Találatok a következő kifejezésre: Hogy valljam az (32 db)

Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy vallják be; nem én vagyok az egyetlen gyerekük?

Eddig azt hittem, hogy nincs egy vérszerinti testvérem sem, most viszont kiderült hogy kettő is van... ámde anya ezt nem vallja be, már azt is mondta hog tiszta hülye vagyok, pedig csak a testvéreimről kérdezgettem akik biztos, hogy léteznek! Bár lehet, hogy csak féltestvérek és apukám részéről azok. Apa egyszer mondta hogy van egy félnővérem, de aztán azt mondta, hogy csak viccelt. Haviszont egpdóbálnék vele erről beszélni, mondaná, hogy én vagyok az egyetlen gyereke... pedig jól tudom, hogy vannak tesoim. Vagy lehet, hogy a szüleim csak örökbefogadtak? Bár az nem valószínű, mert láttam anyáról egy fotot amin terhes, apára meg annyira hasonlítok, hogy le se tagadhatnám hogy ő a vérszerinti apukám. De most hogy járjak ennek az egésznek a végére? Hogy tudjam meg, kik a testvéreim és a szüleim az igaziak-e? Még nem vagyok nagykorú, tehát nem hiszen hogy a szuleim tudtan kivul tehetnék valamit... ok ugyse engednek... Ui.: Bocsanat az esetleges irasi hibakert, telefonrol irtam!

Legjobb válasz: Miért vagy olyan biztos, hogy az a valaki, aki ilyeneket mond neked nem csak a [email protected] kavarja? Hogyan lehet abban teljesen biztos, hogy vannak testvéreid? Meséld már el!

Miért vagy olyan biztos, hogy az a valaki, aki ilyeneket mond neked nem csak a [email protected] kavarja? Hogyan lehet abban teljesen biztos, hogy vannak testvéreid? Meséld már el!
Szerintem ez az egész csak paranoia. Nem valószínû, hogy van testvéred, akirõl nem tudsz. Hiszen õ miért ne élne veletek? Szerintem túl sok filmet néztél... (Vagy sokat olvastad a Két lottit. :) )
Honnan veszed ezeket?
biztosat csak a dns teszt tud mondani senki más...rosszindulat is lehet mögötte annak aki terjeszti hogy van két féltesód
Ha igaz is lenne, hogy van féltestvéred, szerinted neked miért nem árulnák el? Nem tudhatod, mi lehet a háttérben, lehet, hogy apukád félrelépett és tényleg van féltesód, lehet, hogy félrelépett és a nõ azt hazudta, övé a gyerek, közben mégsem, lehet, még õk maguk sem tudják az igazságot. Gondolom nagyon fájó pont lehet ez nekik, de az is lehet, hogy csak te gondolod túl az egészet és nincs is mit bevallani, csak félreértettél, vagy félre akartál érteni valamit.
Keress rájuk facebook-on. Ha vannak testvéreid apukád ágáról, akkor apukád vezetékneve + a keresztnevük már elég segítség. Kor szerint szûrj majd az eredmények közt.
Ez durva
A kérdező hozzászólása: Csak ennyit mondhatok: olyan mondta nekem, aki biztosan tudja.
Kérdezd meg azt, aki biztosan tudja, hogy hívják a testvéreid, vagy hogy hívják az asszonykát, akitõl az állítólagos gyerekek vannak.
A kérdező hozzászólása: Csak a testvéreim keresztnevét tudta megmondani, azzal meg nem sokra megyek:s

Nem szánalmas már az, hogy mindent az MSZP nyakába akar a fidesz varrni? Mintha a külföldiek nem látnák mi folyik itt. Miért nem vallják be, hogy nem akarnak szabad sajtót?

"Szerinte az MSZP tudatosan félretájékoztatja a nemzetközi közvéleményt és az európai parlamenti képvisel?ket."

Legjobb válasz: Szíjjártó elõször úgy próbált szépíteni, hogy lekomcsizta a luxemburgi külügyminisztert (ez ugye biztosan elég magyarázat lesz a fokhagymás-pálinkás leheletû magyar kispolgárnak). Miután rájöttek, hogy kiborult a bili, a szokásukhoz híven mutogatásba kezdtek. Pedig a röhej az, hogy nyugati konzervatív újságok is élesen kritizálták õket, azok pedig aligha a "szociktól" kapják az infókat.

Szíjjártó elõször úgy próbált szépíteni, hogy lekomcsizta a luxemburgi külügyminisztert (ez ugye biztosan elég magyarázat lesz a fokhagymás-pálinkás leheletû magyar kispolgárnak). Miután rájöttek, hogy kiborult a bili, a szokásukhoz híven mutogatásba kezdtek. Pedig a röhej az, hogy nyugati konzervatív újságok is élesen kritizálták õket, azok pedig aligha a "szociktól" kapják az infókat.
Mit idegeskedsz?Magukat járatják le ennyi:)
mindig ezt csinálták, 98-ban is
"Legalább az MSZP nem fog bejutni -remélhetõleg a következõ választásokon a parlamentbe! " Ha a kormány folyamatosan lebõg, az ugyan miért lenne rossz a legnagyobb ellenzéki pártnak? Már emelkedik a népszerûségük, pont a Fidesznek köszönhetõen...
"Ha a kormány folyamatosan lebõg, az ugyan miért lenne rossz a legnagyobb ellenzéki pártnak? Már emelkedik a népszerûségük, pont a Fidesznek köszönhetõen..." Ez igaz. Gondoljunk csak az európai választásoknál a Jobbik azért tört annyira elõre mert a hivatásos rettegõk (Értsd: Szdsz, liberálisok) mindig velük riogattak.
Az MSZP amikor kormányzott akkor õk 8 éven keresztül csak azt hajtogatták, hogy mindent a Fidesz rontott el..Pedig õk kormányoztak 8 éven át..Nos ezt nem untad pár éve??
Nem tudom hány éves vagy, de az biztos hogy fogalmad nincs mi a diktatúra.Nem baj, az a jó hogy nem vagyunk egyformák, de szerencsére a butaság sem ragályos.
A kérdező hozzászólása: Ja mert szerinted itt teljesen demokrácia van és a média törvénnyel továbra is lehet majd adni olyan híreket amiben nem a fidesz van úgy beállítva minst a messiás?
Szerintem kár elfajulni ennek a beszélgetésnek, az egész nem ér annyit.Egyébként ha jobban visszagondolsz az mszp mindent megtett, még drogot is csempésztek a Hír tv munkatársának a kocsijába, csakhogy ne tudják az igazat elmondani, tönkre akarták tenni a csatornát.De ezeket csak akkor tudhatod, ha mást is néztél mint az atv, rtlklub, tv2, ill.nemcsak a népszabadságot olvastad.
A kérdező hozzászólása: De volt az rtl-ben is. Sõt még az indexen is.
Csak nem olyan részletesen.De végre valamiben egyetértettünk.
A kérdező hozzászólása: És miért gondolod, hogy a fidesz jó irányba irányítja? Akkor biztos lehetsz benne ha a diktatúra a jó irány.
Ha az mszp lenne, eszükbe sem jutna jóirányba terelni a dolgokat.És én nem egy fidesz hívõ vagyok t.komment, hanem egy józanul gondolkodó ember.Habár nekem mindegy, az én anyagi helyzetem csak akkor fog romlani, ha meghalok, addig meg vígan és jól élek, de te belepusztulsz ha mszp lesz, hacsak nincs közöttük egy jól tejelõ nokia dobozos rokonod.
A kérdező hozzászólása: Errõl a magánnyugdíjról a szavazás jut az eszembe. Õ ott sem volt és nem is szavazott. http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/14/orban_ott_sem_vol..
Az is szánalmas volt, hogy "Ország Viktor nem jár be a parlamentbe" "Ország Viktor tönkretette, tönkreteszi, és tönkre fogja tenni az országot" Ügyes ez a Viktor, hiszem be sem jár, nem is kormányoz, mégis tönkreteszi az országot. Tehetséges egy imposztor nem?
A kérdező hozzászólása: "Remélem örökre elsöprik ezt a komcsi szemetet a választóikkal együtt a Föld színérõl is.És ezt nem egy kocsmaszagú kispolgár írja te nagyokos, hanem egy mûvelt, tanult családos 45 éves jómódú ember." Csak egy fidesz hívõ. Fordított esetben te támogatnád ha az mszp akarná ezeket bevezetni?
Remélem örökre elsöprik ezt a komcsi szemetet a választóikkal együtt a Föld színérõl is.És ezt nem egy kocsmaszagú kispolgár írja te nagyokos, hanem egy mûvelt, tanult családos 45 éves jómódú ember.
Pont így emelkedett fel a Fidesz is. Azzal, hogy Gy. Ferenc elkövetõ lejártta önmagát, és az egész MSZP-t. A párttagság pedig hagyta, sõt aszisztált...
"Nem szánalmas már az, hogy mindent az MSZP nyakába akar a fidesz varrni?" Nem! Legalább az MSZP nem fog bejutni -remélhetõleg a következõ választásokon a parlamentbe! Legalább ez!
Legyél inkább jobbikos.

Hogyan valljak szerelmet egy lánynak aki az osztálytársam?

Ti szerintetek ég? a többi fiú el?tt?

Legjobb válasz: Szia! az az igazság, hogy az én osztályomban (10.-e vagyok) több pár volt akik jártak, vagy akartak, de nem lett végül belõle semmi. az osztályon belüli kacsolatok sajnos nem jönnek be igazán senkinek, mert túl sokat vannak együtt azok a párok, és mindig megy a féltékenység. tudom, nem azt kérdezted, hogy megtedd e vagy sem, de azért mégis, csak tudd, hogy nem olyan jó ötlet mint amiennek az hangzik. A többi fiú elöt 1000000% hogyciki. akkor inkább 4 szem közt beszéljétek meg a dolgot.akiket én ismertem osz belül párok, vagy csak haverok lettek, vagy meggyûlölték egymást.... sok siker, ha megteszed, de azért lécci gonold át JÓL a dolgot

Szia! az az igazság, hogy az én osztályomban (10.-e vagyok) több pár volt akik jártak, vagy akartak, de nem lett végül belõle semmi. az osztályon belüli kacsolatok sajnos nem jönnek be igazán senkinek, mert túl sokat vannak együtt azok a párok, és mindig megy a féltékenység. tudom, nem azt kérdezted, hogy megtedd e vagy sem, de azért mégis, csak tudd, hogy nem olyan jó ötlet mint amiennek az hangzik. A többi fiú elöt 1000000% hogyciki. akkor inkább 4 szem közt beszéljétek meg a dolgot.akiket én ismertem osz belül párok, vagy csak haverok lettek, vagy meggyûlölték egymást.... sok siker, ha megteszed, de azért lécci gonold át JÓL a dolgot
azzal nem értek egyet, hogy az osztályon belüli kapcsolatok nem mûködhetnek, azzal inkább, hogy csak az igazi kapcsolatok mûködnek! én 10.es vagyok szintén, és a barátommal, aki az osztálytársam is egyben, már 2 és fél éve vagyunk együtt! ez mondjuk nagyon ritka, sokan meglepõdnek, hogy nem untuk-e meg egymást:) szóval mi igazán illünk egymáshoz, és szeretjük is egymást, teljesen megbízunk egymásban mert õszintén megbeszélünk mindet (persze nem mindig ment ez ilyen flottul:) ...). a mi évfolyamunkon több pár is volt már, de sokan baráttokká váltak, stb. szóval szerintem osztálya válogatja, hogy mit "tûr meg", mit nem. ha nálatok nem olyan a közösség akkor érdemes fontolóra venni, hogy megéri e... persze legfõképpen azt kell mérlegelned, hogy van e realitása a kapcsolatotoknak... vissza a kérdésedhez: hát semmiképpen ne a többiek elõtt kérdezd meg, várj egy megfelelõ alkalomra, amikor megtudjátok kettesben beszélni... és ha úgy döntötök, hogy megpróbáljátok, abban semmi ciki nincs az osztály elõtt, max irigyek lesznek:) ha egymásnak valók vagytok így is menni fog szerintem:) hajrá!
szia.Juuuj, ez pont ma történt:Van egy otársam(fiú)aki szeptembertõl van velünk, átjött másik suliból, neki tetszik egy lány az osztályból.Ma nem volt suliba, és délelõtt felhívta az egyik haverját az osztályból, hogy mondja meg a lánynak, h tetszik neki, meg h szereti.És h mondja el neki a lány reakcióját. Na most a csajnak van pasija, úgyhogy gondolhatod nem volt természetes a mosolya... Csak h ezt az egész osztály már tudja, és szünet után kíváncsi leszek mi lesz... szegények. Ezt most azért írtam le, h ha bevallod neki, akkor ne több ember elõtt tedd. Ez csak 1 ötlet rá, így is lehet, egyik haverod által, de a lánynak is megmondhatod, ha vállalod a kockázatot. De ha nem mered bevállalni, akkor is ki lehet venni jelekbõl, h bejössz-e a lánynak, hidd el.
Hát azzal én nem teljesen értenék egyet hogy az osztályon belüli kapcsolatok nem mûködnek...vagy én csak mi a barátommal csak egy kis részét képezzük a kivételnek amely erõsíti a szabályt:) Mindenképp négyszemközt mondd el neki, vagy ha úgy könnyebb írd le(szerintem ma sem ciki szerelmes levelet írni, és én lányként úgy gondolom hogy jó érzés megkapni:) ) Elõször pedig figyeld meg a reakcióját a közeledésedre, bókolj, vagy hívd el vhová ahol többen is lehettek, aztán hívd el vhova ahol kettesben lehettek. És fontos hogy figyelj a testbeszédére hisz abból nagyon sok minden látszik. :) Sok szerencsét kívánok!!!
Figyelj: Szerintem semmiképpen ne a suliban, fõleg ne mások elõtt mondd meg neki. Szerintem csináld azt hogy: Hívd el õt (mint barátot) moziba vagy korizni, vagy egyéb olyan helyre ahol jól éreznétek magatokat, s legyélvele minnél kedvesebb hogy belophasd magadat a szívébe. :) Ezt csináld meg 2x-3x, s azután a legközelebbi randin amikor érzed hogy a legmegfelelõbb az alkalom, akkor szedd össze minden erõdet és mond meg neki öszintén mit érzel iránta. Sok sikert! ;)
hihi, egyszerre írtuk ugyanazt, valamit jelent:) az elõzõ hozzászóló:)
igen nagyon égõ fõleg ha nemet mond
NE a többiek elött, ez privát ügy! Csak neki mond meg, így tán nem lesz ciki ha netalán nemet mond.
Figyelj! Az a lényeg, hogy négy szemközt mond meg neki! Ja, az osztályba lévõ kapcsolatok nem maradnak meg. Ki írt ilyen marhaságot? Egyik osztály társam na az anyja és az apja már óvodás koroktul együtt vannak. Na és. A másik van egy olyan haverom akinek a szülei az ált.-ban utálták egy mást és még is össze jöttek és nem unták meg egymást. úgyhogy Sok skierelt!:)
a fenti va'laszokban nagyon jo tippek vannak , hogyan is merd elmondani neki h mit érzel ira'nta ugyh szerintem nincs amiert ujra leirnom ezekeet. De az ok amiert commentálok, az az hogy en 12es vagyok es már tobb mint 1 éve szerelmes vagyok az egyik osztálytarsamba. De rengeteg az ok amiert nem vagyunk egyutt, bár ha jobban belegondolok akkor részben az én gyávaságom miatt nem vagyunk egyutt, és épp ezert nem szabad neked eltitkolni a csaj elott h mit is erzel irántam, mert a szerelmet egyáltalán nem konnyu elfelejteni, fõleg ha az még az osztálytársad is akivel minden nap egyterembe rostokolltok (ezt csak toom, mert probáltam, de nem sikerult) ugyh attol ne félj h netán nemet fog mondani , mert akkor gondolj arra hogy ha igent mondott volna is akkor kis ido mulva nem mukodott volna az egész és szakitototok amibol aztán vagy barátság alakul ki vagy pedig utállat, és jobb igy h osztálytársak maradtok, és nem pedig... De ha igent mond akkor meg nöjenek szarnyaid a boldogságtol :P ha meg cikinek tartod az érzéseid kimutatását a többi fiu elott, akkor tojd le oket magasrol, foként ha szivatni akarnak vele, mert akkor biztos ok meg nem ereztek szerelmet, vagy ha igen akkor pedig nyuszik voltak a kimutatására(mert bizony ehez nagy batorsag kell) , és irigyek rád valamilyen szintem, amit szintén csak igy tudnak kifelyezni, mert egy faragatlan tuskok:P Sok sikert:D

Hogy valljam be neki az érzéseimet?

Van egy lány aki tetszik nekem, már ismerem régebb óta mivel általános iskolába egy évfolyamba jártunk. Szóval tetszik nekem csak az a gond hogy eddig csak neten tudtunk beszélgetni, most pénteken lesz egy bál ahova eljön õ is. Hogyan valljam be neki úgy az érzéseimet hogy ne nézzen teljesen hülyének mert én rágörcsölök az ilyenre, és magamat sem akarom leégetni az õ szemében. Csak értelmes válaszokat kérek. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Így:"Figyi,xy!Õszintén beszélni akarok veled.Az a helyzet,hogy szerelmes lettem/vagyok valakibe".-"Éééés kibeee?"-te:"Közeli ismerõsömbe,de nem tom,h õ mit érez.-Na,segíthetek?-te:Nem,mert az a valaki Te vagy...---megcsókolod.Ennyi.

Így:"Figyi, xy!Õszintén beszélni akarok veled.Az a helyzet, hogy szerelmes lettem/vagyok valakibe".-"Éééés kibeee?"-te:"Közeli ismerõsömbe, de nem tom, h õ mit érez.-Na, segíthetek?-te:Nem, mert az a valaki Te vagy...---megcsókolod.Ennyi.
Majd a pia beszél belõled.
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond hogy õ állítja hogy nem akar komoly kapcsolatot. Eddig csak neten beszélgettünk de neten meg nem akarom bevallani neki

Lehetek zsidó? 14 éves srác vagyok. A nagyapám zsidó, és mióta megtudtam zsidónak vallom magam. Tudom, hogy csak az a zsidó akinek édesanyja zsidó, és a magyar törvények elfogadják azokat akik annak vallják magukat de a zsidók nem.

De beszéltem az egyik zsidó ismerősömmel erről,hogy tudom hogy apai ágon zsidók vagyunk és hogy én nem lehetek zsidó.Õ azt mondta,hogy ez nem számít,meghogy segít nekem.Akkor én valhatom a judaizmust??

Legjobb válasz: Az vagy, aminek tartod magad.. Mindenki abban hisz, amit jónak lát, nem kell megijedni a sok kereszténytõl, mert õk csak azt az egy vallást tartják jónak ami.. Beszélj a zsidó ismerõsöddel, mert valószínû õ fog csak tudni neked segíteni , mert itt szerintem hiába várod a választ.. :/ De azért sok sikert! :)

Az vagy, aminek tartod magad.. Mindenki abban hisz, amit jónak lát, nem kell megijedni a sok kereszténytõl, mert õk csak azt az egy vallást tartják jónak ami.. Beszélj a zsidó ismerõsöddel, mert valószínû õ fog csak tudni neked segíteni , mert itt szerintem hiába várod a választ.. :/ De azért sok sikert! :)
Készítsd a fütykösöd pajti.
A magyar világi törvények vajmi keveset foglalkoznak a vallásoddal, vagy azzal hogy hányszor változtatod meg. Úgyhogy csak azon az egyházon múlik, hogy felvesz/befogad-e a tagjai közé. Biztos vannak elõnyei, de ha a csaló-hazug-álszent dolgok zavarnak, akkor semilyen vallásban vagy csoportban sem fogod megtalálni amit keresel, mert mindenhol vannak ilyen emberek. Sõt, hadd ne mondjam, hogy az izraelita vallásúakról mit tart a közvélemény...
Szerintem errõl a zsidó ismerõsödet kellene kérdezni. Vagy kérd meg, vigyen el egy rabbihoz, és õ még jobb választ fog adni. (Amúgy a hit nem úgy mûködik, hogy valamiben "szeretnél hinni". Ezt nem elég akarni.)
Inkább ne tartozz sehova. A vallás csak elbutít. Ha kinyitnád a szemed tudnád hogy nincs olyan hogy isten meg ilyen baromságok.
Másban????? Ja hogy te ennyire nem vagy tisztában a hittel kapcsolatban. Egy az Isten. A tiéd és az enyém ugyanaz. Csak hogy a zsidók le vannak ragadva a hatszáznemtudommennyi mózesi törvénynél (bizony, a fütykösöd bánni fogja) és megölték Jézust, addig a keresztények elfogadták Jézus véráldozatát. Titeket a törvény alapján fog Isten megítélni, ha nem tartasz meg egyet is, akkor neked véged. Nekem viszont Jézus vére által kegyelmem van. Legalább az alapoknak járnál utána.
Ugye tudod, hogy ezzel Jézust tagadod meg?
Utolsó, na pont hogy nem erre valók a lefele és felfele mutató KEZEK, kár, hogy belõled olyan sok van, az elõtted szólóból meg kevesebb.
Kérdezz meg egy rabbit. Könnyebben el fognak fogadni zsidó felmenõkkel. Akár be is térhetsz.
Ha budapesti vagy, menj el a síp utcai zsidó hitközségbe és mondd el mi a helyzet. NEM ilyen nyomorék válaszokat (tisztelet a kivételeknek) fogsz kapni. Ha nem budapesti vagy, akkor is hívd fel õket és kérdezd meg a lakóhelyed közelében hová menj ez ügyben és kivel tudsz beszélni.
"És kérlek, ne hidd, hogy az összes keresztény ilyen:((" - még csak át akar térni, de már elnézést kell tõle kérni a saját véleménye miatt?
"A fütykösöd fogja bánni", mi? A ti fütykösötök fogja bánni, amikor majd esetlegesen hímvesszõ rákban fogtok szenvedni, vagy a veletek nemi életet élõ nõk kapnak méhnyakrákot! Egyet értek veled, kérdezõ, nekem sem volt jó tapasztalatom keresztényekkel (és még enyhén fejeztem ki magam), lehet, hogy van köztük normális, de én még nem találkoztam olyannal. A kérdésedre válaszolva: ha jársz hittanórára egyszerû a dolgod. Jóllehet, a betérés (elõkészülete) eltarthat akár egy évig is, de ha ezt akarod ne kérd ki vadidegenek véleményét, hanem tedd.
>"A ti fütykösötök fogja bánni, amikor majd esetlegesen hímvesszõ rákban fogtok szenvedni, vagy a veletek nemi életet élõ nõk kapnak méhnyakrákot!" Marha.
Hülye gyerek! Nem mások válaszait kell boncolgatni. Olvasni nem tanított meg az istened vagy mi? "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
12:es valaszolo! -"volt es ez a kulcs szo" tevedsz!!yeshua zsidokent szuletett, zsidokent elt, es zsidokent halt meg, zsido szokasok szerint temettek el! tetszik vagy sem, mindegyik tanitvanyat zsidokent temettek el a korabeli zsido temetokben! ------ kerdezo! ne foglalkozz te az itt mocskolodok baromsagaival fiam!! zsidonak erzed magad a szived es a lelked melyen?nos akkor te egy nagyon jo zsido is vagy!! ugyanis a geruth -(beteres)-lenyege ez!!a szivedben de foleg a lelkedben fogadd az URèat istendeul!! ha minden reggel, delben este, es lefekves elott, csak annyit mondasz igaz hittel, ;-" Shema Yisroel Adoshem Eloikeinu Adoshem echaD!-(baruch shemkevod malkhuto leolam va eD!)-"mar ettol te zsido vagy!! sok sikert kivanok testverem az UR-ban!! ahogy mi udvozoljuk egymast, neked is egy gadol Salom braha!v'baruh haba adoni!!!
Kedves kérdezõ, vádaskodni, meg szitkozódni már tudsz sõt emellé még párosul nagyképûség is, tökéletes zsidó leszel, és legyél is, ilyen keresztényre nincs szükség. :) 23:10 Te olyan hülye vagy, hogy a villamos is kikerül!
Kérdezõ, sajnálom, ami itt történik, valószínûleg ma eltávozás volt az állatkertbõl. Az a fontos, hogy valósítsd meg azt, amiben hiszel, ne kérdezz idegeneket, menj el zsidó közösségbe, kérdezz meg egy rabbit. És kérlek, ne hidd, hogy az összes keresztény ilyen:((
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 17-es!! Van hittem és hiszek Istenben.Járok hittanórákra és most juttotam el arra a szintre hogy más közösséghez szeretnék tartozni.Merem feltételezni hogy alapozotabb teológiai tudásom van mint neked vagy a többi jóindulatunak.
"ha neked az a természetes, hogy valaki hit nélkül legyen vallásos" Szánalmas vagy.
A kérdező hozzászólása: Miért tagadnám meg egyszerûen másban szeretnék hinni és kész .
>egyszerûen másban szeretnék hinni Na és pontosan mi az?
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam hogy ilyen durvák lesztek.Egyszerûen nem akarok keresztény lenni mert csaló hazug álszent, és ha zsidó leszármazott vagyok akkor oda szeretnék tartozni.
Jézus is zsidó volt, meg a társai is...
Volt. És ez a kulcs szó. Nem maradtak azok. Kérdezõ: hit nélkül akarsz vallást felvenni? És még te csalózol, meg hazugozol le minket? Undorító.
"Volt. És ez a kulcs szó. Nem maradtak azok." Szerintem azért volt használva múlt idõ, mert már meghalt. Az egyetlen undorító személy itt te vagy.
"A vallás csak elbutít. Ha kinyitnád a szemed tudnád hogy nincs olyan hogy isten meg ilyen baromságok." Jó tudni, hogy az elmúlt évszázadok tudósai mind hülyék voltak. Továbbá pedig én is, annak ellenére, hogy csillagász vagyok, és többet tudok az egész teremtésrõl, mint amit te a NatGeo-ból tanultál.
14-es! Idéznék valamit:"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!" Ha Te megengedted magadnak hogy figyelmen kívül hagyod, akkor Én is megteszem. Mibõl gondolod hogy nézek egyáltalán TV-t? Ismersz? Nem. Na akkor? Utálom a TV-t és a hívõket is. Olyanban hisznek amit soha a büdös életben nem fognak bebizonyítani hogy létezik.
Gyere velunk varunk a Hitgyulibe es megtanitunk a tisztesseges, becsuletes zsido eletre

Hogy valljam be az osztályfőnökömnek hogy szerelmes vagyok belé?

Megszakad a májam ha nem láthatom.Érte reped az epém.Ha meglátom elkezd folyni a bűzmirigyem.Kedvenc étele a palacsinta ezért születésnapjára lecsót vittem neki.Hogy mondjam meg neki hogy vágyom rá és leakarok vele feküdni.Minden nap érezni akarom finom bőre illatát. Tudom hogy ő is szeret mert a múltkor 5-öst kaptam a dogámra.

Legjobb válasz: kapj 1-est a következõ dogádra aztán mond neki hogy nem tudtál a feladatra koncentrálni mert csak rá tudtál gondolni

kapj 1-est a következõ dogádra aztán mond neki hogy nem tudtál a feladatra koncentrálni mert csak rá tudtál gondolni
9. vagyok:D Leesett milyen kategória:D :D
Ne valljad be szerintem!!
Te beteg vagy baratom ;)
b_szki xd és a kulcsszavak .. xDD
Hát b+, nagyon egyszerû! Legyél vele egyedül a teremben és teperd le! Ennyi!
Ha ugyanolyan pihent agyú mint te akkor menj oda hozzá és mond megneki:hello tanárnéni(már ha nõ...) magáért reped az epém és szeretném ha együtt akadályoznánk meg az emberiség létszám csökkenését.... Ha viszont a tanár ép elméjû akkor jobblesz ha befújod magad és elfelejted....
Yaoi!
A kérdező hozzászólása: Szemétládák inkább segítenétek nekem!! :'((((
A kérdező hozzászólása: Én mindig normális kérdéseket teszek fel és ez is az véletlenül írtam ide :((
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Ez valami kés átverés , mert ha ige akkor ez a legjobbXDXDXDXDXD Ha viszont tényleg van ilyen ember akkor részvétem a tanárnõnek...
A kérdező hozzászólása: Gonosz szipirtyók vagytok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Segggííítsetek mert ha nem lehetek vele leszakad a lépem és eldugul a gyûjtõerem és sajna végezetül elzáródnak az oxigéntápanyagom.Nagyon szeretem érte elzárnám a bal pitvaromat is.
A kérdező hozzászólása: már mint ebbe témába.. tüdõ embóliát kapok ha nem kaphatom meg :'(

Lányok, ha egy találkozón azt remélitek egy fiútól, hogy valljon szerelmet, és ezt nemteszi, akkor megharagudtok rá?

mert mondjuk többször irt, "cseszegetett", és azt hittétek van valami...

Legjobb válasz: Ha úgy vallasz szerelmet, hogy még csak 1x vagy 2x randiztatok, vagy netalán facebookon akkor ne is csodálkozz ha furán néz. Ez inkább ijesztõ, mint romantikus.

Ha úgy vallasz szerelmet, hogy még csak 1x vagy 2x randiztatok, vagy netalán facebookon akkor ne is csodálkozz ha furán néz. Ez inkább ijesztõ, mint romantikus.
Ha engem valaki cseszeget nem gondolom, hogy szerelmes belém...
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy többször ir, mert úgy érzi megfeledkeztél róla stb
Óóó én mennyiszer valltam szerelmes és mindegyik csak nézett mint egy birka... :-/ Egy pasi. :D
Nem nem ez már kb 1 hónapja hogy meg volt ez a dolog, nem is értem na mindegy... :D
Én tuti nem haragudnék, de sokan megharagszanak ezért, te ismered a lányt, csak el tudod dönteni, h hogy fog reagálni.
Én nem vallok szerelmet soha senkinek mert totál fölösleges és mindenképpen magamat járatom le. Ha kellek egy csajnak akkor a vak is észreveszi a jeleit amiket küld. Ha szerelmet vallok egy olyan csajnak akinek alapból kellenék, akkor már nem lennék neki vonzó, ha meg olyan csajnak akinek nem jövök be, nem csoda hogy a fél egyetem másnap rajtam röhögne. Szal hülye a kérdés
Ohh most nincs párom már egy éve. :-/ Most keresés alatt vagyok... :D Tényleg ha akar velem levelezni egy lány, dobjon privit nyugodtan! :) )
Nem tudom, ez mikor "idealis", igazabol nincsen szuksegem szerelemvallasra. Max leulok vele egy ido utan megbeszelni, mi is van tulajdonkeppen velunk, es akkor mondhatja, hogy szerelmes, de ilyen nyalas nagy vallomasok sztem foloslegesek.

Hogyan valljam be neki facebookon azt, hogy teccik és szerelmes vagyok belé?

Lécci rendes válaszokat irjatok!

Legjobb válasz: Törd fel az adatlapját és húzd be, hogy kapcsolatban van veled.

Törd fel az adatlapját és húzd be, hogy kapcsolatban van veled.
csakis személyesen, ez olyan dolog amit 4szemközt kell megtenned még ha nehéz is, így legalább látod a reakcióit is ami nagyon fontos! sok sikert:)
Hány éves vagy?Messze laksz tõle hogy nem tudod személyesen?VAgy telefonon felhívod és beszéltek egy találkozót?
Írd ki üzenõfalra, h akit megböx abba szerelmes vagy, aztán bökd meg! :D
figyu en facen talaltam meg a parom es ott beszelgettem vele eloszor majd elhivtam egy helyre es ott elmondtam neki az erzeseimet! te is ezt csinald! :)
Fészbúkon sehogy. Ilyesmit csak és kizárólag személyesen.
tiprpe 13 évet mondok, és szerintem hívd el valahova fészbúkon, és személyesen vezesd fel neki, szépen lassan :)
Szerintem ha élõbe nem megy akkor írd meg neki facebookon csak nehogy kiröhögjön mert ott írod meg neki.. megmondod neki hogy tetszik neked és eltudnál vele többet képzelni mint barátság.. és tuti írni fog erre valami..) hány éves vagy????
A kérdező hozzászólása: valójában nemtudom énse nagyon mit érzek de ennyire még sha nem szerettem senkit és köszönöm a válaszokat
És ha simán leírod amit érzel?
miért nem személyesen mondod megneki? írd meg neki h bejössz nekem :P és bökd is meg
A facebook nem randivonal. Ne ott mondd meg neki! Én pl. kicsit hülyének nézném , ha valaki igy próbálná tudatni velem a dolgot. Elég beszari vagyok, de összeszedtem magam. Nekef is csak ezt tudom ajánlani. Picit nõ tõle az önbecsülésed, ha a saját magad által felállított akadályokat átugrod, és nem kikerülöd.... Sok sikert!

Hogy valljak szerelmet az egyik fiú osztálytársamnak?

Úgy értem,mikor??Amikor egyedül megyünk haza felé(mert egy ideig együtt megyünk)??

Legjobb válasz: Ki kell várni a megfelelõ pillanatot,mindegy hogy hazafele vagy sem...

Ki kell várni a megfelelõ pillanatot, mindegy hogy hazafele vagy sem...
Mivel én fiú vagyok ezért tudok segíteni:) (Reméljük) Na szóval amikor mentek haza akkor fogd meg a kezét és húzd vissza. Olyankor nemondj semmit 3mp-ig kb csak nézz a szemébe és utána mond neki h: xy valamit be kell vallanom mert nemhagy nyugodni az érzés és nemszeretnék hamis reményeket táplálni felõled. Úgyérzem szerelmes vagyok beléd! Ezt csinálná nekem egy csaj levenne a lábamról :D! Persze ha szimpatikus is és én is érzek iránta valamit.:) Remélem tudtam segíteni 14/f
hááát figyelj csak akkor vallj neki szerelmet ha 1000% hogy neki is tetszel te.mert házinyúlra nem lövünk csak ha õ is akarja...=P
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Nagyon sokat segítettetek!!Fõleg aki második ként írt!!

Ha bunkók az orvosok hogyan valljam be hogy 3 szem gyogyit elfelejtettem bevenni, (ekkor még 5fog. G. -m volt) egyet pótoltam utólag, egyet bevettem rendesen, (egyszerre) a többit szedtem tovább, mégis megjött a menszeszem?

Ma pont egy hete hogy megvan.Elég pocsékul érzem magam,nem kell hogy megalázzon az aszisztense el?tt!nem szoktam elfelejteni,pláne nem ennyi id?re:( Két és fel héttel ezel?tt pedig antibiotikumot szedtem,mivel a doktorn? azt mondta nem kell kiegészít? fog,gátlót alkalmezni,nem is tettük...A hosszú menszesz lehetne vetélés miatt is?

Legjobb válasz: Nem. De nem is kell ezzel dokihoz menned.

Nem. De nem is kell ezzel dokihoz menned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!