Találatok a következő kifejezésre: Hogy van Egyszer egy (444 db)

Hogy tudnám rávenni a férjem valami újdonságra vagy legalább több szexre? Kivagyok, hogy heti egyszer egy gyors numera van mindig pontosan ugyanúgy. Élvezem (akár többször is), de akkor is kevés egy kicsit.

8 éve vagyunk együtt. Eleinte nagyon sokat szexeltünk és nyitott volt az újdonságokra. Egyedül az análba nem mentem bele, mert szerintem az undorító. Most meg nagyon-nagyon ritkán szexelünk és akkor is csak gyors numerák. :( Próbálkoztam vele beszélni errõl milliószor, de annyit mond, hogy már nem vagyunk fiatalok meg hogy már rég volt az az idõ, amit én visszasírok... :( Próbálkoztam szexi fehérnemûvel, bókokkal, rámászással, de nem mentem vele sokra.

Legjobb válasz: Iktasd ki a szeretõit, akkor több kedve lesz biztos hozzád.

Iktasd ki a szeretõit, akkor több kedve lesz biztos hozzád.
Nem akarlak bántani, de nem lehet, hogy van valakie?
Ha próbálkoztál szexi fehérnemûvel, és rá is másztál, és úgy sem hajlandó, akkor nem lehet, hogy kövér vagy, és nem tetszik neki? Már nem akarlak megbántani, de gondolom, hogy a szexi fehérnemût azért szépen tisztán, ízlésesen vetted fel. Tehát az egyetlen lehangoló dolog az lehet, hogy egy bálna viseli. Legalábbis számomra. Bár ha elég menõ az a fûzõs harisnyatartó, akkor azért belemennék. Na persze ha nem lennék nõs. De az vagyok sok éve. És néha nálunk is elõjön az ilyen probléma. Mert ugyebár az ember fáradtan hazaér a munkából, ahol folyton nyúzzák. És utána nem ülhet le a seggére megnézni egy filmet, mert még otthon is teljesíteni kell. A levegõ változás segíthet, vagy erõszakold meg, vagy vegyél egy vibrátort. De mindenesetre egyre figyelj oda, ne csak akkor legyél kívánatos, amikor szexelni akarsz, hanem amikor pl mosogatsz, vagy boltba mész, vagy ha ismerõsökkel találkozhatsz. Majd vissza hallja, hogy milyen jó nõ a felesége, és hogy biztos "dugja". Aztán elgondolkodik rajta. Persze az is lehet, hogy olyan tulok, mint a bányászok az ötvenes években. Prûdek, mogorvák, és az asszonyt semmibe veszik.
cseréld le egy huszasra :D
érdemes lenne ezt az oldalt böngészgetni innen elleshetsz pár dolgot goldengate.hu
azt szereted, ha orálisan kielégít?

Ha több pasi van egyszerre egy csajjal, akkor előfordulhat, hogy egymáshoz érnek, ettől nem undorodnak?

Például a [email protected] is, de ha egyszerűen a testük egymáshoz ér az is elégé b*zis nem?

Legjobb válasz: Általában megoldják, hogy ne érjenek egymáshoz, de ha mégis, akkor nem jönnek zavarba, mert kicsit sem egymásra figyelnek, hanem a csajra. :)

Általában megoldják, hogy ne érjenek egymáshoz, de ha mégis, akkor nem jönnek zavarba, mert kicsit sem egymásra figyelnek, hanem a csajra. :)
Uszodában mennyi test ér egymáshoz? Akkor az meg pedo szitu? :D
Ember, mikor elõször láttam, hogy van, mikor ketten tolnak egy nõt... hûvelybe... Meg mikor a fiatalok feltesznek házi filmeket, mikor a csajt már ketten megtöltötték és a harmadik is még tömködi a lány meg úszik a ondóban... itt már a s ggbõl szájba már poén. Inkább kimaradok az ilyenbõl, minthogy a más g cije száradjon a farkamon, na meg más g cijét kapjam a lány ürülekes-vizeletes száján keresztül a számba. Nagyon sok pénzért sem hinném, hogy be vállalnám... lehet, csak rosszat látok az ilyen filmekbõl, de ha vagyok épp egy lánnyal, akkor ahhoz ne erjen senki, fõleg ne egyszerre nyomja velem. Remélem, hogy nem veszik le azt a kommentemet.... (nem nagyon engedte úgy, ahogy igazából mondtam volna, ezért bocs, ha yerekesen fogalmaztam) Kézcsók az összes (épeszû) hölgynek

A teszkóban lévő tömegnövelők azok jók? Ha veszek egy adagot 2000 ft ért és tegyük fel hogy használ akkor utána azt mindig szednem kell életem végéig? Vagy ez most hogy van egyszer elég venni?

vagy havonta meg kell vennem utána? meddig tart egy tömegnövelő hatása? ha már nem szedem ujra vékony leszek?

Legjobb válasz: http://ortometapara.blog.hu/2013/04/18/orto_gyakra_ismetelt_..

megfözni a húslevest, meg a babfõzeléket az egész családnak, meg testépítés címszóval tömegnövelõ étrendet kialakítani két teljesen külön dolog...
Ki mondta, hogy étteremben lakik jól, a fehérje már rámászott az agyadra:D 1150-bõl egy 4 tagú családnak lazán megfõzök egész napra, nem egy embernek bakker! A csirke-rizs irdatlan drága a változatos vegyes táplálkozáshoz képest, maradjunk ennyiben. Az, hogy valaki csak a saját kajájára költ havi 40et, az sok.
arról nem is beszélve, hogy 1150 maximum 1 menü 1 fõre egy étteremben, mutathatnál nekem olyan éttermet, ahol 1150 bõl egy család jól lakik, esküszöm ezentúl oda fogok járni...
1150 és ez napi 5 étkezés, nem egy ebég egy proli étteremben.
1150 ft az éttermi kaja ember, abból jól lakik egy 4 fõs család:D ÁÁ, nem drága tényleg...
csirke rizs drága? 1.5kg csirke 1500ft 1kg barna rizs 800ft ez kb 2napi kaja 2300ft... az napi 1150ft ha ez drága akkor ti mit esztek ami olcsó? tény, hogy 4zsemle, meg 10dkg párizsi olcsóbb, de attól eredmény, sem lesz...
Az azért barokkos túlzás, hogy el se kezdd. Amikor nem hús lesz otthon a kaja, akkor kicsit több fehérjét eszel porból, de az 50%-ot akkor se lépd túl, és legyen mellette szilárd kaja, akár egy fõzelék is jó, így legalább hasmenésed nem lesz. Lesz eredménye, max így hamarabb eléred azt a határt, amit így el tudsz érni, de az is sok idõ lesz, csináld nyugodtan. A csirke-rizs étrend baromi drága.
Ha ekkora áldozatot nem tudsz hozni ezért a sportért, akkor jobb ha el se kezded. Minden testépítõ magára fõz!
A kérdező hozzászólása: hát jó de most akkor mi legyen? tényleg nem tudok magamra fõzni
megfelelõ kaja nélkül pedig elfelejtheted a tömegnövelést.
A kérdező hozzászólása: a fõzés tõlem távol áll, én még egy rántottát sem tudok elkésziteni. szoval ez h én fõzzek magamra ez esélytelen.
bátyám 15 éves kora óta gyúr, és azóta is fõz magára. sõtt miután õ áttért a rizs csirke brokkoli karfiol étrendre, anyâmék költségei is csökkentek. beszéld rá õket, fõzni meg meglehet tanulni.
A kérdező hozzászólása: de az a baj h én nem tudok jó étrendet kialakitani mert itthon nem mindig azt fõzik amit én akarok szval hiába számolom ki h pl mennyi hust kéne ennem vagy rizst ha éppen nem is azt fõz a mutter.
A tömegnövelõ is csak kaja. Azzal csak kiegészíted a napi beviteled, nem csodaszer. Eheted egész életedben, de nem muszáj, anélkül is lehet fejlõdni jó étrenddel. Viszont ha azzal lesz meg a napi tápanyagbeviteled és abba hagyod, akkor szilárd kajával kell pótolnod, mert kiesik egy bizonyos kalóriamennyiség.
Ezt magyarázom! Ettõl függetlenül mondom azt, hogy ez így rohadt drága egy átlag kajához képest. Lehet te mást nem eszel és pont [email protected], mennyibe kerül, megszoktad, de attól ez még drága. "Engem nem érint a benzin-áremelés..eddig is 10 000-ért tankoltam, meg ezután is 10 000-ért fogok tankolni. "

Miért van ez? Imádom a férfiakat, és teljesen kitudnak elégíteni, de mégis úgy kipróbálnám egyszer egy lánnyal is. Hogy milyen érzés lehet mikor én nyalnám ki neki a punciját. Egyszerűen felizgat a gondolat. Most leszbi vagyok?

Legjobb válasz: Engem is érdekel a dolog és nem vagyok lezbi mert imádom a férfi nemiszervet,a barátom,és egésszében ölelni az izmos melkasát, és érezni egy nagyobb férfiegyed testét magamon :) Viszont mégis egyszer összejött hogy lánnyal csókolóztam, a mellét puszilgattam õ az enyémet, és megsimogattuk egymás punciját is és nagyon felizgatott.Ettõl még nem vagyok lezbi, inkább csak biszex.ja és nem voltunk kettesben hanem négyen, ott volt a két barát is velünk, de nagyon bevoltak piázva így egyik el is aludt.SZép emlék ez nekem, és én is benne lennék hogy folytassam a dolgot valakivel egyszer :)

Engem is érdekel a dolog és nem vagyok lezbi mert imádom a férfi nemiszervet, a barátom, és egésszében ölelni az izmos melkasát, és érezni egy nagyobb férfiegyed testét magamon :) Viszont mégis egyszer összejött hogy lánnyal csókolóztam, a mellét puszilgattam õ az enyémet, és megsimogattuk egymás punciját is és nagyon felizgatott.Ettõl még nem vagyok lezbi, inkább csak biszex.ja és nem voltunk kettesben hanem négyen, ott volt a két barát is velünk, de nagyon bevoltak piázva így egyik el is aludt.SZép emlék ez nekem, és én is benne lennék hogy folytassam a dolgot valakivel egyszer :)
Nem vagy leszbi, ez része a nõi gondolatoknak, annak ellenére, hogy a férfiaknak többségében nincsenek hasonlóak. Ez egyik tanárom szerint azért van részben, mert a csinos gömbolyded formákat a nõ és a férfi is jobban kedveli, részben meg a nõi gyengésgég sokkal másabb jellegû, mint a férfi és ezt is sokan részesítik elõnyben.
Én ugyanúgy vagyok ezzel, mint TE!!Ha gondolod, írj privit!:) )
A legtobb nonek van ilyen gondolata, -milyen lehet egy masik novel? De aztan elhessegetik a gondolatot, mert megijednek. De azert inkabb te se probald ki, nehogy rakapj!
Ha összejön a dolog küldhetnétek képeket vagy videot... Na jó, ez csak vicc volt(...bár ha tényleg úgy gondoljátok azért nem vagyok ellene...) :-) Nincs is attól jobb dolog, amikor két lány jól felizgatja egymást, és az ember fia hirtelen bepattan harmadiknak...mmm Nem vagy leszbikus, egyszerûen csak vonz a saját nemed is.Nõknél ez nem megvetendõ.Sõt mi több!Próbáld ki nyugodtan, biztos nagyon élvezni fogod.Új lesz, másfajta érzés.De azért a pasikat se hanyagold el ám!:)

Arra keresem a választ, hogy ha 1 gépen egyszerre 2 operációs rendszer van akkor, hogy törlöm az egyiket? (w7+xp) w7től szeretnék szabadulni!?

Legjobb válasz: Leformázod a partíciót amin rajta van. Ilyen egyszerû. Ha egy partícióra raktad õket akkor bukta.

Leformázod a partíciót amin rajta van. Ilyen egyszerû. Ha egy partícióra raktad õket akkor bukta.
Félmegoldásokkal lehet. Bootmanagerrel eltávolítod a bootmenübõl, és kézzel kitörlöd. De ez sem az igazi

Hogy van az "Egyszer egy hétpettyes katicabogárka" kezdetű gyerekdal szövege?

Legjobb válasz: Egyszer egy hétpetteyes katica bogárka Elindult megnézni, mi van a világban, Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa. Ide is meg oda is bekkukkantott egy szóra. Nagybajszú cincérek sétálgatni vitték. A tóparti szúnyogok kalapot emeltek. Estére elfáradt katicabogárka, Az éjjeli pillangó haza talicskázta.

Egyszer egy hétpetteyes katica bogárka Elindult megnézni, mi van a világban, Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa. Ide is meg oda is bekkukkantott egy szóra. Nagybajszú cincérek sétálgatni vitték. A tóparti szúnyogok kalapot emeltek. Estére elfáradt katicabogárka, Az éjjeli pillangó haza talicskázta.
Én így tudom: Egyszer egy 7 pettyes katicabogárka, elindult megnézni mi van a világba, éjjelre elaludt katicabogárka, éjjeli pillangó hazatalicskázta.
Elindult a pettyes katicabogárka, Megnézni, mi újság a kerek világban. Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa, Ide is, oda is bekukkant egy szóra. Nagybajuszú cincérek sétálgatni vitték, Tóparti szúnyogok kalapjuk emelték. Estére elfáradt katicabogárka, Éjjeli pillangó hazatalicskázta.
Egyszer egy hétpettyes katicabogárka Elindult megnézni, mi van a világban. Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa, Ide is meg oda is bekukkant egy szóra. Nagybajuszú cincérek sétálgatni vitték. A tóparti szúnyogok kalapot emeltek. Estére elfáradt katicabogárka, Az éjjeli pillangó hazatalicskázta.
Nahát. Óvodás voltam, amikor ezt énekeltük. A mai napig nem felejtettem el, pedig volt vagy 30 éve...
Nálunk a Katica csoprtban így énekelték a gyerekek: http://zengoovi.mindenkilapja.hu/html/18471724/render/katica.. "Egyszer egy hétpettyes Katicabogárka Elindult megnézni, mi van a világban. Hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa Ide is, oda is bekukkant egy szóra. Nagybajuszos Cincér bácsi sétálgatni ment el Tóparton a szúnyogok kalapot emelnek. Estére elaludt Katicabogárka, Éjjeli pillangó haza talicskázta."
haldoklik a meghajtó vagy az olvasó fej vidd el szervizbe!
Nekem is szokott olyat hogy nem olvassa a dvdket, de általában egy újraindítás helyrezökkenti. Csak 4xesen írd õket.

Van nekem egy 5.1 es hang kártyám. Lényeg hogy nincs hozzá program. Találtam hozzá egy genius illesztőt jó is volt a hang meg minden. Amint újra indítottam a gépet már a XP töltése közben egyszer csak meg áll és ennyi befagy. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Szia. Próbáld meg a harverazonositók alapján keresni a drivert hozzá : Számitógép - Jobb egér katt - Tulajdonságok - majd Eszközkezelõ. Itt keresd azt az eszközt, amire kiváncsi vagy (telepités után sárga kérdõjeles az eszköz - és az Egyéb eszközök között van - kattits rá (kinyilik) ami benne van azt nem ismerte fel a gép és nem telepitett hozzá drivert) Kattints kétszer az egyikre, elõjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhetõ ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat". Az alatta lévõ ablakban megjelenõ adatokból az elsõ sorra kattints rá és CTRL+C (másold). Gogliban bemásolod (CTRL+V). Egy kicsit lebutitod (elég a VEN és a DEV - Vendor és Device ), utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is. Példa gugli keresésre : VEN_1002&DEV_94C1 driver windows XP Itt egy mintakép hardwerazonositóra : http://coopper.tvn.hu/getfile.php?dfn=hwazon1.jpg Sok sikert. Üdv. Ui. : Ha nem megy másold ide a hardverazonositók elsõ sorát és én is megpróbálok drivert keresni + kell még, hogy milyen operációs rendszerhez kell a driver.

Szia. Próbáld meg a harverazonositók alapján keresni a drivert hozzá : Számitógép - Jobb egér katt - Tulajdonságok - majd Eszközkezelõ. Itt keresd azt az eszközt, amire kiváncsi vagy (telepités után sárga kérdõjeles az eszköz - és az Egyéb eszközök között van - kattits rá (kinyilik) ami benne van azt nem ismerte fel a gép és nem telepitett hozzá drivert) Kattints kétszer az egyikre, elõjön egy ablak, abban a "Részletek" fülön van egy leengedhetõ ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat". Az alatta lévõ ablakban megjelenõ adatokból az elsõ sorra kattints rá és CTRL+C (másold). Gogliban bemásolod (CTRL+V). Egy kicsit lebutitod (elég a VEN és a DEV - Vendor és Device ), utánna irod Driver plusz az OP rendszert és már keres is. Példa gugli keresésre : VEN_1002&DEV_94C1 driver windows XP Itt egy mintakép hardwerazonositóra : http://coopper.tvn.hu/getfile.php?dfn=hwazon1.jpg Sok sikert. Üdv. Ui. : Ha nem megy másold ide a hardverazonositók elsõ sorát és én is megpróbálok drivert keresni + kell még, hogy milyen operációs rendszerhez kell a driver.
indítsd csökkentett módban (F8), majd szedd le a feltelepített hangkártya driver-t. Ha külön hangkártya akkor a kártya gyártói honlapján, ha alaplapi, akkor pedig az alaplap gyártói honlapján keress hozzá illesztõprogramot.
A kérdező hozzászólása: ez a kártya neve asszem.SunRich Tech Model M-123, 5.1 CHANNEL PCI SOUND CARD (New) (with CMedia CMI8738 chipset)
A kérdező hozzászólása: meg xp van.köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: igen eszt raktam a gépre 2 szer is volt is hang.de amint újra indítottam a gépemet egyszerûen a xp töltése közben be fagyot.:/
A kérdező hozzászólása: üdv nah meg van hogy mi a baj.nem jó a hangkártya
Az egyszerû, két tanus esküvõ(nincs bevonuló zene, koccintás, zenés bevonulás) akkor az ingyenes.
Ha csak két tanuval akartok összeházasodni minden felhajtás nélkül, azt bármikor lehet kérni és mindig ingyenes.
Munkaidõben két tanuval , cécó nélkül mindig ingyenes...(gyors is) 30 nappal elõtte (legkésõbb) be kell jelentkezni. Mindkét házasulandónak ott kell lennie. Születési anyakönyvi kivonatok, érvényes személyik lakcímkártyák vagy útlevél kellenek, Ez szerintem elsõ alkalommal is így volt nektek. Ami most pluszban kell Az neked a volt házastársad anyakönyvi kivonata, a párodnak pedig a válás kimondásáról szóló irat. Ezzel igazolva, hogy egyikõtöknek sincs érvényes házassága, így nincs akadálya, hogy házasságot kössenek.
ketten együtt nem tudtok kifizetni 15ezer ft-ot a teremre???
Hétköznap bementek, és simán két tanuval alig 5perc alatt készen is vagytok. Utolsó, és ha nekik a papír az csak egy amolyan nemszámítdejóljön, és kell a fenének a cécó akkor mire fizessenek egy alapból ingyenes szolgáltatásért, ugyanis jogilag a házasságkötés teljesen tök ingyenes, az, hogy ráhúznak minden xrt, és lehúzzák a pénzed az más tészta.
ha vkinek ennyit számít a papír, akkor nem kell összeházasodni...ennyi.
Két tanuval munkaidõben minden nap ingyenesnek kell lennie, nem csak egy nap/hó. DE azt ugye tudod, hogy ha összeházasodtok, akkor neked ugrik az özvegyi nyugdijad?
Akkor ugrik az özvegyije, h még nem töltötte be a rá irányadó korhatárt (62-65 év).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!