Találatok a következő kifejezésre: Hogy válasszak Van egy, akit (13 db)

Hogy válasszak orvost? Van egy, akit "kinéztem", de hogy kezdjek hozzá?

12 hetes kismama

Legjobb válasz: Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..

Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..
Kérdezd meg hogy el tudna e vállalni. De én most, a 38. héten döbbenek rá, hogy igazáól semmi jelentõsége. Ill. csak annyira, hogy milyen nézeteket vall, de ez is csak akkor iazán fontos, ha olyan vagy mint én, azaz ragaszkodssz a gyengéd szüléshez. A szülésznõ az aki igazán számít, átlagos és normális esetben csak neki lesz dolga, a doki csak csendes megfigyelõ aki akkor ugrik elõ ha valami gáz lenne (de miért is lenne?) :) . No meg a párod a fontos, vagy aki benn lesz veled. Teát nem kell túlmisztifikálni ezt a doki dolgot! a szülésznõ viszont tényleg fontos. minden jót, boldog babavárást!!!
Válassz!
És így kezdõdik, hogy hanyagolod a haverokat egy csaj miatt. A barátaidat miért nem akarja megismerni? hívhatna õ is pár barátot és csinálnátok együtt egy nagy házibulit.
kedvesen beszéld meg vele, hogy te nagyon szeretnéd, ha együtt ünnepelnétek a szilvesztert, és tényleg, õ is elhívhatná egy-két barátját. én is így csináltam, nagyon kedvesen megkértem a barátomat, h ne csak ketten töltsük a szilvesztert, hanem a barátaimmal, és nagy nehezen belement. minden attól függ h mennyire kéred aranyosan. :) 25/L
Ha a fentebb javasolt módszer nem jön be, akkor a csajt válaszd. Ha a haverokat választod, a pipi vérig fog sértõdni, és vége a kapcsolatnak. Ha a csajjal mész, a haverok egy ideig pikkelnek rád, aztán egy bocsánatkérés után elnézik neked. Aztán amikor szakítasz a csajjal, hetekig ugratnak majd azzal, hogy mit ettél rajta annyira, hogy a szilvesztert is kihagytad miatta, és te magad sem fogod érteni.
Tesók a csajok elõtt. .. Tesókódex elsõ törvény.
A kérdező hozzászólása: Hát mindegyik válaszba van valami igazság !! :)
Mivel friss a kapcsolat, ezért nem gáz a csajt választani, ezt a haveroknak is meg kell érteniük. Egy hosszabb kapcsolat esetében tényleg megértõbbnek kellene lennie a lányak, de ez nem most jött el. Neki még kellhet a meghitt együttlét ezt ne b... el! Jön még a te idõd is. :)

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem


Azt hiszem tetszik egy srác akinek én is tetszettem kb.1 hónapja de azóta nem tudom, hogy mi van. Kit válasszak? (részletek lent)

Az van,hogy kb 1 hónappal ezelőtt egy srác rám írt facebookon ,hogy szerelmes belém és,hogy járna velem,de élőben nem nagyon szólt hozzám Eleinte tanakodtam de utána eldöntöttem,hogy nem,de mostanában kezd érdekelni és mivel mindig engem néz a suliban ezért gondolom,hogy még mindig tetszem neki.A baj az,hogy azalatt az 1 hónap alatt megismertem egy másik srácot aki úgyszintén tetszik csak az a baj,hogy kicsit messze lakik,de szinte minden nap beszélgetünk,skype-olunk,hívogatjuk egymást telefonon meg minden. csak épp eddig még nem találkoztunk. És most nem tudok dönteni,hogy a (jövőre) gimis srácot válasszam vagy a velem egyidőset. 13/L Sértegető válaszokat légyszíves mellőzzük. köszi :)

Legjobb válasz: 13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.

13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.
Nemár, ezt te sem gondolhatod komolyan... ha az elsõ komolyan gondolja, akkor miniumum odamenne hozzád, és megmondaná\kimutatná, igen, még ebben a korosztályban is. A helyedben mindenképpen a 2. at választanám..
Annyi nincs, de a kingston nagyon jó, és olcsó.
A garit nézd, ne a márkát... :)
A kérdező hozzászólása: 99 hónap :) Akkor megveszem a Zeppelint :) Köszönöm a segítséget.

Van egy . Doc kiterjesztésű dokumentumom, de amikor meg akarom nyitni (OpenOffice-szal), akkor kiírja, hogy válasszak karakterkészletet, melyiket kell választanom, hogy ne 12 oldalnyi # jelenjen meg. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: hát a .doc az a régi ms office word. abban hogy hogy lett kódolva csak a jóég tudja. nyisd meg worddal, esetleg küldd el nekem majd megnézem mit tehetek vele.

hát a .doc az a régi ms office word. abban hogy hogy lett kódolva csak a jóég tudja. nyisd meg worddal, esetleg küldd el nekem majd megnézem mit tehetek vele.
A kérdező hozzászólása: ha privátban küldesz egy e-mail címet, akkor elküldöm.
A kérdező hozzászólása: ja, és köszi szépen a gyors választ

Van egy fiú akinek 2 lány tetszik, én és egy másik lány. Hogyan érhetném el, hogy a srác engem válasszon és ne a másik lányt?

Legjobb válasz: Vetkõzz elõtte pucérra, és kínáld fel a suncidat neki. De csupasz legyen ám.

Vetkõzz elõtte pucérra, és kínáld fel a suncidat neki. De csupasz legyen ám.
azelsõ válaszoló elég paraszt volt, de a lényeg ott van. Így tuti
Viselkedj úgy, ahogyan mindig. Ha ezt nem szereti akkor hiába teszed elõtte a szépet, úgyis el fog hagyni.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ha iskolások, akkor szünetekbe ülj le mellé. Esetleg simogasd meg. Majd el is mondhatod neki h szereted, mert ugye azt tudjuk hogy õ is szeret csak nem tud dönteni. Ha idõsebbek, akkor viselkedj ugy ahogy szoktál. Majd õ kezdeményez ha bejössz neki.
semmit, ha ne vagy az esete úgyse lesz barátságnál több
*nem
Skip
semmit!
Minél gyorsabban elfelejted (kinél milyen nehéz, lassú ez a folyamat) én is jártam már így. Annyi, hogy én tovább próbálkoztam és végül a válasz igen volt. +1 évembe került össze jönni vele, elõtte nagyon jó barátom volt 1 hónapig jártunk aztán valami kamu dumával dobott a csaj. Azóta ha meglát még köszönni sem akar. Mi a tanulság nem csak a barátnõmet veszítettem el de az egyik legjobb barátomat is!
A kérdező hozzászólása: Es ha beszelgetnek vele s elhivnam setalni vagy ide-oda? Flortolnek s ilyesmi? Akkor sincs egy deka eselyem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!