Találatok a következő kifejezésre: Hogy változik folyás (10 db)

Hogy változik a folyás a 28 nap alatt?

Legjobb válasz: Hát ciklustól függ. Legtöbb nõnek a peteérés elõtt és után vagy pont akkor van erõs folyása. Ez szerintem sokmindenkinél változó...De általában valahogy a 14. nap körül a legerõsebb, míg menszi elõtt szinte teljesen elmúlik.

Hát ciklustól függ. Legtöbb nõnek a peteérés elõtt és után vagy pont akkor van erõs folyása. Ez szerintem sokmindenkinél változó...De általában valahogy a 14. nap körül a legerõsebb, míg menszi elõtt szinte teljesen elmúlik.
Nekem pont menzesz elõtt sûrû és intenzívebb, valószínûleg ez jelzi a vérzést, hogy elindult a 'folyamat'.

Komolyan kérdezem, hogy terhesség alatt változik valami a hüvelyben azon kívűl hogy bőven folyás stb. , úgy értem hogy ujjal lehet vagy kell valami változást érezni?

Legjobb válasz: Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.

Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.
Ennyi erõvel ne is szeretkezzen az ember... Az önvizsgálat-tiszta kézzel-nem bûn!! A folyáson kívül ami változik, az a méhszáj magassága. Terhesség során a méhszájat sokkal fentebb tapintja az ember- igaz, ez is változó, hogy mikor tapintható fentebb. Nekem még a 8-9. héten hol lentebb, hol pedig fent volt a méhszáj, a 10. héttõl azonban már nem "vándorolt", azóta fent van. Üdv:2gyermekes, 24h.km.

Beágyazódás után hogy változik a folyás? Ki mitt vett magán észre elöször mikor terhes lett de a teszt korai volt még?

Folyàs van ilyenkor még egyàltalàn?Krémes vagy tojàsfehérje szerü vagy milyet tapasztaltatok? Légyszi meséljetek a korai tüneteitekröl! :)

Legjobb válasz: nekem utána csut szárazság lett odalent,pedig nem szokott!nekem ez volt a legelsõ tünet még a teszt elõtt amibõl egybõl tudtam,hogy babásodni fogunk!

nekem utána csut szárazság lett odalent, pedig nem szokott!nekem ez volt a legelsõ tünet még a teszt elõtt amibõl egybõl tudtam, hogy babásodni fogunk!
Folyásról án se tudok mit mondani, nekem az elsõ tünetem a mell feszülés volt, nem birtam elviselni a melltartót sem, ez kb 5 nappal a nem várt elõtt volt, aztán még a nem várt elõtt volt hányinger is, meg derékfájás is.
száraz voltam mint a sivatag, ez volt az elsõ jel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! én is tök szàraz voltam tegnap egy ici pici tojàsfehérje szerü volt pisi utàn a papiron! Reménykedek! :)
Mindkétszer szárazság jelezte a babót:)

Menstruáció előtt kb hány nappal kezd az ember pattanásos lenni? És a folyás hogyan változik mielőtt megjön?

Legjobb válasz: Én nem szoktam pattanásos lenni tõle, de barátnõm igen és neki olyan 2-3 nappal hamarabb szokott ez jelentkezni. Én ilyenkor személy szerint hízok 1-2 kilót, mert ez kell ahhoz, hogy a hormonok megfelelõen tudjanak mûködni, de miután véget ér ez egybõl el is megy(a kilók).

Én nem szoktam pattanásos lenni tõle, de barátnõm igen és neki olyan 2-3 nappal hamarabb szokott ez jelentkezni. Én ilyenkor személy szerint hízok 1-2 kilót, mert ez kell ahhoz, hogy a hormonok megfelelõen tudjanak mûködni, de miután véget ér ez egybõl el is megy(a kilók).
3-4 nap kb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és a folyásomnak hogyan kéne változni?
ja folyás bocsi(az 1.) azt hittem hogy csak elírtad de fogyás lett volna :$ 1.nap olyan közepes 2.egyre erõsebb 3.(attól függ hogy meddig tart, ha 3-4 nap akkor) már gyengébb (ha 5-6 akkor) még hasonló 4. nap vagy vége vagy nagyon kevés avgy gyengül és innentõl kezdve egyre kevesebb
menstruációs könyvbõl idézek: "a ciklus 21.-22. napján a legmagasabb a progeszteron hormonszintje [...], ebben az idõszakban a folyás mennyisége váratlanul lecsökken, sûrûbbé, krémszerûbbé válik." "jó néhány lány számára a pattanások és a mitesszerek elszaporodása pontosan jelzi a közeledõ menstruációt. A bõrben található faggyúmirigyek kivezetõ nyílásai a 28 napos ciklusban a 21. és 26. nap között teljesen nyitva állnak".(tehát a vérzés elõtt 1 héttel már lehetnek pattanásaid, ha más a ciklusod, akkor is) nekem személyszerint kicsi apró mitesszereim vannak, de mielõtt megjön, pár nappal elõtte nagy piros pattanásaim lesznek. mégha utálom is a sok gumót a fejemen, de legalább tudom, hol tartok a ciklusban. remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm :)
Különben mindenkinél más és más.
PÉ-kor fehér, nyúlós a folyás, mert az segíti a spermiumok gyorsaságát.
Ha félidõben voltál, és fehér nyúlós folyásod volt az lehetett peteérés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, az eredményem ma szûletett, TERHES VAGYOK:) :) :)
G R A T U L Á L O K !!! És irigyellek is!

Már 2 éve van folyasom ami valtozo volt. Úgyértem eleinte csak kis mennyisegbe jott es egy kis sárgás fehéres folt vol a bugyimban. Most hogy lassan 2 év eltelt a folyasom, ennyisege nott. Tobbi lemt ?

Most azt vettem eszre hogy a folyasom csomos feheres attetszos szinu de nem budos. A mellem es a szorzetem is 2 eve no mindenhol. Miert nem menstrualok mar??? Ja es volt egy idoszak ugy 4 honappal ezelott hogy 2 honapig az volt hogy egy honapba barnas lett a folyasom es utana kovetkezo honapban is egy idore aztan egyszer de csak akkor ver jott belole.....aztan kezdett el ilyen csomos lenni.....miert van ez??? Egyszer mar megjott nem?? Vagy akkor ......??

Legjobb válasz: Ja es most leszek 14

A kérdező hozzászólása: Ja es most leszek 14
A vér az lehetett már menstruáció. Serdülõkorban maximum fél évet lehet várni 2 menstruáció között. Tehát ha az elõzõtõl számítva fél éven belül sem jön meg a következõ menstruációd, akkor orvoshoz kell menni.

48 éves vagyok. 12 éves koromtól menstruálok 28 naponként 6-7 napig. Kb 2 éve 23 naponként. Az elmúlt fél évben 2-szer volt, hogy 2 hetente. Menstruáció utáni napokban alhasi fájdalmat és folyást tapasztalok 3-4 napig. Ez már a változó kor lenne? Köszönöm

48 éves vagyok. 12 éves koromtól menstruálok 28 naponként 6-7 napig. Kb 2 éve 23 naponként. Az elmúlt fél évben 2-szer volt,hogy 2 hetente. Menstruáció utáni napokban alhasi fájdalmat és folyást tapasztalok 3-4 napig. Ez már a változó kor lenne? Köszönöm válaszát! Gitta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetei és az életkora alapján igen valószínű, hogy a változókorba lépett. Egyelőre ezzel kapcsolatban nincsen teendője. Amennyiben egyéb panasza (hőhullámok, hüvelyszárazság) is jelentkezne, készséggel állok rendelkezésére a továbbiakban is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetei és az életkora alapján igen valószínű, hogy a változókorba lépett. Egyelőre ezzel kapcsolatban nincsen teendője. Amennyiben egyéb panasza (hőhullámok, hüvelyszárazság) is jelentkezne, készséggel állok rendelkezésére a továbbiakban is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lehet terhes ettől? Bnőm azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen

n?m azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen, és 6nap múlva kéne megjönni neki

Legjobb válasz: Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?

Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?
szóval már volt akkor egy menzesze... Ha az rendbe megjött s nem volt vele semmi (kevés mint szokott, más állagú, színû) akkor nem valószínû. Tesztet pedig végezhet. 600-900 Ft egy. (patika, drogéria, áruház)
Ettõl még lehet PMS is, de akár terhesség is. Majd ráértek akkor idegeskedni, ha nem jön meg, és már 6 napja késik.
A kérdező hozzászólása: a kérdés az, hogy ettõl mennyire valószinû hogy terhes egyébként azt a hüvelyi folyást azt mondta h 2hete volt és 5napig és azóta nem volt neki.
vedekeztetek??? meg nem jott meg mert meg hamar van, majd gondokozzatok akkor ha kesni fog...ha mar elotte nem gondolkodtal..
már nem azért de a hüvelyi folyás szerintem nem egyenértékû a menstruációs vérzéssel. Hüvelyi folyása -áliász fehér folyás- minden lánynak van.... bár változó hogy kinek hogy és milyen mennyiségben van jelen. Nekem pl 2 menstruáció között állandóan van egy kevés

8hónapja abbahagytam a tabletta szedését, azóta változó idöközönként jön meg a menstruációm, volt hogy 30 napra, de volt hogy 52 napra jött meg, most 43 napra jött meg, de nem vérzés, hanem barna folyásom volt! Mitől lehet ez?

Megszakítással védekezünk!Most a 48-ik napon vagyok és nem jött meg ,vajon megjön még vérzés formájában?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.

Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni... Csinálj tesztet.
akartok babát? ha nem akkor minek hagytad abba? és akkor nemkéne megszakítással védekezni, ha nemkell még a baba. sztem csinálj egy tesztet
A kérdező hozzászólása: 9 évig szedtem a tablettát, panaszaim voltak, azért hagytam abba a szedését, nem a baba miatt. Tesztet fogok csinálni, köszönöm. A kérdésem még mindig az, hogy vajon miért lehet ez?

Lehetek terhes? Nagy ra az eselyem hogy a mult honapba terherbe estem a menszim elott. Annak kb.3 hete mar tobb mint egy hete rosszul erzem magam:fej fajas, faj a hasam alja, derekam, feher suru folyas, hanyinger az valtozo..

Reggel csinaltam egy tesztet de emberi szemmel eppen hogy ki lehetett venni a + jelet.Nagyon nagyon halvany volt.Clear Blue-t hasznaltam.Meg 11 nap van a menszimig.Reggel huvelyben megmertem es 37.2 volt a hom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!

sajnos várnod kell a nemvártig, akkor tuti... Kitarttás, és azért még probálkozzatok, de sztem ha teherbe estél a múlt hónapban, akkor már mutatnia kellene. Szurkolok!!
A nem várt mensi napján tesztej újra, és mérd tovább a hõdet ha fent marad az szuper. Ja, és csak nyugi!
Jah!!!.... És mensi óta méred a hõdet??? Azóta így fent van, vagy csak az elmúlt napokban?
A kérdező hozzászólása: Csak most mertem de majd nezem minden nap!!!! Koszi a valaszokat!!!
Ha csak most méred, akkor lehet hiogy pé. miatt van fent. De mérjed mensi elõtt is meg ha nem jön meg akkor is! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Ha pe lenne szerintem az nem tartana mar vagy 9 napja!!
Hát akkor türelem, lehet hogy sierült, de sztem még korai lenne. Várj és megtudod.
Jah! és majd írd meg hogy mi volt!!!!
A kérdező hozzászólása: Minden keppen irok!Ide vagy private-ba? Tenleg koszi a valaszokat!!!!Akkor meg varok!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!