db)

Miért tapasztaljuk, hogy van, hogy minden megy, mint a "karikacsapás", máskor meg minden olyan nyögvenyelős, mesterkélt, erőltetett és "mörfitörvényes"?

Nem biztos, hogy jó a kategória, de a karma a reinkarnációval van együtt, ehhez annak nincs köze. Olyasmire gondolok, hogy biztos érezte mindenki, hogy szinte maguktól jól mennek a dolgok, máskor meg szinte minden, ami rossz el?fordulhat, el? is fordul (Murphy) és szinte kezdi magát úgy érezni az ember, hogy minden összeesküdött ellene. Bármit teszel, nehéz, nem ad sikerélményt, nyögve nyelve, nagyon mesterkélten és folyamatos beavatkozásokkal tudsz csak eredményt elérni. Máskor meg van, hogy szinte "magától" jól megy minden. Miért van ez így?

Legjobb válasz: Én úgy vettem észre, hogy a hozzáállásom ezt nagyban befolyásolja.Ha jól érzem magam, optimista vagyok, akkor sokkal több dologban van sikerélményem, egyszerûbben megy minden.Ha pedig rossz a hangulatom eleve, pesszimista idõszakom van, akkor semmi sem halad, semmi nem sikerül. Talán a környezetem is hozzátesz ehhez valamelyest, ha jó szándékú, pozitív emberekkel vagyok többet, akkor több esélyem van, hogy jól alakulnak a dolgaim, de ha van valami károgó ember a közelemben, akkor képes annyira elvenni a kedvem, hogy végül biztos a kudarc.

Én úgy vettem észre, hogy a hozzáállásom ezt nagyban befolyásolja.Ha jól érzem magam, optimista vagyok, akkor sokkal több dologban van sikerélményem, egyszerûbben megy minden.Ha pedig rossz a hangulatom eleve, pesszimista idõszakom van, akkor semmi sem halad, semmi nem sikerül. Talán a környezetem is hozzátesz ehhez valamelyest, ha jó szándékú, pozitív emberekkel vagyok többet, akkor több esélyem van, hogy jól alakulnak a dolgaim, de ha van valami károgó ember a közelemben, akkor képes annyira elvenni a kedvem, hogy végül biztos a kudarc.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez hasznos, jó válasz volt. A vonzás törvényét is szokták emlegetni, ami voltaképpen majdnem ugyanaz, mint amit Te is írsz elsõ válaszoló. (Már ha pont a komment írása alatt születne újabb válasz) Az viszont újabb kérdést nyit az emberben, hogy lehetünk TUDATOSAN optimisták? Lehetünk TUDATOSAN és döntés alapján vidámak, nyitottak, pozitívak?
Szerintem igen, lehetünk tudatosan optimisták, én is ezen vagyok egy ideje, de nem mindig egyszerû.Mindennap próbálkozni kell és egyszer talán a szokásunkká válik.Olyasmit kell olvasni, hallgatni, ami jó , pozitív érzéseket, gondolatokat ébreszt bennünk, Ügyelni kell rá, hogy a gondolataink is nyugodtak, pozitívak legyenek, ebben segít, ha szeretettel, türelemmel próbálunk gondolni mindenre és mindenkire. Lehetõleg minél kevesebbet lenni olyan emberek közt, olyan helyen, ami rossz hatással van ránk, ha csak lehet, kerülni az ilyeneket. Nekem van egy füzetem, amibe szép idézeteket gyûjtöttem, amik pozitívan, lelkesítõen hatnak rám, ezeket gyakran olvasgatom, vagy mondogatom magamban ezeket, ha ne, érzem jól magam.Van néhány bibliai idézet, amiben sok a bölcsesség, és nagyon sok pozitív energiát nyerek általuk.
Talán nem tõlem hallod elõször, az embernek van biológiai órája.Amikor lelassul bennünk minden. Talán ez szervezetünk pihenõ idõszaka, hogy ne hajtsuk magunkat túl. Nagyon fontos dolog törõdni lelkünkkel, szellemünkkel. Ez nagyon is hozzátartotik az egész-ségse életvitelhez. A különösen sikeres smbereket szabad csodálni, de egyáltalán nem muszály lemásolni akarni. Nem akarlak lebeszélni a törekvésrõl, de mikor tudod, hogy mindent bedobtál mégsem sikerült, ne vádold magadat. Jó dolog a pozitiv gondolkodásra ráhangolódni.A Bibliában is sok hasznos ismernivaló van. Jó dolog, ajánlatos a relaxáció, vagyis a lazítás is.

Hozáértö embert szeretnék megkérdezni hogy van hogy van 2fúrokalapács az egyik SKIL MASTER a másik HUNDAY nem tudok dönteni hogy mejik a jobb minöségben?

Legjobb válasz: Volt HYUNDAI fúrokalapácsom az elsõ 5 percben eltörött a vésõ 30 perc múlva a másik a fúrok használhatatlanok legfeljebb ytong téglába lehet vele fúrni. Egy fürdõben véstük le a csempét tégláig illetve volt egy kis beton vésés és utána elromlott! A rotor és a hajtomû között megszûnt a kapcsolat így csak pörgött a motor de semmit nem csinált!A fogaskerekeken jelentös kopás nem látszik csak egyszerûen eltávolodtak egymástól. Ettõl csak jobb lehet a skil ! Skilre 2 év gari van.

Volt HYUNDAI fúrokalapácsom az elsõ 5 percben eltörött a vésõ 30 perc múlva a másik a fúrok használhatatlanok legfeljebb ytong téglába lehet vele fúrni. Egy fürdõben véstük le a csempét tégláig illetve volt egy kis beton vésés és utána elromlott! A rotor és a hajtomû között megszûnt a kapcsolat így csak pörgött a motor de semmit nem csinált!A fogaskerekeken jelentös kopás nem látszik csak egyszerûen eltávolodtak egymástól. Ettõl csak jobb lehet a skil ! Skilre 2 év gari van.

Az hogy van, hogy a Károly Róbert Főiskolán megszerzett, pénzügyi szakirányos, gazdasági mérnök diplomámmal, plusz tőzsdei szakvizsga bizonyítvánnyal hónapok óta sehova nem tudok elhelyezkedni?

Ráadásul nem vagyok pályakezdő sem, és irodai gyakorlatom is van. A biztosítók által kínált, vállalkozói igazolvánnyal végezhető üzletkötés meg nem érdekel.

Legjobb válasz: 1. Mégis milyen választ vártál egy olyan kérdésre ami valójában nem is kérdés, hanem csak egy nyafogás. 2. Honna tudjuk hol ,erre keresel, milyen gyakorlatod van. Irodai gyakorlat elég tág. Milyen iroda? Egy önkormányzat, egy cég, egy nagyvállalat, egy bank??? 3. Professionön most 228 Bank/biztosítás állás van. Rengeteg pritvátbankos, ügyféltnácsadós, de befektetési tanácsadós is van. 4. Ez nem egy állásközvetítõ oldal. Itt senki nem fog neked állást ajánlani.

1. Mégis milyen választ vártál egy olyan kérdésre ami valójában nem is kérdés, hanem csak egy nyafogás. 2. Honna tudjuk hol , erre keresel, milyen gyakorlatod van. Irodai gyakorlat elég tág. Milyen iroda? Egy önkormányzat, egy cég, egy nagyvállalat, egy bank??? 3. Professionön most 228 Bank/biztosítás állás van. Rengeteg pritvátbankos, ügyféltnácsadós, de befektetési tanácsadós is van. 4. Ez nem egy állásközvetítõ oldal. Itt senki nem fog neked állást ajánlani.
Úgy, hogy az egy KRF diploma ami semmit nem ér? Vagy te elhitted Magda Robi bácsiék reklámszövegét, hogy az ott végzettekeknek mind van állása? Az akkoriban azért volt, mert eleve olyanokat vettek fel továbbképzésekre, akik már rendelkeztek munkahellyel, de a KRF valószínûleg a leggyengébb felsõoktatási intézmény az országban, a Gábor Dénessel szoros versenyben.
Egyszerû, nincs rád kereslet. Illetve a tudásodra. Ha az a terület, amire viszont van kereslet nem érdekel, akkor sajnos rossz hírem van.. Munkanélküli leszel. De tudod, van jó hírem is: mindig van választásod; a semmittevés is választás eredménye, és az is, hogy mától eldöntöd, mégis érdekel az üzletkötés.
Most simogassuk meg a buksidat, hogy a munkáltatókkal van a baj, vagy mit vársz? Szerintem senki nem ócsárolt téged, de te választottad ezt a fõiskolát meg képzést, most minek lepõdsz meg a következményein? Tõzsdei szakvizsga meg így õszintén szólva mindennek hangzik, csak komolynak nem. Áruldd el légyszíves, mégis hova szeretnél jelentkezni, s mi az ami miatt egy munkáltatónak megérné téged alkalmazni.
"ezeknek a válaszoknak semmi hasznát nem veszem." Ezek a válaszok arra próbálnak sarkallni, hogy változtass! Csak ennek vennéd hasznát, de még sokat kell fejlõdnöd ahhoz, hogy ezt egyáltalán felismerd! Amíg szerinted a világnak kell változni a te igényeid szerint, és nem neked a világ igényei szerint, addig óriási bajban vagy.
Hát szerintem nem vagy egyedül.
A kérdező hozzászólása: A jóindulat csak úgy sugárzik a válaszaitokból... Ócsárolni, leszólni a másik embert név nélkül rendkívül könnyû. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a válaszoknak semmi hasznát nem veszem...
Elvileg már VV DYA is végzett a sulival, biztos õ happolta el elõled az állást! Sok éves tapasztalattal rendelkezik (kb, 14), sõt eléggé fotogén is, a munkakör meg kb. azonos. Ezek után csodálkozol, miért pont õt vették fel?
A kérdező hozzászólása: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ennél azért több kreativitást vártam volna... Szánalmas...
Ne haragudj, de KRF tényleg nem a legnívósabb suli. Engem mindig is a gazdasági vonal érdekelt, tehát annó csak ilyen sulikat jelöltem meg. Szerencsére bekerültem Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára. Nagyon nehéz volt elvégezni, nem is sikerült idõben, sajnos csúsztam, de versenyképes diplomát kaptam. Pályakezdõként azonnal el tudtam helyezkedni közigazgatási területen. Az interjúmon az igazgatónõ külön kiemelte, hogy nála elõnyt jelent, ha valaki az SZTE GTKán végez.
Ami talán segíthet neked, hogy a párom mérnökként végzett a Kecskeméti Fõiskolán, ami nem feltétlenül a legjobb mûszaki suli, de neki meg olyan fellépése, szakmai tudása, határozottsága van, hogy már a fõsuli alatt kapott állásajánlatot. Elment TDK-ra, ahol nagyon jól szerepelt és ott két cég kereste meg ajánlattal, az egyiket el is fogadta. 5 év után elérte régióvezetõi szintet, és szinte már már hihetetlen fizetést kap. Az õ példája mutatja, hogy azért lehet sikereket elérni.
A gazdasági mérnök alap diplomának jó lenne csak nyilván nem a Károly Róbertrõl. És ez nem fikázás tényleg így van. Én is gazdaságot tanulok így képben vagyok az ezt oktató intézményekkel. (anno érettségi elött nekünk olyan állás hirdetéseket mutogatott az ofõ , ahol kiírták, h KRF és Gábor Dénesesek kiméljenek) Probálj meg egy rendes egyetemen csinálni rá egy mestert, plusz rengeteget számít az is, h milyen jól tudod eladni/elõadni magad! Mennyire vagy megnyerõ. Ezt a tõzsdei szakvizsga dolgot meg szerintem ne nagyon reklámozd. Legalábbis amikor szóbakerült nálunk az egyetemen a profok könnyesre röhögték magukat, de szó szerint.:) Mert, h ilyet már a neten is osztogatnak. Sok sikert!

Ez hogy van? Hogy van az, hogy TAYLOR Swift, meg TAYLOR Lautner?

Hogy van az,hogy mind2-nek Taylor a kereszt neve??mert Amerikába nem úgy van,hogy az első a keresztnév??HA igen akk ez hogy van??mert Lautner-fiú,Swift-lány...

Legjobb válasz: szerintem a Taylor az fiú, és lány név is egyben. ez olyan, mint nálunk az Alex, nálunk fiú név, de külföldön meg van ilyen lány név is :D

szerintem a Taylor az fiú, és lány név is egyben. ez olyan, mint nálunk az Alex, nálunk fiú név, de külföldön meg van ilyen lány név is :D
Taylor lehet férfi és nõi név is.
Taylor Dayne is van meg Taylor Negron:) :) :)
Ugyanolyan mint a Ryan... Uniszex név, ennyi.
A Jamie is ilyen, lehet fiú és lány név is. Olyan mint nálunk becenév ként a Gabi az lehet fiú és lány név is.
A Taylor fiú és lánynév is lehet. És amúgy igen, a keresztnév van náluk elöl, de a Taylor vezetéknévnek is használható. :)

Iphone 3G /3gs nél hogy van hogy mekkra a proceszorja?

Utána kerestem de nem találtam sehol se..

Legjobb válasz: iPhone 3g/3gs-nél, hol tudom megnézni, hogy mekkora a processzora? ( lett volna a helye kérdés kiírása, mert ebbõl valaki egy kukkot nem ért ) Másodszor: wikipédián ( angol wikin ) fenn vannak a specifikációk. Az iPhone 3g-ben egy 412 MHz ARM 11 processzor van, az iPhone 3gs-ben pedig egy 600 MHz Cortex-A8. Értelemszerûen az utóbbi modernebb és gyorsabb processzor. ui.: tanulj meg fogalmazni.

iPhone 3g/3gs-nél, hol tudom megnézni, hogy mekkora a processzora? ( lett volna a helye kérdés kiírása, mert ebbõl valaki egy kukkot nem ért ) Másodszor: wikipédián ( angol wikin ) fenn vannak a specifikációk. Az iPhone 3g-ben egy 412 MHz ARM 11 processzor van, az iPhone 3gs-ben pedig egy 600 MHz Cortex-A8. Értelemszerûen az utóbbi modernebb és gyorsabb processzor. ui.: tanulj meg fogalmazni.

Nemrég tudtam meg, hogy van egy 1 éves gyermekem, de más neveli. és az ö nevén is van a gyermek. Azt szeretném, hogy én neveljem a gyermekem, és most már az anyja is ezt szeretné. Lehetséges ez? Hogyan?

nincs házasság ebben a "hároomszögben"

Legjobb válasz: Hát ha a férfi nevén van, akkor le kell mondania róla te pedig örökbe fogadhatód.

Hát ha a férfi nevén van, akkor le kell mondania róla te pedig örökbe fogadhatód.
pereskedj
Az anyuka lepasszolná neked a gyereket a jelenlegi pasi miatt, vagy mi ez a hirtelen fordulat?
Mondjuk a miértre én is kíváncsi vagyok? Talán nem akar gyerektartást fizetni a férfi más gyerekére így eszébe jutottál. Vagy ezt mégis, hogy lehet megmagyarázni.
Egyszerû: apasági-vizsgálatot kell kérni.
Szerintem kamu.
A kérdező hozzászólása: csináltunk apasági vizsgálatot.azért tudom hogy az enyém.az anya velem akar lenni.a gyerekhez semmi köze a nevelö apának, csak 1 évig nevelte és a nevén van.mi a teendö?

Miért van az, hogy van hogy szeretkezés közben jön rám a pisilési inger?

Félek, hogy így bepisilek és így nem tudok a csúcsra eljutni, mert nem engedem el így magam...

Legjobb válasz: Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.

Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus elõjele. Így legyõzheted: elmész pisilni szeretkezés elõtt. Kicsivel elõtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.
áááá nekem is ez a baj nem tudom ha felvagyok izgatva folyton ez az h "bepisilek" ezen a héten elösször szeretkeztem ugy h elengedtem magam probáld elengedni magad amennyire csak tudod és szex elött pisij és nem fogsz szex közben!
Én úgyhallottam, hogy a "pisilésiinger" az a hüvelyi orgazmus elõjele, tehát szex elött felététlen menj el pisilni, és utána már nyugodtan, szeretkezhetsz, de ha még mindig bizonytalan vagy és úgy érzed hogy megint "pisilned" kell, menj el megint pisilni, és ha észreveszed hogy nem nagyon megy, akkor már végleg megnyugodhatsz és nem kell ezzel bajlódnod többé :D
az utód nemzés elõre valóbb mint a pisilés... nem tudom hogy lehet pisilni szeretkezés közben
Ez a pisilési inger jót jelent ám ugye tudod:-)) De én valahol azt halottam, hogy kifejezetten ajánlott szex elött és után pisilni mert az egészséges :-) Amúgy az orgazmus elött nekem is van ingerem, sõt jobb is a szex ha úgy érzed pisilned kell:-) 22/N
Én azt olvastam, ha a G_pontot megfelelõen ingerlik, az olyan érzés mintha pisilned kéne. Szóval jó elõjel! Olvass utána!
Az is igaz, amit elõttem írtak, lehet az orgazmus elõjele is, de talán az is lehet, hogy a párod pénisze irritálja a húgycsövedet.

Az volna a gondom, hogy van egy alkatel ot-800 as telefonom ami t-mobil os és amikor felmenék a facebook ra akkor azt írja ki, hogy gprs hálózathoz bejelentkezés sikertelen . Ez mitől van, vagy mit kellene beállítani? Hogy működjön

kiküldtem már sms t is az oldalról de nem jó azzal az Url el :S

Legjobb válasz: Van internetre alkalmad adatcsomag elõfizetésed? Ha nincs, akkor ne csodálkozz. Azok is így jártak több százan, akik elõtted kérdezték ezt. Ha nem hiszed, keress vissza a kérdések közt.

Van internetre alkalmad adatcsomag elõfizetésed? Ha nincs, akkor ne csodálkozz. Azok is így jártak több százan, akik elõtted kérdezték ezt. Ha nem hiszed, keress vissza a kérdések közt.
A kérdező hozzászólása: értem jólvan akk nincs remény :( köszi :D

Hogy van ez? Lassan 5 éve szedem a Meliane-t, 2-3 hónapja van az, hogy 3-4 napig tart a vérzés, de már az első napokban sincs sok, szerintetek ez baj? Azt hallottam, hogy az nem jó ha nem vérzünk ki rendesen.

A másik, hogy az új fogamzásgátló amit írtak a pattanásaim miatt (Cypromix) nekem egyenesen félelmetes. Nincs nekem aknés b?röm se túl sok sz?röm és rá van írva, hogy ,,csak fogamzásgátlóként nem adható". Én ezt nem merem beszedni. Valaki szedett már ilyet?

Legjobb válasz: Ne aggódj,gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés,így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira,és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van,pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...

Ne aggódj, gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés, így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira, és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van, pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...
Én Cypromixet szedek másfél éve már. Nekem fog.gátlónak adták ki...:$ És nincs tõle semmi bajom. Nem tudok negativumot mondani. L/22

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajö

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajön?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!