Találatok a következő kifejezésre: Hogy van Egyszer (1185 db)

Bayern-ba ha te jogosult vagy rá küldenek papirt amit kitöltve vissza kell küldeni.

A teszkóban lévő tömegnövelők azok jók? Ha veszek egy adagot 2000 ft ért és tegyük fel hogy használ akkor utána azt mindig szednem kell életem végéig? Vagy ez most hogy van egyszer elég venni?

vagy havonta meg kell vennem utána? meddig tart egy tömegnövelő hatása? ha már nem szedem ujra vékony leszek?

Legjobb válasz: http://ortometapara.blog.hu/2013/04/18/orto_gyakra_ismetelt_..

megfözni a húslevest, meg a babfõzeléket az egész családnak, meg testépítés címszóval tömegnövelõ étrendet kialakítani két teljesen külön dolog...
Ki mondta, hogy étteremben lakik jól, a fehérje már rámászott az agyadra:D 1150-bõl egy 4 tagú családnak lazán megfõzök egész napra, nem egy embernek bakker! A csirke-rizs irdatlan drága a változatos vegyes táplálkozáshoz képest, maradjunk ennyiben. Az, hogy valaki csak a saját kajájára költ havi 40et, az sok.
arról nem is beszélve, hogy 1150 maximum 1 menü 1 fõre egy étteremben, mutathatnál nekem olyan éttermet, ahol 1150 bõl egy család jól lakik, esküszöm ezentúl oda fogok járni...
1150 és ez napi 5 étkezés, nem egy ebég egy proli étteremben.
1150 ft az éttermi kaja ember, abból jól lakik egy 4 fõs család:D ÁÁ, nem drága tényleg...
csirke rizs drága? 1.5kg csirke 1500ft 1kg barna rizs 800ft ez kb 2napi kaja 2300ft... az napi 1150ft ha ez drága akkor ti mit esztek ami olcsó? tény, hogy 4zsemle, meg 10dkg párizsi olcsóbb, de attól eredmény, sem lesz...
Az azért barokkos túlzás, hogy el se kezdd. Amikor nem hús lesz otthon a kaja, akkor kicsit több fehérjét eszel porból, de az 50%-ot akkor se lépd túl, és legyen mellette szilárd kaja, akár egy fõzelék is jó, így legalább hasmenésed nem lesz. Lesz eredménye, max így hamarabb eléred azt a határt, amit így el tudsz érni, de az is sok idõ lesz, csináld nyugodtan. A csirke-rizs étrend baromi drága.
Ha ekkora áldozatot nem tudsz hozni ezért a sportért, akkor jobb ha el se kezded. Minden testépítõ magára fõz!
A kérdező hozzászólása: hát jó de most akkor mi legyen? tényleg nem tudok magamra fõzni
megfelelõ kaja nélkül pedig elfelejtheted a tömegnövelést.
A kérdező hozzászólása: a fõzés tõlem távol áll, én még egy rántottát sem tudok elkésziteni. szoval ez h én fõzzek magamra ez esélytelen.
bátyám 15 éves kora óta gyúr, és azóta is fõz magára. sõtt miután õ áttért a rizs csirke brokkoli karfiol étrendre, anyâmék költségei is csökkentek. beszéld rá õket, fõzni meg meglehet tanulni.
A kérdező hozzászólása: de az a baj h én nem tudok jó étrendet kialakitani mert itthon nem mindig azt fõzik amit én akarok szval hiába számolom ki h pl mennyi hust kéne ennem vagy rizst ha éppen nem is azt fõz a mutter.
A tömegnövelõ is csak kaja. Azzal csak kiegészíted a napi beviteled, nem csodaszer. Eheted egész életedben, de nem muszáj, anélkül is lehet fejlõdni jó étrenddel. Viszont ha azzal lesz meg a napi tápanyagbeviteled és abba hagyod, akkor szilárd kajával kell pótolnod, mert kiesik egy bizonyos kalóriamennyiség.
Ezt magyarázom! Ettõl függetlenül mondom azt, hogy ez így rohadt drága egy átlag kajához képest. Lehet te mást nem eszel és pont [email protected], mennyibe kerül, megszoktad, de attól ez még drága. "Engem nem érint a benzin-áremelés..eddig is 10 000-ért tankoltam, meg ezután is 10 000-ért fogok tankolni. "
Természetesen lehet hinni egyszerre mindegyikben.
Hinni annyit jelent, hogy nem tudni - tehát amiben hiszel, azt nem lehet bizonyitani.
Miért ne lehetne, Te is azt teszed. Egyébként igaz, az ember abban hisz, amit nem tud.
Persze, hogy lehet hinni!!!Mindenki azt hiszi el, amit õ lehetségesnek tart!A szellemektõl meg ne félj, mert te is az vagy, csak még van tested!Ha már nagyon félsz, gyújts meg egy fehér mécsest! :) Az ufók(ufonauták) csak értelmesebb lények lehetnek nálunk, akik rájöttek már az Isten mivoltára, és szeretetcentrikusak lettek tõle, tehát attól sem kell félni, hogy háborúzni jönnek majd..az ördögöt meg ki lehet kerülni, szintén a szeretet segítségével, szóval tõle se félj!Semmitõl nem kell félni! :)
Ugyanígy vagyok én is.Azt hiszem nem zárják ki egymást.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ne foglalkozzon Ön a beszólós beírásokon, nézze õket levegõnek. Változatlanul fenntarom (én vagyok az elsõ válaszoló), hogy mindegyikben lehet egyszerre hinni, amit kérdezett.
Természetesen lehet. Neked tetszene a káoszmágia. Javaslom Phil Hine könyveit, elsõ körben a Condensed Chaos-t.
A kérdező hozzászólása: Á nem ez az érdeklõdési köröm, ez csak úgy jött. Amúgy sokszor írok hülyeségeket, de azért köszönöm a dicsérõ szavakat :D
Jól átvertél! Én meg azt gondoltam, azért van a kérdés mert nem szeretsz gondolkodni, és mástól várod hogy döntsön helyetted, aztánmeg a többség akarata szerint elfogadod vagy elveted a választ! Közbenmeg egy intelligens, érdeklõdõ, okos emberrel van dolgunk, aki inkább újat tanit, mintsem választ várna! Teccik az érdeklõdési köröd!
öhm.. UFO=/= földönkívüliekkel.
miért kellene változtatni rajta? ezek nem zárják ki egymást.abban higgyj ami számodra fontos.
hitet én így fogalmaznám meg:tudás és remény.az élet egy út ami ködös, és te mindig csak az elõtted álló egy métert látod belõle, de meg kell bíznod abban, hogy a következõ méter is a javadra fog válni, anélkül, hogy tudnád 100%-ra, hogy mi lesz ott.
A kérdező hozzászólása: Mármint érzem hogy van Isten aki figyel ránk, az ördögtöl és a szellemektõl félek, az evoluciót azért hiszem el, mert logikusan hangzik, és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van, szóval akkor vannak Ufók is. Abban nem hiszek, hogy a sorsunk elõre meg van írva, mert a véletlenekben hiszek inkább és a kettõ üti egymást, de a többi az szerintem mehet együtt. Vagy nem??? Az is lehet hogy nem vagyok tisztában a "hit" fogalmával. Valaki elmagyarázhatná hogy mi is az tulajdonképpen.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 02-19 06:56" Bakker, észrevettétek, hogy van itt egy full okos ember? A válasz érthetetlenségébõl és a hétköznapi életben való alkalmazhatatlanságából következtettem erre, de tény, hogy toppon van az írás. De! Mivel az én válaszom után érkezett az üzije, ezért én magamra vettem és bár önmagában mindenképpen megállja a helyét az okfejtése (ezáltal egy diploma mû elsõ bekezdését volt módunkban olvasni), de nem sugároz itten senki, semmit, sehová. Itt vannak a Föld közelében, és itt keringenek körülöttünk. Az IMAX 5. (vagy 50. generáció, tök mindegy) rendszer, az itt körözõ, és néha lebukó (UFO jelenségekre magyarázat), hajók belsejében biztosítja a 3D-t. Tehát a kis szürkék tömegesen nyomulnak ide, és hagyják magára a saját bolygójukat, az enyészet számára. Ezért kell veszniük, miközben Q jól szórakoznak.
abban hisz az ember, amiben akar!
A kérdező hozzászólása: hát ja, ez így ebben a formában igaz :D
nem lehet. 2 lehetõség van: vagy véletlenûl jött létre minden, vagy tudatos tervezés álltal. olyan nincs, hogy Isten megalkotott mindent, majd a sorsára hagyta a mûvét. az evolúció kakukktojás a felsoroltak között. de hihetsz benne, csak nem az igazságban hiszel.
A kérdező hozzászólása: Szal van egy pár, aminek az egyik fele itt, a másik felét elviszik a Marsra, aztán csetelhetünk a Marssal gyorsan. Innen nyomjuk az infót, amit a Marson lévõ fél venne. Tehát nem nyomhatjuk ki az infót a semmibe, hogy hátha majd lesz több vevõ is, mert csak egy vevõ van hozzá. De mi van, ha nem csak a másik fele veszi? Akkor ki sem kéne vinni a Marsra :) Persze ez már csak Sci-fi, nem sok a valóságalapja :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Már azt gondoltam biztos hülye lehetek, de akkor ezek szerint nem vagyok annyira nagyon gáz, na megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: "és a hatalmas világegyetemben nem a föld az egyetlen, ahol élet van" Hát nem tudom, csak feltételezem, vagy inkább úgy mondom, hogy simán el tudom képzelni. Vannak érdekes dolgok, pl hogy két sejt is tud kommunikálni egymással, úgy hogy a világ két másik pontján van, baromi távol egymástól. Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum. Mondjuk ha rádió helyett sejtekkel tudnánk küldeni digitális jeleket, az kicsit gyorsabban eljuthatna az "UFÓ-khoz". Az is lehet, hogy a föld Isten egy sejtje, nem tudom, semmi sincs bizonyítva, de nem zárkózom el semmitõl :)
A kérdező hozzászólása: Hja, mégegy. Nem azt mondom, hogy az UFÓK okosabbak nálunk és csészéken repkednek. Szóval lehet hogy van élet máshol is, de lehet, hogy csak "csótányok" vagy valami olyan lények laknak ott, ami nálunk nincs, esetleg olyan, ami nem oxigénnel és vízzel mûködik :) Pl találtak olyan állatot, ami vulkanikus területen él, olyan savas környezeben, ami minket szétmarna.
Szentem lehet. Én pl abban a 2 dologban hiszek egyszerre, amiben te nem xD Egyszerre hiszek a Sorsban és a véletlenekben. Szentem a sorsunk elõre meg van írva, de közben a véletlenek alakíthatják, változtathatják valamennyire.
"Most ezzel kísérleteznek. Ezzel állítólag gyorsabban megy át az infó mint a fénysebesség, holott eddig a fénysebesség volt a maximum." Kik? Hol? Tudnál erre valami linket/referenciát adni?
A kérdező hozzászólása: No meg ez így nem teljesen igaz azért. Ez csak a kvantum káosza. A tudomány nem mondja, hogy a focilabda valóban bárhol lehet, õ a kvantum részecskékre mondja hogy bizonyos körülmények közt ez megtörténhet a részecskével.
Akkor csak egyet mondok: Bell-egyenlõtlenség... (Bármennyire hihetetlen, de a kvantum "távolba hatással" nem lehet információt továbbítani.)
A kérdező hozzászólása: Ja lehet, majd utánanézek. Most megyek aludni, mielõtt leesek a székrõl :)
Hiába van kvantum távolba hatás a kapcsolt pároknál és tûnik úgy, hogy fénysebességnél gyorsabb kommunikáció van, mert a párnak az a tagja, amelyiket majd leolvasnád, is csak fénysebességgel jut el hozzád. Tehát, ha itt és most van egy információm, amit egy fényévre akarok eljuttatni, kapcsolt fotonpárral, akkor a pár azon tagja, amit majd a vevõ mér meg egy fényév messzeségben, is csak egy év múlva lehet mérés tárgya, hiszen addig ott sincs.
Utolsó: Amit leírsz az természetes, de ha point to point kommunikációban gondolkozunk. Azaz, sikerül megoldást találnunk arra hogy jó sok idõ alatt odajuttassuk a párját, majd ha már ottvan, akkor létesítsünk kommunikációt, azzal átléptük a fénysebességet. Persze ez még nagyon a jövõ, jóformán sehol se vagyunk.
Az élet nem az anyagból származik http://www.youtube.com/watch?v=TcuST-CpK3Q&feature=related

Én 3 éves alapképzésben tanulok az ugye 6 félév 5. félévben kell nekünk szakirányt választani 2 lehetőség közül. Olyanra van lehetőség hogy vki egyszerre a kettőt is csinálja?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha ezt a képzés-specifikus kérdést ott tennéd fel, hol tanulsz? Erre általánosságban nem lehet válaszolni. Van, ahol lehet két szakirányt végezni egyszerre, van ahol nem.

Mi lenne, ha ezt a képzés-specifikus kérdést ott tennéd fel, hol tanulsz? Erre általánosságban nem lehet válaszolni. Van, ahol lehet két szakirányt végezni egyszerre, van ahol nem.
Pl. nálunk (SZTE-BTK) nem lehet két szakirányod, csak egy, illetve ha nem szakirány, akkor minor szak. Ennyi fér bele a kreditekbe.

Miért van az, hogy önkielégítésnél egyszer fél óra alatt se megyek el, egyszer meg fél perc?

Szex közben is így van? Eddig jól ment és úgy alakul, hogy hétvégén együtt leszünk barátnőmmel elsőnek... Nekem az első alkalom neki már nem az első. És most így elment az önbizalmam, hogy az utóbbi időben gyorsan elsülök mikor magamnak csinálom... régebben meg fél óra alatt is csak erölködve. Mit lehet ez ellen tenni? 18/F

Legjobb válasz: Nem nem hiszem .. legalább is én elsem tudtam menni elsõnél pedig felállt nem izgultam rá se semmi csak egyszerûen gumitól semmit nem éreztem miközben ha magamnak csinéom 10-20 perc alatt elmegyek de ha nem húznám 5 perc is elég lenne :D

Nem nem hiszem .. legalább is én elsem tudtam menni elsõnél pedig felállt nem izgultam rá se semmi csak egyszerûen gumitól semmit nem éreztem miközben ha magamnak csinéom 10-20 perc alatt elmegyek de ha nem húznám 5 perc is elég lenne :D
A kérdező hozzászólása: Ez bíztatóan hangzik :) esetleg ez a durexes óvszer "a hosszan tartó élményért" feliratú segít?
Nem tudom :S Én Durex Extra Safe-t használtam biztos lehetsz hogy nem fog kiszakadni és hogy semmit nem fogsz benne érezni :D Tehát ha nagyon félsz dologtól ajánlom neked ..
A kérdező hozzászólása: azért az sem jó ha semmit nem érzel... :/ Lehet élvezni így is? esetleg nem lankad le?
Ne agyalj annyit. Spontán intézd a dolgokat. Gondolom zavar, hogy õ már tapasztaltabb és "kis veréb" nek érzed Magad. Pedig épp ez benne a buli. Segít... Hajrá!
a dolog amiatt van, hogy nem élsz még rendszeres nemi életet :) ezzel semmi gond! Sõt hozzáteszem a barátom 22 és vártunk vele 4 hónapot! Mikor belém hatolt 3-4 után elment! ez sem volt gáz! hisz tudom: azért van mert régen nem volt nõvel :)
Én egyszerre teszem bele, eddig semmi baja nem lett a kisfiamnak.
Egyszerre add, felnõttnek is úgy kell bevenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi.És azt nem tudod véletlenül, hogy egyszerre többen is bemegyünk vagy egyesével?
A saját tanárod vizsgáztat. Az, hogy hány tanár van bent, változó, de minimum 3-nak bent kell lenni. A saját tanáraid elõtt fogsz vizsgázni, és még lesz ott egy vizsgabiztos felügyelni:) Van felkészülési idõ, minimum 30 perc.
Nem akarlak elkeseríteni de anno a fizikát én is elõrehozottan csináltam meg októberben és nem az én tanárom szóbeliztetett, õ csak az írásbelimet javította. 30 perc a felkészülési idõ, ált. egyszerre öten mentek be.
A kérdező hozzászólása: És másik négy ember elõtt kell majd elmondanom a tételt amit kihuztam?
A többi négy ember a saját tételével lesz elfoglalva, nem veled.
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen, a többi négy ember magával lesz elfoglalva. De ki tudja a vizsgabizottságban hányan ülnek. Az enyémnél a fizika, biológia, kémia, informatika volt egyben, 6 tanár ült benn, de úgy sem volt vészes.

Nem tudok rajönni, hogy mert van egyszer nagyon jo kedvem es miert van egyszer nagyon rossz kedvem? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni?

Álltalaban akkor szokot jó kedvem lenni ,ha kedvezményezek vagy aszt teszem amit szeretek de ezt se lehet mindig csinálni?

Legjobb válasz: Halhass zenét olyat amitõl jó lesz a kedved. Nekem képes a hangulatom gyakorlatilag az egyik percrõl a másikra változni. Én zenével igyekszem ezt szinten tartani.

Halhass zenét olyat amitõl jó lesz a kedved. Nekem képes a hangulatom gyakorlatilag az egyik percrõl a másikra változni. Én zenével igyekszem ezt szinten tartani.
Hány éves vagy? Ugyanis tini korban ez gyakori dolog. Azt tudod tenni, hogy amint rossz kedved van, lekötöd magad valamivel. Én például ezért válaszolgatok itt a gyakorin. :D
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem , hogy meg a tinikhez tartoznék 21 vagyok de naprol napra valtozok es ezt a környezetem is eszre vette. Igen en is zenet szoktam halgatni miközben rossz a kedvem vagy egyszerüen komunikalok az emberekkel es ez is felszokott vidítani! Kössz a vállaszokat de ha van meg valami szívesen meghalgatom.
haldoklik a meghajtó vagy az olvasó fej vidd el szervizbe!
Nekem is szokott olyat hogy nem olvassa a dvdket, de általában egy újraindítás helyrezökkenti. Csak 4xesen írd õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!