Találatok a következő kifejezésre: Hogy válasszak Van egy, (32 db)

Szeretnek venni egy kutyat de nem tudom mient valasszak! Van egy Border Colliem es szeretnem hogy majd tudnanak jatszani. Orzo vedo legyen meg jatekos es ne legyen agressziv? Velemenyeket varok!

Legjobb válasz: Egyik kutya sem agresszív, maximum azzá teszik. Egy õrzõ védõ kutya alapból domináns és nem játszótársnak való. Persze, lehet vele játszani, de csak a gazdáját fogadja el. Egy igazi õv-s kutya nem lesz mindenki barátja. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne tarts ilyen kutyát.

Egyik kutya sem agresszív, maximum azzá teszik. Egy õrzõ védõ kutya alapból domináns és nem játszótársnak való. Persze, lehet vele játszani, de csak a gazdáját fogadja el. Egy igazi õv-s kutya nem lesz mindenki barátja. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne tarts ilyen kutyát.
ÕV kutyát képezni kell õv-re, különben átveszi az irányítást.A játékosság sem feltétlenül fajta kérdése, az agresszió meg egyáltalán nem. Ha nem egy olcsó szaporítós kutyát veszel, akkor fix hogy nem lesz agresszív, hacsak azzá nem teszed. És kutyát a napi rutinunk szerint választunk, nem pedig felsorolva, hogy milyen legyen, meg ne legyen. Mennyi idõd van rá/rájuk? Hol tartanád?(Lakás, ház, kert, kint is bent is?) Napi séta? Megvételre szánt összeg? Kajára szánt összeg? Egyéb kiadások? Az õv-s kutyák általában nagytestûek, ha bármi állatorvosi probléma van (mûtét) akkor van-e anyagi tartalékod az állat ellátásra...stb.?
A kérdező hozzászólása: Hat a penz es ezek nem gond el tudom rendezni pont ugy mint a colliemot! Az akitahoz mit szoltok tetszik az a faj :)
És mi tetszik benne?
Válassz!
És így kezdõdik, hogy hanyagolod a haverokat egy csaj miatt. A barátaidat miért nem akarja megismerni? hívhatna õ is pár barátot és csinálnátok együtt egy nagy házibulit.
kedvesen beszéld meg vele, hogy te nagyon szeretnéd, ha együtt ünnepelnétek a szilvesztert, és tényleg, õ is elhívhatná egy-két barátját. én is így csináltam, nagyon kedvesen megkértem a barátomat, h ne csak ketten töltsük a szilvesztert, hanem a barátaimmal, és nagy nehezen belement. minden attól függ h mennyire kéred aranyosan. :) 25/L
Ha a fentebb javasolt módszer nem jön be, akkor a csajt válaszd. Ha a haverokat választod, a pipi vérig fog sértõdni, és vége a kapcsolatnak. Ha a csajjal mész, a haverok egy ideig pikkelnek rád, aztán egy bocsánatkérés után elnézik neked. Aztán amikor szakítasz a csajjal, hetekig ugratnak majd azzal, hogy mit ettél rajta annyira, hogy a szilvesztert is kihagytad miatta, és te magad sem fogod érteni.
Tesók a csajok elõtt. .. Tesókódex elsõ törvény.
A kérdező hozzászólása: Hát mindegyik válaszba van valami igazság !! :)
Mivel friss a kapcsolat, ezért nem gáz a csajt választani, ezt a haveroknak is meg kell érteniük. Egy hosszabb kapcsolat esetében tényleg megértõbbnek kellene lennie a lányak, de ez nem most jött el. Neki még kellhet a meghitt együttlét ezt ne b... el! Jön még a te idõd is. :)

Mégis a mai világban egy mai fiatal milyen szakmát válasszon, ami fogjuk rá h jövedelmező? Ami fogjuk rá hogy meg van becsülve?

Pályaválasztás el?tt állok,és fogalmam sincs mit tehetnék!Hova menjek és mit tanuljak szerintetek?Sosem voltam egy matek zseni és olyan sem aki órákat ült a könyv el?tt...De ha kaphatnék egy jó tippet,biztosan belevágnék!!!!

Legjobb válasz: Férfi vagy vagy nõ? Ha férfi akkor építõipari szakmák közül válassz. Azok viszonylag jól jövedelmezõek és keresettek is.

Férfi vagy vagy nõ? Ha férfi akkor építõipari szakmák közül válassz. Azok viszonylag jól jövedelmezõek és keresettek is.
A kérdező hozzászólása: Nõi munkára gondoltam.


Mi alapján tudok jó magán angoltanárt találni? Egy rakat van a neten, mindenki magát ajánlja, vele a legjobb. Hogyan válasszak?

Legjobb válasz: Hát sajna ez zsákbamacska. Én magántanárt anno úgy válassztottam, hogy egy ismerõsöm ajánlotta. Esetleg te i rákérdezhetnél ismerõsöknél, hogy nem tudnak-e javasolni egyet. De sok helyen a tanárok úgy hirdetik magukat, hogy van egy kis bemutatkozás meg fénykép is róluk, így könnyebben el tudod dönteni, h szimpi-e.

Hát sajna ez zsákbamacska. Én magántanárt anno úgy válassztottam, hogy egy ismerõsöm ajánlotta. Esetleg te i rákérdezhetnél ismerõsöknél, hogy nem tudnak-e javasolni egyet. De sok helyen a tanárok úgy hirdetik magukat, hogy van egy kis bemutatkozás meg fénykép is róluk, így könnyebben el tudod dönteni, h szimpi-e.

Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

Mi az a seeder és a leecher? Honnan tudom megállapítani egy torrentről, hogy biztonságos, gyors és hogy érdemes-e vele tölteni? Annyi van. Hogy válasszunk?

Legjobb válasz: Biztosra úgy tudod csak,ha elindítod és vársz egy kicsit. Ha kevés a seeder az nem feltétlen jelenti a nagy gyorsaságot és viszont:-lehet egyetlen seeder van,de õ akkora sebességet biztosít,mint máskor 20, mert lehet az a 20 mind kis sebességet ad-más szóval visszatérve az elsõ mondatomhoz: csak ha elindítod és vársz pár percet,abból fogod látni-bár ez is csalóka lehet,mert senkit nem kötelez,ha elindítja,mert bármikor kiszállhat.

Biztosra úgy tudod csak, ha elindítod és vársz egy kicsit. Ha kevés a seeder az nem feltétlen jelenti a nagy gyorsaságot és viszont:-lehet egyetlen seeder van, de õ akkora sebességet biztosít, mint máskor 20, mert lehet az a 20 mind kis sebességet ad-más szóval visszatérve az elsõ mondatomhoz: csak ha elindítod és vársz pár percet, abból fogod látni-bár ez is csalóka lehet, mert senkit nem kötelez, ha elindítja, mert bármikor kiszállhat.
seed akinek 100%-ig megvan és megosztja leech akinek nincs meg 100% azzal érdemes foglalkozni, ahol sok a seed és leech, az gyorsan jön és ha sokan szedik akkor talán ártalmatlan is amúgy ha lejött akkor elindítás után futtass rajta víruskeresõt
A kérdező hozzászólása: Nagyon Köszönöm! Rendesek vagytok. Boldog Karácsonyt!

Azt hiszem tetszik egy srác akinek én is tetszettem kb.1 hónapja de azóta nem tudom, hogy mi van. Kit válasszak? (részletek lent)

Az van,hogy kb 1 hónappal ezelőtt egy srác rám írt facebookon ,hogy szerelmes belém és,hogy járna velem,de élőben nem nagyon szólt hozzám Eleinte tanakodtam de utána eldöntöttem,hogy nem,de mostanában kezd érdekelni és mivel mindig engem néz a suliban ezért gondolom,hogy még mindig tetszem neki.A baj az,hogy azalatt az 1 hónap alatt megismertem egy másik srácot aki úgyszintén tetszik csak az a baj,hogy kicsit messze lakik,de szinte minden nap beszélgetünk,skype-olunk,hívogatjuk egymást telefonon meg minden. csak épp eddig még nem találkoztunk. És most nem tudok dönteni,hogy a (jövőre) gimis srácot válasszam vagy a velem egyidőset. 13/L Sértegető válaszokat légyszíves mellőzzük. köszi :)

Legjobb válasz: 13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.

13 évesen még ráérnél, de a korodból kiindulva azt válaszd aki közelebb van hozzád, és egyidõs veled.
Nemár, ezt te sem gondolhatod komolyan... ha az elsõ komolyan gondolja, akkor miniumum odamenne hozzád, és megmondaná\kimutatná, igen, még ebben a korosztályban is. A helyedben mindenképpen a 2. at választanám..

Nem jó a gépem. Elindul, kiírja hogy valasszak az alábbiak közül: csökkentett mód, paranccsal, hálozattal, stb (xp), de egyikkel se indul. Mit csinaljak? Ujrarakjam vagy van masik lehetoseg.

Legjobb válasz: ezt akkor szokta kiirni amikor csökkentet módba akarod elindidtani a gépet,nézd meg,hogy nincs a lenyomodva az f8 vagy az f12.vagy tálán ugy van benyomodva,hogy le tudod nyomni a gombott,de az adja folyton a parancsot,az ötletem ,hogy üzemetelsd ki a bellietyüt és úgy próbáld elindiitani,addig használd a windows képernyõ billetyüzetét

ezt akkor szokta kiirni amikor csökkentet módba akarod elindidtani a gépet, nézd meg, hogy nincs a lenyomodva az f8 vagy az f12.vagy tálán ugy van benyomodva, hogy le tudod nyomni a gombott, de az adja folyton a parancsot, az ötletem , hogy üzemetelsd ki a bellietyüt és úgy próbáld elindiitani, addig használd a windows képernyõ billetyüzetét
Ha csökkentettben sem indul akkor nem igazán van más lehetõség, mint az újratelepítés...

Van két lány tengerimalacom, és kapni fogok melléjük egy fiút is. Ha kicsik születnek, hogy válasszam szét őket?

A fiút külön kell tenni? A kicsiket lehet együtt hagyni a másik lánnyal?

Legjobb válasz: mikor nekem születtek 1 lány 1 fiu meg a kicsit voltak és én egybe tartottam õket... elég valószínû hogy csak szerencsém volt hogy nem lett semmi bajuk sztem 2 külön helyen legyen a 2 nõstény fészke az a biztos meg a hímet is különtenni vagy lerekeszteni egy részt neki és akkor biztos ami biztos alapon

mikor nekem születtek 1 lány 1 fiu meg a kicsit voltak és én egybe tartottam õket... elég valószínû hogy csak szerencsém volt hogy nem lett semmi bajuk sztem 2 külön helyen legyen a 2 nõstény fészke az a biztos meg a hímet is különtenni vagy lerekeszteni egy részt neki és akkor biztos ami biztos alapon
Vigyázz, ha a lányoknak nem volt még kicsinyük! Úgy tudom, egy éves koruk körül elcsontosodik a medencéjük és ha még nem szültek korábban, annyira szûk marad, hogy nem tudják világra hozni a kicsinyeiket és elpusztulnak. Nézz utána a neten és remélem, ide jön majd nálam okosabb, aki elmondja, hogy van ez "malacéknál" pontosan.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló, A kicsiket hova tegyem? A két nagyhoz? 2. válaszoló, Köszönöm majd utána nézek ennek!
A nõstények együtt nevelik a kicsiket csak a fiút tedd külön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek!

Hogy válasszak orvost? Van egy, akit "kinéztem", de hogy kezdjek hozzá?

12 hetes kismama

Legjobb válasz: Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..

Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..
Kérdezd meg hogy el tudna e vállalni. De én most, a 38. héten döbbenek rá, hogy igazáól semmi jelentõsége. Ill. csak annyira, hogy milyen nézeteket vall, de ez is csak akkor iazán fontos, ha olyan vagy mint én, azaz ragaszkodssz a gyengéd szüléshez. A szülésznõ az aki igazán számít, átlagos és normális esetben csak neki lesz dolga, a doki csak csendes megfigyelõ aki akkor ugrik elõ ha valami gáz lenne (de miért is lenne?) :) . No meg a párod a fontos, vagy aki benn lesz veled. Teát nem kell túlmisztifikálni ezt a doki dolgot! a szülésznõ viszont tényleg fontos. minden jót, boldog babavárást!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!